Info
x
Banca saracilor
|
9am185284 24 mesaje Membru din: 5/04/2010 |
Postat pe: 5 Aprilie 2010, ora 04:12
Inre-o localitate din Italia,Anita di Argenta -Ferrara,oamenii care nu au garantzii,pentru a le da drept gaj la banci,au hotarit sa formeze "banca saracilor"
Credeti ca ar putea functiona si la romani ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 5 Aprilie 2010, ora 08:32
De la: 9am185284, la data 2010-04-05 04:12:18Inre-o localitate din Italia,Anita di Argenta -Ferrara,oamenii care nu au garantzii,pentru a le da drept gaj la banci,au hotarit sa formeze "banca saracilor"Nu pentru ca fiind saraci nu prezinta credibilitate. Bancile in schimb ofera imprumuturi (de fapt cofinanteaza) pe baza unor proecte viabile. Insa, si-aici trebuesc indeplinite o seama de cerinte Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 5 Aprilie 2010, ora 08:39
De la: 9am185284, la data 2010-04-05 04:12:18Inre-o localitate din Italia,Anita di Argenta -Ferrara,oamenii care nu au garantzii,pentru a le da drept gaj la banci,au hotarit sa formeze "banca saracilor" Nu dom'le,la noi saracul este chiar sarac nu ca la capitalistii aia imputiti . .Ca sa functioneze o astfel de banca ar trebui sa nu acorde imprumuturi saracilor deoarece acestia nu le pot returna. De depus nu au ce depune saracii de la noi, deci concluzia finala este ca o astfel de banca poate functiona la noi doar daca nu acorda imprumuturi si neavand bani in pastrare. In traducere a la Radio Erevan raspunsul este :DA ,POATE EXISTA O BANCA A SARACILOR DAR NU PENTRU SARACI. Pentru saraci noi am scos Legea Cojocaru.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 04:27
As spune eu cum ar putea functiona o societate in care si saracii sa poata fi solvabili, fara traume. Normal. Dar mi-e ca iar generez polemici dure. Poate mai incolo....
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|

.Ca sa functioneze o astfel de banca ar trebui sa nu acorde imprumuturi saracilor deoarece acestia nu le pot returna. De depus nu au ce depune saracii de la noi, deci concluzia finala este ca o astfel de banca poate functiona la noi doar daca nu acorda imprumuturi si neavand bani in pastrare. In traducere a la Radio Erevan raspunsul este :DA ,POATE EXISTA O BANCA A SARACILOR DAR NU PENTRU SARACI.
Pentru saraci noi am scos Legea Cojocaru.