back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 00:29

Ioana
Noi, cu ajutorul Lui am biruit!
Acum e rindul lui Silviu si nevasta lui.
Noi il vom sustine, nu numai cu vorbe.

Dorinel

3855 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 00:41

De la: xzy, la data 2010-02-11 23:48:06
De la: Dorinel, la data 2010-02-11 23:46:12
De la: xzy, la data 2010-02-11 23:40:06
De la: Dorinel, la data 2010-02-11 23:36:59
De la: radita09_telus_net, la data 2010-02-11 23:33:39Eu stiu cum e. Am trecut pe unde e Silviu acum.
Niciodata n-am dat inapoi!
In clipa cind te-ai indoit esti terminat.
Glumim, dar nu cu vietile oamenilor!
Asa e ! Doar ca eu nu ma impac cu mosneagul ....
Eu am sa ma rog la ... stele ...

Te bat! Duminica nu te rogi la stele.
Poti sa ma bati cum vrei, unde vrei ...
Eu ma rog la stele ... Cel putin pe acestea le vad !
Si legat de Silviu; da, sincer sunt alaturi de el, de sotia lui si sper ca totul sa se termine cu bine !

Sentimentele le vezi? Dar exista...
Nu le vad, dar le simt !

Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 00:41

eu nu prea sant usa de biserica dar de cite ori ma duc ma duc din tot sufletul si sa stiti ca mi-a ajutat.o sa ma rog pt Silviu si pt. sotia lui si o sa fie bine

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 00:48

Eu as vrea altceva ! Sa lasam naibi postul, nu incalzeste pe nimeni asta, si cei ce suntem din Bucuresti, si nu putini, sa-i facem o vizita sau/si sa punem mana de la mana niste baunuti, ca de , locuim in Romania, cunoastem metehnele sistemului sanitar si ne-am ... 'resemnat' cu asta, si sa-i ajutam cu adevarat pe Silviu si pe sotia lui ...
Mai mult l-ar ajuta asta decat cele ''sfinte'' ...
Ce ziceti ?

coradu

3399 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 00:53

De la: Dorinel, la data 2010-02-12 00:48:57Eu as vrea altceva ! Sa lasam naibi postul, nu incalzeste pe nimeni asta, si cei ce suntem din Bucuresti, si nu putini, sa-i facem o vizita sau/si sa punem mana de la mana niste baunuti, ca de , locuim in Romania, cunoastem metehnele sistemului sanitar si ne-am ... 'resemnat' cu asta, si sa-i ajutam cu adevarat pe Silviu si pe sotia lui ...
Ce ziceti ?

AI DREPTATE!
Silviu are cumva un numar de cont?
ar fi bine sa il posteze pe undeva..

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 00:54

eu sant pt.dar osa fie dupa posibilitati....poate ne da un cont

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 01:00

Una nu exclude pe alta...doar ca am impresia ca in afara de gispas nu prea sunt bogatasi pe forum...probabil ca ce putem noi sa dam nu va fi mare lucru, si suntem si putini...

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 01:02

De la: Dorinel, la data 2010-02-12 00:48:57Eu as vrea altceva ! Sa lasam naibi postul, nu incalzeste pe nimeni asta, si cei ce suntem din Bucuresti, si nu putini, sa-i facem o vizita sau/si sa punem mana de la mana niste baunuti, ca de , locuim in Romania, cunoastem metehnele sistemului sanitar si ne-am ... 'resemnat' cu asta, si sa-i ajutam cu adevarat pe Silviu si pe sotia lui ...
Ce ziceti ?

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 01:07

De la: coradu, la data 2010-02-12 00:53:58
Ce ziceti ?

AI DREPTATE!
Silviu are cumva un numar de cont?
ar fi bine sa il posteze pe undeva..

..si eu sunt de aceeași pãrere....

insa asa cum spunea gigioctan faptul cã putem sa-l ajutam material nu trebuie sa excluda rugaciunile....
o lumanare aprinsa duminica la biserica inseamna mult...

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 01:16

Nu aveti idee ce putere este in unitate!
Nu dati inapoi!
Nu va cere nimeni bani, doar o zi! Cite n-am pierdut dejeaba?

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 01:18

Dorinel
Multumesc de caracterizare!
Crezi ca daca esti din Bucuresti esti mai special?
Nu vrei, nu-i problema! Nu esti obligat!

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 01:18

Mdeci, trebuie sa luam legatura cu Siviu ...! Am sa incerc sa fac eu asta .... desi mai bine il cunoaste o alta persoana draga mie, si sa vad / vedem cum il putem ajuta ...! Eu unul am sa fac tot ce-mi sta in putinta sa-l ajut cu adevarat !
Ioana, daca lumanare aia e din partea bisericii sau macar e fiscalizata in urma vanzarii, am sa-i aprind si eu una !

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 01:19

De la: radita09_telus_net, la data 2010-02-12 01:18:04Dorinel
Multumesc de caracterizare!
Crezi ca daca esti din Bucuresti esti mai special?
Nu vrei, nu-i problema! Nu esti obligat!
Am zis ca vreau ! Dar vreau sa-l ajut cu adevarat !

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 01:43

Dorinel prietenii adevarati la nevoie se cunosc,si sa sti ca putem sa facem si un apel umanitar...eu cand e vorba sa ajut pe cineva in suferinta il fac si pe dracul in patru asa ca tu fa rost de cont

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 06:13

Duminica?! mai!!! haideti simbata!!! duminica am un praznic...si e proaspat..de numai 9 zile si e si ...aia nu mai conteaza....
ce fac?! as vrea si eu sa-l ajut pe Silviu....

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 06:13

Eu voi incepe cu voi, dar voi tine cu 9 ore mai mult ca la mine ziua se termina mai tirziu.
Am facut o promisiune, ma tin de ea!

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 06:18

De la: crio, la data 2010-02-12 06:13:04Duminica?! mai!!! haideti simbata!!! duminica am un praznic...si e proaspat..de numai 9 zile si e si ...aia nu mai conteaza....

Tine macar pina la 12 si tot e ceva!
Noi tinem pina seara!
Eu 2 seri.

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 06:31

De la: radita09_telus_net, la data 2010-02-12 06:18:13
De la: crio, la data 2010-02-12 06:13:04Duminica?! mai!!! haideti simbata!!! duminica am un praznic...si e proaspat..de numai 9 zile si e si ...aia nu mai conteaza....

Noi tinem pina seara!
Eu 2 seri.

Buna dimineata, prieteni!
Emile cafea virtuala se poate, da?

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 09:14

Cafeaua consumata in cantitati moderate poate avea efecte benefice pentru organism si atunci de ce sa nu incerci sa prepari o cafea tonic. Te vei putea delecta impreuna cu prietenii cu aceasta miraculoasa cafea tonic, delicioasa si imbunatatita cu coniac si smantana. Poti sa o iei in termos si sa te rasfeti cu aceasta cafea tonic in calatarie, te vei simti revigorat si plin de energie.

Ingrediente

6 cesti cafea tare
6 linguri smantana
6 linguri coniac
12 lingurite zahar
6 cuburi gheata

Mod de preparare

Se prepara o cafea tare, bine indulcita;

Se amesteca cu smantana, se bate bine, apoi se adauga coniacul si se lasa sa se raceasca;

Se pune lichidul in termos, adaugandu-se cuburile de gheata.

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
omp

182 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 09:19

De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-12 06:31:30

Noi tinem pina seara!
Eu 2 seri.

Buna dimineata !
Am lipsit ceva de pe forum si nu prea sunt in tema dar as vrea si eu sa-l ajut pe Silviu !
Poate imi spui mai multe !

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 09:30

De la: radita09_telus_net, la data 2010-02-11 23:28:27Sintem 3.
Duminica!
Cind te scoli nu mincam nu bem toata ziua.
Te scoli te pui pe genunchi si zici: Dumnezeule ajuta pe Silviu si vindeca-i nevasta!
Atit ajunge.

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 09:39

De la: omp, la data 2010-02-12 09:19:31

Noi tinem pina seara!
Eu 2 seri.

Buna dimineata !
Am lipsit ceva de pe forum si nu prea sunt in tema dar as vrea si eu sa-l ajut pe Silviu !

Silviu ne roaga sa ne rugam pentru sotia lui Elena care se lupta cu cancerul. Asta pentru ca nu mai are alt ajutor.
Noi vrem sa-l ajutam si cautam calea cea mai buna pentru asta . Acum i-ar trebui multi bani si traducerea in engleza a analizelor. Si rugaciunile, cum zice Emil mai sus. Asta cu rugaciunea pentru mine e o experienta noua.

Nu trageti in pianist!
omp

182 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 10:01

De la: florinpreda999, la data 2010-02-12 09:30:36
De la: radita09_telus_net, la data 2010-02-11 23:28:27Sintem 3.
Duminica!
Cind te scoli nu mincam nu bem toata ziua.
Te scoli te pui pe genunchi si zici: Dumnezeule ajuta pe Silviu si vindeca-i nevasta!
Atit ajunge.

In acest caz sunteti 4 !

omp

182 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 10:05

De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-12 09:39:06
De la: omp, la data 2010-02-12 09:19:31

Noi tinem pina seara!
Eu 2 seri.

Buna dimineata !

Silviu ne roaga sa ne rugam pentru sotia lui Elena care se lupta cu cancerul. Asta pentru ca nu mai are alt ajutor.
Noi vrem sa-l ajutam si cautam calea cea mai buna pentru asta . Acum i-ar trebui multi bani si traducerea in engleza a analizelor. Si rugaciunile, cum zice Emil mai sus. Asta cu rugaciunea pentru mine e o experienta noua.

O sa incerc si eu sa ajut cu mare drag !

omp

182 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 10:11

Trimiteti va rog analizele pe adresa mea de mail sa vad ce pot face .

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 10:13

Buna dimineata...tuturor cu inima buna.!Am numarul de telefon a lui Silviu,ieri am vorbit cu el.....suferinta-i mare,DAR Dumnezeu e si mai MARE.!!!Ideia cu numarul de cont e buna daca nu a luat nimeni legatura cu Silviu am sa-l sun eu.....astept semnale!!

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 10:17

Hai sa ne concentram un pic! Avem un apel pentru Silviu pe topicul Sa declaram razboi cancerului.
Hai sa postam acolo tot ce a facut fiecare dintre noi, sa nu dam in balbaiala, ca nici timpul nu ne e aliat

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 10:22

Si iata ce ne transmiter SILVIU:

Sa incercam, nu stiu cum se va face dar iti dau contul meu de la BCR: 4689180210060000203 iar seria cardului se termina in 2217 titular fiind Bucur Constantin Silviu.
Multumesc oricum, eu sunt sceptic, dar asta poate si pentru ca nu mai stiu incotro s-o apuc si ce sa fac.
Silviu

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 10:23

De la: omp, la data 2010-02-12 10:11:04Trimiteti va rog analizele pe adresa mea de mail sa vad ce pot face .

Da-ne adresa - sper ca intelegi e vorba de traducerea oficiala, nu de traducere literara. Multumim mult pentru ca te oferi!

Nu trageti in pianist!
omp

182 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 10:51

De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-12 10:23:31
De la: omp, la data 2010-02-12 10:11:04Trimiteti va rog analizele pe adresa mea de mail sa vad ce pot face .

Da-ne adresa - sper ca intelegi e vorba de traducerea oficiala, nu de traducere literara. Multumim mult pentru ca te oferi!

ompodar@yahoo.com

Pagini: << 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: