back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Adevarata prietenie.!.hai sa ne cunoastem.!.hobby si pasiuni personale

Pagini: << 1 2 3 >> Sari la pagina:

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 1 Mai 2010, ora 00:15

De la: karpov, la data 2010-05-01 00:14:58
De la: Ebony, la data 2010-04-30 23:18:23
De la: karpov, la data 2010-04-25 20:00:27
De la: Ebony, la data 2010-04-25 17:07:55
De la: Ic3, la data 2010-04-25 12:38:29

Am gasit nimerit ca in ciuda toturor inconvenientelor si a conflictelor ce au dus la razboaie crunte pe acest forum.Indiferent de convingeri,divergente sau varietate de opinii...Sa ne cunoastem mai bine...Chiar daca nu total..Macar in mica masura sa aflam cine iubeste si ce adora mai mult in viata.Ce vise si ce aspiratii are fiecare.Cat a realizat din ce si-ar dori mai mult in viata.Ce ne opreste si ce ne poate ajuta in a obtine ce vrem in viitorul apropiat.Sa incercam sa fim daca vreti sa-i spunem asa..Prieteni adevarati.Chiar daca virtuali.

Pentru aceasta emit un decret: Topic liber de rautate
Ce spuneti?

Daca-s pasiuni personale... ma mai gandesc ...daca vreau sa le zic...

Asteptam !

Asteapta...

Am asteptat !

.......mai astepti..... ?

Raporteaza abuz de limbaj
Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 1 Mai 2010, ora 15:07

De la: Ebony, la data 2010-05-01 00:15:53
De la: karpov, la data 2010-05-01 00:14:58
De la: Ebony, la data 2010-04-30 23:18:23
De la: karpov, la data 2010-04-25 20:00:27
De la: Ebony, la data 2010-04-25 17:07:55

Am gasit nimerit ca in ciuda toturor inconvenientelor si a conflictelor ce au dus la razboaie crunte pe acest forum.Indiferent de convingeri,divergente sau varietate de opinii...Sa ne cunoastem mai bine...Chiar daca nu total..Macar in mica masura sa aflam cine iubeste si ce adora mai mult in viata.Ce vise si ce aspiratii are fiecare.Cat a realizat din ce si-ar dori mai mult in viata.Ce ne opreste si ce ne poate ajuta in a obtine ce vrem in viitorul apropiat.Sa incercam sa fim daca vreti sa-i spunem asa..Prieteni adevarati.Chiar daca virtuali.

Ce spuneti?

Daca-s pasiuni personale... ma mai gandesc ...daca vreau sa le zic...

Asteptam !

Asteapta...

Am asteptat !

.......mai astepti..... ?

Inca astept...

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 15:12

Fiecare asteptam cate ceva, din pacate asteptarile noastre nu coincid insa cu totii ni le connsideram pe cele personale primordiale si de maxima importanta.

Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 16:08

De la: 9am186337, la data 2010-05-01 15:12:10Fiecare asteptam cate ceva, din pacate asteptarile noastre nu coincid insa cu totii ni le connsideram pe cele personale primordiale si de maxima importanta.

Eu cred ca fiecare asteapta sa inceapa altcineva. De ce? Pentru ca indiferent ce scrii, cat de sincer esti atunci cand scrii, se gaseste cineva nepoliticos in necunostinta de cauza sa te atace! Ne-am invatat sa nu mai fim buni! Atunci la ce sa incercam sa ne facem auziti? Daca eu as scrie ceva despre ce hobby-uri am imediat ar veni un Maresal care sa ma blameze. Tipul imi e simpatic si nu fac alergie la initiativele lui impotriva mea. Ca sa fiu o temerara o sa scriu ca tot timpul mi-a placut sa citesc literatura fara sa o selectez in vreun fel, si ca dupa o oarecare indemanare de a folosi fraza in a scrie, toate ideile mi le-am transformat in materiale literare incercand toate genurile. Nu am scris pentru altii ci doar pentru ca imi place sa scriu, ca in felul acesta gandurile nu sunt scoase in afara "cetatii" si nu poate nimeni sa-mi critice "opera". Ce sa fac, sunt o diletanta in multe privinte chiar si in invatarea folosirii computerului care a devenit o necesitate din cauza starii de sanatate si a singuratatii. Astept alte descatusari de idei din partea colegilor si in felul acesta sper ca topicul sa-si inplineasca functia pentru care a fost creat.

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 1 Mai 2010, ora 17:40

da mai noricel....dar spune tu...ce hobby -uri ai?

Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 18:03

De la: a_anca, la data 2010-05-01 17:40:27da mai noricel....dar spune tu...ce hobby -uri ai?

Draga mea, eu am vorbit despre unul, poate e randul tau sa scrii ceva! Ce vreau sa mentionez despre mine: sa nu ma pui sa scriu despre iubirea vietii mele ca nu e un hobby ci un adevar nerusinat! Aici scriem despre preocupari care nu ne ataca sufletul din toate partile ci numai ne incita personalitatea!

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2010, ora 18:05

vai noricel iubirea nue un hobby..sau..iti poti face un hobby din a o cauta...
eu am mai multe pasiuni. ..dar nu stiu de ce intotdeuna mi-a fost foarte greu sa scriu despre mine...

Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 18:09

De la: a_anca, la data 2010-05-01 18:05:38vai noricel iubirea nue un hobby..sau..iti poti face un hobby din a o cauta...
eu am mai multe pasiuni. ..dar nu stiu de ce intotdeuna mi-a fost foarte greu sa scriu despre mine...

Tocmai ca am mentionat sa nu trecem pe partea cu ofurile! Uite sa scrii despre..., dar mai bine te las pe tine sa alegi unul din ele ca sa nu zica forumistii ca te influentez!

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2010, ora 18:45

De la: dordedor, la data 2010-05-01 18:09:10
De la: a_anca, la data 2010-05-01 18:05:38vai noricel iubirea nue un hobby..sau..iti poti face un hobby din a o cauta...

Tocmai ca am mentionat sa nu trecem pe partea cu ofurile! Uite sa scrii despre..., dar mai bine te las pe tine sa alegi unul din ele ca sa nu zica forumistii ca te influentez!

dar nu e vorba de nici un of...uite imi place sa scriu poezii....sau sa ascult muzica si sa dansez

Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 18:50

De la: a_anca, la data 2010-05-01 18:45:15
De la: dordedor, la data 2010-05-01 18:09:10

dar nu e vorba de nici un of...uite imi place sa scriu poezii....sau sa ascult muzica si sa dansez

Foarte frumos! Si mie imi place sa dansez dupa muzica pe care am selectat-o si ti-am trimis-o. Norocul meu ca nu ma vede nimeni. Intr-o zi totusi m-a vazut cineva si i-am explicat ca e gimnastica ritmica. Ori n-a priceput, ori s-a lasat pagubasa sa continue subiectul dar intr-o zi mi-a spus ca si ea face gimnastica ritmica dar pe manelele lui Costi!

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2010, ora 18:53

oooo,noricel muzica aia...e de dansat cu strigaturi...

Fosta membra 9am.ro

265 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2010, ora 02:25

de la dordedor

E ultimul mesaj ce va trimit si la care nu astept in seara asta raspuns pentru ca trebuie sa ma culc. Eu sunt foarte bolnava, sunt singura, am avut o viata grea, m-am descurcat printr-o munca sustinuta sa-mi cresc singura copiii. Am crezut ca pe forum pot comunica fara sa aduc atingere peronalitatii unuia sau altuia. Tot timpul am incercat un ton impaciuitor pentru ca eu nu urasc pe nimeni nici virtual si nici in viata de zi cu zi. De aceea eu nu umblu la presupuneri ci daca am ocazia sa constat ceva, asta e! Cum sa va banuiesc ca ati fi altcineva? Si totusi acum ma intreb: ce deranjeaza pe unul sau pe altul daca cineva are mai multe conturi? Important e sa fie civilizat indiferent din ce cont scrie. Cat priveste pe Pyk_nyk, sa nu mai vorbim pentru ca nu sunt in masura sa-i dau sfaturi. Nu cred ca v-ar conveni ca altcineva sa va dirijeze vointa. Fiecare raspunde de el insusi. Totusi uneori parca prea va jigniti reciproc! De ce nu-l ignorati? Nu-l izolati de prietenii dvs? Ce ar mai putea sa scrie atunci? Eu am scris ceva pe "Ce carti ati mai citit" si acel nimic s-a varat sa ma insulte. Ce cauta acolo cand nu stiu daca a citit o carte in viata lui? Asta e o constatare dupa felul in care se exprima, dupa felul in care scrie. De acum voi tine seama numai de interesele mele personale dar trebuie sa va asigur ca nici macar pe Thelma nu o indrum in nici un fel dar mi te pe Pyk_nyk! Eu il pastrez ca pe unul din cei mai buni prieteni, e un om exceptional in relatia de prietenie pe care o incurajam. Nu am de la cine sa cer sfaturi iar el moralmente m-a ajutat extraordinar de mult. Cum as putea sa ii scriu ceva de care sa tina seama? Si pe dvs. incep sa va respect dar numai atata timp cat ne vom respecta reciproc. Va doresc noapte buna! Galina

Dar de mine de ce v-ati luat si m-ati insultat atat de rau? Acum o scriu asa ca pe-o intamplare. Tot nu mi-ati raspuns daca amicul e nou sau vechi pe forum si daca nu ati facut-o inseamna ca nu trebuia sa pun intrebarea. Eu personal nu o sa va mai scriu pe forum decat atunci cand vom avea un subiect care se preteaza. Chiar incep sa cred ca ne vom intelege mai ales ca nimeni nu castiga nimic ci din contra pierdem timpul, macar sa-l pierdem cu un rost. M-a bufnit rasul cand ati scris ca florin are ceva de spus! El ori da texte cu copy/paste, ori trimite o adresa de youtube! Ce altceva inteligent ati gasit care sa va ridice gradul de apreciere? A, da! Joaca popa prostu si foloseste ceva cuvinte! Ce e al lui, il dau! O seara placuta langa cei pe care ii iubiti!

Nu cred ca v-ati orientat bine dorind sa devenim prieteni. Eu chiar m-am bucurat dar faptul ca-l vorbiti atat de frumos pe Florin care face legea pe forum, nu cred ca ma va accepta. O sa va spun o intamplare. Am intrat pe forum la inceput timida, apoi am incercat sa am numai pareri proprii, sa nu aduc atingere nimanui dar a aparut prietena lui florin care acum e meri si mi-a spurcat fotografiile cu cele mai abjecte expresii. La surprinderea brusca, in loc sa anulez cele scrise, mi-am sters contul. Una din prietenele mele care aici se numeste Thelma iar noi ne cunoastem de mult timp de pe alte linkuri, m-a sfatuit sa-mi refac contul sub alt avatar si cu o alta identitate. meri m-a descoperit si iar m-a facut in fel si chip pe topicuri, expresii de mahala. Atunci am descoperit ca Florin si meri sunt perechea care vrea sa se stie sefii Forumului. Ei nu au acceptat ca cineva sa fie apreciati prin ceea ce scriu si nu doar prin trimiteri la youtube. Florin a intrat pe messengerul meu si mi-a impus pe cine sa am prieteni. A intervenit si IPU care in schimbul prieteniei lui trebuia sa ma despart de anumite avatare. Nu am acceptat si m-a jignit cum in toata viata mea nu am adunat atatea epitete. Pe Pyk_nyk il cunosc de pe linkuri care se ocupa de literatura iar pe altul de fotografii. In cealalta viata unde este Mirel este cu totul altfel. Aici nici eu nu il recunosc si uneori chiar sunt suparata dar nu pot interveni pentru ca nici el nu se amesteca in ceea ce scriu. Nu ne sfatuim in acest sens si eu daca intru pe vreun topic unde posteaza si el nu ne agatam unul de celalalt. Fiecare are felul lui de a gandi si a se exprima. O singura data l-am intrebat si mi-a raspuns cam asa: ei posteaza si cand intru eu ceilalti au impresia ca eu ma iau de ei si nu ca le raspund. Eu cred ca dvs. sau altii care se cred mai cu intelepciune, nu-l mai tratati in fel si chip. Noi nu trebuie sa ne manjim cu lucruri despre care nu stim unii de altii. Si daca cineva e sincer si spune ce are pe suflet sariti toti cu jignirile! De ce nu cu intrebari ajutatoare care sa limpezeasca eroarea? Thelma e o fata minunata dar si ea se apara ca si mine. Nu trebuie sa ne zbatem sa ne eliminam ci sa facem in asa fel sa ne intelegem pentru ca astfel vom respecta si titlurile topicelor. Daca vreti sa-mi raspundeti am doar o nedumerire. prietenul nou care il aveti cate clase are si cine s-a ocupat de educatia lui? Nu poti sa intri nou pe forum si sa incepi sa vomiti in stanga si in dreapta ca esti tu "cel ales"! De aceea si eu cred ca e IPU desi omul cunoaste gramatica, ori noul venit e sub orice critica din toate punctele de vedere. Indiferent cat veti dori sau veti fi lasat sa fim prieteni, va voi respecta, chiar si dupa aceea dar nu vreau sa aveti probleme cu Florin. Eu l-am luat in serios, inca il respect dar prea face ce zice meri. Cand fiecare din noi va fi propriul arbitru, vom avea ce invata unii de la altii, vom afla despre noi si bucurii si dureri si ne vom simti prieteni. Noapte buna! Galina

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Mai 2010, ora 03:30

Ce naiba faceti pe aici. Pina si topicul asta de prietenie il pingariti. Nu face nimeni legea pe forum, doar adm si moderatorul. Fiindca are. Dar sint discreti .
Lasa-ti topicurile cu specific in pace.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Ic3

922 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2010, ora 08:53

Lasand la o parte ironia si celelalte atingeri ce duc la ranchiuna si aversiune fata de ceilalti,am sa continui acest topic in nota pe care am vrut sa o dau acestuia..cu sinceritate si fara ipocrizia caracteristica egoismului fiecaruia dintre noi.Asa am sa dau posibilitatea celui sau celei care ar dori sa afle detalii..sa cunoasca mai mult ..Ca o lectie de viata.Daca vreti sa-i spunem asa.

M-am nascut intr-o famile de oameni simpli.Imi aduc aminte casa batraneasca de pe malul lacului,grajdul unde bunicii tineau caii si caruta,fantana transformata in crescatorie de peste,gradina ce suplinea nevoia de legume a familiei din care faceam parte.Bunicul si bunica.El de o statura impunatoare si drept ca un brad.Ea micuta si docila cu cei din jur.Atat imi aduc aminte:
-Ce faci bunicule?
-Ce sa fac.?.Dau de mancare la gaini.
Stand rezemat de peretele spoit cu var al casei,pe o bancuta de lemn vechi.
In realitate mesteca si framanta de zor un bot de mamaliga cu branza in palmele batatorite si crapate de atata munca.

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2010, ora 08:57

De la: nastasemihail, la data 2010-05-02 03:30:25Ce naiba faceti pe aici. Pina si topicul asta de prietenie il pingariti. Nu face nimeni legea pe forum, doar adm si moderatorul. Fiindca are. Dar sint discreti .

Asta e, domnule Nastasemihail! Te faci prieten cu dracu si dupa ce crezi ca iti merita respectul, vine cu corespondenta pe forum. Ce mai poti gandi despre asemenea nimicnicii ? Acum astept sa posteze si ultimul mesaj! Sa mai cracneasca cineva ca nu exista o haita de lupi care ne urmaresc, ne inconjoara si ne vor victime! Nu retractez cele scrise lui... de fapt nici nu stiu cui din moment ce n-are varsta, n-are o localitate unde s-a nascut sau traieste, nu are o poza care sa-l defineasca? Nu ma consider victima ci doar mi-e scarba de metoda folosita. Acum chiar cred ca e unul din cei enumerati de Pyk_nyk dar nu pricep de ce vor sa ne desparta? Chiar isi inchipuie cineva ca pot da atat de usor cu piciorul intr-un Om care m-a ajutat mereu cu sfaturi? Care mereu a gasit un cuvant bun si la timp ca sa-mi ridice moralul? De unde atata ura? Cu ce naiba am gresit daca nu am ascultat sfaturile privind lista cu prietenii pe care trebuie sa mi-i fac la porunca altora? Cineva imi spunea ca prea repede accept pe cei care vor sa-mi devina prieteni! Dar daca ii accept inseamna ca le si acord putina simpatie, putina incredere! Despre ce incredere vorbim aici? Sunt pusi sa ne convinga prin cele mai abjecte metode sa disparem de pe forum! De ce? Cred ca singurul raspuns e acela ca ei neavand nimic de oferit celor care vor totusi sa afle cate ceva nu mai au succes cu copy/paste, cu youtube sau cu popa prostu!

Ic3

922 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2010, ora 09:02

De la: dordedor, la data 2010-05-02 08:57:37
De la: nastasemihail, la data 2010-05-02 03:30:25Ce naiba faceti pe aici. Pina si topicul asta de prietenie il pingariti. Nu face nimeni legea pe forum, doar adm si moderatorul. Fiindca are. Dar sint discreti .

Asta e, domnule Nastasemihail! Te faci prieten cu dracu si dupa ce crezi ca iti merita respectul, vine cu corespondenta pe forum. Ce mai poti gandi despre asemenea nimicnicii ? Acum astept sa posteze si ultimul mesaj! Sa mai cracneasca cineva ca nu exista o haita de lupi care ne urmaresc, ne inconjoara si ne vor victime! Nu retractez cele scrise lui... de fapt nici nu stiu cui din moment ce n-are varsta, n-are o localitate unde s-a nascut sau traieste, nu are o poza care sa-l defineasca? Nu ma consider victima ci doar mi-e scarba de metoda folosita. Acum chiar cred ca e unul din cei enumerati de Pyk_nyk dar nu pricep de ce vor sa ne desparta? Chiar isi inchipuie cineva ca pot da atat de usor cu piciorul intr-un Om care m-a ajutat mereu cu sfaturi? Care mereu a gasit un cuvant bun si la timp ca sa-mi ridice moralul? De unde atata ura? Cu ce naiba am gresit daca nu am ascultat sfaturile privind lista cu prietenii pe care trebuie sa mi-i fac la porunca altora? Cineva imi spunea ca prea repede accept pe cei care vor sa-mi devina prieteni! Dar daca ii accept inseamna ca le si acord putina simpatie, putina incredere! Despre ce incredere vorbim aici? Sunt pusi sa ne convinga prin cele mai abjecte metode sa disparem de pe forum! De ce? Cred ca singurul raspuns e acela ca ei neavand nimic de oferit celor care vor totusi sa afle cate ceva nu mai au succes cu copy/paste, cu youtube sau cu popa prostu!

Cainii latra..caii merg...Cea mai puternica arma impotriva celor ca el (sau ea) sunt ignoranta.Ignora si sa vezi ce sadisfactie ai.Uneori ma mai aprind si eu.Dar in ultima vreme invat sa fiu tolerant si intelegator cu cei ale caror lipsuri sunt atat de vizibile.

Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2010, ora 09:04

De la: Ic3, la data 2010-05-02 08:53:16Lasand la o parte ironia si celelalte atingeri ce duc la ranchiuna si aversiune fata de ceilalti,am sa continui acest topic in nota pe care am vrut sa o dau acestuia..cu sinceritate si fara ipocrizia caracteristica egoismului fiecaruia dintre noi.Asa am sa dau posibilitatea celui sau celei care ar dori sa afle detalii..sa cunoasca mai mult ..Ca o lectie de viata.Daca vreti sa-i spunem asa.

M-am nascut intr-o famile de oameni simpli.Imi aduc aminte casa batraneasca de pe malul lacului,grajdul unde bunicii tineau caii si caruta,fantana transformata in crescatorie de peste,gradina ce suplinea nevoia de legume a familiei din care faceam parte.Bunicul si bunica.El de o statura impunatoare si drept ca un brad.Ea micuta si docila cu cei din jur.Atat imi aduc aminte:
-Ce faci bunicule?
In realitate mesteca si framanta de zor un bot de mamaliga cu branza in palmele batatorite si crapate de atata munca.

Ic3, iti admir sinceritatea si frumusetea cuvintelor cu care ti-ai evocat amintirile! De ce nu putem toti sa ne intelegem, sa adimiram cultura unul celuilalt? Sa dezvoltam subiecte care sa ne anime interesul pentru a le continua, a le dezvolta? Nu suntem oameni cu bune si rele dar ca ne putem intelege? Niciodata nu am crezut ca exista atata rautate in niste avataruri cu care in realitate nu te vei intalni niciodata dar care gasesc ca e mai usor sa-si verse fierea neimplinirii lor prin improscarea celor care, au totusi ceva de spus. O zi frumoasa ca insusi poemul de mai sus!

Ic3

922 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2010, ora 09:07

Pictez,desenez..am sculptat candva.Ascult muzica in functie de..starea de spirit a acelui moment.A clipei de deznadejde,fericire sau asteptare.Am tentative scriitoricesti ..Dar ma abtin. Urmez calea intortocheata a celor fara de tinta sau orizont.Pentru ca..pana la urma..Viata este o intreaga necunoscuta.

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2010, ora 09:13

... da viata e o necunoscuta dar pe care ne straduim s-o descifram, s-o cunoastem aidoma unui copil cu ochi mari plini de candoare...

Ic3

922 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2010, ora 09:13

De la: dordedor, la data 2010-05-02 09:04:19
De la: Ic3, la data 2010-05-02 08:53:16Lasand la o parte ironia si celelalte atingeri ce duc la ranchiuna si aversiune fata de ceilalti,am sa continui acest topic in nota pe care am vrut sa o dau acestuia..cu sinceritate si fara ipocrizia caracteristica egoismului fiecaruia dintre noi.Asa am sa dau posibilitatea celui sau celei care ar dori sa afle detalii..sa cunoasca mai mult ..Ca o lectie de viata.Daca vreti sa-i spunem asa.

-Ce faci bunicule?

Ic3, iti admir sinceritatea si frumusetea cuvintelor cu care ti-ai evocat amintirile! De ce nu putem toti sa ne intelegem, sa adimiram cultura unul celuilalt? Sa dezvoltam subiecte care sa ne anime interesul pentru a le continua, a le dezvolta? Nu suntem oameni cu bune si rele dar ca ne putem intelege? Niciodata nu am crezut ca exista atata rautate in niste avataruri cu care in realitate nu te vei intalni niciodata dar care gasesc ca e mai usor sa-si verse fierea neimplinirii lor prin improscarea celor care, au totusi ceva de spus. O zi frumoasa ca insusi poemul de mai sus!

Totul este posibil draga mea...Daca imi permiti .. Numai cei afectati de seismul unei existente traite pasager gandesc asa..Ori...in a imparti bunatate si a deschide ochii celor care fac din asta ocupatia de baza...trebuie sa devina mai devreme sau mai tarziu..sport national.. Prietenia..este un lux pana la urma.. Un lux pe care putini si-l permit.Sa nu bagam in aceasi cratita fatarnicia.

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2010, ora 09:27

norisor, karpov si-a facut un mare deserviciu, dar era prea turbat aseara ca sa mai realizeze asta
Tu nu ai scris nimic acolo din ce nu puteai scrie direct pe forum. Mesajul tau e de fapt o lectie de bun simt. Un bun simt care nu are program de autoinstalare, deci nu functioneaza la orice persoana, daca lipseste sistemul de operare - educatia elementara.
Si daca o sa-i mai iei in seama pe netrebnici, o sa te cert, sa stii!

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 2 Mai 2010, ora 09:28

Hobby - pasiune...sunt cuvinte puternice in mintea mea, trairi care te domina si iti guverneaza viata; parca nu le-as spune chiar asa, dar sunt multe lucruri care-mi bucura sufletul, fac parte dintre fericitii care traiesc cu placere doar pentru ca bate soarele in fereastra si se aud vrabiile ciripind...mai ales ca stau la bloc intr-o zona sordida!
.....am si eu bucuriile comune multor oameni, muzica, fotografiile, florile, pisicile..
,,,ce ma particularizeaza poate este dragostea pentru ceramica populara si pentru pietre. Am multe pietre in casa, si le cunosc si le privesc cu drag, pentru ca fiecare la atingere declanseaza amintirea locului de unde provine. Am pietricele marunte care jucau rolul nisipului de plaja pe Costa Brava, intr-uln mic vas ceramic tot de acolo...o banala piatra rotunda si cenusie impreuna cu o frunza de laur intr-un bol turcesc ma duce fix in piata romana din Istambul...am o grija deosebita de doua pietre marisoare in niste culori mai deosebite - una albastrie, cealalta violacee- luate din raul care formeaza lunca din Hobita, satul lui Brancusi. Nu am mai fost demult la Corbi, unde biserica este cioplita in stanca iar crucea ei este suus in varful stancii, de unde am o piatra mare, frumoasa, alba cu sisturi aurii.
.....nu faceti ca mine, exista o problema...pietrele sunt grele

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2010, ora 09:52

De la: Ic3, la data 2010-05-02 09:07:06Pictez,desenez..am sculptat candva.Ascult muzica in functie de..starea de spirit a acelui moment.A clipei de deznadejde,fericire sau asteptare.Am tentative scriitoricesti ..Dar ma abtin. Urmez calea intortocheata a celor fara de tinta sau orizont.Pentru ca..pana la urma..Viata este o intreaga necunoscuta.

Draga mea, a scrie nu e un scop in sine ci o descatusare de ganduri pe care mai tarziu o sa le citesti. E un exercitiu in intimitate: tu cu sufletul tau, cu ratiunea de a gasi raspunsuri la intrebari! Mai tarziu, recitind vei descoperi alte raspunsuri la aceleasi intrebari, le vei da consistenta momentului. A avea hobby-uri, a te folosi de ele inseamna inca un experment prin care simti ca esti tu. Mult succes si daca ne vom regasi undeva cu incercari literare indiferent de gen, ar fi "un miracol"? nu, o intamplare fericita!

Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2010, ora 09:59

De la: pik_nik, la data 2010-05-02 09:27:38

norisor, karpov si-a facut un mare deserviciu, dar era prea turbat aseara ca sa mai realizeze asta
Tu nu ai scris nimic acolo din ce nu puteai scrie direct pe forum. Mesajul tau e de fapt o lectie de bun simt. Un bun simt care nu are program de autoinstalare, deci nu functioneaza la orice persoana, daca lipseste sistemul de operare - educatia elementara.
Si daca o sa-i mai iei in seama pe netrebnici, o sa te cert, sa stii!

Din respect pentru tine si din precautia de a nu ma certa, nu voi mai face jocul nimanui! Nu degeaba am scris ca imi esti un adevarat sfetnic! Ma simt indatorata fata de Pronia Cereasca pentru a-i multumi ca mi te-a scos in cale tocmai cand aveam mai mare nevoie de un Om ca tine.

Fosta membra 9am.ro

265 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2010, ora 10:35

parerea unei babe alzheimeriste ...dordedor

Dar de mine de ce v-ati luat si m-ati insultat atat de rau? Acum o scriu asa ca pe-o intamplare. Tot nu mi-ati raspuns daca amicul e nou sau vechi pe forum si daca nu ati facut-o inseamna ca nu trebuia sa pun intrebarea. Eu personal nu o sa va mai scriu pe forum decat atunci cand vom avea un subiect care se preteaza. Chiar incep sa cred ca ne vom intelege mai ales ca nimeni nu castiga nimic ci din contra pierdem timpul, macar sa-l pierdem cu un rost. M-a bufnit rasul cand ati scris ca florin are ceva de spus! El ori da texte cu copy/paste, ori trimite o adresa de youtube! Ce altceva inteligent ati gasit care sa va ridice gradul de apreciere? A, da! Joaca popa prostu si foloseste ceva cuvinte! Ce e al lui, il dau! O seara placuta langa cei pe care ii iubiti!

Nu cred ca v-ati orientat bine dorind sa devenim prieteni. Eu chiar m-am bucurat dar faptul ca-l vorbiti atat de frumos pe Florin care face legea pe forum, nu cred ca ma va accepta. O sa va spun o intamplare. Am intrat pe forum la inceput timida, apoi am incercat sa am numai pareri proprii, sa nu aduc atingere nimanui dar a aparut prietena lui florin care acum e meri si mi-a spurcat fotografiile cu cele mai abjecte expresii. La surprinderea brusca, in loc sa anulez cele scrise, mi-am sters contul. Una din prietenele mele care aici se numeste Thelma iar noi ne cunoastem de mult timp de pe alte linkuri, m-a sfatuit sa-mi refac contul sub alt avatar si cu o alta identitate. meri m-a descoperit si iar m-a facut in fel si chip pe topicuri, expresii de mahala. Atunci am descoperit ca Florin si meri sunt perechea care vrea sa se stie sefii Forumului. Ei nu au acceptat ca cineva sa fie apreciati prin ceea ce scriu si nu doar prin trimiteri la youtube. Florin a intrat pe messengerul meu si mi-a impus pe cine sa am prieteni. A intervenit si IPU care in schimbul prieteniei lui trebuia sa ma despart de anumite avatare. Nu am acceptat si m-a jignit cum in toata viata mea nu am adunat atatea epitete. Pe Pyk_nyk il cunosc de pe linkuri care se ocupa de literatura iar pe altul de fotografii. In cealalta viata unde este Mirel este cu totul altfel. Aici nici eu nu il recunosc si uneori chiar sunt suparata dar nu pot interveni pentru ca nici el nu se amesteca in ceea ce scriu. Nu ne sfatuim in acest sens si eu daca intru pe vreun topic unde posteaza si el nu ne agatam unul de celalalt. Fiecare are felul lui de a gandi si a se exprima. O singura data l-am intrebat si mi-a raspuns cam asa: ei posteaza si cand intru eu ceilalti au impresia

Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2010, ora 11:44

In afara de hobby-uri avatarele mai au si dezamagiri. Si acestea sunt multe pentru ca avem incredere in ceea ce scriem. Acum parca nici nu stiu ce am vrut sa scriu aici! Caut un motiv care sa-mi scoata in cale din ceea ce sunt, un gand pe care sa-l transform intr-o fraza, intr-un discurs cuminte dar nu gasesc nimic. Tot mai bine e sa ma ocup de literatura si ma mir ca nu m-am apucat pana acum sa-mi termin doua romane care trebuiesc finisate si care nu vor vedea lumina tiparului dar macar vor ramane intr-un sertar, cuminti.

Fosta membra 9am.ro

265 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2010, ora 14:50

Placerea unora este sa-i puna la dispozitie lui pik mesajele secrete iar dupa aia se mira cand se trezesc si ei cu mesajele pe topic ! Nu e asa dordedor ?

De pe topicul "Ce este in sufletul tau" ... dordedor a predat o parte din arhiva cu mesaje lui pik...gunoierul !

postat pe: 2 Mai 2010, ora 01:22
Citeaza Raspunde

uite un fragment dintr-un mesaj privat, Ebony, ca sa vezi cati bani face galma asta oligofrena, cata educatie are, cat e de cinstit, corect, si cata incredere se poate avea in el:

"Eu am studiat forumul inainte de a intra ! Am remarcat tupeul lui nik si am observat ca el nu se abtine sa atace primul ,dupa care se face ca nici usturoi nu a mancat ! Atacurile ,indiferent sub ce forma vin ,aduc un prejudiciu celui care intra pe forum ! Am remarcat intrarile lui 9am 235,ENKI sau altii mai vechi ,el a fost arogant sau a atacat ! ENKI chiar l-a avertizat de 2 ori inainte de a ataca , 235 a cerut armistitiu si nu a rezolvat nimic ... Thelma e pe post de lingusitoare iar Dvs. sunteti subiectiva ! Eu cu doamnele ma abtin sa am probleme insa vreau corectitudine pe forum ! Am atacat primul ,preventiv,stiam ca oricum imi va veni randul ! Faptul ca am gandit bine este ca am primit cererea de prietenie din partea lui florin ! Acest florin este cunoscut pe multe forumuri ,el are ceva de spus si nu se ia chiar aiurea de oricine ! Poate si eu am ceva de spus si nu as vrea sa ma lovesc de optuzitatea si proasta crestere a unora ca pik,marco si azazel ! "

si repet un fragment si mai scurt:

" Am atacat primul ,preventiv..."!

Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 2 Mai 2010, ora 14:55

De la: Cronos, la data 2010-05-02 14:50:32Placerea unora este sa-i puna la dispozitie lui pik mesajele secrete iar dupa aia se mira cand se trezesc si ei cu mesajele pe topic ! Nu e asa dordedor ?

De pe topicul "Ce este in sufletul tau" ... dordedor a predat o parte din arhiva cu mesaje lui pik...gunoierul !

postat pe: 2 Mai 2010, ora 01:22
Citeaza Raspunde

uite un fragment dintr-un mesaj privat, Ebony, ca sa vezi cati bani face galma asta oligofrena, cata educatie are, cat e de cinstit, corect, si cata incredere se poate avea in el:

"Eu am studiat forumul inainte de a intra ! Am remarcat tupeul lui nik si am observat ca el nu se abtine sa atace primul ,dupa care se face ca nici usturoi nu a mancat ! Atacurile ,indiferent sub ce forma vin ,aduc un prejudiciu celui care intra pe forum ! Am remarcat intrarile lui 9am 235,ENKI sau altii mai vechi ,el a fost arogant sau a atacat ! ENKI chiar l-a avertizat de 2 ori inainte de a ataca , 235 a cerut armistitiu si nu a rezolvat nimic ... Thelma e pe post de lingusitoare iar Dvs. sunteti subiectiva ! Eu cu doamnele ma abtin sa am probleme insa vreau corectitudine pe forum ! Am atacat primul ,preventiv,stiam ca oricum imi va veni randul ! Faptul ca am gandit bine este ca am primit cererea de prietenie din partea lui florin ! Acest florin este cunoscut pe multe forumuri ,el are ceva de spus si nu se ia chiar aiurea de oricine ! Poate si eu am ceva de spus si nu as vrea sa ma lovesc de optuzitatea si proasta crestere a unora ca pik,marco si azazel ! "

si repet un fragment si mai scurt:

" Am atacat primul ,preventiv..."!

CRONS, Te stimez pentru felul tau de perceptie a gunoaielor, si sper ca te vei pastra asa pina la sfirsit!

Kosty.Prietenii la nevoie se cunosc! Nimeni nu este mai presus de restul ,doar un procent infim din ADN-ul nostru ne diferentiaza! Si asta creeaza "starea in care ne aflam".
Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 2 Mai 2010, ora 14:58

De la: dordedor, la data 2010-05-02 11:44:49In afara de hobby-uri avatarele mai au si dezamagiri. Si acestea sunt multe pentru ca avem incredere in ceea ce scriem. Acum parca nici nu stiu ce am vrut sa scriu aici! Caut un motiv care sa-mi scoata in cale din ceea ce sunt, un gand pe care sa-l transform intr-o fraza, intr-un discurs cuminte dar nu gasesc nimic. Tot mai bine e sa ma ocup de literatura si ma mir ca nu m-am apucat pana acum sa-mi termin doua romane care trebuiesc finisate si care nu vor vedea lumina tiparului dar macar vor ramane intr-un sertar, cuminti.

Apar carti si valoroase dar si careti slabe! Depinde de alegerea noastra ce putem sau nu sa citim!

Kosty.Prietenii la nevoie se cunosc! Nimeni nu este mai presus de restul ,doar un procent infim din ADN-ul nostru ne diferentiaza! Si asta creeaza "starea in care ne aflam".
9am186852

16 mesaje
Postat pe: 2 Mai 2010, ora 15:00

Ce spuneti?
Sapa si lopata,timpul trece ,putini invata esentialul !

Pagini: << 1 2 3 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Adevarata prietenie.!.Hai sa ne cunoastem.!.Hobby si Pasiuni personale
Mergi la: