Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Mai 2014, ora 00:28
Nu stiu ce a vrut sa arate Austria cu hibrida -hibridul aia-ala
|
|
Postat pe: 11 Mai 2014, ora 01:28
E clar,austria trece pe primul loc.Imi pare rau sunt de moda veche, nu mai inteleg nimic.O fi un fel de cuscrie?
Rusia ia puncte de la slavi, de fapt slavii isi impart punctele,ia sa vedem germania....le place.....d nemarca,polonia,olanda.Olanda concita iar ia puncte :sml-mad0217 Estonia da puncte ucrainei,suediei,olandei...ungaria....da puncte...suediei,austriei concitei,olandei. moldova:rusia,ucraina,romania.irlanda da olandei,finlanda dapuncte:suediei,austriei....lituania:austriei,olandei.....du-te ba d'aici austria da zece pct to ro.Spania da opt puncte to ro......Belgia:Da austriei.....Italia: poloniei,,austriei-concita.......Ucraina da:austriei,armenia,suediei Deci austria are locul unu cu ......concita,bravos natiune .M-am ofticat destul....... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Mai 2014, ora 01:37
Ma rog ,un fel de muzica protestatara :rise like phoenix....Daca Austria e reprezentata de concita.....
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Mai 2014, ora 06:13
De la: giovausaro, la data 2014-05-11 00:28:38Nu stiu ce a vrut sa arate Austria cu hibrida -hibridul aia-ala ca e mai ioropeni decat altii...
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 11 Mai 2014, ora 06:15
De la: giovausaro, la data 2014-05-11 01:28:07E clar,austria trece pe primul loc.Imi pare rau sunt de moda veche, nu mai inteleg nimic.O fi un fel de cuscrie? cat timp voturile vor fi date pe increngaturi de prietenie si vecinataturi tot asa va fi....
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 11 Mai 2014, ora 08:04
De la: _haakon_, la data 2014-05-10 17:38:49De la: gabigabi2, la data 2014-05-10 16:26:19 ca tu Nu vezi acei "DACA" pusi acolo, chiar nu ma mir ....dar la cit de fasolit esti si faci caz de cognitia, atentia si extraordinara ta dibacie in deslusirea cuvintelor si a sensurilor, la concurenta cu @2148, te cam faci de bacanie ....da' tu nu te intimida....scrie mai departe ca ma tii in priza si sar scintei si, iaca ce bine ne distram impreuna !ma duc sa pun de'o cafea ....tu, ada canapeaua
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Mai 2014, ora 10:33
De la: giovausaro, la data 2014-05-11 01:28:07E clar,austria trece pe primul loc.Imi pare rau sunt de moda veche, nu mai inteleg nimic.O fi un fel de cuscrie? Eurovizionul nu mai este de mult ce a fost in trecut.....Acum este doar un concurs in care punctele se impart pe criterii geo-politice. Mai mult, ved ca se promoveaza puternic ciudateniile, transsexualii si socatii. Cum naiba poate o tara sa trimita o femeie cu barba ca sa o reprezinte? Mi se pare jignitor fata de femeile din tara respectiva, pentru ca se poate interpreta ca toate sunt asa pe acolo. Mai bine a punctat insa Saxon pe tema asta si pentru ca el nu mai vine pe aici, imi permit sa-i postez eu textul; EUROVISION 2014 - cronica unei morti anuntate Desi trage sa moara de cativa ani incoace si desi s-a politicizat si regionalizat in ultimul hal, concursul asta nu vrea sa moara cu una cu doua. A fost subminat, a fost otravit si sapat din toate partile dar el, concursul de muzica nashpa, rezista din rasputeri. In ultima vreme s-au inmultit si ciudatii trimisi sa concureze pentru anumite tari. Au aparut transexuali, barbati castrati, femei cu barba, babe senile care danseaza pe muzica house, etc. Lipsesc doar Fuego si Fernando de la Caransebes ca acest concurs sa se poata declara linistit ospiciu. Ma uit in urma si nu-mi vine sa cred ca ABBA, Carola, Johnny Logan, Gigliola Cinquetti, France Gall, Udo Jurgens, Frida Boccara, Bucks Fizz, Vicky Leandros, Toto Cutugno sau Celine Dion, au castigat concursul asta. Ce s-a intamplat anul asta a fost clar un atentat pregatit de masoni, ca doar masonii mai puteau sa faca ceva ca sa opreasca invazia tarilor asa zise europene, dar care se afla in Asia. Femeia cu barba e imaginea ,,salvatorului" sau a ,,mantuitorului", care vine sa puna capac si o lopata de pamant pe saracia asta de concurs. Nu am urmarit concursul in sine ci doar am ascultat melodiile pe you tube ca sa-mi fac o parere despre ce aveam sa scriu. Nu stiu cum s-a votat, adica daca s-au mai pupat anumite tari intre ele cum se intampla in ultima vreme. Ma bucur si ca nu ne mai dam aiurea 12 pucte cu fratii nostri de peste Prut. Probabil ca nici rusii cu ucrainienii nu si-au mai dat puncte reciproc. De la armeni, azeri si ce-o mai fi pe acolo, chiar n-am pretentii. Daca ma gandesc bine, cea mai nasoala melodie din concurs, cantata extrem de prost de cea/cel mai urat/a concurent/a, a castigat pana la urma. Nu pot sa cred ca niste oameni sanatosi la cap chiar au votat parodia aia. De asta zic ca a fost manipulare pe acolo. Ca de obicei, preferintele mele nu se pupa neam cu ale votantilor. La prima ascultare, mi-au placut piesele Germaniei, Italiei si culmea...a Sloveniei. Parerea mea e ca Grecia a avut un cantecel destul de antrenant, de club, care cred ca va prinde pe la radio. Irlanda si Marea Britanie au dat din nou cantece bune si se vede clar clasa lor. Ca nu mai castiga de ani buni, e alta poveste dar anul asta nu puteau sa emita pretentii prea mari. Au fost altii mai buni. In Scandinavia si prin jurul ei se face muzica pe banda rulanta. Anul asta n-a fost deloc bun pentru Norvegia, care a prezentat o lalaiala plicticoasa si insipida dar Suedia, Finlanda si Danemarca au fost ca de obicei la inaltime. Cu o mentiune la piesa Suediei care seamana izbitor cu ,,Love Mail" a lui Nico a noastra. M-as gandi de doua ori inainte sa arat cu degetul catre Suedia pentru plagiat dar...urechea mea nu ma inseala si chiar nu-mi explic cum s-a ajuns acolo. In schimb piesa Danemarcei merita premiul pentru cea mai ,,happy" melodie din concurs. Polonia sau Ungaria nu mi-au placut. Melodia polonezilor e buna la nunti si botezuri iar ungurul n-a rupt gura targului chiar daca melodia sa a avut si accente de drum'n bass, adica ceva mai neobisnuit pentru un concurs ca Eurovision. Armenia parca a bagat si ea ceva dubstep ca sa impresioneze dar nu era cazul. Aia e treaba lui Skrillex nu a armenilor. :)) Ucraina a trimis alta bomba sexy la Copenhaga dar de data asta, una care mai stie si sa cante cat de cat. Dintre tarile baltice doar Estonia se remarca dar doar daca o compari cu celelalte doua tari, Letonia si Lituania care amandoua au melodii de teatru de papusi. Unul falimentar evident. Israel are o piesa puternica si cantata bine de solista lor. La fel si Spania. Portugalia baga o ,,Lambada" mai actuala dar care nu mai prinde in ziua de azi. Surprizele? Poate Franta si poate Italia, de la care nu mai auzisem de mult piese bune. Daca piesa Frantei nu te da pe spate, ea fiind doar mult mai buna decat cele de la precedentele 4-5 editii, in schimb piesa Italiei, cantata de Emma Marrone, mi-a placut. Chiar e de ascultat iar prestatia Emmei e tonica si se vede ca tipa are stofa de cantareata. Malta vine cu un cantec nu foarte rau dar pe care il uiti dupa 2 minute. La fel si Muntenegru sau Olanda, care am vazut ca a iesit chiar pe locul 2 si nu realizez cum. Ce ar mai fi? Aaa, Romania? Ce sa zic? Chiar era nevoie de un ,,miracle" pentru a castiga dar cel putin ma bucur ca altii au fost mult mai varza decat noi anul asta. Si ma refer aici la deceptiile care s-au numit Rusia si Moldova. Ca Belgia doarme pe ea de mai multi ani si nu se pune :)) La anu', daca vrem sa castigam, propun sa o trimitem in Austria pe Naomi cu un picior in gips si intr-un scaun cu rotile la care sa fie atasata si o perfuzie. Vad ca lumea trage la nenorociri cand voteaza. TOP PERSONAL: 1. Germania 2, Italia 3. Suedia 4. Romania 5. Danemarca Saxon Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Mai 2014, ora 10:34
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 1909 mesaje Membru din: 11/05/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Mai 2014, ora 12:35
De la: Fl_Orion999, la data 2014-05-11 06:15:48De la: giovausaro, la data 2014-05-11 01:28:07E clar,austria trece pe primul loc.Imi pare rau sunt de moda veche, nu mai inteleg nimic.O fi un fel de cuscrie? Vecinii sunt zgarciti cu punctele, exceptie facand fratii nostri moldoveni care ne dau totul ! Dam 8 Austriei, le primim inapoi ! Dupa un suspans de 10 minute, frumoasa spanioloaica in rosu ne sopteste 8 puncte ! Ungaria ne uita. Irlanda ne da 2 puncte. Franta ne ... uita si ea ! Isi aminteste de noi insa Italia si ne cadoriseste cu 5 puncte ! Belgia ne vrea fericiti si ne acorda 5 puncte ! Ucraina ne uita si ea.... Obtinem 70 de puncte ! Ne clasam pe locul 12 ! Noi si apostolii ... It's a miracle ! My favorite song was : www.youtube.com/watch?v=fn8DzOcpQas ScooBee Dooby Doo, ptiriptai ! Raporteaza abuz de limbaj
Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum !
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Mai 2014, ora 13:35
Mie mi-au placut foarte mult piesele Suediei si Olandei !
www.youtube.com/watch?v=N_hmzLU1_cc www.youtube.com/watch?v=hkrF8uC92O4 Au fost multe piese bunicele anul asta , chiar si cea castigatoare este o piesa buna daca facem abstractie de prejudecatile noastre ! Daca ati fi auzit-o la radio , fara sa vedeti sau sa stiti cine canta , eu cred ca v-ar fi placut . Modul de votare e acelasi din fiecare an , nu aveam asteptari prea mari ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Mai 2014, ora 13:50
De la: gabigabi2, la data 2014-05-10 15:28:34De la: _2148_, la data 2014-05-10 13:42:27De la: gabigabi2, la data 2014-05-10 10:40:35De la: _2148_, la data 2014-05-09 20:32:45De la: Musetel, la data 2014-05-09 20:24:20Am nimerit in plina slujba ? Sau e gata vicernia? Ei , nah ...din acelasi motiv pe care il invoci , madame , eu n-as putea deveni niciodata soferul dumitale Dar ca sa-ti demonstrez ca teoria dumitale scartaie , daca ar fi sa ne luam dupa ceea ce sustii , locuitorii Egiptului( care se stie ce civilizatie antica a fost ), ar trebui sa fie azi printre cei mai destepti oameni de pe planeta . Din pacate , madame , ei nu se regasesc in topul tarilor cu IQ peste medie . Asa ca... visezi cu ochii deschisi , madame ! Acu , vei spune ca te-ai reintrupat din OSIRIS , este ?
|
Fosta membra 9am.ro 1909 mesaje Membru din: 11/05/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Mai 2014, ora 13:59
Chiar si piesa Spaniei a fost surprinzatoare :
www.youtube.com/watch?v=HKqgpef2NxI Melodia castigatoare se remarca prin prestarea unei voci incontestabile . Insa motto-ul ''finalistei'' : ''Nu putem fi opriti ! '' lasa loc multor speculatii . Lumea noastra .... draga noastra lume ....
Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum !
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
Postat pe: 11 Mai 2014, ora 14:12
De la: Black_Friday_, la data 2014-05-11 10:33:30De la: giovausaro, la data 2014-05-11 01:28:07E clar,austria trece pe primul loc.Imi pare rau sunt de moda veche, nu mai inteleg nimic.O fi un fel de cuscrie? ca de obicei, Saxon puncteaza bine dar, cum naiba o / il chema pe transsexualul de'acum nu stiu citi ani ? aaaaa....ceva cu nustiucumInternational ?! macar ala se transformase intro femeie frumoasa , dar chestia asta paroasa mi s-a parut HIDOASA , atacul asupra sexelor clar definite si a familiei formata din barbat-femeie- copil este concertat .... dar ideea cu pasarea Phoenix ce arde si renaste....ihmmmm, nu-mi displace ,totusi ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Mai 2014, ora 14:15
Dana International..
|
Postat pe: 11 Mai 2014, ora 14:24
De la: _2148_, la data 2014-05-11 13:50:09De la: gabigabi2, la data 2014-05-10 15:28:34De la: _2148_, la data 2014-05-10 13:42:27De la: gabigabi2, la data 2014-05-10 10:40:35De la: _2148_, la data 2014-05-09 20:32:45De la: Musetel, la data 2014-05-09 20:24:20Am nimerit in plina slujba ? Sau e gata vicernia? draga mamii , de ce nu mi-ai putea fi sofer, ca n-am inteles ? daca acum esti femeie, independenta, bogata , super inteligenta, de ce nu te-ai intrupa avind o conditie modesta, tocmai ca sa INVETI Lectia MODESTIEI ? iubito , exista o karma personala , de familie , dar si una de tara si, nu numai Egiptul a avut o civilizatie extraordinara, dar si India si acum invata si ele aceeasi Lectie a modestiei, daca nu cumva chiar a umilintei ! .....dar, vorbind serios ,reiau ce-am spus ieri : NU STIU daca, unde si cum ma voi reintrupa , tot asa cum nu stiu cum este karma ta ....am glumit , cu un tzir de posibil , doar ca sa te ciupesc putin !
|
Postat pe: 11 Mai 2014, ora 14:26
asa-asa, mersic : Dana International....dar, s-a mai auzit despre ea ceva ?
|
Postat pe: 11 Mai 2014, ora 14:38
De la: gabigabi2, la data 2014-05-11 14:24:58De la: _2148_, la data 2014-05-11 13:50:09De la: gabigabi2, la data 2014-05-10 15:28:34De la: _2148_, la data 2014-05-10 13:42:27De la: gabigabi2, la data 2014-05-10 10:40:35De la: _2148_, la data 2014-05-09 20:32:45De la: Musetel, la data 2014-05-09 20:24:20Am nimerit in plina slujba ? Sau e gata vicernia? Am inteles , confunzi intelepciunea cu inteligenta ! N-ai cum sa ma "ciupesti " cu chestii din astea puerile si hazlii ! Cum ti-am mai zis , continua sa visezi ! Eu zic ca modestie poate fi si atunci cand nu-i visezi pe altii slugile tale , zic si io !
|
Postat pe: 11 Mai 2014, ora 14:46
revin la ideea karmei ptr. ca, desi tu nu crezi in asta, nu vreu sa te informez aiurea si spun ce stiu despre asta si nu am, momentan, vreun motiv sa ma indoiesc de ea !
am mai vorbit despre diferenta de intelegere a cuvintului REALIZAT ce defineste capatul de drum la care a ajuns un Suflet intrupat , inainte de a-si incheia periplul Cunoasterii pe acest Pamint ! -ptr. occidentali acest cuvint inseamna a fi bogat , frumos, destept , celebru , cu masina si sofer la scara ......adica tocmai gluma mea si Nu cred in ea ! - iar ptr. orientali, a fi Realizat inseamna exact viceversa : inseamna lepadarea de dorintele de marire, putere si avutie , considerate a fi pietre de moara carate-n spate si care ne ingreuneaza drumul spre liniste, pace, impacarea cu sine insusi, adica : Intelepciune ! deci, nici pomeneala ca imi vei sterge masina, ca nu tu-mi esti soferul, ci Hakon ....tu doar pe la garaj...!
|
Fosta membra 9am.ro 803 mesaje Membru din: 16/04/2014 |
Postat pe: 11 Mai 2014, ora 14:47
De la: gabigabi2, la data 2014-05-11 08:04:07De la: _haakon_, la data 2014-05-10 17:38:49De la: gabigabi2, la data 2014-05-10 16:26:19 Partoneto, ai trecut de faza in care puteai avea un loc pe canapea la psiholog, esti in faza in care ai foarte mare nevoie sa fii tratata cu electrosocuri pe un pat de spital special amenajat de catre un asistent al med. psihiatru, intensitatea socurilor electrice, durata, si numarul sedintelor de terapie iti vor fi prescrise de med. psihiatru. Succes si insanatosire sprancenat-electrizanta, Partoneta Nesimtita !
|
Postat pe: 11 Mai 2014, ora 14:51
De la: _2148_, la data 2014-05-11 14:38:06De la: gabigabi2, la data 2014-05-11 14:24:58De la: _2148_, la data 2014-05-11 13:50:09De la: gabigabi2, la data 2014-05-10 15:28:34De la: _2148_, la data 2014-05-10 13:42:27De la: gabigabi2, la data 2014-05-10 10:40:35De la: _2148_, la data 2014-05-09 20:32:45De la: Musetel, la data 2014-05-09 20:24:20Am nimerit in plina slujba ? Sau e gata vicernia? dupa care fraza ti-ai dat seama ca as confunda inteligenta cu intelepciunea ? dar , daca tu nu poti sa faci aceasta deosebire, eu o pot face, tot asa cum acum am GLUMIT cu tine, ti-am si spus ca-i o "ciupitura " si tu tot bontata stai si scoti ghearele la vedere ! deh, tigru e tot tigru ....nu prea stie de gluma sau tachinat ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Mai 2014, ora 14:53
De la: gabigabi2, la data 2014-05-11 14:46:53revin la ideea karmei ptr. ca, desi tu nu crezi in asta, nu vreu sa te informez aiurea si spun ce stiu despre asta si nu am, momentan, vreun motiv sa ma indoiesc de ea ! delir specific enoriasilor religiosi sau al paranormalilor ignoranti/prosti gramada si snobi !
|
|
Postat pe: 11 Mai 2014, ora 15:23
.Cum se poate sa fii uitat oligofrenul Black, cel care ne aburea cul b. germana si proiectele pe care le realiza prin Germania, taman muttertag-homepage.de/ , ZIUA MAMEI.
Pai , va spun eu de ce a uitat s-o mentioneze, deoarece este un MANKURTIZAT de comunisti si nu are nici o treaba cu ceea ce pretinde ca ar avea, cum putea uita o astfel de data calenaristca daca ar fi avut ceva de-a face cu GERMANIA ? Pai, a uitat sa mentioneze ziua mmei, deoarece comunistii au comunizat sarbatorirea doamnelor la data de 8 Martie, incat au reusit pana si colectivzarea tuturor doamnelor, fiica, iubita, sotie si mama devotata, au fost inghesuite si sarbatorite pe data de 8 Martie, nu ? De unde sa stie (neamtu’) Black o aseenea informative, daca el este un ignorant patentat, snob si fudul nevoie mare? https://www.youtube.com/watch?v=yvePEzdMI-M Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Mai 2014, ora 15:31
daca n-ai fi atita de INCHISTAT , Lumea ti s-ar deschide-n fatza ca o floare si fiecare petala a ei ti-ar aduce un plus de cunoastere ....din pacate ,tu faci parte din categoria celor care, daca n-au bani, n-au putere, se considera nerealizati si devin frustrati , urindu-se pe sine si mai abitir decit pe ceilalti !
cred ca unora ca tine se adreseaza Poetul atunci cind spune : "Traind in cercul vostru strimt Norocul va petrece...." cuvintul "petrece" avind sensul de a va Conduce, crezind voi ca totul e sa ai noroc in viata , ceea ce e fals ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Mai 2014, ora 15:37
Mai , da' uitai sa va zic , a propos de Eurovision ,
s-o fi vazut ca-i si premierul p'acolo si d'aia ne-au televotat in draci ioropenii !
|
Postat pe: 11 Mai 2014, ora 15:39
De la: gabigabi2, la data 2014-05-11 15:31:50daca n-ai fi atita de INCHISTAT , Lumea ti s-ar deschide-n fatza ca o floare si fiecare petala a ei ti-ar aduce un plus de cunoastere ....din pacate ,tu faci parte din categoria celor care, daca n-au bani, n-au putere, se considera nerealizati si devin frustrati , urindu-se pe sine si mai abitir decit pe ceilalti ! Loool , madame , iar ai inceput sa te simti nemuritoare si rece ???
|
Postat pe: 11 Mai 2014, ora 15:45
De la: _2148_, la data 2014-05-11 15:39:51De la: gabigabi2, la data 2014-05-11 15:31:50daca n-ai fi atita de INCHISTAT , Lumea ti s-ar deschide-n fatza ca o floare si fiecare petala a ei ti-ar aduce un plus de cunoastere ....din pacate ,tu faci parte din categoria celor care, daca n-au bani, n-au putere, se considera nerealizati si devin frustrati , urindu-se pe sine si mai abitir decit pe ceilalti ! mai, mai incearca sa intelegi ce ti se spune ! vezi cum mintea ta gindeste in Sabloane ? ai vazut versul , l-ai continuat papagaliceste-n gind, fara a te opri o Clipa sa te gindesti la ideea expusa de mine , caci chestia cu NOROCUL VA PETRECE, este Fix in ideea karmica a REALIZARII expusa mai sus ! offff, ce rau imi pare ca aveti mintile atit de blocate si nu lasati nimic sa intre , nici macar din curiozitate , caci CURIOZITATEA, Dorinta de experimentare si Experienta cistigata astfel, ne-a facut OAMENI ca tot sunteti voi adeptii evolutiei de la Maimuta la Om !....
|
Postat pe: 11 Mai 2014, ora 15:53
De la: gabigabi2, la data 2014-05-11 15:45:12De la: _2148_, la data 2014-05-11 15:39:51De la: gabigabi2, la data 2014-05-11 15:31:50daca n-ai fi atita de INCHISTAT , Lumea ti s-ar deschide-n fatza ca o floare si fiecare petala a ei ti-ar aduce un plus de cunoastere ....din pacate ,tu faci parte din categoria celor care, daca n-au bani, n-au putere, se considera nerealizati si devin frustrati , urindu-se pe sine si mai abitir decit pe ceilalti ! Vrei sa facem cenaclu literar aici si sa ne contram iar pe interpretarea eminesciana ? Citatul ala exprima incompatibilitatea dintre omul geniu si omul de rand ! Vaz ca dumneata te pozitionezi in scaunul GENIULUI ... Ce ziceai despre modestie ?
|
Postat pe: 11 Mai 2014, ora 15:55
De la: gabigabi2, la data 2014-05-11 15:31:50daca n-ai fi atita de INCHISTAT , Lumea ti s-ar deschide-n fatza ca o floare si fiecare petala a ei ti-ar aduce un plus de cunoastere ....din pacate ,tu faci parte din categoria celor care, daca n-au bani, n-au putere, se considera nerealizati si devin frustrati , urindu-se pe sine si mai abitir decit pe ceilalti ! da, sunt imun la pseudo-cunostintele pe care le vehiculezi si ineptiile pe care le debitezi. si o remarca, daca n-ai perceput si inteles sensul correct al versurilor eminesciene din poezia imparat si proletar, nici aceste versuri /trunchiate/ din poezia luceafarul, citez: "Ce-þi pasã þie, chip de lut, Dac-oi fi eu sau altul? Trãind în cercul vostru strâmt Norocul vã petrece, Ci eu în lumea mea mã simt Nemuritor ºi rece" nu le poti percepe si intelege sensul corect pe care poetul eminescu l-a avut in vedere deoarece tu, din bezna ignorantei tale esti oarba , pur si simplu nu-i distingi sensul real si atunci can o persoana este ignoranta allege calea ca mai facila de rezolvare a unei situatii prin exonerareapropriului creier de functiile primordial ale unui creier evoluat, ratiune, gandire analitica etc preferand un sens inversat , tu , ai interpret eronat acele versuri reusind sa le inversezi sensul. cum poti gandi liber, sceptico-analitic, realist sau abstract correct, atunci cand nu gandesti deoarece astepti sa gandeasca ptr. tine un zeu, sa-ti resolve problemele o divinitate, sa-ti PROMITA CA ITI VA OFERI o VIATA DE APOI UTOPICA O RELIGIE care te vrea ignorant, umil si supus, depersonalizat ? cine poate fi acel "chip de lut" ?
|
Postat pe: 11 Mai 2014, ora 16:00
nu-i adevarat , ptr. ca d'aia exista Comentarii pe un text ; d'aia exista interpretari ; d'aia exista exegeti in textul unui autor, ca sa despice firul in 4 si sa-i dezvaluie noi intelesuri si d'aia cite unul Ramine MARE ,ptr. ca oricind textul lui are Sens , adresindu-se peste timp urmasilor !
nu ma prea nemeresti, draga mamii si nici cu cenaclul n-ai nimerit-o....eu chiar frecventez un cenaclu literar ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Mai 2014, ora 16:05
De la: gabigabi2, la data 2014-05-11 16:00:34nu-i adevarat , ptr. ca d'aia exista Comentarii pe un text ; d'aia exista interpretari ; d'aia exista exegeti in textul unui autor, ca sa despice firul in 4 si sa-i dezvaluie noi intelesuri si d'aia cite unul Ramine MARE ,ptr. ca oricind textul lui are Sens , adresindu-se peste timp urmasilor ! Bre , sincer iti spun , bine ca nu frecventezi si vreun cerc de matematica ca praf ne faceai !
|
|
|

austria da zece pct to ro.Spania da opt puncte to ro......Belgia:Da austriei.....Italia: poloniei,,austriei-concita.......Ucraina da:austriei,armenia,suediei
Deci austria are locul unu cu ......concita,bravos natiune .
in deslusirea cuvintelor si a sensurilor, la concurenta cu @2148, te cam faci de bacanie ....da' tu nu te intimida....scrie mai departe ca ma tii in priza
si sar scintei si, iaca ce bine ne distram impreuna !
ca-s mai timpita decit prevede legea.....a cui lege, a voastra?