Info
x
Sub semnul solidaritatii dragi conducatori ai romanilor, renuntati la imunitate!
|
DiscutiiFaraSens 95 mesaje Membru din: 21/12/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 13:26
Legislatiile tarilor din Uniunea Europeana acorda niveluri diferite de imunitate parlamentarilor. In Olanda, parlamentarul nu are mai multe drepturi decit orice alt cetatean, inca din 1884. El poate fi perchezitionat, arestat si trimis in judecata fara ca Parlamentul sa aiba vreun cuvint de spus. Parlamentarii britanici nu au avut niciodata imunitate in fata legii penale. Ei nu pot fi inchisi pentru incalcarea dreptului civil, dar cum pedeapsa cu inchisoarea pentru astfel de fapte este depasita, parlamentarii nu se bucura, practic, de nici un privilegiu. O situatie asemanatoare exista si in Irlanda si iata ca cei care conduc nu sunt atat de greu digerati cum ati devenit dvs. alesi nostri. Cred ca si voi v-ati saturat sa nu va creada nimeni cand spuneti ca suferiti in acelasi timp cu acest popor pt fiecare masura dura pe care o luati, si cred ca v-ati saturat si de faptul ca nu pozati decat in niste mafioti legali pt. multi dintre noi, asta poate fi solutia pb. voastre de restul ne ocupam impreuna:
Daca maine aud ca la fel de repede cum se inventeaza o taxa si se aproba de urgenta asa veti renunta la imunitate definitiv, eu in viata mea nu voi mai comenta nici una din urmatoarele decizii de criza care vor veni. Pt. ca numai asa imi puteti oferi sentimentul ca si voua va pasa si nu va place ca voi o duceti mai bine si va bucurati de alt statut fata de o romanie intreaga chinuita in aceste vremuri imposibile. Asta si dat fiind faptul ca urmeaza sa vina alte ajutoare sub forma de imprumut, cu care riscam sa ne ingropam si mai mult fara discutii atata timp cat eu poti garanta ca exista cel putin un sg. domn ales intre voi care constient fiind de statul sau va pune mana sa fure, si un singur RON din bani publici, iar noi trebuie sa fim din nou uniti si acel om merita sa fie arestat si inchis la fel cum un om de rand primeste ani bun pt ca fura o paine sau o bara de salam (ba din contra alesi ar trebui sa aiba un statut mai aspru cand vine vorba de pedepse comparativ cu un om de rand), pt ca acel RON poate face diferenta intre viata si moarte cand vine vb. de bani publici, acel RON poate lua forma unui ac steril sau nu, poate lua forma unui medicament compensat si asa mai departe... Raporteaza abuz de limbaj
All yet unknown good senses, are hiding deeply in nonsenses.
|