Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 15 August 2010, ora 21:26
De la: Denis, la data 2010-08-15 18:40:38De la: Ebony, la data 2010-08-15 18:34:06De la: nastasemihail, la data 2010-08-11 20:06:41De la: sunt_al_naibii, la data 2010-08-11 02:24:44ia varsati o cafea ca vad ca si aici se beau pitzi intre ele cu masculi de doi bani,macar cafeaua o fi buna ??? Dragi prieteni acestea sant glume care nu trebuiesc bagate in seama se da IGNORE , am crezut ca voi in cafenea azi sarbatoriti cea mai importanta zi sfanta adica SF MARIA . Daca era Merry aici petreceam ....ca ea se numeste.. MARIANA.... .Mai am o prietena Maria tot pe site dar vad ca a disparut si ea ...Eu oricum le doresc un traditional LA MULTI ANI FERICITI ! .....MULTA SANATATE , BUCURII Si IMPLINIRE SUFLETEASCA . O cafea pt toata lumea si ce vor sa bea sa se rehidrateze , de data asta fac eu cinste .
GINA
|
|
Fosta membra 9am.ro 458 mesaje Membru din: 6/05/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 August 2010, ora 21:37
De la: 9am076753, la data 2010-08-15 21:26:50De la: Denis, la data 2010-08-15 18:40:38De la: Ebony, la data 2010-08-15 18:34:06De la: nastasemihail, la data 2010-08-11 20:06:41De la: sunt_al_naibii, la data 2010-08-11 02:24:44ia varsati o cafea ca vad ca si aici se beau pitzi intre ele cu masculi de doi bani,macar cafeaua o fi buna ??? Buna seara Gina si la cei care mai sunt in cafenea. Te-am cautat peste tot sa te intreb ceva pentru indigestie si care s-ar gasi in cafenea. Toata ziua am baut suc de rosii (de la bulion) si am mancat perje (prune din care se face tuica si magiun). Nu sunt deranjata la stomac dar am impresia ca nu se digera nimic din ce e acolo. Am uitat sa-ti spun ca inainte, la masa de seara am mancat ficatei de pasare fripti pe gril cu mujdei si am baut si apa minerala. Ce zici, imi soptesti o indicatie care sa ma salveze?
Raporteaza abuz de limbaj
Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
|
|
Postat pe: 15 August 2010, ora 22:28
De la: g_alina, la data 2010-08-15 21:37:07De la: 9am076753, la data 2010-08-15 21:26:50De la: Denis, la data 2010-08-15 18:40:38De la: Ebony, la data 2010-08-15 18:34:06De la: nastasemihail, la data 2010-08-11 20:06:41De la: sunt_al_naibii, la data 2010-08-11 02:24:44ia varsati o cafea ca vad ca si aici se beau pitzi intre ele cu masculi de doi bani,macar cafeaua o fi buna ??? Draga mea , trebuie sa ti o dieta de protectie digestiva sa bei ceai de menta sau afine , sau fincen , chimen amestecat , neindulcit si rece nu cald .Apoi faci o supa in care pui zarzavat de toate felurile si sa predomine morcovul , in ea sa pui si orez .Se pune si sare .Se mananca numai morcovul si orezul si zeama .apoi Branza de vaca proaspata , paine prajita , cartoful numai copt , a doua zi mere rase daca le suporti daca nu coapte ., banana .treptat se introduce carnea si alte alimente dar fara dulciuri sau grasimi .Acum ca medicatie un ferment digestiv pe care-l folosesti cum e :trienzime , Mezim ,Festal , sau chiar trifermentul romanesc , Mai este si Kreon de 1000mg , Este f bun in aceasta faza SMECTA care e un pansament digestiv care neutralizeaza secretiile intestinale .Ca medicatie in caz de diaree .........de la 5 scaune pe zi IMODIUM 1 capsula si daca tranzitul nu s-a oprit se mai ia o capsula peste 12 ore Sper sa te simti bine chiar sugestiv ca sfatul ti l-am dat
GINA
|
|
Postat pe: 15 August 2010, ora 22:43
Draga mea , trebuie sa ti o dieta de protectie digestiva sa bei ceai de menta sau afine , sau fincen , chimen amestecat , neindulcit si rece nu cald .Apoi faci o supa in care pui zarzavat de toate felurile si sa predomine morcovul , in ea sa pui si orez .Se pune si sare .Se mananca numai morcovul si orezul si zeama .apoi Branza de vaca proaspata , paine prajita , cartoful numai copt , a doua zi mere rase daca le suporti daca nu coapte ., banana .treptat se introduce carnea si alte alimente dar fara dulciuri sau grasimi .Acum ca medicatie un ferment digestiv pe care-l folosesti cum e :trienzime , Mezim ,Festal , sau chiar trifermentul romanesc , Mai este si Kreon de 1000mg , Este f bun in aceasta faza SMECTA care e un pansament digestiv care neutralizeaza secretiile intestinale .Ca medicatie in caz de diaree .........de la 5 scaune pe zi IMODIUM 1 capsula si daca tranzitul nu s-a oprit se mai ia o capsula peste 12 ore Sper sa te simti bine chiar sugestiv ca sfatul ti l-am dat
Esti o dulce! Nu am nimic grav doar ca amestec tot felul de fructe cu apa minerala, cu lapte din frigider si tot ce zaresc ochii mei iscoditori. Pana in prezent nimic nu m-a incercat in afara de inima dar o sa fiu foarte atenta cu ce voi consuma din aceasta clipa. Maine chiar voi incepe cu ceea ce mi-ai indicat tu in afara de medicamente! Stiam eu de ce te caut! Noapte buna!
Imaginea nuielii implantate in apa se frange si se abate in alta directie. Tot asa ideea unuia in capul celor mai multi. Galina
|
|
Postat pe: 15 August 2010, ora 22:50
De la: g_alina, la data 2010-08-15 22:43:05Draga mea , trebuie sa ti o dieta de protectie digestiva sa bei ceai de menta sau afine , sau fincen , chimen amestecat , neindulcit si rece nu cald .Apoi faci o supa in care pui zarzavat de toate felurile si sa predomine morcovul , in ea sa pui si orez .Se pune si sare .Se mananca numai morcovul si orezul si zeama .apoi Branza de vaca proaspata , paine prajita , cartoful numai copt , a doua zi mere rase daca le suporti daca nu coapte ., banana .treptat se introduce carnea si alte alimente dar fara dulciuri sau grasimi .Acum ca medicatie un ferment digestiv pe care-l folosesti cum e :trienzime , Mezim ,Festal , sau chiar trifermentul romanesc , Mai este si Kreon de 1000mg , Este f bun in aceasta faza SMECTA care e un pansament digestiv care neutralizeaza secretiile intestinale .Ca medicatie in caz de diaree .........de la 5 scaune pe zi IMODIUM 1 capsula si daca tranzitul nu s-a oprit se mai ia o capsula peste 12 ore Sper sa te simti bine chiar sugestiv ca sfatul ti l-am dat Acum nu e nimic grav dar fermentatia intestinala duce cu timpul la sindromul de intestin iritabil care se manifesta prin balonari ,crampe digestive intestinale si senzatie de disconfort si atunci chiar trebuie sa ai grije ce mananci .Fi linistita ca si eu le amestec si sant obisnuita cu asa ceva ...Trece daca santem chibzuiti ......daca nu suferim ....Noapte buna
GINA
|
|
Fosta membra 9am.ro 2243 mesaje Membru din: 4/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 August 2010, ora 14:28
Deliciu cu nuci ºi sos de ciocolatã ºi cafea
Timp de preparare: 45 min. Complexitate: medie Porþii: 6 Ingrediente: 300 g sîmburi de nucã, 100 g ciocolatã neagrã amarã, 4 gãlbenuºuri, 1 lingurã k..k..o pudrã, 150 g zahãr, 1 lingurã zeamil (Maizena). Pentru sos: 200 g ciocolatã neagrã amarã, 150 ml cafea tare, 200 ml friºcã nebãtutã. Mod de preparare: Puneþi deoparte 12 sîmburi de nucã ºi mãcinaþi-i pe ceilalþi. Rupeþi ciocolata bucãþi ºi puneþi-o pe foc împreunã cu laptele sã se topeascã. Frecaþi separat gãlbenuºurile cu zahãrul pînã ce se albesc, adãugaþi zeamilul ºi continuaþi sã amestecaþi încã un minut. Încingeþi cuptorul la 150 grade C. Cînd s-a topit ciocolata, amestecaþi-o bine ºi turnaþi-o peste gãlbenuºuri, continuînd sã bateþi compoziþia cu telul pînã ce devine omogenã. Adãugaþi nuca mãcinatã ºi amestecaþi. Turnaþi crema într-o formã pãtratã unsã cu unt, daþi-o la cuptor ºi lãsaþi-o sã se coacã 25 de minute. Lãsaþi-o apoi sã se rãceascã 5 minute ºi scoateþi-o din tavã. Rece, pudraþi-o cu k..k..o puneþi-o pe un platou ºi decoraþi-o cu cei 12 sîmburi de nucã puºi deoparte. Cînd serviþi prãjitura, preparaþti sosul: lãsaþi sã se topeascã ciocolata ruptã bucãþi în cafeaua concentratã, amestecînd întruna. Adãugaþi friºca nebãtutã, continuînd sã amestecaþi pînã ce sosul devine omogen. Luaþi-l de pe foc, turnaþi-l - cãlduþ - într-o cupã ºi serviþi-l împreunã cu prãjitura. o ofer pt toti forumisti.serviti-va cu drag pofta buna !!!
Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea...
..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
|
|
Fosta membra 9am.ro 637 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 August 2010, ora 14:41
Super, super delicios !!!
Caracterul fãrã înþelepciune poate mult, dar inteligenþa fãrã caracter nu valoreazã nimic - Cicero
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 August 2010, ora 17:30
Prajitura cu migdale
E timpul pentru o reteta deosebita cu migdale dulci-amarui! Ingrediente 150 gr migdale prajite 1 plic de praf de copt un varf de cutit de sare 260 gr faina de prajituri 150 gr zahar tos 3 oua mari 1 lingura esenta de vanilie 1 lingurita esenta de migdale Mod de preparare Se incalzesc bine migdalele prajite apoi se faramiteaza cu ajutorul unei rasnite sau blender cu cutit. Se bat bine ouale cu esenta de vanilie si esenta de migdale. Intr-un bol adanc se amesteca faina, zaharul, praful de copt si varful de cutit de sare. Se adauga amestecul de oua si esente, apoi migdalele sfaramate, amestecand bine. Se formeaza din coca rezultata un rulou care se pune intr-i tava unsa si tapetata apoi cu faina, la cuptor, circa 35-40 de minute. Se taie ruloul copt in feliute subtiri sau mai groase, dupa preferinta, care se mai lasa taiate la cuptor, inca 7-8 minute pe fiecare parte, pana se intaresc. Se serveste rece, cu ceai de fructe sau ceai negru. POFTA BUNA !!! Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
|
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 August 2010, ora 17:35
Bine Camelia. Multumim
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 16 August 2010, ora 17:42
De la: nastasemihail, la data 2010-08-16 17:35:38Bine Camelia. Multumim Sa-ti fie de bine,MIHAITA !!!
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 16 August 2010, ora 18:57
De la: XYW, la data 2010-08-16 17:42:44De la: nastasemihail, la data 2010-08-16 17:35:38Bine Camelia. Multumim Azi familia Preda e de serviciu? Eu voiam ceva de la Camelia pentru ca sa-i dau in schimb cu un "bine ne-am regasit!"
|
|
Postat pe: 16 August 2010, ora 20:50
De la: g_alina, la data 2010-08-16 18:57:00De la: XYW, la data 2010-08-16 17:42:44De la: nastasemihail, la data 2010-08-16 17:35:38Bine Camelia. Multumim Azi numai dulce iti lipseste..............ca iar te apuca mica forfoteala intestinala ................si senzatia de disconfort Ai grije ce mananci ? .
GINA
|
|
Postat pe: 16 August 2010, ora 22:45
alo,da' io instalai degeaba automatele cele de cafea ??? nimeni nu se serveste,nimeni nu consuma,ce-asteptati,sa se strice cafeaua-n ele ???
|
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 16 August 2010, ora 23:21
De la: XYW, la data 2010-08-16 22:45:54alo,da' io instalai degeaba automatele cele de cafea ??? nimeni nu se serveste,nimeni nu consuma,ce-asteptati,sa se strice cafeaua-n ele ???Facem cura de pepeni acum ca-i sezonul lor si am lasat-o mai incet cu cafelele si sucurile carbogazoase. Am intrat insa , sa vad cine a mai reaparut dintre cei plecati sau daca domnul Bursucul a deschis topicul cu jocul acela interesant pe care l-a propus. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 August 2010, ora 23:24
De la: M_Elody, la data 2010-08-16 23:21:01De la: XYW, la data 2010-08-16 22:45:54alo,da' io instalai degeaba automatele cele de cafea ??? nimeni nu se serveste,nimeni nu consuma,ce-asteptati,sa se strice cafeaua-n ele ???Facem cura de pepeni acum ca-i sezonul lor si am lasat-o mai incet cu cafelele si sucurile carbogazoase. Am intrat insa , sa vad cine a mai reaparut dintre cei plecati sau daca domnul Bursucul a deschis topicul cu jocul acela interesant pe care l-a propus. Pepeni??? poate la voi acolo..cat ii kilu?
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 16 August 2010, ora 23:28
un leu la piata si 1,5 lei la supermarket.
Sunt gustosi cei de la piata de la micii producatori care nu-i stimuleaza chimic. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 August 2010, ora 23:33
De la: g_alina, la data 2010-08-16 18:57:00De la: XYW, la data 2010-08-16 17:42:44 Bine Camelia. Multumim Azi familia Preda e de serviciu? Eu voiam ceva de la Camelia pentru ca sa-i dau in schimb cu un "bine ne-am regasit!"[/quote]Bine te-am gasit si eu Galina.Te pup si eu dulce. Multumesc frumos pt pupici.
Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea...
..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
|
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 00:38
Pentru toate pisicutele de pe forum si nu numai... un filmulet amuzant.
www.youtube.com/watch?v=LJFE9jLgYA4&feature=related Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 00:40
Multumim frumos RODICUTA
SUPER FAIN VIDEOCLIPUL
|
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 00:43
o noapte racoroasa pt.toti forumistii
|
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 00:43
Noapte buna, somn usor
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 00:45
Tarta cu pepene si zmeura O reteta simpla, pe care trebuie sa o incerci. Ingrediente: 300 grame zmeura, un pepene galben, trei galbenusuri, doua linguri de smantana, patru linguri de zahar, arome (vanilie, lamaie), unt pentru uns forma. Preparare: Spala zmeura si pune-o sa se scurga. Curata pepenele si taie-l in felii subtiri. Incalzeste cuptorul. Reteta este pentru patru portii, pe care este bine sa le faci fiecare in forma proprie. Unge deci, patru forme potrivite, cu unt. Asaza feliile de pepene si imprastie printre ele zmeura. Bate oualele cu zaharul pana se albesc si se umfla, apoi adauga smantana. Adauga aromele. Pune compozitia in mod egal peste fructe si da totul la cuptor 20-30 de minute. Serveste-le dupa ce s-au racorit. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 00:46
De la: M_Elody, la data 2010-08-17 00:43:45Noapte buna, somn usor somn relaxant RODICA
|
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 00:49
Noapte buna, somn usor
[/quote]Noapte buna si tie si vise placute iti dorim si multi
|
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 23:09
De la: Ingrid, la data 2010-08-16 23:24:17De la: M_Elody, la data 2010-08-16 23:21:01De la: XYW, la data 2010-08-16 22:45:54alo,da' io instalai degeaba automatele cele de cafea ??? nimeni nu se serveste,nimeni nu consuma,ce-asteptati,sa se strice cafeaua-n ele ???Facem cura de pepeni acum ca-i sezonul lor si am lasat-o mai incet cu cafelele si sucurile carbogazoase. Am intrat insa , sa vad cine a mai reaparut dintre cei plecati sau daca domnul Bursucul a deschis topicul cu jocul acela interesant pe care l-a propus. La noi la piata sant cu 1 leu cei cu dungi ,iar cei cu coja verde inchis cu 1leu si 50 bani .....dar e dulce si bun ....,cei galbeni tot cu 1,50 lei kg
GINA
|
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 23:10
De la: M_Elody, la data 2010-08-17 00:43:45Noapte buna, somn usor Multumim la fel...... Noapte buna
GINA
|
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 23:18
De la: 9am076753, la data 2010-08-17 23:09:02De la: Ingrid, la data 2010-08-16 23:24:17De la: M_Elody, la data 2010-08-16 23:21:01De la: XYW, la data 2010-08-16 22:45:54alo,da' io instalai degeaba automatele cele de cafea ??? nimeni nu se serveste,nimeni nu consuma,ce-asteptati,sa se strice cafeaua-n ele ???Facem cura de pepeni acum ca-i sezonul lor si am lasat-o mai incet cu cafelele si sucurile carbogazoase. Am intrat insa , sa vad cine a mai reaparut dintre cei plecati sau daca domnul Bursucul a deschis topicul cu jocul acela interesant pe care l-a propus. Erau in Obor cu 0,5 - 0,8 lei acum vreo 3 zile. Dar numai acolo. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 23:20
Noapte buna bebelusilor.....
|
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 23:23
De la: nastasemihail, la data 2010-08-17 23:18:07De la: 9am076753, la data 2010-08-17 23:09:02De la: Ingrid, la data 2010-08-16 23:24:17De la: M_Elody, la data 2010-08-16 23:21:01De la: XYW, la data 2010-08-16 22:45:54alo,da' io instalai degeaba automatele cele de cafea ??? nimeni nu se serveste,nimeni nu consuma,ce-asteptati,sa se strice cafeaua-n ele ???Facem cura de pepeni acum ca-i sezonul lor si am lasat-o mai incet cu cafelele si sucurile carbogazoase. Am intrat insa , sa vad cine a mai reaparut dintre cei plecati sau daca domnul Bursucul a deschis topicul cu jocul acela interesant pe care l-a propus. azi am vazut cu 70 de bani kilu in rahova
|
|
Postat pe: 17 August 2010, ora 23:24
De la: XYW, la data 2010-08-17 23:23:59De la: nastasemihail, la data 2010-08-17 23:18:07De la: 9am076753, la data 2010-08-17 23:09:02De la: Ingrid, la data 2010-08-16 23:24:17De la: M_Elody, la data 2010-08-16 23:21:01De la: XYW, la data 2010-08-16 22:45:54alo,da' io instalai degeaba automatele cele de cafea ??? nimeni nu se serveste,nimeni nu consuma,ce-asteptati,sa se strice cafeaua-n ele ???Facem cura de pepeni acum ca-i sezonul lor si am lasat-o mai incet cu cafelele si sucurile carbogazoase. Am intrat insa , sa vad cine a mai reaparut dintre cei plecati sau daca domnul Bursucul a deschis topicul cu jocul acela interesant pe care l-a propus. Asa fii sadic. Nici 0,7 nu am bani. Nuntaaaaaa.......
|
|
|
|

mai e si individul asta....,needucat si lipsit de bun simt...?
cu un "bine ne-am regasit!"
Pepeni???
poate la voi acolo..cat ii kilu?