Info
x
Care este parfumul tau preferat?
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 00:03
Magic Noire...
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Fosta membra 9am.ro 310 mesaje Membru din: 22/04/2010 |
Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 12:48
Parfumul iti dezvaluie personalitatea
Sursa : Liderul de opinie (Constanta) Parfumul pe care �l alegi te define�te, face parte integrant� din tine. Fiecare femeie este diferit� �i, �n mod normal, �i place o alt� arom� de parfum. Este important s� descoprei ce fel de esen�� �i se potrive�te. Esen�e fresh E�ti o fire energic� �i dinamic�? Atunci aromele de l�m�ie, grepfrut, bergamot� �i portocal� sunt pe gustul t�u. Sunt apreciate mai ales pentru c� sunt parfumuri u�oare, pline de prospe�ime. Femeile care prefer� parfumurile fresh iau decizii rapid, �tiu s� combine munca cu distrac�ia �i au un suflet de copil. Propuneri: Cool Water � Davidoff, Tommy Girl Jeans � Tommy Hilfiger, Happy Heart � Clinique, Bazar � Christian Lacroix. Esen�e florale Notele florale sunt cele mai apreciate de femei. Se potrivesc firilor sensibile, romantice, care �in la feminitatea lor. Adori prospe�imea naturii �i aroma florilor? E�ti pasional�, te �ndr�goste�ti rapid �i arzi ca o flac�r�? Atunci aromele de trandafir, de liliac, orhidee �i crin sunt perfecte pentru tine. Propuneri: Very Irresistible Givenchy � Givenchy, Beautiful � Estee Lauder, L�air du Temps � Nina Ricci. Esen�e orientale ��i place s� ai lumea la picioare? E�ti genul care ador� s� fie r�sf��at� �i tratat� ca o regin�? Atunci pe placul t�u vor fi parfumurile cu note calde, orientale. Acestea �mbin� vanilia cu notele condimentate de mosc, cui�oare �i ciocolat� am�ruie. Floarea de portocal �i piperul alb sunt pentru cele senzuale �i pisicoase, iar lavanda �n amestec cu mirodeniile dulci este pentru cele sofisticate �i aparent inaccesibile. Propuneri: Shalimar � Guerlain, Emeraude � Coty, Youth Dew � Estee Lauder. Esen�e lemnoase Nu-�i place s� depinzi de cineva, a�a cum nu-�i place s� �i se spun� ce s� faci. Pentru tine au fost create parfumurile din combina�ii de pin, patchouli, cedru, ar�ar cu portocal� sau fructe exotice. Femeile puternice, �ndr�zne�e, care �tiu s�-�i exprime sentimentele, apreciaz� amestecul de arome lemnoase cu cea de tutun sau de p�m�nt proasp�t. Propuneri: My Manifesto � Isabella Rossellini, VS � Versace, Amor Amor � Cacharel, Blue -Ralph Lauren. Esen�e afrodisiace Ambra, moscul �i santalul, �n combina�ii cu bergamota sau cu mirodeniile orientale, sunt pe placul celor care doresc s� atrag� aten�ia, s� suceasc� min�ile �i s� �nnebuneasc� sim�urile. Propuneri: Magie Noir � Lancome, Opium � Yves Saint Laurent, Angel � Thierry Mugler.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3053 mesaje Membru din: 12/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 12:54
Stiam ca sunt dinamica...speram sa nu mai am suflet de copil.... Ramane Cool Water - Davidoff Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 310 mesaje Membru din: 22/04/2010 |
Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 13:08
Hai ca nu vreau sa va plictisesc dar totusi ....mai adaug ceva :
Parfumul reprezinta o carte de vizita mai elocventa decat ai crede si dezvaluie despre tine mai mult decat iti imaginezi. Spre exemplu, cand a fost intrebata ce poarta in timpul noptii, Marylin Monroe a raspuns: "Chanel 5". Aceasta replica a fost edificatoare din multe puncte de vedere, Marylin definindu-se, inclusiv astfel, ca o femeie senzuala, atragatoare, pasionala si... constienta de aceste insusiri. Asadar, iata ca rolul parfumului este mult mai semnificativ, pentru ca el constituie esenta personalitatii tale. Tocmai de aceea trebuie sa-l alegi astfel incat sa te reprezinte. Usor de spus, dar... nu, nu "mai greu de facut". De fapt, este simplu, conditia fiind sa respecti cateva reguli simple. Fa-ti o lista cu esentele preferate Pentru unele dintre noi, mirosurile dulci sunt foarte agreabile. Altor femei le dau dureri de cap, in sensul propriu al termenului. Prin urmare, un prim pas consta in identificarea aromelor preferate: florale, lemnoase (cedru, santal), vanilie, si asa mai departe. Foloseste cu incredere testerul Atunci cand mergi intr-un magazin de specialitate, trebuie sa tii cont de faptul ca exista posibilitatea ca testul sa nu fie concludent. In atmosfera deja impregnata de cele mai variate mirosuri, este greu sa iti dai seama. Asadar, pulverizeaza parfum pe cartonasul special, de la distanta de 30 de centimetri si apoi, daca iti place, la incheietura mainii, unde pulseaza sangele si mirosul este fidel redat. Nu poti avea niciodata prea multe parfumuri Nu este obligatoriu sa te limitezi la un singur parfum, chiar daca simti ca este "al tau". Poti foarte bine sa te regasesti in trei-patru parfumuri, pe care sa le rotesti in functie de anotimp. De exemplu, vara poti opta pentru un parfum care contine un procent mai scazut de alcool, mentinand astfel prospetimea. De asemenea, poti alterna parfumurile la fiecare cateva zile, eliminand astfel riscul de a te plictisi. Pastreaza parfumul intr-un loc intunecos Stiu cat de tentanta este perspectiva unei masute de toaleta pe care stau aliniate diferitele flacoane de parfum, de diferite forme si culori. Insa nu ar fi prea indicat, deoarece expunerea indelungata la lumina deterioreaza, in timp, compozitia parfumului si aroma acestuia. Cel mai bine este sa le pastrezi in cutia originala, intr-un sifonier. In felul acesta, te vei bucura de ele aproximativ doi ani... Pulverizeaza cu atentie... Alcoolul din compozitia parfumului poate cauza iritatii. Asadar, uita de "trucul" de a pulveriza parfum in aer si de a trece apoi "prin el". Acest lucru poate afecta epiderma si scalpul. De asemenea, nu pulveriza pe haine, pentru ca ai putea afecta tesatura, si nici mirosul nu va fi acelasi. Parfumul trebuie aplicat numai pe piele. Aplicarea perfecta? Inainte de a te imbraca, pulverizeaza parfum la incheieturi, pe decolteu si sub urechi. Sunt zonele cele mai sensibile, deci parfumul va persista pe durata intregii zile. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 6 Iunie 2010, ora 02:00
Puma..,.for women...
|
Fosta membra 9am.ro 720 mesaje Membru din: 3/06/2010 |
Postat pe: 6 Iunie 2010, ora 02:34
De la: Ebony, la data 2010-06-06 02:00:21Puma..,.for women... Ebene Perfume by Pierre Balmain ..
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Iunie 2010, ora 19:18
"Lauren" Ralph Lauren "Lettera Da" Claudio La Viola
Se procura mai greu. Raporteaza abuz de limbaj
All Things Grow With Love
|
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 26 Iunie 2010, ora 22:13
Imi plac mai multe .....dar cel mai bun si la care persista mirosul.......... este CHANEL 5 ........
Raporteaza abuz de limbaj
GINA
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Iulie 2010, ora 08:24
Amor Amor � Cacharel...Magic Noire....
Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 10 Iulie 2010, ora 19:07
Am folosit ,,Miracle''-Lancome dar ieri am primit Summer mania- e fresh