Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Februarie 2015, ora 14:58
TI-AI PIERDUT COJOCUL
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 5 Februarie 2015, ora 18:19
De la: Puferiu, la data 2015-02-05 11:34:22Am venit. de ce ai zis ca nu sunt eu " acea" Gabi ?ba sunt ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Februarie 2015, ora 06:48
si totusi : Cafeneaua e deschisa si ibricul da in clocot !....indrazniti !Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Februarie 2015, ora 05:58
De la: gabigabi2, la data 2015-02-06 06:48:27 un "repetir", va rog ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Februarie 2015, ora 06:43
moaaama ce m-am incalzit de la dat zapada asta cazuta peste noapte si facut pirtie pana-n usa Cafenelei ! e frumooos asa, cu mult alb si parca-mi cinta clopotei in inima si focul joaca vesel in semineu si miroase a Iarna si a cafea si a pateuri calde !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Februarie 2015, ora 08:14
De la: gabigabi2, la data 2015-02-07 06:43:36 Buna dimineata! Ia spune cinstit, nu-i asa ca inca nu ti-ai dat jos ghirlanda cu beculete de pe balcon?
|
Postat pe: 7 Februarie 2015, ora 15:54
De la: Black_Friday_, la data 2015-02-07 08:14:11De la: gabigabi2, la data 2015-02-07 06:43:36 hai ca esti rautacios ! am dat-o jos dupa sfintul Ionel dar, era o lumina atit de frumoasa si ningea moale si pufos la ora 5 far' d'un sfert cind m-am trezit azi dimineata ca , pe cuvint, daca nu-mi cintau - pe bune- clopotei in inima si-n minte , asta nefiind o figura de stil ! mai e vreo gura de cafea ramasa sau ma duc sa mai pun un ibric la fiert ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Februarie 2015, ora 08:32
biiiine ! am venit, am vazut, am plecat ! sa aveti o zi faina !
|
|
|
|
_geta_ 271 mesaje Membru din: 12/04/2012 |
Postat pe: 9 Februarie 2015, ora 13:35
Observ ca e prea devreme pentru a intra intr-o cafenea. Nici la Cafeneaua 9AM nu e nimeni. Nu raman ca nu-mi place sa vorbesc singura precum Musetel in cealalta. Las niste flori la bar sa ma credeti ca am trecut pe aici.
Raporteaza abuz de limbaj
Inteligent mai e timpul! Se surpa cum vrea el in viata mea rebela: Ma scol cand se termina visul; muncesc daca vreau, daca pot; si... si iubesc! Iubesc primavara ca doar ea imi numara anii!
|
|
Postat pe: 9 Februarie 2015, ora 14:45
De la: _geta_, la data 2015-02-09 13:35:15Observ ca e prea devreme pentru a intra intr-o cafenea. Nici la Cafeneaua 9AM nu e nimeni. Nu raman ca nu-mi place sa vorbesc singura precum Musetel in cealalta. Las niste flori la bar sa ma credeti ca am trecut pe aici. aaaa, da' ce-i parfumul asta ? trandafiri de la Geta ? immmm, ce gest frumos, multumesc ! din pacate n-ai venit prea devreme ci, un pic prea tirziu, caci Timpul a surpat si amicitia ce ne anima pe toti si facea din fiecare intilnire o placere !...pacat ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Februarie 2015, ora 06:48
Buna dimineata! Cafeaua este pregatita pentru a fi savurata in timp ce mai citim stirile proaspete. Au luat-o pe Woodrea? Se pare ca inca nu, asteptand probabil sa se trezeasca si jurnalistii care sa se inghesuie sa fimeze transportarea cu duba, ca la urs.
Circ ieftin. Plescoianca a incercat sa pozeze aseara in Jeana cu Arcul, dar mai mult mi-a dat senzatia ca ar fi o Milady care urma sa isi piarda capul. Nu imi pare rau pentru ea, asa cum nici ei nu i-a parut rau atunci cand beneficia de toate manevrele oculte ale iubitului ei basescu. Sa vii acum cu atata nesimtire sa acuzi statul creat de basescu, cu o justitie manipulata politic, cu servicii care fac ce vor cu oricine, care calca in picioare vietile celor indezirabili, distrugand destine, mi se pare o mare porcarie. Abia acum serviciile si-au depasit competentele, doar in cazul ei? Pana acum ce a fost? Stat de drept? Imi este scarba. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Februarie 2015, ora 07:54
Buna dimineata si chiar iti savurez si cafeaua si comentariul dar, deh : io-s un pic de ghita contra si asta ptr. ca cineva trebuie sa-ntoarca moneda si pe partea cealalta ! si, ca atare , spun ca mie mi-a placut discursul ei care a fost cam ca un rechizitoriu la adresa Sistemului ! si, imi aduc aminte ca intrebam pe topicul lui Base, CE trebuie sa se intimple ca sa vada si adeptii lui cit de Orbi au fost ?!
si uite ca s-a-ntimplat tocmai de la cine ma asteptam cel mai putin ! n-a venit de la V. Ponta ; nici de la C. Antonescu ci, de la ea, cea care a sustinut , construit si dezvoltat , alaturi de Jupin mizeria in care ne-am zbatut atitia amari de ani si, indiferent ca e ea cea care a dezvaluit mecanismul prin care erau toti controlati , ceea ce a spus e purul adevar si se cere Urgent o analiza a activitatii tuturor Institutiilor Statului si facut curatenia de primavara ! P.S intrebarea este, totusi : cine aduce galeata cu var ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Februarie 2015, ora 09:14
De la: Black_Friday_, la data 2015-02-10 06:48:12Buna dimineata! Cafeaua este pregatita pentru a fi savurata in timp ce mai citim stirile proaspete. Au luat-o pe Woodrea? Se pare ca inca nu, asteptand probabil sa se trezeasca si jurnalistii care sa se inghesuie sa fimeze transportarea cu duba, ca la urs. Buna dimineata dragi oaspeti ai Cafenelei! Mai intai as lua o tarie ca sa-mi limpezeasca gandurile ca normala parca am un ghiveci facut din ideile pretinsei doamne! Circul cu atatea cereri a fost orchestrat crezandu-se ca speriata, aceasta ileana nevrednica va mai slobozi ceva dar atenta, s-a prefacut a fi victima actualului sistem fara sa gandeasca la faptul ca e o continuare a Statului de Drept construit de dragul ei de sub masa. Nu avem ce comenta atata timp cat dosarele au fost lucrate in timp iar startul a fost dat numai atunci cand Justitia s-a asigurat ca basescu si-a pierdut puterea dar mai ales ca trenau in sertare din cauza ei. Cum sa fie pedepsite personajele din dosare daca nu se leaga toata reteaua? E jalnica! A fost maiu rea decat orice structura de securitate! Raporteaza abuz de limbaj
Inteligent mai e timpul! Se surpa cum vrea el in viata mea rebela: Ma scol cand se termina visul; muncesc daca vreau, daca pot; si... si iubesc! Iubesc primavara ca doar ea imi numara anii!
|
|
Postat pe: 10 Februarie 2015, ora 09:22
De la: gabigabi2, la data 2015-02-09 14:45:22De la: _geta_, la data 2015-02-09 13:35:15Observ ca e prea devreme pentru a intra intr-o cafenea. Nici la Cafeneaua 9AM nu e nimeni. Nu raman ca nu-mi place sa vorbesc singura precum Musetel in cealalta. Las niste flori la bar sa ma credeti ca am trecut pe aici. D-na Gabi, amicitia e permanenta ca o casnicie care scartaie dar iti spui: rau cu rau! Acum, sorbind din cafeaua pe care mi-am facut-o singura, ma tot intreb cum a putut Mioara Roman sa stea atatia ani in acea casa a statului fara sa plateasca chirie si mai reau fara s-o ingrijeasca? Dar mortii cu defunctii! Acum aflu ca fostul Petrica nu mai e parlamentar, de unde concluzionez ca nu exista fapta fara rasplata! Cate una pentru cei care si-o doresc! A, da, si flori!
|
|
Fosta membra 9am.ro 156 mesaje Membru din: 19/05/2013 Oras: Iasi |
Postat pe: 10 Februarie 2015, ora 09:43
De la: gabigabi2, la data 2015-02-10 07:54:25Buna dimineata si chiar iti savurez si cafeaua si comentariul dar, deh : io-s un pic de ghita contra si asta ptr. ca cineva trebuie sa-ntoarca moneda si pe partea cealalta ! si, ca atare , spun ca mie mi-a placut discursul ei care a fost cam ca un rechizitoriu la adresa Sistemului ! si, imi aduc aminte ca intrebam pe topicul lui Base, CE trebuie sa se intimple ca sa vada si adeptii lui cit de Orbi au fost ?! Buna ziua, Gabita! Cred ca ar trebui vagoanele cu var ca pe unde a trecut miroase tot aputreziciune! Cat circ! Cat de subversiva si in acelasi timp patetica! E o victima a lui Coldea pe care il vizita toata ziua si aranjau tot ce doreau ei sa se intample in Statul de Drept al lu base'! Cum naiba nu si-o fi inchipuit macar o clipa ca latul se apropie de par odata cu plecarea lui de la Cotroceni? Dosarele au zacut in sertare ani in sir incepand cu Microsoft, continuand cu gala Bute, apoi cu Nana si cine mai stie ce alte aluaturi s-au pus la copt! Ce ma sacaie e doar faptul ca ne-a mai luat inca odata de fraieri ca sa nu folosesc alte epitete care, crede ea ca ne caracterizeaza! De cand asteptam sa plece Basescu pentru a vedea terminate atatea dosare ale celor care s-au ascuns sub poala Elenei si au furat ca in codru. Sincer nu mi-e mila de ea ca fiinta pentru ca tot timpul am asimilat-o cu o cobra!
|
Postat pe: 10 Februarie 2015, ora 14:52
De la: _geta_, la data 2015-02-10 09:22:27De la: gabigabi2, la data 2015-02-09 14:45:22De la: _geta_, la data 2015-02-09 13:35:15Observ ca e prea devreme pentru a intra intr-o cafenea. Nici la Cafeneaua 9AM nu e nimeni. Nu raman ca nu-mi place sa vorbesc singura precum Musetel in cealalta. Las niste flori la bar sa ma credeti ca am trecut pe aici. revenirea-n Cafenea e o surpriza, caci mi-am zis ca vazind ce mort e totul, n-ai sa mai intri si, totusi, ai venit ! fac repede un capucino cu 3 picaturi antistres si multa frisca + ciocolata rasa pe deasupra , uite asa, ca sa fim mai cu mot imi aprind si o si ma asez linga voi, dragutele doamne : Geta , Galina si cu mine, Gabi ....pfiii 3 de G si spun ca Astept sa-i vina rindul si lui Petrica , intrucit baza Distrugerii Romaniei el a pus-o cu " fiarele vechi " , lichidind pas cu pas industria romaneasca , asa cum era ea si, a " cistigat pariul cu agricultura " ajungind juma' de tara o pirloaga !nu-i bine si just asa ?! cit despre Bas' care si-a ales taman casa aia desi avea de unde alege cu mult mai bine, cred ca a facut-o ptr. a-i da un ultim sut in fund lu' "Petrica esti cel mai bun" ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Februarie 2015, ora 15:02
aaaaa, Galina
uitai sa spui : ma asteptam ca ieri, la audierea lui Coldea , sa fi fost intrebat si sa-i fie cerut un raspuns clar si precis : - de Cind s-a primit informarea americanilor si a nemtilor despre Microsoft si EADS ? - Cind a fost Informat presedintele tarii despre persoanele ce apar in acele dosare , inclusiv Cocos si Udrea ? as fi vrut sa stim cu toti acest lucru ptr. a proba, astfel, Complicitatea si Duplicitatea presedintelui ce ne-o baga pe git pe Udrea , cu sila ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 595 mesaje Membru din: 7/01/2015 |
Postat pe: 10 Februarie 2015, ora 17:44
gerontologia ingroapa romania !
lipseste virgula!
|
Postat pe: 11 Februarie 2015, ora 06:39
cit e ceasu', breee ?
pfii, e trecut de 6.30 si omu' care pleaca la munca n-are cafeaua pregatita ! gataaaa, se face-n 2 timpi si 3 miscari ! buna dimineata, car' vasazica si, spor la treaba .... da' nu uitati : intii treceti sa va luati cafeluta si pachetelul cu mincare !
|
Postat pe: 11 Februarie 2015, ora 14:12
uuuuuu !
|
Fosta membra 9am.ro 7124 mesaje Membru din: 7/02/2013 |
Postat pe: 11 Februarie 2015, ora 15:53
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
|
|
Postat pe: 12 Februarie 2015, ora 06:20
Buna dimineata! Astazi am pregatit eu cafeaua si te astept Gabi la o tigara, sa mai stam de vorba despre vreme si vremuri. Ti-am adus si niste ghiocei, in speranta ca se mai incalzeste putin si incepe sa miroasa a primavara.
|
Postat pe: 12 Februarie 2015, ora 07:50
De la: Black_Friday_, la data 2015-02-12 06:20:47Buna dimineata! Astazi am pregatit eu cafeaua si te astept Gabi la o tigara, sa mai stam de vorba despre vreme si vremuri. Ti-am adus si niste ghiocei, in speranta ca se mai incalzeste putin si incepe sa miroasa a primavara. te-am ratat ! fii , ce rau imi pare , dar dadu peste mine pofta de cornuri cu nuca si dulceata si-mi facui de lucru pregatind coca ! si, pina o creste , stau un pic pe forum ! dar, aprropo de vreme : acu' vreo 3-4 ani, dar nu conteaza cind anume, eram la Busteni , intr-o zi de noiembrie , cam pe la mijloc .....era placut afara , asa ca am iesi seara pe corso si la intoarcerea acasa , trecind pe linga 2 vecini cu hotelul in care stateam , zic : aaaaa, imi miroase a zapada ! - noooo, zice unul dintre ei , nici gind de zapada ! - poate, ii raspund eu , dar mie asa-mi miroase ! tipul , mai invirsta, se imbatoseaza un pic si-mi zice : doamna, eu sunt om de munte ! aici m-am nascut si stiu....e prea devreme ptr. zapada ! - biiine , ii mai zic eu, urindu-i o seara frumoasa si intram in hotel ! hehehe ! sa-ti mai spun ca de dimineata cind ne-am sculat era totul alb ? nu mult , dar totul era imbracat intr-un strat de zapada cazuta peste noapte !hai, povestea ti-am spus-o , ca asa se cere sa fie o cafea : povestita si-ti doresc o zi f.f. frumoasa si cu spor !
|
Postat pe: 12 Februarie 2015, ora 07:59
da' vezi ca luata cu povestile, am uitat ce era mai important ?
sa-ti multumesc mult- mult de tot ptr. ghiocei si sa-ti pun in tolba fo 3-4 pupici !
|
Fosta membra 9am.ro 156 mesaje Membru din: 19/05/2013 Oras: Iasi |
Postat pe: 12 Februarie 2015, ora 09:04
De la: gabigabi2, la data 2015-02-10 15:02:04aaaaa, Galina Nu s-au pus multe intrebari pentru ca le era jena sa fie mintiti pe fata cu raspunsuri de genul: 'sunt secrete de stat'; 'presedintele a stiut dar nu poate sa se amestece in treaba justitiei' sau ar fi schimbat discutia! SRI spune si face numai ce vor ei chiar daca uneori trec pe langa lege sau lasa doar o umbra pe ceea ce vrem sa stim. Dar mai bine da-mi o tigara ca ieri m-am lasat de fumat si nu mi-am mai cumparat, dar aici nu se cade sa nu ma alatur doar pentru ca as savura fumul de la tigara ta! Ooo, suna telefonul, sigur au venit aia cu cititul contorului si eu am pus lacat la poarta! Revin, revin dar nu stiu cand! V-am imbratisat ca pupatul o sa-l accesez cu
|
Postat pe: 12 Februarie 2015, ora 13:22
De la: g_alin_a, la data 2015-02-12 09:04:43De la: gabigabi2, la data 2015-02-10 15:02:04aaaaa, Galina hai ca te alinti cu fumatul ! cite tigari fumai pe zi ? 1 - 2 ? ala nu-i fumat....ala-i pufait , da' daca ai ambitz sa te lepezi si de alea 2 . esti brava X ! eu am si mincat deja de prinz si acum am frecat un nesuletz si -mi aprind o si trimit semnale de fum ca indienii ca sunt pe aproape
|
Postat pe: 12 Februarie 2015, ora 13:46
si ca sa raspund la ce-ai spus tu, TOTI sunt in Culpa : si SRI si DNA si DIICOT si ANAF ptr. ca ori au Tacut si atunci sunt Complici ; ori au Spus, dar au fost ignorati de cei la care au ajuns alertarile si , in acest caz si Justitia e Complice , intrucit sesizarile si dosarele au stat in sertarele lor, ascunse bine, ANI de zile !
cit despre domnul fost , in Tupeul sau maxim, nu uita sa spuna ca El Stie TOT , spunindu-le celorlalti cit de penali si puscariabili sunt si asta in timp ce el patrona o structura mafiota cu ramificatii in toate Institutiile Ro ! mai e cineva atit de naiv incit ar putea sa-si inchipuie ca nu stia ?! P.S dar, am o temere si asta tocmai datorita faptului ca TOTI sunt Partasi la acest Jaf si adincirea in ceea ce Stiu cei popriti, dar mai ales Udrea , devine teribil de periculos ptr. ei, intrucit ii Incrimineaza direct si ca Tainuitori si Complici si deci, mi-e teama de musamalizare ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Februarie 2015, ora 06:54
Buna dimineata! O cafea, o tigara si incepem o noua zi de munca.
Doamne ajuta ca e vineri! Gabita, ne stim de atatia ani si mi-ai ramas cea mai apropiata pe forum.....Asa ca de la mine ai: si asta: www.youtube.com/watch?v=44mJs_GE5SU Sa te tina Dumnezeu sanatoasa si sa ne vedem pe aici si peste 30 de ani. Sa moara de ciuda sobolanul infect care se pupa cu Baltoaca in trei litere.
|
Postat pe: 13 Februarie 2015, ora 07:46
De la: Black_Friday_, la data 2015-02-13 06:54:09Buna dimineata! O cafea, o tigara si incepem o noua zi de munca. buna dimineata ! iti intorc pupicii si hai ca-i vineri si sa ne bucuram cu gindul rasfatului care urmeaza.... acuuuu', e drept ca ptr. mine nu prea mai conteaza ce zi anume e , ca eu traiesc intr-o perpetua duminica !da' ai vazut ce i-am scris Galinei in legatura cu temerea punerii batistei pe tambal ? iote ia ca se cam intimpla ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Februarie 2015, ora 08:19
De la: gabigabi2, la data 2015-02-13 07:46:20De la: Black_Friday_, la data 2015-02-13 06:54:09Buna dimineata! O cafea, o tigara si incepem o noua zi de munca. Asta o fi insemnat gestul lui Woodrea cu atingerea nasului, puneti batista pe tambal sau va trag pe toti dupa mine... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

de ce ai zis ca nu sunt eu " acea" Gabi ?
si totusi : Cafeneaua e deschisa si ibricul da in clocot !....indrazniti !
moaaama ce m-am incalzit de la dat zapada asta cazuta peste noapte si facut pirtie pana-n usa Cafenelei !
e frumooos asa, cu mult alb si parca-mi cinta clopotei in inima si focul joaca vesel in semineu si miroase a Iarna si a cafea si a pateuri calde !
biiiine !
si ma asez linga voi, dragutele doamne : Geta , Galina si cu mine, Gabi ....pfiii
3 de G si spun ca Astept sa-i vina rindul si lui Petrica , intrucit baza Distrugerii Romaniei el a pus-o cu " fiarele vechi " , lichidind pas cu pas industria romaneasca , asa cum era ea si, a " cistigat pariul cu agricultura " ajungind juma' de tara o pirloaga !
te-am ratat ! fii , ce rau imi pare , dar dadu peste mine pofta de cornuri cu nuca si dulceata si-mi facui de lucru pregatind coca ! si, pina o creste , stau un pic pe forum !
sa-ti mai spun ca de dimineata cind ne-am sculat era totul alb ? nu mult , dar totul era imbracat intr-un strat de zapada cazuta peste noapte !