Info
x
Rasism exagerat
|
Sandel 271 mesaje Membru din: 14/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Mai 2010, ora 23:39
Eram aseara (22.05.) pe grivitei, vis-a-vis de Gara de Nord, in statie asteptand 105. Vine o familie de rromi, sot, sotie si 2 copiii, familie normala (n-am auzit cuvinte gen fa, mancati-as, ), probabil veneau de la o plimbare ceva. Vine apoi si un amarat de la Politia Comunitara ( de ce naiba s-or fi gandit sa le dea denumirea asta): Buna seara, ma numesc ghita, prezentati actele. Criteriul ales fiind faptul ca erau mai creoli la fata, in rest, sa se fi intamplat ceva prin zona nu, sa fi avut un comportament inadecvat, nici atat. Surprinzator, capul familiei ii da cartea de identitate ( deja ii cazuse ranjetul gardianului) , il verifica prin statie, ii cere si femeii insa aceatsa nu avea la ea nimic, o tot intrebau (ca era gardianu imbracat si inca una civil care nu s-a legitimat). Primeste confirmarea prin statie, ca respectivul e curat. ii da buletinul si femeia intreaba, ati vazut ca ne-ati interogat degeaba? La care marlanul raspunde: "Opresc pe cine vreau eu", spus cu un tupeu de-ti cerea sa-i dai pana nu se mai ridica de jos. Daca nu ar fi fost legea asta acuma i-as fi zis, sa opresti pe mata si pe toata familia ta, de gardian. Si asta in conditiile in care, in gara. stateau adevaratii tigani, tragand din punga, altii injurand si eventual hartuind trecatorii verbal.
Mi-a parut rau de familia respectiva, daca era de verificat in conditiile legii, eu de ce nu am fost verificat? Raporteaza abuz de limbaj
Regret ca traiesc in Romania
|
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Mai 2010, ora 03:36
Ca sa fi rasist nu trebuie sa fi politist sau gardian....rasisti gasesti pe toate drumurile,de toate natiile, in toate statele de pe glob...
Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|