back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 21:06

De la: c3ly, la data 2010-02-07 21:05:29buna seara tuturor ..va

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 21:07

De la: radita09_telus_net, la data 2010-02-07 21:03:57Ioana
Cum stai cu istoria literaturii?

Nu te mai agita degeaba Emile, acelaºi lucru se învaþã despre Eminescu cum ai învãþat tu...Nu s-a schimbat nimic în programã...încã...

Raporteaza abuz de limbaj
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
lumida

733 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 21:09

Buna seara

Oamenii sunt trecatori.....DAR , nu toti trecatorii sunt OAMENI. Daca vrei sa nu fii un simplu trecator,FII OM.
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 21:17

...ce-i lipseºte chelului ....

pãi ce sã ºtie Ioana Emile, pe ea n-o culturalizeazã aceeaºi psudointelectuali dejisto-ceauºiºti ?..

intelectualii veritabili au fost deportaþi, trimiºi în deltã ºi la canal, au infundat puºcariile ºi lagãrele de muncã forþatã pâna dincolo de Vorkuta, au fost exterminaþi Emile.

acum o instruiesc cei ce-au trecut cu brio de cursurile de alfabetizare ºi-au devenit instant dupã, absolvenþi ai facultãþilor muncitoreºti .

are v-runul vreo lucrare neplagiatã ?...

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 21:23

De la: Dorulet, la data 2010-02-07 21:07:18

Nu te mai agita degeaba Emile, acelaºi lucru se învaþã despre Eminescu cum ai învãþat tu...Nu s-a schimbat nimic în programã...încã...

istoria literaturii am facut-o timp de trei ani la litere...pe ambele semestre....
eminescu...anul trecut

anul acesta numai modernism , neomodernism și postmodernism (mai ales ultimul spre disperarea mea )...
si mai avem si o profã....(dar mai bine tac cã poate citeste cumva ce am scris aici si am inteles cã mai am treaba cu ea )

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 21:24

Mytcor
Hai da mina-ncoa!
Eu nu am stiut toate astea!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 21:26

De la: radita09_telus_net, la data 2010-02-07 21:24:49Mytcor
Hai da mina-ncoa!

....retracteazã ceea ce-ai spus despre Eminescu ºi semnãm pacea !...altfel NU.

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 21:27

De la: mytcor, la data 2010-02-07 21:17:49

pãi ce sã ºtie Ioana Emile, pe ea n-o culturalizeazã aceeaºi psudointelectuali dejisto-ceauºiºti ?..

intelectualii veritabili au fost deportaþi, trimiºi în deltã ºi la canal, au infundat puºcariile ºi lagãrele de muncã forþatã pâna dincolo de Vorkuta, au fost exterminaþi Emile.

acum o instruiesc cei ce-au trecut cu brio de cursurile de alfabetizare ºi-au devenit instant dupã, absolvenþi ai facultãþilor muncitoreºti .

da...ce sa zic...
vezi de ce te jignesc eu mereu pe tine....

am profesori foarte buni ...la ambele facultati....
si toti cei care au facut o facultate la universitatea bucuresti pot sa-ti confirme...
dar..deh...vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acri ....ai uitat povestea aia din abecedar?

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 21:31

De la: radita09_telus_net, la data 2010-02-07 21:24:49Mytcor
Hai da mina-ncoa!
emile,scuze,da' nu sti multe,de exemplu despre religia crestina ai multe lacune,hai sa bem o cafea

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 21:31

De la: ioanna_dark, la data 2010-02-07 21:27:11

da...ce sa zic...

si toti cei care au facut o facultate la universitatea bucuresti pot sa-ti confirme...
dar..deh...vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acri ....ai uitat povestea aia din abecedar?

DAAA'RRRRR CÂND SOLICIÞI INFORMAÞII NU SUNTEM ACRI ?...

sã-þi bagi strugurii undeva !...

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 21:35

De la: mytcor, la data 2010-02-07 21:31:25
De la: ioanna_dark, la data 2010-02-07 21:27:11

da...ce sa zic...

DAAA'RRRRR CÂND SOLICIÞI INFORMAÞII NU SUNTEM ACRI ?...

sã-þi bagi strugurii undeva !...

...esti acru doar in unele situatii...si doar cu mine...si...fara niciun motiv....

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 21:51

Ioana sa stii ca este o vorba care spune cam asa ,, Prieten iti este nu cel care iti lauda prostiile ci cel care-ti indreapta greselile ,, asa ca Mytcor are cred uneori ,, motiv ,, sa fie ,, rau ,,(pardon ,, acru,,) cum spui tu...

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 21:55

De la: alehin, la data 2010-02-07 21:51:48Ioana sa stii ca este o vorba care spune cam asa ,, Prieten iti este nu cel care iti lauda prostiile ci cel care-ti indreapta greselile ,, asa ca Mytcor are cred uneori ,, motiv ,, sa fie ,, rau ,,(pardon ,, acru,,) cum spui tu...

de exemplu...acum ce motiv avu sã se ia aiurea de facultatea mea?

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 21:58

Ioana ..hai ca-ti raspund in parabole acum (s-a nimerit.. ) Mytcor ,, te ataca pe tine pt ca ,, in pomul incardat cu roade ..se arunca cu pietre.. ,,..doar n-o sa vrei sa polemizeze cu vreun Spiru -HARET-ist ?!!?

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 22:00

N-am absolut nimic cu cei de la Fac. particulare ...am dat si eu un ex. la indemana ...sunt exceptii si acolo

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 22:01

De la: alehin, la data 2010-02-07 21:58:25Ioana ..hai ca-ti raspund in parabole acum (s-a nimerit.. ) Mytcor ,, te ataca pe tine pt ca ,, in pomul incardat cu roade ..se arunca cu pietre.. ,,..doar n-o sa vrei sa polemizeze cu vreun Spiru -HARET-ist ?!!?

deh..frumos zis...dar mi-e teama ca nu e adevarat...:(
nici macar nu mai vrea sa fie prieten cu mine...
e un om foarte rau...

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 22:02

De la: ioanna_dark, la data 2010-02-07 21:55:09
De la: alehin, la data 2010-02-07 21:51:48Ioana sa stii ca este o vorba care spune cam asa ,, Prieten iti este nu cel care iti lauda prostiile ci cel care-ti indreapta greselile ,, asa ca Mytcor are cred uneori ,, motiv ,, sa fie ,, rau ,,(pardon ,, acru,,) cum spui tu...

Citeºte la secþiunea social despre "canonizarea lui Eminescu"...te lãmureºti!

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
alehin

2584 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 22:05

De la: ioanna_dark, la data 2010-02-07 22:01:07
De la: alehin, la data 2010-02-07 21:58:25Ioana ..hai ca-ti raspund in parabole acum (s-a nimerit.. ) Mytcor ,, te ataca pe tine pt ca ,, in pomul incardat cu roade ..se arunca cu pietre.. ,,..doar n-o sa vrei sa polemizeze cu vreun Spiru -HARET-ist ?!!?

e un om foarte rau...

De ce spui asa??? Cred ca daca erai Imparatul Rosu (sau cum l-o fi chemand ) cel cu 3 fete si pe care le-a intrebat cum il iubesc ....si una dintre ele a spus ,, ca sarea in bucate,, ....tu te-ai fi suparat ca si el ....zicand ca nu te iubeste?!

Cred ca el are un stil pe care tu nu-l ,, ghicesti,, !!! parca mai demult ai spus ca tu nu prea ai simtul umorului ( deci ...imaginatie ..bogata ...implica asta ..)si .. cred ca iei totul prea in serios ...El glumeste de multe ori dar tu nu te prinzi ...

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 22:09

De la: Dorulet, la data 2010-02-07 22:02:00
De la: ioanna_dark, la data 2010-02-07 21:55:09

Citeºte la secþiunea social despre "canonizarea lui Eminescu"...te lãmureºti!

canonizarea nu are legãturã cu universitatea bucuresti...nu noi am propus-o ....
uniunea scriitorilor români....dar pe aia...da-i incolo...sunt niste tampiti daca au putut sa propuna asa ceva...

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 22:10

De la: alehin, la data 2010-02-07 22:05:50

e un om foarte rau...

De ce spui asa??? Cred ca daca erai Imparatul Rosu (sau cum l-o fi chemand ) cel cu 3 fete si pe care le-a intrebat cum il iubesc ....si una dintre ele a spus ,, ca sarea in bucate,, ....tu te-ai fi suparat ca si el ....zicand ca nu te iubeste?!

Cred ca el are un stil pe care tu nu-l ,, ghicesti,, !!! parca mai demult ai spus ca tu nu prea ai simtul umorului ( deci ...imaginatie ..bogata ...implica asta ..)si .. cred ca iei totul prea in serios ...El glumeste de multe ori dar tu nu te prinzi ...

daca ai sau nu dreptate...numai el ar putea sa spuna....:(
(bine ar fi sa ai)

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 22:13

Uite noi o sa bem niste bere si ...cand vine Mytcor ..o sa-i spunem ca pe noi nu ne intereseaza vulpea cu strugurii ei cu tot>>

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 22:14

....si ...ma rog de unde pana unde mananca vulpea struguri????/

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 22:16

De la: alehin, la data 2010-02-07 22:14:23....si ...ma rog de unde pana unde mananca vulpea struguri????/

De cand a ramas fara iepuri...
Buna, Alehin.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 22:16

e un om foarte rau...

....CREDULITATEA, NAIVITATEA, LIPSA PRAGMATISMULUI ªI-A CUTEZENÞEI, PREA MULTÃ "BUNÃ CREDINÞÃ" ÎN DETRIMENTUL GÂNDIRII ANALITICE ªI-A INTRANSIGENÞEI , O DOZÃ NEPERMISÃ DE INFANTILISM , UN PROCENT PESTE LIMITELE ADMISE ÎN A ACORDA PREZUMÞII DE NEVINOVÃÞIE....ªI-AR MAI FI ....SPER SÃ N-ATINGI ªI PROCENTUL CRITIC DE IPOCRIZIE, asta þi-ar mai lipsi !..

ASTA MÃ ENERVEAZÃ !...SÃ ªTII !...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 22:17

De la: alehin, la data 2010-02-07 22:13:20Uite noi o sa bem niste bere si ...cand vine Mytcor ..o sa-i spunem ca pe noi nu ne intereseaza vulpea cu strugurii ei cu tot>>

,,,,EXACT !..

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 22:19

O, da, maninca struguri copti!
Citeste cartea de vinatoare si protectia mediului.

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 22:21

De la: radita09_telus_net, la data 2010-02-07 22:19:04O, da, maninca struguri copti!
Citeste cartea de vinatoare si protectia mediului.

Emile, o cafea???
Ti-o fac cu manutele mele daca promiti sa te relaxezi...

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 22:28

ZYZY
Un ceai mai bine, ca e "cald" afara
Nu-mi vine sa cred ce am putut afla.
Inca nu-mi revin!
Sa ni-l omoare pe Eminescu?
Pai pina cind o sa se tina ascuns?
Domnu' X, sotul tau, ce mai face?

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 22:28

De la: xzy, la data 2010-02-07 22:16:02
De la: alehin, la data 2010-02-07 22:14:23....si ...ma rog de unde pana unde mananca vulpea struguri????/

De cand a ramas fara iepuri...
Buna, Alehin.

Buna

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 22:31

De la: radita09_telus_net, la data 2010-02-07 22:28:15ZYZY
Un ceai mai bine, ca e "cald" afara
Nu-mi vine sa cred ce am putut afla.
Inca nu-mi revin!
Sa ni-l omoare pe Eminescu?
Pai pina cind o sa se tina ascuns?
Domnu' X, sotul tau, ce mai face?

Nu se tine nimic ascuns...daca stim sa cautam.
Iar parerea mea despre Mytcor...asta e perceptia mea, da?? Nu trebuie sa -ti sara smaltu'...

Pagini: << 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: