Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
Fosta membra 9am.ro 50 mesaje Membru din: 25/11/2014 |
Postat pe: 26 Noiembrie 2014, ora 20:41
De la: Musetel, la data 2014-11-26 20:34:57No, hat, permiteti sa va cer un raport? DIN CAUZA ACELORASI MOTIVE ETICO-estetice din care au PLECAT si CEILALTI! cei doi trepanati nsimtiti gabi/black (2/1) i-au provcat o GREATZA tsunamica si, A RENUNTZAT !
|
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Noiembrie 2014, ora 20:52
De la: HA4K0N, la data 2014-11-26 20:41:16De la: Musetel, la data 2014-11-26 20:34:57No, hat, permiteti sa va cer un raport? Cae ceilalti mai otreapa? Ingrid, Daniela, Doruleatza? Tu si cu Transpirata ta le-ati gonit cu mizeriile pe care le-ati revarsat asupra lor! Sa iti aduc aminte cui ii spuneai tu Foanfa? Dar prietena ta plina de falsitate, cum o ataca pe Daniela de cate ori putea? Dar pe Dorleata, isi mai aduce aminte cum a terfelit-o amestecand in mocirla mintii ei chiar si o persoana decedata? Sa va mai aduc aminte cum aducea moralista asta falsa discutii de pe alte forumuri? Rusinea voastra a mancat-o porcul!, nesimtitilor fatarnici Ca am discutat mai tare cu Giova, da, recunosc. Dar si el a scris si eu. Daca esti barbat iti asumi ca atunci cand ataci, vei fi atacat. Daca esti mimoza, iti iei jucariile si pleci. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 26 Noiembrie 2014, ora 20:56
De la: HA4K0N, la data 2014-11-26 20:41:16De la: Musetel, la data 2014-11-26 20:34:57No, hat, permiteti sa va cer un raport? Io il astept inapoi! Te salut cu respect, Hak'! Alaturi la bine si la rau!
Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2014, ora 20:58
De la: Musetel, la data 2014-11-26 20:56:53De la: HA4K0N, la data 2014-11-26 20:41:16De la: Musetel, la data 2014-11-26 20:34:57No, hat, permiteti sa va cer un raport? Nu am certificat de pilot, dar iti stau in dreapta ca si copilot oricand! O seara faina, MyLord!
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Fosta membra 9am.ro 50 mesaje Membru din: 25/11/2014 |
Postat pe: 26 Noiembrie 2014, ora 21:01
De la: Black_Friday_, la data 2014-11-26 20:52:56De la: HA4K0N, la data 2014-11-26 20:41:16De la: Musetel, la data 2014-11-26 20:34:57No, hat, permiteti sa va cer un raport? da, inclusiv ele ! si-au dat seama cu cine au de-a face si ce fel de specimene bipede poateaza din aceste doua conuri ale voastre ! vrei probe? jignirile, persiflarile, insinuarile abjecte pe care le-a adresat basinoasa partzoneta lui daniela sau insinuarile aberante adresate lui ingrid etc? siktir ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Noiembrie 2014, ora 21:07
De la: Musetel, la data 2014-11-26 20:58:49De la: Musetel, la data 2014-11-26 20:56:53De la: HA4K0N, la data 2014-11-26 20:41:16De la: Musetel, la data 2014-11-26 20:34:57No, hat, permiteti sa va cer un raport? My Lord?????!!!! Adica stapanul tau? Iar tu esti sluga lui? Da, se poate spune ca el este Stapanul Manelelor iar tu sluga lui umila...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Noiembrie 2014, ora 00:13
De la: HA4K0N, la data 2014-11-26 18:07:31De la: giovausaro, la data 2014-11-26 17:27:00-Ne-ati tradat,emigrantilor.. NUMAI MINCIUNI SPUI PE AICI SAU OMITI ADEVARURI. PIBUL ROMINIEI ESTE DE VREO 140-160 MILIARDE DE EURO. SALARIILE TOTALE SINT, SAU VENITUL POPULATIEI, DE VREO 40 MILIARDE DE EUORO. BUGETUL ESTE DE VREO 40 MILIARDE DE EURO. BUGETUL CONSOLIDAT VREO 80 MILIARDE DE EURO. DACA SE ADUNA DAU CIFRA MARE. ROMINII DIN DISPORA SINT VREO 4-6 MILIOANE, CIFRA NU E INCA EXACTA. DIN CARE MAI MULT DE JUMATATE MUNCESC, MAI MULT SAU MAI PUTIN CU FORME LEGALE. DECI CAM 3 MILIOANE REALIZEAZA ACEI 5=7 MILIARDE DE EURO. IN TARA MUNCESC CAM 10 MILIOANE PTR CEI 40 MILIARDE DE EURO VENIT, SAU CEI 5 MILIOANE? NU STIU CUM AU CALCULAT. ORICUM AI DA-O IN TARA SE PRODUCE MAI EFICIENT VENIT SI FARA SA SE URLE. CEI DIN EXTERIOR ADUC IN TARA SURPLUSUL LOR DE BANI. DECI CIFRELE SINT SIMILARE. CA O CONCLUZIE, VENITUL IN TARA REAL ESTE SIMILAR CU CEL DIN EXTERIOR. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 27 Noiembrie 2014, ora 08:33
De la: giovausaro, la data 2014-11-26 19:09:31De la: gabigabi2, la data 2014-11-26 08:10:41De la: giovausaro, la data 2014-11-25 22:33:07Da....are o imaginatie bogata ei, daca nici asta nu-i un raspuns intelept si impaciuitor , in care va recunosc locul, dar in acelasi timp nu pot nega existenta si a acelei diaspora care ne aduce prejudicii , eu nu mai am ce spune si trebuie sa inteleg ca singurul om INTELEPT , ale carui vorbe le sorbi cu nesat, este tot T. Basescu ! ei, dat fiindca nu ma pot pune cu maretia caracterului sau de Mare Conducator, un Zeus printre oameni, un adevarat Al. I. Cuza , unificatorul de tara, ma voi limita sa pun doar de'o cafea si atit ! buna dimineata - e gata cafeaua, car' vasazica ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2014, ora 08:42
De la: Black_Friday_, la data 2014-11-26 20:52:56De la: HA4K0N, la data 2014-11-26 20:41:16De la: Musetel, la data 2014-11-26 20:34:57No, hat, permiteti sa va cer un raport? salut, stai linistit ca nu-i din cauza noastra ! ieri- alaltaieri spunea ca nu poate nici sa-si mai faca un cont si nici sa iasa de pe cel vechi pe care cu greu il acceseaza si iespertii hakon si musetica i-au dat indicatii ce sa faca si cred ca de aicea i se trage disparatia ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 219 mesaje Membru din: 1/07/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Noiembrie 2014, ora 15:06
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2014, ora 15:17
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2014, ora 16:23
NOI CEI DIN DIASPORA SCHIMBAM REGULILE!
VRETI VOTUL NOSTRU? ACESTEA SUNT CONDITIILE! Candidatule! Asculta ce vreau eu, inainte de a-mi face tu o oferta ! 1. Respectarea rezultatului referendumului din 2009 pentru reducerea numarului de parlamentari la cel mult 300. 2. Imprescriptibilitatea infractiunilor de furt din bani publici, comise de demnitari. 3. Demnitarii si familiile lor (copii, parinti), sa isi asume obligatia de a folosi doar sistemul public de sanatate. In caz contrar isi pierd calitatea de demnitar. Doar asa s-ar putea schimba ceva in sistemul public de sanatate. 4. Copiii/nepotii demnitarilor vor invata doar in sistemul public de invatamant de stat. In caz contrar isi pierd calitatea de demnitar. Poate asa se va schimba ceva in invatamant. 5. Orice pedeapsa primeste un demnitar pentru infractiuni comise in timpul mandatului, sa fie dublata. 6. Averea demnitarilor care nu poate fi justificatã sa fie confiscata, la fel si a rudelor care nu o pot justifica. 7. Parlamentarii care nu au initiat nicio lege pe toata perioada mandatului, sa restituie 50% din sumele primite ca îndemnizatie. Nu sunt acolo doar pentru a incasa un salariu pe care multi dintre noi, nu il au. 8. Interzicerea totala a traseismului politic. Pleci din partid, renunti si la functia obtinuta . 9. Parlamentarii care prin vot s-au opus solicitarii Parchetului pentru cercetarea altor demnitari, sa nu mai aibã dreptul de a candida pentru functii publice timp de 10 ani. 10. Interzicerea prin lege a dreptului parlamentarilor de a se pronunta in privinta cercetarii unui demnitar. 11. Redeschiderea tuturor dosarelor care s-au inchis prin prescriere, ale fostilor si actualilor demnitari. 12. Cheltuielile parlamentului sa fie reduse cu 50% fata de nivelul actual. Un stat sarac nu poate suporta costurile unui parlament bogat. 13. Produsele/serviciile din institutiile de stat sa fie in proportie de 70% produse in Romania. 14. Reintroducerea pedepsei cu moartea pentru infractiuni deosebit de grave. 15. Inasprirea pedepselor din codul rutier. Despre cat de aspre sa fie, sa-i intrebam pe cei care si-au pierdut copiii sau parintii in accidente rutiere. 16. Puscariasii sa munceasca pt. cazare, mancare, ingrijire medicala. Ei ne fura, ne talharesc, ne violeaza copiii sau parintii si noi ii tinem pe banii nostri! In puscarie, munca sa fie obligatorie, mai putin cauzele medicale certe. 17. Castrarea pedofililor si a violatorilor. 18. Pentru traficantii de droguri, inchisoare pe viata. 19. Marirea alocatiei pentru copii la cel putin 150 lei. 20. Parintii care nu-si trimit copiii la scoala, sa fie decazuti din drepturi. 21. Interzicerea exploatarii zacamintelor de orice fel, prin metode care duc la distrugerea pe termen lung a mediului inconjurator. 22. Reimpadurirea terenurilor defrisate, costurile urmand sa fie suportate sau imputate tuturor celor care le-au defrisat sau trebuiau sa apere padurile, nu sa le distruga! 23. Interzicerea vanzarii pamantului agricol romanesc catre straini. Copiii si nepotii nostri, vor trebui sa-si creasca copiii. Noi daca avem astazi pamant romanesc, avem datorita strabunilor nostri care nu l-au vandut, ci s-au jertfit sa-l pastreze. 24. In procesele castigate la CEDO , daunele sa fie platite de catre judecatorii care au dat sentintele. Nu trebuie sa platim noi pentru ca si-au bagat ei bani in buzunare. 25. Executarea silita a datornicilor Bancorex, pentru recuperarea sumelor nerestituite. 26. Tranzactiile in cash intre persoane fizice, sa nu fie limitate de suma. In actul de vanzare-cumparare sunt parti: notarul, vanzatorul, cumparatorul. De ce trebuie sa primeasca banca un comision? 27. Inlocuirea prin lege a denumirii de rrom, cu denumirea de tigan. 28. Deschiderea unui proces impotriva tuturor guvernantilor, a celor care se fac vinovati de distrugerea industriei. 29. Depolitizarea autoritatilor de reglementare si control (fisc, media, protectia consumatorului, etc). 30. Desecretizarea tuturor contractelor civile facute cu statul roman. Contractele de achizitie din bani publici sa fie transparente si sa nu fie acceptata nicio forma de secretizare 31. "Catedrala Neamului" sa devina in totalitate scoala pentru copiii defavorizati, camin pt. batranii fara ajutor si spital social - administrarea si costurile sa fie in sarcina Bisericii Romane(B.O.R). 32. Anularea subventiilor de la buget catre cultele religioase. Voi vota cu cel care stie sa raspunda asteptarilor mele. Daca cineva considera ca ceea ce am scris mai sus, contravine Constitutiei, legislatiei (multe legi fiind facute special pentru a servi intereselor clientelei politice), normelor europene, precizez ca asta va trebui sa faca cel care imi cere votul si care astfel se obliga: sa initieze legi, sa le corecteze pe cele gresite, sa gaseasca solutii, asa incat lucrurile sa functioneze in favoarea cetateanului. Distribuie daca esti de acord... daca nu, poate faci parte din "sistem". Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2014, ora 16:37
n-au trecut decit citeva zile de la alegerea Candidatului vostru si e pe cale sa se-ntimple Incalcarea acestor conditii, dragul meu Emil !
asta nu ma bucura deloc , daca ti-a dat prin gind asa ceva ....deloc, deloc, ptr. ca Speranta ca poate am gresit eu si ati avut dreptate voi, voia sa inmugureasca dar a murit speranta noastra, floare albastra, floare albastra !
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2014, ora 20:14
De la: gabigabi2, la data 2014-11-27 08:42:58De la: Black_Friday_, la data 2014-11-26 20:52:56De la: HA4K0N, la data 2014-11-26 20:41:16De la: Musetel, la data 2014-11-26 20:34:57No, hat, permiteti sa va cer un raport? Io prevazusem atat urmatorul pas al lui Giova cat si intentia glumeata a lui Haakon! Am anticipat si varianta salvatoare, dandu-i lui Giova calea de intoarcere, in cazul in care ar fi urmat indicatiile-repet glumete si shugubetze ale lui Haaon!-. Daca Giova e suparat pe mintile inguste care nu inceteaza sa improaste cu noroi dupa oricine pe aici, nu va reveni! Daca Giova cantareste bine si realizeaza ca sunt oameni care tin la el, asa cum este el, ca il mai ironizeaza, ca il mai sicaneaza, ca il mai iubesc si de nus tiu sa i-o arate nici macar in cuvinte..... presimt ca va reveni!
|
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2014, ora 20:19
De la: emil9am, la data 2014-11-27 16:23:58NOI CEI DIN DIASPORA SCHIMBAM REGULILE! Subscriu! Il si pun pe facebook! Ma certara cei din comunitatea de aici (unde locuiesc!!!)ca nu le-am dat accept la facebook! Da' ce, l-am deschis io din septembrie...sau din iulie??? Radem si glumim, dar este o absurditate sa se plateasca impozit la biserica, pe bune! Ati vazut ca Ponta a dat bani bisericii ortodoxe in loc sa scoata manualele pt copilasii ce incepeau in cateva saptamani scoala? IMPARDONABIL! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2014, ora 20:33
Io propun guvernului altceva!
Fiecare persoana fizica si/sau morala care participa la alimentarea bugetului statului, sa aiba un cuvant de spus ! Adica.... io, ca platnic de dari catre stat, sa am acces la felul in care banul platit de mine va fi cheltuit! Ce ziceti, sunt EXIGENTA?
|
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2014, ora 20:37
Taxa pe aia, taxa pe aialalta! Bun! Daca tot o platesc, vreau a sti si am pretentia sa cunosc, negru pe alb, unde merge banul dat de mine! Vreau sa pot riposta ca banu' ala dat de mine, rezultat al muncii mele, nu este folosit unde este nevoie!
''Stimate contribuabil, conform cerintelor dumneavoastra , va prezentam cheltuielile aferente sumei cu care ne-ati onorat cresterea debitului......'' Noapte buna, am plecat, ca se filmeaza de seara!
|
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2014, ora 06:04
Exigenta, nu !
dar un pic de Exigentza din partea soc. civile asupra felului in care se cheltuie banul public , s-ar cam cere ! in Franta se-ntimpla ca cetateanul sa primeasca un raport al cheltuirii banilor ? acolo sau oriunde, ca nu am auzit de asa ceva si ma gindesc ce suma imensa s-ar cheltui numa' pe hirtia trimisa si pe posta care o duce la destinatar !? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2014, ora 06:09
hai, buna dimineata ! e vineri, sfirsit de saptamina si de luna si azi e ziua Necumpararii, am auzit eu la radio si mi se pare corect : dupa ce timp de' o saptamina a fost un dezmat de reclama la black friday ptr. cumparaturi care-ti trebuiesc sau nu, azi gata : pauza ptr. odihna !
si atunci, ia de va luati cafeaua aburinda si va trageti sufletul ! sa aveti succes pe toata linia !
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Noiembrie 2014, ora 06:25
De la: Musetel, la data 2014-11-27 20:14:07De la: gabigabi2, la data 2014-11-27 08:42:58De la: Black_Friday_, la data 2014-11-26 20:52:56De la: HA4K0N, la data 2014-11-26 20:41:16De la: Musetel, la data 2014-11-26 20:34:57No, hat, permiteti sa va cer un raport? www.facebook.com/tonypoptamas/photos/a.10151749988192834.1073741... Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2014, ora 06:28
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2014, ora 06:29
|
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2014, ora 06:31
|
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2014, ora 06:31
|
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2014, ora 06:34
Corecte toate , brava !
ce faci, ti-ai luat cafeluta ? mi-am luat-o si eu si, asa, intarita ma duc pe la politicute, ca am de dat un raspuns lui @2148 !
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2014, ora 07:00
De la: gabigabi2, la data 2014-11-28 06:34:40Corecte toate , brava ! mersi pt.cafeluta....io nu mai merg la politicute....nu simt nevoia sa dau replici...fiecare isi traieste viata dupa cum gandeste el...nu traieste nimeni in locul tau...
|
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2014, ora 07:43
De la: Fl_Orion999, la data 2014-11-28 07:00:38De la: gabigabi2, la data 2014-11-28 06:34:40Corecte toate , brava ! vezi de ce se spune " sa nu spui niciodata, niciodata "? iete ca doar 15 min. ti-au trebuit ca sa te razgindesti si sa ma urmezi pe la politicute ! dar, nu-i de condamnat, devreme ce piinea cea de toate zilele tine si ea de Politica si ne framinta si ne macina zilele !poiiii, mi-am terminat si cana de cafea si " emisia" ....momentan ! ne vedem mai pe tirziu ! o zi buna tuturor !
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2014, ora 15:27
iiii
slaba miscarea ! biiine, ma mai duc un pic pe colo- pe colo si ma-ntorc !
|
Fosta membra 9am.ro 1089 mesaje Membru din: 12/07/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Noiembrie 2014, ora 17:26
De la: gabigabi2, la data 2014-11-28 15:27:44iiii Baga un dus RECE .......poate iti revii......daca nu baga degetele intr-o priza si sa vezi ce rezultate pozitive vei avea.......eventual combina ori cel mai bine este sa faci ambele terapii in acelasi timp........face bine la amnezie si la libido!
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2014, ora 17:45
De la: 9am_4158, la data 2014-11-28 17:26:31De la: gabigabi2, la data 2014-11-28 15:27:44iiii bravo, vad ca stii ce sa faci cind te-apuca strechea ! dar, apropo de amnezie : uitasi, hermafroditule ca i-ai raspuns lui Black de pe contul domnului @ 4546 si te-ai dat de gol ! incearca si cu niste exercitii de memorie, ca te-ajuta ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Adica stapanul tau? Iar tu esti sluga lui? Da, se poate spune ca el este Stapanul Manelelor iar tu sluga lui umila...
pe cand omuletii verzi?
mda, vad ca trebuie readus aminte asta !
a murit speranta noastra, floare albastra, floare albastra !