back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Le place femeilor sexul oral ? dar barbatilor ?

Pagini: << 2 3 4 5 6 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

720 mesaje
Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 16:25

De la: 9am045616, la data 2010-06-10 11:41:32
De la: deep_in_thought, la data 2010-05-20 11:41:12
De la: karpov, la data 2010-05-19 19:51:01
De la: deep_in_thought, la data 2010-05-19 19:38:31"Sexul oral le excita si isi doresc orgasmul clitoridian ! O femeie care este sarutata in acest fel,devine dependenta fata de acel barbat -si-l doreste numai pentru ea -ar fi in stare de orice ca sa-l pastreze daca simte ca-l iubeste si ca este iubita !"

Asta-i gluma anului????

Ce nu ai inteles ? Vrei explicatii suplimentare ?

Io-s cam grea de cap ,acum daca bat campii ma poti contrazice...

Orgasmul clitoridian il au majoritatea femeilor..Cu celalalt e mai greu daca nu descopera celebru punct G(care intre noi fie vorba,cred ca-i un basm bun).Deci majoritatea femeilor acest gen de orgasm cunosc..
Devine dependenta......Pai tot ce-ar trebui atunci, este sa le faceti femeilor sex oral cu simt de raspundere si adio infidelitate....Vor fi lesinate dupa..limba voastra...
Si-l doreste numai pentru ea-in afara de swingheri cam toate femeile (si barbatii) isi doresc sa aiba un partener doar pentru ele(ca doar nu ne-om dori sa stim ca respectivul da cu sexul in populatie... )

Prejudecati,prejudecati ......................................... naspa..ape tulburi

Bine ca ne-am lamurit noi...ce conteaza restul....

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 16:29

De la: KARP0V, la data 2010-06-10 16:25:36
De la: 9am045616, la data 2010-06-10 11:41:32
De la: deep_in_thought, la data 2010-05-20 11:41:12
De la: karpov, la data 2010-05-19 19:51:01
De la: deep_in_thought, la data 2010-05-19 19:38:31"Sexul oral le excita si isi doresc orgasmul clitoridian ! O femeie care este sarutata in acest fel,devine dependenta fata de acel barbat -si-l doreste numai pentru ea -ar fi in stare de orice ca sa-l pastreze daca simte ca-l iubeste si ca este iubita !"

Asta-i gluma anului????

Ce nu ai inteles ? Vrei explicatii suplimentare ?

Io-s cam grea de cap ,acum daca bat campii ma poti contrazice...

Orgasmul clitoridian il au majoritatea femeilor..Cu celalalt e mai greu daca nu descopera celebru punct G(care intre noi fie vorba,cred ca-i un basm bun).Deci majoritatea femeilor acest gen de orgasm cunosc..
Devine dependenta......Pai tot ce-ar trebui atunci, este sa le faceti femeilor sex oral cu simt de raspundere si adio infidelitate....Vor fi lesinate dupa..limba voastra...
Si-l doreste numai pentru ea-in afara de swingheri cam toate femeile (si barbatii) isi doresc sa aiba un partener doar pentru ele(ca doar nu ne-om dori sa stim ca respectivul da cu sexul in populatie... )

Prejudecati,prejudecati ......................................... naspa..ape tulburi

Bine ca ne-am lamurit noi...ce conteaza restul....

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

720 mesaje
Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 17:02

Am vaga impresie ca sexul oral e practicat doar in lumea reala....in lumea virtuala ...mai rar !

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: << 2 3 4 5 6 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Le place femeilor sexul oral ? dar barbatilor ?
Mergi la: