back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce reprezinta forumul pentru noi

Pagini: << 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 August 2010, ora 16:48

De la: Ebony, la data 2010-08-08 03:06:30

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 8 August 2010, ora 17:18

Ce reprezinta forumul pentru noi
o adunatura de gunoaie din cele mai diverse ,pitzi mai tinere si mai babete,cocalari din cei mai diversi,in concluzie toate forumurile sint dominate de jegurile si scursurile societatii de consumatoristi de toate varstele de la analfabeti cu ifose pana la agramate cu pretentii

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase sãlbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevãratului Dumnezeu--------"Dragostea infinitã este singurul ADEVÃR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 8 August 2010, ora 17:23

De la: sunt_al_naibii, la data 2010-08-08 17:18:19Ce reprezinta forumul pentru noi
o adunatura de gunoaie din cele mai diverse ,pitzi mai tinere si mai babete,cocalari din cei mai diversi,in concluzie toate forumurile sint dominate de jegurile si scursurile societatii de consumatoristi de toate varstele de la analfabeti cu ifose pana la agramate cu pretentii

....si in plus, un ins al naibii !

Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 8 August 2010, ora 17:24

De la: sunt_al_naibii, la data 2010-08-08 17:18:19Ce reprezinta forumul pentru noi

bine ai venit in rindurile noastre...defapt esti aici de trei ani in diverse conturi!!!

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 8 August 2010, ora 18:14

...frumoasa caracterizarea ta,te reprezinta..?....

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 8 August 2010, ora 18:27

De la: Ebony, la data 2010-08-08 18:14:09

pitzi ma pish pa tine de taranca cu aere de telectuala

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase sãlbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevãratului Dumnezeu--------"Dragostea infinitã este singurul ADEVÃR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 8 August 2010, ora 18:48

De la: Ingrid, la data 2010-05-03 23:45:40Un loc de joaca, dar si de informare, un spatiu de petrecut timpul liber ...

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 13 August 2010, ora 19:06

Cer cuze pe aceasta cale celor 15 useri din lista mea de prieteni, care si-au sters contul sau au fost banati si pe care i-am sters din lista. Nu am avut alt motiv ci doar am considerat ca nu mai are sens ...

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 14 August 2010, ora 02:35

De la: M_Elody, la data 2010-08-13 19:06:26Cer cuze pe aceasta cale celor 15 useri din lista mea de prieteni, care si-au sters contul sau au fost banati si pe care i-am sters din lista. Nu am avut alt motiv ci doar am considerat ca nu mai are sens ...

.....eu am sters vreo 50 care nu mai existau....,sau care au intrat ultima oara acuma 300-500 de zile....

Fosta membra 9am.ro

834 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 August 2010, ora 19:37

De la: sunt_al_naibii, la data 2010-08-08 18:27:57
De la: Ebony, la data 2010-08-08 18:14:09

pitzi ma pish pa tine de taranca cu aere de telectuala

Domnu avatar,, telefon ''dumneavoastra va considerati a fi in perioada de dinaintea domnului EDYNSON?

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 17 August 2010, ora 12:31

De la: M_Elody, la data 2010-05-03 23:41:24Forumul e o anexa a dormitorului si closetuleste parte integranta din casa. E o iesire in lume, cu tot ce presupune o zicala,se descurca cine poate'', de la vesmant la discurs despre cum sa scriem corect,dar si pregatirea in real
Forumul e un centru social, nu o berarie de cartier,in care se bea fara pretentii,de la o cafea buna pana la cea mai finuta bere!. Multi dintre forumisti sunt fie dependenti de o exaltata imagine de sine, fie obsedati de avatare a cator mai multe femei !.
Unii se cearta cu iei insasi, altii fac parada de cultura si subtilitate .Cei mai multi nu fac decat sa se afle in treaba,treaba ne terminata cu alte ocazii, inpunand un pic de atentie, de prestigiu si recunoastere publica,in fata marei adunari nationale!
Si totusi forumul este pentru fiecare ?

Crede si nu cerceta!

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 17 August 2010, ora 12:37

De la: Tramp, la data 2010-08-17 12:31:10
De la: M_Elody, la data 2010-05-03 23:41:24Forumul e o anexa a dormitorului si closetuleste parte integranta din casa. E o iesire in lume, cu tot ce presupune o zicala,se descurca cine poate'', de la vesmant la discurs despre cum sa scriem corect,dar si pregatirea in real
Forumul e un centru social, nu o berarie de cartier,in care se bea fara pretentii,de la o cafea buna pana la cea mai finuta bere!. Multi dintre forumisti sunt fie dependenti de o exaltata imagine de sine, fie obsedati de avatare a cator mai multe femei !.
Unii se cearta cu iei insasi, altii fac parada de cultura si subtilitate .Cei mai multi nu fac decat sa se afle in treaba,treaba ne terminata cu alte ocazii, inpunand un pic de atentie, de prestigiu si recunoastere publica,in fata marei adunari nationale!

Crede si nu cerceta!

Ei, asta nu se face!!! De ce sã pui in gura doamnei M-elody ceva antagonic spuselor ei? Dacã vrei sã o contrazici eºti liber sã o faci, dar nu sã-i contorsionezi ideile.

Altfel bine ai venit - sau revenit- printre noi!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 17 August 2010, ora 12:41

De la: Ingrid, la data 2010-08-17 12:37:55

Crede si nu cerceta!

Ei, asta nu se face!!! De ce sã pui in gura doamnei M-elody ceva antagonic spuselor ei? Dacã vrei sã o contrazici eºti liber sã o faci, dar nu sã-i contorsionezi ideile.

Si ISUS a inviat a-3-a zi dupa scriptura!

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 17 August 2010, ora 12:52

De la: Tramp, la data 2010-08-17 12:41:27
De la: Ingrid, la data 2010-08-17 12:37:55

Crede si nu cerceta!

Si ISUS a inviat a-3-a zi dupa scriptura!

Da, am citit si eu...pupa mana doamnei pana nu se supara! vagabond, vagabond, dar cavaler totusi

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 17 August 2010, ora 12:55

Bine-ai reinviat (revenit) Tramp

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 17 August 2010, ora 13:13

De la: M_Elody, la data 2010-08-17 12:55:34Bine-ai reinviat (revenit) Tramp

Lumea-i mare ,si mersul pe jos face piciorul frumos!

Fosta membra 9am.ro

458 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 August 2010, ora 13:32

De la: M_Elody, la data 2010-08-13 19:06:26Cer cuze pe aceasta cale celor 15 useri din lista mea de prieteni, care si-au sters contul sau au fost banati si pe care i-am sters din lista. Nu am avut alt motiv ci doar am considerat ca nu mai are sens ...

E corect, si eu procedez asa pentru ca cei care vor reveni oricum nu le vor mai corespunde conturile. Eu am avut trei prieteni care de fapt reprezenta o singura persoana.

Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 17 August 2010, ora 14:37

De la: g_alina, la data 2010-08-17 13:32:08

E corect, si eu procedez asa pentru ca cei care vor reveni oricum nu le vor mai corespunde conturile. Eu am avut trei prieteni care de fapt reprezenta o singura persoana.

Mda, se mai intampla. Pana se regasesc, se dedubleaza, altii se multiplica...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 August 2010, ora 14:56

De la: M_Elody, la data 2010-05-03 23:41:24Forumul nu e o anexa a dormitorului sau a closetului de acasa. E o iesire in lume, cu tot ce presupune o asemenea iesire, de la vesmant la discurs.
Forumul e un centru social, nu o berarie de cartier. Multi dintre forumisti sunt fie confiscati de o exaltata imagine de sine, fie obsedati de sangeroase resentimente.
Unii se cearta intre ei, altii fac parada de cultura si subtilitate .Cei mai multi nu fac decat sa se afle in treaba, cersind un pic de atentie, de prestigiu si recunoastere publica.
Si totusi ce reprezinta forumul pentru fiecare ?

Acum am vazut asta. Pe toti ii atingi, si scoti in evidenta partea negativa a oricui.
Partea pozitiva pe unde e?
Fiecare e pe forum cu scopul sau nescopul lui personal, nu s afacem placere altora. Cine nu ne place, il ocolim, Ceea ce se si intimpla.
Cine se agata ca scama de altii, suporta scandaluri.

Eu te stiam mai pozitiva.....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 17 August 2010, ora 15:32

De la: nastasemihail, la data 2010-08-17 14:56:08
De la: M_Elody, la data 2010-05-03 23:41:24Forumul nu e o anexa a dormitorului sau a closetului de acasa. E o iesire in lume, cu tot ce presupune o asemenea iesire, de la vesmant la discurs.
Forumul e un centru social, nu o berarie de cartier. Multi dintre forumisti sunt fie confiscati de o exaltata imagine de sine, fie obsedati de sangeroase resentimente.
Unii se cearta intre ei, altii fac parada de cultura si subtilitate .Cei mai multi nu fac decat sa se afle in treaba, cersind un pic de atentie, de prestigiu si recunoastere publica.
Si totusi ce reprezinta forumul pentru fiecare ?

Acum am vazut asta. Pe toti ii atingi, si scoti in evidenta partea negativa a oricui.
Partea pozitiva pe unde e?
Fiecare e pe forum cu scopul sau nescopul lui personal, nu s afacem placere altora. Cine nu ne place, il ocolim, Ceea ce se si intimpla.
Cine se agata ca scama de altii, suporta scandaluri.

Eu te stiam mai pozitiva.....
In general sunt pozitiva , zic eu, si toleranta, insa postarea asta am facut-o intr-o seara frumoasa de mai, instigata fiind de un user anume care azi se pare ca nu mai e printre noi. Regret ca mi-am iesit si eu ,,din pepeni'' dar sunt si eu om si recunosc, uneori am ripostat. Cu timpul insa am invatat sa ignor ce nu-mi convenea sau sa evit cu gratie pe cine ma incita. Sper ca m-ai inteles.

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 17 August 2010, ora 17:15

Mi-amintesc eu, era o frumoasa seara de cursuri de perfectionare sexuala...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 August 2010, ora 17:25

De la: Ingrid, la data 2010-08-17 17:15:25Mi-amintesc eu, era o frumoasa seara de cursuri de perfectionare sexuala...

Cum poti spune asa ceva. Era cu pistolul la timpla cursul......

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 17 August 2010, ora 18:44

De la: nastasemihail, la data 2010-08-17 17:25:53
De la: Ingrid, la data 2010-08-17 17:15:25Mi-amintesc eu, era o frumoasa seara de cursuri de perfectionare sexuala...

Nu, nu era insa fii convins ca postarea mea este o dragalasenie pe langa insultele ce le-am primit in mod gratuit si carora ulterior nu le-am mai raspuns. Nu cred ca are sens sa mai aprofundam acum ce a fost in urma cu tre-patru luni. Viata a mers inainte si a rezolvat problemele asa cum a stiut ea mai bine.

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 17 August 2010, ora 20:56

De la: nastasemihail, la data 2010-08-17 17:25:53

Era tot ce aparea in bula de dialog...curat budoar, si acum imi revine senzatia de jena, cat sunt eu de femeie in toata firea. Are dreptate Rodi, mai bine sa nu mai vorbim despre asta.

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 17 August 2010, ora 21:02

De la: Ebony, la data 2010-08-08 18:48:46
De la: Ingrid, la data 2010-05-03 23:45:40Un loc de joaca, dar si de informare, un spatiu de petrecut timpul liber ...

Chiar ca...... numai in timpul liber..... ca in ultima vreme.... ma ocup mai mult de sters.. , salvat ...si redictionat mesaje ....Forumul ma relaxeaza ....si uneori imi place ....dar sant si situatii cand ma indispune .

GINA
Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 18 August 2010, ora 01:29

Cititi va rog tot, chiar daca vi se va parea putin plictisitor:
Traim in 2010
1. Din greseala, tastezi parola ta la cuptorul cu microunde.

2. Nu ai mai jucat Solitaire cu niste carti adevarate de ani in sir.

3. Ai o lista cu 15 numere de telefon pentru cei 3 membri ai familiei tale.

4. Ii trimiti un e-mail colegului tau de birou.

5. Motivul pentru care nu tii legatura cu prietenii si cu familia este pentru ca ei nu au adresa de e-mail.

6. Te dai jos din masina in fata casei, doar pentru a da un telefon de pe mobil sa vezi daca este cineva acasa ca sa te ajute la carat sacosele de la piata.

7. Fiecare reclama de la TV are afisat si site-ul in partea de jos a ecranului.

8. Daca pleci de acasa fara telefonul celular, pe care nu il aveai in primii tai 20 sau 30 (sau 60) de ani de viata, este motiv de panica, drept care te intorci si il iei.

10. Te scoli dimineata si intri pe Internet inainte de a-ti face cafeaua.

11. Citesti asta si dai din cap si razi.

12. Si, chiar mai rau, stii exact cui ii vei trimite acest mesaj.

13. Ai fost prea ocupat ca sa realizezi ca lipseste punctul 9 din aceasta lista!

14. De fapt, ai facut chiar un scroll inapoi ca sa verifici daca exista nr. 9 pe aceasta lista.

Si acum sa ne gandim: Daca suntem niste persoane care ne regasim in cele mai multe din situatiile de mai sus, ar trebui sa stim ca netul a devenit o problema pentru noi.
Personal incerc sa reduc timpul petrecut zilnic in fata PC.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 August 2010, ora 01:35

Eu daca nu am telefonul, am o stare de neliniste. dar nu stiu de ce. Probabil o noua boala a civilizatiei. Cind nu-l aveam eram parca mai linistit. Acum sint linistit cind il am. Ciudat.

Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 18 August 2010, ora 01:50

sint BOLNAAAAV!
de neto-manie!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 August 2010, ora 01:55

Copacel, se vindeca la exploziile solare, daca se opreste curentul.

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 18 August 2010, ora 10:56

De la: nastasemihail, la data 2010-08-18 01:55:02Copacel, se vindeca la exploziile solare, daca se opreste curentul.

Ghiocel plapanda floare!De ce scoti......................

Pagini: << 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce reprezinta forumul pentru noi
Mergi la: