back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 14:42

La noi e un frig umed si inghetat, masina e trasa in gheata si n-am chef sa o decojesc.
Bani sa numar nu am, pentru alte variante n-am conditii..

...haideti la un vin fiert!!

...mai am si palinca din aia grozava de la Eugen, sa vad cine merita asa elixir
...fac si tuica fiarta pentru cine prefera...
..haidati la o sueta, ca m-am calmat

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 14:50

Eu de-abea acum îmi beau ºerbeleul de cafea de dimineaþã ....pânã acum am fost ocupatã....
Traian a adormit....într-un sfârºit....

Raporteaza abuz de limbaj
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 14:55

De la: Dorulet, la data 2010-12-01 14:50:01Eu de-abea acum îmi beau ºerbeleul de cafea de dimineaþã ....pânã acum am fost ocupatã....
Traian a adormit....într-un sfârºit....

iar ma lovesti cu serbeleul ala...
profita la maxim, copii dorm repede in zilele noastre

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 20:00

De la: aishia, la data 2010-11-30 18:40:27deci doar vedetele sunt sarbatorite...
si ma miram de ce postez asa de greu pe forumul asta...
stiti...toata lumea...aici posteaza oameni de tot felul....oameni care nu mai au nevoie de nimic sau oameni care caut ceva,oameni ..care poate au trecut prin traume sau poate nu,oameni care cauta comunicare,oameni simpli care vor doar intelegere sau poate o picatura de iubire pe care nu o gasesc nicaieri.
nu trebuie sa fim vedete...sa fim in atentia cuiva macar cind e ziua noastra,nu-i asa?
nu ar trebui sa ne permitem iesiri la munte pentrua fi prieteni cu cineva.
eu nu suport etichetarile sau personalizarile facute dupa spusele altcuiva...dar din pacate..
vad ca trebuie sa fii cineva dupa altcineva ca sa ai parte de afectiune si sa intri in bisericutele societatii indiferent ca e virtuala sau reala
multumesc.
sa nu va intrebati pentru ce.

Ancuta ..........toti te judeca degeaba .......cand am scris de sarbatorite... m-am referit la ANDREELE pe care le cunosc ....Nu prea am prietene Andreea ....de aceea le stiam pe cele de la televizor... .Normal ele fiind mai instarite se distreaza cu fast pe la localuri si se simt bine ......Nu inseamna ca ceilalti sarbatoriti nu au dreptul la distractie..... din contra pe unii ii fac fericiti si o floare sau orice surpriza ....sau un simplu LA MULTI ANI! .... Eu daca te-a deranjat mesajul meu imi cer scuze , dar nu e cazul.... ca tu ai fost intotdeauna inteleapta si glumeata .......Probabil azi ai fost ingandurata ..........Ca sa-ti treaca supararea te pup dulce si o zi buna sa ai .

GINA
Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 20:07

De la: camelia75, la data 2010-12-01 00:07:40
De la: daniela_iasi, la data 2010-11-30 19:06:23
De la: observa_tot, la data 2010-11-26 15:11:20sa aveti un week end plin de soare si d eiubiure !

am avut un weekend foarte frumos !!!..cred ca urarile tale m-au insotit

A fost frumos si plus ca am vazut zapada si am tinut-o in miini inaintea la alti.

Ma bucur ca v-ti simtit bine si chiar santeti draguti si in real .......am vazut pozele si sant reusite .Si eu m-am mirat de zapada asa mare si am prevazut bine ca ve-ti vedea prima zapada anul acesta .Ati ramas cu o amintire placuta si a meritat efortul .Va felicit ...si sa fiti fericiti ...............

GINA
Fosta membra 9am.ro

442 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 20:14

multumesc,pupici si tie.nu eram ingindurata....
m-au ingindurat bisericutele.

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 20:15

De la: 9am076753, la data 2010-12-01 20:07:26
De la: observa_tot, la data 2010-11-26 15:11:20sa aveti un week end plin de soare si d eiubiure !

A fost frumos si plus ca am vazut zapada si am tinut-o in miini inaintea la alti.

Ma bucur ca v-ti simtit bine si chiar santeti draguti si in real .......am vazut pozele si sant reusite .Si eu m-am mirat de zapada asa mare si am prevazut bine ca ve-ti vedea prima zapada anul acesta .Ati ramas cu o amintire placuta si a meritat efortul .Va felicit ...si sa fiti fericiti ...............

Multumim cu drag, Gina! Daca nu erai cu nepotelul puteam da o fuga sa te aduc si pe tine sa ne vedem cu totii..Sper ca data viitoare va fi sub auspicii mai favorabile.

Fosta membra 9am.ro

2243 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 20:20

Multumim frumos Ginuta,era placut sa fii si tu acolo ,poate data viitoare.

Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea... ..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 20:20

De la: aishia, la data 2010-12-01 20:14:34multumesc,pupici si tie.nu eram ingindurata....

Care bisericute? e vreuna la care nu avem acces cu totii... vreo intrare interzisa undeva? vreun subiect la care nu avem toti acces? eu nu am senzatia asta...am avut-o mai demult, dar acum chiar nu...poate sunt eu neatenta dar postez absolut oriunde am chef si vorbesc cu oricine am ceva de comentat fara sa am vreo problema

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 20:41

De la: aishia, la data 2010-12-01 20:14:34multumesc,pupici si tie.nu eram ingindurata....

Ancuta, eu iti dau dreptate si inteleg dar sa sti ca si pe alte site-uri sunt bisericute sau cluburi.
Uite, fara a numi siteul respectiv iti spun ca si eu mi-am dorit candva sa intru intr-o astfel de ,,gasca'' ce mi se parea amuzanta si .. vesela.
N-am fost primita, credeau ca sunt vre-o ,,reinfiintata'' a cuiva ce plecase de ceva vreme. Nu doar ca eram ignorata dar chiar aspru criticata desi postam tare putin si cu bun simt. Am inteles ca e un club exclusivist! Am stat de-o parte. Intram din ce in ce mai rar . Am observat apoi ca se certau si au inceput sa scoata la vedere mizeria vietii lor. Uratenia si hidosenia caracterului lor. Cea care ma ,,judecase'' pe mine , era una de cea mai joasa clasa.
Multumesc providentei ca m-a ferit de-astfel de prieteni.

Hai sa lasam bisericutele, sa iesim in aer liber, unde a inceput sa miroase a iarna!
Si tu sti cat de placut a fost si iarna trecuta pe aleile acestui forum.

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 20:47

De la: Ingrid, la data 2010-12-01 20:15:07

Multumim cu drag, Gina! Daca nu erai cu nepotelul puteam da o fuga sa te aduc si pe tine sa ne vedem cu totii..Sper ca data viitoare va fi sub auspicii mai favorabile.
Cine stie cand va fi data viitoare .....Ar fi bine sa fie alt anotimp ca nu e usor iarna sa se faca intalniri . Va pup

GINA
Fosta membra 9am.ro

442 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 21:10

De la: M_Elody, la data 2010-12-01 20:41:20

Ancuta, eu iti dau dreptate si inteleg dar sa sti ca si pe alte site-uri sunt bisericute sau cluburi.
Uite, fara a numi siteul respectiv iti spun ca si eu mi-am dorit candva sa intru intr-o astfel de ,,gasca'' ce mi se parea amuzanta si .. vesela.
N-am fost primita, credeau ca sunt vre-o ,,reinfiintata'' a cuiva ce plecase de ceva vreme. Nu doar ca eram ignorata dar chiar aspru criticata desi postam tare putin si cu bun simt. Am inteles ca e un club exclusivist! Am stat de-o parte. Intram din ce in ce mai rar . Am observat apoi ca se certau si au inceput sa scoata la vedere mizeria vietii lor. Uratenia si hidosenia caracterului lor. Cea care ma ,,judecase'' pe mine , era una de cea mai joasa clasa.

Hai sa lasam bisericutele, sa iesim in aer liber, unde a inceput sa miroase a iarna!

eu chiar nu urmaream ,nu credeam ca trebuie sa ma integrez in vreun grup.dar de la un timp chiar asta simt...s-au format bisericute si in afara lor lumea e privita cu indiferenta si ignoranta.in rest....toate bune si frumoase..glume peste glume,iubire mare,afinata,iesiri etc..cei care nu pot tine pasul ...sunt respinsi out.pur si simplu.acuma chiar nu vreau sa ma integrez niciunde.voi inceta sa mai vorbesc.imi pare rau ca simt asta.probabil ca acea tmosfera care era odata nu va mai fi.

Fosta membra 9am.ro

1761 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 21:44

De la: aishia, la data 2010-12-01 21:10:15
De la: M_Elody, la data 2010-12-01 20:41:20

eu chiar nu urmaream ,nu credeam ca trebuie sa ma integrez in vreun grup.dar de la un timp chiar asta simt...s-au format bisericute si in afara lor lumea e privita cu indiferenta si ignoranta.in rest....toate bune si frumoase..glume peste glume,iubire mare,afinata,iesiri etc..cei care nu pot tine pasul ...sunt respinsi out.pur si simplu.acuma chiar nu vreau sa ma integrez niciunde.voi inceta sa mai vorbesc.imi pare rau ca simt asta.probabil ca acea tmosfera care era odata nu va mai fi.

ma ce dramatic o iei dintr-o data. Poate nu sunt in masura sa spun asta dar parca sunteti niste copii la mancat bomboane

Fosta membra 9am.ro

1761 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 21:45

binenteles ca doar voi stiti si numa voi ca de fiecare data

Fosta membra 9am.ro

442 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 21:52

da,sigur.
ma ajuta foarte mult ce spui...daca e cineva mai sensibil da-i in cap nu te lasa.poate crapa naibii fir-ar al naibii de ....
mda...o seara buna tuturor

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 21:57

De la: aishia, la data 2010-12-01 21:52:31da,sigur.
ma ajuta foarte mult ce spui...daca e cineva mai sensibil da-i in cap nu te lasa.poate crapa naibii fir-ar al naibii de ....

Noapte buna Ancuta...poate pe viitor vei fi mai putin dezamagita de ce gasesti pe aici...

Fosta membra 9am.ro

1761 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 22:05

De la: aishia, la data 2010-12-01 21:52:31da,sigur.

ma da esti culmea acuma ce doresti sa fac sa imi cer scuze. Hai ma nu te ambala asa usor. Sunt caiii si caiiii sa rezolvi o problema. Se incepe cu "tu ai fost cea care" sau "tu esti cel care" mai ales daca sunt X sau Y care incearca sa te puna sub aripa lui vazand ca ai o problema cu cineva. De ce va demoralizati asa usor?

Fosta membra 9am.ro

1761 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 22:06

Fosta membra 9am.ro

2243 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 22:09

Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea... ..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
Fosta membra 9am.ro

2243 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 22:12

DEMOLATI BISERICUTELE,BISERICILE,MANASTIRILE SI TOT CE TINE DE RELIGIE....

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 22:15

Am impresia ca eu trebuie sa ma retrag de pe forumul asta...am adus prea multa afinata si nu prieste la ficati...Da, am venit mai de curand si probabil trebuia sa respect o ierarhie...sau sa dau un examen ca sa urc in grad... va las sa va refaceti gasca de iarna trecuta !!!...prietenii pe care ii am ii voi pastra oricum, in real sau pe net, nu trebuie sa fiu inscrisa pe forum pentru asta...Distractie placuta in continuare !

Daniela
Fosta membra 9am.ro

1761 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 22:20

De la: daniela_iasi, la data 2010-12-01 22:15:13Am impresia ca eu trebuie sa ma retrag de pe forumul asta...am adus prea multa afinata si nu prieste la ficati...Da, am venit mai de curand si probabil trebuia sa respect o ierarhie...sau sa dau un examen ca sa urc in grad... va las sa va refaceti gasca de iarna trecuta !!!...prietenii pe care ii am ii voi pastra oricum, in real sau pe net, nu trebuie sa fiu inscrisa pe forum pentru asta...Distractie placuta in continuare !

daca pleci vin dupa tine . Hei Dana nu fiti va rog asha. Ce faceti ma copiati toti acuma?

Fosta membra 9am.ro

1761 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 22:24

Hai mha sa ne intelegem suntem oameni nu golani ce dracu

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 22:24

De la: daniela_iasi, la data 2010-12-01 22:15:13Am impresia ca eu trebuie sa ma retrag de pe forumul asta...am adus prea multa afinata si nu prieste la ficati...Da, am venit mai de curand si probabil trebuia sa respect o ierarhie...sau sa dau un examen ca sa urc in grad... va las sa va refaceti gasca de iarna trecuta !!!...prietenii pe care ii am ii voi pastra oricum, in real sau pe net, nu trebuie sa fiu inscrisa pe forum pentru asta...Distractie placuta in continuare !

Unde vrei sa te duci? nici eu nu ma mai simt agreata pe aici. e bine cand cineva are taria sa-ti spuna ca ai stat prea mult.

Fosta membra 9am.ro

1761 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 22:26

Va dau bani numa sa ramaneti

Fosta membra 9am.ro

1761 mesaje

Pentru mine

Fosta membra 9am.ro

1761 mesaje

PLzzzzzzzzzzzzzzzz

Fosta membra 9am.ro

2243 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 22:27

ati luat-o razna cu totii,gata v-a invins sistemul....???
LA LUPTA ---TOVARASI ...!!!

Fosta membra 9am.ro

2243 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 22:28

De la: Ingrid, la data 2010-12-01 22:24:23

Unde vrei sa te duci? nici eu nu ma mai simt agreata pe aici. e bine cand cineva are taria sa-ti spuna ca ai stat prea mult.

vezi ca te spun lu' GIGI,sa vezi ce-ti rupe el ureichili....

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 22:28

De la: Tudor_T, la data 2010-12-01 22:26:26Pentru mine

in sfarsit o piedica in calea plecarii

Pagini: << 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: