back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Adevarul despre romania- maxima urgenta

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 12:42

mai ipocriti decit Primul IPOCRIT al tarii, care spune azi una si miine alta ?!....dar, e bine ca tu gindesti cu capul tau si nu te lasi influentat de unii si de altii ! deci : ce zice SEFU' ? ce-ai inteles ? avem sau nu Criza ? se micsoreaza sau nu pensiile, de ex., ca doar pensia este dreptul omului ce-a muncit o viata , dupa cum s-a exprimat in campania electorala ? atunci, de ce plata pensiilor e acum Cancerul tarii ? e bine ca li s-a marit salariile profesorilor anul trecut ,caci o lege ne aplicata inseamna ca Ro nu e un Stat de Drept ? daca e bine ca legea a fost pusa in aplicare, atunci cum de a devenit legal sa i se scada ? hai, zi-i ! daca tu intelegi toate astea, lumineaza-ne si pe noi, astia, care nu intelegem !

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 16:37

De la: gabigabi, la data 2010-06-04 12:42:50mai ipocriti decit Primul IPOCRIT al tarii, care spune azi una si miine alta ?!....dar, e bine ca tu gindesti cu capul tau si nu te lasi influentat de unii si de altii ! deci : ce zice SEFU' ? ce-ai inteles ? avem sau nu Criza ? se micsoreaza sau nu pensiile, de ex., ca doar pensia este dreptul omului ce-a muncit o viata , dupa cum s-a exprimat in campania electorala ? atunci, de ce plata pensiilor e acum Cancerul tarii ? e bine ca li s-a marit salariile profesorilor anul trecut ,caci o lege ne aplicata inseamna ca Ro nu e un Stat de Drept ? daca e bine ca legea a fost pusa in aplicare, atunci cum de a devenit legal sa i se scada ? hai, zi-i ! daca tu intelegi toate astea, lumineaza-ne si pe noi, astia, care nu intelegem !

Treaba asta cu nerespectarea legilor de catre presedinte, chiar unul fraudulos fiind este deosebit de periculoasa.
Cum? Nu se mai respecta legile? Pot da in cap oricui vreau? Pot sa ignor total fiscul? Pot face chiar orice? Asta ne invata basescu, ca putem fura, talhari, ucide, distruge, minti?
E FOARTE GRAV IN ORICE CAZ!!!!!!!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

19 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2010, ora 17:32

De la: 9am126042, la data 2010-05-28 00:39:11www.exploziv-news.ro/audio-exploziv/467-arbitraj-i-adevr-despre-...

ESTE URGENT

Munca la domiciliu
Vrei sa faci bani dar nu-ti place sa umbli la interviuri si sa dai de sefi uraciosi? Vrei sa fii liber in graficul de munca, dar sa ai un salariu stabil si bun? Vrei sa stai acasa si sa lucrezi si asta sa nu iti afecteze veniturile? Atunci ai nevoie de lucrul pe care eu ti-l ofer. Nici un fel de inselatorie, sponsorizare de inceput, sau taxa de start in afaceri...Pentru doar 3-4 ore de lucru pe zi poti castiga 75-100$ pe saptamana si mai mult daca lucrezi mai mult. Ce iti trebuie? Internet si calculator conectat la retea si un minim de cunostinte in accesari de site-uri on-line...restul, depinde doar de tine si de cat de multa staruinta iti dai. Lucrul e mai mult legat cu casuta de e-mail. Pentru informatii suplimentare, trimiteti un e-mail cu subiectul "LUCRU" pe adresa de e-mail: [email protected]. Nu uitati sa scrieti la subiect cuvantul "LUCRU".

vlad_639

489 mesaje

Postat pe: 5 Iunie 2010, ora 11:47

bun,l-ati primit.
si ??!!
care-i comentariul dvs.??
ar fi interesant de stiut si de unde l-ati primit.surse sigure ,de incredere ,nu-i asa??
preluam idei si nu le discutam,nu le interpretam!!??.

Fosta membra 9am.ro

720 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2010, ora 11:54

Romania deja nu mai exista....s-a transformat in altceva....

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 5 Iunie 2010, ora 21:46

Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
Fosta membra 9am.ro

42 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 14:16

SOLUTIA PENTRU MAXIMA URGENTA???
www.afacereamroglobalgrup.info
BAFTAA ROMANEEE!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

720 mesaje
Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 14:34

vand tara ...situata in Penin-sula Balcanica ...in sudul Europei .....licitatia incepe de la 1 euro.....

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 14:39

Depinde...e locuita tara asta? Daca da, nu dau nimic.

evasinai2003

17 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 15:00

L-am reales pe Basescu pentru ca nu aveam alternativa. Toti alegatorii lui Basescu stiau ca nu e bun, dar nici Geona nu era o alternativa! Oare nu mai exista oameni cu judecata, oameni cinstiti in Romania? As vrea sa vad un independent, cu un program real de a aduce tara pe un drum bun, si toate partidele de hoti ar putea sa colapseze...dar unde e acel independent? De unde sa aiba bani sa mediatizeze programul... aici ma incurc si nu am solutie..... eu pana nu vad un independent cu o solutie cat de cat viabila...nu mai votez..... nici un partid actual nu merita votul nostru !

Fosta membra 9am.ro

720 mesaje
Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 15:18

De la: evasinai2003, la data 2010-06-08 15:00:16L-am reales pe Basescu pentru ca nu aveam alternativa. Toti alegatorii lui Basescu stiau ca nu e bun, dar nici Geona nu era o alternativa! Oare nu mai exista oameni cu judecata, oameni cinstiti in Romania? As vrea sa vad un independent, cu un program real de a aduce tara pe un drum bun, si toate partidele de hoti ar putea sa colapseze...dar unde e acel independent? De unde sa aiba bani sa mediatizeze programul... aici ma incurc si nu am solutie..... eu pana nu vad un independent cu o solutie cat de cat viabila...nu mai votez..... nici un partid actual nu merita votul nostru !

La alegeri majoritatea inclina balanta...balanta a inclinat spre comunisti ( basescu si geoana)....portretul celor care inclina balanta este cam in genul celor de mai jos :

Imbecilul Majoritar

"" Daca este sau nu o subspecie a hominizilor e greu de spus, pozitia erecta fiind datorata mai mult defrisarilor masive decat apetentei la mersul biped. Cu alte cuvinte lipsa copacilor este cea care il stopeaza pe imbecilul majoritar sa revina la piciorul cu deget mare opozabil.

Chiar daca la disectie creierul imbecilului majoritar poate sa aiba greutatea creierului de homo sapiens, circumvolutiunile sunt datorate mai degraba aterizarilor ratate, cand nu i s-a deschis parasuta, decat sinapselor; coeficientul lui de inteligenta fiind la mare concurenta cu cel al primatelor mari tinere, lipsite de experienta """

Fosta membra 9am.ro

163 mesaje
Oras: Sf Gheorghe

Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 15:40

Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.

Ai f�cut școala l�ng� APACA? c� pe unde �ncerc s� intru s� citesc și eu ceva mai serios dau de propaganda sata a dumitale pe care ai copiat din ziarul de președinție....Hai zi ceva ce ai g�ndit matale, �njur�-l pe primul ministru și șeful lui ...las� gargara...vrei s� fim stimați pe planet�? convingel pe ipocriții de la putere s� plece, da pentru asta ne-ar stima, dar m�m�liga rom�neasc� nu explodeaz�, nu a explodat nici acum douzci de ani...iar bancul din vremea Odiosului, cu sfoara dac� trebuie s� aducem de acas� ? r�m�ne valabil�....

Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 15:44

De la: yxz, la data 2010-06-08 14:39:27Depinde...e locuita tara asta? Daca da, nu dau nimic.

stai linistita, licitatia este masluita!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2010, ora 17:03

De la: obgabor53, la data 2010-06-08 15:40:30Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.

Ai f�cut școala l�ng� APACA? c� pe unde �ncerc s� intru s� citesc și eu ceva mai serios dau de propaganda sata a dumitale pe care ai copiat din ziarul de președinție....Hai zi ceva ce ai g�ndit matale, �njur�-l pe primul ministru și șeful lui ...las� gargara...vrei s� fim stimați pe planet�? convingel pe ipocriții de la putere s� plece, da pentru asta ne-ar stima, dar m�m�liga rom�neasc� nu explodeaz�, nu a explodat nici acum douzci de ani...iar bancul din vremea Odiosului, cu sfoara dac� trebuie s� aducem de acas� ? r�m�ne valabil�....

as zice ca acum ai fost incorect ,pur si simplu ! au fost postate multe alte traznai pe toate topicurile si nimeni n-a zis nici pis ! ....omul asta ,pe care-l blamezi tu aici ,este chiar un mare sufletist si mi se pare ca i-ai facut o nedreptate si nu merita una ca asta !....oricum, se dovedeste ca ai dreptate cu "mamaliga romaneasca " : nimic nu ne intereseaza in mod real si orice subiect am discuta nu putem trece de bascalie ....mai devreme sau mai tirziu, se transforma totul intr-o balta in care ne tavalim cu placere !

Fosta membra 9am.ro

163 mesaje
Oras: Sf Gheorghe

Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 08:14

Trecut versus prezent

Capitolul 1. Asemanari

1.1. Avem aceleasi hidrocentrale construite pana in 1989, cu precizarea ca pe unele, cat de curand le vom face cadou.
1.2. Avem aceleasi termocentrale construite pana in 1989 si aceleasi retele de transport electric
1.3. Avem aceiasi centrala atomica
1.3. Avem aceleasi sosele si autostrazi in proportie de 99%
1.4. Avem aceleasi spitale construite pana in 1989
1.5. Avem aceleasi camine, complexe, studentesti si aceleasi facultati de stat.
1.6. Stam si acum la cozi. Sinistru e ca acum stam la "coada" la banca, la "coada" sa platim impozitul sau gazul, la "coada" sa prindem mai stiu eu ce promotie sau la "coada" sa depunem cererea de somaj...

1.7. La fel ca pana-n 1989, "vedem" hotul dar inchidem ochii
1.8. La fel ca pana-n 1989, ne uitam la TV si nu avem ce sa vedem
1.9. La fel ca pana-n 1989 ne mintim spunandu-ne ca:"presedintele singur, nu are ce sa faca"
1.10. La fel ca pana-n 1989 ne plangem ca-i greu dar noi o ducem bine
1.11. La fel ca pana-n 1989 ne amenintam copiii sa invete bine, spunandu-le ca "fara carte nu au parte"
1.12. La fel ca pana-n 1989 cei fara carte sau cu studii cumparate, sunt numiti politic in functii de conducere
1.13. La fel ca pana-n 1989 locurile la facultatiile de stat sunt foarte putine

1.14. La fel ca pana-n 1989 incercam sa ne platim datoriile
1.15. Avem acelasi metrou ca si in 1989
1.16. Avem aceleasi linii de tranvai si troilebuz
1.17. Avem aceleasi parcuri dar distruse, aceleasi zone de agrement dar ruinate, aceleasi baze de tratament dar instrainate sau lasate in paragina, aceleasi lacuri termale si bai populare dar acum cu taxe mult mai mari.
1.18. Avem aceleasi mine dar inchise, aceleasi sonde petroliere dar cesionate pe 2 lei, aceleasi gradinite si camine!
1.19. Avem aceleasi statiuni turistice dar fie lasate de izbeliste, fie date cadou...
1.20. Avem aceleasi bogatii naturale, inepuizabile ( aur,neferoase,marmura,minereuri feroase,uraniu, gaz,hidrogen sulfurat...)
1.21. Avem aceleasi fantani dar secate, aceleasi izvoare de apa minerala...
1.22. Avem aceleasi centre de cercetare dar fara cercetatori
1.23. Si acum ca si pana-n 1989, ne multumim sa spunem bancuri despre politicieni
1.24. Si acum ca si pana-n 1989, ne lasam condusi precum o vita la abator.

Capitolul 2. Deosebiri

2.1. Hidrocentralele ce le avem sunt amortizate contabil. Costul de productie este acum de 10 ori mai mic iar cel pe care-l platim de 10 ori mai mare...?!
2.2. Termocentralele pe care le avem sunt si ele in aceasi situatie ca a hidrocentralelor in schimb aici ne confruntam cu alt aspect si anume cu cel al aprovizionarii cu carbune de import...daca ar fi fost posibil, cu siguranta politicienii nostri, ar fi importat si apa pentru varianta hidro. Amortizarea termocentralor, duce la costuri foarte mici de productie, in schimb comisioanele de la import au "grija" sa regleze pretul. Aceleasi comisioane vin a corecta pretul si in varianta hidro, comisioane de milioane de euro primite pentru "revizii tehnice uzuale la preturi de milioane"!
2.3. Incredibil, importam apa grea de la o firma din paradisul fiscal care o cumpara(importa) din.. ROMANIA !Transportul e foarte rapid, el facandu-se pe hartie! Teoria ca energia electrica este aproape gratuita nu e valabila si pentru Romania .
2.4. Soselele si autostrazile sunt aceleasi dar cu un trafic de 10 ori mai mare
2.5. In spitale acum trebuie sa vi cu siringa ta si cu medicamentele tale.
2.6. Statul la coada e privit ca ceva normal. Am stat 2 ore la BCR Serban Voda , le-am facut sesizare si un pic de "circ", i-am intrebat daca-si dau seama ca ceea ce fac e furt, furt de timp si normal ar fi sa ma pontez si sa fiu platit de banca...Angajatii radeau iar "pinguinii" de la coada ma priveau ca pe un ciudat.

2.7. Daca ceri restul la taxi, spun ca nu au schimbat, daca vrei restul de la Mega Image trebuie sa te lupti sa-l culegi de pe sticla... daca lasi ciubuc prea putin, ti se bate obrazul...
2.8. Pana-n 1989 eram mintiti 2 ore/zi, la televizor! Acum suntem mintiti 24 de ore /zi...
2.9. Pana-n 1989, presedintele era laudat de patriarhul Romaniei, acum presedintele pupa mana patriarhului. Homosexualitatea e prezenta la cele mai inalte nivele...a pupa mana cuiva, este o optiune sexuala!
2.10 In ziua de azi, poti face o facultate si numai cu bani. Examenele de semestru sunt teste grila, iar subiectele sunt postate pe net cu 2 saptamani inainte!!!
2.11. Exploatarea resurselor naturale se face de catre privati, care dau statului Roman, intre 3-12% din valoare ! Protectia sociala are un alt sens ... a-l aduce pe om la nivelul de inteligenta si sau cunoastere/percepere al ierbivorelor e factor de echilibru si liniste sociala. Eliminarea fizica a pensionarilor si celor asistati sogial e plus valoare, si trebuie facuta intr-un cadru legal!
2.12. Astazi se fac consolidari la tronsoane de cai de tranvai unde nu e cazul doar pentru a incasa "comisionul". Toata clasa politica asteapta cutremurul ca pe D-zeu
2.13. Pana-n 1989 fiecare cetatean mergea in concediu, o data la mare si o data la munte. Azi doar 5% mai isi permit!
2.14. Pana-n 1989, banii obtinuti din exploatarea resurselor naturale, erau directionati catre protectia sociala, astazi sunt directionati catre protectia MAFIEI!
2.15. Apa plata e la fel de scumpa ca berea ?
2.16. Cumparam Cola la acelasi pret cu laptele, daca nu mai scump. In loc sa ne hranim copiii ii otavim cu mana noastra!
2.17. Parizerul e facut din celuloza alimentara si prafuri extrem de toxice. Toate preparatele contin aditivi toxici ce permit absortia apei. Am ajuns sa cumparam apa la pret de sunca presata. Am ajuns sa ne cumparam propia moarte in rate!
2.18. Banii ce n-i se fura zi de zi, se intorc inapoi sub forma de imprumut. Cine are interes sa se opreasca jaful atata timp cat acesta genereaza dobanzi acelorasi hoti.

Daca am incerca sa-i falimentam pe acesti criminali "economici", ce fac profit otravindu-ne,cu acordul tacit al statului si de ce nu si al nostru, nu ne-ar ramane decat sa bem apa si sa mancam cartofi si paine...dar si atunci nu sunt sigur ca nu ne-ar otravi apa! Exista o vorba veche...SCAPA CINE POATE... eu unul va spun sincer ca SCAPA CINE SE TREZESTE! "Invadatorii" nu ne invadeaza pentru ca inca suntem prea multi!

Capitolul 3. Specific Romanesc

3.1. Numai in Romania platesti comision de consultare cont, facuta la bancomat.
3.2. Numai in Romania patesti comision cand retragi numerar de pe card
3.3. Numai in Romania termenele de prescriptie a amenzilor nu sunt respectate
3.4. Numai in Romania au fost date si inca se mai dau legi pentru o zi!
3.5. Branza e mai scumpa decat carnea
3.6. Nucile noastre mai scumpe decat nuca de cocos.
3.7. Laptele simplu mai scump decat laptele batut.
3.8. Portocalele mai ieftine decat merele.
3.9. Cartile sunt mai ieftine decat revistele.
3.10.Muzica buna e mai ieftina decat muzica proasta.
3.11.Maslinele umplute cu gogosar sunt mai ieftine decat maslinele umplute cu sambure.
3.12.Vinul este mai ieftin decat strugurii.
3.13.Pixul cu mina este mai ieftin decat mina de pix fara pix.
3.14.Ciupercile sunt mai scumpe ca si carnea de pui
3.16.Venitul minim si pensile sunt impozitate ( supuse taxarii)
3.17.Hotararile luate de popor prin referendum sunt apoi ignorate
3.18.Statul are o relatie sexuala cu cetateanul, regulandu-l in toate pozitiile posibile. Pozitia 89, in grup, e practicata de 20 de ani!
Am primit cele de mai sus prin email. Este atat de bun si adevarat, ca pacat sa nu-l citesti si tu....

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 11:55

ei, acum posteaza si tu acest e-mail pe toate topicurile caci, intradevar ,e prea bun si prea adevarat ca sa nu fie citit de cit mai multi !

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 12:00

superba realitate si totusi crunta !!!

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 15:35

De la: Merry, la data 2010-06-10 12:00:42 superba realitate si totusi crunta !!!

frumusica mea, mersic de sampagnie ! esti o dulce ! te sarut,ia uite cum : iaca asa, cu scintei si ameteli !

Fosta membra 9am.ro

1159 mesaje
Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 15:54

POFTIM! Tara se vinde, si altii se...piaptana

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 15:58

De la: printzfermecator, la data 2010-06-10 15:54:30POFTIM! Tara se vinde, si altii se...piaptana
vrei si tu una?

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

1159 mesaje
Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 16:03

numa una? pe ambele amindoua

laurentiu_cazacu2004

13 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 16:21

Salutare .Iti aduc aminte ca in grupul 2 de la centrala nucleara cit si grupul 1 au intrat in fuctiune dupa 1989.La grupul 2 am lucrat personal si iti pot spune ca aproape l-am luat de la zero.Cu respect.

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 16:39

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
gerard

1100 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 19:51

De la: DanubianKnight, la data 2010-06-12 16:39:15Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 21:10

Adevarul despre Rominia este f simplu.
Exista.
O serie de state din jur si de aiurea nu mai exista.
Si altele se chinuie sa inglobeze teritorii. Nu vor mai exista la modul hotarit daca nu se astimpara.
Asta e realitatea.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

254 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 21:12

De la: nastasemihail, la data 2010-06-12 21:10:34Adevarul despre Rominia este f simplu.
Exista.
Si altele se chinuie sa inglobeze teritorii. Nu vor mai exista la modul hotarit daca nu se astimpara.
Asta e realitatea.

profund rau!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 21:13

De la: nastasemihail, la data 2010-06-12 21:10:34Adevarul despre Rominia este f simplu.
Exista.
Asta e realitatea.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 21:14

Exista.
Asta e realitatea.

Fosta membra 9am.ro

834 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 21:16

De la: nastasemihail, la data 2010-06-12 21:13:32
Exista.
Asta e realitatea.

Ma scuzati!ADEVARUL ESTE DINCOLO DE NOI!POATE IN FATA NOASTRA!POATE IL AVEM DAR NE SETE TEAMA SA NIL ASUMAM,!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 21:16

De la: Ebony, la data 2010-06-12 21:14:23
Exista.
Asta e realitatea.

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ADEVARUL DESPRE ROMANIA- MAXIMA URGENTA
Mergi la: