back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2357 2358 2359 2360 2361 2362 2363 2364 2365 2366 >> Sari la pagina:

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2015, ora 21:59

Hak'... nu ai sesizat ca mi-am spus parerea referitor la IO! Dovada ca nu citesti tot ce scriu IO!

Am descalecat pana la geto-daci. E ultimul meu cuvant!

Dar tu ce imi poti spune de Ana Iana...Anolo Ianolo fata leom dalbe, ^hm?

''Dac� ar trebui s� scriu o carte de moral�, primele 99 de pagini le-a� l�sa goale �i pe a o suta a� scrie: "Exist� o singur� datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me l�ser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exup�ry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2015, ora 22:01

Pun de o cafea pentru insomniaci! Cine e cu mine, sa ridice doua degete, il servesc indata cu o ceasca de cafea!

Raporteaza abuz de limbaj
''Dac� ar trebui s� scriu o carte de moral�, primele 99 de pagini le-a� l�sa goale �i pe a o suta a� scrie: "Exist� o singur� datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me l�ser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exup�ry
Fosta membra 9am.ro

595 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2015, ora 22:20

De la: Musetel, la data 2015-03-21 21:59:26Hak'... nu ai sesizat ca mi-am spus parerea referitor la IO! Dovada ca nu citesti tot ce scriu IO!

Am descalecat pana la geto-daci. E ultimul meu cuvant!

Dar tu ce imi poti spune de Ana Iana...Anolo Ianolo fata leom dalbe, ^hm?

am citit-o, este eronata !
te-ai festelit tocmai pe final. ai negat ceea ce nu ai reusit sa descopri folosindu-te de abundenta indiciilor pe care le-am postat.

faci recapitulare, sinteza, analiza si vezi ceea ce iti rezulta pe demersul nr. 2
in acest moment, ti-am livrat inca un indiciu , contextual, succes !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2015, ora 22:35

Mai exact, negru pe alb, EROAREA constand in.........

Receptie, Hak'?

Fosta membra 9am.ro

595 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2015, ora 22:43

De la: Musetel, la data 2015-03-21 22:35:48Mai exact, negru pe alb, EROAREA constand in.........

Receptie, Hak'?

In CONCUZIA FINALA.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2015, ora 22:47

De la: H44ko0n, la data 2015-03-21 22:43:37
De la: Musetel, la data 2015-03-21 22:35:48Mai exact, negru pe alb, EROAREA constand in.........

Receptie, Hak'?

In CONCUZIA FINALA.

Muuuuult mai concret, daca nu iti cer prea mult?

Fosta membra 9am.ro

595 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2015, ora 22:54

De la: Musetel, la data 2015-03-21 22:47:08

Receptie, Hak'?

In CONCUZIA FINALA.

depisteaza-ti eroarea comisa., citez:

"IO nu este altceva decat trimisul lui Dumnezeu, imparat/lider cu mila lui Dumnezeu, unsul lui Dumnezeu. Ion Santionul. Nu, nu este Sfantul Ioan Botezatorul , ci este CEL care vine din lumea de dincolo, ca o fi subterana, ca o fi undeva sus in CER, ''precum in cer, asa si pe pamant'' . Ionul Santion care apare in multe scrieri, inclusiv in colinzile noastre dragi, alaturi de Craciun si de Ler."

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2015, ora 22:58

De la: H44ko0n, la data 2015-03-21 22:54:50
De la: Musetel, la data 2015-03-21 22:47:08

Receptie, Hak'?

In CONCUZIA FINALA.

depisteaza-ti eroarea comisa., citez:

"IO nu este altceva decat trimisul lui Dumnezeu, imparat/lider cu mila lui Dumnezeu, unsul lui Dumnezeu. Ion Santionul. Nu, nu este Sfantul Ioan Botezatorul , ci este CEL care vine din lumea de dincolo, ca o fi subterana, ca o fi undeva sus in CER, ''precum in cer, asa si pe pamant'' . Ionul Santion care apare in multe scrieri, inclusiv in colinzile noastre dragi, alaturi de Craciun si de Ler."

...in afara de ''colinzi''?

Da' ce, Tu nu poti.....sa o subliniezi?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2015, ora 08:17

De la: Musetel, la data 2015-03-21 18:26:28

Gabi!

Daca IO nu stiam cine era Chronos acum cateva zile in urma, cum puii mei albi si blonzi stiut-am a scrie acea scriere a mea postata pe topicul domnului Black, ''Daca as fi o frunza''? HA? Pe topicul dedicat Toamnei in August 2013!

Mi s-or mari rimelatii gri pana la cer si inapoi mirandu-ma de cate imi puteti inventa. Avea dreptate gand bun cand imi zicea pildele lui Nichita Stanescu referitor la CUB!
Buey, fratilor, buey, Io nu-s perfecta si nici nu pretind ca as fi ! Perfect este doar bunul Dumnezeu, de ce sunteti voi orbi, ha? De ce va mintiti voi pe voi insiva, ha?

nu stiu ce-i cu Frunza de care spui dar, atunci , de ce te-ai mirat atit de tare cind am spus de naravul lui Chronos de a-si minca odraslele si de ce ai spus acea bazaconie , ca altfel n-am cum sa-i spun , ca n-ai timp de mituri , ele neavind nici un rost ? ma contrariaza bascularile astea ale tale, cind intr-o parte, cind in alta si, reconfirm ce ti-am mai spus si alta data : parca-i fi 2 persoane ce nu prea stiu una de alta, desi mai interfereaza din cind in cind !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2015, ora 08:22

ahaaaaaa, ma lamuri acum de ce m-am crezut in cafenea pe topicul celalalt : ca se vorbea despre acelasi lucru si ici si colo !
uite ca am mai gasit si o gura din cafeaua insomniacilor !

Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Martie 2015, ora 13:39

P�n� c�nd ai s� abuzezi de r�bdarea noastr�, sas lacom �i mincinos?
www.ziartricolorul.ro/pina-cind-ai-sa-abuzezi-de-rabdarea-noastr...

Motto: �Sa�ii s�nt �iganii nem�ilor�. (folclor din Ardeal)

Experien�a de via�� m-a f�cut s� m� cam pricep la oameni. Chiar �i atunci c�nd unii mi-au mu�cat m�na care le d�duse o p�ine alb� de m�ncat, eu n-am fost prea surprins. Poate crede cineva c� un scriitor ca mine, uns cu toate alifiile, creator de personaje literare � nu �tia ce le poate pielea unor specimene ca Nati Meir, Gh. Funar, Cornel Ciontu, Dumitru Avram, Ion B�ldea, Angela B�lan, Aurel Ardelean, Cornel Bichine�? Nu mi-am f�cut iluzii cu nici unul dintre ace�tia. Unii ar putea s� m� �ntrebe: bine, domnule, dar de ce i-ai tolerat, de ce i-ai f�cut parlamentari? A� putea s� dau zeci de r�spunsuri � sau nici unul. �sta-i materialul uman �n politica rom�neasc�: prost. Teribil de prost. Poate c�, �n subcon�tientul meu, a existat �i un calcul: �n raport cu lichelele astea, lumea va pricepe ce fel de om s�nt eu. Ast�zi, dup� ce i-am scuturat din spinarea mea, piticii respectivi au redevenit ce-au fost: ni�te cantit��i neglijabile. Cu o remarc� special� pentru �iganul unguresc de la Cluj: �n loc s� se vindece, el a devenit �i mai nebun! Fiindc� numai un nebun de legat poate trimite comunicate �i poate depune coroane de flori cu o titulatur� pe care n-a avut-o niciodat� �i Justi�ia i-a dat cu ea �n cap de c�teva ori: pre�edinte al PRM (?!). Spun asta nu fiindc� m-ar afecta cu ceva, ci pentru a �n�elege rom�nii ce faun� lipicios-vierm�noas� forfote�te prin politica rom�neasc�. V� �ntreba�i: de ce merge prost �ara asta? De ce popula�ia s-a sc�rbit, p�n� la vom�, de a�a-zisa clas� politic�? Prea mul�i mincino�i, impostori, �arlatani.

Un astfel de mincinos, impostor �i �arlatan este numitul Klaus Iohannis. Ascuns, ani de zile, la Sibiu, departe de ochiul vigilent al Capitalei, sasul luteran �i-a ar�tat doar profilul z�mb�re� din afi�e. Atunci c�nd a ie�ti �n lumina reflectoarelor, masca de pe fa�� i s-a cojit, treptat, p�n� a disp�rut complet. Nu credeam c� un om care pretinde c� e de forma�ie german� poate fi at�t de tic�los. Spune asta un om care datoreaz� enorm culturii germane. �i ast�zi, pe noptiera din dormitorul meu, am ,,Poezie �i Adev�r�, de Goethe (o capodoper�, care mi-a fascinat adolescen�a) �i ,,Beethoven�, de un evreu p�m�ntean, Ury Benador (de asemenea, o carte de c�p�t�i din anii de ucenicie). Nu mai vorbesc de eseul excep�ional al lui Tudor Vianu, ,,Duminic� german�. Etalonul moral pe care �l reprezint� germanul e bine fixat �n mintea oamenilor cinsti�i din �ntreaga lume. Popor genial, f�r� �ndoial�. �ntr-o carte de-a mea, de aforisme, scriam: ,,Exist� dou� popoare care nu fac nimic inutil: nem�ii �i chinezii�. Dar c�t de nem�i s�nt� sa�ii? Am avut, �i eu (p�n� �i eu!) o m�tu�� s�soaic�: tanti Rozi, din Cristian (Bra�ov), c�s�torit� cu v�rul mamei, marinar pe submarinul Delfinul, �n al II-lea r�zboi mondial. Nu demult, b�tr�na s-a stins, de b�tr�ne�e, la peste 90 de ani. M-am dus la �nmorm�ntarea ei, care a avut loc la Cimitirul Evanghelic de pe Str. Lung�, vizavi de Hotelul ARO. Dup� c�teva luni, s-a pr�p�dit �i unchiul meu, care nu a putut supravie�ui acestei grele pierderi. N-au avut copii. C�snicia lor a fost foarte reu�it�. �i nu a fost primul caz de c�s�torie mixt� de aceast� factur�. Femeie energic�, tanti Rozi avea mereu ini�iativa, domin�ndu-l pe so�ul rom�n. Dar �n familia lor domnea armonia. �n ultimii ani, ei au tr�it �ntr-un c�min evanghelic, �nfiin�at �i finan�at din Germania. N-au stat gratis acolo, ci �i-au donat apartamentul. I-am vizitat, de multe ori, la c�min. O bijuterie. O mostr� a civiliza�iei germane, �n ceea ce prive�te asisten�a social�.

�n vacan�ele de �colar, petrecute �n Bra�ovul natal al iubitei mele mame, auzeam o vorb�: �Sa�ii s�nt �iganii nem�ilor�. Fire�te c� e o r�utate, dar te pui cu gura lumii? Cine �tie ce i-o fi determinat pe unii rom�ni s� pun� aceast� etichet�.

Ce ne facem cu usc�turile din p�durea verde a popula�iei germane? De ce trebuie acest profesor de fizic� s� mint� �n halul �sta? El se iluzioneaz� c� nu se va afla adev�rul? At�t de fraieri �i crede el pe rom�ni? Iat� c�teva dintre minciunile de om prost pe care le-a debitat �i pe care le sus�ine, �n continuare.

1) Pretinde c� a f�cut avere d�nd medita�ii. �i ce avere! Nu mai pu�in de 6 case!

2) Pretinde c� n-a fost implicat �n traficul interna�ional de copii, el servind doar ca� �ofer (?!). M�rturia acelei b�tr�ne, care l-a v�zut �i l-a auzit cum se tocmea pentru cump�rarea copiilor este, �ns�, de domeniul eviden�ei.

3) Pretinde c� s-a dus �n SUA la ni�te fini ai lui, dar �i asta e o minciun� grosolan�: finii respectivi erau, deja, �n Bucure�ti, pe 17 noiembrie, dup� care s-au dus, to�i, �n SUA. De ce? La instructaj CIA, obligatoriu!

4) Pretinde c�, la �napoiere, s-a dus �n Germania ca s�-�i vad� p�rin�ii, dar noi am aflat c� el a fost chemat la ordine de st�p�nii cre�tin-democra�i, care i-au cerut s� fac� tot posibilul s� �n�bu�e scandalul EADS.

5) Pretinde c� finii lui s�nt proprietarii unei vile �n Miami, dar �i asta e o minciun� ordinar�. Adev�ra�ii proprietari s�nt Carmen �i Klaus Iohannis, care i-au b�gat la �naintare, �n acte, pe cei pe care i-au cununat. �i acum, �ntrebarea-cheie: de unde a avut famiglia Iohannis 800.000 de dolari, s� cumpere o astfel de proprietate, �ntr-o zon� foarte scump�, din Florida? Din traficul interna�ional de copii? Din retroced�rile ilegale?

6) Pretinde c� p�rin�ii s�i stau la mansard�, cu chirie, �ntr-un imobil din W�rtzburg (Germania). Alt� minciun�: acel imobil e tot al lui K.I. (ca �i altele, din zon�), iar p�rin�ii s-au stabilit acolo ca s� recolteze chiriile.

7) Nu sufl� o vorb� despre un imens building din Los Angeles (pe numele unor americani), de unde prime�te chirii zdravene.

8) Lumea a �nceput s� vorbeasc� �i de propriet��i pe care le are la Bra�ov, Cluj �i �n alte zone ale ��rii.

Intui�ia mea, care nu prea d� gre�, �mi spune c�, �n urm�toarea perioad�, vor ie�i la iveal� �i alte f�r�delegi, ascunse, deocamdat�, sub crusta de tupeu a minciunii. Merit� un asemenea escroc s� fie pre�edintele Rom�niei? A�i c�piat de-a binelea?

CORNELIU VADIM TUDOR

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2015, ora 13:40

www.ziartricolorul.ro/in-48-de-ore-vei-fi-si-tu-arestat-l-a-amen...

��n 48 de ore vei fi �i tu arestat!� � l-a amenin�at ieri, telefonic, Dan �ova pe Victor Ponta
victor-ponta-ultima ora

Ieri, �n jurul orelor 14,30, a avut loc o discu�ie telefonic� incendiar� �ntre Dan �ova �i Victor Ponta. �n linii mari, senatorul PSD l-a amenin�at pe prietenul �i partenerul s�u, Victor Ponta: �Dac� mi se va ridica imunitatea parlamentar� �i voi fi arestat, �n 48 de ore vei fi �nchis �i tu. Nu uita c� am multe �nregistr�ri cu tine �i extrase de cont, mai ales c� recent ai fost �n Dubai �i ai depus o mare sum� de bani�.

Primul-ministru s-a �nfuriat foarte tare �i l-a porc�it pe senatorul respectiv. Revenim.

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2015, ora 13:42

JUSTI�IA �N ERA K.K.: CAPR� R�IOAS� CU COADA PE SUS
Trucaj Kovesi Iohannis cu caprele generic

Nu le spune nimeni c�t s�nt de ridicoli?

www.ziartricolorul.ro/justitia-in-era-k-k-capra-riioasa-cu-coada...

�ncurajat� de o pres� slugarnic�, Justi�ia hei-rupist� a Regimului Klaus-K�vesi a pierdut busola �i a comis o gaf� monumental�: a arestat, cu c�tu�e la m�ini, un fost senator �i judec�tor al Cur�ii Constitu�ionale sub acuza�ia c�, aten�ie, a �ncercat s� v�nd� ni�te� capre (?!). Delir la p�trat! Pe pagina 1 a fi�uicii cotroceniste �Evenimentul zilei� de azi se scrie ceva inimaginabil: �Toni Grebl� a fost arestat c� nu a rezistat tenta�iei (?!) de a vinde capre�. Iar, ceva mai jos: �Dup� ce DNA a �nceput urm�rirea penal� �i nu a cerut arestarea sa preventiv�, Toni Grebl� nu s-a putut ab�ine (?!) de la afacerile cu animale �i a continuat comer�ul cu capre�. Nu-mi vine s� cred c�, �n presa rom�n�, veche de aproape 250 de ani, au putut s� apar� asemenea abera�ii! Ar fi de r�s, dac� n-ar fi �n joc via�a unui om �i credibilitatea Justi�iei. Hai s� recapitul�m: acest Toni Grebl� e prezentat ca un caracter f.f. slab, care s-a luptat el ce s-a luptat cu foarte ispititoarea tenta�ie de a vinde capre, dar, p�n� la urm�, a cedat. Ce �i-e �i cu tenta�ia asta de a vinde capre! Mult mai tare �i mai periculoas� dec�t cea de a vinde cai, m�gari, g�ini, ra�e, bibilici etc. �n cultura lumii, caprele joac� un rol mult mai vizibil dec�t, de pild�, oile: aminti�i-v� de capra-amant� a lui Robinson Crusoe, sau de caprele r�ioase ale Irinuc�i, ori de Capra cu trei iezi, ca s� nu mai vorbim de Insula Capri, a �mp�ratului Tiberius, sau de regizorul Frank Capra. A�a c� e de �n�eles tenta�ia de a pune m�na pe c�t mai multe capre �i de a le vinde. Trebuie s� fii un om de fier pentru a rezista ispitei de a face comer� cu capre. Cu droguri �i arme, mai treac� mearg�. Dar cu capre? Nitroglicerin�, nu alta! S�rmana fiin�� uman� (la Toni Grebl� me refer): degeaba �i-a l�sat musta�� macho �i are o voce tabagic�, � la Jean Gabin (�n filmul �Domnul�) sau Humphrey Bogart (�n filmul �Casablanca�) � sl�biciunea lui pentru capre l-a dat de gol �i, p�n� la urm�, l-a b�gat la zdup. De ce, Toni, nu te-ai putut ab�ine? Ai profitat de aceste nobile vie�uitoare, care �i-au dat lapte, br�nz�, ou� (cum zicea Sorina Matei, la B1 TV), dup� care le-ai v�ndut? La sufle�elul lor nu te-ai g�ndit? Mai lipsea pu�in �i le schimbai pe femei, cum fac unii arabi cu c�milele. Ai umplut Curtea (Constitu�ional�) de capre. �i nu de c�teva, acolo, ci de 50! M� �ntreb: ce le d�deai s� m�n�nce? Zegrasul din capul lui Zegrean? Acum, faptele s�nt consumate: ai �ndr�znit s� vinzi lotul de capre f�r� s�-i ceri voie Laurei Codru�a K�vesi. Abuzul t�u e de o gravitate extraordinar�! �n ritmul acesta, e�ti capabil � �n c�ino�enia ta gorjean� � s� vinzi �i Lupoaica str�bun�, l�s�ndu-i pe Romulus �i Remus cu gura c�scat�. Hot�r�t lucru, cineva trebuia s�-�i vin� de hac, alt� dat� s� nu-�i mai m�n�nci omenia �i s� nu mai vinzi beh�itoare. Bag�-�i min�ile-n cap �i capul �ntre urechi. M�ine ce-o s� mai vinzi? Crucea de pe Caraiman? Ansamblul statuar al lui Br�ncu�i, de la Tg. Jiu? Ai �ndurerat o �ar� �ntreag� prin faptele tale odioase. Ce s� �nve�e t�n�ra genera�ie? C� poate s� vin� a�a, orice terchea-berchea, s� v�nd� capre? Ce dac� e de la Curtea Constitu�ional�? Vladimir Putin de ce nu vinde, �i el, capre? Dar Barack Obama? Hai s� presupunem c� toat� lumea s-ar apuca de comer� cu capre. Unde am ajunge? La balamuc!

Stop cronometru! Vai, vai, vai� �mi g�sesc, cu mare greutate, cuvintele. Nu credeam c� se va ajunge la asemenea faze grote�ti. Prin al�turarea, ridicol�, a cuvintelor JUSTI�IE �i CAPRE � s-au cobor�t �n cel mai sinistru derizoriu lupta �mpotriva corup�iei, �nsu�i actul de dreptate. M�ine cine va mai fi arestat? Un om care vindea piuli�e, sau ghiocei, ori �bomboane agricole�? Cine o sile�te pe huiduma Laura Codru�a K�vesi s� stea capr� �n fa�a unor sfetnici care o compromit �n halul �sta? Nu-�i e greu, feti�o? �ndreapt�-�i �alele, revino la normal. Nu-�i dai seama de dispropor�ia colosal� dintre JUSTI�IE �i CAPRE? Sau, cine �tie, poate c� e�ti adepta umorului negru �i te a�tep�i ca pa�nicele rumeg�toare s� �ejaculeze� ni�te c�c�reze �n form� de c�tu�e. �n lupta asta bezmetic�, de a demonstra cum v� lupta�i, voi, cu corup�ia, a�i omor�t nu numai capra vecinului, ci �i pe vecin. N-am avut, niciodat�, rela�ii bune cu acest Toni Grebl�. Dar am fost �i am r�mas un om drept: e oribil ce se �nt�mpl�. P�n� �i arta de a c�uta nod �n papur� are ni�te reguli. De data asta nu s-a respectat nimic, s-a lucrat cu o grosol�nie strig�toare la cer. De-aici �ncolo, orice mizerie va fi posibil�. E prima c�pr�rie care miroase a porc�rie.

CORNELIU VADIM TUDOR

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2015, ora 13:43

Rocad� de diletan�i �n fruntea SRI: americanii �l ceart� pe King Kong Klaus pentru impunerea unui ageamiu
Hellvig_Eduard_Raul ultima ora

www.ziartricolorul.ro/rocada-de-diletanti-in-fruntea-sri-america...

ScutaruAdrianGeorge ultima oraLa sf�r�itul acestei s�pt�m�ni va sosi la Bucure�ti, �n mare secret, Harry Giknavorian. Reamintim c� acesta e st�p�nul, din umbr�, al coloniei numite Rom�nia, el fiind �eful agenturii CIA pentru Europa Central� �i de Sud-Vest (cu sediul la Franckfurt). Armeanul americanizat vine s�-l urecheze pe M�lai Mare fiindc� l-a uns director la SRI pe prietenul lui, tot sas, Eduard Hellvig. Se pare c� instalarea acestuia s-a f�cut la ordinul Angelei Merkel, care nu a vrut ca �eful principalului Serviciu Secret al Rom�niei s� fie un om al americanilor. Ageamiul Hellvig va fi �nlocuit cu ageamiul Scutaru, pe care ni�te manevre de culise ale lui Ion Opri�or l-au silit s�-�i dea demisia (f�r� nici o explica�ie!) din func�ia de consilier preziden�ial. Am aflat c� spionul CIA o s�-l aduc� la ordine pe Salamul de Sibiu �i �n alte chestiuni, �n care nu �i-a respectat angajamentele.

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2015, ora 13:44

Klaus Iohannis pozeaz� �n Rambo, c�l�rind Justi�ia cum vrea slana lui: Traian B�sescu � anchetat; Vasile Blaga � protejat (?!)
Trucaj - ku-klux-klan- ultima ora

www.ziartricolorul.ro/klaus-iohannis-pozeaza-in-rambo-calarind-j...
N-a luat-o bine M�lai Mare din Sibiu! A �nceput s� se cread� Dumnezeu. De c�nd �i p�n� c�nd trebuie s� stabileasc�, el, cine va fi arestat �i cine nu? Abuzurile se �in lan�, de 4 luni de zile, de c�nd acest om politic sub-mediocru ocup�, prin fraud�, func�ia de �ef al Statului. Astfel, el a dat ordin ca Elena Udrea s� nu mai ias� deloc � ea va fi condamnat� la �nchisoare. Tot el a stabilit ca Traian B�sescu s� fie chemat la anchet�, s�pt�m�na asta, �n Dosarul Microsoft (banii care au ajuns �n campania lui electoral�). �n schimb, de Vasile Blaga nu se va atinge nimeni. De ce? �i e team� lui Ku Klux Klaus c� ar putea ie�i la iveal� �banii negri� pe care i-a folosit, �i el, �n campania electoral�.

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2015, ora 13:52

Primarul George Scripcaru ar putea fi arestat � s-a rupt sub el ghea�a Patinoarului din Bra�ov
george_scripcaru_ultima ora
www.ziartricolorul.ro/primarul-george-scripcaru-ar-putea-fi-ares...
Ana Maria Topoliceanu toarn� de zor. Cu g�leata, nu altceva! Ultimele ei denun�uri se refer� la construirea unui mare patinoar �n Bra�ov, �n perioada 2009-2011. Licita�ia a fost aranjat� de Ministerul Dezvolt�rii �i ea ar fi fost aranjat� ca s� c�tige firma indicat� de primarul PDL George Scripcaru. Ini�ial, s-a pornit de la un deviz de 15.000.000 de euro (bani europeni, �n mare parte), iar, ulterior, s-a ajuns la 18.000.000 de euro. De la Bugetul de Stat s-au alocat 30%. �n urma licita�iei trucate, constructorul a dat dou� �p�gi: Elenei Udrea �i lui George Scripcaru, fiec�ruia c�te 2.000.000 de euro. Intermediara afacerii a fost chiar turn�toarea SRI A.M. Topoliceanu. A�a c� Elenei Udrea i se va deschide un nou dosar, iar primarul ora�ului de sub T�mpa ar putea fi arestat. Revenim.

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2015, ora 13:53

Traian B�sescu va fi chemat, joi, la DNA
Trucaj Basescu inchiderea editiei

www.ziartricolorul.ro/traian-basescu-va-fi-chemat-joi-la-dna/

E vorba de Dosarul Microsoft, �n care Matrozul e acuzat c� ar fi primit șp�gi de 9.000.000 de euro. Denunț�torii s�nt Gabriel Sandu, Dorin Cocoș și Dinu Pescariu.

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2015, ora 13:53

LA ORDINUL ST�P�NILOR AMERICANI, KLAUS IOHANNIS �L VA P�STRA PREMIER PE VICTOR PONTA
iohannis-ponta la inchiderea editiei

www.ziartricolorul.ro/la-ordinul-stapinilor-americani-klaus-ioha...

LA ORDINUL ST�P�NILOR AMERICANI, KLAUS IOHANNIS �L VA P�STRA PREMIER PE VICTOR PONTA (CEL PU�IN

1 AN) �I �L VA �INE PE VASILE BLAGA �N LES�!

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2015, ora 13:54

Dosar Penal pentru Monica Macovei: a�a-zisa lupt�toare �mpotriva corup�iei a primit de la George S�r�s 2,5 milioane de euro!
Monica-Macovei-karate-la inchiderea editiei

www.ziartricolorul.ro/dosar-penal-pentru-monica-macovei-asa-zisa...
La DNA a fost depus un denun� contra Monic�i Macovei, �nso�it �i de copiile a 4 chitan�e, care dovedesc ceea ce am scris noi �n urm� cu c�tva timp: V�duva lui Mao a primit de la mafiotul evreu George S�r�s nu mai pu�in de 2,5 milioane de euro!

Bani care i-au servit imposibilei muieri at�t la alegerile pentru Parlamentul European, c�t �i la alegerile pentru Pre�edin�ia Rom�niei. Banii au fost livra�i de S�r�s printr-unul din ONG-urile sale, fiind da�i, cash, Femeii Komisar, la Bruxelles, de un om al escrocului respectiv. Evident, be�iva moralist� (�i securist�, ca fost� procuroare) nu i-a declarat. Asta, da, dovad� de criminalitate organizat�! Dosarul Penal e beton! Revenim.

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2015, ora 13:56

LA �NCHIDEREA EDI�IEI
vasileblaga-la inchiderea editiei
www.ziartricolorul.ro/la-inchiderea-editiei-41/
Fostul ministru Gabriel Sandu l-a turnat �i pe Vasile Blaga: �pag� de 200.000 de euro de la Microsoft �i de 300.000.000 de euro de la EADS!

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2015, ora 13:59

Duminic�, la orele 23, Direc�ia de Informa�ii
www.ziartricolorul.ro/duminica-la-orele-23-directia-de-informatii/

Direc�ia de Informa�ii a Armatei a f�cut o num�r�toare a voturilor: Vadim avea 17,8%!

oare unde s-or fi dus voturile...???

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2015, ora 14:00

JUSTI�IA, VIOLAT�, CU SCHIMBUL, DE KLAUS B�SESCU �I TRAIAN IOHANNIS
www.ziartricolorul.ro/justitia-violata-cu-schimbul-de-klaus-base...

Cine violeaz� mai mult actul de Justi�ie? Traian B�sescu, sau urma�ul s�u, Klaus Iohannis? Av�nd �n vedere ilegalit��ile grave �i valurile de arest�ri �nregistrate �ntr-un timp at�t de scurt � 4 luni � ne�ndoielnic, Klaus Iohannis e campion absolut! Adic� e un demn urma� al lui Traian. Care nu �ndr�znise at�t de mult, �nc� de la �nceput. Preocup�rile lui erau neutralizarea CNSAS-ului �i a Dosarului Flota. Abia pe urm�, c�nd a v�zut c� intr�, ca-n br�nz�, �n procurori, judec�tori �i CSM, a prins curaj �i a s�rit peste cal. I-a luat ceva timp �i p�n� �i-a instalat oameni servili la butoane. Pe c�nd Klaus Iohannis i-a mo�tenit de-a gata! El nu trebuie s� inventeze o K�vesi � o are gata f�cut�, mai ales c� s�nt prieteni de 20 �i ceva de ani. Practic, nimic nu mi�c� �n Justi�ia Rom�n� f�r� ordinul lui King Kong. A fost el �n vizit� �n Polonia? K�vesi n-a �ndr�znit s�-l cheme pe B�sescu la raport p�n� nu s-a �ntors noul st�p�n! Este el, acum, la Consiliul Europei?

Aceea�i obedien�� jenant�: K�vesi are preg�tit� Lista cu �nvinui�ii din Dosarul Microsoft, dar �nc� nu-i d� drumul, a�tept�nd �ntoarcerea jup�nului. Precizez c� �paga dat� �n Afacerea Microsoft e de cca. 90.000.000 de euro. Iat� �i principalii beneficiari: Traian B�sescu, Emil Boc, Vasile Blaga, Elena Udrea, Dan Nica. Pe to�i, f�r� excep�ie, i-ar pune �n c�tu�e �efa DNA, dac� ar primi culoarea verde de la Salamul de Sibiu. Chiar �i pe fostul ei coleg de facultate, de la Cluj, Emil Boc, despre care se zice c� ar fi �ncasat o �pag� de 15.000.000 de euro. Fata n-are nici un Dumnezeu � dar acel Dumnezeu pe care ea nu-L are o s-o bat� crunt.

A�adar, Justi�ia Regimului K.K. (Klaus � K�vesi) e pe s�rite. Scap� din arest, la porunca lui M�lai Mare, sponsori ca Videanu �i Maz�re � dar �nfund� pu�c�ria al�ii, care n-au cotizat. Am mai scris despre asta: cine n-a fost pu�culi��, intr� la pu�c�rie. �nc� o dat� m� v�d nevoit s�-i dau dreptate lui Ion Cristoiu, care �i-a intitulat editorialul de azi, din �Evenimentul zilei�, �Justi�ie p�n� la cap�t? Nu. Justi�ie p�n� unde te las� St�p�nul de la Cotroceni!�. Habar n-are acest Klaus Iohannis cum �i-a f�cut praf bruma de credibilitate, �n numai c�teva luni. Amestecul lui �n problemele delicate ale Justi�iei e de o grosol�nie nemaiv�zut�. Dac� ar fi fost �ef �n perioada stalinist�, acest Dul�u feroce l-ar fi �mpu�cat pe Lauren�iu P�tr�canu dup� c�teva zile�

C�teva cuvinte despre �leahta procurorilor hei-rupi�ti: ani de zile s-au f�cut c� nu-i v�d pe marii corup�i, dar acum s-au n�pustit �n hait�. E clar c� e la ordin politic.

CORNELIU VADIM TUDOR

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2015, ora 14:01

Rusia preg�te�te arma nuclear� �n Crimeea. SUA: �Ne �ngrijoreaz� foarte mult�
vladimir-putin-militar_provocarea

www.ziartricolorul.ro/rusia-pregateste-arma-nucleara-in-crimeea-...
Statele Unite s�nt preocupate de o eventual� mobilizare de arme nucleare �n Crimeea, a declarat miercuri, la Washington, �eful Statului Major American Interarme, generalul Martin Dempsey, relateaz� Agen�ia Sputnik, �n pagina electronic�.

�M� �ngrijoreaz� mult� o eventual� mobilizare de arme nucleare �n Crimeea, a declarat generalul Dempsey �n cadrul unei audieri �n Camera Reprezentan�ilor.

�Unele demersuri ale Rusiei dau impresia de provocare�, a ad�ugat el. Potrivit unor informa�ii difuzate anterior, Rusia ar putea desf�ura, �n cadrul unor exerci�ii inopinate �n Crimeea, bombardiere strategice Tupolev de tip Tu-22M3 (Backfire C potrivit clasific�rii NATO), capabile s� transporte arme nucleare.

�n pofida acestor informa�ii, Moscova nu �i-a anun�at inten�ia de a desf�ura ogive nucleare �n peninsula de la Marea Neagr�. Rusia a denun�at, �n repetate r�nduri, intensificarea, f�r� precedent, a activit��ilor NATO �n apropierea frontierelor sale. �n schimb, Statele Unite acuz� Rusia c� �i-a intensificat zborurile bombardierelor strategice. Pre�edintele rus Vladimir Putin, care a reap�rut luni �n public dup� 10 zile de absen�� misterioas�, a ordonat for�elor armate ruse�ti s� efectueze multiple exerci�ii �i manevre de r�zboi. Exerci�iile ruse�ti prev�d sta�ionarea unor sisteme de rachete de tip Iskander �n Kaliningard �i mobilizarea unor bombardiere nucleare strategice de tip Tu-22M3 �n Peninsula ucrainian� Crimeea, anexat� de Moscova anul trecut, pe care Rusia le-a confiscat Ucrainei �n urm� cu un an.

Fosta membra 9am.ro

595 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2015, ora 14:02

De unde ti-ai procurat kakanderiile posicloase, ba' copistule mizer, din scriptoteca zmucitilor fitzosi adepti ai sloganelor heirupiste scandate de oligofreni falosi?

Al tau ,WC Tudor, de cand o saracit si o-nceput sa-si vana pana si tinichelele impreuna cu hartzogaria prinr-o licitatie virtuala organizata pe propriul site, se vede traba ca nu mai are creitari penru achizitionarea substantelor psihotrope de fitze si a dat-o pe etnobotanice .

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2015, ora 14:11

MINCIUNILE MARCA PSD
www.ziartricolorul.ro/minciunile-marca-psd/
De 25 de ani, comploti�tii din decembrie 1989, cameleoni ai fostului PCR, deghiza�i �n anticomuni�ti de ocazie, transforma�i biopolitic din FSN �n cele din urm� �n PSD, mint cu o neru�inare criminal� Poporul Rom�n, dezam�git de o a�a-zis� tranzi�ie spre ��nfloritorul� capitalism american, oferindu-i numai vorbe goale, �n schimbul unor iluzii care au dus �i mai duc spre dezastrul economic �i social genera�ii de rom�ni. �n anii �90, pentru a c�tiga fraudulos alegerile din 20 mai, FSN a lansat minciuna c� b�tr�na caiaf� Ion Iliescu a salvat Rom�nia de la un a�a-zis r�zboi civil.

�n realitate, tulbur�rile de strad� �i mineriadele au fost puse la cale de c�tre Ion Iliescu, Petre Roman �i compania. O alt� minciun� grosolan� lansat� de tandemul Iliescu-Roman a fost c� industria rom�neasc� e un morman de fier vechi, iar agricultura �ceau�ist� o investi�ie nerentabil�, ceea ce a condus economia la colaps. �n momentul de fa��, Rom�nia produce energie electric� �n gol, deoarce s�nt prea pu�ini agen�i economici care s-o foloseasc� �n scopuri productive.

Asociindu-l pe masonul Mugur Is�rescu la guvernare �n calitate de pre�edinte al BNR, guvernele post-decembriste au declan�at o dement� politic� de �mprumuturi externe de sute de miliarde de euro, acredit�nd minciuna c� o �ar� datoare la marea finan�� are un viitor �n m�sura �n care �i pune la dispozi�ie resursele naturale �i men�ine artificial cursul monedei na�ionale. O asemenea politic� monetar� a dus la polarizarea colosal� a averilor speculative, ajunse �n m�inile ho�ilor, mafio�ilor, ale grupurilor de interese organizate �n delapidarea bugetului na�ional. Un exemplu de vac� de muls pentru partidele ce au guvernat �i mai guverneaz� (PSD-UNPR-PC) este Hidroelectrica, unitate care, prin jocul de-a insolven�a, dreneaz� sume uria�e c�tre factorii politici.

Acolo taie �i sp�nzur� un fals mason, aflat sub umbrela protectoare a lui Victor Ponta �i care urm�re�te s� v�nd� pe nimic, prin diverse inginerii financiare, marile hidrocentrale, ultima avere a Poporului Rom�n. C�nd, �n anul 2000, se profila venirea la putere a for�elor na�ionale, �n frunte cu PRM �i senatorul Corneliu Vadim Tudor, PSD, condus bicefal de Ion Iliescu �i Adrian N�stase, a lansat minciuna c� o asemenea solu�ie politic� ar arunca Rom�nia �n r�zboi. Da, Rom�nia a fost aruncat� �n R�zboiul din Irak, dar de c�tre Guvernul Adrian N�stase, care degeaba se lamenteaz� ca a facut �nchisoare, deoarece fostul prim-ministru este vinovat pentru multe m�suri abuzive, �ntre care �i privatizarea frauduloas� a PETROM. De�i, �n 2004, PSD s-a declarat du�manul politic al lui Traian B�sescu �i al PDL, dup� un simulacru de destituire a Marinarului de la Cotroceni, printr-o �mecherie politic�, pesedi�tii au sus�inut cu profit �n Parlament Guvernul T�riceanu, �n anii 2007-2008, pentru ca, �n anul 2009, s� colaboreze la guvernare cu PDL �i Traian B�sescu�

A�adar, PSD este un partid f�r� de principii �i minte cu neru�inare c� este un partid de st�nga! Minciuna aceasta a fost din nou folosit� �i la lansarea candida�ilor pentru alegerile europarlamentare, ce s-a desf�urat �n condi�iile de mahala politic� la ROMEXPO, �n ziua de 26 aprilie 2014. �n timp ce �n marea rotond� pesedi�tii strigau lozinci demagogice, afar�, �omerii am�r��i cereau locuri de munc�. C� veni vorba, o �ntrebare pentru corifeul de azi al PSD: unde s�nt cele 1.000.000 de locuri de munc� promise �n timpul campaniei pentru alegerile parlamentare din 2009? Alt� minciun� sfruntat�.

�n campania pentru alegerile europarlamentare de la 25 mai, Victor Ponta �i Traian B�sescu s-au b�l�c�rit �n stil gol�nesc, dep�ind orice limit�, �n timp ce majoritatea rom�nilor vroia s� se descotoroseasc� de cei doi mahalagii. �n sf�r�it, rom�nii au o ocazie unic� pentru a-�i dovedi voin�a politic� �i puterea civic�: s� voteze la alegerile europarlamentare de la 25 mai 2014 lista candida�ilor PRM, �n frunte cu Tribunul Corneliu Vadim Tudor!

FLORIN IORDACHE

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2015, ora 14:17

Mihai de Hohenzollern, pupat �n fund de TVR (pe bani publici), e principalul vinovat pentru furturile, violurile �i crimele Armatei Ro�ii

28 IULIE 1945. RAPORT AL BATALIONULUI SPECIAL PAZ� JANDARMI, REGIUNEA PETROLIFER�, C�TRE INSPECTORATUL GENERAL AL JANDARMERIEI PRIVIND AGRESAREA UNUI OFI�ER ROM�N DE C�TRE OSTA�I SOVIETICI

Am onoare a raporta c� �n ziua de 23 iulie 1945, ora 18, c�pitanul F�ie Nicolae, comandantul Companiei 2-1 Astra Rom�n� din acest Deta�ament, a fost b�tut grav de osta�ii sovietici din acea gard�, transportat apoi de ei la cantonamentul din Str. N. Filipescu Nr.16, unde, din nou, a fost b�tut �i �inut p�n� la ora 23 noaptea, c�nd mi-a fost predat mie de c�tre 2 c�pitani de la acel cantonament �i l-am dus la Spital. Acolo i se luase o declara�ie pe care dup� ce a tradus-o interpretul nostru, ofi�erul n-a semnat-o, �ntruc�t nu corespundea adev�rului.

Am luat �n�elegere cu cei 2 C�pitani fiind de fa�� Lt.Colonel Simionescu �i Plot.interpret Grozavu, ca a 2-a zi s� facem o cercetare mixt�.

A 2-a zi, de 3 ori m-am dus la acel cantonament, �nso�it de Maiorul Filip de la Garnizoan�, dar n-am putut vorbi dec�t cu santinela care-mi aducea r�spuns c� nu este nimeni prezent.-

Am intervenit cu adres� prin curier ofi�er, at�t la Comisia Aliat� de control, c�t �i la Comandamentul Sovietic s� delege ofi�eri la cercetare, dar p�n� azi, 26 Iulie 1945, n-a venit nici un r�spuns, (al�tur�m copiile depe adrese).

F�c�nd singur cercet�rile a rezultat: �n seara de 23 Iulie, la orele 18, autobuzul Societ��ii Astra Rom�n� e�ea din rafin�rie cu func�ionarii. La poart� a fost oprit de santinela sovietic�, care a spus func�ionarilor s� coboare pentru a se sui garda care mergea �n ora�.

C�pitanul F�ie Nicolae, Comandantul Companiei 2-1, care are re�edin�a la Astra Rom�n�, a spus santinelei calm �i delicat c� a vorbit cu ofi�erul sovietic s� nu mai dea jos pasagerii. Santinela a r�spuns printr-o vorb� ru�inoas� �i o �njur�tur�, C�pitanului. Acesta a vrut s� deschid� poarta, santinela a izbit poarta peste C�pitan �i 1-a lovit cu o palm�, la care C�pitanul a ripostat tot cu o palm�.

Santinela s-a dat �napoi vr�nd s� �mpung� cu baioneta pe c�pitan. Acesta a apucat arma cu ambele m�ini �i i-a ridicat-o �n sus, timp �n care santinela a tras un foc. �n acest timp, a s�rit asupra c�pitanului to�i osta�ii sovietici, care erau de fa��, aproximativ 30, 1-au lovit cu armele, cu picioarele, �n mod �ngrozitor. Unul dintre osta�ii sovietici a �mpiedicat pe santinel� s� mai trag� �i a fost r�nit la palm�.

L-au dus pe c�pitanul F�ie �n corpul de gard� unde din nou 1-au b�tut. La b�taie a participat �i ofi�erul sovietic.

�ntre timp, corpul de gard� al jandarmilor, alarmat de santinel�, se armase �i se �ndrepta spre locul incidentului. κi poate oricine imagina ce se putea �nt�mpla, dar �ntre timp l-au suit �n ma�in� �i l-au dus la cantonamentul din Str. N.Filipescu Nr.16, unde din nou l-au b�tut de a �ngrozit popula�ia care vedea scena.-

Ofi�erul a fost g�sit �ntr-o stare grav�, luat de mine �i dus la spital, cum am ar�tat mai sus.

Fapta a impresionat ad�nc at�t pe func�ionarii �i lucr�torii de la Societatea Astra Rom�n�, c�t �i popula�ia ora�ului.

Elementele care dintr-o parte sau alta sap� la temelia unei ad�nci prietenii �ntre cele 2 popoare trebuiesc pedepsite exemplar.

COMANDANT DETA�AMENT SPECIAL JANDARMI PAZ� REGIUNEA PETROLIFER�

COLONEL

Alexandru Enescu

(Arh. S.R.I., fond �D�, dosar 7275, f. 6)
www.ziartricolorul.ro/mihai-de-hohenzollern-pupat-in-fund-de-tvr...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2015, ora 14:19

Statele din Golf �i vor testa pe c�l�tori pentru a �depista� homosexualii

Un test medical realizat de Kuwait va fi folosit pentru a �depista� homosexualii �i a-i �mpiedica s� intre �n �ar� sau �n orice alt stat din cadrul Consiliului de Cooperare al Golfului (CCG), potrivit unui oficial guvernamental kuwaitian, citat de �Daily Mail�, �n pagina electronic�. ��rile membre CCG � Bahrain, Kuwait, Qatar, Oman, Arabia Saudit� �i Emiratele Arabe Unite � consider� orice act homosexual ca fiind ilegal. Aceast� pozi�ie controversat� a fost �n�sprit�, potrivit lui Yousouf Mindkar, directorul pentru s�n�tate public� din Ministerul kuwaitian al S�n�t��ii.

�Centrele de s�n�tate desf�oar� verific�ri medicale de rutin� pentru a evalua starea de s�n�tate a expatria�ilor, atunci c�nd ace�tia vin �n ��rile CCG. Totu�i, noi vom adopta m�suri stricte care ne vor ajuta s�-i depist�m pe homosexuali, c�rora le va fi interzis� intrarea �n Kuwait sau �n orice alt� �ar� membr� CCG�, a declarat el pentru cotidianul kuwaitian �Al Rai�. Cei care particip� la acte homosexuale �n Kuwait, dac� au v�rste sub 21 de ani, pot fi condamna�i p�n� la 10 ani de �nchisoare. La �nceputul lunii, publica�ia �The Week�, din Oman, a fost suspendat� din cauza unui articol care a fost considerat ca simpatiz�nd cu homosexualii, potrivit BBC. Homosexualitatea este ilegal� �n 78 de ��ri, iar lesbianismul este interzis �n 49. Cinci ��ri prev�d pedeapsa cu moartea pentru homosexuali: Iran, Arabia Saudit�, Sudan, Yemen �i Mauritania.

www.ziartricolorul.ro/statele-din-golf-ii-vor-testa-pe-calatori-...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2015, ora 15:15

moaaaama, capre, homosexuali, CIA , arme de tot felul, politicieni corupti , spaga de milioane .... avem de toate ! da' o CAFEA este , d'ne ?

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2015, ora 16:11

De la: gabigabi2, la data 2015-03-22 15:15:03moaaaama, capre, homosexuali, CIA , arme de tot felul, politicieni corupti , spaga de milioane .... avem de toate ! da' o CAFEA este , d'ne ?

este domne si cafea...face cinste DNA....

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2015, ora 16:17

kakanele...pana s-ajungi sa-l pui pe nea tudorica in discutie la comitetul central pt. trafic de etnobotanice va trebui sa pui mana serios pe carte si sa-ti belesti ochii cale de vreo cateva sute de mii de pagini....

Pagini: << 2357 2358 2359 2360 2361 2362 2363 2364 2365 2366 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: