back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1618 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 17:50

De la: dumy, la data 2010-12-22 17:47:48
De la: annca_a, la data 2010-12-22 17:43:59
De la: Tudor_T, la data 2010-12-22 17:42:59
De la: dumy, la data 2010-12-22 17:34:10am zis eu ceva? eu deja sunt ocupata cu cineva asa ca nu servesc cafeaua cu voi.

e tu il astepti pe Mihai, gata m-am prins

Mihai?! jos mina de pe el ca fac macel!!!!

tudor saraccu, e o poveste lunga. dar tu ce ai cu mihai?

deci tu cu tudor e poveste veche.ok,am inteles. toate cele bune.
cu Mihai? cred ca..de cind il cunosc....imi este un prieten stabil care nu m-a dezamagit niciodata.eu asa il consider.un prieten.si pentru mine e mult sa am prieteni.

azi sunt un om normal...oferta valabila doar azi pina la ora...pfiu...gata.nu mai e valabila
Fosta membra 9am.ro

474 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 17:53

n-ai inteles ce e cu povestea , dar nu fac referat acum aici. cat despre mihai...... bine ca ti-ai gasit un prieten. si eu imi fac greu prieteni si de cand am intrat pe forum ingrid si tudor sunt cam singurii mai apropiati. asa ca nu suport unele discutii la care tudor se inscrie. ma rog......

Raporteaza abuz de limbaj
SpitzeDumy
Fosta membra 9am.ro

1618 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 17:59

eu am prieteni Dumy,si in viata reala,sint putini e adevarat dar de valoare.
pe un forum virtual e bine cind toti socializeaza ,nu trebuie sa ne speriem unul de altul

azi sunt un om normal...oferta valabila doar azi pina la ora...pfiu...gata.nu mai e valabila
Fosta membra 9am.ro

1761 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 18:01

De la: dumy, la data 2010-12-22 17:53:10 n-ai inteles ce e cu povestea , dar nu fac referat acum aici. cat despre mihai...... bine ca ti-ai gasit un prieten. si eu imi fac greu prieteni si de cand am intrat pe forum ingrid si tudor sunt cam singurii mai apropiati. asa ca nu suport unele discutii la care tudor se inscrie. ma rog......

de ce?

Fosta membra 9am.ro

1618 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 18:03

tudore...tu vrei declaratii

Fosta membra 9am.ro

1761 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 18:05

De la: annca_a, la data 2010-12-22 17:48:23
De la: Tudor_T, la data 2010-12-22 17:44:12
De la: annca_a, la data 2010-12-22 17:36:37problema e ca...nu am inceput nimic.daca as incepe ceva intradevar..ar sti si bbc-ul

Nu are nimeni ceva cu tine

da stiu,ma ignora toata lumea

Ma nu putem sa fim si noi odata sincer si sa spunem X si Y ma ignora sau A si B ma injura, sa putem salva cunostintele

eu nu am cu tine, sper sa nu fi inteles ceva gresit de prin alte parti
te-am pupat

Fosta membra 9am.ro

1761 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 18:05

De la: annca_a, la data 2010-12-22 18:03:30tudore...tu vrei declaratii

da da

Fosta membra 9am.ro

1761 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 18:07

De la: dumy, la data 2010-12-22 17:45:51cata iubire aici .. ptui. eu una nu am intrat inca in spiritul Craciunului. ai tudor o melodie de moment?

uite www.youtube.com/watch?v=YC4WXown03c

Fosta membra 9am.ro

474 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 18:08

ziceti aici mancaruri ptr masa de craciun.

SpitzeDumy
Fosta membra 9am.ro

1618 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 18:10

De la: Tudor_T, la data 2010-12-22 18:05:31

da da

sufletul tau ...e frumos Tudor,ancorat in prea multe pietre dar esenta lui straluceste.trebuie doar tu ,unicul lui posesor sa vezi asta si sa-l asculti .

Fosta membra 9am.ro

1761 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 18:10

De la: dumy, la data 2010-12-22 18:08:40ziceti aici mancaruri ptr masa de craciun.

apa,paine si sare

Fosta membra 9am.ro

1761 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 18:11

De la: annca_a, la data 2010-12-22 18:10:39
De la: Tudor_T, la data 2010-12-22 18:05:31

da da

sufletul tau ...e frumos Tudor,ancorat in prea multe pietre dar esenta lui straluceste.trebuie doar tu ,unicul lui posesor sa vezi asta si sa-l asculti .

fii sotia mea

Fosta membra 9am.ro

1761 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 18:12

Este prima declaratie care am primit-o in viata mea

Fosta membra 9am.ro

1761 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 18:12

care mi-a fost adresata

Fosta membra 9am.ro

1618 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 18:15

ar trebui sa vorbim frumos unii cu altii,sa nu ne fie frica de ceea ce observam sau simtim
vezi,eu asa sunt ,spun ceea ce observ sau simt pentru ca am o oarecare perceptie ,uneori poate deranjez sau dimpotriva,dar tot timpul spun adevarul.nu port nici o masca.
sunt doar o atenta observatoare.

Fosta membra 9am.ro

1761 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 18:21

De la: annca_a, la data 2010-12-22 18:15:49ar trebui sa vorbim frumos unii cu altii,sa nu ne fie frica de ceea ce observam sau simtim
vezi,eu asa sunt ,spun ceea ce observ sau simt pentru ca am o oarecare perceptie ,uneori poate deranjez sau dimpotriva,dar tot timpul spun adevarul.nu port nici o masca.
sunt doar o atenta observatoare.

de ce ai schimbat avatarul?
era asa frumos

Fosta membra 9am.ro

1618 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 18:23

si abia acuma imi spui? am sa pun o poza la profil.

Fosta membra 9am.ro

474 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 18:28

mai sunt si eu pe aici. dar nu va simtiti stingheriti. poate fac urat putin si eu annca. nu ma doare sa incerc.

SpitzeDumy
Fosta membra 9am.ro

1618 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 18:31

De la: dumy, la data 2010-12-22 18:28:36 mai sunt si eu pe aici. dar nu va simtiti stingheriti. poate fac urat putin si eu annca. nu ma doare sa incerc.

oooooh!! sint maritata,am fost injunghiata de 1001 ori direct ini inima,eu si cu ....iubirea unica si personala sintem paralele....doar iubirea pentru copii mei este reala.si iuibrea pentru oameni.
ok,ma poti condamna ca iubesc oamenii

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 18:34

De la: dumy, la data 2010-12-22 18:08:40ziceti aici mancaruri ptr masa de craciun.

Ciolan de porc cu varza

Desi este socotita mancare nemteasca acest ciolan de porc cu varza este atat de popular la noi in tara in perioada Craciunului, incat a devenit o adevarata traditie. Este delicios si ca ciolan de porc cu varza, delicios si cu fasole. Acest apetisant ciolan de porc cu varza este o mancare savuroasa care sigur merge stropita din belsug.

Ingrediente

1 varza murata
2 cepe
2 ciolane afumate porc
vegeta
bulion
ulei
sare si piper dupa gust
foi dafin

Mod de preparare

Varza se tine in apa la desarat 2 h, se scurge si se taie subtire. Se toaca ceapa marunt, se inabusa in tuci adaugandu-se varza. Se pune la fiert la foc mic;

Cand varza si carnea sint fierte se pune bulionul si mirodeniile;

Ciolanul afumat se taie felii groase si se frige pe gratar. Se pun feliile fripte deasupra peste varza calita. Se baga la cuptor pana devine varza bruna deasupra.

Se serveste cu mamaliguta, ardei murat sau alte muraturi, sau in loc de varza putem face iahnie de fasole.

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 18:35

Jambon fiert in vin

Jambon fiert in vin este unul din preparatele cele mai apetisante de Craciun. Acest jambon fiert in vin este o modalitate savuroasa de a conserva carnea de porc. Aroma si gustul acestui jambon fiert in vin vor aduce gustul si amintirile Craciunului in camarile celor norocosi.

Ingrediente

pulpa din spate de la porc
boabe de piper
boabe de ienibahar
1-2 foi de dafin
1 capatina de usturoi
3 l de vin alb

Mod de preparare

Se curata pulpa de os, se rade cu cutitul pentru ca soriciul sa fie alb si curat si se spala cu apa
rece;

Se sareaza si se pipareaza usor, se pune la fiert in apa calda in care s-au pus usturoiul, dafinul, ienibaharul si piperul;

Se fierbe la foc mic pana cand apa, care a acoperit la inceput jambonul, a scazut cu doua degete sub nivelul initial. Atunci se adauga vinul si se lasa sa fiarba doua ore. Se raceste in vasul in care a fiert. Se scoate, se strange bine, dandu-i forma pe care a avut-o initial, se leaga cu sfoara subtire si se lasa in curent de aer pentru a se usca.

Daca vreti sa tineti bucatile de jambon in siguranta maxima peste iarna, cel mai bine este sa le afumati.

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 18:36

Curcan la cuptor

Curcan la cuptor este un fel de mancare de sarbatoare, pentru ca nu este usor sa mananci singur ditai curcanul. Si atunci prepari acest curcan la cuptor, dupa diverse retete, si il imparti in zilelele de sarbatoare cu cei dragi. Putem prepara curcan la cuptor cu ingrediente simple sau putem face diverse umpluturi care sa-l faca mai fraged si sa evidentieze gustul picant si fraged al carnii de curcan.

Ingrediente
1 curcan
20 ml ulei
1 fir de maghiran
25 ml coniac
1 jumatate cana rozmarin, de preferat proaspat
1 jumatate cana frunze de salvie, proaspete
1 mar, taiat in sferturi
1 tulpina de telina, taiata in jumatate
1 ceapa mare, taiata in jumatate
1 jumatate cana unt, topit
sare si piper dupa gust

Mod de preparare
Se spala curcanul, se taie gatul si se scot maruntaiele. Acestea se pot folosi pentru alte feluri de mancare. Se sterge cu prosoape de hartie;

Se indeparteaza putin pielea de pe piept, fara sa fie complet taiata. Rozmarinul, maghiranul si salvia se presara sub piele, apoi aceasta se intinde la loc;

Se pun marul, telina si ceapa in interiorul curcanului;

Curcanul se pune la cuptor intr-un vas, cu pieptul in sus, si se unge cu untul topit, se acopera cu folie de aluminiu;

Se pune la cuptor la foc mediu, cam 3 1/2 - 4 ore, dar trebuie verificat dupa 3 ore;

Dupa 90 minute se unge cu un sos format din amestec de ulei si cognac, sare si piper;

Curcanul se scoate si se lasa sa se raceasca 15 minute, inainte de a fi servit.

Friptura de curcan poate avea drept garnitura cartofi piure, mazare si porumb fierte. Se serveste cu sos.

Fosta membra 9am.ro

474 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 18:37

multumesc XYZ, dar asta am tot mancat acum. oricum super reteta delicoasa. eu ma gandeam la o rulada din carne de ceva. bun?

SpitzeDumy
Fosta membra 9am.ro

1618 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 18:37

Florin!!! vii la mine acasa???

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 18:38

Gustare picanta (pickles)

Va oferim o gustare picanta minunata, apetisanta care va face minuni la iarna. Aceasta gustare picanta este un melanj delicios de legume, excelent conservate intr-o maioneza picanta. Veti putea beneficia de gustul minunat al conservei de gustare picanta langa o friptura suculenta, sau ca aperitiv ...

Ingrediente

250 ml otet 65 g sare
75 g mustar
1 lingura zahar 125 ml ulei
550 g gogosari 250 g ardei gras
250 g conopida 250 g morcov ras
800 g gogonele 250 g ceapa

Mod de preparare

Se toaca toate ingredientele marunt, cu exceptia morcovului, care se rade;

Se adauga in otet, sare si zahar (fara apa) si apoi se pun ingredientele, se oparesc si se pun in borcane;

Se freaca uleiul impreuna cu mustarul si zaharul (ca o maioneza) si se pune deasupra, in borcane;

Se inchid borcanele ermetic si se sterilizeaza.

Reteta trebuie respectata cu strictete.

Fosta membra 9am.ro

474 mesaje

De la: XYW, la data 2010-12-22 18:35:39Jambon fiert in vin

Jambon fiert in vin este unul din preparatele cele mai apetisante de Craciun. Acest jambon fiert in vin este o modalitate savuroasa de a conserva carnea de porc. Aroma si gustul acestui jambon fiert in vin vor aduce gustul si amintirile Craciunului in camarile celor norocosi.

Ingrediente

pulpa din spate de la porc
boabe de piper
boabe de ienibahar
1-2 foi de dafin
1 capatina de usturoi
3 l de vin alb

Mod de preparare

Se curata pulpa de os, se rade cu cutitul pentru ca soriciul sa fie alb si curat si se spala cu apa
rece;

Se sareaza si se pipareaza usor, se pune la fiert in apa calda in care s-au pus usturoiul, dafinul, ienibaharul si piperul;

Se fierbe la foc mic pana cand apa, care a acoperit la inceput jambonul, a scazut cu doua degete sub nivelul initial. Atunci se adauga vinul si se lasa sa fiarba doua ore. Se raceste in vasul in care a fiert. Se scoate, se strange bine, dandu-i forma pe care a avut-o initial, se leaga cu sfoara subtire si se lasa in curent de aer pentru a se usca.

Daca vreti sa tineti bucatile de jambon in siguranta maxima peste iarna, cel mai bine este sa le afumati.

asta suna bine. eu iti raspunsesem ptr ciolanul cu varza.

SpitzeDumy
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

De la: annca_a, la data 2010-12-22 18:37:06Florin!!! vii la mine acasa???

cu cea mai mare placere...

Fosta membra 9am.ro

1761 mesaje

De la: dumy, la data 2010-12-22 18:28:36 mai sunt si eu pe aici. dar nu va simtiti stingheriti. poate fac urat putin si eu annca. nu ma doare sa incerc.

Dumy nu fii rea stii bine ca tot tu esti ceea importanta

Fosta membra 9am.ro

1618 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 18:39

tare bine mi-ar prinde sa am pe cineva care sa stie sa imi faca mincarea

Fosta membra 9am.ro

1618 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2010, ora 18:40

De la: Tudor_T, la data 2010-12-22 18:38:39

Dumy nu fii rea stii bine ca tot tu esti ceea importanta

dar nu e rea...te iubeste

Pagini: << 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: