back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2357 2358 2359 2360 2361 2362 2363 2364 2365 2366 >> Sari la pagina:

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2015, ora 21:59

Hak'... nu ai sesizat ca mi-am spus parerea referitor la IO! Dovada ca nu citesti tot ce scriu IO!

Am descalecat pana la geto-daci. E ultimul meu cuvant!

Dar tu ce imi poti spune de Ana Iana...Anolo Ianolo fata leom dalbe, ^hm?

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2015, ora 22:01

Pun de o cafea pentru insomniaci! Cine e cu mine, sa ridice doua degete, il servesc indata cu o ceasca de cafea!

Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Fosta membra 9am.ro

595 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2015, ora 22:20

De la: Musetel, la data 2015-03-21 21:59:26Hak'... nu ai sesizat ca mi-am spus parerea referitor la IO! Dovada ca nu citesti tot ce scriu IO!

Am descalecat pana la geto-daci. E ultimul meu cuvant!

Dar tu ce imi poti spune de Ana Iana...Anolo Ianolo fata leom dalbe, ^hm?

am citit-o, este eronata !
te-ai festelit tocmai pe final. ai negat ceea ce nu ai reusit sa descopri folosindu-te de abundenta indiciilor pe care le-am postat.

faci recapitulare, sinteza, analiza si vezi ceea ce iti rezulta pe demersul nr. 2
in acest moment, ti-am livrat inca un indiciu , contextual, succes !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2015, ora 22:35

Mai exact, negru pe alb, EROAREA constand in.........

Receptie, Hak'?

Fosta membra 9am.ro

595 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2015, ora 22:43

De la: Musetel, la data 2015-03-21 22:35:48Mai exact, negru pe alb, EROAREA constand in.........

Receptie, Hak'?

In CONCUZIA FINALA.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2015, ora 22:47

De la: H44ko0n, la data 2015-03-21 22:43:37
De la: Musetel, la data 2015-03-21 22:35:48Mai exact, negru pe alb, EROAREA constand in.........

Receptie, Hak'?

In CONCUZIA FINALA.

Muuuuult mai concret, daca nu iti cer prea mult?

Fosta membra 9am.ro

595 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2015, ora 22:54

De la: Musetel, la data 2015-03-21 22:47:08

Receptie, Hak'?

In CONCUZIA FINALA.

depisteaza-ti eroarea comisa., citez:

"IO nu este altceva decat trimisul lui Dumnezeu, imparat/lider cu mila lui Dumnezeu, unsul lui Dumnezeu. Ion Santionul. Nu, nu este Sfantul Ioan Botezatorul , ci este CEL care vine din lumea de dincolo, ca o fi subterana, ca o fi undeva sus in CER, ''precum in cer, asa si pe pamant'' . Ionul Santion care apare in multe scrieri, inclusiv in colinzile noastre dragi, alaturi de Craciun si de Ler."

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2015, ora 22:58

De la: H44ko0n, la data 2015-03-21 22:54:50
De la: Musetel, la data 2015-03-21 22:47:08

Receptie, Hak'?

In CONCUZIA FINALA.

depisteaza-ti eroarea comisa., citez:

"IO nu este altceva decat trimisul lui Dumnezeu, imparat/lider cu mila lui Dumnezeu, unsul lui Dumnezeu. Ion Santionul. Nu, nu este Sfantul Ioan Botezatorul , ci este CEL care vine din lumea de dincolo, ca o fi subterana, ca o fi undeva sus in CER, ''precum in cer, asa si pe pamant'' . Ionul Santion care apare in multe scrieri, inclusiv in colinzile noastre dragi, alaturi de Craciun si de Ler."

...in afara de ''colinzi''?

Da' ce, Tu nu poti.....sa o subliniezi?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2015, ora 08:17

De la: Musetel, la data 2015-03-21 18:26:28

Gabi!

Daca IO nu stiam cine era Chronos acum cateva zile in urma, cum puii mei albi si blonzi stiut-am a scrie acea scriere a mea postata pe topicul domnului Black, ''Daca as fi o frunza''? HA? Pe topicul dedicat Toamnei in August 2013!

Mi s-or mari rimelatii gri pana la cer si inapoi mirandu-ma de cate imi puteti inventa. Avea dreptate gand bun cand imi zicea pildele lui Nichita Stanescu referitor la CUB!
Buey, fratilor, buey, Io nu-s perfecta si nici nu pretind ca as fi ! Perfect este doar bunul Dumnezeu, de ce sunteti voi orbi, ha? De ce va mintiti voi pe voi insiva, ha?

nu stiu ce-i cu Frunza de care spui dar, atunci , de ce te-ai mirat atit de tare cind am spus de naravul lui Chronos de a-si minca odraslele si de ce ai spus acea bazaconie , ca altfel n-am cum sa-i spun , ca n-ai timp de mituri , ele neavind nici un rost ? ma contrariaza bascularile astea ale tale, cind intr-o parte, cind in alta si, reconfirm ce ti-am mai spus si alta data : parca-i fi 2 persoane ce nu prea stiu una de alta, desi mai interfereaza din cind in cind !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2015, ora 08:22

ahaaaaaa, ma lamuri acum de ce m-am crezut in cafenea pe topicul celalalt : ca se vorbea despre acelasi lucru si ici si colo !
uite ca am mai gasit si o gura din cafeaua insomniacilor !

Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Martie 2015, ora 13:39

Pînã cînd ai sã abuzezi de rãbdarea noastrã, sas lacom ºi mincinos?
www.ziartricolorul.ro/pina-cind-ai-sa-abuzezi-de-rabdarea-noastr...

Motto: „Saºii sînt þiganii nemþilor”. (folclor din Ardeal)

Experienþa de viaþã m-a fãcut sã mã cam pricep la oameni. Chiar ºi atunci cînd unii mi-au muºcat mîna care le dãduse o pîine albã de mîncat, eu n-am fost prea surprins. Poate crede cineva cã un scriitor ca mine, uns cu toate alifiile, creator de personaje literare – nu ºtia ce le poate pielea unor specimene ca Nati Meir, Gh. Funar, Cornel Ciontu, Dumitru Avram, Ion Bîldea, Angela Bãlan, Aurel Ardelean, Cornel Bichineþ? Nu mi-am fãcut iluzii cu nici unul dintre aceºtia. Unii ar putea sã mã întrebe: bine, domnule, dar de ce i-ai tolerat, de ce i-ai fãcut parlamentari? Aº putea sã dau zeci de rãspunsuri – sau nici unul. Ãsta-i materialul uman în politica româneascã: prost. Teribil de prost. Poate cã, în subconºtientul meu, a existat ºi un calcul: în raport cu lichelele astea, lumea va pricepe ce fel de om sînt eu. Astãzi, dupã ce i-am scuturat din spinarea mea, piticii respectivi au redevenit ce-au fost: niºte cantitãþi neglijabile. Cu o remarcã specialã pentru þiganul unguresc de la Cluj: în loc sã se vindece, el a devenit ºi mai nebun! Fiindcã numai un nebun de legat poate trimite comunicate ºi poate depune coroane de flori cu o titulaturã pe care n-a avut-o niciodatã ºi Justiþia i-a dat cu ea în cap de cîteva ori: preºedinte al PRM (?!). Spun asta nu fiindcã m-ar afecta cu ceva, ci pentru a înþelege românii ce faunã lipicios-viermãnoasã forfoteºte prin politica româneascã. Vã întrebaþi: de ce merge prost þara asta? De ce populaþia s-a scîrbit, pînã la vomã, de aºa-zisa clasã politicã? Prea mulþi mincinoºi, impostori, ºarlatani.

Un astfel de mincinos, impostor ºi ºarlatan este numitul Klaus Iohannis. Ascuns, ani de zile, la Sibiu, departe de ochiul vigilent al Capitalei, sasul luteran ºi-a arãtat doar profilul zîmbãreþ din afiºe. Atunci cînd a ieºti în lumina reflectoarelor, masca de pe faþã i s-a cojit, treptat, pînã a dispãrut complet. Nu credeam cã un om care pretinde cã e de formaþie germanã poate fi atît de ticãlos. Spune asta un om care datoreazã enorm culturii germane. ªi astãzi, pe noptiera din dormitorul meu, am ,,Poezie ºi Adevãr”, de Goethe (o capodoperã, care mi-a fascinat adolescenþa) ºi ,,Beethoven”, de un evreu pãmîntean, Ury Benador (de asemenea, o carte de cãpãtîi din anii de ucenicie). Nu mai vorbesc de eseul excepþional al lui Tudor Vianu, ,,Duminicã germanã”. Etalonul moral pe care îl reprezintã germanul e bine fixat în mintea oamenilor cinstiþi din întreaga lume. Popor genial, fãrã îndoialã. Într-o carte de-a mea, de aforisme, scriam: ,,Existã douã popoare care nu fac nimic inutil: nemþii ºi chinezii”. Dar cît de nemþi sînt… saºii? Am avut, ºi eu (pînã ºi eu!) o mãtuºã sãsoaicã: tanti Rozi, din Cristian (Braºov), cãsãtoritã cu vãrul mamei, marinar pe submarinul Delfinul, în al II-lea rãzboi mondial. Nu demult, bãtrîna s-a stins, de bãtrîneþe, la peste 90 de ani. M-am dus la înmormîntarea ei, care a avut loc la Cimitirul Evanghelic de pe Str. Lungã, vizavi de Hotelul ARO. Dupã cîteva luni, s-a prãpãdit ºi unchiul meu, care nu a putut supravieþui acestei grele pierderi. N-au avut copii. Cãsnicia lor a fost foarte reuºitã. ªi nu a fost primul caz de cãsãtorie mixtã de aceastã facturã. Femeie energicã, tanti Rozi avea mereu iniþiativa, dominîndu-l pe soþul român. Dar în familia lor domnea armonia. În ultimii ani, ei au trãit într-un cãmin evanghelic, înfiinþat ºi finanþat din Germania. N-au stat gratis acolo, ci ºi-au donat apartamentul. I-am vizitat, de multe ori, la cãmin. O bijuterie. O mostrã a civilizaþiei germane, în ceea ce priveºte asistenþa socialã.

În vacanþele de ºcolar, petrecute în Braºovul natal al iubitei mele mame, auzeam o vorbã: „Saºii sînt þiganii nemþilor”. Fireºte cã e o rãutate, dar te pui cu gura lumii? Cine ºtie ce i-o fi determinat pe unii români sã punã aceastã etichetã.

Ce ne facem cu uscãturile din pãdurea verde a populaþiei germane? De ce trebuie acest profesor de fizicã sã mintã în halul ãsta? El se iluzioneazã cã nu se va afla adevãrul? Atît de fraieri îi crede el pe români? Iatã cîteva dintre minciunile de om prost pe care le-a debitat ºi pe care le susþine, în continuare.

1) Pretinde cã a fãcut avere dînd meditaþii. ªi ce avere! Nu mai puþin de 6 case!

2) Pretinde cã n-a fost implicat în traficul internaþional de copii, el servind doar ca… ºofer (?!). Mãrturia acelei bãtrîne, care l-a vãzut ºi l-a auzit cum se tocmea pentru cumpãrarea copiilor este, însã, de domeniul evidenþei.

3) Pretinde cã s-a dus în SUA la niºte fini ai lui, dar ºi asta e o minciunã grosolanã: finii respectivi erau, deja, în Bucureºti, pe 17 noiembrie, dupã care s-au dus, toþi, în SUA. De ce? La instructaj CIA, obligatoriu!

4) Pretinde cã, la înapoiere, s-a dus în Germania ca sã-ºi vadã pãrinþii, dar noi am aflat cã el a fost chemat la ordine de stãpînii creºtin-democraþi, care i-au cerut sã facã tot posibilul sã înãbuºe scandalul EADS.

5) Pretinde cã finii lui sînt proprietarii unei vile în Miami, dar ºi asta e o minciunã ordinarã. Adevãraþii proprietari sînt Carmen ºi Klaus Iohannis, care i-au bãgat la înaintare, în acte, pe cei pe care i-au cununat. ªi acum, întrebarea-cheie: de unde a avut famiglia Iohannis 800.000 de dolari, sã cumpere o astfel de proprietate, într-o zonã foarte scumpã, din Florida? Din traficul internaþional de copii? Din retrocedãrile ilegale?

6) Pretinde cã pãrinþii sãi stau la mansardã, cu chirie, într-un imobil din Würtzburg (Germania). Altã minciunã: acel imobil e tot al lui K.I. (ca ºi altele, din zonã), iar pãrinþii s-au stabilit acolo ca sã recolteze chiriile.

7) Nu suflã o vorbã despre un imens building din Los Angeles (pe numele unor americani), de unde primeºte chirii zdravene.

8) Lumea a început sã vorbeascã ºi de proprietãþi pe care le are la Braºov, Cluj ºi în alte zone ale þãrii.

Intuiþia mea, care nu prea dã greº, îmi spune cã, în urmãtoarea perioadã, vor ieºi la ivealã ºi alte fãrãdelegi, ascunse, deocamdatã, sub crusta de tupeu a minciunii. Meritã un asemenea escroc sã fie preºedintele României? Aþi cãpiat de-a binelea?

CORNELIU VADIM TUDOR

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2015, ora 13:40

www.ziartricolorul.ro/in-48-de-ore-vei-fi-si-tu-arestat-l-a-amen...

„În 48 de ore vei fi ºi tu arestat!” – l-a ameninþat ieri, telefonic, Dan ªova pe Victor Ponta
victor-ponta-ultima ora

Ieri, în jurul orelor 14,30, a avut loc o discuþie telefonicã incendiarã între Dan ªova ºi Victor Ponta. În linii mari, senatorul PSD l-a ameninþat pe prietenul ºi partenerul sãu, Victor Ponta: „Dacã mi se va ridica imunitatea parlamentarã ºi voi fi arestat, în 48 de ore vei fi închis ºi tu. Nu uita cã am multe înregistrãri cu tine ºi extrase de cont, mai ales cã recent ai fost în Dubai ºi ai depus o mare sumã de bani”.

Primul-ministru s-a înfuriat foarte tare ºi l-a porcãit pe senatorul respectiv. Revenim.

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2015, ora 13:42

JUSTIÞIA ÎN ERA K.K.: CAPRÃ RÎIOASÃ CU COADA PE SUS
Trucaj Kovesi Iohannis cu caprele generic

Nu le spune nimeni cît sînt de ridicoli?

www.ziartricolorul.ro/justitia-in-era-k-k-capra-riioasa-cu-coada...

Încurajatã de o presã slugarnicã, Justiþia hei-rupistã a Regimului Klaus-Kövesi a pierdut busola ºi a comis o gafã monumentalã: a arestat, cu cãtuºe la mîini, un fost senator ºi judecãtor al Curþii Constituþionale sub acuzaþia cã, atenþie, a încercat sã vîndã niºte… capre (?!). Delir la pãtrat! Pe pagina 1 a fiþuicii cotroceniste „Evenimentul zilei” de azi se scrie ceva inimaginabil: „Toni Greblã a fost arestat cã nu a rezistat tentaþiei (?!) de a vinde capre”. Iar, ceva mai jos: „Dupã ce DNA a început urmãrirea penalã ºi nu a cerut arestarea sa preventivã, Toni Greblã nu s-a putut abþine (?!) de la afacerile cu animale ºi a continuat comerþul cu capre”. Nu-mi vine sã cred cã, în presa românã, veche de aproape 250 de ani, au putut sã aparã asemenea aberaþii! Ar fi de rîs, dacã n-ar fi în joc viaþa unui om ºi credibilitatea Justiþiei. Hai sã recapitulãm: acest Toni Greblã e prezentat ca un caracter f.f. slab, care s-a luptat el ce s-a luptat cu foarte ispititoarea tentaþie de a vinde capre, dar, pînã la urmã, a cedat. Ce þi-e ºi cu tentaþia asta de a vinde capre! Mult mai tare ºi mai periculoasã decît cea de a vinde cai, mãgari, gãini, raþe, bibilici etc. În cultura lumii, caprele joacã un rol mult mai vizibil decît, de pildã, oile: amintiþi-vã de capra-amantã a lui Robinson Crusoe, sau de caprele rîioase ale Irinucãi, ori de Capra cu trei iezi, ca sã nu mai vorbim de Insula Capri, a Împãratului Tiberius, sau de regizorul Frank Capra. Aºa cã e de înþeles tentaþia de a pune mîna pe cît mai multe capre ºi de a le vinde. Trebuie sã fii un om de fier pentru a rezista ispitei de a face comerþ cu capre. Cu droguri ºi arme, mai treacã meargã. Dar cu capre? Nitroglicerinã, nu alta! Sãrmana fiinþã umanã (la Toni Greblã me refer): degeaba ºi-a lãsat mustaþã macho ºi are o voce tabagicã, á la Jean Gabin (în filmul „Domnul”) sau Humphrey Bogart (în filmul „Casablanca”) – slãbiciunea lui pentru capre l-a dat de gol ºi, pînã la urmã, l-a bãgat la zdup. De ce, Toni, nu te-ai putut abþine? Ai profitat de aceste nobile vieþuitoare, care þi-au dat lapte, brînzã, ouã (cum zicea Sorina Matei, la B1 TV), dupã care le-ai vîndut? La sufleþelul lor nu te-ai gîndit? Mai lipsea puþin ºi le schimbai pe femei, cum fac unii arabi cu cãmilele. Ai umplut Curtea (Constituþionalã) de capre. ªi nu de cîteva, acolo, ci de 50! Mã întreb: ce le dãdeai sã mãnînce? Zegrasul din capul lui Zegrean? Acum, faptele sînt consumate: ai îndrãznit sã vinzi lotul de capre fãrã sã-i ceri voie Laurei Codruþa Kövesi. Abuzul tãu e de o gravitate extraordinarã! În ritmul acesta, eºti capabil – în cîinoºenia ta gorjeanã – sã vinzi ºi Lupoaica strãbunã, lãsîndu-i pe Romulus ºi Remus cu gura cãscatã. Hotãrît lucru, cineva trebuia sã-þi vinã de hac, altã datã sã nu-þi mai mãnînci omenia ºi sã nu mai vinzi behãitoare. Bagã-þi minþile-n cap ºi capul între urechi. Mîine ce-o sã mai vinzi? Crucea de pe Caraiman? Ansamblul statuar al lui Brâncuºi, de la Tg. Jiu? Ai îndurerat o þarã întreagã prin faptele tale odioase. Ce sã înveþe tînãra generaþie? Cã poate sã vinã aºa, orice terchea-berchea, sã vîndã capre? Ce dacã e de la Curtea Constituþionalã? Vladimir Putin de ce nu vinde, ºi el, capre? Dar Barack Obama? Hai sã presupunem cã toatã lumea s-ar apuca de comerþ cu capre. Unde am ajunge? La balamuc!

Stop cronometru! Vai, vai, vai… Îmi gãsesc, cu mare greutate, cuvintele. Nu credeam cã se va ajunge la asemenea faze groteºti. Prin alãturarea, ridicolã, a cuvintelor JUSTIÞIE ºi CAPRE – s-au coborît în cel mai sinistru derizoriu lupta împotriva corupþiei, însuºi actul de dreptate. Mîine cine va mai fi arestat? Un om care vindea piuliþe, sau ghiocei, ori „bomboane agricole”? Cine o sileºte pe huiduma Laura Codruþa Kövesi sã stea caprã în faþa unor sfetnici care o compromit în halul ãsta? Nu-þi e greu, fetiþo? Îndreaptã-þi ºalele, revino la normal. Nu-þi dai seama de disproporþia colosalã dintre JUSTIÞIE ºi CAPRE? Sau, cine ºtie, poate cã eºti adepta umorului negru ºi te aºtepþi ca paºnicele rumegãtoare sã „ejaculeze” niºte cãcãreze în formã de cãtuºe. În lupta asta bezmeticã, de a demonstra cum vã luptaþi, voi, cu corupþia, aþi omorît nu numai capra vecinului, ci ºi pe vecin. N-am avut, niciodatã, relaþii bune cu acest Toni Greblã. Dar am fost ºi am rãmas un om drept: e oribil ce se întîmplã. Pînã ºi arta de a cãuta nod în papurã are niºte reguli. De data asta nu s-a respectat nimic, s-a lucrat cu o grosolãnie strigãtoare la cer. De-aici încolo, orice mizerie va fi posibilã. E prima cãprãrie care miroase a porcãrie.

CORNELIU VADIM TUDOR

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2015, ora 13:43

Rocadã de diletanþi în fruntea SRI: americanii îl ceartã pe King Kong Klaus pentru impunerea unui ageamiu
Hellvig_Eduard_Raul ultima ora

www.ziartricolorul.ro/rocada-de-diletanti-in-fruntea-sri-america...

ScutaruAdrianGeorge ultima oraLa sfîrºitul acestei sãptãmîni va sosi la Bucureºti, în mare secret, Harry Giknavorian. Reamintim cã acesta e stãpînul, din umbrã, al coloniei numite România, el fiind ºeful agenturii CIA pentru Europa Centralã ºi de Sud-Vest (cu sediul la Franckfurt). Armeanul americanizat vine sã-l urecheze pe Mãlai Mare fiindcã l-a uns director la SRI pe prietenul lui, tot sas, Eduard Hellvig. Se pare cã instalarea acestuia s-a fãcut la ordinul Angelei Merkel, care nu a vrut ca ºeful principalului Serviciu Secret al României sã fie un om al americanilor. Ageamiul Hellvig va fi înlocuit cu ageamiul Scutaru, pe care niºte manevre de culise ale lui Ion Opriºor l-au silit sã-ºi dea demisia (fãrã nici o explicaþie!) din funcþia de consilier prezidenþial. Am aflat cã spionul CIA o sã-l aducã la ordine pe Salamul de Sibiu ºi în alte chestiuni, în care nu ºi-a respectat angajamentele.

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2015, ora 13:44

Klaus Iohannis pozeazã în Rambo, cãlãrind Justiþia cum vrea slana lui: Traian Bãsescu – anchetat; Vasile Blaga – protejat (?!)
Trucaj - ku-klux-klan- ultima ora

www.ziartricolorul.ro/klaus-iohannis-pozeaza-in-rambo-calarind-j...
N-a luat-o bine Mãlai Mare din Sibiu! A început sã se creadã Dumnezeu. De cînd ºi pînã cînd trebuie sã stabileascã, el, cine va fi arestat ºi cine nu? Abuzurile se þin lanþ, de 4 luni de zile, de cînd acest om politic sub-mediocru ocupã, prin fraudã, funcþia de ºef al Statului. Astfel, el a dat ordin ca Elena Udrea sã nu mai iasã deloc – ea va fi condamnatã la închisoare. Tot el a stabilit ca Traian Bãsescu sã fie chemat la anchetã, sãptãmîna asta, în Dosarul Microsoft (banii care au ajuns în campania lui electoralã). În schimb, de Vasile Blaga nu se va atinge nimeni. De ce? Îi e teamã lui Ku Klux Klaus cã ar putea ieºi la ivealã „banii negri“ pe care i-a folosit, ºi el, în campania electoralã.

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2015, ora 13:52

Primarul George Scripcaru ar putea fi arestat – s-a rupt sub el gheaþa Patinoarului din Braºov
george_scripcaru_ultima ora
www.ziartricolorul.ro/primarul-george-scripcaru-ar-putea-fi-ares...
Ana Maria Topoliceanu toarnã de zor. Cu gãleata, nu altceva! Ultimele ei denunþuri se referã la construirea unui mare patinoar în Braºov, în perioada 2009-2011. Licitaþia a fost aranjatã de Ministerul Dezvoltãrii ºi ea ar fi fost aranjatã ca sã cîºtige firma indicatã de primarul PDL George Scripcaru. Iniþial, s-a pornit de la un deviz de 15.000.000 de euro (bani europeni, în mare parte), iar, ulterior, s-a ajuns la 18.000.000 de euro. De la Bugetul de Stat s-au alocat 30%. În urma licitaþiei trucate, constructorul a dat douã ºpãgi: Elenei Udrea ºi lui George Scripcaru, fiecãruia cîte 2.000.000 de euro. Intermediara afacerii a fost chiar turnãtoarea SRI A.M. Topoliceanu. Aºa cã Elenei Udrea i se va deschide un nou dosar, iar primarul oraºului de sub Tîmpa ar putea fi arestat. Revenim.

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2015, ora 13:53

Traian Bãsescu va fi chemat, joi, la DNA
Trucaj Basescu inchiderea editiei

www.ziartricolorul.ro/traian-basescu-va-fi-chemat-joi-la-dna/

E vorba de Dosarul Microsoft, în care Matrozul e acuzat cã ar fi primit șpãgi de 9.000.000 de euro. Denunțãtorii sînt Gabriel Sandu, Dorin Cocoș și Dinu Pescariu.

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2015, ora 13:53

LA ORDINUL STÃPÎNILOR AMERICANI, KLAUS IOHANNIS ÎL VA PÃSTRA PREMIER PE VICTOR PONTA
iohannis-ponta la inchiderea editiei

www.ziartricolorul.ro/la-ordinul-stapinilor-americani-klaus-ioha...

LA ORDINUL STÃPÎNILOR AMERICANI, KLAUS IOHANNIS ÎL VA PÃSTRA PREMIER PE VICTOR PONTA (CEL PUÞIN

1 AN) ªI ÎL VA ÞINE PE VASILE BLAGA ÎN LESÃ!

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2015, ora 13:54

Dosar Penal pentru Monica Macovei: aºa-zisa luptãtoare împotriva corupþiei a primit de la George Sörös 2,5 milioane de euro!
Monica-Macovei-karate-la inchiderea editiei

www.ziartricolorul.ro/dosar-penal-pentru-monica-macovei-asa-zisa...
La DNA a fost depus un denunþ contra Monicãi Macovei, însoþit ºi de copiile a 4 chitanþe, care dovedesc ceea ce am scris noi în urmã cu cîtva timp: Vãduva lui Mao a primit de la mafiotul evreu George Sörös nu mai puþin de 2,5 milioane de euro!

Bani care i-au servit imposibilei muieri atît la alegerile pentru Parlamentul European, cît ºi la alegerile pentru Preºedinþia României. Banii au fost livraþi de Sörös printr-unul din ONG-urile sale, fiind daþi, cash, Femeii Komisar, la Bruxelles, de un om al escrocului respectiv. Evident, beþiva moralistã (ºi securistã, ca fostã procuroare) nu i-a declarat. Asta, da, dovadã de criminalitate organizatã! Dosarul Penal e beton! Revenim.

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2015, ora 13:56

LA ÎNCHIDEREA EDIÞIEI
vasileblaga-la inchiderea editiei
www.ziartricolorul.ro/la-inchiderea-editiei-41/
Fostul ministru Gabriel Sandu l-a turnat ºi pe Vasile Blaga: ºpagã de 200.000 de euro de la Microsoft ºi de 300.000.000 de euro de la EADS!

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2015, ora 13:59

Duminicã, la orele 23, Direcþia de Informaþii
www.ziartricolorul.ro/duminica-la-orele-23-directia-de-informatii/

Direcþia de Informaþii a Armatei a fãcut o numãrãtoare a voturilor: Vadim avea 17,8%!

oare unde s-or fi dus voturile...???

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2015, ora 14:00

JUSTIÞIA, VIOLATÃ, CU SCHIMBUL, DE KLAUS BÃSESCU ªI TRAIAN IOHANNIS
www.ziartricolorul.ro/justitia-violata-cu-schimbul-de-klaus-base...

Cine violeazã mai mult actul de Justiþie? Traian Bãsescu, sau urmaºul sãu, Klaus Iohannis? Avînd în vedere ilegalitãþile grave ºi valurile de arestãri înregistrate într-un timp atît de scurt – 4 luni – neîndoielnic, Klaus Iohannis e campion absolut! Adicã e un demn urmaº al lui Traian. Care nu îndrãznise atît de mult, încã de la început. Preocupãrile lui erau neutralizarea CNSAS-ului ºi a Dosarului Flota. Abia pe urmã, cînd a vãzut cã intrã, ca-n brînzã, în procurori, judecãtori ºi CSM, a prins curaj ºi a sãrit peste cal. I-a luat ceva timp ºi pînã ºi-a instalat oameni servili la butoane. Pe cînd Klaus Iohannis i-a moºtenit de-a gata! El nu trebuie sã inventeze o Kövesi – o are gata fãcutã, mai ales cã sînt prieteni de 20 ºi ceva de ani. Practic, nimic nu miºcã în Justiþia Românã fãrã ordinul lui King Kong. A fost el în vizitã în Polonia? Kövesi n-a îndrãznit sã-l cheme pe Bãsescu la raport pînã nu s-a întors noul stãpîn! Este el, acum, la Consiliul Europei?

Aceeaºi obedienþã jenantã: Kövesi are pregãtitã Lista cu învinuiþii din Dosarul Microsoft, dar încã nu-i dã drumul, aºteptînd întoarcerea jupînului. Precizez cã ºpaga datã în Afacerea Microsoft e de cca. 90.000.000 de euro. Iatã ºi principalii beneficiari: Traian Bãsescu, Emil Boc, Vasile Blaga, Elena Udrea, Dan Nica. Pe toþi, fãrã excepþie, i-ar pune în cãtuºe ºefa DNA, dacã ar primi culoarea verde de la Salamul de Sibiu. Chiar ºi pe fostul ei coleg de facultate, de la Cluj, Emil Boc, despre care se zice cã ar fi încasat o ºpagã de 15.000.000 de euro. Fata n-are nici un Dumnezeu – dar acel Dumnezeu pe care ea nu-L are o s-o batã crunt.

Aºadar, Justiþia Regimului K.K. (Klaus – Kövesi) e pe sãrite. Scapã din arest, la porunca lui Mãlai Mare, sponsori ca Videanu ºi Mazãre – dar înfundã puºcãria alþii, care n-au cotizat. Am mai scris despre asta: cine n-a fost puºculiþã, intrã la puºcãrie. Încã o datã mã vãd nevoit sã-i dau dreptate lui Ion Cristoiu, care ºi-a intitulat editorialul de azi, din „Evenimentul zilei”, „Justiþie pînã la capãt? Nu. Justiþie pînã unde te lasã Stãpînul de la Cotroceni!”. Habar n-are acest Klaus Iohannis cum ºi-a fãcut praf bruma de credibilitate, în numai cîteva luni. Amestecul lui în problemele delicate ale Justiþiei e de o grosolãnie nemaivãzutã. Dacã ar fi fost ºef în perioada stalinistã, acest Dulãu feroce l-ar fi împuºcat pe Laurenþiu Pãtrãºcanu dupã cîteva zile…

Cîteva cuvinte despre ºleahta procurorilor hei-rupiºti: ani de zile s-au fãcut cã nu-i vãd pe marii corupþi, dar acum s-au nãpustit în haitã. E clar cã e la ordin politic.

CORNELIU VADIM TUDOR

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2015, ora 14:01

Rusia pregãteºte arma nuclearã în Crimeea. SUA: „Ne îngrijoreazã foarte mult”
vladimir-putin-militar_provocarea

www.ziartricolorul.ro/rusia-pregateste-arma-nucleara-in-crimeea-...
Statele Unite sînt preocupate de o eventualã mobilizare de arme nucleare în Crimeea, a declarat miercuri, la Washington, ºeful Statului Major American Interarme, generalul Martin Dempsey, relateazã Agenþia Sputnik, în pagina electronicã.

„Mã îngrijoreazã mult” o eventualã mobilizare de arme nucleare în Crimeea, a declarat generalul Dempsey în cadrul unei audieri în Camera Reprezentanþilor.

„Unele demersuri ale Rusiei dau impresia de provocare”, a adãugat el. Potrivit unor informaþii difuzate anterior, Rusia ar putea desfãºura, în cadrul unor exerciþii inopinate în Crimeea, bombardiere strategice Tupolev de tip Tu-22M3 (Backfire C potrivit clasificãrii NATO), capabile sã transporte arme nucleare.

În pofida acestor informaþii, Moscova nu ºi-a anunþat intenþia de a desfãºura ogive nucleare în peninsula de la Marea Neagrã. Rusia a denunþat, în repetate rînduri, intensificarea, fãrã precedent, a activitãþilor NATO în apropierea frontierelor sale. În schimb, Statele Unite acuzã Rusia cã ºi-a intensificat zborurile bombardierelor strategice. Preºedintele rus Vladimir Putin, care a reapãrut luni în public dupã 10 zile de absenþã misterioasã, a ordonat forþelor armate ruseºti sã efectueze multiple exerciþii ºi manevre de rãzboi. Exerciþiile ruseºti prevãd staþionarea unor sisteme de rachete de tip Iskander în Kaliningard ºi mobilizarea unor bombardiere nucleare strategice de tip Tu-22M3 în Peninsula ucrainianã Crimeea, anexatã de Moscova anul trecut, pe care Rusia le-a confiscat Ucrainei în urmã cu un an.

Fosta membra 9am.ro

595 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2015, ora 14:02

De unde ti-ai procurat kakanderiile posicloase, ba' copistule mizer, din scriptoteca zmucitilor fitzosi adepti ai sloganelor heirupiste scandate de oligofreni falosi?

Al tau ,WC Tudor, de cand o saracit si o-nceput sa-si vana pana si tinichelele impreuna cu hartzogaria prinr-o licitatie virtuala organizata pe propriul site, se vede traba ca nu mai are creitari penru achizitionarea substantelor psihotrope de fitze si a dat-o pe etnobotanice .

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2015, ora 14:11

MINCIUNILE MARCA PSD
www.ziartricolorul.ro/minciunile-marca-psd/
De 25 de ani, complotiºtii din decembrie 1989, cameleoni ai fostului PCR, deghizaþi în anticomuniºti de ocazie, transformaþi biopolitic din FSN în cele din urmã în PSD, mint cu o neruºinare criminalã Poporul Român, dezamãgit de o aºa-zisã tranziþie spre „înfloritorul” capitalism american, oferindu-i numai vorbe goale, în schimbul unor iluzii care au dus ºi mai duc spre dezastrul economic ºi social generaþii de români. În anii ’90, pentru a cîºtiga fraudulos alegerile din 20 mai, FSN a lansat minciuna cã bãtrîna caiafã Ion Iliescu a salvat România de la un aºa-zis rãzboi civil.

În realitate, tulburãrile de stradã ºi mineriadele au fost puse la cale de cãtre Ion Iliescu, Petre Roman ºi compania. O altã minciunã grosolanã lansatã de tandemul Iliescu-Roman a fost cã industria româneascã e un morman de fier vechi, iar agricultura „ceauºistã” o investiþie nerentabilã, ceea ce a condus economia la colaps. În momentul de faþã, România produce energie electricã în gol, deoarce sînt prea puþini agenþi economici care s-o foloseascã în scopuri productive.

Asociindu-l pe masonul Mugur Isãrescu la guvernare în calitate de preºedinte al BNR, guvernele post-decembriste au declanºat o dementã politicã de împrumuturi externe de sute de miliarde de euro, acreditînd minciuna cã o þarã datoare la marea finanþã are un viitor în mãsura în care îºi pune la dispoziþie resursele naturale ºi menþine artificial cursul monedei naþionale. O asemenea politicã monetarã a dus la polarizarea colosalã a averilor speculative, ajunse în mîinile hoþilor, mafioþilor, ale grupurilor de interese organizate în delapidarea bugetului naþional. Un exemplu de vacã de muls pentru partidele ce au guvernat ºi mai guverneazã (PSD-UNPR-PC) este Hidroelectrica, unitate care, prin jocul de-a insolvenþa, dreneazã sume uriaºe cãtre factorii politici.

Acolo taie ºi spînzurã un fals mason, aflat sub umbrela protectoare a lui Victor Ponta ºi care urmãreºte sã vîndã pe nimic, prin diverse inginerii financiare, marile hidrocentrale, ultima avere a Poporului Român. Cînd, în anul 2000, se profila venirea la putere a forþelor naþionale, în frunte cu PRM ºi senatorul Corneliu Vadim Tudor, PSD, condus bicefal de Ion Iliescu ºi Adrian Nãstase, a lansat minciuna cã o asemenea soluþie politicã ar arunca România în rãzboi. Da, România a fost aruncatã în Rãzboiul din Irak, dar de cãtre Guvernul Adrian Nãstase, care degeaba se lamenteazã ca a facut închisoare, deoarece fostul prim-ministru este vinovat pentru multe mãsuri abuzive, între care ºi privatizarea frauduloasã a PETROM. Deºi, în 2004, PSD s-a declarat duºmanul politic al lui Traian Bãsescu ºi al PDL, dupã un simulacru de destituire a Marinarului de la Cotroceni, printr-o ºmecherie politicã, pesediºtii au susþinut cu profit în Parlament Guvernul Tãriceanu, în anii 2007-2008, pentru ca, în anul 2009, sã colaboreze la guvernare cu PDL ºi Traian Bãsescu…

Aºadar, PSD este un partid fãrã de principii ºi minte cu neruºinare cã este un partid de stînga! Minciuna aceasta a fost din nou folositã ºi la lansarea candidaþilor pentru alegerile europarlamentare, ce s-a desfãºurat în condiþiile de mahala politicã la ROMEXPO, în ziua de 26 aprilie 2014. În timp ce în marea rotondã pesediºtii strigau lozinci demagogice, afarã, ºomerii amãrîþi cereau locuri de muncã. Cã veni vorba, o întrebare pentru corifeul de azi al PSD: unde sînt cele 1.000.000 de locuri de muncã promise în timpul campaniei pentru alegerile parlamentare din 2009? Altã minciunã sfruntatã.

În campania pentru alegerile europarlamentare de la 25 mai, Victor Ponta ºi Traian Bãsescu s-au bãlãcãrit în stil golãnesc, depãºind orice limitã, în timp ce majoritatea românilor vroia sã se descotoroseascã de cei doi mahalagii. În sfîrºit, românii au o ocazie unicã pentru a-ºi dovedi voinþa politicã ºi puterea civicã: sã voteze la alegerile europarlamentare de la 25 mai 2014 lista candidaþilor PRM, în frunte cu Tribunul Corneliu Vadim Tudor!

FLORIN IORDACHE

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2015, ora 14:17

Mihai de Hohenzollern, pupat în fund de TVR (pe bani publici), e principalul vinovat pentru furturile, violurile ºi crimele Armatei Roºii

28 IULIE 1945. RAPORT AL BATALIONULUI SPECIAL PAZÃ JANDARMI, REGIUNEA PETROLIFERÃ, CÃTRE INSPECTORATUL GENERAL AL JANDARMERIEI PRIVIND AGRESAREA UNUI OFIÞER ROMÂN DE CÃTRE OSTAªI SOVIETICI

Am onoare a raporta cã în ziua de 23 iulie 1945, ora 18, cãpitanul Fãºie Nicolae, comandantul Companiei 2-1 Astra Românã din acest Detaºament, a fost bãtut grav de ostaºii sovietici din acea gardã, transportat apoi de ei la cantonamentul din Str. N. Filipescu Nr.16, unde, din nou, a fost bãtut ºi þinut pînã la ora 23 noaptea, cînd mi-a fost predat mie de cãtre 2 cãpitani de la acel cantonament ºi l-am dus la Spital. Acolo i se luase o declaraþie pe care dupã ce a tradus-o interpretul nostru, ofiþerul n-a semnat-o, întrucît nu corespundea adevãrului.

Am luat înþelegere cu cei 2 Cãpitani fiind de faþã Lt.Colonel Simionescu ºi Plot.interpret Grozavu, ca a 2-a zi sã facem o cercetare mixtã.

A 2-a zi, de 3 ori m-am dus la acel cantonament, însoþit de Maiorul Filip de la Garnizoanã, dar n-am putut vorbi decît cu santinela care-mi aducea rãspuns cã nu este nimeni prezent.-

Am intervenit cu adresã prin curier ofiþer, atît la Comisia Aliatã de control, cît ºi la Comandamentul Sovietic sã delege ofiþeri la cercetare, dar pînã azi, 26 Iulie 1945, n-a venit nici un rãspuns, (alãturãm copiile depe adrese).

Fãcînd singur cercetãrile a rezultat: în seara de 23 Iulie, la orele 18, autobuzul Societãþii Astra Românã eºea din rafinãrie cu funcþionarii. La poartã a fost oprit de santinela sovieticã, care a spus funcþionarilor sã coboare pentru a se sui garda care mergea în oraº.

Cãpitanul Fãºie Nicolae, Comandantul Companiei 2-1, care are reºedinþa la Astra Românã, a spus santinelei calm ºi delicat cã a vorbit cu ofiþerul sovietic sã nu mai dea jos pasagerii. Santinela a rãspuns printr-o vorbã ruºinoasã ºi o înjurãturã, Cãpitanului. Acesta a vrut sã deschidã poarta, santinela a izbit poarta peste Cãpitan ºi 1-a lovit cu o palmã, la care Cãpitanul a ripostat tot cu o palmã.

Santinela s-a dat înapoi vrînd sã împungã cu baioneta pe cãpitan. Acesta a apucat arma cu ambele mîini ºi i-a ridicat-o în sus, timp în care santinela a tras un foc. În acest timp, a sãrit asupra cãpitanului toþi ostaºii sovietici, care erau de faþã, aproximativ 30, 1-au lovit cu armele, cu picioarele, în mod îngrozitor. Unul dintre ostaºii sovietici a împiedicat pe santinelã sã mai tragã ºi a fost rãnit la palmã.

L-au dus pe cãpitanul Fãºie în corpul de gardã unde din nou 1-au bãtut. La bãtaie a participat ºi ofiþerul sovietic.

Între timp, corpul de gardã al jandarmilor, alarmat de santinelã, se armase ºi se îndrepta spre locul incidentului. κi poate oricine imagina ce se putea întîmpla, dar între timp l-au suit în maºinã ºi l-au dus la cantonamentul din Str. N.Filipescu Nr.16, unde din nou l-au bãtut de a îngrozit populaþia care vedea scena.-

Ofiþerul a fost gãsit într-o stare gravã, luat de mine ºi dus la spital, cum am arãtat mai sus.

Fapta a impresionat adînc atît pe funcþionarii ºi lucrãtorii de la Societatea Astra Românã, cît ºi populaþia oraºului.

Elementele care dintr-o parte sau alta sapã la temelia unei adînci prietenii între cele 2 popoare trebuiesc pedepsite exemplar.

COMANDANT DETAªAMENT SPECIAL JANDARMI PAZÃ REGIUNEA PETROLIFERÃ

COLONEL

Alexandru Enescu

(Arh. S.R.I., fond „D”, dosar 7275, f. 6)
www.ziartricolorul.ro/mihai-de-hohenzollern-pupat-in-fund-de-tvr...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2015, ora 14:19

Statele din Golf îi vor testa pe cãlãtori pentru a „depista” homosexualii

Un test medical realizat de Kuwait va fi folosit pentru a „depista“ homosexualii ºi a-i împiedica sã intre în þarã sau în orice alt stat din cadrul Consiliului de Cooperare al Golfului (CCG), potrivit unui oficial guvernamental kuwaitian, citat de „Daily Mail“, în pagina electronicã. Þãrile membre CCG – Bahrain, Kuwait, Qatar, Oman, Arabia Sauditã ºi Emiratele Arabe Unite – considerã orice act homosexual ca fiind ilegal. Aceastã poziþie controversatã a fost înãspritã, potrivit lui Yousouf Mindkar, directorul pentru sãnãtate publicã din Ministerul kuwaitian al Sãnãtãþii.

„Centrele de sãnãtate desfãºoarã verificãri medicale de rutinã pentru a evalua starea de sãnãtate a expatriaþilor, atunci cînd aceºtia vin în þãrile CCG. Totuºi, noi vom adopta mãsuri stricte care ne vor ajuta sã-i depistãm pe homosexuali, cãrora le va fi interzisã intrarea în Kuwait sau în orice altã þarã membrã CCG”, a declarat el pentru cotidianul kuwaitian „Al Rai”. Cei care participã la acte homosexuale în Kuwait, dacã au vîrste sub 21 de ani, pot fi condamnaþi pînã la 10 ani de închisoare. La începutul lunii, publicaþia „The Week”, din Oman, a fost suspendatã din cauza unui articol care a fost considerat ca simpatizînd cu homosexualii, potrivit BBC. Homosexualitatea este ilegalã în 78 de þãri, iar lesbianismul este interzis în 49. Cinci þãri prevãd pedeapsa cu moartea pentru homosexuali: Iran, Arabia Sauditã, Sudan, Yemen ºi Mauritania.

www.ziartricolorul.ro/statele-din-golf-ii-vor-testa-pe-calatori-...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2015, ora 15:15

moaaaama, capre, homosexuali, CIA , arme de tot felul, politicieni corupti , spaga de milioane .... avem de toate ! da' o CAFEA este , d'ne ?

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2015, ora 16:11

De la: gabigabi2, la data 2015-03-22 15:15:03moaaaama, capre, homosexuali, CIA , arme de tot felul, politicieni corupti , spaga de milioane .... avem de toate ! da' o CAFEA este , d'ne ?

este domne si cafea...face cinste DNA....

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2015, ora 16:17

kakanele...pana s-ajungi sa-l pui pe nea tudorica in discutie la comitetul central pt. trafic de etnobotanice va trebui sa pui mana serios pe carte si sa-ti belesti ochii cale de vreo cateva sute de mii de pagini....

Pagini: << 2357 2358 2359 2360 2361 2362 2363 2364 2365 2366 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: