back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Fmi a alimentat criza din estul europei

Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:

si_totusi

111 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 23:19

Raporteaza abuz de limbaj
si_totusi

111 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 23:21

picu, mi se pare mie sau ai scris 2 cuvinte intrunul? ce mai gresesti si tu....ceva de speriat de groaznic

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 23:22

De la: si_totusi, la data 2010-04-19 23:21:14picu, mi se pare mie sau ai scris 2 cuvinte intrunul? ce mai gresesti si tu....ceva de speriat de groaznic

Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 23:41

STIU CA TE FOLOSESTI DE CONTUL EI JAPITA INTELIGENTA! DA NU TINE O SA-TI VINA SI TIE RINDUL , IMPUTITULE! Nimeni nu are curaj sa faca ce-ai facut tu sa te folosesti de doua conturi de pe acelasi calculator! Da ti-a iesit la aia prosti care te-a crezut oricum vaco o sa lucrez si eu cu mai multi sa nu crezi ca te folosesti abuziv de oamenii naivii care nu stiu ce-i aclculatorul si ce poate el!

Kosty.Prietenii la nevoie se cunosc! Nimeni nu este mai presus de restul ,doar un procent infim din ADN-ul nostru ne diferentiaza! Si asta creeaza "starea in care ne aflam".
Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 23:47

De la: IPU, la data 2010-04-19 23:41:49STIU CA TE FOLOSESTI DE CONTUL EI JAPITA INTELIGENTA! DA NU TINE O SA-TI VINA SI TIE RINDUL , IMPUTITULE! Nimeni nu are curaj sa faca ce-ai facut tu sa te folosesti de doua conturi de pe acelasi calculator! Da ti-a iesit la aia prosti care te-a crezut oricum vaco o sa lucrez si eu cu mai multi sa nu crezi ca te folosesti abuziv de oamenii naivii care nu stiu ce-i aclculatorul si ce poate el!

aclc...ce???

si_totusi

111 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 23:50

mai, ipu. tu nu ai luat-o peste scafarlie? o iei acum. e contul meu si punct. insa, daca te prind pe garbo, iti rup gatul cu dintii. ca ma si nervezi. o tii ca hentele.

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 23:53

De la: si_totusi, la data 2010-04-19 23:50:30mai, ipu. tu nu ai luat-o peste scafarlie? o iei acum. e contul meu si punct. insa, daca te prind pe garbo, iti rup gatul cu dintii. ca ma si nervezi. o tii ca hentele.

mai bine-l faci caltabosi si carnati, ca e genul

Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 00:02

De la: pik_nik, la data 2010-04-19 23:53:29
De la: si_totusi, la data 2010-04-19 23:50:30mai, ipu. tu nu ai luat-o peste scafarlie? o iei acum. e contul meu si punct. insa, daca te prind pe garbo, iti rup gatul cu dintii. ca ma si nervezi. o tii ca hentele.

Daca persoana care o reprezinti si are curajul, cu toate ca ai speriat-rau si sper s-o conving, sa spuna adevarul despre tine cei "adevarati" i-si vor da seama ce esti transsexuala terminatoare de forumuri! MOAMA CE AVATAR ARE PE GARBO,DIAVOLUL IN PERSOANA! BA CE INTUITIE AM! CHIAR DE NU TE LASI !SA STII "CA STIU SA LUCREZ CU TINE"! [CEI INTERSESATI SA TASTEZE PE NET :" PIK NIK FORUM!"

Kosty.Prietenii la nevoie se cunosc! Nimeni nu este mai presus de restul ,doar un procent infim din ADN-ul nostru ne diferentiaza! Si asta creeaza "starea in care ne aflam".
Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 00:04

Oricum kiar si in al doilea kont,ti se vede ticul de exprimare proasto!

si_totusi

111 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 00:05

mai iepusor, daca ti-ai setat mesageria sa nu poti primi mesaje decat de la prieteni, de ce esti las si-mi scrii , stiind ca nu pot raspunde dragalaselor de misive de dragoste cu expresii gen" va_co, mu_ie, etc"?

acu, nu-i bai te inteleg. asa fac baietii de varsta ta cand indragesc o fata: o trag de codite, ii pun piedica, ii fura papusa.ce sa-i faci? ale tineretii valuri . imi place ca esti hotarat

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 00:08

totusico....

si_totusi

111 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 00:10

De la: IPU, la data 2010-04-20 00:04:31

mai, tu asta cu neuronul mic sau nimic, acesta e ticul meu de exprimatiune. ce? nu-ti place? auzi, tu stii ca s-a inventat litera"c"? chiar daca nu crezi, sa stii ca zic de spun adevarat . poate scrijelezi si tu romaneste. poate...

Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 00:24

De la: si_totusi, la data 2010-04-20 00:10:44
De la: IPU, la data 2010-04-20 00:04:31

mai, tu asta cu neuronul mic sau nimic, acesta e ticul meu de exprimatiune. ce? nu-ti place? auzi, tu stii ca s-a inventat litera"c"? chiar daca nu crezi, sa stii ca zic de spun adevarat . poate scrijelezi si tu romaneste. poate...

si_totusi

111 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 00:31

costica puiule, asa te vreau. baiet ascultator si dragalas. vad ca iti place ce am zis da, puteai spune simplu fara sa citezi. mi se fac ochii beculete, domle cand vad fereastra in geam si geamul in vitrina

aveti un obicei aici de va citati , de nu mai stie omul cine si ce a zis .

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 04:45

si totusi....cum a alimentat femeii.... criza?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 07:26

De la: IPU, la data 2010-04-20 00:02:18
De la: pik_nik, la data 2010-04-19 23:53:29

Daca persoana care o reprezinti si are curajul, cu toate ca ai speriat-rau si sper s-o conving, sa spuna adevarul despre tine cei "adevarati" i-si vor da seama ce esti transsexuala terminatoare de forumuri! MOAMA CE AVATAR ARE PE GARBO,DIAVOLUL IN PERSOANA! BA CE INTUITIE AM! CHIAR DE NU TE LASI !SA STII "CA STIU SA LUCREZ CU TINE"! [CEI INTERSESATI SA TASTEZE PE NET :" PIK NIK FORUM!"

IPU, vad ca ai fiere in loc de sange cald. In primul rand te-am invatat ca "isi" e pronume si nu se scrie despartit (nu din cauza tastei proaste). In al doilea rand, de dragul prieteniei tale cu meri pentru care m-ai innebunit cu mesaje, si nu ai reusit nimic, ai incercat in acelasi timp sa-l defaimezi pe Pyk_nyk, desi te-am trimis la un link unde ii poti descoperi frumusetea gandului scris si a imortalitatii imagininii naturii. Eu am vazut ca de teama reactiei mele, m-ai desfiintat din grupul tau si am descoperit-o in momentul cand voiam sa te sterg din grupul meu. Ai mai pus si o interdictie care nu te-a avantajat pentru ca ceea ce ti-as fi scris intr-un mesaj privat, sunt nevoita sa-l scriu aici. Te informez ca i-am transferat toata corespondenta noastra (dus-intors) lui Pyk_nyk pentru ca sa se convinga ce urmareai de fapt: Sa nu-l mai pastrez ca prieten si sa ma impac cu una a carei nume nu-l voi mai scrie niciodata. Pyk_nyk imi va ramane prieten atat cat va dori pentru ca eu nu voi renunta niciodata la el din proprie initiativa.

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 08:29

De la: nastasemihail, la data 2010-04-20 04:45:22si totusi....cum a alimentat femeii.... criza?
cu marfa proaspata......e multe!!!

Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 14:05

IPU, te rog creaza-mi conditia de a-ti raspunde in mesaj privat asa cum procedezi si tu pentru ca eu nu am pus interdictii. Daca nu vrei sa fii Domn pana la urma ma obligi sa scriu aici si nu vreau sa continuam niste discutii care nu intereseaza pe toata lumea. Observ ca stii sa jignesti in cel mai josnic mod si nu stii sa respecti pe nimeni decat pe tine insuti. Dar respectul de sine trebuie sa fie inspirat de societate, de lumea in care traiesti si nu sa fii un biet Narcis! Vezi sa nu sfarsesti ca el1 Cauta un lac nu prea adanc! Vreau sa-ti raspund punct cu punct dar nu aici. In speranta ca voi reusi sa elucidam cateva probleme, astept!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 15:29

De la: 9am045616, la data 2010-04-20 08:29:23
De la: nastasemihail, la data 2010-04-20 04:45:22si totusi....cum a alimentat femeii.... criza?
cu marfa proaspata......e multe!!!

Brutus.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 15:30

Cum a alimentat criza? Si cum ar fi evoluat criza sau necriza fara fmi.
Si fara acest guvern. O ipoteza.
Cine ar fi putut evita aceasta cadere economica?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 15:31

De ce intreb asta. Fiindca eu personal am avut probleme de genul crizei, de multi ani. Si nu se putea face nimic. Acum s-a rezolvat. Pauza aproape totala.

Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 15:37

De la: norinmunti, la data 2010-04-20 14:05:41IPU, te rog creaza-mi conditia de a-ti raspunde in mesaj privat asa cum procedezi si tu pentru ca eu nu am pus interdictii. Daca nu vrei sa fii Domn pana la urma ma obligi sa scriu aici si nu vreau sa continuam niste discutii care nu intereseaza pe toata lumea. Observ ca stii sa jignesti in cel mai josnic mod si nu stii sa respecti pe nimeni decat pe tine insuti. Dar respectul de sine trebuie sa fie inspirat de societate, de lumea in care traiesti si nu sa fii un biet Narcis! Vezi sa nu sfarsesti ca el1 Cauta un lac nu prea adanc! Vreau sa-ti raspund punct cu punct dar nu aici. In speranta ca voi reusi sa elucidam cateva probleme, astept!

SUB,"Fetita lui CARMEN ,din Buterfly"

Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 15:46

De la: nastasemihail, la data 2010-04-20 15:31:56De ce intreb asta. Fiindca eu personal am avut probleme de genul crizei, de multi ani. Si nu se putea face nimic. Acum s-a rezolvat. Pauza aproape totala.

Seful FMI vrea o moneda globala care sa controleze natiunile
FPRIVATE "TYPE=PICT;ALT=Seful FMI vrea o moneda globala care sa controleze natiunile"

Dominique Strauss-Kahn, directorul FMI, doreste ca institutia sa ofere tarilor o moneda globala de rezerva, care sa ia locul dolarului. El nu s-a multumit cu atat, ci a cerut pentru FMI mai multe putere pentru a supraveghea economia globala. �Cred ca e sanatos din punct de vedere intelectual sa dezbatem astfel de idei acum�, a spus Strauss-Kahn, intr-un discurs despre viitorul FMI, potrivit New York Times. Reactiile...[ssa-PIATZANET]

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 16:31

De la: IPU, la data 2010-04-20 15:46:25
De la: nastasemihail, la data 2010-04-20 15:31:56De ce intreb asta. Fiindca eu personal am avut probleme de genul crizei, de multi ani. Si nu se putea face nimic. Acum s-a rezolvat. Pauza aproape totala.

FPRIVATE "TYPE=PICT;ALT=Seful FMI vrea o moneda globala care sa controleze natiunile"

Dominique Strauss-Kahn, directorul FMI, doreste ca institutia sa ofere tarilor o moneda globala de rezerva, care sa ia locul dolarului. El nu s-a multumit cu atat, ci a cerut pentru FMI mai multe putere pentru a supraveghea economia globala. �Cred ca e sanatos din punct de vedere intelectual sa dezbatem astfel de idei acum�, a spus Strauss-Kahn, intr-un discurs despre viitorul FMI, potrivit New York Times. Reactiile...[ssa-PIATZANET]

si nu au avut rezultate bune in majoritatea tarilor. Dar ce ma amir ca se practica.

Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 16:35

De la: nastasemihail, la data 2010-04-20 16:31:52

si nu au avut rezultate bune in majoritatea tarilor. Dar ce ma amir ca se practica.

Nu stiu daca e de mirat dar e ingrijoratoare tendinta.

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 16:36

De la: IPU, la data 2010-04-20 16:35:15
De la: nastasemihail, la data 2010-04-20 16:31:52

Nu stiu daca e de mirat dar e ingrijoratoare tendinta.

hai nu zau!!!
serios?
poti explica, dar cu cuvintele tale?

Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 16:37

De la: IPU, la data 2010-04-20 15:37:59
De la: norinmunti, la data 2010-04-20 14:05:41IPU, te rog creaza-mi conditia de a-ti raspunde in mesaj privat asa cum procedezi si tu pentru ca eu nu am pus interdictii. Daca nu vrei sa fii Domn pana la urma ma obligi sa scriu aici si nu vreau sa continuam niste discutii care nu intereseaza pe toata lumea. Observ ca stii sa jignesti in cel mai josnic mod si nu stii sa respecti pe nimeni decat pe tine insuti. Dar respectul de sine trebuie sa fie inspirat de societate, de lumea in care traiesti si nu sa fii un biet Narcis! Vezi sa nu sfarsesti ca el1 Cauta un lac nu prea adanc! Vreau sa-ti raspund punct cu punct dar nu aici. In speranta ca voi reusi sa elucidam cateva probleme, astept!

SUB,"Fetita lui CARMEN ,din Buterfly"

Ca sa vezi ca nu sunt nici la nivelul tau de ipocrizie si nici sa arat la toti cat de mizerabil esti, ma opresc aici. Eu ti-am scris sa gasesti o cale sa lamuresc mizeriile pe care mi le-ai scris si nu sa ma spurci in continuare sub o fotografie. Pot sa tolerez asa cum alta data chiar ai recunoscut ca nu te asteptai sa fiu atat de intelegatoare fata de un neispravit. Nu iti voi mai scrie si nici nu iti voi citi mizeriile ca deja mirosul lor au inceput sa spurce forumul. Las-o cat este ca in timp fiecare va primi de la Dumnezeu exact pe masura faptelor lor. Iti doresc mult succes si sa stii ca in sufletul meu deja esti iertat. Am avut multi ca tine in viata prin meseria pe care am avut-o si am rezistat 39 de ani de munca cinstita. Sa reusesti si tu! Fara resentimente chiar iti scriu ca mi-e mila de tine ca nu ai coloana vertebrala. Ce frumos ar fi fost!

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 16:41

norisor, nu-i cazul sa-ti faci sange rau pentru un tembel...
stii bine ca natura mai face si glume proaste, sau are si ea rebuturile ei...
astuia i-a dat grasime flasca, cu miros de hidrogen sulfurat, tie ti-a dat intelepciune...

Fosta membra 9am.ro

1888 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 16:51

De la: pik_nik, la data 2010-04-20 16:41:20norisor, nu-i cazul sa-ti faci sange rau pentru un tembel...
astuia i-a dat grasime flasca, cu miros de hidrogen sulfurat, tie ti-a dat intelepciune...

Cred ca abia acum am inteles exact cu cine mi-am permis sa fiu prietena. Multumesc pentru explicatii si sper sa ne intalnim pe alte topicuri unde sunt si subiecte interesante. De fapt IPU nici nu am stiut ce inseamna, dar iata ca nici nu vreau pentru ca la varsta mea nu mai inghesuie curiozitatea. Daca nu te mai intalnesc (din cauza intreruperii repetate a tensiunii), iti doresc o zi frumoasa asa cum e sufletul tau, talentul tau si tot ce esti tu (cu bune si rele)!

Fosta membra 9am.ro

4462 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 16:53

De la: norinmunti, la data 2010-04-20 16:51:09
De la: pik_nik, la data 2010-04-20 16:41:20norisor, nu-i cazul sa-ti faci sange rau pentru un tembel...

Cred ca abia acum am inteles exact cu cine mi-am permis sa fiu prietena. Multumesc pentru explicatii si sper sa ne intalnim pe alte topicuri unde sunt si subiecte interesante. De fapt IPU nici nu am stiut ce inseamna, dar iata ca nici nu vreau pentru ca la varsta mea nu mai inghesuie curiozitatea. Daca nu te mai intalnesc (din cauza intreruperii repetate a tensiunii), iti doresc o zi frumoasa asa cum e sufletul tau, talentul tau si tot ce esti tu (cu bune si rele)!

Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului FMI A ALIMENTAT CRIZA DIN ESTUL EUROPEI
Mergi la: