back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Cafenea cu aroma virtuala

 


 
Pagini: << 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 >> Sari la pagina:
 
Fosta membra 9am.ro

3484 mesaje
Membru din: 3/06/2010
Oras: Iasi

Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 09:56

ati terminat cafeaua?


Ic3

922 mesaje
Membru din: 29/06/2009
Oras: Constanta

Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 11:35

De la: yxz, la data 2010-06-29 09:07:48Oooh, Ic3, nu te-am vazut de mult...nu inteleg, o cafea unde???
La o tigare... :)


Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Ic3

922 mesaje
Membru din: 29/06/2009
Oras: Constanta

Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 11:37

De la: Ingrid, la data 2010-06-29 09:11:33
De la: yxz, la data 2010-06-29 09:07:48Oooh, Ic3, nu te-am vazut de mult...nu inteleg, o cafea unde???


Tot constantean
io zic sa mutam cafeneaua acolo n-are rost sa i-o oferi fierbinte ca intai sta si o picteaza...

Am mazgalit un pic de dimineata...dar nu m-am gandit sa redau si cafeaua in ce am mazgalit pe panza aia...Am avut de facut catefa retusuri la o lucrare ce va deveni coperta de carte a unui bun prieten...! Everybody


Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje
Membru din: 12/05/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 11:49

De la: Ic3, la data 2010-06-29 11:35:40
De la: yxz, la data 2010-06-29 09:07:48Oooh, Ic3, nu te-am vazut de mult...nu inteleg, o cafea unde???
La o tigare... :)


Off, tigarile...inlocuieste-le cu altceva.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Membru din: 6/05/2009
Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 12:34

De la: yxz, la data 2010-06-29 11:49:11
De la: Ic3, la data 2010-06-29 11:35:40
De la: yxz, la data 2010-06-29 09:07:48Oooh, Ic3, nu te-am vazut de mult...nu inteleg, o cafea unde???
La o tigare... :)


Off, tigarile...inlocuieste-le cu altceva.

Cu canepa Indiana........

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1293 mesaje
Membru din: 22/06/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 13:21

Pere umplute cu inghetata




Ingrediente:
3 pere
inghetata

Eu am pregatit o inghetata din smochine si miezul de la pere.

Pentru inghetata preparata la Robochef am folosit:

300 g smochine congelate
6 linguri zahar
2 linguri lapte
miezul de la pere

Pentru sirop:

6 linguri de zahar tos
250 ml apa
esenta de vanilie dupa gust

Mod de preparare: Perele se spala,se taie la codita ca un capacel ,dar acesta nu se arunca,se scoate cu grija miezul si se indreapta putin la cotor pentru a sta perele in picioare.
Separat se pun la fiert apa,zaharul ,esenta de vanilie, si se fierb pana se obtine un sirop.Se adauga perele si se fierb la foc mic cca 2 minute intorcandu-se cu grija si continuu pe toate partile.Perele se scot pe o farfurie si dupa ce s-au racit se tin la rece 2-3 ore.
Se umplu cu inghetata si se aseaza deasupra capacelul pentru a da din nou forma perelor.

Inghetata am obtinut-o astfel:

Se taie smochinele asa congelate pe jumatate, se pun in vasul special de la Robochef impreuna cu miezul de la pere si incepem prelucrarea.In momentul in care fructele sunt sfaramate se toarna laptele, zaharul si se reporneste motorul pana se obtine inghetata.


Daca nu sunt la branza,cautati-ma la oua Florin Petre Preda------Tot ceea ce se afirma fara dovezi,poate fii respins fara dovezi-Christopher Hitchens-----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita
Fosta membra 9am.ro

1293 mesaje
Membru din: 22/06/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 13:21

un camion de inghetata pt.toti vizitatorii cafenelei


Daca nu sunt la branza,cautati-ma la oua Florin Petre Preda------Tot ceea ce se afirma fara dovezi,poate fii respins fara dovezi-Christopher Hitchens-----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita
Fosta membra 9am.ro

1293 mesaje
Membru din: 22/06/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 13:22

Inghetata de sirop de artar cu bucati crocante de caramele




Ingrediente:
• 1 lingurita esenta de vanilie
• 200 gr lapte condensat
• 600 ml frisca lichida
• 4 linguri sirop de artar
• 50 gr bomboane tari cu gust de caramea, zdrobite

Mod de preparare: 1. Daca laptele il cumparati in tub (ca cel de pasta de dinti): turnati laptele intr-un borcan cu capac si infiletati bine. Asezati-l intr-o oala, turnati apa pana fix sub capac si fierbeti 3 ore la foc mediu avand grija ca apa sa nu scada. Cand scade putin completati.
2. Amesteca vanilia cu laptele condensate.Bate frisca putin, apoi inglobeaz-o in laptele condesat, folosind o lingura de metal.Pune compozitia obtinuta intr-un vas de plastic cu capacitatea de 1 L si pune-o la congelator pentru 3 ore.
3. Lucrand repede, amesteca compozitia putin, toarna siropul de artar si adauga caramelele zdrobite, apoi mai amestec-o putin.Pune inghetata la congelator pentru inca 4 ore, sau cel mai bine peste noapte, pana ce se va intari, apoi serveste-o cu sirop de artar.


Daca nu sunt la branza,cautati-ma la oua Florin Petre Preda------Tot ceea ce se afirma fara dovezi,poate fii respins fara dovezi-Christopher Hitchens-----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita
Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje
Membru din: 12/05/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 13:23

De la: Don_Pedro999, la data 2010-06-29 13:21:44un camion de inghetata pt.toti vizitatorii cafenelei


Multumim.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1293 mesaje
Membru din: 22/06/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 13:24

Profiterol




Ingrediente:
Inghetata (preferata )
Gogosele (ecler cu margarina Rama)
sos de coicolata
frisca
crema de vanilie (pt umplut gogoselele)

Mod de preparare: se aseaza ca baza 3 gogosele(toate gogoselele se vor umple cu crema de vanilie)peste ele se aseaza3 bile de inghetata.Iar 2 gogosele ,2 bile de inghetata .In varf 1 gogosica.Se decoreaza cu frisca,si sos de ciocolata
Am cumparat 1 cutie de nutela,am subtiat crema cu putin lapte,asa a rezultat sosul de ciocolata.


Daca nu sunt la branza,cautati-ma la oua Florin Petre Preda------Tot ceea ce se afirma fara dovezi,poate fii respins fara dovezi-Christopher Hitchens-----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita
Fosta membra 9am.ro

1293 mesaje
Membru din: 22/06/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 13:25

De la: yxz, la data 2010-06-29 13:23:58
De la: Don_Pedro999, la data 2010-06-29 13:21:44un camion de inghetata pt.toti vizitatorii cafenelei


Multumim.

cu multa placere,luati de serviti ceea ce va place,sunteti invitatii mei


Daca nu sunt la branza,cautati-ma la oua Florin Petre Preda------Tot ceea ce se afirma fara dovezi,poate fii respins fara dovezi-Christopher Hitchens-----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita
Fosta membra 9am.ro

1293 mesaje
Membru din: 22/06/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 13:26

Prajitura cu visine, in doua variante delicioase

Sezonul visinelor este in toi si aceste fructe minunate ne imbie sa preparam deserturi delicioase, perfecte pentru vara. Visinele au un continut bogat in elemente nutritive, saruri minerale si vitamine, asa ca nu trebuie sa ratam ocazia sa le consumam.

Cunoastem cu totii clasica reteta de prajitura cu visine cu blat de pandispan, insa, pentru a iesi putin din tipare, va propunem doua retete inedite cu visine si extrem de gustoase. Iata-le:

Placinta americana cu visine

Ingrediente:
Aluat: 375 gr faina, 180 g unt, 3 linguri de zahar, 1 lingura ulei, 1 galbenus de ou, 4 linguri de apa rece, 1 ou batut (pentru crusta);
Umplutura: 1,3 kg de visine fara samburi, 350-400 g zahar, 75 g de amidon, 15 ml de suc de lamaie, 5 ml de esenta de vanilie.

Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la temperatura de 230°C.

Aluat
Se amesteca faina cu zaharul, untul, uleiul, galbenusul si 4 linguri de apa rece si se framanta pana se obtine un aluat. Se formeaza o bila care se lasa la frigider timp de o ora. 2/3 din aluat se pune peste suprafata formei de tarta (astfel incat sa acopere toata suprafata) - tava de 23 cm, acoperita cu hartie cerata - si din restul se formeaza fasii de aprox. 2 cm latime, care se pun pe deasupra sub forma de impletitura.

Umplutura
Puneti visinele fara samburi intr-un bol mare. Amestecati zaharul, amidonul, sucul de lamaie si vanilia, puneti peste visine si mixati cu grija.
Turnati peste aluatul intins in tava umplutura astfel obtinuta. Impletiti fasiile de aluat peste umplutura, sa se vada ca niste zabrele. Ungeti cu oul batut impletitura si presarati zahar peste.
Se coace pentru 15 minute in cuptor la 230°C, apoi se reduce temperatura la 190°C si se coace pentru inca 1 ora sau pana ce se rumeneste. Se lasa sa se raceasca si apoi se serveste.


Prajitura crocanta cu visine si rubarba

Ingrediente
225 g de visine fara samburi, 1 kg de rubarba taiata bucatele (proaspata sau congelata), 225 g de zahar, 2 linguri de faina (30 g)
De pus pe deasupra: 225 g faina, 150 g zahar, un praf de nucsoara, un praf de scortisoara, un praf de sare, 75 g unt (taiat cubulete).

Mod de preparare:
Intr-un bol mare, amestecati rubarba, visinele, zaharul si faina. Turnati intr-o tava patrata de sticla sau ceramica, cu dimensiunea de 20 de cm, unsa cu ulei sau unt.

De pus deasupra:
Intr-un bol se amesteca faina, zaharul, nucsoara, scortisoara si sarea. Cu un blender sau cu mana se amesteca ingredientele cu untul pana devine un aluat faramicios. Formati mici bulgarasi din aluat si presarati peste rubarba amestecata cu visine.

Se coace in cuptor la 190°C pentru 45 de minute sau pana ce se rumeneste si suprafata devine crocanta.




Daca nu sunt la branza,cautati-ma la oua Florin Petre Preda------Tot ceea ce se afirma fara dovezi,poate fii respins fara dovezi-Christopher Hitchens-----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita
Fosta membra 9am.ro

1293 mesaje
Membru din: 22/06/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 13:31

Sampanie sau vin spumos?




Sampania este, fara indoiala, vinul preferat la ocazii, vinul aniversarilor. Nici un alt vin nu este asociat cu fericirea si festivitatile, in aceeasi masura ca aceasta.

Despre sampanie, Napoleon Bonaparte spunea: "Beau sampanie cand sunt invingator, pentru a sarbatori, dar beau si cand pierd, pentru a ma consola".

Cand spui "sampanie", te gandesti la un vin de lux, intrucat nici o alta bautura nu te face sa te simti atat de rasfatata. Ce o face sa fie atat de deosebita?

Sampania este produsa din soiurile de struguri negri Pinot Noir, Pinot Meunier si albi Chardonnay, cultivate in solurile calcaroase ale regiunii Champagne, din nord-estul Frantei.

Numai vinul produs in aceste podgorii poate fi numit "Champagne", fiind singura zona din lume care intruneste combinatia perfecta intre conditiile climatice si cele geologice.

Vinurile spumante produse in alte parti ale lumii, folosind aceleasi soiuri de struguri si aceeasi tehnologie de fabricatie, pot fi identificate dupa mentiunea inscrisa pe eticheta: "preparat dupa metoda champenoise".

Orice sampanie e buna?
Calitatea poate varia destul de mult. La producerea sampaniei se foloseste un amestec de struguri dintr-un an cu o recolta remarcabila, astfel incat aceasta bautura este diferita ca gust si calitate de la un an la altul.

Majoritatea varietatilor de sampanie are la baza amestecuri din recoltele diferitilor ani, ceea ce asigura o consecventa in stil si gust. In general, cu cat o sampanie este mai scumpa, cu atat au fost necesare mai mult timp si iscusinta la producerea ei.

Este sampania mai gustoasa decat vinul spumant?
Nu intotdeauna. Vinul spumant "fermentat in sticla" (adica dupa metoda champenoise) este produs respectand aceeasi tehnologie ca si la sampanie; vinurile spumante scumpe sunt la fel de gustoase, uneori chiar mai gustoase decat sampania propriu-zisa.

Vinurile spumante mai ieftine sunt produse din struguri de calitate inferioara, iar fermentatia are loc in recipiente uriase si nu in sticle. Pe treapta cea mai de jos a ofertei de piata se situeaza vinurile spumoase carora li se adauga bioxid de carbon, pentru a deveni efervescente.


Cu ce preparate servim sampanie?

* Sampania extra sec este un aperitiv excelent; se poate servi, de asemenea, cu peste si fructe de mare.
* Sampania demisec este delicioasa consumata la prajituri cu fructe si budinci cu frisca.
* Sampania rose merge foarte bine cu preparate asiatice si peste.
* Ca regula generala, sampaniile albe seci se potrivesc la aperitiv, iar sampaniile rosii la feluri de mancare pe baza de peste si sosuri de smantana.


Daca nu sunt la branza,cautati-ma la oua Florin Petre Preda------Tot ceea ce se afirma fara dovezi,poate fii respins fara dovezi-Christopher Hitchens-----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita
Fosta membra 9am.ro

1293 mesaje
Membru din: 22/06/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 13:32

Sampanie sau vin spumos?




Sampania este, fara indoiala, vinul preferat la ocazii, vinul aniversarilor. Nici un alt vin nu este asociat cu fericirea si festivitatile, in aceeasi masura ca aceasta.

Despre sampanie, Napoleon Bonaparte spunea: "Beau sampanie cand sunt invingator, pentru a sarbatori, dar beau si cand pierd, pentru a ma consola".

Cand spui "sampanie", te gandesti la un vin de lux, intrucat nici o alta bautura nu te face sa te simti atat de rasfatata. Ce o face sa fie atat de deosebita?

Sampania este produsa din soiurile de struguri negri Pinot Noir, Pinot Meunier si albi Chardonnay, cultivate in solurile calcaroase ale regiunii Champagne, din nord-estul Frantei.

Numai vinul produs in aceste podgorii poate fi numit "Champagne", fiind singura zona din lume care intruneste combinatia perfecta intre conditiile climatice si cele geologice.

Vinurile spumante produse in alte parti ale lumii, folosind aceleasi soiuri de struguri si aceeasi tehnologie de fabricatie, pot fi identificate dupa mentiunea inscrisa pe eticheta: "preparat dupa metoda champenoise".

Orice sampanie e buna?
Calitatea poate varia destul de mult. La producerea sampaniei se foloseste un amestec de struguri dintr-un an cu o recolta remarcabila, astfel incat aceasta bautura este diferita ca gust si calitate de la un an la altul.

Majoritatea varietatilor de sampanie are la baza amestecuri din recoltele diferitilor ani, ceea ce asigura o consecventa in stil si gust. In general, cu cat o sampanie este mai scumpa, cu atat au fost necesare mai mult timp si iscusinta la producerea ei.

Este sampania mai gustoasa decat vinul spumant?
Nu intotdeauna. Vinul spumant "fermentat in sticla" (adica dupa metoda champenoise) este produs respectand aceeasi tehnologie ca si la sampanie; vinurile spumante scumpe sunt la fel de gustoase, uneori chiar mai gustoase decat sampania propriu-zisa.

Vinurile spumante mai ieftine sunt produse din struguri de calitate inferioara, iar fermentatia are loc in recipiente uriase si nu in sticle. Pe treapta cea mai de jos a ofertei de piata se situeaza vinurile spumoase carora li se adauga bioxid de carbon, pentru a deveni efervescente.


Cu ce preparate servim sampanie?

* Sampania extra sec este un aperitiv excelent; se poate servi, de asemenea, cu peste si fructe de mare.
* Sampania demisec este delicioasa consumata la prajituri cu fructe si budinci cu frisca.
* Sampania rose merge foarte bine cu preparate asiatice si peste.
* Ca regula generala, sampaniile albe seci se potrivesc la aperitiv, iar sampaniile rosii la feluri de mancare pe baza de peste si sosuri de smantana.


Daca nu sunt la branza,cautati-ma la oua Florin Petre Preda------Tot ceea ce se afirma fara dovezi,poate fii respins fara dovezi-Christopher Hitchens-----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita
Fosta membra 9am.ro

1293 mesaje
Membru din: 22/06/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 13:32

O masa delicioasa nu se poate incheia decat cu o cafea buna!


Daca nu sunt la branza,cautati-ma la oua Florin Petre Preda------Tot ceea ce se afirma fara dovezi,poate fii respins fara dovezi-Christopher Hitchens-----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita
Fosta membra 9am.ro

1293 mesaje
Membru din: 22/06/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 13:34

Cafea vietnameza


Delecteaza-te impreuna cu persoana iubita cu un pahar de cafea vietnameza delicioasa!

Ingrediente

3 lingurite cafea neagra macinata
3 lingurite lapte condensat
1 ceasca de apa fiarta

Mod de preparare

Laptele condensat se pune pe fundul unui pahar.

Cafeaua neagra se pune in filtru si deasupra se toarna apa fiarta.

Lichidul rezultat se pune fierbinte peste laptele condensat si se amesteca usor.





Se poate servi cu biscuiti de cafea sau briose.



Daca nu sunt la branza,cautati-ma la oua Florin Petre Preda------Tot ceea ce se afirma fara dovezi,poate fii respins fara dovezi-Christopher Hitchens-----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Membru din: 6/05/2009
Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 13:35

De la: Don_Pedro999, la data 2010-06-29 13:34:40Cafea vietnameza


Delecteaza-te impreuna cu persoana iubita cu un pahar de cafea vietnameza delicioasa!

Ingrediente

3 lingurite cafea neagra macinata
3 lingurite lapte condensat
1 ceasca de apa fiarta

Mod de preparare

Laptele condensat se pune pe fundul unui pahar.

Cafeaua neagra se pune in filtru si deasupra se toarna apa fiarta.

Lichidul rezultat se pune fierbinte peste laptele condensat si se amesteca usor.





Se poate servi cu biscuiti de cafea sau briose.


Florineee...................mai incet ca dau fetele-n diabet

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1293 mesaje
Membru din: 22/06/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 13:36

pt.pofticiosi servim si o portie de Rulada de pui in crusta de alune



Ingrediente:
un piept de pui
2 linguri mustar dulce
5 g costita
100 g branza topita
1/2 morcov
sare,piper,cimbru
50 g alune macinate

Mod de preparare: Desfac peptul de pui, sa obtin o foaie dreptunghiulara. Bat pieptul de pui pana obtin o foaie subtire pe care o condimentez si o ung cu mustar. Asez la un capat felii de branza topita si felii de morcov taiat in lungime.Rulez o data,asez felii de costita si inca un strat de branza topita, apoi rulez pana in capat.Ung ruloul cu ulei, il infasor in folie de aluminiu si dau la cuptor pentru 50 minute, in tava unsa cu ulei si o cescuta de apa. Desfac folia,las sa se raceasca, ung cu albus de ou,tavalesc ruloul prin alune macinate si prajesc cateva secunde in tigaia cu ulei incins. Rumenim uniform pe toate partile ruloului. Las sa se raceasca,tai felii si servesc rece ca aperitiv sau cald cu garnitura de cartofi, pilaf sau paste. Noi am servit cu paste, peste care am stropit sos de ardei.


Daca nu sunt la branza,cautati-ma la oua Florin Petre Preda------Tot ceea ce se afirma fara dovezi,poate fii respins fara dovezi-Christopher Hitchens-----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita
Fosta membra 9am.ro

1293 mesaje
Membru din: 22/06/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 13:37

De la: 9am045616, la data 2010-06-29 13:35:33
De la: Don_Pedro999, la data 2010-06-29 13:34:40Cafea vietnameza


Delecteaza-te impreuna cu persoana iubita cu un pahar de cafea vietnameza delicioasa!

Ingrediente

3 lingurite cafea neagra macinata
3 lingurite lapte condensat
1 ceasca de apa fiarta

Mod de preparare

Laptele condensat se pune pe fundul unui pahar.

Cafeaua neagra se pune in filtru si deasupra se toarna apa fiarta.

Lichidul rezultat se pune fierbinte peste laptele condensat si se amesteca usor.





Se poate servi cu biscuiti de cafea sau briose.


Florineee...................mai incet ca dau fetele-n diabet

salut-----HAI CLUJUL


Daca nu sunt la branza,cautati-ma la oua Florin Petre Preda------Tot ceea ce se afirma fara dovezi,poate fii respins fara dovezi-Christopher Hitchens-----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita
Fosta membra 9am.ro

1293 mesaje
Membru din: 22/06/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 13:39


Dom Perignon: cea mai scumpa sampanie din Romania

Una dintre cele mai scumpe sampanii din lume si cu siguranta cea mai scumpa din Romania, bautura emblematica a starurilor, Dom Perignon White Gold Jeroboam a fost lansat sambata, pe 12 iulie in clubul Bamboo, din statiunea Mamaia.


O imbinare a senzualitatii si a sublimului in materie de sampanie, Dom Perignon White Gold Jeroboam reprezinta marca rafinamentului, elegantei si luxului. Designul sticlei evoca o rochie haute couture ce aluneca eteric, pe covorul rosu. Drapata in aur alb, purtand scutul emblematic al Dom Perignon, sticla a fost achizitionata contra sumei de 15.000 de euro, de catre tanarul om de afaceri Ciprian Gheorghe.

Luxul, muzica buna, distractia si atmosfera de mii de euro au purtat marca Dom Perignon. La toate acestea, pentru ca brandul nu se dezminte, fiecarui cumparator al unei sticle din gama Dom Perignon i-a fost pus la dispozitie serviciul limodrive oferit de catre Mercedes Benz.

Evenimentul a fost unul inedit, atat in ceea ce priveste sticla de sampanie imbracata in aur alb, cat ºi atmosfera si numele sonore prezente la eveniment. Momentul dezvaluirii sticlei de Dom Perignon White Jeroboam a reprezentat punctul culminant dintr-un show creat special pentru acest eveniment, semnat de catre Catalin Botezatu.



Aceastã sticla este mai mult decat un statut, este un simbol al calitatii, al rafinamentului si al bunului gust.
Dom Perignon este bautura care poate face trecerea in acea dimensiune a luxului care este absolut exceptionala – luxul in cea mai pura forma, sclipitor ca cea mai superba bijuterie.


Daca nu sunt la branza,cautati-ma la oua Florin Petre Preda------Tot ceea ce se afirma fara dovezi,poate fii respins fara dovezi-Christopher Hitchens-----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Membru din: 6/05/2009
Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 13:39

De la: Don_Pedro999, la data 2010-06-29 13:37:32
De la: 9am045616, la data 2010-06-29 13:35:33
De la: Don_Pedro999, la data 2010-06-29 13:34:40Cafea vietnameza


Delecteaza-te impreuna cu persoana iubita cu un pahar de cafea vietnameza delicioasa!

Ingrediente

3 lingurite cafea neagra macinata
3 lingurite lapte condensat
1 ceasca de apa fiarta

Mod de preparare

Laptele condensat se pune pe fundul unui pahar.

Cafeaua neagra se pune in filtru si deasupra se toarna apa fiarta.

Lichidul rezultat se pune fierbinte peste laptele condensat si se amesteca usor.





Se poate servi cu biscuiti de cafea sau briose.


Florineee...................mai incet ca dau fetele-n diabet

salut-----HAI CLUJUL

i-mi pare bine ca ai reveni!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1293 mesaje
Membru din: 22/06/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 13:40

E MOMENTUL SA NE DESFATAM SI NOI SIMTURILE CU O BAUTURA DE TIPUL CELEI DE MAI SUS,SERVITI,NU VA SFIITI


Daca nu sunt la branza,cautati-ma la oua Florin Petre Preda------Tot ceea ce se afirma fara dovezi,poate fii respins fara dovezi-Christopher Hitchens-----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita
Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Membru din: 25/04/2010
Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 13:56

De la: Don_Pedro999, la data 2010-06-29 13:21:44un camion de inghetata pt.toti vizitatorii cafenelei
Multumim, don_Pedro!! Sa fii iubit si fericit !!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1293 mesaje
Membru din: 22/06/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 16:17

De la: M_Elody, la data 2010-06-29 13:56:57
De la: Don_Pedro999, la data 2010-06-29 13:21:44un camion de inghetata pt.toti vizitatorii cafenelei
Multumim, don_Pedro!! Sa fii iubit si fericit !!

sarut mana si multumesc frumos,la fel va doresc si io dumneavoastra


Daca nu sunt la branza,cautati-ma la oua Florin Petre Preda------Tot ceea ce se afirma fara dovezi,poate fii respins fara dovezi-Christopher Hitchens-----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Membru din: 25/04/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 20:45

De la: Don_Pedro999, la data 2010-06-29 13:21:44un camion de inghetata pt.toti vizitatorii cafenelei


A fost inghetata!! .....si bairam !! M-ati pandit cand am treaba si ......
ooooooooooooofff, nici n-ati mai inchis congelatorul, n-am curaj sa ma uit cine-a ramas pe sub mese.

Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

3484 mesaje
Membru din: 3/06/2010
Oras: Iasi

Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 20:46

cauta si pe mese mai!!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Membru din: 25/04/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 20:50

De la: anca_corina, la data 2010-06-29 20:46:41cauta si pe mese mai!!


razi, ai? tu ai prins ceva, sau ne-am luat teapa amandoua?

Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

3484 mesaje
Membru din: 3/06/2010
Oras: Iasi

Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 20:52

De la: Ingrid, la data 2010-06-29 20:50:22
De la: anca_corina, la data 2010-06-29 20:46:41cauta si pe mese mai!!


razi, ai? tu ai prins ceva, sau ne-am luat teapa amandoua?

io? teapa? io nici nu sint invitata nici la cafea nici la inghetata....
rid si io...

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 20:57

De la: anca_corina, la data 2010-06-29 20:52:35
De la: Ingrid, la data 2010-06-29 20:50:22
De la: anca_corina, la data 2010-06-29 20:46:41cauta si pe mese mai!!


razi, ai? tu ai prins ceva, sau ne-am luat teapa amandoua?

io? teapa? io nici nu sint invitata nici la cafea nici la inghetata....
rid si io...

Tot raul spre bine.....

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

3484 mesaje
Membru din: 3/06/2010
Oras: Iasi

Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 20:58

care rau puiut?
e ok..nu incap oriunde....uneori am mai si strecor..ca sint subtire in talie...

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: << 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: