back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De la tandea la mandea

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 16:53

da draga, dar taie marunt

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 16:57

De la: 9am186235, la data 2010-04-26 16:53:39da draga, dar taie marunt

nu-i nimic ca daca nu vine zyzy cu satirul lasa ca vin eu cu toporisca...

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 16:59

noi facem productie aici! o tzigare de frunze = $10

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 17:03

De la: 9am186235, la data 2010-04-26 16:59:46noi facem productie aici! o tzigare de frunze = $10

numa' sa nu fie halucinogene...

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 17:06

Acum ati vazut ce bani faci cu taierea frunzelor?
Ai fumat una, rizi toata ziua

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 17:09

acum chiar mi-ai facut pofta...

Fosta membra 9am.ro

813 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 16:53

Ce tot tandaliti aiurea? Veniti aici ca avem meseriile de baza

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului De la Tandea la Mandea
Mergi la: