back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Este sau nu capabil guvernul ro.sa isi plateasca indemnizatiile ,alocatiile,pensiile de handicap......etc..sa .m .departe la totii.?

ton_el

10 mesaje
Postat pe: 19 Martie 2010, ora 17:29

SALUT! AU SAU NU FONDURII PTR ACESTE PLATII ,GUVERNUL?ASTEPT SA EXPRIMATII PARERILE.CRED CA AVEM MULTE NEMULTUMIRII SI NEAJUNSURII.
BUZUNARELE LOR SUNT PLINE....ZAC IMBICSITE DE BANI.
CE TRIST CA AVEM ASTFEL DE GUVERNANTII LA CONDUCERE.E CRIZA LA NOI .
DAR LA EII?

Raporteaza abuz de limbaj
TON
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Martie 2010, ora 20:36

De la: ton_el, la data 2010-03-19 17:29:58 SALUT! AU SAU NU FONDURII PTR ACESTE PLATII ,GUVERNUL?ASTEPT SA EXPRIMATII PARERILE.CRED CA AVEM MULTE NEMULTUMIRII SI NEAJUNSURII.
DAR LA EII?
care buzunare conasule??? alea care s-au golit de cand si-a facut sindbad pletosu' stocu' la vizichi ???

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
gerard

1100 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 19:26

De la: Merry, la data 2010-03-19 20:36:09
De la: ton_el, la data 2010-03-19 17:29:58 SALUT! AU SAU NU FONDURII PTR ACESTE PLATII ,GUVERNUL?ASTEPT SA EXPRIMATII PARERILE.CRED CA AVEM MULTE NEMULTUMIRII SI NEAJUNSURII.
DAR LA EII?
care buzunare conasule??? alea care s-au golit de cand si-a facut sindbad pletosu' stocu' la vizichi ???

| Varianta pentru tiparire a topicului ESTE SAU NU CAPABIL GUVERNUL RO.SA ISI PLATEASCA INDEMNIZATIILE ,ALOCATIILE,PENSIILE DE HANDICAP......ETC..SA .M .DEPARTE LA TOTII.?
Mergi la: