Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Martie 2015, ora 08:07
ooooo....e pregatita cafeluta...torn si io o ceasca , imi aprind o mahoarca si revin mai tarziu....
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 14 Martie 2015, ora 08:31
vorba cintecului Mirabelei :" te-astept sa vii ....lalala ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1089 mesaje Membru din: 12/07/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Martie 2015, ora 09:40
De la: Fl_Orion999, la data 2015-03-13 10:40:24De la: H44ko0n, la data 2015-03-13 09:59:49De la: 9am_4158, la data 2015-03-13 09:43:21De la: Fl_Orion999, la data 2015-03-13 07:04:05bei herma...io am crezut ca ti-o venit creierii pe-acasa de pe unde i-ai trimis la pascut ...atunci cand incepusesi sa vorbesti de jud. calarasi si de nea doru taracila...o clipa am crezut c-o sa vii cu argumente si sa descrii jaful facut de gasca pesedista prin oltenita, calarasi si comunele de pe-acolo...da' in final revenisi tot la obsesia ta de-al scoate zmeul zmeilor pe chioru' si cat de smardoi e el c-a dat teapa la niste ,,bieti'' mafioti...altii decat cei din propria-i gasca.... Neata militiene! Te dai Bucurestean ? Mai este un Galatean care se da .....dar in realitate sunteti doar Bucuresteni-operati? Ia zi matale din ce fund de tara te-ai adunat? Militienii adusi in Bucale in mare majoritate erau moldoveni asa ca daca te cauti cred ca mai ai ceva namal printer degetele la picioare ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1089 mesaje Membru din: 12/07/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Martie 2015, ora 10:02
De la: 9am_4158, la data 2015-03-14 09:40:15De la: Fl_Orion999, la data 2015-03-13 10:40:24De la: H44ko0n, la data 2015-03-13 09:59:49De la: 9am_4158, la data 2015-03-13 09:43:21De la: Fl_Orion999, la data 2015-03-13 07:04:05bei herma...io am crezut ca ti-o venit creierii pe-acasa de pe unde i-ai trimis la pascut ...atunci cand incepusesi sa vorbesti de jud. calarasi si de nea doru taracila...o clipa am crezut c-o sa vii cu argumente si sa descrii jaful facut de gasca pesedista prin oltenita, calarasi si comunele de pe-acolo...da' in final revenisi tot la obsesia ta de-al scoate zmeul zmeilor pe chioru' si cat de smardoi e el c-a dat teapa la niste ,,bieti'' mafioti...altii decat cei din propria-i gasca.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Martie 2015, ora 12:58
De la: 9am_4158, la data 2015-03-14 09:40:15De la: Fl_Orion999, la data 2015-03-13 10:40:24De la: H44ko0n, la data 2015-03-13 09:59:49De la: 9am_4158, la data 2015-03-13 09:43:21De la: Fl_Orion999, la data 2015-03-13 07:04:05bei herma...io am crezut ca ti-o venit creierii pe-acasa de pe unde i-ai trimis la pascut ...atunci cand incepusesi sa vorbesti de jud. calarasi si de nea doru taracila...o clipa am crezut c-o sa vii cu argumente si sa descrii jaful facut de gasca pesedista prin oltenita, calarasi si comunele de pe-acolo...da' in final revenisi tot la obsesia ta de-al scoate zmeul zmeilor pe chioru' si cat de smardoi e el c-a dat teapa la niste ,,bieti'' mafioti...altii decat cei din propria-i gasca.... bei taran hermafrodit...pana nu vei invata diferenta dintre ,,buna cuviinta'' si ,,buna credinta'' nu prea mai avem ce discuta ...poate numai daca intelegi rolul ,,bunului simt'' in relatiile dintre oameni....vom reusi sa dialogam cu adevarat...altfel, monolog placut iti urez....
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 14 Martie 2015, ora 13:15
Acesta e �ndreptarul �n via�� pentru Traian B�sescu, Monica Macovei, Ludovic Orban, Angela B�lan, Attila Vere�toy, Vasile Blaga�
baudelaire acesta e indreptarul �MB�TA�I-V�! www.ziartricolorul.ro/acesta-e-indreptarul-in-viata-pentru-traia... Trebuie s� fii totdeauna beat. E singurul lucru �ntr-adev�r cuminte. Ca s� nu sim�i chinuitoarea povar� a timpului care-�i zdrobe�te umerii �i te-ndoaie la p�m�nt, trebuie s� te-mbe�i far�-ncetare. Dar cu ce? Cu vin, cu poezie, sau cu iubire � dup� cum �i-e firea. Numai s� te-mbe�i. �i dac� vreodat� te vei trezi pe treptele unui palat, �n iarba verde a unui �an�, sau �n singur�tatea posomor�t� a od�ii tale �ntreab� v�ntul, valurile, stelele, p�s�rile, ceasornicul; �ntreab� tot ce e trec�tor, tot ce geme, tot ce se rostogole�te, tot ce c�nt� �i vorbe�te, �ntreab� ce or� e; �i v�ntul, valurile, stelele, p�s�rile, ceasornicul, ��i vor r�spunde: �E ora s� te-mbe�i! Ca s� nu fi robul �nc�tu�at al timpului, �mbat�-te; �mbat�-te f�r�-ncetare! Cu vin, cu poezie sau cu iubire, cu orice � numai s� te-mbe�i�. CHARLES BAUDELAIRE (Traducere de Al. T. Stamatiad) Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 14 Martie 2015, ora 13:18
Vadim Tudor: Septuagenara Angela B�lan mi-a f�cut pl�ngere c� nu am declarat-o membr� PRM de Catalin Lupasteanu - Mediafax Corneliu Vadim Tudor a declarat, vineri, la ie�irea de la Parchetul instan�ei supreme, c� a fost pus sub �nvinuire �n cazul unei pl�ngeri f�cute de "doamna aproape septuagenar� Angela B�lan", care l-a acuzat c� ar fi anun�at la Autoritatea Electoral� Permanent� c� ea nu mai era membr� a PRM. www.mediafax.ro/politic/vadim-tudor-septuagenara-angela-balan-mi... "Este o f�c�tur�, bine�n�eles, menit� s�-mi �in� m�inile ocupate. Este doamna aproape septuagenar� Angela B�lan, sup�rat� c� nu i-am dat ei postul lui Gigi (Gigi Becali, n.r.). M� d� �n judecat� Angela B�lan cum c� eu a� fi anun�at la Autoritatea Electoral� Permanent� c� ea nu mai era membr� a partidului, �i ea era. P�i nu era, c� ea devenise vicepre�edinte la UNPR, deci era �traseist�. �i c�nd am aflat asta, automat, conform statutului oric�rui partid politic din lumea asta, am dat-o afar�, care-i problema?", a spus Corneliu Vadim Tudor, la ie�ire din sediul Parchetului de pe l�ng� �nalta Curte de Casa�ie �i Justi�ie (PICCJ). Europarlamentarul a precizat c� dosarul ar fi disjuns "din cel al lui Cezar Marin" �i c� va aduce probe �n ap�rarea sa. "Eu am trimis adres� la Autoritatea Electoral� Permanent� c� nu-i vine ei r�ndul �i c� �i venea colonelului �n rezerv� Dan Zamfirescu", a ad�ugat europarlamentarul. Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a fost reclamat la Parchetul �naltei Cur�i de Casa�ie �i Justi�ie de fostul s�u asistent Cezar Marin, de la Parlamentul European, care sus�ine c� politicianul i-ar fi �ncasat salariul, pl�ngerea fiind �nregistrat� �n 5 iulie 2011. Potrivit lui Cezar C�t�lin Marin, Corneliu Vadim Tudor i-ar fi �ncasat salariul �n perioada august 2009-iunie 2011. Acesta a reclamat c� Vadim Tudor i-ar fi falsificat semn�tura pe contractul de munc� depus la Parlamentul European �i pe �tatele de plat�, �ncas�nd �n locul s�u aproximativ 40.000 euro. Marin �i-a dat demisia din func�ia de asistent �i a �naintat �n 2011 o pl�ngere Parchetului ICCJ, acuz�ndu-l pe Vadim Tudor de fals material �n �nscrisuri oficiale �i uz de fals. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 14 Martie 2015, ora 13:21
Anchetat� de DNA, Oana Mizil a anun�at c� va demisiona din Parlament
www.ziartricolorul.ro/anchetata-de-dna-oana-mizil-a-anuntat-ca-v... Oana Mizil a declarat joi, la ie�irea de la DNA, c� va demisiona din Parlament, din func�ia de deputat. De asemenea, PSD a anun�at c� luni se va discuta excluderea Oanei Mizil din PSD, dar nu neap�rat �n leg�tur� cu ancheta DNA, ci cu adeziunea ei la grupul Geoan�-Vanghelie. Oana Mizil este acuzat� c� ar fi administrat mai multe magazine de confec�ii c�t era deputat, lucru care contravine prevederilor legale. Ea a recunoscut c� este pasionat� de mod�, c� este un hobby al ei, dar c� nu i-a adus foloase materiale acest hobby �i s-a implicat doar �n a da sfaturi. �Am calitatea de suspect, dar nu este nimic adev�rat. S�nt nevinovat�. Nu am administrat nici un magazin, am consiliat. Nu am nici o interdic�ie. Nu procuroii mi-au cerut s� demisonez din Parlament, eu am ales s� o fac. Marian este nevinovat, �l cunosc destul de bine�, a mai spus Mizil. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Postat pe: 14 Martie 2015, ora 13:22
Deranj mare la DNA: Klaus Iohannis a plecat �n Polonia �i nu i-a indicat Laurei Codru�a K�vesi pe cine s� aresteze (?!)
laura codruta kovesi la ultima ora www.ziartricolorul.ro/deranj-mare-la-dna-klaus-iohannis-a-plecat... Efectiv, K�vesi nu �tie ce s� fac�. E paralizat�. Ieri ar fi trebuit s� fie chemat la DNA Traian B�sescu, dar� Pauz�. Nu s-a primit nici o indica�ie. Asta, ca s� �n�elege�i cum merge Justi�ia �n Rom�nia� Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 14 Martie 2015, ora 13:23
Toat� agentura ruseasc� din Rom�nia a fost decapitat� de americani
ScutaruAdrianGeorge ultima ora �n acest context, a c�zut �i George Scutaru, dat �n g�t de generalul Ion Opri�or c� a lucrat pentru ru�i. Acesta �ncerca s� devin� director al SIE, dar a pierdut �i ce avea: func�ia de consilier preziden�ial pe probleme de securitate � www.ziartricolorul.ro/toata-agentura-ruseasca-din-romania-a-fost... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 14 Martie 2015, ora 13:24
EMISIUNEA �ORA REGELUI� SECRET� HORMONII MINCIUNII �I AI PROSTIEI
www.ziartricolorul.ro/emisiunea-ora-regelui-secreta-hormonii-min... �i din pricina unguroaicei Camelia Csiki �i a poponarului Radu Dud�, TVR a dep�it 170.000.000 de euro datorii! S�mb�t� dup�-amiaz�, Televiziunea Rom�n� a mai difuzat o dat� (a c�ta oar�) o emisiune veche de 1 an, sub genericul �Ora Regelui�. Rege care nici nu mai �tie cum �l cheam� �i, la cei aproape 94 de ani, pardon de expresie, face pe Majestatea Sa. Nu �n�eleg care este echipa aia de descreiera�i care, indiferent cine e la conducerea ��rii, indiferent ce pre�edinte are TVR-ul �sta, continu� s� aprobe difuzarea, s�pt�m�n� de s�pt�m�n�, a acestei ILEGALIT��I! Pu�c�riile ��rii s�nt pline de impostori, condamna�i fiindc� �i atribuiau calit��i false, din care storceau profituri � dar iat� c� postul public de Televiziune popularizeaz�, de 52 de ori pe an, pe bani publici, ni�te impostori cu mult mai mari: Alte�a Sa Regal�, Principesa Mo�tenitoare (?!) Margareta �i Alte�a Sa Regal� (?!) Principele Radu Duda. B�, s�nte�i nebuni? Ce mo�tene�te para�uta asta scof�lcit� de Margareta, care n-a g�sit s� se m�rite dec�t cu un actor de m�na a doua, ba�ca poponar �i securist? Poate c� mo�tene�te ea un tron � dar e tronul lui ta-su, de la WC. La televiziunea din Fran�a, sau la cea din Italia, ori din Germania exist� �Ora Regelui�? Haida-de! Sora noastr�, Fran�a, a f�cut o Revolu�ie s�ngeroas� ca s� scape de regi. Numai �n Rom�nia o duc bine �i joac� un teatru care cere palme �i �uturi �n cur o colonie de plo�ni�e lacome. Cel mai enervant personaj din bufoniada asta este escrocul Radu Dud�, f�cut de Adrian N�stase� colonel al Armatei Rom�ne, a�a, hodoronc-tronc. �nc� o dat� s-a adeverit solidaritatea Kavalerilor de Kurlanda! La reluarea de s�mb�t� au pupat papucul Pirandei lui Dud� ni�te farseuri, care se cred mari universitari: mediocrul chelios Vlad Nistor (�sta se d� Nicolae Iorga, poz�nd cu m�na la falc�), Dan Dediu (l�utar f�r� har), Zeno Bogd�nescu (cic�-i architect, a proiectat un cote� de g�ini) �.a. Ne vom opri la acest Zero (�sta-i numele care i se potrive�te) �i care a gui�at c� Rom�nia Modern� �ncepe cu istoria Casei Regale (?!). B�, prostule, de ce vrei tu s� fii �i Zero Barat? Te prefaci c� nu ai auzit de Alexandru Ioan Cuza? Cine te sile�te s� fii lichea �i s� r�sp�nde�ti otr�vuri �n mintea oamenilor? Dac� nu �tii Istorie, taci dracu� din gur�. A l�trat ceva �i re�ncarnarea lui Dudaev, �n stilul lui studiat � la oglind� (el �nva�� pe de rost �discursurile�, �ns� tot prostii debiteaz�). Dar, indiferent ce cli�ee folose�te b�rb�tu�ul de�irat �i calculat, nu-l va vindeca nimeni de cacofonii. Am spicuit una: �Regele Mihai a ales ca centenarul��. Ce v-am zis noi, c� B�l-B�l face pe el? MARILENA ROTARY Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 14 Martie 2015, ora 13:28
Tunuri �i pomeni electorale PSD-iste
PSD un partid de hoti www.ziartricolorul.ro/tunuri-si-pomeni-electorale-psd-iste/ �n r�zboiul s�u cu adversarii politici, metodele pot fi oric�t de tic�loase, ceea ce contravine interesului public �i moralei. Pe primul plan, cu vechi tradi�ii la PSD-i�ti, stau pomenile electorale. Pretextul de moment ar fi ,,sus�inerea� viitoarelor mame, concediul medical urm�nd s� fie de 100%, prin urmare f�r� s� se �in� seama de impozit, astfel c� ajutorul ar deveni 115%. Un r�s voios �i zgomotos de mini�tri a anun�at �n �edin�a Guvernului aceast� izb�nd� istoric�. O alt� poman� electoral� s�nt pensiile, cam 500.000 la num�r, ce ar urma s� fie primite de�ndat� pentru ni�te suferin�e din trecut, ceva asem�n�tor cu alte 900.000 de pensii acordate de guvernarea Boc. Nici unii, nici al�ii nu au cotizat la asigur�ri sociale, astfel c� tot jaful este numai din banul public. Scopurile electorale s�nt evidente. S-a mai �ncercat �i m�rirea aloca�iilor la copii din acelea�i surse dubioase, dar care s� aduc� voturi PSD-i�tilor. Pe moment, �ncercarea a dat gre�, dar permanent guvernan�ii s�nt cu ochii pe bugetul ��rii, cum s� �l dea ei cui vor �i numai pentru voturi. De medici, de �osele etc. se uit�. Din disperare, Guvernul aflat la Putere ar da toat� averea ��rii �n scop electoral. Domnul Ponta laud� pe ministrul de Externe, Agami�� Dandanache Aurescu, care confund� h�r�ile Europei �i d� vina pe al�ii, ca �i c�nd drapelul Germaniei nu l-ar fi �inut �n m�n�. Este interesant refuzul de a vota �mpotriva lui Laszlo Borbely, pierderea imunit��ii sau acceptul de cercetare penal� at�t timp c�t aceia�i parlamentari au pierdut pensiile speciale despre care Ponta afirm� cu orice ocazie c� s-au restituit. Nici vorb�. Pensiile speciale au r�mas t�iate de guvernul Boc �i constituie o constr�ngere �mpotriva deputa�ilor de a vota tot ceea ce le cere Ponta. C�t� vreme pensiile speciale ale deputa�ilor r�m�n t�iate, r�m�ne prezent� �i constr�ngerea acestora. Avocat NESTOR C�LIN Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 14 Martie 2015, ora 13:37
Industria rom�neasc�, o utopie?
www.ziartricolorul.ro/industria-romaneasca-o-utopie/ Cu fiecare an care trece, compara�ia cu �perioada de dinainte de 1989″ �ncepe s� fie extrem de flatant� fa�� de �perioada de dup� 1989″. Putem analiza c�t dorim �perioada de dinainte�, dar f�r� rost �n acest moment. Este cazul s� tr�im �n prezent �i s� ne g�ndim cu speran�� (?!) spre viitor. Avem motive s� fim optimi�ti �n leg�tur� cu viitorul apropiat? Eu zic c� nu. �To�i oamenii pre�edintelui�, dup� titlul unui film celebru, ni-i prezint� pe Vasile Blaga, Mihai R�zvan Ungureanu, Andreea Paul, Monica Macovei, Mihail Neam�u (cei doi care scoteau capul pe geamul de la W.C. cu pu�in timp �n urm�), Adriean Videanu, Radu Berceanu, ca s�-i enum�r doar pe cei mai cunoscu�i. Dac� este �nconjurat sau sprijinit de ace�ti oameni, tot ceea ce va spune sau va face acest om, �mi este indiferent. M-am s�turat de b�sism. Pleac� ai lor, vin ai lor sau spune-mi cu cine te asemeni ca s�-�i spun cine e�ti. Dar destul despre Iohannis, un om care nu �tia nici c�t este PIB-ul ��rii pe care vroia s� o conduc�. Ce a�tept�ri pot avea de la el? Primul-ministru �i Guvernul pot reprezenta o speran��, dar cum s� ai a�tept�ri de la ni�te ghiocei �nclina�i spre vest? 90% dintre rom�ni probabil c� vor spune c� noi avem nevoie de FMI ca s� ne dea �mprumuturi, s� ie�im din �an�ul �n care s�ntem de 25 de ani. Dar nu cumva FMI-ul ne-a adus �n aceast� situa�ie? Nu cumva FMI-ul este cel care are nevoie de noi? Vorbele care r�suflau pe la sf�r�itul anilor �90 cum c� FMI-ul punea condi�ii ca, de exemplu, neconstruirea de �osele sau �nchiderea de fabrici �i uzine, erau doar ni�te inven�ii? V�d c� Rom�nia a construit ni�te cioturi de �osele �i �i-a distrus totalmente industria. Pot s� �n�eleg �i s� accept cu mult drag investi�iile str�ine, dar abandonarea fabricilor rom�ne�ti este de neacceptat. Dragi guvernan�i, ce v� �mpiedic� s� reface�i cl�dirile cu geamuri sparte �i igrasie, care reprezentau odinioar� st�lpii industriei rom�ne�ti? C�t o costa s� pune�i ni�te termopane �i s� igieniza�i pere�ii care pl�ng dup� vremurile �n care priveau produc�ia �i �oamenii muncii�? Acum au r�mas doar oamenii. Munca a disp�rut. �omaj galopant care duce la depresie �i familii destr�mate. Se m�resc taxele �i impozitele pentru c� nu avem bani, dar nici nu vrem s� facem bani. Sau nu s�ntem l�sa�i? �nchiderea fabricilor era o cerin�� a FMI-ului? �nseamn� c� redeschiderea lor ar reprezenta un afront imens la adresa vesticilor, care saliveaz� c�nd privesc industria noastr� minunat�, dar care lipse�te cu des�v�r�ire. O fabric� privatizat� ��i va aduce la buget numai impozitul pe profit �i pe salariile angaja�ilor, salarii care s�ntem siguri c� s�nt a�a cum apar �n contracte, sau s�nt mici tocmai ca s� se eludeze plata unui impozit mai mare? Profitul, �i el, poate fi f�cut zero din pix. Ma�ina�iunile financiare ale patronilor s�nt infinite. �n schimb, dac� nu privatizezi o fabric�, vei avea cheltuielile cu salariile, curentul, transportul, plata furnizorilor etc., dar tot profitul se va duce la stat. Un calcul simplu ne arat� c� privatizarea unei fabrici va aduce, an de an, o gaur� mare la bugetul de stat. Nu spune nimeni s� desfiin�a�i tot ce �nseamn� depozite �i f�bricu�e construite de investitorii autohtoni sau de peste hotare. Noi am trecut de la extrema �totul construit de c�tre stat� (p�n� �n 1990) la o alt� abordare dus� la limit�: �nimic construit de c�tre stat�. Fonduri exist�. Cine ne �mpiedic� s� recondi�ion�m m�car o uzin� mare o dat� la 5 ani? FMI-ul? Departamentul de Stat (din SUA)? Grupul Bilderberg? Sau este vorba despre frica noastr� cronic� s� nu �i sup�r�m pe cei care s�nt mai marii lumii? C�nd o s� ne debaras�m de ace�ti politicieni cu pantalonii tremur�nd? Statul nu mai construie�te absolut nimic. Nu mai exist� utilaje �i nici angaja�i care, m�ine, dac� ar fi o calamitate, s� ridice 2-3 blocuri pr�bu�ite. Lucr�m numai pe baz� de licita�ii, �tim cu to�ii c�t de cinstite. A�tept�m ca firma care a c�tigat licita�ia s� termine lucrarea, desigur cu n am�n�ri �i supliment�ri de pl��i din partea statului. C�nd este gata, lucrarea a costat de c�teva ori mai mult dec�t ar fi fost pre�ul pie�ei. �n atare condi�ii, ministrul sau primarul sau consiliul care a aprobat o asemenea lucrare este prietenul cet��enilor sau du�manul lor? Se mai mir� c� puterea se rote�te, cel t�rziu, o dat� la 10 ani. Lumea se satur� de fiecare dintre ei, dar dubios c�, de fiecare dat�, se �ntoarce la cei care au jefuit �nainte, �n loc s� se arunce �n necunoscut �i s� voteze un partid care nu a fost la guvernare. C�nd te �ntorci la unul care te-a furat, nu ai dreptul ca, mai apoi, s� te pl�ngi de el. Sau �l ai, pentru c� libertatea de exprimare �nc� exist� �n Rom�nia, doar c� devii penibil. Statul nu mai construie�te fabrici, uzine, blocuri (doar ANL a mai construit), spitale, policlinici, �coli, licee, universit��i, dar nici m�car nu �i p�streaz� spa�iile comerciale de la parterurile blocurilor (magazine, farmacii). Statul prefer� doar s� primeasc� chiria acelor spa�ii, unele dintre ele nemaifiind ale statului. De ce acest abandon? �N-o s� fi�i �n stare nici s� zugr�vi�i ceea ce a construit tata�, spunea Nicu Ceau�escu. A fost oare un blestem, sau o viziune? V�z�nd ulii care rupeau din cadavrul regimului Ceau�escu, Nicu �i-a dat seama cu cine are de-a face �i cu cine o s� avem �i noi de-a face. La �nceputul lui 1990, �ntr-o vizit� prin fabricile bucure�tene (c�nd ele �nc� nu erau distruse), Petre Roman era �nc�ntat de aparatura computerizat� recent (desigur c� �n regimul �mpu�catului). Ce a spus el, imediat dup� aceast� vizit�? C� �Industria rom�neasc� este un morman de fiare vechi�. Acum �n�elege�i de ce ace�ti oameni supravie�uiesc timpului politic? �nt�i la FSN, apoi la PD, acum la PNL. M�ine la PMP? Avem bani s� cump�r�m avioane second-hand, dar nu avem bani pentru industrie. Cum s-a ajuns �ntr-o asemenea fund�tur�? Vorbeam despre alegeri, dar poate noi �i vot�m pe al�ii, dar sforile se trag la �nalta poart�, acum la Washington. Atunci ce speran�� ne mai r�m�ne? Protestul stradal? P�n� �i �la iese din calcul pentru c� NSA-ul american este deja cu ochiul Big Brother-ului pe noi. Unchiul Sam nu doarme. Ca atare, orice mi�care de protest va trebui s� fie una spontan� �i na�ional�. Dar un popor �nfometat �i deprimat este mult mai u�or de manipulat cu: democracy, freedom of spech, the land of the brave, cuvinte care se lipesc mai u�or de urechile celor tineri, for�a unui protest masiv. Ei accept� orice. Ei s�nt cei mai t�cu�i, cei mai plafona�i, cei mai resemna�i, cei mai manipula�i. Viitorul nu sun� bine. Cel mai trist este c� nici nu am �ncercat s� resuscit�m Marea Industrie. Ne-am bazat pe IMM-uri. O sanie nu se trage cu 10 reni pitici. Mai ai nevoie �i de 2 sau 4 reni mari �i voinici. Noi am renun�at la renii mari �i nici nu le-am mai oblojit r�nile. Ne-am uitat la ei cum mor �i nici nu i-am �nlocuit cu al�ii. Fostele t�ri ale Blocului Comunist nu �i-au distrus chiar toat� industria. Noi, aici s�ntem pe locul 1 �n Europa. Exact unde nu trebuia. I-am pus capac, am �ngropat-o �i am m�ncat �i bomboana de pe coliv�. �n ora�ele cu mari uzine a existat o explozie demografic� �n anii �70-�80. Acum, acele ora�e s�nt ni�te fantome ale trecutului. Muncitorii de atunci s�nt agricultorii de acum �i stau cu s�p�liga �n m�n�, �n spatele cur�ii, �n loc s� �nve�e o nou� genera�ie de ingineri cum se prelucreaz� o�elul, spre exemplu. Care genera�ie? Copiii lor au plecat �n bejenie spre alte ora�e sau chiar spre Bucure�ti, sper�nd c� deblocarea unui telefon la Obor sau videochat-ul le va �ine de foame. κi ajut� �i ei p�rin�ii dac� pot, dac� nu, p�rin�ii le mai trimit o zacusc� sau ni�te borcane cu mur�turi. Bra�ovul, de exemplu, este un ora� pustiu. �n afar� de centru �i creasta mun�ilor, el este p�r�sit. S�nt str�zi cu magazine cu lemne �n geam, dar �n spatele geamurilor se v�d �ng�lbenite reclame la �Tractorul Bra�ov�. Trecut-au anii. �Vom fi iar�i ce-am fost �i mai mult dec�t at�t� (Petru Rare�). Vom avea iar industria de alt�dat�? Acum este un moment de cotitur�. St�m �i ne uit�m cum industria se vinde la fiare vechi, sau lu�m atitudine? Ne l�s�m c�lca�i �n picioare mai r�u ca niciodat�? Mereu a fost o �nalt� Poart� (mai pu�in pe vremea lui Ceau�escu) la care b�team timizi sau care ne trimitea soli cu piepturile umflate, dar parc� acum Poarta este �i mai �nalt� �i piepturile lor s�nt �i mai umflate. S�nt umflate pentru c� noi le-am permis s� ajung� a�a. Ne-au cucerit economic, pentru c� noi ne-am v�ndut de bun� voie industria, sau am l�sat-o s� putrezeasc�. Orice are un sf�r�it �i un �nceput. St�m cu m�inile �n s�n? Dac� da, s�ntem ni�te la�i. Ni�te neputincio�i �n fa�a Istoriei, care vine nemiloas� �i ne �terge de pe fa�a p�m�ntului. ��ri se nasc, dar �i dispar din Istorie. Nici o �ar� n-o s� stea s� ne �in� de m�n� �i s� ne m�ng�ie pe cap. O s� rup� din noi cu prima ocazie, dac� ne vede bolnavi �i c�zu�i. Haide�i s� ne vindec�m de somnul �sta complice �i rece, ca o ploaie �ntunecat� �ntr-un martie ca cel prezent. Istoria nu ne va ierta, dac� ne uit�m indiferen�i la pr�bu�irea industriei. S� o ajut�m! S� urnim mun�ii din loc! S� vin� muntele la Mahomed! Haide�i s� nu st�m pasivi pentru c� alt� �ar� nu avem �i alt� via�� nici at�t! EMI Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 14 Martie 2015, ora 13:44
CAMPANIE JENANT�
cadourile-electorale-care-au-o-valoare-mai-mare-de-10-lei-interzise www.ziartricolorul.ro/campanie-jenanta/ De candida�i nu ducem lips�! Problema este c� nici unul nu pare a lua �n serios competi�ia. Nici unul dintre cei care conteaz�! Dimpotriv�, pare c� s-au implicat �n campanie, fie din vanit��i �i orgolii personale, fie �n urma unor obliga�ii de partid. Pentru c� to�i afi�eaz�, din start �i voit, atitudinea perdantului. Bun�oar�, Elena Udrea pare a fi intrat �n curs� pentru a putea beneficia de sesiunea de shopping electoral la pre� redus, sau chiar �moca�, o campanie de solduri aferente candida�ilor care-�i fac de lucru cu noile normative specifice �vizitelor de lucru� electorale. Ori, poate este beneficiul ei personal pentru �sacrificiul� intr�rii �n curs�! �i pare c� strict pl�cerile ei personale conteaz� �n aceast� competi�ie, inclusiv din perspectiva posibilit��ii de a se maimu��ri o lun� ca preziden�iabil cu SPP la poart�. �n rest, candidata ac�ioneaz� �i reac�ioneaz� �ntr-un fel care serve�te, fie �i indirect, singurului �alerg�tor� care, p�n� la aceast� or�, conteaz�. C�ci, de�i Elena Udrea a tot �nfierat spectacolul muncitoresc de campanie �i de zi de na�tere al candidatului PSD, propria ei lansare a avut un penibil iz uniformizant. Pentru c�, dup� ce s-a ar�tat deranjat� de marea de steaguri ro�ii, �i-a costumat propriul staff �ntr-un albastru de salopet� uniformizat� �i l-a dus pe ruina unui foste mari fabrici (vorba aceea: ruinele la ruine trag!). O plagiere poate incon�tient� (de�i singur� sublinia c� nu crede �n coinciden�e, nu �n aceast� perioad�!) a abilit��ii PSD-ului de a se afi�a partidul masselor. �i nici Iohannis nu s-a �ndep�rtat de acest tablou �n care pare c� scopul campaniei este unul pur personal, aleg�nd s�-�i lanseze �n prima zi �electoral� (c�, deh�, �i dup� spusele lui, nu exist� coinciden�e!) prima sa carte. �Pas cu pas� � c�-i scump la vorb�! Un volum autobiografic �de sub 200 de pagini� (cam scurt� biografia!), lansat �naintea etapei preziden�iale (probabil pentru c� �tie c� nu va exista un capitol biografic �n aceast� func�ie). O carte care, e drept, nu are ce r�u s� fac� na�iunii electorale, dar care a fost lansat�, de parc� �ara pentru care vrea s� candideze este doar pe fruntariile buliba�elor de Sibiu, �n sediul prim�riei pe care �nc� o p�store�te. Iar un alt candidat, cu un nevinovat nume de telemea �nvechit�, ne promite construirea de fabrici de becuri (or, e nevoie �s� ne lumin�m poporul dac� vrem s� fim liberi� � N. B�lcescu, dar nu la asta se referea marele g�nditor). �i poate c�, de fapt, nici nu ne a�tept�m la prea mult� agita�ie per capita de candidat cu �anse aparente. Tragedia vine �ns� din faptul c� totul pare a fi bine �ns�ilat tocmai pentru a distrage aten�ia de la mar�ul spre statul cvasiabuziv al actualei guvern�ri. Care nu toac� m�runt pe la capetele mai de�irate ale democra�iei �i libert��ilor noastre, ci �mplete�te de-a dreptul noduri pe singurul fir care ne mai leag� de speran�ele baricadelor din decembrie �89. C�ci feluritele institu�ii ale statului �i a�az� peste din�ii caria�i de birocra�ie col�ii pe care s�-i �nfig� �ntr-o carne de tun care nici m�car zv�cniri de revolt� nu mai d� la iveal�. Iar aceste institu�ii-corb, agen�ii ce p�n� mai ieri fiin�au �ntr-o marot� a aparentei necesit��i, se rigidizeaz� tras�nd liniile de demarca�ie ale viitorului stat �n stat pesedist. �i privim absen�i cum consiliul de discriminare a rom�nilor �i �ntinde �sfera de competen�e�, institu�ia micron trasfer�ndu-�i agenda de �combatere a discrimin�rii� dincolo de cazuistica de p�n� acum. Acum analizeaz� compozi�ii literare, pentru �nceput versifica�ia noului Imn al na�ionalei de fotbal, cu indica�ii de cenzor al versului deranjant (nici nu mai conteaz� care): �Pe ei, pe mama lor!�. �i este doar pilonul de fundamentare �i s� nu fim mira�i �n clipa �n care tezele trasate �n mar�ea neagr� a democra�iei se vor aplica revistelor, ziarelor, c�r�ilor �i parodiilor TV, �ntr-o �tergere a ultimelor zv�cniri ale ultimelor peni�e ale unei na�iuni care �i-a plecat fruntea. Tot �n linia acestor agen�ii, institu�ii, deconcentrate �i alte cele, care devin agenturile unei puteri care nu va a�tepta nici m�car s� se usuce tu�ul votului, reg�sim �i Consiliul Concuren�ei. Care a t�cut ani �ntregi, c�nd guvernan�ii se jucau cu tarifele la gaze �i electricitate, c�nd b�ie�ii de�tep�i ne furau din buzunare, dar pe care puterea a reevaluat-o �i a a�ezat-o pe un alt v�rf de lance. Pentru c�, �n fond, a�a se cl�de�te un stat poli�ienesc; prin darea de atribu�ii �i libert��i de abuzuri unor institu�ii. Mai ieri pl�p�nde structuri-scobitoare, scobind dup� lefuri �n sacii bugetului, ast�zi gata s� devin� piloni ai statului pesedist. Un Consiliu al Concuren�ei transformat �n cerber la dispozi�ia guvernan�ilor. �i care se pricepe la orice: de la �n�elegerile pe pia�a acumulatorilor auto (!), la analiza pie�ei de retail �i a pie�ei de publicitate (unde a aplicat, practic, amenzi pe veniturile din crea�ie � ce at�ta creativitate la un popor care trebuie s� d�rd�ie �n turm�, d�uneaz� uniformiz�rii!) la sanc�ionarea pie�ei mass-media. C�t s� devin� un conciliu anti-economie (de pia��). Sau, pentru a r�m�ne la tezele din mar�ea neagr�, un consiliu mercurial al economiei planificate (de c�tre guvernan�i!). Un organism care a ajuns s� aplice sanc�iuni pentru �n�elegeri �n domeniul publicitar, dar s� fac� �i descinderi la sediul televiziunilor (poate, m�ine-poim�ine, va fi chiar parte a unei noi g�rzi financiare cu atribu�ii extinse �i denumire pe m�sur� � Garda Concuren�ei!). Un Consiliu al concuren�ei care, iat�, nu sufl� o vorb� despre concuren�a neloial� a PSD-ului, care a umplut �ara cu bannere �i portrete ale tovar�ului prim june socialist de ai impresia c� au mai pus �i st�lpi de iluminat public pentru a avea unde s� aga�e trofeele indiferen�ei noastre. CEZAR ADONIS MIHALACHE Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 14 Martie 2015, ora 15:29
ehhhh, acu ' ca citi si presa tricolora in timp ce -mi beam cafeluta de dupa-masa, ma duc si pe la politice sa mai ma distrez putin !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Martie 2015, ora 08:43
alooooo....stati la locurile dvs si nu va-nghesuiti , ca-i destula cafea !
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Martie 2015, ora 08:59
De la: gabigabi2, la data 2015-03-15 08:43:06alooooo....stati la locurile dvs si nu va-nghesuiti , ca-i destula cafea ! Buna dimineata! Mmmmm, o cafea aromata este inceputul perfect al duminicii. Maine , o noua saptamana de munca, insa astazi profitam la maxim. Beau o gura de cafea cu tine si trag cateva fumuri, poi ma duc pe la cumparaturi. Ieri am fost la pescuit, asa ca ma duc sa cumpar peste de o saramura....
|
Postat pe: 15 Martie 2015, ora 09:21
De la: Black_Friday_, la data 2015-03-15 08:59:10De la: gabigabi2, la data 2015-03-15 08:43:06alooooo....stati la locurile dvs si nu va-nghesuiti , ca-i destula cafea ! ' neata buna ! tocmai ce-am admirat-o pe una care, tragind pe spate capul pestelui , in jos spre coada, intr-o miscare foarte precisa, l-a dezbracat pe bietul peste de l-a lasat numai fileul de pe oase ! ei, asta da, pescarita ! spor la cumparaturi !
|
Postat pe: 15 Martie 2015, ora 09:30
De la: gabigabi2, la data 2015-03-15 08:43:06alooooo....stati la locurile dvs si nu va-nghesuiti , ca-i destula cafea ! o cafea imi torn si io...da' nu ma-nghesui ...imi aprind o tigara si trag cu sete din ea...
|
|
Postat pe: 15 Martie 2015, ora 09:31
De la: Black_Friday_, la data 2015-03-15 08:59:10De la: gabigabi2, la data 2015-03-15 08:43:06alooooo....stati la locurile dvs si nu va-nghesuiti , ca-i destula cafea ! www.google.ro/search?q=saramura+de+crap&rls=org.mozilla:ro:offic... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 15 Martie 2015, ora 09:33
|
|
Postat pe: 15 Martie 2015, ora 09:39
SURSE - O ședinț� nepl�cut� pentru Vasile Blaga, �n vechiul PDL www.stiripesurse.ro/surse-o-edin-a-neplacuta-pentru-vasile-blaga... Liderii vechiului PDL se vor reuni �n ședința Colegiului Director, �nainte de a merge �n fața Biroului Permanent Național al marelui PNL. �n plin scandal de corupție, liderii PDL trebuie s� ia o serie de decizii importante, tocmai �n ceea ce privește corupții din partid sau viitorii clienți ai DNA. Pe ordinea de zi informal� a ședinței PDL se va reg�si un punct extrem de sensibil: modificarea statutului, pentru a-i arde pe corupții aflați �n diferite faze ale urm�ririi penale. Aici, cei de la PDL au o problem� mare c�t casa, av�nd �n vedere c� v�ntul dinspre DNA bate tocmai spre foștii oameni ai lui Traian B�sescu. Deși nu s-a �nceput urm�rirea penal� pe numele lui Vasile Blaga, la DNA au fost depuse cel puțin 3 denunțuri, iar procurorii �l pot chema oric�nd pentru l�muriri sau chiar mai mult. Și din acest motiv, cei din vechiul PDL �ncearc� umble cu grij� la viitoarele prevederi statutare, pentru c� Vasile Blaga este doar v�rful de lance, �n situația sa fiind mai mulți grei ai PDL. Un alt punct sensibil pe ordinea de zi a Colegiului Director de la PDL va fi situația datoriilor din teritoriu. La PDL s-a produs o descentralizare a filialelor județene, care s-au administrat �n regim propriu. Cumulat, nivelul datoriilor se �nv�rte �n jurul sumei de 3 milioane de euro, la fel ca și �n vechiul PNL. Surse din vechiul PDL ne-au explicat c� r�m�ne de v�zut dac� vor fi abordate direct conflictele majore din s�nul noului PNL. Bucureștiul, Gorjul, dar și alte organizații stau pe un butoi cu pulbere, din cauza r�zboiului dintre co-președinții PDL și PNL din teritoriu. La București, poziția lui Blaga a fost clar�: a �ndemnat-o pe Anca Boagiu s� nu cedeze un pas �n fața lui Teodor Atanasiu. De altfel, surse din PDL susțin c� democrat-liberalii au dat foc fuziunii cu PNL cu acordul lui Vasile Blaga. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 15 Martie 2015, ora 09:42
EXCLUSIV Nebunia din Dosarul V�lcov: Banii la pung� și �nt�lniri �n cimitir/ STENOGRAME www.stiripesurse.ro/exclusiv-nebunia-din-dosarul-valcov-banii-la... Dosarul �n care este implicat ministrul Finanțelor Publice dezv�luie o lume mafiot�. Procurorii DNA noteaz� c� ministrul primea banii la pung� �n tranșe cuprinse �ntre 400.000 și 1.000.000 de lei, iar �nt�lnirile conspirative aveau loc noaptea �n cimitir. Informația apare �n referatul procurorilor DNA cu propunerea de arestare pentru actualul primar al municipiului Slatina, Minel Prina, reținut pentru complicitate la trafic de influenț�, �n dosarul �n care a fost pus sub acuzare și ministrul Finanțelor, Darius V�lcov. "Astfel, la momentul efectu�rii pl�ților de c�tre Compania de Ap� Olt, V�lcov Darius se prezenta la sediul SC Tehnologica Radion, dup� ce �l suna �n prealabil pe telefonul mobil aspecte confirmate de angajați. Remiterea sumelor de bani c�tre V�lcov s-a realizat �n pungi de plastic �n tranșe cuprinse �ntre 400.000 și 1.000.000 de lei, proveniența banilor remiși fiind justificat� de omul de afaceri ca fiind din v�nzarea unor terenuri proprietate personal� sau din retrageri �n numerar din contul personal", se arat� �n document. Procurorii au constatat c� omul de afaceri l-a contactat pe Darius V�lcov, primar al municipiului Slatina la acea dat�, c�ruia i-a propus ca �n schimbul oferirii sprijinului const�nd �n influențarea factorilor de decizie din cadrul autorit�ții contractante �n vederea c�știg�rii unor licitații de lucr�ri pentru obiective situate �n municipiul Slatina, orașele Scornicești, Piatra Olt și Dr�g�nești, s� �i dea 20% din valoarea sumelor �ncasate (f�r� TVA) conform contractelor de execuție a respectivelor lucr�ri. �n urma accept�rii propunerii f�cute, firma sa a c�știgat licitațiile organizate �n cadrul proiectului ''Extinderea și reabilitarea sistemelor de alimentare cu ap� și ap� uzat� �n județul Olt'', av�nd ca obiect semnarea contractelor cu Compania de Ap� Olt pentru urm�toarele lucr�ri: ''Reabilitare și extindere rețele de ap� și canalizare �n municipiul Slatina'', ''Reabilitare și extindere rețele de ap� și canalizare �n orașele Dr�g�nești-Olt și Piatra-Olt'' și ''Reabilitare și extindere rețele de ap� și canalizare �n orașele Scornicești și Potcoava''. "Astfel, �n baza acestei �nțelegeri, �ncep�nd cu luna decembrie 2010, Darius V�lcov s-a prezentat periodic la sediul firmei acestuia din București, unde a primit sume de bani �n lei, remiterea fiind realizat� ori de c�te ori contractantul Compania de Ap� Olt efectua pl�ți �n contul SC Tehnologica Radion SRL", au reținut anchetatorii. Potrivit documentului, �ncep�nd cu jum�tatea anului 2012, din cauza unor probleme financiare existente �n cadrul firmei omul de afaceri nu a mai putut face pl�țile c�tre V�lcov, context �n care acesta l-a pus �n leg�tur� cu viceprimarul Minel Prina care știa de �nțelegere, hot�r�nd, �n scopul disimul�rii provenienței ilegale a banilor, ca diferențele de bani neonorate s� fie pl�tite de SC Tehnologica Radion c�tre SC Plus Confort SRL, prin �ncheierea a trei contracte fictive de furnizare de bunuri/servicii, f�r� ca aceast� societate s� presteze vreun serviciu. Astfel, arat� DNA, banii s-au virat, pe baza acestei relații comerciale nereale, și �n perioada 2010-2012, Darius V�lcov primind o sum� cuprins� �ntre 1.500.000 � 2.000.000 euro, echivalentul �n lei. �n referat se precizeaz� c� �n perioada 2009-2014 omul de afaceri s-a �nt�lnit de mai multe ori cu Prina și V�lcov pe raza municipiului Slatina și �n București, una dintre locațiile de �nt�lnire fiind Hotelul City. "�n cursul anului 2009, �n urma particip�rii la cele trei licitații, av�nd ca obiect lucr�ri de reabilitare și extindere rețea de ap� și canalizare �n cadrul unui proiect cu finanțare european�, SC Tehnologica Radion a fost declarat� c�știg�toare, iar �n perioada soluțion�rii contestațiilor formulate de ceilalți participanți la licitație, omul de afaceri s-a �nt�lnit cu suspectul V�lcov la sediul SC Tehnologica Radion, care l-a asigurat c� nu exist� motive de �ngrijorare �n leg�tur� cu admiterea contestațiilor. Aceste aspecte i-au format convingerea c� pentru c�știgarea licitației și soluționarea favorabil� a contestațiilor formulate de celelalte firme, V�lcov și-a exercitat influența asupra factorilor de decizie �n atribuirea �n cursului anul 2010 a celor trei contracte cu Compania de Ap� Olt, contracte materializate la datele de 13.05.2010, �n valoare de 28 milioane de lei, 30.07.2010 �n valoare de 44 milioane lei și 04.08.2010, �n valoare de 23 milioane de lei", se mai spune �n referat. ******* Iat� convorbiri dintre cei implicați �n dosar: Din data de 24.02.2015: �TIMOFTE PETRE BOGDAN: Ca s� vezi ce mi-au oprit. C�nd m-am dus, m-am dus, a�a, cu teancu� de dosare. Ce-au scos de acolo? Contractu� cu MKS! Contractu� cu PLUS CONFORT! Contractu� cu CAFMIN, contractele cu �[neinteligibil]�, contractele cu ACETI. At�t! Nimic altceva. TIMOFTE PETRE BOGDAN: Eu sunt asociat �i director general. Cu func�ii depline, cu �mputerniciri, eu am semnat tot. Trebuia s� spun: �Doamn�!� zic: �Ce s� vin� aia, c� aia nu �tie nimic. V� spu, eu sunt administrator de fapt.� Da?� �[�]� �TIMOFTE BOGDAN PETRE: S� trecem la CAFMIN. �i �la a venit exact� �la a venit exact �n timp ce eu� c�nd m� apucasem cu CAFMIN-u�. �n�elegi? La CAFMIN eu �l visam, c� era simplu, dou� facturi, �tiam exact ce luasem de la el, ce [cuv�nt obscen]. MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Da� �la, ce dracu ai luat de la el? TIMOFTE BOGDAN PETRE: De la �la am luat de 10 miliarde �n acte, care i-am achitat. Mi-a facturat �i i-am pl�tit. De trei ani de zile. 10 miliarde. Am luat betoane �i arm�tur� pentru blocuri. �A, pentru blocuri? Ale cui sunt blocurile? Ale lui ACETI� ACETI?! �i are �i colo, �i colo. Aa, O.K.! Haide�i c� o s�-l lu�m �i pe ACETI.� A�a! ��i unde a�i luat betoanele?� Ce puteam s� zic: �Doamn�, sunt puse �n oper�. Sunt �n lucrare, a�a.� ��i a�i facturat c�tre ACETI?� �[�]� �MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Deci, rela�ia cu M.K.S.� TIMOFTE BOGDAN PETRE: Rela�ia cu PLUS CONFORT, rela�ia cu ACETI, rela�ia cu CAFMIN �i rela�ia cu SPOTLESS.� �[�]� �TIMOFTE BOGDAN PETRE: Tu nu apari cu materiale de 1 miliard cum am cump�rat, cu termosistem de at��ia bani! Ai �n�eles?!� ...[�]� �TIMOFTE BOGDAN PETRE: Dup� aia am ie�it cu LUCI, m-am dus cu el la CITY, am scris exact ce am declarat acolo, el veni acuma, la fel, s� se �nt�lneasc� cu șefu. Eu i-am spus dec�t at�t� �M�, m�nca-�i-a��!� MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Stai, c� m-ai pierdut. Mai zi o dat�! TIMOFTE BOGDAN PETRE: M-am �nt�lnit cu LUCI la CITY. A scris �i el pe foaie tot ce-am� �ntreb�rile care mi le-a pus �ia, r�spunsurile, toate ce au luat, ce cutare, ce am mai vorbit adiacent �i de ce era scris acolo, dac� nu s-au scris toate� A�a! Deci, acolo mai era �n spatele lu� �[neinteligibil, vorbe�te �n �oapt�]� s� se �nt�lneasc� cu DARIUS� cu [cuv�nt obscen] �lalalt. MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Cu DARIUS? TIMOFTE BOGDAN PETRE: Da!� �[�]�. �TIMOFTE BOGDAN PETRE: P�i, cum? Cum? Exact a�a i-am spus: �M�nca-�i-a� [cuv�nt obscen] ta, fii atent aicea. Dac� e nevoie m� chemi �i st�m de vorb� cu DARIUS �n fa�� �i eu i spun �n fa��. M�nca-�i-a� gura! Po�i s� m� pui, s� a�a� s� torni sarea acolo, nu zic nimic, da� g�ndi�i-v�! Am doi copii, fra�ilor!� �i mai spun o treab�: �Vai mor�ii mei!� C� mai este �i vorba aialalt�: Da, m�, am f�cut, da� barem� M�nca-v-a�!� �[�]� �MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Cine? Vorbeai tu cu LUCI �i el ��i zicea? TIMOFTE BOGDAN PETRE: LUCI! Da, da! C� sunt al�ii care g�ndesc pentru noi �i �tiu ei ce au de f�cut�. �[�]� �MOCANU MARIAN ALEXANDRU: B�, da� c�nd� c�nd �i-am� c�nd ai primit banii de la M.K.S., c� a fost, nu mai �tiu, 1 milion dou� sute patruzeci, 1 milion trei sute� TIMOFTE BOGDAN PETRE: 1 milion trei sute! MOCANU MARIAN ALEXANDRU: �ia to�i s-au dus �n hotel? TIMOFTE BOGDAN PETRE: P�i, da, m�, ce dracu� s� fac eu cu� MOCANU MARIAN ALEXANDRU: [ofteaz�] P�i, era o poveste cu� a �ncasat PLUS CONFORT de la TEHNOLOGICA �n perioada aia �i s�-mi bag [cuv�nt obscen] �n ea de treab�, fix �n perioada aia eu �i i-am dat �ie �n BOGMAR cu lucr�rile [cuv�nt obscen] mele �i dup� aia toate s-au dus �n hotel. TIMOFTE BOGDAN PETRE: Toate s-au dus �n hotel, pentru c� pentru c� �i din ACETI, ce mi-a dat ACETI am b�gat �n hotel. ACETI mi-a dat pentru blocurile �i noi b�gam �n partea astalalt�. Ai �n�eles?� �[�]� �TIMOFTE BOGDAN PETRE: 450 de miliarde� de milioane. 1 miliard o sut� �tii unde sunt? Sunt b�ga�i �n ACETI. Deci, dup� ce c� eu �n toat� perioada asta am tr�it cu salariu�� �i munca mea, p�i, mi-o lua�i �i pe aia, m�, s� moar� mama? �i �i zic lui LUCI: �M�i, nene, aia-i �mecheria mea, e munca mea, e riscu� meu, e stresu� meu, e �mecheria mea �ia-s banii mei!� �P�i, nu po�i s�-i sco�i, c� trebuie s� pl�tim datoriile din urm�.� �P�i, stai m�, pu�in! Cu banii mei� ei vin cu banii��. �[�]� �TIMOFTE BOGDAN PETRE: Te rog frumos, ALEX� Nu, nu, nu zic! Eu c�nd m� �nt�lnesc cu DARIUS, eu �i spun �n fa��. �M�nca-�i-a� [cuv�nt obscen] ta� ��i m�n�nc� Merg p�n� �n p�nzele albe!� Da? �Spune-i exact ce faci� dar dec�t at�t... s� nu m� duc acolo, frate� c� las doi copii acas� �i nevast�.� MOCANU MARIAN ALEXANDRU: C�? TIMOFTE BOGDAN PETRE: �C� las doi copii acas� �i nevast�.� �[�]� �MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Nici nu vreau s� m� g�ndesc c�te ai f�cut tu acolo �i ce creditare ai �i tu �n BOGMAR-u� �la, �n [cuv�nt obscen] mea. TIMOFTE BOGDAN PETRE: Vai de capu� meu! Vai de capu� meu! MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Mult? TIMOFTE BOGDAN PETRE: Vai de capu� meu! Mult!� �[�]� �TIMOFTE BOGDAN PETRE: De ce nu i-ai mai pl�tit lui CAFMIN? Ai 10 miliarde �n 3 ani? De ce nu ai mai pl�tit?� �[�]� �TIMOFTE BOGDAN PETRE: B�, nu vezi c�-i clar? Cineva, care au f�cut� útia sunt ni�te pulifrici, cum �mi zice mie DARIUS. A�a �mi zice mie, pulifirici. MOCANU MARIAN ALEXANDRU: A�a ��i zice DARIUS? Pulifirici. TIMOFTE BOGDAN PETRE: Da! Da�� �[�]� �TIMOFTE BOGDAN PETRE: M-a l�sat pe mine �i s-a dus repede la DARIUS. �i i-ar fi zis DARIUS� MOCANU MARIAN ALEXANDRU: La DARIUS? TIMOFTE BOGDAN PETRE: Da! MOCANU MARIAN ALEXANDRU: P�i, �i? TIMOFTE BOGDAN PETRE: Cic� ar fi zis DARIUS: �B� S� se �in� tare�� �i �sta a spus: �La ce dracu� s� se �in� tare, m�, c� nu �tie nimic acolo?� �i � s� nu treac� de �tia, de Antifraud�, c� are el pe �la, �l cump�r� pe �la de sus care e la Antifraud�. Ceva de genu� �sta. O fi a�a, mi-o fi zis mie s� m� lini�tesc� MOCANU MARIAN ALEXANDRU: �i sincer, te te �ntreb: te lini�te�ti?� �[�]� �TIMOFTE BOGDAN PETRE: Urm�toarele� urm� Urm�toarele �ntreb�ri �stea sunt: �B�! Ia spune�i, m�, voi c� v-am �i analizat. �tiu cine sunte�i, ai cui sunte�i, ce ave�i pe numele vostru, sunte�i vai mor�ii vo�tri. O.K.! Cine e, m�?� Asta vor s� ajung�, la DARIUS �i la MINEL. �Cine sunt, m�?� MOCANU MARIAN ALEXANDRU: La MINEL? TIMOFTE BOGDAN PETRE: �Cine v-a �nv��at, m�, pe voi s� face�i a�a, c� voi nu �ti�i, da�i-v� dracu�?� �P�i domnule, c� s� vezi�� De unde� Da� te �ntreab� simplu: �De unde ai tu BOGDANE �i ALEX banii �tia?� �[�]� MOCANU MARIAN ALEXANDRU: �i? Se duce el la pu�c�rie? TIMOFTE BOGDAN PETRE: �i zice� �i zice c� ar fi zis DARIUS s�pt�m�na trecut�, c�t am stat noi pe aici �n BUCURE�TI, s-au dus, s-au �nt�lnit �n cimitir și au vorbit și... MOCANU MARIAN ALEXANDRU: �m? TIMOFTE BOGDAN PETRE: �i zice c� ar fi zis DARIUS: �B�, dac� se ajunge la nu �tiu ce��, cu o lacrim� a�a �n col� s-a �ntors �i a zis � �Eu mi le asum pe toate. Nu o s� v� las pe niciunu� a�a.� �[�]� TIMOFTE BOGDAN PETRE: Dec�t at�ta i-am spus asear� c�nd m-am desp�r�it de el �i o s�-i mai spun �nc� o dat� �i dac� m� cheam� s� vorbesc cu DARIUS: �Fra�ilor, g�ndi�i-v� bine, nu sunt numai eu, BOGDAN TIMOFTE, �n chestia asta, pulifriciu�. Suntem to�i. O lu�m to�i. Da? Nu uita�i c� am doi copii.� M�nca-v-a� [cuv�nt obscen] voastr� �s� v-o m�n�nc. �tii cum e vorba aia: �Fiecare �i p�ze�te pielea!� La o adic�, c�nd vezi c� toat� lumea fuge �n st�nga, �n dreapta. Se debaraseaz� de tine ca de o m�sea stricat� la o� la o chestie de asta. �[�]� TIMOFTE BOGDAN PETRE: Da. �la: �Auzi, cum func�ioneaz� hotelu� �sta?� �Cum l-ai f�cut, m�, c�-i pl�tit cu 8 miliarde?� At��ia bani sunt din SGV. �C� s-a lipit cu MILENIUM, cum era. A dat 800 de milioane SGV-u�, 800 de milioane �i dup� aia �nc� 1 miliard c� s-au lipit �ia. Nu ai ce �i cum� MOCANU MARIAN ALEXANDRU: �i cum, a crescut singur? [cuv�nt obscen] mea! TIMOFTE BOGDAN PETRE: Da, a�a, peste noapte! �P�i, nu, c� am pl�tit eu!� ��i tu nu ai mai facturat?� �Nu!� �P�i, �i ai pl�tit tu� Tu din ce ai pl�tit, m�, BOGDANE? De unde ai avut tu banii �tia s� pl�te�ti?� MOCANU MARIAN ALEXANDRU: �i este greu s� se vad� c� ai avut banii de la MKS, care MKS i-a avut de la PLUS CONFORT sau i-ai avut direct de la PLUS CONFORT sau de unde ai mai avut tu, dracu�, pe acolo? �m? TIMOFTE BOGDAN PETRE: �i aport! Aporturi, aporturi, aporturi! �[�]� TIMOFTE BOGDAN PETRE: C� diminea�� c�nd m-am �nt�lnit eu cu el, c�nd ne-am dus s� ne tundem, �mi zice: �Vezi c� am vorbit cu DARIUS �i s�-i facturezi 70% din 2 miliarde lu�� lu� SGV-u�. �i o s�-�i dea SGV-u� banii �tia s� te apuci de munc�.� �Ast�zi facturezi! Da?� �O.K.!� Ce s� mai fac, ce s� mai, c� MOCANU MARIAN ALEXANDRU: S�-mi facturezi tu mie pe SGV 2 miliarde? TIMOFTE BOGDAN PETRE: Da. 70% din din 2 miliarde. TIMOFTE PETRE BOGDAN: Pfoai de capu��! Eu nu mai� nu pot s� spun sume, nu �tiu c�te zeroruri. �[neinteligibil]� mie �[neinteligibil]� Ce? �[neinteligibil]� Tu vrei s� dormi lini�tit� cu �tia �n cas�? MOCANU MARIAN ALEXANDRU: ΅ TIMOFTE PETRE BOGDAN: Nu puteam s� m� urc cu ei �n ma�in�, �mi rupeau m�na! M�, �mi rupeau m�na! �tii cum m� �tiu �ia de la casele de schimb valutar? MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Å TIMOFTE PETRE BOGDAN: Sute de mii am schimbat la ei! MOCANU MARIAN ALEXANDRU: �n ora�, acolo? TIMOFTE PETRE BOGDAN: Aoleu! MOCANU MARIAN ALEXANDRU: �i ce dracu� ai f�cut cu ei? TIMOFTE PETRE BOGDAN: [r�de] MOCANU MARIAN ALEXANDRU: �n euro, i-ai schimbat �n euro? TIMOFTE PETRE BOGDAN: Din euro �n lei, din lei �n euro. MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Cum trebuia la momentu� respectiv? TIMOFTE PETRE BOGDAN: �n dolari, �n franci, �n ce trebuia atunci. MOCANU MARIAN ALEXANDRU: M�nca-�i-a�� TIMOFTE PETRE BOGDAN: �tii cum m� �tiau �ia? C�nd m� duceam, c�nd �i sunam, oamenii �tiau direct: �C�t vrei, 100 de mii, 200 de mii?� MOCANU MARIAN ALEXANDRU: [r�de] �ilingi, lei, ce ai azi? TIMOFTE PETRE BOGDAN: �Ce ai, frate, ast�zi?� �Vreau acum.� �tii cum se f�ceau? �ntr-o or� se f�ceau, cum veneau banii, de pe la CRAIOVA, de pe la PITE�TI, casele de schimb, �ntre ei? [roste�te o interjec�ie] M� duceam, nu puteam s�i, s�-i descarc. [roste�te o interjec�ie] �Da�i-mi at�t.� C�t a c�rat ma�inu�a aia a mea� C�t au fost la mine �n cas� M�nca-�ia��! MOCANU MARIAN ALEXANDRU: A c�rat ma�inu�a aia, CITROEN-u�, milioane, a?� �[�]� �MOCANU MARIAN ALEXANDRU: B�, numai... numai, de-aici, g�nde�te-te c� e suma mare, BOGDANE, �n [cuv�nt obscen] mea! Adic� eu am luat ni�te lucr�ri fictive de la PLUS CONFORT, de la v�r�-miu, da? Le-am f�cut fictive �i cu tine, acelea�i lucr�ri. C�-s acelea�i lucr�ri, �n [cuv�nt obscen] mea! Da? �i tu, banii �tia, 1 milion dou� sute patruzeci, c�t [cuv�nt obscen] mea e, c� nici nu mai �tiu, i-ai b�gat �n hotel. Da? Hotel care e pe S.G.V., care S.G.V.-ul e al meu. Dup-aia ai mai primit de la PLUS CONFORT la fel. TIMOFTE BOGDAN PETRE: Dou�zeci �i dou�! MOCANU MARIAN ALEXANDRU: C�t? Dou�zeci �i dou� de miliarde? TIMOFTE BOGDAN PETRE: Dou�zeci �i dou� de miliarde! MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Pe ce?! Lucr�ri care n-au existat, pe... TIMOFTE BOGDAN PETRE: P�i, sunt 13 miliarde... 13 miliarde pe M.K.S. �i dou�zeci �i dou� pe PLUS CONFORT. MOCANU MARIAN ALEXANDRU: At��ia sunt? [cuv�nt obscen] mea, nici nu le mai �tiu! C�t fac... 22 cu 13...?� �[�]� �MOCANU MARIAN ALEXANDRU: P�i? [cuv�nt obscen] mea! �i MINEL...? Ce treab� are �-�la-n �sta? TIMOFTE BOGDAN PETRE: Nu �tiu. Da' eu a�a am �n�eles de la-nceput, c� "B�, nu e treab� cu voi. Trebuie s� ajung� la DARIUS �i la MINEL." �[�]� TIMOFTE BOGDAN PETRE: C� nu e... Ei n-au treab� cu noi, �tia mici, pulifricii. C� ei vor s-ajung� s� ne fac� pe noi s�, s� spunem c� �n spatele nostru st� DARIUS �i cu MINEL. �[�]� TIMOFTE BOGDAN PETRE: �Stai s� �ntreb�m.� M-a �ntrebat. "Pot s�-mi deschid o firm�?" �i, �i �tii ce a zis DARIUS, nu? �Bravo, m�, �ncepe�i �i voi s� g�ndi�i constructiv." El a�tepta de mult semnalu' �sta. Adic�: "Bravo, m�, b�, vorbe�ti serios?" "A zis, b�, bravo, ...[neinteligibil]..." MOCANU MARIAN ALEXANDRU: DARIUS �i-a zis: �Bravo, deschide�i firm�!� Dar nu te l�sa LUCI p�n� la urm�, c�: �Stai s� vorbim, stai sㅔ ********** Din data de 26.02.2015: MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Ce s� repari [cuv�nt obscen]?! ȘUȘAL� LUCIAN: S� albim, nu po�i s� albe�ti, s� le faci impecabile, dar mai po�i� �[�]� MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Sunt fictive, contracte fictive, au trecut banii [cuv�nt obscen] zeci... de miliarde vechi. Ce s� repari!? ȘUȘAL� LUCIAN: Nu-i chiar a�a. ...[neinteligibil]... c� sunt fictive. Dar le-a f�cut cineva. Nu te poate acuza nimeni de chestia asta. MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Da. �[�]� ȘUȘAL� LUCIAN: Este evaziune fiscal�, nu este sp�lare de bani. ...[neinteligibil]... c� banii nu sunt negri! Evaziune fiscal�. �n func�ie de prejudiciu se calculeaz� �n func�ie de alea �i se d�: amend� administrativ�, penal� sau cu suspendare. �[�]� ȘUȘAL� LUCIAN: Care hotelul..., tu ai 2 miliarde patru sute, ești prost la cap! Nimic nu știi ...[neinteligibil]... ȘUȘAL� LUCIAN: 2 miliarde patru sute ai �n cont acuma. Și tu dai 30% din astea 2 miliarde patru sute. I le dai �napoi lui MILENIUM, ți le factureaz� pe asocierea aia, c�, MARINIC� se retrage �i vrea banii �napoi, ca s� �ncepem s� albim. �i restul de 70% i le dai �stuia c� ți-a lucrat la hotel! Nu este nicio problem�. �Dar, de ce nu ai facturat, m�, p�n� acuma?�. �Nu au avut bani SGV-ul.�. De abia acuma, c� tu ai �ncasat de la CITY chiria pe 2014.� C� �ți spun eu! Da!? 2 miliarde patru sute. �nchiriat� la... ai... ai luat chiria de la CITY. Tu nici nu știai, pentru c� nu am avut c�nd s�-ți spun! Eu am venit �n BUCURE�TI, nu am putut s� m� mai v�d cu tine ...[neinteligibil]... �[�]� ȘUȘAL� LUCIAN: Ai �n�eles? Deci... Plus c� �sta a mai luat 8 miliarde de la MILENIUM atuncea c�nd le-a luat, plus 800 de milioane de la tine. Deci, deja are 8 miliarde opt sute pl�tit din hotel. Dar are de restul de luat. �Uite, domnule, �i dau 1 miliard �apte sute. I-am dat deja! Uite acuma!�. Trebuie s� facem facturile. Dar dac� vii �i tu la SLATINA s�-�i spun �i eu ce fac pe acolo. Dac� nu vii, eu le fac f�r� tine, c� �i pun pe �ia s� factureze �i� �[�]� ȘUȘAL� LUCIAN: Urm�toarea. Ascult�-m�! Ai pe SGV ai... ...[neinteligibil]... o s�-ți dea 400 de milioane acuma chiria pe nu �tiu c�te luni, din spate. �i o s�-�i mai dea �i �ncepe s� vin� la zi. �Da domne, uite, am �nchiriat, am luat bani!� Din banii �ia, 400 s�-i �ii, vezi s� nu te atingi de ei, deci, te atingi dec�t de �tia 2 - 400, �ia 400 de milioane �i �ii c� o s�-�i vin� TVA �i impozit pe profit sau pe d-�sta, nu �tiu ce [cuv�nt obscen] am vorbit eu la contabilitate. �i o s� mai prime�ti �n SGV p�n� �n var�, iar �nc� 2 miliarde �i ceva� �[�]� MOCANU MARIAN ALEXANDRU:m� apuc� disperare �n [cuv�nt obscen] ...[neinteligibil]... P�i, problema a plecat cu TEHNOLOGICA asta ...[neinteligibil]... PLUS CONFORT-u, v�rul meu a �ncasat de la TEHNOLOGICA, dup� care au trecut prin mine... Sumele alea, cam alea sunt... 240... ...[neinteligibil]... TIMOFTE PETRE BOGDAN: De la tine sunt venite la mine, la mine eu �i-am facturat cu materiale. M-am uitat acuma! Eu nu sunt �ncasat acuma cu materiale! MOCANU MARIAN ALEXANDRU: M�nca-ți-aș [cuv�nt obscen] LUCI ...[neinteligibil]... [cuv�nt obscen] �B� am nevoie, am nevoie!� Nu aveam pe ce! ȘUȘAL� LUCIAN: Eu știu! �[�]� ȘUȘAL� LUCIAN: Știu. �i dup� aia le-am l�sat a�a �i nu ne-am mai uitat pe ele și n-am mai �ncercat s� corect� nimic. Acum dou� sau trei s�pt�m�ni c�nd te-au chemat �știa la SLATINA, le-ai luat �i le-ai adus tot la fel. �[�]� TIMOFTE PETRE BOGDAN: P�i �i nu avea ce s� mai fac� LUCI [cuv�nt obscen]. Ce putea s� fac� la alea? ȘUȘAL� LUCIAN: Schimbai devizul, nu știu!? TIMOFTE PETRE BOGDAN: Ce treceai �n deviz acolo? ȘUȘAL� LUCIAN: Nu �tiu, manoper�! TIMOFTE PETRE BOGDAN: P�i, manoper�! P�i, cum s� treci manoper� s� ajungi la valoarea aia?! ȘUȘAL� LUCIAN: Asta este, lua el 30 și... Lua el 30 de lei și ��i d�dea �ie mai ...[neinteligibil]... Este rela�ie �ntre dou� firme. Ce putea? �ți calcula�i prejudiciul. TIMOFTE PETRE BOGDAN: Dar nu era a�a. ȘUȘAL� LUCIAN: Ba a�a este. Este singura firm� care a spus c� mi le face �n termen �i eu aveam termen de 30 de zile s� le predau mai departe. �nseamn� c� nu �tiu eu toate datele problemei. C� eu nu �tiu mai departe tu de unde ai luat banii, cum ai luat banii� �ia mai departe cum au luat banii! TIMOFTE PETRE BOGDAN:De ce nu ne �nt�lnim toate p�r�ile astea, firmele astea care sunt implicate � care �la a luat de la �la, �la a dat �luia � s� se vorbeasc� aceea�i limb�! ȘUȘAL� LUCIAN: P�i nu ai auzit de ce, c� toat� lumea s-a �ngropat... P�i, nu auziși c� de ce!? S-a �ngropat lumea �n camere �i sub p�m�nt... TIMOFTE PETRE BOGDAN: Pentru c� nici eu nu �tiu ce s� fac. �ntr-adev�r, nu este asta solu�ia, s� ne �ngrop�m, c� acolo r�m�nem �ngropa�i! Dac� se poate face ceva de acum �n colo! ...[neinteligibil-interlocutorii vorbesc �n același timp]... �[�]� ȘUȘAL� LUCIAN: Știu. Le-am luat �i eu �i le-am �nv��at �n [cuv�nt obscen]. C� acuma, uite, s�-ți spun� �sta, ast�zi am stat numai cu avocați de vorb� �i am luat totul �i am pus cap la cap și am... ȘUȘAL� LUCIAN: Sunt convins c� ai nervi... �i a spus �Da.�. �i a spus c� știu b�ie�ii de la BUCURE�TI cum s� le fac� s� le ...[neinteligibil]... la revedere! MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Ce creditare are �sta �n hotel, c� te-am mai �ntrebat și data trecut�, dar nu mai țin minte? ȘUȘAL� LUCIAN: 41 de miliarde �n hotel. ȘUȘAL� LUCIAN: ...[neinteligibil]... miliarde... �[�]� MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Iar �mi vii s�-mi zici c� mi-ai b�gat miliardul �n SGV-ul �la și c� [cuv�nt obscen]! ȘUȘAL� LUCIAN: Dar care-i problema? Tu, tu, tu vrei pe o bucat� acuma s� nu se mai fac� nimic. MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Nu, c� sunt �i eu con�tient �n [cuv�nt obscen] mea! ȘUȘAL� LUCIAN: Trebuie s� mearg� lucrurile �nainte. Care-i problema? Și tu... MOCANU MARIAN ALEXANDRU: B�, �n prostia mea, te �ntreb �i eu ceva acuma. ȘUȘAL� LUCIAN: Zi! �[�]� MOCANU MARIAN ALEXANDRU: �n spate la hotelul �la mai e cineva, mai am... PUD... surprize? ȘUȘAL� LUCIAN: [continu� pe un ton foarte sc�zut] Adic�? MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Nu �tiu� ȘUȘAL� LUCIAN: Ce vrei s� spui? Cum adic� dac� mai este cineva �n spatele hotelului? MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Nu �tiu, �n [cuv�nt obscen] mea!? ȘUȘAL� LUCIAN: [continu� pe un ton foarte sc�zut] Dac� mai e cineva �n afar� de DARIUS? Cine s� fie!? S� fie cineva... MOCANU MARIAN ALEXANDRU: El e sigur? ȘUȘAL� LUCIAN: Da. �[�]� ȘUȘAL� LUCIAN: C�nd vii la SLATINA s� facem facturile? MOCANU MARIAN ALEXANDRU: S-a vorbit pe acolo, c� se intervine, se... ȘUȘAL� LUCIAN: P�i, nu-�i spusei c� s-a vorbit. Nu-ți spusei c� s-a vorbit, �n puii mei, dar tu, asta, trebuia s� te urci �n ma�in�[cuv�nt obscen]. Nici nu trebuia s� m� suni! �tiai c� m� g�se�ti la SLATINA. Dar veneai �n [cuv�nt obscen] mea, aveai camer� la hotel, nu e problem�! �[�]� ȘUȘAL� LUCIAN: C�nd vii la SLATINA s� facem facturile alea? ȘUȘAL� LUCIAN: Cu c�t [cuv�nt obscen] mea e evaziune, m�!? Pe aia au reținut-o, au dus-o 24 de ore și dup� aia iau dat drumu! De 1 an jumate nu se mai aude nimic! ...[neinteligibil]... de milioane evaziune pe nivelul �sta. P�i și ce s-a mai �nt�mplat!? ...[neinteligibil]... firme b�gate cu un prejudiciu de 50 de milioane de euro. Și ce s-a mai �nt�mplat!? �P�i, ...[neinteligibil]... c� nu ne caut� nimeni!� ********** Din data de 02.03.2015 ȘUȘAL� LUCIAN PETRUȚ: Binențeles s� fim atenți, s� nu știu ce... I-am povestit, i-am zis de tine... c� n-a vorbit nimeni, c� n-ai avocat, c� ... [cuv�nt obscen]... mea, c� �lea, c� �lea... și-a zis: �Bine, ok! O s� vorbesc cu BOBO și cu �ia.�. M� g�ndeam c� deja au vorbit cu tine. N-a vorbit nimeni cu tine, nu? ȘUȘAL� LUCIAN PETRUȚ: Doar at�ta, s�mb�t�, mi s-a confirmat, �nc� o dat�... duminic�, de fapt, c�nd m-am �nt�lnit cu el, c� s�mb�t� m-am �nt�lnit dec�t zece secunde, s-a confirmat c�: �Stați liniștit, nu va... eu garantez c� nu va p�ți nimeni, nimic, se va l�sa doar cu amenzi, cu prejudicii cumulate... V�d c� la Inspecția Fiscal� este ok ...[neinteligibil]... Și nu A.N.A.F.-ul d� amenzi și propuneri și nu știu ce, ci Inspecția Fiscal�. Dup� A.N.A.F. �sta trimite un raport la Inspecția Fiscal�.�. �[�]� �ȘUȘAL� LUCIAN PETRUȚ: A intrat �n... �n ce, �n S.G.V. sau...? MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Da, �n S.G.V. ȘUȘAL� LUCIAN PETRUȚ: Aoleu și trebuie s� mai m� v�d și cu ...[neinteligibil]... trebuia s� m� v�d ieri, b�ga-mi-aș ... [cuv�nt obscen]...! Vreau s�... mi-a zis DARIUS s� ia S.G.V.-ul tot, s�-l ia GHENCIU! MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Nu știu, frate! ȘUȘAL� LUCIAN PETRUȚ: Și atuncea ar fi zis... MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Sunt acolo! ȘUȘAL� LUCIAN PETRUȚ: Aha! Și-o s� mai primești, ți-am zis, vreo 4, 5 sute și de �ia nu te atingi! MOCANU MARIAN ALEXANDRU: 4, 5 sute de milioane. ȘUȘAL� LUCIAN PETRUȚ: 400 de milioane. MOCANU MARIAN ALEXANDRU: �h�! ȘUȘAL� LUCIAN PETRUȚ: De la ...[neinteligibil]... chiria pe o perioad� de timp. De �ia nu te atingi, c� trebuie s� pl�tești la stat dup� aia niște bani și n-o s� ai dup� aia. MOCANU MARIAN ALEXANDRU: �h�! ȘUȘAL� LUCIAN PETRUȚ: Și-o s� mai primești p�n� la �nc� 2 miliarde p�n� �n var�. �sta-i scorul, care tot la fel, trebuie s� vedem cum �i �mp�rțim, știi? C� i-am zis și lui și a zis c� e ok �[�]� MOCANU MARIAN ALEXANDRU: De pușc�rie? Ziceai ceva de... dac� se ajunge la D.N.A. �n ... [cuv�nt obscen]... mea! Ce ai zis prima oar�...? ȘUȘAL� LUCIAN PETRUȚ: Aicea nu mai depinde de mine! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 15 Martie 2015, ora 09:45
DNA ajunge �n fața Congresului SUA: acuzații de practici nedemocratice www.stiripesurse.ro/dna-ajunge-in-fa-a-congresului-sua-acuza-ii-... DNA devine celebr� și peste hotare, mai precis �n SUA. Cazul episcopului catolic de Oradea, Virgil Bercea, trimis �n judecat� de DNA pentru dare de mit� va ajunge �n atenția Departamentului de Stat și a Congresului american. P�rintele catolic, Chris Terheș, susține c� va depune un memoriu �n SUA, pentru a aduce �n atenție partenerilor americani ceea ce se �nt�mpl� �n Rom�nia. �Culegem inca date si marturii, dar pot sa va confirm ca am constatat deja, din pacate, existenta anumitor proceduri, practici si atitudini manifestate pe durata acestei investigatii care ne ingrijoreaza, spune p�rintele Terheș. care reprezint� și Coalitia Romanilor pentru Combaterea Coruptiei. Terheș precizeaz� c�: Incercam sa ne lamurim daca astfel de practici sunt simptomatice pentru anchetele DNA ori s-au intamplat numai in cazul anchetarii reprezentantilor Episcopiei Greco-Catolice din Oradea. Acesta mai spune și c�: Toate actiunile si concluziile noastre legate de acest caz vor fi aduse la cunostinta opiniei publice din Romania si strainatate, precum si a oficialilor americani, cu precadere Departamentul de Stat si Congresul SUA, cu care suntem in contact. Concluzia p�rintelui Terheș: Desi anumite indoieli si suspiciuni deja ni s-au confirmat, ne exprimam convingerea ca justitia romana are resursele interne pentru a justifica increderea pe care trebuie sa o avem in ea. Analizam insa cazul cu foarte mare exigenta si responsabilitate�, scrie p�rintele Chris Terheș. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 15 Martie 2015, ora 09:48
Ion Cristoiu, profeție NEAGR� pentru Victor Ponta
www.stiripesurse.ro/ion-cristoiu-profe-ie-neagra-pentru-victor-p... Jurnalistul Ion Cristoiu profețește și anticipeaz� c�, �n aceast� sear�, Victor Ponta va acorda ultimul s�u interviu �n calitate de premier, unei televiziuni care nu-i este aservit�. �, 15 martie 2015, Victor Ponta e invitatul lui C�t�lin Striblea la o ediție special� a emisiunii Ultimul cuv�nt, de la 21.30 la 23. N-am nici o �ndoial� c� va fi un dialog de maxim interes: Victor Ponta a evitat, dup� necazul din 16 noiembrie 2014, alte posturi tv dec�t cele din șopronul moșiei sale � Antena 3 și Rom�nia Tv. Victor Ponta e angajat �ntr-o cr�ncen� b�t�lie de supraviețuire, pe de o parte confruntat cu m�nia baronilor din PSD, care se v�d l�sați de izbeliște �n fața procurorilor, pe de alta, luat cu asalt de binomul SRI-DNA, pentru a-l face s� plece și s� lase locul Guvernului Meu, cum �i zice Klaus Iohannis, altfel spus, Guvernul lui Vasile Blaga și al altor Microsoft-iști ocoliți cu abilitate de DNA. A�a cum s-a �nt�mplat �n cazurile lui Traian B�sescu și C�lin Popescu T�riceanu, C�t�lin Striblea m-a rugat s�-i fiu c�pitan secund la acest interviu. Deși v�rsta și conștiința c� eu pierd vremea cu contemporanii mei trec�tori, �n detrimentul personajele eterne din c�rți, am acceptat invitația, deoarece pentru Victor Ponta, așa cum �l v�d eu acum, tot mai �nconjurat de Binomul DNA, care ridic� schele din dosare penale pentru a putea ajunge p�n� la fotoliul de premier al șefului PSD, s-ar putea s� fie ultimul interviu dat unei televiziuni neutre �n funcțiile deținute�, scrie Ion Cristoiu, pe blogul personal. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 15 Martie 2015, ora 09:50
R�zboiul subteran din PSD: cum a rupt Victor Ponta opoziția din partid www.stiripesurse.ro/razboiul-subteran-din-psd-cum-a-pus-ponta-pa... Victor Ponta conduce PSD cu m�n� de fier, chiar prin dictatur�, ar spune gurile rele. �n ultima perioad�, 3 voci au �ndr�znit s� se ridice �mpotriva liderului PSD și toți au sf�rșit prin a fi excluși din partid, indiferent de Statututul partidului sau argumentele pe care aceștia le-au adus �n favoarea lor. �n octombrie anul trecut, cu o lun� �naintea alegerilor preziden�iale, un scandal de propor�ii izbucnea �n PSD. Stenograme din dosarul �n care era cercetat Viorel Hrebenciuc ar�tau c� Dan �ova c�uta sus�in�tori ca s� preia �efia partidului, �n eventualitatea �n care Victor Ponta ar fi ajuns la Cotroceni. A doua zi, a fost convocat� o �edin�� de urgen�� la partid. �Deocamdat� facem un pic de ordine �i disciplin� �i m� bucur c� a�i revenit la PSD. Trebuia s� trec �i eu mai des�, a spus Victor Ponta la acea vreme. Dup� c�teva ore de �edin��, concluzia era clar�: �L-am autosuspendat�, a spus Victor Ponta, informeaz� Digi 24. Odat� cu Dan �ova a fost suspendat �i Sebastian Ghi��, pentru c� vorbise �n numele partidului, f�r� aprobare. Acela�i Sebastian Ghi�� care a fost for�at s� demisioneze din PSD o lun� mai t�rziu. Unul dintre episoadele tensionate care l-au adus �n dizgra�ie a fost anun�ul c� va candida la �efia PSD, �n tandem cu Liviu Dragnea. Lui Victor Ponta nu i-a picat bine declara�ia, de�i s-a ferit s� o comenteze dur. Dar nici m�car prietenia pentru Sebastian Ghi�� nu l-a determinat s�-l �in� �n PSD, c�nd voci din partid i-au cerut s� plece. �Sebastian Ghi�� trebuie s� �n�eleag� c� o organiza�ie merge dup� alte reguli, nu doar dup� regula singular� a lupului singuratic�, afirma atunci Victor Ponta. �Am avut aceast� discu�ie cu d�nsul, am stabilit c� e o diferen�� de vitez�, nu diferen�� de con�inut �ntre ceea ce credem �i ceea ce g�ndim�, a comentat atunci �i Sebastian Ghi��. Cu o zi �nainte, al�i doi social-democra�i fuseser� mazili�i pentru c� se preg�teau s� r�storne actuala conducere �i c�utau sus�in�tori �n filialele PSD din �ar�. Mircea Geoan� spunea c� astfel de momente nu au fost singulare. �Am mai trecut prin astfel de momente, cred c� sunt momente care trebuie dep�ite prin solidaritate. Nu cred c� a�a trebuie s� proced�m�, men�iona M. Geoan�. �Eu am ie�it din sal� fiindc� mi s-a f�cut grea��. Nu am v�zut �n via�a mea asemenea execu�ii, nici la partidul comunist. B�ie�ii �tia le e fric� de un congres adev�rat �i au vrut s� ne dea afar� din partid�, comenta atunci �i Marian Vanghelie. Nici lui Dan �ova nu i s-a iertat graba cu care voia s�-i ia locul lui Victor Ponta. A fost �i el exclus. Dou� luni mai t�rziu avea s� fie reprimit �n PSD, chiar la cererea lui Victor Ponta, pe motiv c� a fost disciplinat �i cu inima �n PSD chiar �i de la dep�rtare. �Accept sanc�iunea care mi-a fost aplicat�. Este o decizie corect� a partidului�, m�rturisea Dan �ova. C�t�lin Ivan este ultimul din �irul celor care au visat la �efia PSD �i au ajuns s� plece cu totul din partid. �C�t�lin Ivan este un pu�ti obraznic. Cu chei�a �ntoars� de Vanghelie�, a spus Liviu Dragnea. Anun�ul lui C�t�lin Ivan c� va candida la pre�edin�ia PSD a pus paie pe foc, dup� ce, oricum, le sup�rase foarte tare pe femeile PSD-iste, care au cerut excluderea lui din partid. �Prin afirma�iile publice, f�r� a exista o discu�ie �n cadrul partidului, a atacat dou� dintre colegele noastre. Pe Gabriela Firea �i pe Viorica D�ncil�, a explicat Rovana Plumb. De�i Victor Ponta a spus de mai multe ori c� europarlamentarul nu va fi dat afar� din partid �i c� nu-l deranjeaz� s� aib� concuren�� la alegerile interne, C�t�lin Ivan a fost mai �nt�i suspendat �i apoi exclus din filiala PSD Sector 1. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 15 Martie 2015, ora 09:54
Dezv�luiri EXPLOZIVE din jurnalul care �l �ngroap� definitiv pe Ion Iliescu www.stiripesurse.ro/dezvaluiri-explozive-din-jurnalul-care-il-in... �CCJ a decis redeschiderea �Dosarului Mineriadei din 13-15 iunie 1990�, �n care este implicat și fostul președinte Ion Iliescu. Procurorul care a anchetat acest dosar, Dan Voinea, susține c� generalul Șchiopu a ținut un jurnal cu ordinele pe care le-a primit de la Iliescu �n acele zile, jurnal care arat� c� Iliescu s-a comportat ca un comandant militar. �Ion Iliescu s-a comportat ca un comandant șef de stat, s-a comportat ca un comandant militar. Pentru c� exist� un jurnal al acțiunilor de lupt� f�cut de generalul Șchiopu, locțiitorul șefului de Stat Major al Armatei și care a ținut s� consemneze toate ordinele primite, ca s� nu și-o mai ia cei de la Armat�, ca la Revoluție. Și pe 13 iunie, domnul Iliescu este amintit cu toate intervențiile pe care le-a f�cut direct. Adic�: la ora nu știu care, președintele Iliescu solicit� 100 de soldați s� acționeze �ntr-o anumit� zon�. La ora cutare, președintele Iliescu solicit� 20 de taburi s� acționeze �n zona Ministerului de Interne. La o anumit� or�, președintele ne solicit� s� acțion�m cu gaze lacrimogene �mpotriva manifestanților", a declarat Dan Voinea, la B1 TV. �n multe dintre intervențiile sale publice, fostul președinte Ion Iliescu a �ncercat s� explice c� rolul s�u �n Mineriada din 13-15 iunie 1990 nu a fost unul chiar at�t de important. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 15 Martie 2015, ora 10:05
|
|
Postat pe: 15 Martie 2015, ora 10:06
|
|
Postat pe: 15 Martie 2015, ora 10:10
i'auzi brau'...trece rau'...marian petrache recunoaste ca au fost fraudate alegerile prezidentiale din noiembrie 2014...zice el ca stie sigur ca DOAR 4.000 de voturi furate...io-i transmit multa m...e si-i recomand sa devina mai sincer si sa mai puna cateva MILIOANE...
www.b1.ro/video/marian-petrache-despre-posibilele-fraude-de-la-p... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

vorba cintecului Mirabelei :