back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Ianuarie 2011, ora 08:03

De la: XYW, la data 2011-01-29 07:57:28Cafea Borgia

Ingrediente:

700 ml de cafea la filtru
200 ml de smintina dulce
coaja de la o portocala
200 g de ciocolata amaruie
1 lingura de zahar
1 lingura de miere
1 lingurita de scortisoara
1 lingurita de c.a.c.a.o
Preparare:

Jumatate din smintina se bate ca pentru frisca. Coaja de portocala se taie fin. Se topeste ciocolata la foc mic, intr-un vas. Se adauga zaharul, mierea. Se amesteca bine. Se toarna cafeaua si jumatatea din smintina ramasa.

Se toarna in cesti se adauga frisca, se pudreaza cu scortisoara si c.a.c.a.o si se decoreaza cu coaja de portocala

cafea pt.toata lumea

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2011, ora 08:03

De la: daniela_iasi, la data 2011-01-28 21:35:28
De la: annca_a, la data 2011-01-28 21:03:25
De la: daniela_iasi, la data 2011-01-28 20:58:22
De la: annca_a, la data 2011-01-28 20:47:20a plecat deja.gataaaa...nu mai vorbesc .fug toti de mine,
mai bine vorbesc de....masina de spalat
e marca buna...spala la 5 programe,de obicei spal la 40 de grade ca sunt ecologista
as putea sa vorbesc si despre....politica..

de care masina ai?
ca vreau sa-mi cumpar una

marca ? nu m-am uitat niciodatala eticheta.
dar e golf.wolsfagen.cred

....si spala bine???

Aaaa...ce-am ras odata!
Faceam un tur de piata sa luam o masina de spalat performanta pentru fiica-mea, cea cu trei copii...deci muuult de spalat.
Mai si au aparut la maaarci, si ofeeerte, si caracteristici tehnice gramada. Incercam sa ne descurcam, ba ne mai consultam telefonic si cu un copil - 25 anisori - expert in tehnica de ultima generatie.
La un mement dat iil intrebam ,,ce zici, uite asa, asa, o masina de spalat LG..?" si el: ,,Pai ce sa zic, parca ai merge la drum cu un automobil Panasonic.."

Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2011, ora 08:07

De la: XYW, la data 2011-01-29 07:59:54

Spic la cuptor
: cascaval, ciuperci, kaizer, ou, piept de pui, spic
Un preparat care se face uºor ºi care este extrem de gustos.

Ingrediente:

foietaj
1 piept de pui sau 200 gr. kaizer
300 gr de ciuperci
un sfert de ardei gras
100 gr. caºcaval
1 ou
sare
piper
mac (opþional)

Se întinde foietajul. Se fierbe pieptul de pui (poþi folosi ºi piept de pui prãjit sau kaiser), dupã care se taie în fâºii mici. Ciupercile crude ºi ardeiul gras se taie ºi fideluþã, iar caºcavalul se dã prin rãzãtoare, apoi toatã aceastã umpluturã se amestecã cu sare ºi piper, dupã gust. Foietajul se cresteazã la margini în fâºii de 2 centimetri, exact ca un brãduþ. Se pune umplutura în mijlocul foietajului, pe lung, iar fâºiile se împletesc, pentru a arãta ca un spic. Spicul rezultat se unge cu oul bãtut, se presarã mac (opþional), se dã la cuptor într-o tavã tapetatã cu hârtie de copt ºi se dã la cuptor 20 de minute, la foc domol.

Se serveºte cald! Poþi adãuga ºi un strop de ketchup.

UN MIC DEJUN CONSISTENT si DELICIOS

O nebunie! Poftã bunã!

Wow!!! ce simplu si bun!!! asta am sa fac si eu, sigur!

dalina

388 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2011, ora 15:43

Am vazut multe retete de pregatit cafeau si foarte multe extrem de interesante,interesante pentru cei ce consuma!

Fosta membra 9am.ro

520 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 29 Ianuarie 2011, ora 21:18

De la: Ingrid, la data 2011-01-29 08:07:03

Spic la cuptor

Ingrediente:

foietaj
300 gr de ciuperci
un sfert de ardei gras
100 gr. caºcaval
1 ou
sare
piper
mac (opþional)

Se întinde foietajul. Se fierbe pieptul de pui (poþi folosi ºi piept de pui prãjit sau kaiser), dupã care se taie în fâºii mici. Ciupercile crude ºi ardeiul gras se taie ºi fideluþã, iar caºcavalul se dã prin rãzãtoare, apoi toatã aceastã umpluturã se amestecã cu sare ºi piper, dupã gust. Foietajul se cresteazã la margini în fâºii de 2 centimetri, exact ca un brãduþ. Se pune umplutura în mijlocul foietajului, pe lung, iar fâºiile se împletesc, pentru a arãta ca un spic. Spicul rezultat se unge cu oul bãtut, se presarã mac (opþional), se dã la cuptor într-o tavã tapetatã cu hârtie de copt ºi se dã la cuptor 20 de minute, la foc domol.

O nebunie! Poftã bunã!

Sa ne dai si noua sa nu mananci singura!

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 29 Ianuarie 2011, ora 21:56

De la: emil_pislaru, la data 2011-01-29 21:18:21
De la: Ingrid, la data 2011-01-29 08:07:03

Spic la cuptor

Ingrediente:

foietaj
300 gr de ciuperci
un sfert de ardei gras
100 gr. caºcaval
1 ou
sare
piper
mac (opþional)

O nebunie! Poftã bunã!

Sa ne dai si noua sa nu mananci singura!

In aprilie...ne intalnim, mai, la gratar!!! nici nu vreau sa aud ca nu vii!!!

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 29 Ianuarie 2011, ora 23:44

unde????

Daniela
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2011, ora 00:11

LA MULTI ANI---DANIELA !!!

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2011, ora 00:18

Tort dietetic

Reteta este una clasica, ingredientele fac insa diferenta. Acest exemplu ne arata cum un produs interzis se poate transforma, cu inteligenta si indemanare,
intr-un produs acceptat la dieta.

Pentru blat ai nevoie de urmatoarele ingrediente...

4 linguri faina neagra
4 oua
4 linguri de inlocuitor de zahar
o lingurita de praf de copt

Pentru crema trebuie sa cumperi:

un plic de budinca de vanilie, ciocolata, caramel
3 linguri de inlocuitor de zahar
500 ml lapte
un plic de gelatina transparenta
o banana
2 mandarine
jumate de conserva de ananas (conserva care nu contine adaos de zahar)

Mod de preparare

Pentru inceput trebuie sa separi ouale - albusurile le pui intr-un vas, iar galbenusurile in altul. Peste galbenusuri se adauga cele 4 linguri de indulcitor si se bat cu mixerul pana ce totul se transforma intr-o compozitie spumoasa. Peste compozitia rezultata se adauga faina, praful de copt stins cu otet si se amesteca, cu o lingura, incet, dinspre interior catre exterior. La final, se adauga si albusurile batute spuma si se amesteca, din nou, cu mare grija.

Compozitia se toarna intr-o tava rotunda, dupa ce aceasta a fost unsa cu putin unt si tapetata cu faina, si se introduce, intr-un cuptor preincalzit, in jur de 15-20 de minute. Dupa ce s-a copt, blatul se scoate de la cuptor si se lasa sa se raceasca incet.

Pasul doi, consta in aranjarea propriu zisa a tortului. In consecinta, deasupra se toarna budinca, peste care se aseaza fructele taiate felii, iar peste fructe se toarna gelatina.

La final, prajitura se baga la frigider. Se serveste rece!

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2011, ora 00:23

Tort cu multa ciocolata

*
Ingrediente
Pentru blat:
6 oua
10 linguri zahar
3 linguri ulei
2 linguri c.a.c.a.o neagra
4 linguri faina
1 praf de copt
1 praf de sare
Pentru crema alba:

200 g ciocolata alba
200 ml frisca lichida (Hulala)
1 lingurita gelatina
2 linguri nuca de cocos
2 linguri zeama de lamaie
Pentru crema neagra:

400 g ciocolata neagra (amaruie)
300 g frisca lichida
1 lingurita gelatina
Pentru sirop:

100 g zahar
200 ml apa
zeama de lamaie
esenta de vanilie
*
Mod de preparare
Se bat albusurile cu zaharul. Se freaca galbenusurile cu un praf de sare si cu uleiul adaugat treptat ca la maioneza. Se mixeaza albusurile cu galbenusurile apoi cu faina amestecata cu praful de copt si c.a.c.a.o. Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina.Se pune aluatul si se coace 20-25 minute, in cuptorul deja incalzit. Se scoate blatul din forma si se lasa sa se raceasca complet inainte de a-l taia.

Crema alba:
Se pune frisca lichida intr-un vas si se aduce la temperatura de fierbere. Se opreste focul , se adauga ciocolata rupta in bucati mici si se amesteca pana se dizolva complet. In aceasta compozitie adaugam si o lingurita gelatina inmuiata in apa si dizolvata pe baie de aburi. Se lasa sa se raceasca si se da la frigider cel putin 4 ore. Se bate apoi cu mixerul , pana isi dubleaza volumul. Se adauga nuca de cocos si zeama de lamaie,apoi se da din nou la rece pana in momentul folosirii.

Crema neagra:
Se prepara dupa aceeasi metoda ca si crema alba.

Sirop:
Se caramelizeaza zaharul, se stinge cu apa si se lasa sa fiarba pana se dizolva zaharul. Se adauga esenta de vanilie si zeama de lamaie dupa gust.

Asamblarea:
Se taie blatul in trei foi.
Se aseaza prima foaie pe platou si se insiropeaza usor. Se aseaza jumatate din crema neagra ,se pune a doua foaie ,se insiropeaza si se intinde deasupra crema alba. Se pune si ultima foaie, se insiropeaza si se repartizeaza cealalta jumatate din crema neagra, cu care imbracam tortul si in jos pe margini.

Ca decor se folosesc fulgi de migdale si mici mingiute facute din crema alba si neagra. Crema este suficienta si se pot pastra cateva linguri pentru decor.
Pentru mingiutele albe : se adauga in crema nuca de cocos si se formeaza mici bile .
Pentru mingiutele negre: se adauga in crema migdale maruntite si formeaza bile care se trec prin pudra de c.a.c.a.o.
*
Mod de servire
Se serveste dupa ce a stat un timp la rece, iar apoi se taie cuburi.

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2011, ora 00:24

De la: XYW, la data 2011-01-30 00:11:12LA MULTI ANI---DANIELA !!!

multumesc muuuuuuuuuuuuuuuuult !!!!!!!!!!!!!11
acum....sa ma apuc sa fac un tort dietetic....sa nu ni se ridice....(colesterolul si glicemia)

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2011, ora 00:27

de data asta am suspendat actiunea.....dar ramane in derulare......ma voi pregati corespunzator

Daniela
c3ly

1597 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 30 Ianuarie 2011, ora 00:28

La multi ani Daniela..sa ramai mereu asa frumoasa

Acum Asculti Radio Acasa La Romani In Direct Pe Xat http://xat.com/RadioAcasaLaRomani
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2011, ora 00:29

pana una-alta, am facut un tort de piscoturi cu crema de vanilie, ananas...si ornat cu kiwi
Imi pare rau ca trebuie sa va servesc doar virtual...

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2011, ora 00:30

De la: c3ly, la data 2011-01-30 00:28:31La multi ani Daniela..sa ramai mereu asa frumoasa

multumesc mult!!!!

Daniela
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2011, ora 00:30

Tort cu sampanie si bezea

Ingrediente

* Blat bezea:
* 3 albusuri
* 200 g zahar
* cateva picaturi lamaie
* praf de c.a.c.a.o
* fructe uscate
* Blat(2 buc):
* 4 oua
* 4 linguri zahar
* 2 linguri ulei
* 6 linguri faina
* 15 g praf de copt
* vanilie
* Crema:
* 500 g crema de branza(eu am avut quark)
* 300 ml frisca
* 3 galbenusuri
* 150-200 g zahar
* 250 ml sampanie
* 20 g gelatina

Mod de preparare

Blat bezea:
Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare,treptat se adauga zaharul si zeama de lamaie.Trebuie sa rezulte o spuma rigida.O tava cu diametrul de 24 cm se tapeteaza cu hartie de coptsi se aseaza bezeaua formand valuri cu ajutorul unei linguri.Deasupra se presara c.a.c.a.o si fructe uscate.Tava se da la cuptorul preincalzit,timp de 3 ore trebuie lasata la foc mic.

Blat:
(se pot face 2 blaturi sau doar unul si se taie in doua,daca faceti 2 foi folositi jumatate din cantitati).Ouale se mixeaza cu zaharul pana se topeste,se adauga uleiul si vanilia si se omogenizeaza.Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza in compozitie.O tava cu diametrul de 24 cm se tapeteaza cu hartie de copt sau cu ulei si faina si se toarna compozitia.Tava se da la cuptorul preincalzit pana se rumeneste pe margini si trece testul scobitorii.Se lasa la racit.

Crema:
Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana devin cremoase,se adauga vanilia si se omogenizeaza.La crema de oua se adauga crema de branza si se omogenizeaza.La crema se adauga sampania si se omogenizeaza foarte bine.Intr-un vas separat se bate frisca spuma tare si se incorporeaza cremei.Gelatina se hidrateaza in cateva linguri de apa rece 10 min,apoi se dizolva la bain-marie,fara sa fiarba.Gelatina se amesteca bine cu cateva linguri de crema,apoi se incorporeaza in toata crema.

Asamblare:
Folosim tava in care am copt blaturile,cu peretii detasabili.Inelul tavii se pune pe un platou rotund.Se aseaza primul blat insiropat si 1/2 din cantitatea de crema si se da la frigider 15 min;se acopera cu celalalt blat insiropat si cantitatea de crema ramasa,se lasa 10 minute la frigider.Deasupra cremei se aseaza blatul de bezea racit.
Este recomandat sa lasati tortul peste noapte la frigider.Marginile se pot imbraca in frisca,iar bezeaua se pudreaza cu zahar.

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2011, ora 00:34

Tort de clatite cu portocale si frisca

Ingrediente
5 foi clatite
450 ml. frisca nebatuta,
6 portocale,
175 g. caramele,
50 g. miez de nuca sau alune, pentru decor,
1 portocala, curatata si desfacuta felii, pentru decor.
Siropul caramel: caramelele si frisca lichida.
*
Mod de preparare
1. Puneti 2 linguri de frisca lichida si caramelele intr-o cratita. Fierbeti la foc mic 6-8 minute pana se topesc. Lasati sa stea 1 min.

2. Puneti restul de frisca nebatuta intr-un vas si bateti pana incepe sa se intareasca. Curatati portocalele si desfaceti-le felii.

3. Puneti o foaie de clatita pe un platou, acoperiti-o cu putina frisca si cateva felii de portocala. Repetati operatia cu urmatoarele straturi pana consumati toate ingredientele, terminand cu o clatita goala.

4. Asezati nucile sau alunele si feliile de portocale pe ultima clatita si turnati deasupra sosul de caramele.

Pofta buna!

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2011, ora 00:53

Salata de fructe cu sampanie

Ingrediente
1 strugure alb, 2 kiwi, 1 banana, 100 ml sampanie.
Mod de preparare
Boabele de struguri se pun intr-un bol, se adauga apoi peste banana taiata rondele ,kiwi taiat feliute si 100 ml sampanie. Se amesteca usor .

Se serveste rece.

Fosta membra 9am.ro

1670 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2011, ora 03:56

29? din nou?

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2011, ora 06:10

De la: Will, la data 2011-01-30 03:56:0229? din nou?

Iar te-a dat peste cap fusul....orar ?

Fosta membra 9am.ro

747 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2011, ora 06:14

De la: _KARPOV, la data 2011-01-30 06:10:18
De la: Will, la data 2011-01-30 03:56:0229? din nou?

Iar te-a dat peste cap fusul....orar ?

Ma ia dute la somn, ce cauti printre pietre norocoase. Fuji la somn. Ia uita la el coptilu' face taraboi in miez de dimineatza

Astept aici...Nu muri inaintea mea, Te rog !
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2011, ora 07:18

LA MULTI ANI FERICITI, DANIELAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

747 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2011, ora 07:37

De la: Ingrid, la data 2011-01-30 07:18:42LA MULTI ANI FERICITI, DANIELAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eu i-am trimis un mesaj . Sper sa il citeasca

Astept aici...Nu muri inaintea mea, Te rog !
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2011, ora 08:29

Cafea cu Migdale

Ingrediente:

100 g de migdale macinate
300 ml de lapte
600 ml de cafea la filtru
100 ml de frisca
4 migdale
Preparare:

Migdalele macinate se pun intr-un vas si se rumenesc la foc mic, se adauga laptele si se fierbe 5 minute, se toarna cafeaua. Se strecoara si se toarna in cesti.

Se decoreaza cu frisca si cu cite o migdala.

o ceasca mare si fierbinte de cafea pt.oricine-si dezmorteste picioarele si nervii prin cafenea

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2011, ora 08:32

pt.toti invitatii danielei ----un cocteil special

Air Mail

Ingrediente:

25 ml rom negru
20 ml lichior de lime(lamaie verde)
2 lingurite de miere
sampanie

Preparare:

Puneti intr-un shaker multe cuburi de gheata. Turnati peste acestea romul negru, lichiorul de lime si mierea. Strecurati apoi compozitia intr-un pahar special si completati, bineinteles, cu sampanie. Paharul se orneaza cu lime sau o cireasa confiata.

Fosta membra 9am.ro

1618 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 30 Ianuarie 2011, ora 10:06

La multi ani Danielaaaa!!!!

azi sunt un om normal...oferta valabila doar azi pina la ora...pfiu...gata.nu mai e valabila
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2011, ora 10:13

Da mai..sa ne traiasca, sa ne cinsteasca

Buna dimineata, floare!

Fosta membra 9am.ro

1618 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 30 Ianuarie 2011, ora 10:15

mai....e ziua ei..si tace ,tace si petrece...fara noi!!!
neata minunatie!!!

azi sunt un om normal...oferta valabila doar azi pina la ora...pfiu...gata.nu mai e valabila
Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2011, ora 10:21

La multi ani, Daniela! Un gand bun imi indrept spre tine insotit de urari de sanatate, bucurii, impliniri !
Petrecere frumoasa!!

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2011, ora 10:23

Normal ca tace...acum abia isi face baia tonifianta in arome de roze...sotul ii presara petale de trandafiri catre micul dejun romantic...jaluzelele sunt inca lasate a aprins lumanari. A asezat artistic un mic dejun usor, rafinat, englezesc - eggs&bacon. pe scaun e pachetul legat cu funda rosie...

Duios o striga la usa...,,mai stai muuuuult? " si tine buchetul la spate

Pagini: << 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: