Info
x
am numit femeia, „cel de-al doilea sex” !!!
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 20:26
De la: Merry, la data 2010-04-17 20:15:01nu ma intereseaza polemicile de dragul polemicilor,fiecare e liber sa scrie ce vrea,sa gandeasca cum vrea,el si nimeni altcineva nu o va lua in barba de la viata,eu sunt un neica nimeni,un retardat-dupa spusele fratelui simion-- asa ca nu ma pot compara cu monstri care-si permit sa scrie pe aiciDe la: florinpreda999, la data 2010-04-17 20:12:06��i paj voi fi la Curtea Ta, Femeie, de-ar fi s�-mi smulg �i cerul �i p�m�ntul,
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
�Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 20:29
De la: 9am180342, la data 2010-04-17 19:37:16iubita rodica,idioti sunt cei care cred ca detin adevarul despre divinitate,cum sunt toti falsii credinciosi care isi depun ineptiile si agramatismele pe aiciDe la: Merry, la data 2010-04-17 19:28:51Uite, sa nu te deranjezi prea tare o repet;De la: 9am180342, la data 2010-04-17 19:25:20Marry si eu ti-am pus o intrebare pe topicul cu atrocitatile comise de biserica . Daca esti amabila, astept un raspuns. Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
�Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 20:33
De la: 9am180342, la data 2010-04-17 20:01:19da,sunt un ciudat,doar din simplul motiv ca nu vreau sa fiu confundat cu restul turmei de imbecilizati,hoti,escroci si idioti utiliDe la: Merry, la data 2010-04-17 19:47:19Daca il consideri pe Preda ciudat , de ce nu i-o spui lui in fata, poate isi revizuieste omul crezul si atitudinea. Daca sunteti prieteni asa ar fi normal sa faci , nu sa-i iei apararea cand vezi ca greseste.De la: 9am180342, la data 2010-04-17 19:37:16De la: Merry, la data 2010-04-17 19:28:51Uite, sa nu te deranjezi prea tare o repet;De la: 9am180342, la data 2010-04-17 19:25:20Marry si eu ti-am pus o intrebare pe topicul cu atrocitatile comise de biserica . Daca esti amabila, astept un raspuns. Raporteaza abuz de limbaj
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 20:37
De la: Merry, la data 2010-04-17 20:05:43Tu chiar crezi ca nu i-am spus ?...ma vezi tu pe mine ca am limba legata? ...dar vreau sa incetam acest subiect ca nu face bine nimanui...si te rog sa ma scuzi ca nu am luat in serios pozitia ta acolo pt ca nu m-as fi bagat....multumesc frumos pt.atentionare ,promit sa nu ma mai bag in seama cu toti cretinii si idiotii,oricum pt.cine stie sa citeasca am postat un anunt la semnatura mea din josul profilului prin care-i rugam pe toti cretinii astei natii sa incerce sa stea departe de persoana mea daca nu reusesc sa se abtina si idiotenia din cerebele le da ghes sa-si arate lipsa de cultura Raporteaza abuz de limbaj
Albert Einstein
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 20:39
De la: florinpreda999, la data 2010-04-17 20:26:51De la: Merry, la data 2010-04-17 20:15:01nu ma intereseaza polemicile de dragul polemicilor,fiecare e liber sa scrie ce vrea,sa gandeasca cum vrea,el si nimeni altcineva nu o va lua in barba de la viata,eu sunt un neica nimeni,un retardat-dupa spusele fratelui simion-- asa ca nu ma pot compara cu monstri care-si permit sa scrie pe aiciDe la: florinpreda999, la data 2010-04-17 20:12:06��i paj voi fi la Curtea Ta, Femeie, de-ar fi s�-mi smulg �i cerul �i p�m�ntul, De ce faci afirmatii neadevarate???si postezi in victima???.Tu nu esti retardat din contra esti destept,smecher...dar te superi pe cei ce nu-ti canta in struna.Chestia Florin sta asa intinde-te doar cat ti-e plapuma...si vei fi apreciat
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 20:40
De la: symy1, la data 2010-04-17 20:08:19nu exista nici un domn isus decat in minti bolnave bune de tratat la sanatorii de glumeti,in schimb exista oameni fatarnici,ipocriti,idioti si agramati care toata viata s-au ocupat cu scuipaturi sfinte pline de venin si cu barfe de radio sant,frate simion,esti unul dintre ei,pace tie,nelegiuituleDe la: 9am180342, la data 2010-04-17 20:01:19Rody toti gresim,dar trebuie sa nu ducem lucrurile la extrem....Florin a exagerat in privinta Domnului Isus....sper sa nu-l pedepseasca aspru....doar cat sa-si dea seama ca exista.De la: Merry, la data 2010-04-17 19:47:19Daca il consideri pe Preda ciudat , de ce nu i-o spui lui in fata, poate isi revizuieste omul crezul si atitudinea. Daca sunteti prieteni asa ar fi normal sa faci , nu sa-i iei apararea cand vezi ca greseste.De la: 9am180342, la data 2010-04-17 19:37:16De la: Merry, la data 2010-04-17 19:28:51Uite, sa nu te deranjezi prea tare o repet;De la: 9am180342, la data 2010-04-17 19:25:20Marry si eu ti-am pus o intrebare pe topicul cu atrocitatile comise de biserica . Daca esti amabila, astept un raspuns. Raporteaza abuz de limbaj
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 20:45
De la: florinpreda999, la data 2010-04-17 20:40:48De la: symy1, la data 2010-04-17 20:08:19nu exista nici un domn isus decat in minti bolnave bune de tratat la sanatorii de glumeti,in schimb exista oameni fatarnici,ipocriti,idioti si agramati care toata viata s-au ocupat cu scuipaturi sfinte pline de venin si cu barfe de radio sant,frate simion,esti unul dintre ei,pace tie,nelegiuituleDe la: 9am180342, la data 2010-04-17 20:01:19Rody toti gresim,dar trebuie sa nu ducem lucrurile la extrem....Florin a exagerat in privinta Domnului Isus....sper sa nu-l pedepseasca aspru....doar cat sa-si dea seama ca exista.De la: Merry, la data 2010-04-17 19:47:19Daca il consideri pe Preda ciudat , de ce nu i-o spui lui in fata, poate isi revizuieste omul crezul si atitudinea. Daca sunteti prieteni asa ar fi normal sa faci , nu sa-i iei apararea cand vezi ca greseste.De la: 9am180342, la data 2010-04-17 19:37:16De la: Merry, la data 2010-04-17 19:28:51Uite, sa nu te deranjezi prea tare o repet;De la: 9am180342, la data 2010-04-17 19:25:20Marry si eu ti-am pus o intrebare pe topicul cu atrocitatile comise de biserica . Daca esti amabila, astept un raspuns. Dumnezeu sa te binecuvanteze..''frate'' Florin cel sincer si corect.!Asa sa te rasplateasca Dumnezeu precum esti de corect,nu fata de mine ,fata de El.
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 946 mesaje Membru din: 2/04/2010 |
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 20:46
De la: florinpreda999, la data 2010-04-17 20:33:19 da,sunt un ciudat,doar din simplul motiv ca nu vreau sa fiu confundat cu restul turmei de imbecilizati,hoti,escroci si idioti utili Mai florine, tu ne faci pe toti ceilalti imbecili, escroci, hoti si inutili? In ce masura ne cunosti tu de-ti permiti ne etichetezi in felul asta? Esti incredibil! Raporteaza abuz de limbaj
"Daca poti ajuta, atunci ajuta. Dar daca nu poti face asta, cel putin nu face rau."
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 20:47
De la: florinpreda999, la data 2010-04-17 20:37:12De la: Merry, la data 2010-04-17 20:05:43Tu chiar crezi ca nu i-am spus ?...ma vezi tu pe mine ca am limba legata? ...dar vreau sa incetam acest subiect ca nu face bine nimanui...si te rog sa ma scuzi ca nu am luat in serios pozitia ta acolo pt ca nu m-as fi bagat....multumesc frumos pt.atentionare ,promit sa nu ma mai bag in seama cu toti cretinii si idiotii,oricum pt.cine stie sa citeasca am postat un anunt la semnatura mea din josul profilului prin care-i rugam pe toti cretinii astei natii sa incerce sa stea departe de persoana mea daca nu reusesc sa se abtina si idiotenia din cerebele le da ghes sa-si arate lipsa de cultura sti Florin toata chestia asta a cazut in capul meu ca un bumerang si acum sint facuta cu ou si cu otet de Rodica...nu stiu sa fi gresit atit de tare ca sa se ia de credinta mea...
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 20:48
De la: herra, la data 2010-04-17 20:12:26 tema interesanta......
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 20:51
De la: herra, la data 2010-04-17 20:48:17De la: herra, la data 2010-04-17 20:12:26 tema interesanta...... Omul, din punct de vedere ontologic a fost definit ca fiin�� social�, trup �i suflet, subiect cunosc�tor, animal ra�ional etc. Voi reveni asupra acestor aspecte. Acum m� g�ndesc la non-libertate, la om ca fiin�� moral�, dar care �i �mpline�te binele prin etica teleologic� �i cel mai aproape de adev�rul meu este Epicur �i al s�u hedonism. Pl�cerea este un scop, utilitatea la fel. Am�ndou� servesc egoismul fiin�ei prin diverse manifest�ri. Unde este libertatea at�t de mult mediatizat� �nc� din Grecia antic�? Nici cel privat de ea, nici privatorul nu o au. Primul este st�p�nit direct �i vizibil, al doilea, indirect, invizibil, sclav al propriului egoism. A�adar pl�cerea �i utilitatea devin mijloacele nonlibert��ii. Omul. Filozofia nu presupune biologie? Ba da, dac� lu�m �n considerare pe l�ng� altele, evolu�ionismul darwinist. �ns� urc�nd treptele sale descoperim cele dou� sexe; cel slab �i cel puternic sau primul �i al doilea sex. Egoismul a evoluat odat� cu omul, b�rbat �i femeie. Cel dint�i �i-a atins deseori scopul prin for�� (for�� la care face referire John Locke), supun�nd femeia, datorit� fragilit��ii ei fizionomice. B�rbatul a creat legi. El este Omul. �i cel din senatul antic �i cel din Genez� �i cel de dup� Hristos. Atunci cum pot crede �n impar�ialitate, respectiv �n libertatea oferit� de legi, dup� cum afirm� foarte conving�tor, Jean-Jacques Rousseau, c�nd imaginea femeii este umbrit� de cea a Omului-b�rbat. Cel de-al doilea sex nu este fiin�� cuget�toare, practic vorbind, �mp�r�irea a fost f�cut� p�n� aproape de zilele noastre; animalitate �i umanitate, ambele �n Om, dar fiecare distinse prin sex. �ntotdeauna a vorbit, a hot�r�t, a �nvins, umanitatea. Nimic mai malefic de-a lungul istoriei omenirii, nimic mai eronat, dec�t voalarea, inferiorizarea p�n� la supunerea �i exploatarea femeii! Homo homini lupus. Iat� non-libertatea: exploatat �i exploatator. Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 20:51
Merry te rog sa ma scuzi ca am purtat alte discutii ,si ti-am stricat topicul...am terminat
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 20:55
Am numit nonlibertate tot ce nu este libertate definit�, direct� �i raportat� la mediul exterior, nu �i starea de constr�ngere a individului prin sine.
De ce nu cred �n libertate? �nainte de a r�spunde vreau s� v� ofer imaginea ei a�a cum o percep primar �i imediat. Libertasul este ac�iunea fiin�ei dup� propria voin��? Nu. Necesitatea natural� este de a p�stra armonia existen�ei �n rela�ia cu mediul privat, social �i cosmic. Se emit concepte de ordonare a dorin�ei. Individul este �ndemnat s�-�i st�p�nesc� pasiunile, dar nu va ucide, m� �ntreb? Va ucide o stare. Exercit�ndu-�i puterea asupra ei, devine st�p�n �i �niciun om care este st�p�n nu poate fi liber�, spunea Rousseau. Eu nu pot limita problematica libert��ii doar �n plan fizic, grosier, c�t� vreme omul este definit ca fiin�� cuget�toare. A voi, a dori, necesitatea natural� �i nonnatural�, toate acestea sunt de fapt condi�ion�ri ale sinelui. Chiar �i asceza, insensibilitatea la o serie de stimuli ca durerea, pl�cerea �i tot ce se traduce prin sim�uri nu poate fi total�, �ntruc�t capacitatea psihic� n-ar mai avea leg�tur� cu expresia vital�, nu va mai fi parte a universului, �n consecin��, incopatibil� fiin��rii. Apatia �n�elep�ilor stoici, concept avansat de Epictet, este minim� ori inexistent�, altfel ne-am afla �n fa�a unei mari erori. Nu se poate deveni �n lipsa ac�iunii, �n lipsa rela�ion�rii cu mediul �i r�spunsului la stimuli, pe care �n mod expres �n�eleptul trebuie s�-i asimileze pentru a-i prelucra �i-a oferi produsul devenirii sale superioare. �n�elep�ii tr�iesc dou� realit��i antitetice; una o exploateaz� iar celeilalte i se supun, astfel eu pot �mp�r�i libertasul conform tuturor afirma�iilor de mai sus, �n libertate �i nonlibertate. �tiu, voi fi aprig comb�tut, mai ales de adep�ii eudemonismului, care v�d libertatea ca pe o alegere ra�ional� sau religioas�, dar numai a binelui esen�ial �i util armoniei universale. �ns� tocmai acest a�a-zis liber arbitru, aceast� alegere, este ea �ns�i o constr�ngere indirect� prin influen�a exercitat� �n planul con�tiin�ei individului. Posibilitatea de a se ie�i din sfera umanit��ii f�r� acest act de priva�iune, este, de asemenea, foarte probabil�. Deci unde se afl� adev�rul? Avem nevoie de libertate, dar ea nu este libertas dec�t laolalt� cu nonlibertatea. Nu vreau s� aduc �n discu�ie libertatea din perspectiva vreunei credin�e sau a oric�rei idei religioase, c�ci acolo ea este ca �i inexistent�, acolo se �nregistreaz� cel mai �nalt grad al exploat�rii umanului din om. Cu toate acestea, �mi accept nonlibertatea �n absen�a unei cunoa�teri supreme. M� supun eticii fiindc� nu �tiu ce este dincolo de mine. Cred �n Dumnezeu pentru c� fiin�a cuget�toare ce sunt, nu vede universul f�r� Creator. Dar nu sunt liber �i nu a� fi nici dac� mi-a� suprima sim�urile, prin simplul fapt c� a� deveni sclavul propriului meu egoim, l�s�ndu-l s� aleag� moartea, despre care oricum nu �tiu nimic; nu �tiu dac� nu cumva �i ea genereaz� elemente de constr�ngere. A�adar m� complac �n libertas, m� supun libert��ii �i nonlibert��ii. M� supun. Raporteaza abuz de limbaj
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 20:57
De la: Merry, la data 2010-04-17 20:51:07De la: herra, la data 2010-04-17 20:48:17De la: herra, la data 2010-04-17 20:12:26 tema interesanta...... Merry, permite-mi o sugestie: cand postezi un fragment de text, o poezie, un... ce-o fi, care nu-ti apartie, pune textul intre ghilimele si daca e posibil mentioneaza si autorul sau sursa, altfel se intelege ca textul respectiv iti apartine.
"Daca poti ajuta, atunci ajuta. Dar daca nu poti face asta, cel putin nu face rau."
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 20:57
De la: Merry, la data 2010-04-17 20:51:07De la: herra, la data 2010-04-17 20:48:17De la: herra, la data 2010-04-17 20:12:26 tema interesanta...... exploatatorul a uzat intotdeauna forta fizica, cucerind si asumandu-si toate realizarile, atat materiale cat si spirituale..... exploatatul, si-a folosit bunul care il avea pe umeri......bogatia si forta la purtator....asta nu inseamna ca trebuie sa fim exploatati ca sa gandim inteligent.....trebuie doar sa nu ne mai lasam exploatati.....
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 21:03
telma am scris destul de clar ca sint citate de pe blogul lui montecristo...ce aveti fratilor cu mine...da toti sinteti destepti si eu sint o proasta ca ma las batjocorita in felul asta....cred ca sinteti multumiti cu totii!!
hai cine urmeaza??????????????????????????????????????????????????????????????????????? Raporteaza abuz de limbaj
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 21:05
De la: Merry, la data 2010-04-17 21:03:30telma am scris destul de clar ca sint citate de pe blogul lui montecristo...ce aveti fratilor cu mine...da toti sinteti destepti si eu sint o proasta ca ma las batjocorita in felul asta....cred ca sinteti multumiti cu totii!! Eu nu....
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 21:07
De la: Merry, la data 2010-04-17 21:03:30telma am scris destul de clar ca sint citate de pe blogul lui montecristo...ce aveti fratilor cu mine...da toti sinteti destepti si eu sint o proasta ca ma las batjocorita in felul asta....cred ca sinteti multumiti cu totii!! nici io.....
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 21:09
De la: 9am180342, la data 2010-04-17 19:37:16Florin a fost prea dur, �n stilul caracteristic pe aceast� tem�. Eu v� spun c� sunte�i naivi ... ! E mai bine a�a ?
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 21:11
De la: Merry, la data 2010-04-17 21:03:30telma am scris destul de clar ca sint citate de pe blogul lui montecristo...ce aveti fratilor cu mine...da toti sinteti destepti si eu sint o proasta ca ma las batjocorita in felul asta....cred ca sinteti multumiti cu totii!! Te-am batjocorit eu??? Despre ce vorbesti? Inteleg ca esti exagerat de sensibila la critici, dar n-am facut decat sa-ti sugerez o practica universal acceptata. Treaba ta daca o aplici sau nu, insa nu exagera!
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 21:11
De la: Dorinel, la data 2010-04-17 21:09:18De la: 9am180342, la data 2010-04-17 19:37:16Florin a fost prea dur, �n stilul caracteristic pe aceast� tem�. Eu v� spun c� sunte�i naivi ... ! dom'le, ce delicat esti azi!
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 21:30
De la: Dorinel, la data 2010-04-17 21:09:18De la: 9am180342, la data 2010-04-17 19:37:16Florin a fost prea dur, �n stilul caracteristic pe aceast� tem�. Eu v� spun c� sunte�i naivi ... ! Acceptabil....naivi da buni...
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 21:33
De la: symy1, la data 2010-04-17 21:30:14Buni de ce, m�i nea Symy ?!!!De la: Dorinel, la data 2010-04-17 21:09:18De la: 9am180342, la data 2010-04-17 19:37:16Florin a fost prea dur, �n stilul caracteristic pe aceast� tem�. Eu v� spun c� sunte�i naivi ... !
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 21:34
De la: herra, la data 2010-04-17 21:11:31Cu cei ce viseaz� cu ochii deschi�i ... sunt �n general "delicat" !De la: Dorinel, la data 2010-04-17 21:09:18De la: 9am180342, la data 2010-04-17 19:37:16Florin a fost prea dur, �n stilul caracteristic pe aceast� tem�. Eu v� spun c� sunte�i naivi ... !
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 21:35
De la: Dorinel, la data 2010-04-17 21:33:18Dupa ce o sa inveti bunele maniere am sa-ti spunDe la: symy1, la data 2010-04-17 21:30:14Buni de ce, m�i nea Symy ?!!!De la: Dorinel, la data 2010-04-17 21:09:18De la: 9am180342, la data 2010-04-17 19:37:16Florin a fost prea dur, �n stilul caracteristic pe aceast� tem�. Eu v� spun c� sunte�i naivi ... !
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 21:43
De la: symy1, la data 2010-04-17 21:35:18Domne, ce mai face cel de "Sus" ? �i-a luat concediu ?De la: Dorinel, la data 2010-04-17 21:33:18Dupa ce o sa inveti bunele maniere am sa-ti spunDe la: symy1, la data 2010-04-17 21:30:14Buni de ce, m�i nea Symy ?!!!De la: Dorinel, la data 2010-04-17 21:09:18De la: 9am180342, la data 2010-04-17 19:37:16Florin a fost prea dur, �n stilul caracteristic pe aceast� tem�. Eu v� spun c� sunte�i naivi ... ! Sunt miliarde de oameni pe care i-a abandonat ... C�nd �l g�se�ti s� le dai �i lor de �tire !....
|
|
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 21:48
De la: Thelma_, la data 2010-04-17 21:11:09De la: Merry, la data 2010-04-17 21:03:30telma am scris destul de clar ca sint citate de pe blogul lui montecristo...ce aveti fratilor cu mine...da toti sinteti destepti si eu sint o proasta ca ma las batjocorita in felul asta....cred ca sinteti multumiti cu totii!! "Daca poti ajuta, atunci ajuta. Dar daca nu poti face asta, cel putin nu face rau." asta este semnatura ta...deci daca nu poti sa intelegi o greseala mai bine nu judeca...fara suparare dar azi parca toti s-au suparat pe viata ca magarul pe sat...si eu am cazut la mijloc...
-Sa rad mult si des;
|
|
joeelena 59 mesaje Membru din: 20/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 21:51
Pai fara al doilea sex ,te masturbezi !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 4462 mesaje Membru din: 27/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 21:55
De la: florinpreda999, la data 2010-04-17 20:26:51De la: Merry, la data 2010-04-17 20:15:01nu ma intereseaza polemicile de dragul polemicilor,fiecare e liber sa scrie ce vrea,sa gandeasca cum vrea,el si nimeni altcineva nu o va lua in barba de la viata,eu sunt un neica nimeni,un retardat-dupa spusele fratelui simion-- asa ca nu ma pot compara cu monstri care-si permit sa scrie pe aiciDe la: florinpreda999, la data 2010-04-17 20:12:06��i paj voi fi la Curtea Ta, Femeie, de-ar fi s�-mi smulg �i cerul �i p�m�ntul, asa-i, tu esti unic, fara pereche! desi, fereasca sfantul sa te ia cineva la scuturat, ca nu-ti raman nici macar oasele de un umeras
|
|
joeelena 59 mesaje Membru din: 20/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 22:01
De la: pik_nik, la data 2010-04-17 21:55:32Adica cum ,la scuturat?De la: florinpreda999, la data 2010-04-17 20:26:51De la: Merry, la data 2010-04-17 20:15:01nu ma intereseaza polemicile de dragul polemicilor,fiecare e liber sa scrie ce vrea,sa gandeasca cum vrea,el si nimeni altcineva nu o va lua in barba de la viata,eu sunt un neica nimeni,un retardat-dupa spusele fratelui simion-- asa ca nu ma pot compara cu monstri care-si permit sa scrie pe aiciDe la: florinpreda999, la data 2010-04-17 20:12:06��i paj voi fi la Curtea Ta, Femeie, de-ar fi s�-mi smulg �i cerul �i p�m�ntul, |
|
|
|

De ce faci afirmatii neadevarate???si postezi in victima???.Tu nu esti retardat din contra esti destept,smecher...dar te superi pe cei ce nu-ti canta in struna.Chestia Florin sta asa intinde-te doar cat ti-e plapuma...si vei fi apreciat
furnizeaza motiv de polemici....