Info
x
Concurs: cand iesim din criza?
|
9am184180 1 mesaj Membru din: 21/03/2010 |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 11:19
2012
|
|
tomcris27 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 11:47
Vom iesi din criza cind se vor trezi guvernantii nostrii.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am184181 1 mesaj Membru din: 21/03/2010 |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 11:50
am iesit deja, dar unii din mass media repeta fraze negativiste intoxicand populatia!
|
|
9am184183 1 mesaj Membru din: 21/03/2010 |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 12:04
NICI O DATA
|
9am184185 1 mesaj Membru din: 21/03/2010 |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 12:25
cred ca la sfirsitul lui 2013
|
9am184186 26 mesaje Membru din: 21/03/2010 |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 12:39
Practic Romania nu a fost niciodata in criza in ultimii 20 ani. Societatea condusa pe tip democratic e o societate bolnava.La noi economia a fost si este intretinuta artificial de economiile altor tari. Ca bani nu au fost luati de extraterestrii azi bani tari se afla la bogatasi care nu au un spirit evolutiv al unei societati dezvoltat.Eu am 1000 miliarde de $ pai si ce ma intereseaza pe mine cum va arata omenirea in 10.100.1000 ani.Nu cei bogati vor duce la evolutia speciei umane. Capitalism era si pe vremea lui Ceausescu dar capitalistul Ceausescu era un vizionar sau ma rog oamenii din jurul lui.El gestiona plus valoarea in interesul evolutiei celor multi .Pe cind eu azi cu 2000 miliarde $ nu ma intereseaza decit sa fac 3000 miliarde $ si nu conteaza cum .Si daca se ingroase gluma cu planeta imi fac repede o nava cosmica si plec iar pe paminteni poate sa ii ia si dracu.Poate cineva sa zica ca am o imaginatie bolnava.Nu domnilor nu va puteti permite pentru ca eu am muncit cinstit sint capitalist convins am taiat paduri si le-am vindut,am facut gauri in pamint dupa minereuri am adus chiloti din China si i-am vindut si am avut si angajati pe care i-am platit cu o piine pe zi si erau foarte multumiti ca inca nu au murit de foame da ca doar am declarat recesiune.Si daca vroiau sa stringa ceva ca sa isi faca si ei nave cosmice sa scape trebuiau sa manince doar jumate de piine pe zi ca din cauza asta ajung obezi si nu pot munci 25 ore pe zi.Asa ca mie chestia cu recesiunea imi convine si asta e adevarata evolutie ca in ritmul asta fac repede 4000 miliarde $ si sint bani mei si sa nu se atinga nimeni de ei .Ce e aia scoli,spitale educatie centrale electrice etc prostii .Eu imi fac un spital pentru mine o scoala pentru copilul meu o centrala electrica pentru mine si uite asa de restul sa se ocupe guvernul ca de asta ii dau 16% impozit.Iar daca ceilalti vor si ei evolutie sa manimce mai putin o felie de piine pe zi .Asa ca eu reprezint evolutia eu si copii mei reprezinta evolutia planetara.Cu respect D.D
|
9am184187 1 mesaj Membru din: 21/03/2010 |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 12:45
La sfarsitul anului 2011
|
9am184188 1 mesaj Membru din: 21/03/2010 |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 13:12
la anu' si la multi ani
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 92 mesaje Membru din: 21/03/2010 Oras: Timisoara |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 13:15
179, daca tu crezi ca au vrut sa ii loveasca pe aia bogati, io zic sa mai meditezi
adicatelea, parlamentu' asta atomic e un fel de iancu jianu care ia de la saraci si da tot la bogati...parerea mea... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1 mesaj Membru din: 21/03/2010 |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 13:16
la pastele cailor verzi. tzara asta este intr-o continua criza de cand erau bunicii mei copii.
|
9am116766 3 mesaje Membru din: 12/08/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 13:49
Criza in care se afla Romania a fost convocata de politicile publice gresite care au condus pervers la destructurarea veniturilor curente ale populatiei ocupate in economia reala. Prabusirea productiei de valoare adaugata real utila ca urmare a decavarii economiei reale a antrenat o criza fiscala in economia publica si o criza de resurse socializabile in economia sociala din care nu se poate iesi (nu pot fi resorbite!) decat prin refacerea ocuparii salariale. Adancirea cererii nesolvabile de venituri curente prin refuzul asumarii costurilor politice ale reformei a condus Romania din faza de recesiune in anticamera depresiunii economice. Necesarul minim de 2 milioane locuri de munca in economia reala (la ora actuala avem doar 3 milioane de salariati producatori de valoare adaugata utila fata de cele peste 8 milioane in 1990!) inseamna un efort financiar care, data fiind lipsa de interes a capitalului investitional strain, nu poate fi rezolvata mai devreme de 2013. De ce? 2010 este deja pierdut. 2011-2012 este o perioada care, date fiind ratele scadente la principalul datoriei externe si interne trase in 2009-2010, dobanzile si comisioanele aferente acesteia, poate fi definita drept curba de sacrificiu; aceste scadentze limiteaza canalizarea de resurse bugetare in suficientza necesara pentru restaurarea ocuparii. Doar 2013 poate fi luat in calcul ca un inceput disponibil. Evident, conditionat de restaurarea ocuparii salaiale in economia reala, de reconsiderarea pe principiile eficientei economice, eficacitatii sociale si a justitiei societale a politicilor publice si de reconditionarea expertizei ca fundament al functiei publice. Si, evident, fructificand oferta europeana de fonduri nerambursabile!
|
|
9am184192 1 mesaj Membru din: 21/03/2010 |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 13:58
niciodata nu vom iesi din criza mergem spre rau
|
necunoscut 2279 mesaje Membru din: 5/03/2010 |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 14:00
De la: 9am116766, la data 2010-03-21 13:49:18Criza in care se afla Romania a fost convocata de politicile publice gresite care au condus pervers la destructurarea veniturilor curente ale populatiei ocupate in economia reala. Prabusirea productiei de valoare adaugata real utila ca urmare a decavarii economiei reale a antrenat o criza fiscala in economia publica si o criza de resurse socializabile in economia sociala din care nu se poate iesi (nu pot fi resorbite!) decat prin refacerea ocuparii salariale. Adancirea cererii nesolvabile de venituri curente prin refuzul asumarii costurilor politice ale reformei a condus Romania din faza de recesiune in anticamera depresiunii economice. Necesarul minim de 2 milioane locuri de munca in economia reala (la ora actuala avem doar 3 milioane de salariati producatori de valoare adaugata utila fata de cele peste 8 milioane in 1990!) inseamna un efort financiar care, data fiind lipsa de interes a capitalului investitional strain, nu poate fi rezolvata mai devreme de 2013. De ce? 2010 este deja pierdut. 2011-2012 este o perioada care, date fiind ratele scadente la principalul datoriei externe si interne trase in 2009-2010, dobanzile si comisioanele aferente acesteia, poate fi definita drept curba de sacrificiu; aceste scadentze limiteaza canalizarea de resurse bugetare in suficientza necesara pentru restaurarea ocuparii. Doar 2013 poate fi luat in calcul ca un inceput disponibil. Evident, conditionat de restaurarea ocuparii salaiale in economia reala, de reconsiderarea pe principiile eficientei economice, eficacitatii sociale si a justitiei societale a politicilor publice si de reconditionarea expertizei ca fundament al functiei publice. Si, evident, fructificand oferta europeana de fonduri nerambursabile! Evident!! Daca nu se convoaca o perversiune de criza mai descongruenta
Nu trageti in pianist!
24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
|
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 14:07
De la: 9am116766, la data 2010-03-21 13:49:18Criza in care se afla Romania a fost convocata de politicile publice gresite care au condus pervers la destructurarea veniturilor curente ale populatiei ocupate in economia reala. Prabusirea productiei de valoare adaugata real utila ca urmare a decavarii economiei reale a antrenat o criza fiscala in economia publica si o criza de resurse socializabile in economia sociala din care nu se poate iesi (nu pot fi resorbite!) decat prin refacerea ocuparii salariale. Adancirea cererii nesolvabile de venituri curente prin refuzul asumarii costurilor politice ale reformei a condus Romania din faza de recesiune in anticamera depresiunii economice. Necesarul minim de 2 milioane locuri de munca in economia reala (la ora actuala avem doar 3 milioane de salariati producatori de valoare adaugata utila fata de cele peste 8 milioane in 1990!) inseamna un efort financiar care, data fiind lipsa de interes a capitalului investitional strain, nu poate fi rezolvata mai devreme de 2013. De ce? 2010 este deja pierdut. 2011-2012 este o perioada care, date fiind ratele scadente la principalul datoriei externe si interne trase in 2009-2010, dobanzile si comisioanele aferente acesteia, poate fi definita drept curba de sacrificiu; aceste scadentze limiteaza canalizarea de resurse bugetare in suficientza necesara pentru restaurarea ocuparii. Doar 2013 poate fi luat in calcul ca un inceput disponibil. Evident, conditionat de restaurarea ocuparii salaiale in economia reala, de reconsiderarea pe principiile eficientei economice, eficacitatii sociale si a justitiei societale a politicilor publice si de reconditionarea expertizei ca fundament al functiei publice. Si, evident, fructificand oferta europeana de fonduri nerambursabile! ce ti-e si cu geografii astia dom'le!
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
9am184193 1 mesaj Membru din: 21/03/2010 |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 14:19
o sa iesim din criza atunci cand nu o sa mai fim condusi de cine nu trebuie si atunci cand o sa invatam ca nu noi suntem cei ma destepti de pe terra.Trebuie sa invatam sa ascultam si de alti care ,zic eu , sunt putin mai inteligenti ,sau cel putin au conceput un sistem de viata mai bun decat al nostru, care nu prea functioneaza in interesul omului de rand . Atunci cand la mivel mediu sistemul v-a functiona , o sa fim iesiti din criza.
|
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 14:23
deh, nene...daca ati votat acu' douajde ani amboulea...
multi, nene...multi... Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am184194 1 mesaj Membru din: 21/03/2010 |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 14:30
2013
|
DRAGANELLO 31 mesaje Membru din: 28/07/2008 Oras: Buzau |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 14:36
Nu vom iesi din criza decat atunci cand vom avea un Guvern capabil pentru asa ceva.Actualii guvernanti sunt in afara problemelor,mincinosi,,ignoranti si pusi pe capatuiala.Oamenii de stiinta au demonstrat ca pentru a iesi dintr-o astfel de criza precum a noastra,numai indeplinind anumite restrictii minimale,si anume: - orice s-ar intampla, trebuie sa cobori taxele si impozite (legea nr.1) ; - trebuiesc cheltuiti mai multi bani de la buget(nu pe salarii ci pe obiective care sa genereze bani ori bunuri),chiar daca asta se traduce printr-un deficit (legea nr.2) ; - investitiile au prioritate absoluta (legea Leului Neimblanzit); - rationalizarea,simplificarea si clarificarea competentelor administratiei insotite de programe de austeritate trebuiesc realizate oricat de dureroase ar fi (Legea Cainelui salbatic). Este in stare acest guvern sa faca alceva decat sa creasca cu 20-30% pe an cheltuielile bugetului pe salariile unei armate de bugetari mai numeroase decat administratia Chinei ! Singura noastra salvare va fi constituirea unui guvern de orientare liberala veritabila(care sa relanseze economia) combinat cu elemente din platforma social-democrata(care sa-i apere [pe oameni) si sper ca acest lucru se va intampla dupa alegerile din 2012 cand,satui de combinatia PD-L ,gasca de independenti .......si altii......,romanii vor fi in stare sa aleaga o majoritate solida social-democrata si liberala.Alta sansa nu exista,pentru ca chiar daca aparent nu mai e criza,este numai aparent si vom ramane cu sechele care,in multe domenii,ne vor duce cu zeci de ani inapoi. Cainele salbatic
|
Luoanap 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 14:59
Posibil anul acesta sau celalalt.
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 15:02
De la: DRAGANELLO, la data 2010-03-21 14:36:12Nu vom iesi din criza decat atunci cand vom avea un Guvern capabil pentru asa ceva.Actualii guvernanti sunt in afara problemelor,mincinosi,,ignoranti si pusi pe capatuiala.Oamenii de stiinta au demonstrat ca pentru a iesi dintr-o astfel de criza precum a noastra,numai indeplinind anumite restrictii minimale,si anume: - orice s-ar intampla, trebuie sa cobori taxele si impozite (legea nr.1) ; - trebuiesc cheltuiti mai multi bani de la buget(nu pe salarii ci pe obiective care sa genereze bani ori bunuri),chiar daca asta se traduce printr-un deficit (legea nr.2) ; - investitiile au prioritate absoluta (legea Leului Neimblanzit); - rationalizarea,simplificarea si clarificarea competentelor administratiei insotite de programe de austeritate trebuiesc realizate oricat de dureroase ar fi (Legea Cainelui salbatic). Este in stare acest guvern sa faca alceva decat sa creasca cu 20-30% pe an cheltuielile bugetului pe salariile unei armate de bugetari mai numeroase decat administratia Chinei ! Singura noastra salvare va fi constituirea unui guvern de orientare liberala veritabila(care sa relanseze economia) combinat cu elemente din platforma social-democrata(care sa-i apere [pe oameni) si sper ca acest lucru se va intampla dupa alegerile din 2012 cand,satui de combinatia PD-L ,gasca de independenti .......si altii......,romanii vor fi in stare sa aleaga o majoritate solida social-democrata si liberala.Alta sansa nu exista,pentru ca chiar daca aparent nu mai e criza,este numai aparent si vom ramane cu sechele care,in multe domenii,ne vor duce cu zeci de ani inapoi. Cainele salbatic cu o singura exceptie......cei care vor face treaba asta sa fi trecut deloc pe la putere.......
Raporteaza abuz de limbaj
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
anda_da_20 1 mesaj Membru din: 21/03/2010 Oras: Cluj |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 15:08
probabil in vreo 30 de ani...dar vom fi vesnic datori.
|
9amdoru 2 mesaje Membru din: 21/03/2010 |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 15:31
Dupa vre-o doua generatii, de politicieni. Toata clasa politica ,justitia si politia este corupta de la cel mai inalt nivel in jos. Probabil vor trece doua generatii pana cand vor veni cei ce cu adevarat vor gandi binele acestei Tari.Sper sa apuc "Pestele se inpute de la cap in jos". Cand veti vedea un politician condamnat pt. faptul ca si-a batut joc de banul public,cand va fi data o lege ce-i va condamna si pe ei la ani grei,cand vor fi egali cu noi si nu cu imunitate, atunci cand trebuie sa raspunda in fata legii pt. toate mizeriile ce le fac pe baza unor legi ce nu dau posibilitati de interpretare ca sa scape basma curata. Atunci vom iesi din aceasta criza. Criza care sa nu uitam tot ei au creato cu un scop bine definit. Nu uitati ca in europa nici nu era ajunsa criza si Romanii nostri ne lamureau de zor ca este criza(totul este psihologic si bine gandit,ti se repeta intruna ca esti bolnav pana cand chiar te distrugi psihic si asta pe toate canalele de media)care binenteles sunt tot in mana lor. Totul are un scop clar, prea multi pensionari prea putini contribuitori (muncitori)foarte simplu le taie subventiile la medicamentele vitale pt. sanatatea lor.Ceilalti terebuie sa se duca sa le fie mai usor guvernantilor sa nu se mai gandeasca de unde mai platesc pensiile.Punetiva doar o intrebare"Vi se pare ca a crescut nivelul de trai? atunci dece se urmareste sa se majoreze varsta de pensionare cand un barbat moare in medie la 60-65 de ani i-ar draguti notri de parlamentari trag tare sa scoata legea cu pensionare la 70 de ani."Oameni buni desteptativa ca nu ve-ti mai apuca pensia si veti ramane doar un sinplu conribuitor la visteria statului.Acum au inceput sa se invinovateasca care mai de care intre partide(ba ca este vina mea, baca a celorlalti.De fiecare data cand se dezbate o lege de importanta pt. Tara sau pt. noi ni se distrage atentia cu un scandal politic sau ceva act de coruptie si hop legea ce te privea si la cre puteai face contestatie a trecut si te trezesti ca ai o Taxa in plus de platit. Sunt foarte smecheri tin scandalurile de obicei pe prima pagina pana nu maim poti face nimic.Este simplu daca vrei ceva trebuie doar sa-i repeti intruna ce vrei si va face pina la urma Este trist dar suntem manipulati zi de zi si ei stiu foarte bine cum sa faca asta. Ganditiva doar la un lucru cati dibntre voi stiu ca sau realizeaza ca platesc Taxa de drumuri si unbla prin gropi toata ziua. Din bani vostri se fac reparatii care costa dublu decat dincolo si garantia in loc sa fie de 5-6 ani este de 5-6 luni.Da se poate si exemlele pot continua. Ce este strigator la cer este faptul ca pana acum nu am vazut nici o firma din cele enuntate mai sus sa fie condamnata pt. ce a facut public si sa fie obligata sa repare din bai ei ce a facut prost Da domnilor cand aceste nedreptati vor fi rezolvate cand acesti oameni vor fi dedesupt 2m atunci veti iesi din criza. Eu am 40 de ani si sunt aproape sigur ca nu voi apuca sa vad asa zisa iesire din criza sau cum o sa-i spuna pana la urma ca are mai multe nume( Tranzitie, Criza financiara, Generatie de sacrificiu,Perioada de integrare,Reforma.... Toate sunt una si aceeasi treaba nu este nici cea mai mica diferenta si au ca rezultat acelas raspuns pt. mine= Coruptie, Santaj,Nesimtire,lipsa de responsabilitate fata de semeni nostri,Interes personal totul se rezuma la cei ce ne conduc astazi si la cei numiti de ei sa ne pazeasca.).Unde a-ti mai vazut in lumea asta sa platesti taxe sa le faci foduri si cu banii tai Statul condus de luminata clasa politica sa te ruineze efectiv . Amintitiva ca in aceasta Tara nu poti castiga un proces contra Statului decat la CEDO. Amintitiva ca in aceasta Tara cei mai corupti oameni au imunitate si nu fac 1 zi de puscarie. Amintitiva ca in aceasta tara daca incerci sa faci o afacere si incepe sa mearga la scurt timp te trezesti cu o avalansa de controale daca nu le cade si lor ceva. Amintiva ca infiecare zi luminata noastra calsa politica da o aberatie de ordonanta care-ti mareste Birul catre stat. Amintitiva ca de fiecare data cand se mareste o abciza preturile devin necontrolabile ca si o avalansa, au o reactie in lant. ...si ar mai fi multe dar deja v-am plictisit probabil ca le stiti da le ignorati. Concluzie. Cand veti invata sa nui mai ignorati ,cad veti realiza ca toate acestea va afecteaza viitorul cand veti iesi an strada si veti strange semnaturi si petitii sa va aparati drepturile si mai ales cand veti fi uniti.si fara frica, ATUNCI VETI IESI DIN CRIZA. SPER CA ACEST MESAJ SA VA DESCHIDA OCHII TUTUROR. Va multumesc si va doresc ozi buna si nu de Criza in continuare.
|
|
9am184198 2 mesaje Membru din: 21/03/2010 |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 15:48
2100 si ceva
|
9am184198 2 mesaje Membru din: 21/03/2010 |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 15:49
2100 si ceva
|
Ion_Albu1940 34 mesaje Membru din: 20/03/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 15:50
Cred ca sunteti, cu respect, dus cu pluta, dar dus bine ! Daca nu aveti idei si opinii adevarate de ce nu va duceti Dumneavoastra la un meci si sa va strigati acolo toate tampeniile acestea, ca tot nu va aude nimeni in vacarmul de pe stadion cand nu se fluiera 11 m ? Incercati macar !
|
9am184199 1 mesaj Membru din: 21/03/2010 |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 15:54
in aceasta vara
|
necunoscut 2279 mesaje Membru din: 5/03/2010 |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 15:55
De la: 9am184123, la data 2010-03-21 15:50:42Cred ca sunteti, cu respect, dus cu pluta, dar dus bine ! Daca nu aveti idei si opinii adevarate de ce nu va duceti Dumneavoastra la un meci si sa va strigati acolo toate tampeniile acestea, ca tot nu va aude nimeni in vacarmul de pe stadion cand nu se fluiera 11 m ? Incercati macar ! V-as ruga sa nu ne parasiti dupa ce se termina concursul...mai avem diverse discutii pe ici pe colo, va invit calduros! Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist!
24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
|
|
9am184200 1 mesaj Membru din: 21/03/2010 |
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 15:59
in toamna incepand cu 15 septembrie
|
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 16:00
ora ???!!!
|