Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
c3ly 1597 mesaje Membru din: 12/01/2010 Oras: Targoviste |
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 21:29
Acum Asculti Radio Acasa La Romani In Direct Pe Xat http://xat.com/RadioAcasaLaRomani
|
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 21:30
Raporteaza abuz de limbaj
Acum Asculti Radio Acasa La Romani In Direct Pe Xat http://xat.com/RadioAcasaLaRomani
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
am reusit sa schimbam pag
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 3581 mesaje Membru din: 30/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Adi, lasa bre volanu, si sari in ajutorul lui Floriun, ca are gurita cam mare!!
Lumida, multumesc din suflet esti tare draguta Cely, e OK, lucrurile raman in buna ordine!
Nu trageti in pianist!
|
|
Fosta membra 9am.ro 4462 mesaje Membru din: 27/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 21:31
De la: c3ly, la data 2010-03-01 21:27:05De la: camioneros70, la data 2010-03-01 21:20:50il cunosc prea bine ..nu mai sunt pe terenul lui ..asa ca nu va reusii sa-mi strice cheful un cap secDe la: c3ly, la data 2010-03-01 21:13:31De la: florinpreda999, la data 2010-03-01 21:12:11Vrei sa te dai putin mai incolo sa intru si eu online??De la: bad, la data 2010-03-01 21:08:49bai camionagiule, ce ziceai tu de ignor?bai betivule,vrei sa te mai vezi odata in oglinda ??? cely, nu "va reusi" se scrie corect Cu capul nu te pot ajuta, ti-l porti cum il ai. Sec adica
|
|
Fosta membra 9am.ro 6522 mesaje Membru din: 23/09/2009 Oras: Iasi |
gataaaa Cly. e ok,am trecut.aparu bulinuta
Raporteaza abuz de limbaj |
|
lumida 733 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Olaf Bull
Cântec de pahar într-o noapte de primavara Suflete-al meu, deschide-o fereastra! E o noapte frumoasa, albastra! Si luna picura singura stropi în cupa aceasta a noastra! Slavit, vinul rosu, albastra tarie! Ce-i lumea? Câmpie pustie - în nectar si în nemarginire-i esenta lui vie. Ca mii de insule, stelele-n cer plutesc pe mari de eter. În clipa aceasta, prieteni, sa pier! Raporteaza abuz de limbaj
Oamenii sunt trecatori.....DAR , nu toti trecatorii sunt OAMENI. Daca vrei sa nu fii un simplu trecator,FII OM.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 21:32
L-am lãsat bre !!! Florineeee , lasã-ne ºi noo ceva .... mãcar de-o garagarã...
Jiji , promit cã dacã se terminã , coborâm toþi în beci la mine....... ......... nu garantez iesirea....
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
bai mytcor,iar ai f
acut-o lata nene,iti place tie sa fie asa baragladina,n;asa ???
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
singura chestie care mi-a sarit in ochi la poezia asta e vinul rosu...dar deh..fiecare cu ce il doare
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 21:34
De la: lumida, la data 2010-03-01 21:31:23Olaf Bull Frumos, - dar cu happy end nu ai?
Nu trageti in pianist!
|
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 21:34
De la: bad, la data 2010-03-01 21:31:01Probabil stai intr-o camera intunecata la etajul 4 intr-un bloc din faimoasa Spanie si iti rozi unghiile asteptand sa raspundem unul dintre noi ca sa mai ai ce comenta..Spune drept de cate ori pe zi dai refresh la pagina ??De la: c3ly, la data 2010-03-01 21:27:05De la: camioneros70, la data 2010-03-01 21:20:50il cunosc prea bine ..nu mai sunt pe terenul lui ..asa ca nu va reusii sa-mi strice cheful un cap secDe la: c3ly, la data 2010-03-01 21:13:31De la: florinpreda999, la data 2010-03-01 21:12:11Vrei sa te dai putin mai incolo sa intru si eu online??De la: bad, la data 2010-03-01 21:08:49bai camionagiule, ce ziceai tu de ignor?bai betivule,vrei sa te mai vezi odata in oglinda ???
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 21:35
De la: florinpreda999, la data 2010-03-01 21:32:56bai mytcor,iar ai f
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 21:35
De la: Gigi_Octan, la data 2010-03-01 21:34:14De la: lumida, la data 2010-03-01 21:31:23Olaf Bull Veronica Micle Aubade Desteapta-te, iubita mea, Caci zorile-s acum pe cer Si eu `n genunchi naintea ta O sarutare voi sa-ti cer ... Desteapta-te si vino-n crang Sa-l vezi tu cat e de frumos, Iar eu in brate-mi sa te strang La poala teiului umbros. Desteapta-te, caci in curand Frumosul soare-al primaverii Trezeste lumea pe pamant Si-alunga farmecul tacerii. Raporteaza abuz de limbaj
Oamenii sunt trecatori.....DAR , nu toti trecatorii sunt OAMENI. Daca vrei sa nu fii un simplu trecator,FII OM.
|
|
Fosta membra 9am.ro 4462 mesaje Membru din: 27/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 21:36
cely, mai rar decat iti folosesti tu degetele la "exicitat"
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 21:37
Lucian Blaga
Primavara A cunoaste. A iubi Înc-o data, iar si iara a cunoaste-nseamna iarna a iubi e primavara. A iubi - aceasta vine tare de departe-n mine. A iubi - aceasta vine tare de departe-n tine. A cunoaste. A iubi. Care-i drumul? Ce te-ndeamna? A cunoaste - ce înseamna? A iubi - de ce ti-e teama? printre flori si-n mare iarba? Printre flori si-n mare iarba, patima fara pacate ne rastoarna-n infinit, cu rumoare si ardoare de albine re-ncarnate. Înc-odata, iar si iara, a iubi e primavara. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 21:37
"Sunt Betiv Pe Patul Mortii
Si Sunt Sigur C-am Sa Mor Si-am Sa Las La Toti Betivii O Cisterna De Alcool. La Mormant Cand Ma Ve-ti Duce La Un Bar Sa Ma Opriti Si Cu Vinul Cel Mai Dulce Pe Buze Sa Ma Stropiti Lumanari Sa Nu-mi Aprindeti Cu Tigari Sa M-afumati Si Tot Vinul Si Lichiorul In Sicriu Sa Mi-l Turnati La Mormant Sa Nu Ma Planga Decat Fete De Liceu Ca Sa Stie O Lume Intreaga C-am Fost Mare Derbedeu" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 21:38
De la: c3ly, la data 2010-03-01 21:34:45intai intreaba-l daca stie ce e aia refrese,amaratule de unde din ferentari sau colentina aparusi???De la: bad, la data 2010-03-01 21:31:01Probabil stai intr-o camera intunecata la etajul 4 intr-un bloc din faimosa Spanie si iti rozi unghiile asteptand sa raspundem unul dintre noi ca sa mai ai ce comenta..Spune drept de cate ori pe zi dai refresh la pagina ??De la: c3ly, la data 2010-03-01 21:27:05De la: camioneros70, la data 2010-03-01 21:20:50il cunosc prea bine ..nu mai sunt pe terenul lui ..asa ca nu va reusii sa-mi strice cheful un cap secDe la: c3ly, la data 2010-03-01 21:13:31De la: florinpreda999, la data 2010-03-01 21:12:11Vrei sa te dai putin mai incolo sa intru si eu online??De la: bad, la data 2010-03-01 21:08:49bai camionagiule, ce ziceai tu de ignor?bai betivule,vrei sa te mai vezi odata in oglinda ???
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
|
De la: lumida, la data 2010-03-01 21:35:58De la: Gigi_Octan, la data 2010-03-01 21:34:14De la: lumida, la data 2010-03-01 21:31:23Olaf Bull Deci ea doarme si el nu o poate trezi... Scuze! e foarte frumoasa, dar damigeana... Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist!
|
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 21:39
"... si tot se-avanta catre mal,
Dar santu-l trage intr-o parte ... De sub caciula-i sare -o carte, Iar din cojoc- paharul gol. Voinicul sprinten se ridica Si-nainteaza in genunchi. In palme paie stau manunchi El simte insa-o tinerica. Strigand in gura mare Ca un erou martir De la vecini vrea inchinare De la straini- vin crud ca bir. C-un bat uscat in vant loveste Si tot se crede luptator; Iar de pamant se tot izbeste Se crede print triumfator. Dar zeci de lumi iar se perinda, Prin mintea-i rece, aburinda... Acum e Stefan luptator, Acum e calul tragator. Ba cere mila, indurare... Ba tipa dupa servitori... Mai face-un pas catre carare Si da de cativa cersetori. Si unul cere din nimic... Si-al nostru vrea ce altul n-are... Bani cere mosul garbovit, Betivul aur, felinare... Si-n nebunia lor nefasta Si-n lupta dupa tron mai bun, Din zari se-avanta o nevasta... Betivul fuge ca nebun. Intors in lumea efemera, Cu fiinta-i stoarsa de alb vin, Cand in pahar varsa venin Se scalda-n soarta-i paupera. Eroi se cara rand pe rand; Dispar usor si lumi de fier... E doar betivul si-al sau gand... In loc de vin, bea scump eter... " Raporteaza abuz de limbaj |
|
De la: mytcor, la data 2010-03-01 21:37:41"Sunt Betiv Pe Patul Mortii Ai sa razi, dar am citit aceste versuri pe o placa de marmora a unui cavou. Sper ca nu era al tau?
|
|
De la: bad, la data 2010-03-01 21:36:12cely, mai rar decat iti folosesti tu degetele la "exicitat"Ca sa intelegi ca esti prost trebuie sa iti mearga mintea E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu! am ales aceasta forma a cuv ..pt a nu fi cuv cenzurat si sa nu-mi apara postarea ...dar nu-i treaba magarului de unde bea oile apa
|
|
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 21:41
Balada marelui beþiv
Sãtul ºi-nvins de lumea asta vanã Eu beau peste mãsurã – când am bani... ªi fiindcã-mi trece viaþa de pomanã O sã-i pun capãt – peste câþiva ani Se spune despre mine–ºi mulþi ar confirma Cã sunt o brânzã bunã, într-un burduf de câine, Cã dacã beat prin crâºme mult mai puþin aº sta Nu m-aº gândi cu fricã la ziua cea de mâine. ªi fiindcã niciodatã cu banii nu stau bine Se spune despre mine cã-s leneº ºi calic Cã mi-am fãcut pãrinþii ºi neamul de ruºine Cã fac degeaba umbrã ºi nu-s bun de nimic. O, voi copii ai urii ºi-ai vorbelor deºarte! Uºor e sã vezi paiul din ochiul celuilalt... Nu trebuie nici minte – ºi nici prea multã carte S-apuci pisica moartã ºi s-o dai peste gard. Trãiþi, deci, nu vã iau în seamã... Aºa veþi fi mereu – o gloatã de mârlani; Tot mai scârbit de lumea asta vanã Eu beau peste mãsurã – când am bani. II Am vrut sã fiu chefliu peste mãsurã ªi derbedeu simpatic ºi-alintat Dar am turnat prea multã vodcã-n gurã ªi-am devenit beþiv ºi desfrânat. Am vrut sã fiu prieten cu golanii ªi curvelor prieten eu m-am vrut, Dar mi-am pierdut zadarnic anii, banii ªi am devenit un cinic cu chip slut Cãci curvele murdare sunt ºi proaste Golanii toþi – o gloatã de pleºcari... Boema mea s-a dovedit o oaste Plinã de mincinoºi ºi potlogari. M-am vrut, apoi, prieten cu oamenii de treabã Dar marfa ºi-ambalajul sunt lucruri diferite: Sub masca politeþii ºi-a vorbelor smerite Gãsit-am lãcomie ºi inimi ipocrite. Dezamãgit, azi, m-am închis în mine... Biet mizantrop cu sufletul uscat Pierdut-am pe vecie speranþa de mai bine ªi-n ceþurile crâºmei, deplin m-am înecat. III Amarul crâºmei l-am gustat deplin Cu inima, cu sufletul, cu glasul... ªi astfel, mereu, cu boabe de suspin, Am presãrat vieþii mele pasul. O, de-aþi ºti, prieteni, cât de mult M-am ferit de noapte ºi cãdere! Dar al tinereþii viu tumult Sã-l feresc de crâºme, n-am putere. Zvon de muzicã ºi de desfrâu, Râsete de târfe-nfierbântate ªi duhoarea acrã de rachiu – Preþ primit pe-a vieþii libertate. Primãveri ºi veri ºi toamne reci Vin la rând, dupã cum le e datul Însã, anii mei - seminþe seci Nu rodesc nimic, decât pãcatul. Anii mei – scântei ce-ncet s-au stins Nu mai au nici preþ, nici cãutare Sufletu-mi – bãtrân cu pãrul nins – Nu mai cautã nici o cãrare. Nici iubiri ºi nici un suflu viu Nu mai vin sã zguduie vârtos Mintea-mi îmbâcsitã de rachiu – Sunt bolnav, urât ºi plângãcios. Deci, vedeþi, prieteni, cum zburaþi ªi pe ce cãrãri vã duceþi pasul De nu vreþi amarul sã-l gustaþi – Cu inima, cu sufletul, cu glasul. IV Prea mult alcool ºi prea puþinã viaþã Datu-i-am acestui hoit sã poarte... ªi uite-aºa, cu ochii mei de gheaþã Mã duc, ireversibil, cãtre moarte. Nici un folos ºi nici o mângâiere În aburii beþiei n-am gãsit M-a ros ca lepra scârnãva plãcere De-a mã minþi ºi de a fi minþit. N-am priceput, sau n-am avut puterea Ca sã pricep al lumii tainic sens În sterpe sentimente ºi-n tãcerea Unei prosteºti timiditãþi mi-am ars durerea Am fost, pe rând, sentimental ºi cinic Am fost om bun ºi mare derbedeu... Iubit-am fãrã noimã ºi speranþã Fãrã sã ºtiu, de fapt, cine sunt eu. Am vrut sã ºtiu de toate ºi nimica N-am înþeles din mersul ãstei lumi; Ca un blestem, tristeþile ºi frica M-au tot împins pe margini de genuni. Nu-mi amintesc sã fi fãcut vreun bine Nici mie – ºi nici altcuiva... Privind în urmã simt numai ruºine ªi-un gol imens îmi umple inima. Viaþa mea? Doar bâjbâieli prin ceaþã ªi vise ce-au plecat de mult, departe... ªi, uite-aºa, cu ochii mei de gheaþã Mã duc, ireversibil, cãtre moarte. V Stau în crâºmã beat ºi beau tutun ªi gânduri tot mai negre vin duium Atâtea vise prefãcute-n scrum! Ce mã îneacã, oare, lacrimã sau fum? Miros fetid ºi chipuri fãrã vârstã... Acesta-i raiul nostru pãmântesc?! Din când în când o voce mã mai mustrã: "De ce te-ai aruncat în trai lumesc?" ªi n-am nici amintiri, nici viitor... O, cum s-au dus aiurea veri ºi toamne! Ci iartã, dacã poþi, acest popor – Cãci neputinþã-i numele lui, Doamne! Istoria nu-i diamant sã-l ºlefuieºti ªi soarta marfã nu-i – ca sã o târgui Nu poþi împlini tot ce gândeºti ªi-n van nemernicia-þi tângui. ... Stau în crâºmã beat ºi fãrã glas Sufletul mi-e îmbâcsit de scame... Ci, mã iartã-aºa, de bun-rãmas – Cãci neputinþã-i numele meu, Doamne! VI M-a distrus alcoolul... Timp fãrã nimic... Hei, ºi pân' la moarte Nu-i decât un pic... Cenuºie-i casa – Viaþa-i cenuºie... C-am trãit degeaba - Nimeni sã nu ºtie. Scame-mi umplu ochii Spaime mã dobor Dacã nu-s speranþe, Bine-i c-o sã mor. Iatã, ãsta-i chipul Stins ºi pustiit Gura care-njurã Azi a amuþit. Am sperat aiurea ªi-am bãut prea des ªi m-am plâns întruna Cã sunt neînþeles. Nu mai simt iubire Totu-i cenuºiu Ciocârlii a moarte Cântã în pustiu. M-a distrus alcoolul... Viaþa-i cenuºie C-am trãit degeaba – Nimeni sã nu ºtie... Boris Ioachim Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

acut-o lata nene,iti place tie sa fie asa baragladina,n;asa ???