back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce fel de puteri v-ati dori sa aveti

Pagini: << 3 4 5 6 7 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

3484 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 12:06

mi-as dori o rasuflare de gheata...As sufla peste mine si m-as racori.
va rog nu-mi dati exemplu reclamele de la guma....sint incercate!!!!

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 18:32

puterea de-a trece cu seninatate peste rautatile vietii fara a acumula resentimente..

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 23:02

De la: M_Elody, la data 2010-06-22 18:32:49puterea de-a trece cu seninatate peste rautatile vietii fara a acumula resentimente..

Usor de realizat ...pt ca esti o persoana blanda ....si care nu sti sa urasti .....

GINA
sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2013, ora 09:26

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase sãlbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevãratului Dumnezeu--------"Dragostea infinitã este singurul ADEVÃR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Decembrie 2013, ora 00:35

Sa levitez...constient.
Nu in stare de constiinta alterata cum e cel de la pozele mele.
Acela a realizat pe la 1850, cu public, si nu era constient.
I-a adormit si pe cei din public, alaturi de el.
Se vede in poza.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 10 Decembrie 2013, ora 09:05

De la: nastasemihail, la data 2013-12-10 00:35:09Sa levitez...constient.
Se vede in poza.

asa e....confirm....

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase sãlbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevãratului Dumnezeu--------"Dragostea infinitã este singurul ADEVÃR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2013, ora 07:13

Nu ma face ca pun clipuri cu levitatie reala, dar nu am....bani.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 11 Decembrie 2013, ora 08:23

De la: nastasemihail, la data 2013-12-11 07:13:56Nu ma face ca pun clipuri cu levitatie reala, dar nu am....bani.

pai normal....trebuie sa dai bani grei ca sa convingi cat mai multi ca stii sa minti frumos....si sa fii credibil....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2014, ora 06:43

De la: sunt_al_naibii, la data 2013-12-11 08:23:09
De la: nastasemihail, la data 2013-12-11 07:13:56Nu ma face ca pun clipuri cu levitatie reala, dar nu am....bani.

pai normal....trebuie sa dai bani grei ca sa convingi cat mai multi ca stii sa minti frumos....si sa fii credibil....

Ai vazut mai sus poza de la contul meu si continui sa ai rea vointa in comentarii.
Sa-ti spuna Gabi cum se leviteaza in MISA.
Ca eu nu stiu cum dar stiu ca da.
E topicul tau si in stilul tau il desfiintezi.
Adica pe tine.

Eu nu mai pierd timpul sa-i conving pe altii,

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2014, ora 08:14

De la: Melody_, la data 2010-06-22 18:32:49puterea de-a trece cu seninatate peste rautatile vietii fara a acumula resentimente..

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2014, ora 19:17

mi-as dori sa am puterea de a decide intre viata si moarte....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2014, ora 19:22

De la: Fl_Orion999, la data 2014-01-08 19:17:37mi-as dori sa am puterea de a decide intre viata si moarte....
Grea responsabilitate!

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2014, ora 18:01

De la: nastasemihail, la data 2013-12-10 00:35:09Sa levitez...constient.
Se vede in poza.

youtu.be/bxcvkFRPQv4

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Pagini: << 3 4 5 6 7 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CE FEL DE PUTERI V-ATI DORI SA AVETI
Mergi la: