Info
x
Cum frecati voi menta? cat timp alocati si modul de frecat...
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 15:32
De la: xzy, la data 2010-02-21 15:31:07Creste de numai menta e peste tot. Sint f puternice. Eu ma refer la cele de gradina. Cea de munte e altfel.De la: nastasemihail, la data 2010-02-21 15:28:46Arunca semintele pe afara pe unde se nimereste. Nu mai dispare menta decit daca se pune beton peste ea. La soare are un gust, la umbra altul. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Magnacum_Laude 184 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 16:10
De la: nastasemihail, la data 2010-02-21 15:32:30De la: xzy, la data 2010-02-21 15:31:07Creste de numai menta e peste tot. Sint f puternice. Eu ma refer la cele de gradina. Cea de munte e altfel.De la: nastasemihail, la data 2010-02-21 15:28:46Arunca semintele pe afara pe unde se nimereste. Nu mai dispare menta decit daca se pune beton peste ea. La soare are un gust, la umbra altul. Cea de munte e muuuult mai aromata! Ca doar creste in aer curat, puternic ozonat, nu ca la oras, glazurata cu teava de esapament si pipi de comunitari. Un lucru-i cert, uleiurile eterice, mai ales cele de menta sau eucalipt(dar noi nu avem ase ceva in gradinitele din fata blocului, creste doar prin alte tari de soare pline...) au rolul de a desfunda sinusurile si s-ar putea sensibilizeze radarul de teava de esapament! In orice caz, o epurare a filtrelor nu strica, asa ca frecati si mirositi in voie menta! Apropo, la oras cred ca e mai potrivit "freaca mangalul".....e asa un miros specific.....de mangal... Pana una alta, eu mi-am tras un bonsai si-o gradina zen virtuala....acum tai frunza de bonsai, ii pun muzica si il bibilesc in fiece dimineata, cand savurez cafeaua... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 16:16
Secretosi mai sunteti.....nu vreti sa va deconspirati.....bine! Haideti sa va povestesc eu, poate va vine pofta de povestit. Eram la birou si nu eram in pauza de masa si aveam messengerul deschis...vorbeam cu cineva si la un moment dat a venit seful sa-i scot un dosar din mapa...si s-a auzit un buzz de cea mai mare finete. Am iesit subtil din situatie oferindu-ma sa-i duc personal dosarul in birou... dar ma trecusera toate transpiratiile.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 18:56
Curiozitati anatomice.... Stiati ca?! - Cea mai mare celula a corpului uman este ovulul, iar cea mai mica spermatozoidul. - Mancarii ii ia doar 7 secunde sa ajunga din gura in stomac. - Un fir de par poate suporta o greutate de 3Kg (6 lb). - Lungimea medie a penisului este de 3 ori lungimea degetului mare de la mana. - Femurul este mai tare decat betonul. - Inima femeii bate mai repede decat a barbatului. - Mai mult de un miliard de bacterii sunt pe fiecare laba a piciorului. - Femeia clipeste de 2 ori mai des ca barbatul. - Pielea cantareste in medie cam de 2 ori cat creierul, aceleiasi persoane. - Corpul utilizeaza 300 muschi pentru a tine corpul in pozitie stabila, dreapta. - Daca saliva nu poate dizolva ceva , atunci nici nu-i putem simti gustul. - Cei mai multi barbati, care au citit aceste curiozitati, inca isi mai studiaza degetul mare cautand o rigla si se intreaba daca cele de mai sus sunt intr-adevar reale !!!! Ce sa mai spunem de colegele de birou, care le-au citit si care sunt numai ochi la mainile voastre...
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 18:48
De la: mcherciu, la data 2010-02-22 18:56:49Tu de unde stii asta?
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
LIBELULA 24 mesaje Membru din: 17/02/2010 |
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 22:56
De la: Jey, la data 2010-02-18 17:38:01 Recunosc, ideea mea nu este tocmai originala, unii oameni au facut chiar o comunitate a celor ce freaca menta. Dar, eu sunt curioasa cum freaca menta inversunatii useri de pe acest forum! Cred ca te referi la Guvernul BOC si la Basescu,sunt in ceata rau dar nu le pasa ,daca nu se pricep la nimic in afara de furat! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Februarie 2010, ora 23:06
De la: LIBELULA, la data 2010-02-24 22:56:06De la: Jey, la data 2010-02-18 17:38:01 Recunosc, ideea mea nu este tocmai originala, unii oameni au facut chiar o comunitate a celor ce freaca menta. Dar, eu sunt curioasa cum freaca menta inversunatii useri de pe acest forum! Vai tu...@Libelula-lu-la-lula.....din ortoptere tu te tragi si pe deasupra apelor cu aripile-ti stravezii plutesti in zig-zag.....de pe ce planeta vii? In Romania, daca nu se freaca menta , atunci te freaca de grija vecinului, daca vecinul n-are griji...atunci sa-i moara capra, ca iada ta tot sare casa! NOI NU VORBIM DE FURAT! Doar despre timp si cum furam si noi, ca raspuns la gaura din buget ce cu taxe ne-o fac guvernantii nostri in buzunare. Daca mai fura, daca sunt in ceata....avem topicuri la politichii....te rog, aici sunt alte Marii, cu totul si cu totul alte palarii. Ia zi: dar sincer, tu cum faci. Sa nu zici ca tu esti unul din cei zece negri mititei de pe plantatie, fara hais si fara cea, cu ochelari de calul -dracului si cu cocoasa de fier, basca buzunar beton!...... pffff...pauza, sa mai respir si eu.....
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1276 mesaje Membru din: 7/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Februarie 2010, ora 00:19
|
|
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 11:36
De la: serena, la data 2010-02-25 00:19:12 Ce razi mai? Vezi ca te-ai facut mov ....tu freci busuiocul sau busuiocul stupilor? Raporteaza abuz de limbaj |
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 11:18
www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 11:18
www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE
|
Fosta membra 9am.ro 662 mesaje Membru din: 23/10/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 11:19
De la: adyhd1969, la data 2010-03-03 11:18:38www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE PIERDERE DE TIMP ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 15 Martie 2010, ora 22:58
De la: Jey, la data 2010-02-22 16:16:56

sa-i scot un dosar din mapa...si s-a auzit un buzz de cea mai mare finete.
Am iesit subtil din situatie
oferindu-ma sa-i duc personal dosarul in birou...
dar ma trecusera toate transpiratiile....