Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Ianuarie 2014, ora 14:20
De la: gabigabi2, la data 2014-01-18 13:53:38 Gabita, ce bine ca ai venit! Si eu am terminat cu masa, sunt la cafea. Am vorbit ieri despre tine, vreau sa iti spun sa nu vorbesti cu pacat despre operatia ta si sa ai grija mare de tine. Am vorbit cu cumnatul meu si am aflat ca zace la pat in dureri groaznice, operat de hernie de disc in octombrie. Cica operatia a reusit, dar nu suporta urmarile Of, Doamne, nici nu mai stiam ce sa-i spun in conditiile astea, cum adica i-a reusit, daca nu mai e om de-atunci?!!
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 18 Ianuarie 2014, ora 15:10
De la: _Ingrid, la data 2014-01-18 14:20:24De la: gabigabi2, la data 2014-01-18 13:53:38 nu, chiar ma feresc sa ma pling si asa am si spus : ca ma simt mult mai bine, dar nici pe departe la cum ma asteptam/ speram/ visam ! dar, cam asta-i realitatea : se pare ca se amelioreaza si nicidecum REZOLVA in totalitate ....de altfel, mai zilele trecute l-am vazut la Tv pe dr. Bradisteanu si i-am vazut miscarea aia chinuita din sold si mi-am si zis ca, daca el , ditamai medicul ,operat si ingrijit la superlativ , e un chinuit, ce sa mai spun eu ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2014, ora 15:13
din octombrie e operat ? ohhh, saracul de el ! imi pare asa de rau ptr. dumnealui !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2014, ora 15:23
De la: gabigabi2, la data 2014-01-18 15:13:04Da..nu poate sta decat intins..ma gandeam ca parca e mai rau decat paralizia, adica e si imobilizat, il si doare cumplit. Va merge la o radioestezie la Oradea - numai cu salvarea. Uf! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2014, ora 15:38
De la: _Ingrid, la data 2014-01-18 15:23:23De la: gabigabi2, la data 2014-01-18 15:13:04Da..nu poate sta decat intins..ma gandeam ca parca e mai rau decat paralizia, adica e si imobilizat, il si doare cumplit. Va merge la o radioestezie la Oradea - numai cu salvarea. Uf! ce-i asta : radioestezie ? ce face ea ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Ianuarie 2014, ora 15:56
Mda ,Gabi iti urez sanatate grabnica......am fost si eu de doua ori aproape de cutit...Prima data am refuzat, a doua oara am fugit din spital.....
schimband placa,a venit din nou zapada .Nu cine stie ce cam o palma....e asa de frumos......California e in flacari...seceta mare...cu toate astea multi se muta acolo,inclusiv neste rude d'ale mele Case in valoare de milioane sunt mistuite de flacari...
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2014, ora 16:00
De la: giovausaro, la data 2014-01-18 15:56:11Mda ,Gabi iti urez sanatate grabnica......am fost si eu de doua ori aproape de cutit...Prima data am refuzat, a doua oara am fugit din spital..... Buna Giovica sanatate, sa nu ajungi sa fugi iar.California e mare, baiatul meu a zis ca nici gerurile alea de vortex n-au ajuns la el, sper cu atat mai mult ca nici incendiile. El e pe langa San Francisco
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2014, ora 16:02
De la: gabigabi2, la data 2014-01-18 15:38:59Ceva cu radiatii electromagnetice...nu stiu, ma gandeam ca poate esti tu mai in tema.De la: _Ingrid, la data 2014-01-18 15:23:23De la: gabigabi2, la data 2014-01-18 15:13:04Da..nu poate sta decat intins..ma gandeam ca parca e mai rau decat paralizia, adica e si imobilizat, il si doare cumplit. Va merge la o radioestezie la Oradea - numai cu salvarea. Uf! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Ianuarie 2014, ora 16:13
De la: _Ingrid, la data 2014-01-18 16:02:53De la: gabigabi2, la data 2014-01-18 15:38:59Ceva cu radiatii electromagnetice...nu stiu, ma gandeam ca poate esti tu mai in tema.De la: _Ingrid, la data 2014-01-18 15:23:23De la: gabigabi2, la data 2014-01-18 15:13:04Da..nu poate sta decat intins..ma gandeam ca parca e mai rau decat paralizia, adica e si imobilizat, il si doare cumplit. Va merge la o radioestezie la Oradea - numai cu salvarea. Uf! e vorba de un aparat cu biorezonanta magnetica.... www.turismbailefelix.com/cabinetdebiorezonanta.html Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2014, ora 16:14
Sarumana Ingrid, ma bucur ca baiatu'e bine.Cum ziceam ,am si eu neste rude p'acolo si le duc grija...In California am fost la neste examene...Mi-o aprobat fostu' "governator,terminator",sa-i dea domnu' sanatate.Cand a fost ales ,la cuvantarea de inaugurare o zis niste cuvinte care m-au incurajat.O zis ca, daca el, emigrant o reusit, si altii pot reusi....ma rog,in diverse domenii
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2014, ora 16:22
De la: giovausaro, la data 2014-01-18 16:14:28Sarumana Ingrid, ma bucur ca baiatu'e bine.Cum ziceam ,am si eu neste rude p'acolo si le duc grija...In California am fost la neste examene...Mi-o aprobat fostu' "governator,terminator",sa-i dea domnu' sanatate.Cand a fost ales ,la cuvantarea de inaugurare o zis niste cuvinte care m-au incurajat.O zis ca, daca el, emigrant o reusit, si altii pot reusi....ma rog,in diverse domenii Mie mi se pare ca ai reusit si tu, din ce povestesti pe aici. Acolo in lumea lui Google si Facebook, e toata populatia globului reprezentata, nici nu poti sa te simti emigrant
|
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2014, ora 16:35
De la: _Ingrid, la data 2014-01-18 16:22:44De la: giovausaro, la data 2014-01-18 16:14:28Sarumana Ingrid, ma bucur ca baiatu'e bine.Cum ziceam ,am si eu neste rude p'acolo si le duc grija...In California am fost la neste examene...Mi-o aprobat fostu' "governator,terminator",sa-i dea domnu' sanatate.Cand a fost ales ,la cuvantarea de inaugurare o zis niste cuvinte care m-au incurajat.O zis ca, daca el, emigrant o reusit, si altii pot reusi....ma rog,in diverse domenii Mda...nu ma plang Ieri am mers cu vanul la o adresa...pe o strada in panta,in urcus.Incercand sa parchez pe lateral, am dat sa pun maneta de viteze in revers,cand, deodata s-a auzit un pocnet si maneta s-a miscat in...gol.....
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2014, ora 16:47
De la: Fl_Orion999, la data 2014-01-18 16:13:52De la: _Ingrid, la data 2014-01-18 16:02:53De la: gabigabi2, la data 2014-01-18 15:38:59Ceva cu radiatii electromagnetice...nu stiu, ma gandeam ca poate esti tu mai in tema.De la: _Ingrid, la data 2014-01-18 15:23:23De la: gabigabi2, la data 2014-01-18 15:13:04Da..nu poate sta decat intins..ma gandeam ca parca e mai rau decat paralizia, adica e si imobilizat, il si doare cumplit. Va merge la o radioestezie la Oradea - numai cu salvarea. Uf! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2014, ora 16:51
De la: giovausaro, la data 2014-01-18 16:35:46De la: _Ingrid, la data 2014-01-18 16:22:44De la: giovausaro, la data 2014-01-18 16:14:28Sarumana Ingrid, ma bucur ca baiatu'e bine.Cum ziceam ,am si eu neste rude p'acolo si le duc grija...In California am fost la neste examene...Mi-o aprobat fostu' "governator,terminator",sa-i dea domnu' sanatate.Cand a fost ales ,la cuvantarea de inaugurare o zis niste cuvinte care m-au incurajat.O zis ca, daca el, emigrant o reusit, si altii pot reusi....ma rog,in diverse domenii upsss dar daca esti alaturi de noi acum, inseamna ca povestea s-a terminat, totusi, fara daune majore ! Multumesc ptr. urari, dar ai grija si nu trage prea mult de tine ca nu esti din otel ....si daca ai scapat de 2 ori de cutit , trebuie sa ai grija la "ulciorul ala care nu merge de prea multe ori la apa " ! fii blind cu tine, te rog !
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2014, ora 17:06
Multumesc pentru grija..Asa...maneta se misca in gol...am slabit putin frana,vanul a luat-o la vale,deci schimbatorul a ramas in "neutral.Am calcat frana de "mana"si am slabit pedala,nu tinea prea bine...In spatele meu masini parcate.Cunosc destule persoane pe strada aia,si am sperat sa iasa vreunul...nimic.A inceput sa ma doara piciorul,asa ca am facut rocada cu stangul.Intre timp am sunat towingul...A venit dupa 40 min....Am febra musculara...de ce oare, ca n-am alergat?
Concluzie :poti face febra musculara stand pe loc....
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2014, ora 17:14
De la: giovausaro, la data 2014-01-18 17:06:23Multumesc pentru grija..Asa...maneta se misca in gol...am slabit putin frana,vanul a luat-o la vale,deci schimbatorul a ramas in "neutral.Am calcat frana de "mana"si am slabit pedala,nu tinea prea bine...In spatele meu masini parcate.Cunosc destule persoane pe strada aia,si am sperat sa iasa vreunul...nimic.A inceput sa ma doara piciorul,asa ca am facut rocada cu stangul.Intre timp am sunat towingul...A venit dupa 40 min....Am febra musculara...de ce oare, ca n-am alergat?pffff...ce nasol...si daca e aceeasi masina la care i-ai schimbat aprinderea si toate alea...aia era Ford, exista si van
|
|
Fosta membra 9am.ro 781 mesaje Membru din: 15/01/2014 |
Postat pe: 18 Ianuarie 2014, ora 17:16
De la: giovausaro, la data 2014-01-18 16:14:28Sarumana Ingrid, ma bucur ca baiatu'e bine.Cum ziceam ,am si eu neste rude p'acolo si le duc grija...In California am fost la neste examene...Mi-o aprobat fostu' "governator,terminator",sa-i dea domnu' sanatate.Cand a fost ales ,la cuvantarea de inaugurare o zis niste cuvinte care m-au incurajat.O zis ca, daca el, emigrant o reusit, si altii pot reusi....ma rog,in diverse domenii Buna ziua, Giova! Perioadele electorale sunt propice si trebuie sa stii cum si pe unde sa intri daca vrei ceva. Cunoastem. Giova da ' ce mai mesteresti tu? Cat afecteaza criza mondiala statul american in care rezidezi dumneata?
Constiinta = vocea interna + oglinda de buzunar.
|
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2014, ora 17:20
De la: _Ingrid, la data 2014-01-18 16:22:44De la: giovausaro, la data 2014-01-18 16:14:28Sarumana Ingrid, ma bucur ca baiatu'e bine.Cum ziceam ,am si eu neste rude p'acolo si le duc grija...In California am fost la neste examene...Mi-o aprobat fostu' "governator,terminator",sa-i dea domnu' sanatate.Cand a fost ales ,la cuvantarea de inaugurare o zis niste cuvinte care m-au incurajat.O zis ca, daca el, emigrant o reusit, si altii pot reusi....ma rog,in diverse domenii Am si eu cunoscuti prin state, prin canada, prin intreaga lume. Dar cum suntemtratati in Europa, noi romanii ma refer, parca este fara precedent si incomparabil. Ma refer la rasism. Cica de la intai ianuarie, romanii nu avem nevoie de permis de sedere si nici de permis de munca pentru a efectua o activitate care sa ne aduca un venit minimpe teritoriul UE. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2014, ora 17:26
De la: _Ingrid, la data 2014-01-18 17:14:44De la: giovausaro, la data 2014-01-18 17:06:23Multumesc pentru grija..Asa...maneta se misca in gol...am slabit putin frana,vanul a luat-o la vale,deci schimbatorul a ramas in "neutral.Am calcat frana de "mana"si am slabit pedala,nu tinea prea bine...In spatele meu masini parcate.Cunosc destule persoane pe strada aia,si am sperat sa iasa vreunul...nimic.A inceput sa ma doara piciorul,asa ca am facut rocada cu stangul.Intre timp am sunat towingul...A venit dupa 40 min....Am febra musculara...de ce oare, ca n-am alergat?pffff...ce nasol...si daca e aceeasi masina la care i-ai schimbat aprinderea si toate alea...aia era Ford, exista si van Ala e ford ranger,asta e ford cargo van....am intrebat mecanicu' de ce so rupt...cica din cauza gerului s-o rupt cablu care face legatura intre maneta si cutia de viteze....
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2014, ora 17:27
De la: giovausaro, la data 2014-01-18 17:06:23Multumesc pentru grija..Asa...maneta se misca in gol...am slabit putin frana,vanul a luat-o la vale,deci schimbatorul a ramas in "neutral.Am calcat frana de "mana"si am slabit pedala,nu tinea prea bine...In spatele meu masini parcate.Cunosc destule persoane pe strada aia,si am sperat sa iasa vreunul...nimic.A inceput sa ma doara piciorul,asa ca am facut rocada cu stangul.Intre timp am sunat towingul...A venit dupa 40 min....Am febra musculara...de ce oare, ca n-am alergat? Nu degeaba se zice ca atat femeia cat si masina te pot lasa cand ti-e lumeamai draga! Ei, fara femeie , te descurci, dar fara masina, este inacceptabil! Fiecare masina are cate o hiba, care (hiba) se prezinta imediat dupa ce masinuta a iesit din termenul de garantie. De nu e cutiuta electronica, hop sunt suspensiile. De nu e ambreiajul, e cutia de viteze. De nu e motoru', e partea electronisa samd toate se declanseaza apoi in lant. Totuleste facut azi in asa masura incat, odata achizitionat, creeaza dependenta. De ce avem nevoie mai mult pentru a ...trait efectiv si a munci, a ne deplasa samd, alea sunt facute din ce in ce mai prost ca sa fie inlocuite cat de des si uite in perpetuummobile cum si cat de dependenti devenim . Scuze, azi sunt pealte frecvente. Oare imi revin? Cine imi spune ce este normalitatea ca sa stiu la ce sa ma resetez? Ziceti ceva de voi, mai vesel decat io azi.....
|
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2014, ora 17:30
De la: giovausaro, la data 2014-01-18 17:26:03De la: _Ingrid, la data 2014-01-18 17:14:44De la: giovausaro, la data 2014-01-18 17:06:23Multumesc pentru grija..Asa...maneta se misca in gol...am slabit putin frana,vanul a luat-o la vale,deci schimbatorul a ramas in "neutral.Am calcat frana de "mana"si am slabit pedala,nu tinea prea bine...In spatele meu masini parcate.Cunosc destule persoane pe strada aia,si am sperat sa iasa vreunul...nimic.A inceput sa ma doara piciorul,asa ca am facut rocada cu stangul.Intre timp am sunat towingul...A venit dupa 40 min....Am febra musculara...de ce oare, ca n-am alergat?pffff...ce nasol...si daca e aceeasi masina la care i-ai schimbat aprinderea si toate alea...aia era Ford, exista si van Daddy...io de cand ti-am spus ca acolo la tine e mana criminala? Tu nu vrei sa asculti de un...coptil..... Detectivul din mine ar suspecta varianta ca cineva dintre concurentii tai te-o lucrat! Cel putin as cauta mai aprofundat....
|
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2014, ora 17:32
Va spusei ca m-am mutat in echivalentul lui Brooklyn?
Pe bune..... Unde e Mihai sa povestim de noi experiente de viata? Adrenalina, aleaalea!
|
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2014, ora 17:33
Io am impresia ca daca nu v-am speriat, sigur ma credeti nebuna.....de aia taceti?
|
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2014, ora 17:35
Stai un pic,Daf,sa-ti dau banii pe blanita...
Cat despre criza,electorale, rasism,in primul rand am respectat o zicala americana:nu pune toate ouale in acelasi cos...apoi, clientii iti fac reclama.Rasism este peste tot,doar ca se manifesta diferit.Aici romanii sunt considerati, hard workers...cu exceptiile de rigoare....
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Ianuarie 2014, ora 17:57
De la: giovausaro, la data 2014-01-18 16:14:28Sarumana Ingrid, ma bucur ca baiatu'e bine.Cum ziceam ,am si eu neste rude p'acolo si le duc grija...In California am fost la neste examene...Mi-o aprobat fostu' "governator,terminator",sa-i dea domnu' sanatate.Cand a fost ales ,la cuvantarea de inaugurare o zis niste cuvinte care m-au incurajat.O zis ca, daca el, emigrant o reusit, si altii pot reusi....ma rog,in diverse domenii Buna ziua lume! Giova, la inaugurare a zis Arnold ce a zis...dar la finish ce a zis: "I'll be back "sau "Hasta la vista, baby"?
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2014, ora 18:00
De la: giovausaro, la data 2014-01-18 17:35:55Stai un pic,Daf,sa-ti dau banii pe blanita... Asa de repede mi-ai vandut blana din cui? Ne asociem? Si....zici ca ai retinut cat din pretul de vanzare declarat? Da, cunosc cu clientii care iti fac reclama, cunosc si oameni de treaba care stau cu mine de vorba si au curajul sa ma priveasca in ochi chiar de suntromanca. Dar eu personal am cunoscut si din cealalta categorie si uneori le cantam in struna, ironizandu-i si efectiv lasandu-i sa se afunde si mai adanc in ignoranta si in incultura lor. Stiati ca pentru multi europeeni roman vine de la rrom? De acolo nenumarate ''povestii'' iscusite care circula pe piata eu. Stiati ce discuta unele mari minti europeene? ''PAi cine crezi ca va lupta in razboaie pentru interesele noastre? Normal ca romanii, de aceea avem nevoie de ei in....'' sau.... ''Este adevarat ca la voi in Ro nu ati cunoscut tv-ulpe vreemea lui Ceasca?'' sau..... Daca se intamp;a sa aiba loc un bracaj....o spargere pre undeva, presa va scrie: ''O banda de romani....'', avand defapt unsingur roman in banda respectiva. Toate astea si muuuulte altele le-am luat la cunostinta de cand am parasit tara. Poate Stetele sunt diferite. Stiu ca acolo nu e chiar atat de putina cultura totusi. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2014, ora 18:02
De la: Black_Friday_, la data 2014-01-18 17:57:11De la: giovausaro, la data 2014-01-18 16:14:28Sarumana Ingrid, ma bucur ca baiatu'e bine.Cum ziceam ,am si eu neste rude p'acolo si le duc grija...In California am fost la neste examene...Mi-o aprobat fostu' "governator,terminator",sa-i dea domnu' sanatate.Cand a fost ales ,la cuvantarea de inaugurare o zis niste cuvinte care m-au incurajat.O zis ca, daca el, emigrant o reusit, si altii pot reusi....ma rog,in diverse domenii Buna seara, black! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2014, ora 18:04
De la: Black_Friday_, la data 2014-01-18 17:57:11De la: giovausaro, la data 2014-01-18 16:14:28Sarumana Ingrid, ma bucur ca baiatu'e bine.Cum ziceam ,am si eu neste rude p'acolo si le duc grija...In California am fost la neste examene...Mi-o aprobat fostu' "governator,terminator",sa-i dea domnu' sanatate.Cand a fost ales ,la cuvantarea de inaugurare o zis niste cuvinte care m-au incurajat.O zis ca, daca el, emigrant o reusit, si altii pot reusi....ma rog,in diverse domenii Buna seara, black! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2014, ora 18:05
De la: Black_Friday_, la data 2014-01-18 17:57:11De la: giovausaro, la data 2014-01-18 16:14:28Sarumana Ingrid, ma bucur ca baiatu'e bine.Cum ziceam ,am si eu neste rude p'acolo si le duc grija...In California am fost la neste examene...Mi-o aprobat fostu' "governator,terminator",sa-i dea domnu' sanatate.Cand a fost ales ,la cuvantarea de inaugurare o zis niste cuvinte care m-au incurajat.O zis ca, daca el, emigrant o reusit, si altii pot reusi....ma rog,in diverse domenii Ei, buna Blackule! ..Arnold o fi zis ceva in austriaca
|
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Ianuarie 2014, ora 18:05
De la: __DAF__, la data 2014-01-18 11:14:50matrafox=maglavais? Daffy, daca nu cunosti o limba straina, nu o lua pe ghicite, doar din snobism, ca te faci de ras. Ramai mai bine la ce stii. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

ia sa vad ce mai e pe aici :frisca e ; picaturile sunt la locul lor...ahaaaa, uite si cafeaua
immmm, bunuta !
schimband placa,a venit din nou zapada .Nu cine stie ce cam o palma....e asa de frumos......California e in flacari...seceta mare...cu toate astea multi se muta acolo,inclusiv neste rude d'ale mele
Case in valoare de milioane sunt mistuite de flacari...
sanatate, sa nu ajungi sa fugi iar.
Concluzie :poti face febra musculara stand pe loc....