Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 21 Decembrie 2014, ora 06:57
aha, am inteles ! vi s-a aplecat de la atita cafea !
mie , de la 10 ani de basism, dar tot mai am vlaga-n degete sa mai bat in tasta citeva cuvinte !sa aveti o zi exceptionala, cu taiat porcul....curatat, transat, spalat mate , tocat carne si facut cirnati ......atentie la tzuica fiarta si pomana porcului ! |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Decembrie 2014, ora 07:09
De la: gabigabi2, la data 2014-12-21 06:57:43aha, am inteles ! vi s-a aplecat de la atita cafea ! Buna dimineata! S-au dus vremurile alea cand preparam "porcarii:...Acum, curcan, pui si peste. L-ai vazut pe porcul ala ieri? Tupeu fantastic! Frati'su nu a luat bani, ci de fapt a dat...Si de vina sunt A3, Abraham si Bercea. Ne meritam soarta! Multumesc celor care au votat ca sa isi ia tara inapoi. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Decembrie 2014, ora 07:31
De la: Black_Friday_, la data 2014-12-21 07:09:28De la: gabigabi2, la data 2014-12-21 06:57:43aha, am inteles ! vi s-a aplecat de la atita cafea ! buna dimineata ! ti-am simtit lipsa , sa stii ! mdaaaa, d'aia am si spus ca mie mi s-a aplecat de la 10 ani de basism....i-ai vazut ciopor pe el pe toti lingaii lui, la sfirsitul discursului , da ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Decembrie 2014, ora 07:34
aaaaa, ca uitai sa spui ce era mai important : ptr. el incheierea mandatului nu inseamna PUNCT ....e Virgula si cind ziceam ca Jupinu' si doreste sa fie si premier ni se spunea ca mintim....iote ia ca nu si sa vezi ce de valuri o sa faca !
|
Postat pe: 21 Decembrie 2014, ora 07:48
Sunt sceptic Gabi. Pe Mircea Basescu l-au tinut in arest pana dupa alegeri, ca sa nu se vada cum vor sa manareasca cazul. Imediat dupa alegeri l-au pus in libertate si acum deja au inceput contraofensiva. O sa ii scoata pana la urma vinovati doar pe tigani si vor spune exact ce zicea ieri chiorul, ca de fapt frati'su luase banii de l Capatana ca sa ii dea tiganilor. De ce nu s-a facut nicio perchezitie la Mircea acasa, asa cu ar fi fost normal?
In fine, om vedea....Plec la cumparaturi acum, asa ce ne auzim mai tarziu. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Decembrie 2014, ora 08:08
De la: Black_Friday_, la data 2014-12-21 07:48:47Sunt sceptic Gabi. Pe Mircea Basescu l-au tinut in arest pana dupa alegeri, ca sa nu se vada cum vor sa manareasca cazul. Imediat dupa alegeri l-au pus in libertate si acum deja au inceput contraofensiva. O sa ii scoata pana la urma vinovati doar pe tigani si vor spune exact ce zicea ieri chiorul, ca de fapt frati'su luase banii de l Capatana ca sa ii dea tiganilor. De ce nu s-a facut nicio perchezitie la Mircea acasa, asa cu ar fi fost normal?
|
Postat pe: 21 Decembrie 2014, ora 16:30
ce faceti, bre , de ocoliti Cafeneaua ?
n-auziti ce vesela harmalaie e-nauntru ? haideti, indrazniti, ca face Jupinu' cinste ! ia uite ce masa bogata si ce mai infuleca Elenuta Udrea saracuta oare de cite zile n'o mai fi mincat ca sa-ncapa-n rochia cea rosie , care-mi paru Total nepotrivita ptr. ceremonia de astazi din Parlament , dar ce poti sa-i ceri unei Dame atit de nurlie ?!haideri- haideti, poftiti , e de gratis: Nasu' plateste !
|
Postat pe: 21 Decembrie 2014, ora 17:53
si daca tot suntem pusi pe mincat si baut, azi am topit slana si facut jumarile si nu m-am putut abtine si asa calde am mincat vreo 2- 3
si o felie de piine cu untura d'aia proaspata si cu 3 colacei de praz pe ea, ca sa taie " greata ".....moooama , sa nu uit sa mai iau niste colebil !
|
|
|
|
Postat pe: 21 Decembrie 2014, ora 18:32
De la: gabigabi2, la data 2014-12-21 17:53:29si daca tot suntem pusi pe mincat si baut, azi am topit slana si facut jumarile si nu m-am putut abtine si asa calde am mincat vreo 2- 3 Eu o sa fac niste jumari de peste, ca tot am fost ieri la balta si nu am prins nimic.Dar am fost azi in Metro.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Decembrie 2014, ora 18:38
Eu maninc brinza de vaci
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Decembrie 2014, ora 20:38
io mananc la fel ca ,,sfantul iohannis''....ciorba de perisoare si ardei umpluti...ma pregatesc pt. functia de presedinte al romaniei....
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 22 Decembrie 2014, ora 08:26
buna dimineata oameni de cafea...in sfarsit s-a facut transferul,,CIOLANULUI de AUR'' intre betivul infractor si mutalaul nazist...
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 22 Decembrie 2014, ora 08:29
Dulãul a mîrîit la Buldog, ameninþîndu-l cã îl dã pe mîna DNA
vasileblaga-ultima ora Klaus Iohannis a ajuns la cuþite cu Vasile Blaga. Deºi, de ochii lumii, liderii PNL, precum Vasile Blaga, Ludovic Orban ºi Teodor Atanasiu, au fost de acord cu impunerea de cãtre robotul sas în funcþia de copreºedinte al PNL a Alinei Gorghiu, realitatea se prezintã altfel. Conform unor surse din Serviciile Secrete, miºcãrile fãcute de Klaus Iohannis pentru a o impune pe Gorghiu, dar ºi promisiunile neonorate, fãcute unora din PNL, l-au adus la klaus_ultima oraun conflict serios cu Vasile Blaga. Sursele noastre spun cã sîmbãtã, în jurul orelor 12,30, Blaga l-a sunat pe Iohannis pentru a-i reproºa faptul cã a bãgat zîzanie în partid, prin modul în care a fãcut-o pe schiloadã copreºedinte, ceea ce a dus la o împãrþire în douã tabere: cea a foºtilor peneliºti ºi cea a foºtilor pedeliºti, rezultînd o atmosferã care ar putea sã ducã la imposibilitatea fuziunii. De asemenea, Blaga i-a reproºat lui Iohannis faptul cã l-a scos din cãrþi la numirile de consilieri pe Teodor Atanasiu, dar ºi pe Ludovic Orban pentru funcþia de director SRI, agreîndu-l (în urma unor presiuni externe) pe George Cristian Maior pentru un nou mandat. Discuþia dintre cei doi a durat circa 7 – 8 minute, iar Iohannis nu a fost în stare sã îi replice mai nimic lui Blaga. Doar în final, Dulãul a mîrîit la Buldog, zicîndu-i sã fie atent ce spune, fiindcã, de acum, ori va dansa cum cîntã el, ori va intra pe mîna DNA-ului. Dupã aceastã izbucnire, Iohannis a închis telefonul, fãrã a catadicsi mãcar sã îl mai salute pe fostul vameº. www.ziartricolorul.ro/dulaul-a-miriit-la-buldog-amenintindu-l-ca... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 22 Decembrie 2014, ora 14:36
upssss ! car' vasazica se miriie
sa vezi cind or incepe sa latre .....da' io parca as bea o cafea adevarata , neagra si fierbinte !
|
Postat pe: 22 Decembrie 2014, ora 14:39
De la: Black_Friday_, la data 2014-12-21 18:32:24De la: gabigabi2, la data 2014-12-21 17:53:29si daca tot suntem pusi pe mincat si baut, azi am topit slana si facut jumarile si nu m-am putut abtine si asa calde am mincat vreo 2- 3 nu, nu, la vremea asta nu vreau peste....cel mult niste icrisoare immmm si daca ar fi de manciuria aoleu, ce le-as mai face !
|
Postat pe: 23 Decembrie 2014, ora 07:39
Buna dimineata !
ce lumina ciudata e frumos, dar parca-i prea insingerat acest cer luminat de rasaritul soarelui ! ....imi cam da fiori !Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Decembrie 2014, ora 07:41
da' fierturile is gata, numa' bune de pus in cana si beute cu placere !
sa aveti o zi frumoasa si cu spor la treaba !
|
Postat pe: 23 Decembrie 2014, ora 13:40
|
Postat pe: 24 Decembrie 2014, ora 06:36
Bun dimineata la Mos Ajun!
www.youtube.com/watch?v=IrriQpTtsFs&list=PLX36__QDqVmV_5y_ZoN7xS... Ia iesiti boier afara ca avem treaba. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Decembrie 2014, ora 07:21
De la: Black_Friday_, la data 2014-12-24 06:36:30Bun dimineata la Mos Ajun! aaaaa gind la gind ! Buna sa-ti fie inima, boerule ! ne dati ori nu ne dati ? si, tocmai ce- am primit de la un prieten " Oda sarmalei " scrisa de Pastorel si atit de mestesugit a invirtit si asta vorba ca, brusc, am salivat ! asa ca : ce-as putea sa va doresc mai mult decit o oala de sarmale, mamaliga aburinda si butelcuta de vin bun si multa sanatate ? Sarbatori fericite, moiii !
|
Fosta membra 9am.ro 219 mesaje Membru din: 1/07/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Decembrie 2014, ora 10:24
Piftia
Sã-ntregeascã armonia, pusã în boluri pe masã, se rãsfaþã ºi piftia, o cochetã delicioasã. Cum o faceþi e-ntrebarea? Nu-i nici greu dar nici uºor, totu-i sã aveþi rãbdarea ºi-atunci veþi avea ºi spor. Rupeþi cu destul elan de la porc orice picior, douã aripi din curcan, tãiaþi-le cu-n topor! Aruncaþi-le pe foc cu legume pentru-o cirbã, puneþi sare, busuioc ºi-apoi le þineþi de vorbã! Dacã-au fiert n-aþi terminat; scurgeþi totul printr-o sitã, prin tifon iar strecurat, zeama toatã limpezitã! ªi la fel ca în reclamã, prindeþi vreo patru cãþei, striviþi-i apoi în zeamã dând parfum de usturoi! Asortaþi în boluri carnea cu morcov ºi una alta, puneþi peste ele zeama ºi piftia este gata! O puneþi apoi la rece, nu de frig sã tremure! Toatã noaptea va petrece pân' se face cremene. Orice gospodinã ºtie cã cea mai râvnitã este pofticioasa ei piftie închegatã ca-n poveste. CRÃCIUN fericit tuturor, alãturi de cei dragi!
|
Postat pe: 24 Decembrie 2014, ora 16:51
traiasca si piftiaaaa !
|
Postat pe: 25 Decembrie 2014, ora 09:41
Buna dimineata si Craciun fericit la toate lumile !
haideti la rasfatul diminetii de Craciun : cacao cu lapte sau frisca .... cozonac bogat in nuca si stafide , fursecuri, fructe cite si de care poftiti si muuuulta ciocolata ! pssssst, are Mosu' si citeva picaturi de parfumat cacaoa !P.S si haide, fie : e si o cafea facuta ptr. cei care nu renunta la ea, nici macar in ziua de Craciun !
|
Postat pe: 25 Decembrie 2014, ora 10:36
De la: gabigabi2, la data 2014-12-25 09:41:51Buna dimineata si Craciun fericit la toate lumile ! Buna dimineata! Craciun fericit! Cu picaturile....mai usor. Mai repede merge o bere rece pe caldura asta. Parca ar fi Pastele, nu Craciunul. Ei, cum o fi vremea, sanatosi sa fim si sa ne bucuram de liniste in mijlocul celor dragi. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Decembrie 2014, ora 16:03
m-ai facut sa ma rusinez c-am zis de picaturi nu era o obligatie ci, o optiune liber consimtita, usooor euforizanta !
|
Postat pe: 25 Decembrie 2014, ora 17:57
|
Postat pe: 26 Decembrie 2014, ora 13:53
De la: Pe-Stg-Dr, la data 2014-12-25 17:57:26https://www.youtube.com/watch?v=oEaIN3x7irc nu vad, nu vad, ca nu se deschide dar, daca-i oferit de tine , musai tre' sa fie bun asa ca io vreu ! da' totusi, ce-i ? ma duc sa pun de'o cafea .....aduc si fructe si niste cozonac.....merge ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Decembrie 2014, ora 14:04
De la: gabigabi2, la data 2014-12-26 13:53:42De la: Pe-Stg-Dr, la data 2014-12-25 17:57:26https://www.youtube.com/watch?v=oEaIN3x7irc ã Hai noroc ºâ iar noroc... câ ne-om pomeni digrabã, eu moºneag ºâ tu o babã https://www.youtube.com/watch?v=kXTTmTTgQUY Obs; dacã nu se deschide copiazã linkul în cãsuþa google ºi search! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Decembrie 2014, ora 14:15
|
Postat pe: 26 Decembrie 2014, ora 14:16
poiii, io-s o baba, ce s-o mai dau cotita !
imbatrinesc, mi se modifica lookul , dar nu-i normal sa fie asa ? ba da, asa ca mosule, eu te si -ti urez sa fi sanatos pin' la adinci batrineti , caci fiecare virsta isi are frumusetea ei !
|
|
|

mie , de la 10 ani de basism, dar tot mai am vlaga-n degete sa mai bat in tasta citeva cuvinte !
saracuta
oare de cite zile n'o mai fi mincat ca sa-ncapa-n rochia cea rosie , care-mi paru Total nepotrivita ptr. ceremonia de astazi din Parlament , dar ce poti sa-i ceri unei Dame atit de nurlie ?!
si o felie de piine cu untura d'aia proaspata si cu 3 colacei de praz pe ea, ca sa taie " greata ".....moooama , sa nu uit sa mai iau niste colebil !
aoleu, ce le-as mai face !
pssssst, are Mosu' si citeva picaturi de parfumat cacaoa !
m-ai facut sa ma rusinez c-am zis de picaturi
nu vad, nu vad, ca nu se deschide dar, daca-i oferit de tine , musai tre' sa fie bun
imbatrinesc, mi se modifica lookul