Info
x
dece se masturbeaza fetele?
|
Fosta membra 9am.ro 6522 mesaje Membru din: 23/09/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 21:07
De la: Merry, la data 2010-04-20 21:01:50De la: a_anca, la data 2010-04-20 20:59:10ahaaa...deci tot barbatul e mai bun..am inteles...si eu care ma gindeam ca o fi in trend..si eu am ramas demodata... ar trai mai mult!! |
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 21:57
De la: a_anca, la data 2010-04-20 21:07:50De la: Merry, la data 2010-04-20 21:01:50De la: a_anca, la data 2010-04-20 20:59:10ahaaa...deci tot barbatul e mai bun..am inteles...si eu care ma gindeam ca o fi in trend..si eu am ramas demodata... cine ar trai mai mult ? cele care se......?
Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 08:24
De la: Merry, la data 2010-04-20 21:01:50De la: a_anca, la data 2010-04-20 20:59:10ahaaa...deci tot barbatul e mai bun..am inteles...si eu care ma gindeam ca o fi in trend..si eu am ramas demodata... vor folosi titlul topicului
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am186044 9 mesaje Membru din: 21/04/2010 |
Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 09:59
Ceva practic,decit sa insotesti prin circiumi si baruri un badaran ,mai bine intreti un vibrator !
|
Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 10:02
De la: 9am186044, la data 2010-04-21 09:59:54Ceva practic,decit sa insotesti prin circiumi si baruri un badaran ,mai bine intreti un vibrator !Un vibrator natural e mai sanatos
|
Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 10:46
De la: Merry, la data 2010-04-20 21:57:49De la: a_anca, la data 2010-04-20 21:07:50De la: Merry, la data 2010-04-20 21:01:50De la: a_anca, la data 2010-04-20 20:59:10ahaaa...deci tot barbatul e mai bun..am inteles...si eu care ma gindeam ca o fi in trend..si eu am ramas demodata... aas..draga mea..ei fara noi ar trai mai mult ca fara....altceva sigur nu supravetuieste nimeni..
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 21:13
De la: 9am045616, la data 2010-04-21 10:02:06De la: 9am186044, la data 2010-04-21 09:59:54Ceva practic,decit sa insotesti prin circiumi si baruri un badaran ,mai bine intreti un vibrator !Un vibrator natural e mai sanatos banuiesc ca matale esti adeptul principiului ; "o laba la vremea ei face cat zece femei " ! ca altfel nu-mi explic cum de tzi-a bashit mintea sa le invetzi pe fete asemenea porcarii ! huooooooooooooooooo labagiule !
si electronica !
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 21:49
De la: 9am186044, la data 2010-04-21 09:59:54Ceva practic,decit sa insotesti prin circiumi si baruri un badaran ,mai bine intreti un vibrator !sa-ti fie de cap si numai de asa ceva sa ai parte in viata daca asta iti doresti
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
�Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 22:48
De la: 9am186044, la data 2010-04-21 09:59:54Ceva practic,decit sa insotesti prin circiumi si baruri un badaran ,mai bine intreti un vibrator ! vai ce rau ai ajuns !!! uita-te in jurul tau fara aparatori ,si poate vei remarca ,ca sintem inconjurate de barbati cu mult farmec si bun gust...piata Amzei a devenit casa ta?
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
marco 627 mesaje Membru din: 16/01/2010 |
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 01:37
... Noapte Buna, fratilor ... mi-a parut bine sa va vad in forma ... Multa Sanatate si toate cele bune ...
P.S. Latareatzo, sper ca nu ti-ai facut iluzii. Urarea nu era pentru tine. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am186126 14 mesaje Membru din: 22/04/2010 |
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 01:38
SA STII CA VIN ,DAR O SA-TI CADA FATZA,acum banuiesc dupa vocabular cine poti fi ,poate ma;nsel !
|
marco 627 mesaje Membru din: 16/01/2010 |
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 01:44
De la: 9am186126, la data 2010-04-22 01:38:32SA STII CA VIN ,DAR O SA-TI CADA FATZA,acum banuiesc dupa vocabular cine poti fi ,poate ma;nsel ! ... cu o suta si-o pune la loc ... stai linistita ... ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 14:26
De la: AZAZEL, la data 2010-04-21 21:13:53Si ursul o lua la .....labaDe la: 9am045616, la data 2010-04-21 10:02:06De la: 9am186044, la data 2010-04-21 09:59:54Ceva practic,decit sa insotesti prin circiumi si baruri un badaran ,mai bine intreti un vibrator !Un vibrator natural e mai sanatos |
|
necunoscut 2279 mesaje Membru din: 5/03/2010 |
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 14:30
Programul "Rabla" pentru vibratoare
22 Apr 2010 | Mihai Radu - Catavencu Guvernul Rom�niei va derula un nou program "Rabla". "Rabla" pentru vibratoare. Este o m�sur� �mpotriva polu�rii nocturne, dar �i o m�n� �ntins� de c�tre guvern femeilor care au nevoie de ea. Premierul Emil Boc, ini�iatorul acestui program, a declarat �n exclusivitate pentru Academia Ca�avencu: �Vibratoarele vechi consum� foarte mult curent, ceea ce �nseamn� poluare. Avem informa�ii c� mii de femei din Rom�nia folosesc �nc� vibratoare pe l�mpi. A venit vremea s� facem ceva �i pentru ele, dup� ce b�rba�ilor le-am schimbat ma�inile �i stau din ce �n ce mai pu�in pe-acas�. Din cauza traficului, bine�n�eles. Profit de ziua de 22 aprilie, care este Ziua P�m�ntului, s� fac acest anun�.� Am �ncercat s� lu�m �i c�teva reac�ii de la beneficiarele acestui program: Tanti Dorina (controloare RATB): �Acest program e m�n� cereasc� pentru noi. M� s�turasem s�-l chem pe electrician cu cioc�nel de lipit toat� ziua bun�-ziua ca s�-mi repare juc�ria. Mai punea o s�rm�, f�cea el ce f�cea, dar tot nu eram satisf�cut�.� Vasilia G. (casnic�): �Simt c� statul m� protejeaz�! Domnul Emil Boc a ar�tat c� vibreaz� la dorin�ele noastre.� Floriana P. (bibliotecar�): �P�n� nu v�d legea publicat� �n Monitorul Oficial, nu cred nimic. S-au spus multe p�n� acum �i am r�mas mereu cu buzele umflate.� �n zilele urm�toare, femeile sunt a�teptate la centrele care se vor deschide �n fiecare ora� �i sat din Rom�nia cu vibratoarele vechi ca s�-�i ridice avansul pentru unul nou.
Nu trageti in pianist!
24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
|
|
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 15:11
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 15:26
De Biblie ati uitat,ca sant o scarba in fata lui Dumnezeu toate perversiunile.Mai bine educati-va intre voi cum sa faceti toti normal,adica firesc,nu impotriva firi.Nu e nimeni prost si barbati si femeile nu au educatie din acest punct de vedere.Ia postiti o perioada cum ne invata Biblia,si apoi sa va impreunati si o sa vedeti ca se rezolva si problema barbatului si a femeii in mod normal si fara prea multa munca.Dumnezeu ne sfatuieste sa fim cumpatati in toate si aici este o cumpatare si veti vedea ca va potriviti, si nu vor mai fi boii si nici vaci.
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 15:54
De la: 9am121159, la data 2010-04-22 15:26:13De Biblie ati uitat,ca sant o scarba in fata lui Dumnezeu toate perversiunile.Mai bine educati-va intre voi cum sa faceti toti normal,adica firesc,nu impotriva firi.Nu e nimeni prost si barbati si femeile nu au educatie din acest punct de vedere.Ia postiti o perioada cum ne invata Biblia,si apoi sa va impreunati si o sa vedeti ca se rezolva si problema barbatului si a femeii in mod normal si fara prea multa munca.Dumnezeu ne sfatuieste sa fim cumpatati in toate si aici este o cumpatare si veti vedea ca va potriviti, si nu vor mai fi boii si nici vaci. Ce simplu ar fi ! Bineinteles ca dupa ce postim nu avem dreptul la mijloace contraceptive si nu conteaza ca facem 10-20 de copii intr-o generatie si ca populatia lumii ar ajunge in 2-300 de ani la 999 de miliarde de ani -ca vine isus si ne salveaza ! De ce nu ii salveaza pe aia care mor de foame prin Africa !??? Poate pui problema unei abstinente voite -dar de ce ne-a creat astfel ? A gresit sau a facut-o din prostie ? Nu era mai simplu daca nu exista dorinta ? Daca a facut-o voit inseamna ca este un pervers ! E ca si cum eu as vrea sa ajut un drogat sa se lase de droguri prin vointa ! Crezi ca l-ar ajuta daca i-as pune un kilogram de heroina langa el ? Cam asa procedeaza ,al tau doamne-doamne , ne-a pus la indemana drogul sexual si are acum pretentia ca noi sa ne abtinem ! Nu crezi ca este cel putin incorect ? Poate tu-ca femeie nu stii despre ce este vorba -insa barbatii intre 15-25 de ani stiu ! Noi am fost "creati" altfel ,dorinta e incomparabil mai mare decat la o femeie -femeia daca nu este "intaratata" nu reactioneaza decat foarte rar ! Asa ca mai mediteaza si poate ca vei ajunge la concluzia mea -cartile sfinte au fost scrise de niste impotenti sau la batranetze -ce scrie pe acolo nu concorda cu realitatea ! Este realitatea vazuta de niste oameni bolnavi sau interesati . Un dumnezeu daca ar fi sa existe ar fi de neinteles ! Daca ai pretentia ca il intelegi inseamna ca il cobori la nivelul tau ! Tu nu intelegi universul cum crezi ca l-ai putea intelege pe creatorul acestuia ! Cum poti sa crezi ca un becali ar intelege ! Daca esti un becali si nu intelegi -nu inseamna sa te inregimentezi in ceva in necunostinta de cauza ! Stai in expectativa deoarece prin actiunea de acceptare a unei religii ingrosi randul unei organizatii plina de enoriasi ca si tine-dand astfel impresia de legitimitate ! Aceasta legitimitate functioneaza ca laptele pentru musca-exista riscul ca si cei care gandesc sa cada ca musca in lapte-in capcana legitimarii ! Acest gen de legitimare a functionat si in PCR-acolo au intrat peste 4 milioane de romani dand impresia ca acea organizatie criminala este credibila si creandu-i aura de invincibilitate ! Stiu ca nu vrei sa gandesti logic-ti-e frica de consecinte-de pedeapsa divina -asadar frica te va mentine in gloata crestinilor -un crestinism care nu are de a face nimic cu o eventuala divinitate-e o inventie pura a unor oameni -e facuta sigur fara voia domnului -poti sa fii sigura de asta -imi asum eu asta "pe lumea cealalta "
|
|
VAM_CIURUIT 426 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: Satu Mare |
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 16:13
In curind,prin grija si masurile Guvernului ,la indicatiile pretioase ale savantului Basescu ,vom avea o Romanie de masturbatori mondiali
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 16:19
De la: 9am121159, la data 2010-04-22 15:26:13De Biblie ati uitat,ca sant o scarba in fata lui Dumnezeu toate perversiunile.Mai bine educati-va intre voi cum sa faceti toti normal,adica firesc,nu impotriva firi.Nu e nimeni prost si barbati si femeile nu au educatie din acest punct de vedere.Ia postiti o perioada cum ne invata Biblia,si apoi sa va impreunati si o sa vedeti ca se rezolva si problema barbatului si a femeii in mod normal si fara prea multa munca.Dumnezeu ne sfatuieste sa fim cumpatati in toate si aici este o cumpatare si veti vedea ca va potriviti, si nu vor mai fi boii si nici vaci. si eu care nu am prea mincat multa carne de vaca la viata mea. Sa ma grabesc, pina nu dispare. Pe bune? dispare carnea de vita?
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
ctitorul 280 mesaje Membru din: 25/05/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 05:14
De la: DRINA, la data 2010-03-20 06:35:22Consider ca este un subiect foarte interesant,deoarece prin masturbare fetele devin independente sexual si nu mai depind de orice neghiob,care pe linga faptul ca nu -si urmareste decit propriile placeri ,mai este si badaran. NUMAI MUNCA ESUCA PE OM ! Basescu va indeamna la alcool si prostitutie !
nu va uitati ca Basescu este un gainar hot,suportati mizeriile lui !
|
|
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 11:49
O fetita se uita pe gaura cheii in camera parintilor.
La un moment dat exclama: �Si cand te gandesti ca pe mine vor sa ma duca la psihiatru pentru ca-mi sug degetul!� Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
�Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 11:50
E adevarat ca primavara se pupa pasaricile?
- Da, e adevarat, toate pasaricile se pupa, cu o singura exceptie: cucii se sug. Raporteaza abuz de limbaj
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 12:07
Un tip trece prin cimitir si vede pe un mormant un alt tip care facea sex salbatic cu una.
- Prietene, pot sa particip si eu? - Nu! - ia lopata si cauta-ti alta! Raporteaza abuz de limbaj
Albert Einstein
|
|
Fosta membra 9am.ro 296 mesaje Membru din: 30/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 09:41
De la: ctitorul, la data 2010-04-23 05:14:14De la: DRINA, la data 2010-03-20 06:35:22Consider ca este un subiect foarte interesant,deoarece prin masturbare fetele devin independente sexual si nu mai depind de orice neghiob,care pe linga faptul ca nu -si urmareste decit propriile placeri ,mai este si badaran. Vrei sa spui ca PDL ul este vinovat ca se prostituiaza femeile ?
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
|
|
Fosta membra 9am.ro 4462 mesaje Membru din: 27/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 09:50
probabil vrea sa spuna ca pdl-ul ala e un partid al prostituatilor de toate categoriile
da' asta-i topicul cu care se hraneste mytcozazel, asa ca nu dezvolt, chiar daca-s de acord
|
Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 10:45
IATA CINE CREAZA PROSTITUTIE SI PERVERSIUNI.
Romani 1/21fiindc�, m�car c� au cunoscut pe Dumnezeu, nu L-au prosl�vit ca Dumnezeu, nici nu I-au mul�umit; ci s-au dedat la g�ndiri de�arte, �i inima lor f�r� pricepere s-a �ntunecat. 22S-au f�lit c� sunt �n�elep�i, �i au �nnebunit; 23�i au schimbat slava Dumnezeului nemuritor �ntr-o icoan� care seam�n� cu omul muritor, p�s�ri, dobitoace cu patru picioare �i t�r�toare. 24De aceea, Dumnezeu i-a l�sat prad� necur��iei, s� urmeze poftele inimilor lor; a�a c� �i necinstesc singuri trupurile; 25c�ci au schimbat �n minciun� adev�rul lui Dumnezeu, �i au slujit �i s-au �nchinat f�pturii �n locul F�c�torului, care este binecuv�ntat �n veci! Amin. 26Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a l�sat �n voia unor patimi sc�rboase; c�ci femeile lor au schimbat �ntrebuin�area fireasc� a lor �ntr-una care este �mpotriva firii; 27tot astfel �i b�rba�ii, au p�r�sit �ntrebuin�area fireasc� a femeii, s-au aprins �n poftele lor unii pentru al�ii, au s�v�r�it parte b�rb�teasc� cu parte b�rb�teasc� lucruri sc�rboase, �i au primit �n ei �n�i�i plata cuvenit� pentru r�t�cirea lor. 28Fiindc� n-au c�utat s� p�streze pe Dumnezeu �n cuno�tin�a lor, Dumnezeu i-a l�sat �n voia min�ii lor blestemate, ca s� fac� lucruri ne�ng�duite. 29Astfel au ajuns plini de orice fel de nelegiuire, de curvie, de viclenie, de l�comie, de r�utate; plini de pizm�, de ucidere, de ceart�, de �n�el�ciune, de porniri r�ut�cioase; sunt �optitori, 30b�rfitori, ur�tori de Dumnezeu, obraznici, trufa�i, l�ud�ro�i, n�scocitori de rele, neascult�tori de p�rin�i, 31f�r� pricepere, c�lc�tori de cuv�nt, f�r� dragoste fireasc�, ne�ndupleca�i, f�r� mil�. 32�i, m�car c� �tiu hot�r�rea lui Dumnezeu, c� cei ce fac asemenea lucruri, sunt vrednici de moarte, totu�i, ei nu numai c� le fac, dar �i g�sesc de buni pe cei ce le fac. In concluzie toata prostitutia,perversiunile,nelegiuirea,curvia,preacurvia se intampla din cauza celor ce pun oanenii sa se inchine la icoane.Cititi Apocalipsa 9/20.Ceilal�i oameni, care n-au fost uci�i de aceste urgii, nu s-au poc�it de faptele m�inilor lor, ca s� nu se �nchine dracilor �i idolilor de aur, de argint, de aram�, de piatr� �i de lemn, care nu pot nici s� vad�, nici s� aud�, nici s� umble. 21�i nu s-au poc�it de uciderile lor, nici de vr�jitoriile lor, nici de curvia lor, nici de furti�agurile lor... Deci cei ce se inchina la lucruri facute de maini omenesti icoane,statui....se inchina dracilor,este scris in Biblie negru pe alb.Oameni s-au hotarat sa faca voia lor,nu voia lui Dumnezeu cu scuza ca asa s-au pomenit. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 10:49
ma, ce te mai contrazici doamna! dumneata cand mergi la biserica , cui te inchini?
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
bilbe 409 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 14:15
De la: herra, la data 2010-04-25 10:49:16 Se inchina sa cada la asternut ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1196 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 14:17
De la: herra, la data 2010-04-25 10:49:16 Buna! Cam mult tutun?
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 14:35
ma, ce te mai contrazici doamna! dumneata cand mergi la biserica , cui te inchini?
------------- Eu ma inchin lui Dumnezeu in duh si adevar in Numele Domnului Isus Hristos.In Biserica la care merg si in casa mea nu sant icoane sau statui,le-am dat afara.Multa lumina si pace. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

vor folosi titlul topicului
nu ii salveaza pe aia care mor de foame prin Africa !??? Poate pui problema unei abstinente voite -dar de ce ne-a creat astfel ? A gresit sau a facut-o din prostie ? Nu era mai simplu daca nu exista dorinta ? Daca a facut-o voit inseamna ca este un pervers ! E ca si cum eu as vrea sa ajut un drogat sa se lase de droguri prin vointa ! Crezi ca l-ar ajuta daca i-as pune un kilogram de heroina langa el ? Cam asa procedeaza ,al tau doamne-doamne , ne-a pus la indemana drogul sexual si are acum pretentia ca noi sa ne abtinem ! Nu crezi ca este cel putin incorect ? Poate tu-ca femeie nu stii despre ce este vorba -insa barbatii intre 15-25 de ani stiu ! Noi am fost "creati" altfel ,dorinta e incomparabil mai mare decat la o femeie -femeia daca nu este "intaratata" nu reactioneaza decat foarte rar ! Asa ca mai mediteaza si poate ca vei ajunge la concluzia mea -cartile sfinte au fost scrise de niste impotenti sau la batranetze -ce scrie pe acolo nu concorda cu realitatea ! Este realitatea vazuta de niste oameni bolnavi sau interesati . Un dumnezeu daca ar fi sa existe ar fi de neinteles ! Daca ai pretentia ca il intelegi inseamna ca il cobori la nivelul tau ! Tu nu intelegi universul cum crezi ca l-ai putea intelege pe creatorul acestuia ! Cum poti sa crezi ca un becali ar intelege ! Daca esti un becali si nu intelegi -nu inseamna sa te inregimentezi in ceva in necunostinta de cauza ! Stai in expectativa deoarece prin actiunea de acceptare a unei religii ingrosi randul unei organizatii plina de enoriasi ca si tine-dand astfel impresia de legitimitate ! Aceasta legitimitate functioneaza ca laptele pentru musca-exista riscul ca si cei care gandesc sa cada ca musca in lapte-in capcana legitimarii ! Acest gen de legitimare a functionat si in PCR-acolo au intrat peste 4 milioane de romani dand impresia ca acea organizatie criminala este credibila si creandu-i aura de invincibilitate ! Stiu ca nu vrei sa gandesti logic-ti-e frica de consecinte-de pedeapsa divina -asadar frica te va mentine in gloata crestinilor -un crestinism care nu are de a face nimic cu o eventuala divinitate-e o inventie pura a unor oameni -e facuta sigur fara voia domnului -poti sa fii sigura de asta -imi asum eu asta "pe lumea cealalta "