back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Guvernul boc calamitate ,sinistru si dezastru national

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:

marco

627 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 02:24

De la: gigilipianu, la data 2010-06-09 18:14:43Am mai spus �i unii s-au sup�rat atunci. Nu este nevoie de un al III-lea r�zboi mondial ca s� murim. Este suficient un Traian B�sescu �i un Boc cu PDL care s� ne termine f�r� s� fie acuzat de genocid cum �l acuzau pe Nicolae Ceau�escu. V� da�i seama c��i vor muri dintre cei �n v�rst� �n special. F�r� sprijin de la copii ci dimpotriv�, cu o pensie diminuat�, cu alimente �i medicamente scumpite, pr�da�i �n casa lor de ultimul leu de c�tre orice infractor intreprinz�tor nu au �anse de supravie�uire. S� nu m� �n�elege�i gre�it. �n anii "50 - "60 era chiar mai r�u. Dar oamenii aveau p�m�ntul �i gospod�ria lor, �tiau �i aveau �i deprinderea de a munci �i produce �n agricultur�. Deci puteau supravie�ui. Acum c��i se �ntorc la p�m�nt (nu �n p�m�nt) ? Din ace�tia c��i �tiu ce trebuie s� fac� cu p�m�ntul ?
Nici nu v� trece prin minte ce va urma �n urm�torii 2-3 ani. Ca s� po�i �n�elege trebuie s� observi cum se �nv�rte p�m�ntul mai de mult s� po�i anticipa cum se va �nv�rti �n continuare. Aici nu m� refer numai la Rom�nia. Cine va supravie�ui �i va citi aici va �n�elege. Dar, a�a cum am mai spus, bine ar fi s� m� poat� contrazice cu o direc�ie mai optimist�.

.... beiii gogutza, dar te-ai gindit citi din astia tinerii vor muri pentru a acoperi toate pomenile pe care le primesc ACUM unii din cei in virsta ? ... in fond s-a ajuns la fundul sacului ... NU MAI ESTE NIMIC ... se traieste din imprumuturi esterne ... ''prostii'' lucreaza la privat iar cei ''destepti'' care nu isi permit sa gindeasca prea mult sau sa fie explotati de un paduchios de privat, lucreaza la stat (unde e cald si bine, prime si al treilea salariu) ... ca fura si astia ... se prea poate ... dar furtul a fost APROBAT tacit ani de zile, chiar de cei care astazi se pling ... s-au bucurat la mici si bere psd-ista (sau de orice culoare ar fi fost) dar niciodata nu au sarit sa faca putina dreptate ... la placinte inainte, la razboi ... sa mearga tinerii !!! ...
... cind vangheliutza le ridea in nas cind era anchetat prima data pentru facturile false de la economate, nu se mai scandalizau ... cind declara vangheliutza ca - nu are rost sa fiu anchetat pentru 3-4 miliarde de lei vechi ca sint altii care au furat mult mai mult, nu se scandaliza nimeni ... asa a ajuns vangheliutza sa ii reprezinte ...
... MODA politicienilor, si a celor pe care ii reprezinta in realitate, de a fura este veche si APROBATA tacit si de cei care azi se pling ... unii pdl-istii nu fac decit sa mearga pe o idee devenita LEGE nescrisa in parlament ... REPREZENTAREA PERSONALA ... dar, pina la urma, sint singurii care au curajul sa incerce ceva ... psd-istii doar sapa groapa din care sa nu mai iasa nimeni ... nici macar ei ... calicenia si parsivenie politica a devenit excesiv de scirboasa in romania ...
... as intreba ceva ... citi dintre cei care au luat SPAGA si MITA de la psd sau pnl au investit banii intr-o fabrica de scobitori ? ... au bani, au avut si timp, au avut si conditii ... NICIUNUL ... impotenta intelectuala a parlamentarilor si a celor care roiesc in jurul lor se manifesta doar in a ABUZA de toate avantajele creata de pozitie ... ma indoiesc ca cineva le-a zis ceva pina acum !!! ... toti se bucurau ca daca nu curge ... pica ... s-a cam terminat ...

Raporteaza abuz de limbaj
9am189491

4 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 02:30

Prostia lui Boc cu impozitul forfetar,a omorit fondul de pensii.Multe familii tineau o firma sa poata plati CASEUL,asa au desfiintat peste 200 de mii de firme si implicit contributiile la fondul de pensii

marco

627 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 03:01

De la: 9am189491, la data 2010-06-12 02:30:21Prostia lui Boc cu impozitul forfetar,a omorit fondul de pensii.Multe familii tineau o firma sa poata plati CASEUL,asa au desfiintat peste 200 de mii de firme si implicit contributiile la fondul de pensii

... fondul de pensii murea si singur ... fondul de pensii se bazeaza pe contributia celor de astazi, respectiv a celor de miine, nici decum pe capitalizare ... si cum copii nu prea sint o sa vina vremuri si mai grele pentru generatia celor care muncesc astazi ...
... cu impozitul forfetar se mai elmina munca la negru ... CAS-ul se putea plati si fara sa tii o firma ... dar prin spatele unei firme de genul asta, proprietarul invirtea diverse ''smecherii'' mult mai banoase dar fara sa plateasca si pe profit ... adica muncea la negru ... fara indoiala ca multi daduse-ra faliment si se mai agatau de un mod de a ramine in sistemul de asigurari dar economia neagra produsa de ceilalti era mult mai important de combatut ... calicenia si ''smecheria'' unora a inchis portile altora ...

DanubianKnight

746 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 16:11

Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 16:12

De la: DanubianKnight, la data 2010-06-12 16:11:45Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.

Tu ii tii locul lui Gerard ?

Fosta membra 9am.ro

46 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 16:14

TU TINE OSU SI SUGE HAI!

CR0N0S

1163 mesaje

Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 16:54

De la: kamikadze, la data 2010-06-12 16:14:43TU TINE OSU SI SUGE HAI!

Raule..

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 18:01

De la: 9am189491, la data 2010-06-12 02:30:21Prostia lui Boc cu impozitul forfetar,a omorit fondul de pensii.Multe familii tineau o firma sa poata plati CASEUL,asa au desfiintat peste 200 de mii de firme si implicit contributiile la fondul de pensii

Eu nu cred ca a fost o prostie ci a fost ceva intentionat .
Asta a fost ce-a dorit guvernul,omorarea micilor intreprinzatori !

Ioan 8 ,32. �i ve�i cunoa�te adev�rul, iar adev�rul v� va face liberi.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 18:14

De la: tutenes, la data 2010-06-12 18:01:50

Da, au vrut sa fie doar cei mai mari pe afaceri. Ptr simplificarea birocratiei statului. in capul lor. Ca in comunism. 6500 intreprinderi, si atit.
Spunea cineva. "Daca a mers la unii, nu inseamna ca va merge si...la altii. Nici nu vreau sa ma gindesc ce va iesi." Era spus la modul sigur, acum mai multi ani.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am125241

235 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 19:22

De la: marco, la data 2010-06-12 03:01:30

... fondul de pensii murea si singur ... fondul de pensii se bazeaza pe contributia celor de astazi, respectiv a celor de miine, nici decum pe capitalizare ... si cum copii nu prea sint o sa vina vremuri si mai grele pentru generatia celor care muncesc astazi ...
... cu impozitul forfetar se mai elmina munca la negru ... CAS-ul se putea plati si fara sa tii o firma ... dar prin spatele unei firme de genul asta, proprietarul invirtea diverse ''smecherii'' mult mai banoase dar fara sa plateasca si pe profit ... adica muncea la negru ... fara indoiala ca multi daduse-ra faliment si se mai agatau de un mod de a ramine in sistemul de asigurari dar economia neagra produsa de ceilalti era mult mai important de combatut ... calicenia si ''smecheria'' unora a inchis portile altora ...

Stii macar ce reprezinta imozitul forfetar !? Mai cunosti vreo tara in care se aplica !? Mai cunosti si alti prosti, inafara limbricilor portocalii, care sa-l aplice !?

Vested tanar !
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 19:31

Faptul ca unii plateau impozitele sociale prin firme mici, nu era rau. Era ptr pensia lor viitoare si contribuiau la pensia de acum. Deci inteleg ca disparind firme ce nu plateau impozitul normal, au disparut si impozite pe social. Oamenii respectiv, pot fi regasiti in strainatate.
Oare cind se va intelege ca munca oamenilor este bunul lor personal. Iar statul propune o organizare sociala.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gerard

1100 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 20:21

De la: dumy, la data 2010-06-07 21:20:18si pe de alta parte, daca mor ce? nu se rezolva nimic. vin altii. acum discutam ca sa ne auzim vorbind. pana la urma tot prostu o sa conduca ca de' asta e majoritatea.

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 15:30

De la: 9am187740, la data 2010-06-09 14:04:07ACESTA ESTE GUVERNU BASESCU.EL CONDUCE TARA DE 6 ANI, EKL VREA GENOCIDUL, SI EXTERMINAREA PENSIONARILOR SA LE RAMANA PENSIA NOASTRA LOR SI FAMILIILOR LOR PUTREZI DE BOGATI CU DISPRET FATA DE SARACI ROMANIEI.SUNTEM CONSIDERATI NISTE LEPROSI DE CARE BASESCU TREBIU SA SCAPE BOFGATI TARI DIN PDL+UDMR+OPREA SI TRADATORI.

DAR ce a facut PSD, fost FSN din 1990 incoace cum s-a numit???
Ce a facut PNT-CD ...cum s-a numit????
Ce a facut PNL cum s-a numit??? Ati foat de acord cu un prim ministru care a eliminat femeile din Guvern...."pentru ca nu a suportat sa fie contrazis de femei in primul rand...si de membrii din echipa de guvernare in al doilea rand"...tariceanu doar minciuni...Ce a facut Vosganian cu banii...???
Unde sunt in ce cont si in ce tara?????

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 23:35

De la: 9am178850, la data 2010-06-17 15:30:55
De la: 9am187740, la data 2010-06-09 14:04:07ACESTA ESTE GUVERNU BASESCU.EL CONDUCE TARA DE 6 ANI, EKL VREA GENOCIDUL, SI EXTERMINAREA PENSIONARILOR SA LE RAMANA PENSIA NOASTRA LOR SI FAMILIILOR LOR PUTREZI DE BOGATI CU DISPRET FATA DE SARACI ROMANIEI.SUNTEM CONSIDERATI NISTE LEPROSI DE CARE BASESCU TREBIU SA SCAPE BOFGATI TARI DIN PDL+UDMR+OPREA SI TRADATORI.

Ce a facut PNL cum s-a numit??? Ati foat de acord cu un prim ministru care a eliminat femeile din Guvern...."pentru ca nu a suportat sa fie contrazis de femei in primul rand...si de membrii din echipa de guvernare in al doilea rand"...tariceanu doar minciuni...Ce a facut Vosganian cu banii...???

Cand se vor limpezii apele ....?
Nu vad nici un progres ....totul este franat ....de opozitie ....
Cu asa parlamentari ....nu progresam de loc ....batem pasul pe loc ...
.

GINA
Fosta membra 9am.ro

136 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2010, ora 06:47

De la: 9am189491, la data 2010-06-12 02:30:21
Prostia lui Boc cu impozitul forfetar,a omorit fondul de pensii.Multe familii tineau o firma sa poata plati CASEUL,asa au desfiintat peste 200 de mii de firme si implicit contributiile la fondul de pensii

Ce face Basescu,sta in mocirla proprie,nu mai face baie de multime?

http://www.youtube.com/watch?v=rzORw7-RLCs&feature=related
9am187740

190 mesaje
Postat pe: 18 Iunie 2010, ora 14:38

BOC E UN NEVINOVAT SLUGA LA VASESCU.BASESCU ESTE MAI TARE IN GENOCID CA HITLER, POL=POT, KIM-IR -SEN.BASESCU CONDAMNA LA MOARTE SARACIE CRUNTA 7-8 MILIOANE DE ROMANI , DECI DIN NATIA LUI CEI CARE AU VOTAT-O SA LE OMOARE DUPA CE E ALES.ASTA E CEL MAI TRAGI, CINISMUL DIN ISTORIA OMENIRI.

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 18 Iunie 2010, ora 17:56

De la: 9am187740, la data 2010-06-18 14:38:49BOC E UN NEVINOVAT SLUGA LA VASESCU.BASESCU ESTE MAI TARE IN GENOCID CA HITLER, POL=POT, KIM-IR -SEN.BASESCU CONDAMNA LA MOARTE SARACIE CRUNTA 7-8 MILIOANE DE ROMANI , DECI DIN NATIA LUI CEI CARE AU VOTAT-O SA LE OMOARE DUPA CE E ALES.ASTA E CEL MAI TRAGI, CINISMUL DIN ISTORIA OMENIRI.

Si Geoana??? A ramas cu datorii din campania electorala...mai vrea si mai mult.
Si Antonescu??? De unde are bani???A batut palma cu Geoana la Timisoara inainte de alegeri...si i-a intrors spatele dupa alegeri...De unde bani de la Vosganian???
Reforma este intarziata !!!
Toata lumea este in criza economica.

REFORMA, REFORMA

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 18 Iunie 2010, ora 17:59

De la: 9am076753, la data 2010-06-17 23:35:22
De la: 9am178850, la data 2010-06-17 15:30:55

Cand se vor limpezii apele ....?
Nu vad nici un progres ....totul este franat ....de opozitie ....
Cu asa parlamentari ....nu progresam de loc ....batem pasul pe loc ...
.

E bine sa o facem cu calm.
Cu rabdare
Jos cu liderii sindicali
Jos cu Geoana

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2010, ora 19:38

Si uite asa, un "Basesc" convins ce sunteti, ati ajuns acolo unde ati vrut : Geoana este de vina ! Parca acum cativa ani in urma spuneati ca este ... un "prostovan" condus de Iliescu ? Asa de repede va schimbati optiunile ? Sau si le schimba "Zeus" in locul vostru ?
Adica dumneavoastra ati gasit vinovatul principal ! Eu cred ca ati gresit ! Basescu a facut initial parte din ... Securitate si incaseaza bani de la Ministerul de Interne sau Armata in continuare - cand nu are o functie politica care ii aduce bani mai multi decat ... pensia de vechime. Tot Basescu a facut parte din ... FSN (pana "s-a spart" in "Biserici si Bisericute") care este "hulit" de cei care au ... fugit din FSN. Tot Basescu a trecut si prin ... PD, care si el a fost "hulit" dupa ce a ... fugit in "Alianta D.A." si l-a "cooptat" si pe Tolojan si cativa "prieteni" cu ... bani (ex. Vosganian). Si tot Basescu, ca mare "Sef" al PD-L, desi Constitutia si Legile Romaniei nu permit ca un Presedinte sa amestece politica de Partid cu cea de Presedinte al Romaniei, s-a amestecat in ... "ciorba" PD-L -ului si trecand peste capul Primului-Ministru a inceput sa hotarasca in locul lui si, culmea, si in locul Parlamentului. Acesta nu este o ... Dictura si ce fac cei din PD-L acum nu este inceputul "erei" Basescu, care se vrea "copiierea" celei de care am scapat acum 20 de ani.

9am208068

6 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 22:44

De la: 9am188746, la data 2010-05-28 09:34:13Atentatul Guvernului Boc asupra drepturilor pensionarilor si salariatilor,a drepturilor copiilor ,pentru acoperirea unor fraude financiare produse de Guvern,reprezinta ATENTAT LA SIGURANTA NATIONALA A ROMANIEI !

Fosta membra 9am.ro

296 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 05:19

De la: 9am208068, la data 2010-07-07 22:44:28
De la: 9am188746, la data 2010-05-28 09:34:13Atentatul Guvernului Boc asupra drepturilor pensionarilor si salariatilor,a drepturilor copiilor ,pentru acoperirea unor fraude financiare produse de Guvern,reprezinta ATENTAT LA SIGURANTA NATIONALA A ROMANIEI !

http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
9am208080

11 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 06:28

BOBITA

638 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 10:30

Mai bine fura Guvernul Romania,decit sa o ia apa !

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 01:39

De la: nastasemihail, la data 2010-06-12 18:14:57
De la: tutenes, la data 2010-06-12 18:01:50

Da, au vrut sa fie doar cei mai mari pe afaceri. Ptr simplificarea birocratiei statului. in capul lor. Ca in comunism. 6500 intreprinderi, si atit.
Spunea cineva. "Daca a mers la unii, nu inseamna ca va merge si...la altii. Nici nu vreau sa ma gindesc ce va iesi." Era spus la modul sigur, acum mai multi ani.

Nea mihaila esti prolific .

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 11:50

De la: nastasemihail, la data 2010-06-05 03:59:26Fiindca au scazut cifrele de afaceri, la stat apare fenomenul de care le era la toti frica. Scaderea bugetului de stat.
Statul nu a investit mai nimic in economia reala, productiva, si apare acum efectul unei politici economice gresite.
Economia trebuia lasata din mina de stat treptat si inlocuita cu un minim de unitati productive in custodia exclusiva a statului. Si nu prea.....
Metodele moderne si cu nume pompoase, din domeniul financiar bancar, se dovedesc a fi doar....niste denumiri frumoase.

Asa am ajuns in criza economica ......de care acum vad...... ca nu reusim sa scapam ....

GINA
CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 10 Iulie 2010, ora 03:39

De la: marco, la data 2010-06-12 02:24:07
De la: gigilipianu, la data 2010-06-09 18:14:43Am mai spus �i unii s-au sup�rat atunci. Nu este nevoie de un al III-lea r�zboi mondial ca s� murim. Este suficient un Traian B�sescu �i un Boc cu PDL care s� ne termine f�r� s� fie acuzat de genocid cum �l acuzau pe Nicolae Ceau�escu. V� da�i seama c��i vor muri dintre cei �n v�rst� �n special. F�r� sprijin de la copii ci dimpotriv�, cu o pensie diminuat�, cu alimente �i medicamente scumpite, pr�da�i �n casa lor de ultimul leu de c�tre orice infractor intreprinz�tor nu au �anse de supravie�uire. S� nu m� �n�elege�i gre�it. �n anii "50 - "60 era chiar mai r�u. Dar oamenii aveau p�m�ntul �i gospod�ria lor, �tiau �i aveau �i deprinderea de a munci �i produce �n agricultur�. Deci puteau supravie�ui. Acum c��i se �ntorc la p�m�nt (nu �n p�m�nt) ? Din ace�tia c��i �tiu ce trebuie s� fac� cu p�m�ntul ?
Nici nu v� trece prin minte ce va urma �n urm�torii 2-3 ani. Ca s� po�i �n�elege trebuie s� observi cum se �nv�rte p�m�ntul mai de mult s� po�i anticipa cum se va �nv�rti �n continuare. Aici nu m� refer numai la Rom�nia. Cine va supravie�ui �i va citi aici va �n�elege. Dar, a�a cum am mai spus, bine ar fi s� m� poat� contrazice cu o direc�ie mai optimist�.

.... beiii gogutza, dar te-ai gindit citi din astia tinerii vor muri pentru a acoperi toate pomenile pe care le primesc ACUM unii din cei in virsta ? ... in fond s-a ajuns la fundul sacului ... NU MAI ESTE NIMIC ... se traieste din imprumuturi esterne ... ''prostii'' lucreaza la privat iar cei ''destepti'' care nu isi permit sa gindeasca prea mult sau sa fie explotati de un paduchios de privat, lucreaza la stat (unde e cald si bine, prime si al treilea salariu) ... ca fura si astia ... se prea poate ... dar furtul a fost APROBAT tacit ani de zile, chiar de cei care astazi se pling ... s-au bucurat la mici si bere psd-ista (sau de orice culoare ar fi fost) dar niciodata nu au sarit sa faca putina dreptate ... la placinte inainte, la razboi ... sa mearga tinerii !!! ...
... cind vangheliutza le ridea in nas cind era anchetat prima data pentru facturile false de la economate, nu se mai scandalizau ... cind declara vangheliutza ca - nu are rost sa fiu anchetat pentru 3-4 miliarde de lei vechi ca sint altii care au furat mult mai mult, nu se scandaliza nimeni ... asa a ajuns vangheliutza sa ii reprezinte ...
... MODA politicienilor, si a celor pe care ii reprezinta in realitate, de a fura este veche si APROBATA tacit si de cei care azi se pling ... unii pdl-istii nu fac decit sa mearga pe o idee devenita LEGE nescrisa in parlament ... REPREZENTAREA PERSONALA ... dar, pina la urma, sint singurii care au curajul sa incerce ceva ... psd-istii doar sapa groapa din care sa nu mai iasa nimeni ... nici macar ei ... calicenia si parsivenie politica a devenit excesiv de scirboasa in romania ...
... as intreba ceva ... citi dintre cei care au luat SPAGA si MITA de la psd sau pnl au investit banii intr-o fabrica de scobitori ? ... au bani, au avut si timp, au avut si conditii ... NICIUNUL ... impotenta intelectuala a parlamentarilor si a celor care roiesc in jurul lor se manifesta doar in a ABUZA de toate avantajele creata de pozitie ... ma indoiesc ca cineva le-a zis ceva pina acum !!! ... toti se bucurau ca daca nu curge ... pica ... s-a cam terminat ...

dupa cele scrise in mesaj s-ar parea ca esti marco,belitulbozgoricu ,care sunt pomenile? Pomenile sunt elea nesimtite de nu vor sa si-le reduca ,furaciunile alea cu firmele capusi ale mnealor care au facut dezastrul in tara . alea sunt pomeni fara justificare,salariile injustitiei,armateiministrilor,ale tuturor opresorilor,si taietorilor de frunze si frecangiilor de menta de pe la structurile inventate doar pentru a suge si nu pentru a produce ceva palpabil pentru bunastarea tuturor romanilor nu numai a opresorilor din clica de la putere.

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 11 August 2010, ora 12:22

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 11 August 2010, ora 12:24

De la: dumy, la data 2010-06-07 21:19:25bine nu am fost prea exacta. daca am mentionat de castrat este inclusa si omorarea celor doi. arsi.. strangulati. eu vreau doar sa-i vad murind. in direct pe otv

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 11 August 2010, ora 16:55

De la: Ebony, la data 2010-08-11 12:24:58
De la: dumy, la data 2010-06-07 21:19:25bine nu am fost prea exacta. daca am mentionat de castrat este inclusa si omorarea celor doi. arsi.. strangulati. eu vreau doar sa-i vad murind. in direct pe otv

O fi canibal....omul

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 11 August 2010, ora 16:55

De la: Ebony, la data 2010-08-11 12:24:58

O fi canibal....omul

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Guvernul BOC calamitate ,sinistru si dezastru national
Mergi la: