Info
x
Smecher de romanica
|
9am176931 74 mesaje Membru din: 9/12/2009 |
Postat pe: 8 Mai 2010, ora 18:51
In Romanica daca nu ai pe cineva si/sau nu esti bazat (adica sa ai multi bani), nu te baga nimeni in seama ,darmite sa gasesti un loc de munca.Ei te aburesc in continuare si iti spun ca este criza,dar tu vezi cum isi angajeaza rudele si cunostintele.Pe tine nu te intreaba nimeni cine ai fost ,daca stii sa faci ceva si cat de bun esti.Incompetenti,prosti,taranoi si papagali te privesc sfidator de pe functii inalte pe care au fost protapiti de rude sau cunostinte.Pentru ei nu se cere experienta si nu conteaza ce au teminat daca leafa este mare, postul este al lor ,cu toate ca habar nu au care este capitala tarii darmite sa rezolve ceva.Tu esti prostul pentru ei ,ca,nu te-ai adaptat la economia de piata .Sa-mi spuna mi-e unu ca s-a angajat fara sa dea spaga sau sa cunoasca pe cineva deorece eu nu il cred oricat ar spune ca este asa.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Mai 2010, ora 04:08
De la: 9am176931, la data 2010-05-08 18:51:18In Romanica daca nu ai pe cineva si/sau nu esti bazat (adica sa ai multi bani), nu te baga nimeni in seama ,darmite sa gasesti un loc de munca.Ei te aburesc in continuare si iti spun ca este criza,dar tu vezi cum isi angajeaza rudele si cunostintele.Pe tine nu te intreaba nimeni cine ai fost ,daca stii sa faci ceva si cat de bun esti.Incompetenti,prosti,taranoi si papagali te privesc sfidator de pe functii inalte pe care au fost protapiti de rude sau cunostinte.Pentru ei nu se cere experienta si nu conteaza ce au teminat daca leafa este mare, postul este al lor ,cu toate ca habar nu au care este capitala tarii darmite sa rezolve ceva.Tu esti prostul pentru ei ,ca,nu te-ai adaptat la economia de piata .Sa-mi spuna mi-e unu ca s-a angajat fara sa dea spaga sau sa cunoasca pe cineva deorece eu nu il cred oricat ar spune ca este asa. Probabil ca astea sint criteriile dupa care te-ai bazat in viata si asa ai ajuns undeva sus...nu-i asa?
Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|