Info
x
Turism in romania. cum sa fac sa vad si eu aceasta tara ??
|
a78ghismo 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 03:57
NU stiu cati ati vazut la PRO-TV emisiunea "Romania Te Iubesc" in care este aratat cum traiesc anumiti romani in Shanghjai/China.
Eu sunt unul dintre ei. Nu ma plang, e bine. Singura problema e ca am o prietena chinezoaica de mai bune de 18 luni. Mi-am zis si eu ca e timpul sa viziteze si ea Romania. Cum pentru a obtine o viza turistica pt China e nevoie doar de un bilet de avion si o rezervare de hotel mi-am zis ca e aproape la fel si pentru Romania. Surpriza, primul raspuns al Vice-Consululi de la Shanghai a fost "Nu se emit vize turistice pentru Romania doar pt o persoana, se emit pentru grupuri de persoane". Am ramas mut, i-am explicat omului ce vreau si mi-a zis ca singura solutie e sa aplic pentru o viza de vizita. Ia uitati si voi ce trebuie pt o viza de vizita: - Invitatie de la Oficiul Roman de Imigrari (Cineva din romania trebuie sa se duca la oficiul de imigrari si sa completeze un formular la care trebuie atasate o poza, o caracterizare si dovada ca detine o proprietate unde persoana chemata poate locuii si cont in banca care sa ateste ca ai 50EUR/pe zi pentru perioada sederii persoanei invitate) - asigurari medicale pe perioada sederii - Rezervare de hotel (sau dovada ca ai unde sa stai) [aici mai deschidem o parateza sa aratam ca oricum iti trebuie invitatia la care sa mai demonstrat asta] dar trebuie sa mai demonstrezi si consulului. - Dovada ca ai in cont 50EUR/zi pe perioada cat stai in RO (cu toate ca si persoana din romania a demonstrat ca si ea are) - Biletul de avion care e normal. Pai puteti si voi sa imi raspundeti la o intrebare (cati oameni mai vor sa viziteze Romania cand pentru o viza de 2 saptamani romanii cer mai multe acte decat cere Singapore pentru rezidenta ??) Sunt foarte dezamagit si ma oftic enorm ca am cumparat deja biletele de Romania. Data viitoare nici in vizita nu mai vin . Nu pentru ca nu vreau .. pentru ca trebuie sa te agiti prea mult. Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 04:04
Problema e ca nu se specifica cit de mare e grupul. Daca e de 200 milioane?
Apropo chinezii ar face bine sa dea si ei drumul al emigrari. Nu de alta, dar au niste regiuni f frumoase putin locuite, muntoase. Asta ca sa fie o echitate. De fapt vor fi obligati de relatiile internationale. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 04:24
In china nu se poate emigra.
Este o romana care sta in china de ma bine de 20 ani si are 2 copii nascuti si crescuti in china al carui tata e chinez care nu au primit cetatenie chineza. Si nu o sa primeasca zic eu ... Dar in schimb .. nu trebuie sa emigrezi aici ...si sa obtii viza turistica ai nevoe de "Bilet de avion" si "rezervare de hotel sau cont sa ateste ca ai 100 USD/zi pe perioada cat stai aici". Nimic altceva. nu iti cere invitatii, caracterizari ... etc. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 04:30
De la: a78ghismo, la data 2010-05-20 04:24:43In china nu se poate emigra. E o tara full. dar in raelitate are densitatea mai mica decit Europa. Deci au o politica de emigrare maia dracului decit orice tara din lume. Oricind poti fi expulzat de acolo, fara drept. Cind vor rezolva problema asta, va fi bine in toata lumea cu emigrarile. Din cauza asiaticilor sint probleme peste tot. dar ei isi protejeaza tara. Eu personal de citeva zile am aflat de asta. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 04:35
Asa o fi.
Eu vorbeam de o amarata de viza "Turistica" .. nu de emigrare. Asta ma roade .. ca nu stiu cati cetateni non-UE pot vizita romania ca turist. Eu daca as fi ... m-as suci instant si as merge altundeva unde nu e nevoie sa prezint caracterisare. Adica noi nu acceptam orice fel de turisti ci doar "oameni cu caracter" ahahahahaha Raporteaza abuz de limbaj |
|
NESIMTITUL 786 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 04:55
De la: a78ghismo, la data 2010-05-20 04:35:30Asa o fi. Trebuie sa intelegeti ca asiaticii au ocupat deja 40% din Romania si se vor inmulti repede ca nu consuma decit orez,va creste importul,iar seful va rezolva problema foametei in criza
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 05:11
Eu consider ca orice chinez care vrera sa "o intinda" in romania nu e deranjat de aceste documente si ca trebuie sa aiba invitatie cu caracterizare si alte cacaturi.
In schimb un chinez (si nu e valabil doar pt chinezi, si pentru persoane din Australia si din Noa Zeelanda, si din Japonia, etc.) care doreste doar sa faca o vacanta de o saptamana, doua ... e deranjat. Si asta e o problema si din cauza asta pierdem milioane de EUR. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 06:27
Eu nici nu am vazut euro cum arata. Decit prin reclame sipe la tv.
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 12:46
...�ntr-un stat, ce se dore�te european �i dore�te s� aib� un turism care s�-i rotunjeasc� PIB-ul, atunci ar trebui s� con�tientizeze cel pu�in dou� aspecte :
-calitatea infrastructurii rutiere ( asfaltarea drumurilor forestiere p�n�-n v�rful muntelui, acolo unde ele exist� �i extinderea lor) -pre�/calitatea serviciilor oferite-n domeniu, (nu mai vorbesc despre educa�ia personalului angajat �n turism, educa�ie-comportament, profesionalism-competen��) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1191 mesaje Membru din: 6/05/2010 Oras: Vaslui |
Postat pe: 23 Mai 2010, ora 21:07
De la: NESIMTITUL, la data 2010-05-20 04:55:10De la: a78ghismo, la data 2010-05-20 04:35:30Asa o fi. seful tau deja a rezolvat problema crizei,a invatat populatia romaniei cum trebuie consumat un rahat cu apa rece pt.a nu ne ramane-n gat,primul exemplu l-a dat personal cand a promis ,,sa traiti bine'' Raporteaza abuz de limbaj
http://www.youtube.com/watch?v=6hriHT00jYw
RADU_MAMII
EROII NU MOR NICIODATA,NIMIC DIN CE E ROMANESC,NU PIERE
RADU_MAMII------http://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4-----RADU_MAMII-
|
|
Fosta membra 9am.ro 1191 mesaje Membru din: 6/05/2010 Oras: Vaslui |
Postat pe: 23 Mai 2010, ora 21:09
De la: mytcor, la data 2010-05-20 12:46:50...�ntr-un stat, ce se dore�te european �i dore�te s� aib� un turism care s�-i rotunjeasc� PIB-ul, atunci ar trebui s� con�tientizeze cel pu�in dou� aspecte : problema turismului in romania se va rezolva in momentul in care romanii vor ramane pe drumuri,fie ele si forestiere si-si vor cumpara cu totii corturi pt.a locui mai aproape de natura Raporteaza abuz de limbaj
http://www.youtube.com/watch?v=6hriHT00jYw
RADU_MAMII
EROII NU MOR NICIODATA,NIMIC DIN CE E ROMANESC,NU PIERE
RADU_MAMII------http://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4-----RADU_MAMII-
|
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Mai 2010, ora 03:59
Simplu,alegi itinerariul ,obiectivele de vizitat si cu putina vointa pleci la drum...cu masina,trenul,caruta,bicicleta,autostopul sau pe jos...daca exista dorinta ,se poate realiza !!! incepe cu obiectivele din apropiere ,ca sa te obisnuiesti !!!
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Fosta membra 9am.ro 8 mesaje Membru din: 24/05/2010 |
Postat pe: 24 Mai 2010, ora 05:38
De la: nastasemihail, la data 2010-05-20 04:04:51Problema e ca nu se specifica cit de mare e grupul. Daca e de 200 milioane? BLONDA SUPER SEXY domnisoara rafinata ofer companie intima domnilor manierati si cu pretentii.Oral de calitate cu finalizare orala diferite pozitii normal masaj erotic si de relaxare 69 si alte fantezii erotice.MARIA 24 May 02:04 0724149619 Email: [email protected] |
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Mai 2010, ora 05:46
De la: 9am188463, la data 2010-05-24 05:38:52De la: nastasemihail, la data 2010-05-20 04:04:51Problema e ca nu se specifica cit de mare e grupul. Daca e de 200 milioane? la tine nu conteaza !!! nu'i asa?
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Postat pe: 25 Mai 2010, ora 04:16
Se poate vedea pe net
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|