back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Amenda pentru chiul

margarit_maria

1 mesaj
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 10:44

Nu sunt de acord ca parintii sa plateasca amenda sau sa presteze munca in folosul comunitatii pentru chiulul elevilor care au implinit 16 ani,deoarece sunt copii mari si trebuie invatati sa raspunda pentru faptele lor prestand personal munca in folosul comunitatii.Ma refer la adevaratii chuilangii care lipsesc de la scoala ca sa frecventeze barurile,nu si la cei pe care parintii ii omoara cu munca.

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 14:22

Asa e. Legile sint aiurea. Astia fac legi nu ptr a reglementa ci ptr a distruge oameni.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

4 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 10:02

Mi se pare stupid...ar trebui elevul sa presteze munca in folosul comunitatii pentru chiul....dar asta e Romania ...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 01:29

Iar parintele ce sa faca, sa-si snopeasca in bataie...odorul. Ca la asta duce o asemenea aberatie de lege. La violente.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 22:20

De la: margarit_maria, la data 2010-04-16 10:44:56 Nu sunt de acord ca parintii sa plateasca amenda sau sa presteze munca in folosul comunitatii pentru chiulul elevilor care au implinit 16 ani,deoarece sunt copii mari si trebuie invatati sa raspunda pentru faptele lor prestand personal munca in folosul comunitatii.Ma refer la adevaratii chuilangii care lipsesc de la scoala ca sa frecventeze barurile,nu si la cei pe care parintii ii omoara cu munca.

parintii sunt sanctionati deoarece se considera principali raspunzatori de educatia copilului.....
copilul nu poate fi tras la raspundere in maniera asta, munca fizica fortat, deoarece are drepturi specifice unui minor... daca elevul respectiv are bani de mers in bar, de fumat, de ierburi etnobotanice, si mai stiu eu ce alte extravagante neadecvate varstei lui, inseamna ca parintele ii tolereaza anumite manifestari, libertati , si , ca atare, parintele este responsabil.....
logic, nu?

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 22:43

Ia fiti atenti dragi PRIETENI SI FORUMISTI CINE-I "INTELECTUALA NOASTRA,PRELUARE DE PE "GARBO" UNDE NICI AIA NU-L MAI VOR PE FRUSTRAT!:

FPRIVATE "TYPE=PICT;ALT=Avatarul lui si_totusi"
6226 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 15:20
Citeaza Raspunde
cum ordinea de zi a fost anuntata, zambilo, scrie procesul verbal si hai sa ne inscriem la cuvant

asadar si prin urmare, ma ridic in picioare, imi iau o moaca serioasa de om ultragiat si spun:

onorat auditoriu, pe domnul pik il cunosc inca din clasele primare. parea ca ar fi de ajutor , ca ni-i prieten dar ne inselam amarnic. ii placea sa ne aiba aliati in actiunile lui de manjire prin patare

ne punea sa stergem tot ce faceam si apoi, in loc a ne sustine, ne dadea ghionturi.cica se dezicea de astfel de practici

asa au disparut mmulte chestii din viata noastra : carje de sustinere,zerouri tremurate, unu sau una virgula, ca sa nu mai zic de semnele de intrebare

de fapt, el era dusmanul din umbra, incalzit la pieptul nostru alaturi de stilou, pixt si alte alea trebuincioase intelectului. ne-a creat un imens rau moral si fizic.

datorita si din cauza lui, invatatoarea lua masuri cu aratatorul, din motivul aspectului cu petele de pe caiet. asadar, personalitatea noastra a fost stirbita din motiv de bobarnace si castane
asa ne trebuie daca l-am luat in serios

pe doamna pik, nu o cunosc. banui ca-i de aceeasi factura caracteriala.

pledez pentru vot de blam si excluderea lor din randurile noastre.
SI MAI SUNT MULTE DESPRE POETUL CIORDITOR!,PARDON PT. LIMBAJUL DETESTAT DE ANUMITE PERSOANE! DAR E PRELUAT DE LA bai, tu ai dreptate!
EL!

Kosty.Prietenii la nevoie se cunosc! Nimeni nu este mai presus de restul ,doar un procent infim din ADN-ul nostru ne diferentiaza! Si asta creeaza "starea in care ne aflam".
Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 22:45

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 22:53

De la: herra, la data 2010-04-19 22:20:09
De la: margarit_maria, la data 2010-04-16 10:44:56 Nu sunt de acord ca parintii sa plateasca amenda sau sa presteze munca in folosul comunitatii pentru chiulul elevilor care au implinit 16 ani,deoarece sunt copii mari si trebuie invatati sa raspunda pentru faptele lor prestand personal munca in folosul comunitatii.Ma refer la adevaratii chuilangii care lipsesc de la scoala ca sa frecventeze barurile,nu si la cei pe care parintii ii omoara cu munca.

parintii sunt sanctionati deoarece se considera principali raspunzatori de educatia copilului.....
copilul nu poate fi tras la raspundere in maniera asta, munca fizica fortat, deoarece are drepturi specifice unui minor... daca elevul respectiv are bani de mers in bar, de fumat, de ierburi etnobotanice, si mai stiu eu ce alte extravagante neadecvate varstei lui, inseamna ca parintele ii tolereaza anumite manifestari, libertati , si , ca atare, parintele este responsabil.....
logic, nu?

well...la noi în România, școala obligatorie este de 10 clase....deocamdată! În consecință dacă facem adunarea....părinții chiar nu au de ce să fie obligați să facă ptr. un copil de 16 ani, muncă în folosul comunității sau să plătească amenzi ptr chiul!
Cine a deschis topicul, ar trebuii să învețe adunarea sau să nu-și dea copiii la 8 ani la școală!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 22:56

De la: Dorulet, la data 2010-04-19 22:53:31
De la: herra, la data 2010-04-19 22:20:09

logic, nu?

well...la noi în România, școala obligatorie este de 10 clase....deocamdată! În consecință dacă facem adunarea....părinții chiar nu au de ce să fie obligați să facă ptr. un copil de 16 ani, muncă în folosul comunității sau să plătească amenzi ptr chiul!
Cine a deschis topicul, ar trebuii să învețe adunarea sau să nu-și dea copiii la 8 ani la școală!

eventual sa mearga impreuna......

| Varianta pentru tiparire a topicului AMENDA PENTRU CHIUL
Mergi la: