back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2240 2241 2242 2243 2244 2245 2246 2247 2248 2249 >> Sari la pagina:

Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 Iulie 2014, ora 07:08

“Joi 5 iunie, pe la 14.30, parcul Herăstrău a fost gazda unei reuniuni secrete. Gipuri negre, conduse de șoferi grași, cu uitături de K1, s-au îngrămădit pe aleea care unește lumea senină a parcului cu restaurantul Il Calcio. După numerele de înmatriculare, în spatele geamurilor negre au stat cururile șefilor și proprietarilor unor televiziuni de partid. Mașina lui Sorin Oancea (B1 TV), a lui Cristian Burci (Prima TV), a lui Cozmin Gușă (Realitatea TV), a lui Sebastian Ghiță (Romania TV) și-au vărsat încărcătura la restaurantul lui Gino Iorgulescu, după ce, cu cinci minute mai devreme, mașina lui Bogdan Teodorescu și Adrian Thiess păreau să fi făcut același lucru. Mînați de foame și de spaima de a rămîne pe dinafară după noiembrie 2014, brokerii de pupincurism politic s-au prezentat la chemarea lui Sebi Ghiță ca să-și depună obediența la picioarele viitorului președinte dat de PSD. Cu cîteva zile mai devreme se spune că ar fi avut loc o întîlnire asemănătoare la restaurantul Doina, cam cu aceleași personaje, dar avîndu-l ca invitat special pe Gabriel Oprea. În această perspectivă, adunarea din Herăstrău arată ca o ședință tehnică pentru împărțirea bugetelor după cantitatea, calitatea și importanța muncii depuse. Trebuie spus că de la eveniment a lipsit Rolls Royce-ul lui Dan Diaconescu, dar se pare că mogulul din Caracal așteaptă să i se redeschidă, mai întîi, OTV-ul”, anunțau cei de la catavencii.ro

“Consecințele acestui summit ar trebui să fie vizibile curînd. Stați cu ochii pe B1 și Realitatea, ca să fiți primii martori ai răsucirii. Cele mai spectaculoase se anunță pirueta lui Turcescu, roata țiganului Turturică, tumbele Laviniei Șandru, șpaga(tul) lui Rareș Bogdan și triplul salt mortal al bătrînului Cristoiu”, mai scrie sursa ...

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2014, ora 07:13

De la: giovausaro, la data 2014-07-30 15:11:15Singuratatea e in noi....canta Dida...O cafea e binevenita s-apoi fuguta la munca....ca nu se mai termina.....e bine totusi,ca multi cauta de munca si nu gasesc...

youtu.be/_zpiAbdVh3Q

Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2014, ora 07:33

Neata! multam fain pentru cafea, sefu!
Ce cauta bastanii aia pe aici? scoate-i ca ne strica atmosfera

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Iulie 2014, ora 07:33

buna dimineata !
deci asa, mai Florine : se schimba macazul ! da' de ce nu ma mir ? si de ce mi-as pune intrebarea : cit de grosi pot fi oamenii astia de obraz?
nu ma mai mir de nimic ....ma mai umflu de revolta, de scirba , dar degeaba !
hai sa bem o cafea ca sa ne treaca greata , caci asa cum n-au fost judecati , in vreun fel, cei ce l-au slugarit pe Ceausescu, impingindu-l spre un Cult al personalitatii, intretinut cu grija de " deontologii " partidului, de ce ar fi acum Altfel ?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2014, ora 07:36

De la: gabigabi2, la data 2014-07-31 07:33:38buna dimineata !
deci asa, mai Florine : se schimba macazul ! da' de ce nu ma mir ? si de ce mi-as pune intrebarea : cit de grosi pot fi oamenii astia de obraz?
nu ma mai mir de nimic ....ma mai umflu de revolta, de scirba , dar degeaba !
hai sa bem o cafea ca sa ne treaca greata , caci asa cum n-au fost judecati , in vreun fel, cei ce l-au slugarit pe Ceausescu, impingindu-l spre un Cult al personalitatii, intretinut cu grija de " deontologii " partidului, de ce ar fi acum Altfel ?

Buna dimineata, Gabita!
Si eu parca as zice ca e impartirea sarcinilor pentru campanie, ca impartirea bugetului au deprins-o demult.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Iulie 2014, ora 07:39

De la: _Ingrid, la data 2014-07-31 07:33:38Neata! multam fain pentru cafea, sefu!

buna dimineata, frumusico ! ce mai faceti dvs ? munca....munca....munca ?
nu-i bine, dna Ingrid....nu-i bine .... ce-i prea mult strica si, lasa " bastanii " un pic si prin cafenea, ca sa le putem da cu un respectuos HUOOO !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2014, ora 07:43

De la: gabigabi2, la data 2014-07-31 07:39:16
De la: _Ingrid, la data 2014-07-31 07:33:38Neata! multam fain pentru cafea, sefu!

nu-i bine, dna Ingrid....nu-i bine .... ce-i prea mult strica si, lasa " bastanii " un pic si prin cafenea, ca sa le putem da cu un respectuos HUOOO !

D'apai ce sa fac? m-a imbratisat viguros sclavia moderna Azi recuperez sambata lucrata, si nu stiu in cate parti sa alerg sa-mi rezolv treburile casei.

Nici cu magariile politice nu sunt la curent, asa ca o sa huidui in bloc, tot ce imi apare n fata, cu prezumtia de vinovatie.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Iulie 2014, ora 08:21

De la: _Ingrid, la data 2014-07-31 07:43:43
De la: gabigabi2, la data 2014-07-31 07:39:16

D'apai ce sa fac? m-a imbratisat viguros sclavia moderna Azi recuperez sambata lucrata, si nu stiu in cate parti sa alerg sa-mi rezolv treburile casei.

Nici cu magariile politice nu sunt la curent, asa ca o sa huidui in bloc, tot ce imi apare n fata, cu prezumtia de vinovatie.

poti huidui fara sa te ingrijorezi prea mult ca ai gresi persoana ! e un haloimes , cred ca intretinut cu buna stiinta, asa ca : da-i drumul ! si, ca-n toti anii astia , " cetateanul turmentat " revine in actualitate, cu tot cu intrebarea lui, mai acuta ca oricind : eu cu cine votez ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Iulie 2014, ora 08:23

ei, gata, ma duc sa fac o varza calita, acu' cit mai e cit de cit, racoare !
sa aveti o zi asa cum va doriti !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2014, ora 08:49

De la: gabigabi2, la data 2014-07-31 08:23:42ei, gata, ma duc sa fac o varza calita, acu' cit mai e cit de cit, racoare !

Immm....nici nu mai stiu ce gust are. Mie imi place calita peste un pic de zahar caramelizat si la sfarsit presarata cu putin piper macinat fin.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2014, ora 08:51

Da, eu cu cine votez?
Ce votez?
De ce sa votez?
Mai votez, nu mai votez?

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 31 Iulie 2014, ora 08:54

De la: _Ingrid, la data 2014-07-31 08:51:28
Da, eu cu cine votez?
Ce votez?
De ce sa votez?
Mai votez, nu mai votez?

De ce sa nu votezi?
Cuvantul tau conteaza!
In schimbare de tu crezi,
Ai curaj si voteaza!

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2014, ora 09:06

De la: PaulaZ, la data 2014-07-31 08:54:14
Da, eu cu cine votez?
Ce votez?
De ce sa votez?
Mai votez, nu mai votez?

De ce sa nu votezi?
Cuvantul tau conteaza!
Ai curaj si voteaza!

problema e ca nu ai cu cine...si-acum intreb io... voi cu cine votati....???

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 31 Iulie 2014, ora 09:10

De la: Fl_Orion999, la data 2014-07-31 09:06:06
De la: PaulaZ, la data 2014-07-31 08:54:14
Da, eu cu cine votez?
Ce votez?
De ce sa votez?
Mai votez, nu mai votez?

De ce sa nu votezi?
Cuvantul tau conteaza!
Ai curaj si voteaza!

problema e ca nu ai cu cine...si-acum intreb io... voi cu cine votati....???

Daca te referi la prezidentialele din decembrie, eu nici macar nu cunosc lista de candidati inscrisi la prezidentie! Alte cele apasa pe umerii doamnei Atlas momentan....

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 31 Iulie 2014, ora 13:42

De la: gabigabi2, la data 2014-07-31 08:23:42ei, gata, ma duc sa fac o varza calita, acu' cit mai e cit de cit, racoare !

Varza calita? ... Asta ar merge iarna... Eu mai bine mananc o varza normala...Oricum nu prea imi face bine la ficat...
Cami, la ce Bloc stateai la parter? Cumva la A, ap 1?...

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2014, ora 13:53

De la: Marin56, la data 2014-07-31 13:42:42

Varza calita? ... Asta ar merge iarna... Eu mai bine mananc o varza normala...Oricum nu prea imi face bine la ficat...

Nu, aici unde stau si acum, nu e cu litere si stau la scara 2, deci nu poate fi ap 1.

Intr-o zi m-a trezit o voce ferma in fata geamului meu, am mai povestit asta ca m-a amuzat.

,,Da mai, am gasit blocul, zi unde esti, eu sunt aici, la scara unșpe!"

Blocul are doua scari, iar la noi scrie SCARA II

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2014, ora 14:21

Ia uite Gabi, sa te ajute don Neloo la curatat merele:

youtu.be/lOFK9xOnBIk

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Iulie 2014, ora 14:39

exact !

ffiuuuu, da' postarea citata cu de ce si ptr. ce sa mai votez, de ce n-a preluat-o ?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2014, ora 14:46

Are hachite, nici mie nu mi-a luat ca te citasem pe tine Gata varza?
Ia zi, la tine la piata vin si tarani? adica se pot gasi legume adevarate?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Iulie 2014, ora 14:49

De la: Marin56, la data 2014-07-31 13:42:42

stai sa vezi de ce-am facut-o calita, ca explic mintenas :
luni dimineata plec la Moeciu ptr. o saptamina si , planificata cum poate vedeti ca sunt, m-am uitat la varza ce statea-n frigider si tot astepta sa fie gatita si nu -i venea rindul ! asa ca, am facut-o asa cum am zis, mai uscata ca n-aveam nevoie sa-mi curga prea multa zeama si am pus-o in cutie, la congelator ! iar luni de dimineata , iau si puiul rumenit in cuptor , programat sa se potriveasca la varza calita si cind voi ajunge la locatia respectiva, masa de prinz e gata pregatita si vom rade si o bere , ca merge grozav !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2014, ora 15:02

Aaa, a venit vremea sa respiri aer de Moeciu! Foarte bun planul tau, eficienta pe toate palierele

Zi-mi cu legumele, ca sotul meu si acum cumpara numai din cele de supermarchet, fara gust. Am facut o supa de cartofi, numai gustul de cartofi nu l-am reperat deloc.

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 31 Iulie 2014, ora 15:03

Nu, aici unde stau si acum, nu e cu litere si stau la scara 2, deci nu poate fi ap 1.

Intr-o zi m-a trezit o voce ferma in fata geamului meu, am mai povestit asta ca m-a amuzat.

,,Da mai, am gasit blocul, zi unde esti, eu sunt aici, la scara unșpe!"

Blocul are doua scari, iar la noi scrie SCARA II

Eu intrebam de adresa de aici...

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2014, ora 15:07

De la: Marin56, la data 2014-07-31 15:03:10
Eu intrebam de adresa de aici...

Cred ca am stat numai la B-uri, la etajul 3...parca totusi am stat la un A cand eram la Scoala 8. Din a cincea m-am mutat la casa, la Bariera.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Iulie 2014, ora 15:16

De la: _Ingrid, la data 2014-07-31 14:21:19Ia uite Gabi, sa te ajute don Neloo la curatat merele:

youtu.be/lOFK9xOnBIk

ohoho, mistoooc ! da' mi-ai adus aminte d ' un banc :
undeva, prin padurea Amazonului , niste turisti sunt luati prizonieri de un trib de canibali....auauau, jelanie mare la care seful tribului ii linisteste ,spunindu-le ca ei maninca de toate fructele, dar mai ales mere !
- si, putem pleca, intreaba un turist ?
- da, desigur ....
fericiti , dau sa plece cind, se aude-n urma lor vocea sefului :
- alo, alooo, da' nu ne lasati merele ? aratind spre marul lui Adam !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Iulie 2014, ora 15:23

De la: _Ingrid, la data 2014-07-31 15:02:49Aaa, a venit vremea sa respiri aer de Moeciu! Foarte bun planul tau, eficienta pe toate palierele

Zi-mi cu legumele, ca sotul meu si acum cumpara numai din cele de supermarchet, fara gust. Am facut o supa de cartofi, numai gustul de cartofi nu l-am reperat deloc.

oooo, nu, nu de la supermarchet....de jos, de la don Cornel, ca-mi da si mai ieftin ieri am primit un pepene galben - bonus si-mi place grozav si nu uit sa-i zic si bogdaproste cind imi zice ca are niste rosii mai de mina a II a......nu 11 asta a fost buna rau ....adica super coapte , fara coaja aia tare si miezul alb- verzui si la juma' de pret !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2014, ora 15:28

De la: gabigabi2, la data 2014-07-31 15:23:24
De la: _Ingrid, la data 2014-07-31 15:02:49Aaa, a venit vremea sa respiri aer de Moeciu! Foarte bun planul tau, eficienta pe toate palierele

oooo, nu, nu de la supermarchet....de jos, de la don Cornel, ca-mi da si mai ieftin ieri am primit un pepene galben - bonus si-mi place grozav si nu uit sa-i zic si bogdaproste cind imi zice ca are niste rosii mai de mina a II a......nu 11 asta a fost buna rau ....adica super coapte , fara coaja aia tare si miezul alb- verzui si la juma' de pret !

Eu numai din alea mananc, sotul meu are simdromul masculin, tot ce ia sa fie maaaare si tare. Cred ca ma reped la Veteranilor dupa lucru, sa iau eu legume cu gust de legume.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2014, ora 15:34

De la Moeciu am o amintire complexa.

eram 3 perechi acolo, a fost f bine.
Dar eu am mincat colaci din aia unguresti. In acea seara a fost o furtuna f umeda, si eu am dat la rate.

Nu am mai pus gura niciodata pe acei colaci ce sint peste tot de vinzare.

Si mai retin ca u na din fete vroia sa....o vada, de fata cu nevasta-mea.
Era distractie mare.

Asta are acum 3 copii si inca unul din urma.....productiva fata
Era de o frumusete rara dar ....vroia sa vada....era asistenta medicala.

de la ea prietenul meu a divortat de sotia cu care era atunci si s-a casatorit cu ea.

Cum va spuneam un sejur....complex.

A, da si eu de atunci din 1984 am si acum....coada calului culeasa de prin padure la recomandarea ei.

Complex

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2014, ora 15:36

Mare si tare e sindrom feminin.
Sindromul masculin e....mica si pufoasa.

si pisicoasa.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2014, ora 15:40

De la: nastasemihail, la data 2014-07-31 15:36:46Mare si tare e sindrom feminin.

si pisicoasa.

Ma surprinzi, ia zi tu cu cine umbli in ultimul timp, ca ti-a distrus candoarea!?
...ori asistenta aia, a lasat urme!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2014, ora 15:41

De la: _Ingrid, la data 2014-07-31 15:40:08
De la: nastasemihail, la data 2014-07-31 15:36:46Mare si tare e sindrom feminin.

si pisicoasa.

Ma surprinzi, ia zi tu cu cine umbli in ultimul timp, ca ti-a distrus candoarea!?
...ori asistenta aia, a lasat urme!

cu deselereul si trepiedul.

Pagini: << 2240 2241 2242 2243 2244 2245 2246 2247 2248 2249 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: