back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Sugestii pragmatice pentru radu berceanu in caz ca il intereseaza

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 10:12

D-le ministru al transporturilor, va asigur de lipsa mea totala de stima pentru componenta actualului guvern, pentru dezgustul sincer pe care il nutresc fata de actualul premier si sila pa care mi-o pricinuieste impostorul de la Cotroceni.
Cu toate acestea, nu doresc sa mai vorbesc la plesneala ci mai pragmatic, prin urmare mai tintit, direct titularilor de ministere.
VREAU SA VA GANDITI CU TOT PRAGMATISMUL PE CARE VI-L PUTETI MOBILIZA, DACA ARE VREUN ROST SA CONSTRUITI AUTOSTRAZI PE BUCATELE, CARE NU POT FI LEGATE DE NIMIC.
VA-TI APUCAT DE AUTOSTRADA TRANSILVANIEI, A-TI REALIZAT ACOLO O BUCATICA DE 42 DE KM, PE DE ALTA PARTE INTELEG CA SE TREZESTE APETITUL FRANCEZILOR PENTRU TURISMUL DE SKI DIN ROMANIA, INTELEG CA VOM AVEA LA ANUL O PARTIE ULTRAMODERNA IN JUDETUL ALBA.
CUM LEGAM TOATE ACESTEA, PENTRU A ADUCE CAT MAI REPEDE PROFIT PENTRU ROMANIA?!!!!!!!!!!!!!!!!!
LEGATI FRUMOS VAMA BORS MACAR DE CLUJ PRINTR-O AUTOSTRADA, DE ACOLO PANA LA ALBA E O ARUNCATURA DE BAT, SI UITE CA SKIORII OCCIDENTALI ( ADICA CEI CARE AU BANI), AU CU CE AJUNGE LA PARTIA PE CARE SI-O DORESC.
DE CE SA CONSTRUIM ASA DE DEZLANAT?!!!!
STIU CA VALEA PRAHOVAI ESTE RENUMITA DOAR SI EU AM FACUT TURISM ACOLO, DAR, PANA LA EA SA INCERCAM SA LEGAM CLUJUL DE FRONTIERA DE VEST CA DE ACOLO POT VENI BANI MAI MULTI, HAIDETI SA FIM PRAGMATICI SI SA LUCRAM DIN APROAPE IN APROAPE.
VOM AVEA PARTIE MODERNA IN ALBA? HAI SA VEDEM CE FACEM CU DRUMUL DE ACCES PANA ACOLO, CA DE LA VAMA BORS SPRE CLUJ SA ASIGURAM O AUTOSTRADA CIVILIZATA, CA E PACAT SA PIERDEM TURISTI.

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 10:20

Dragi conationali, lansez astazi catre voi invitatia cu titlul:
" HAIDETI SA GUVERNAM", cu marea speranta ca ministrii vor trage din cand in cand cu ochiul la topicele noastre, si plictisiti fiind de viata buna si de rafuielile cele dintre ei, se vor apuca sa mai faca cate ceva si pentru tara noastra.
Haideti prieteni, singura speranta suntem noi cei multi, haideti sa explicam "alesilor" nostrii cam cu ce ar trebui sa se ocupe.
Veniti cu idei practice, si de ce nu sa deschidem topice pentru videanu si pentru udrea ca ministerele lor sa leaga fatalmente de cel al lui berceanu.

Raporteaza abuz de limbaj
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 12:12

V-ati mai gandit d-le Berceanu, asa-i ca e mai bine, cand ne apucam de un lucru sa-l facem cu cap si cu coada, legati atunci bucatica de autostrada Turda - Gilau, de Vama Bors si de posibilitatile turistice locale - partia de ski din Alba.

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 09:23

Haideti d-le Berceanu, aveti un minister care presupune ca se vor vedea usor rezultate.
Haideti ca bani sunt, nu stiu acu` cat de eficient ii impartiti dvs.
Haideti, aratati-ne ce tronson de cale ferata urmeaza sa fie schimbat, ca garnituri de tren no problem cumparam, dar sinele, haideti actionati, ca sinele trebuie sa fie schimbate!!!!!!!!!!!!

adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:49

www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

| Varianta pentru tiparire a topicului Sugestii pragmatice pentru Radu Berceanu in caz ca il intereseaza
Mergi la: