Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
Arthemis 390 mesaje Membru din: 11/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 22:41
Poti fi sigura de asta!
|
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 22:43
dragilor, merg la nani, maine incepe o alta saptamana.....cat mai buna pt. toata lumea!
Raporteaza abuz de limbaj
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 22:44
De la: cdj, la data 2010-02-28 22:41:47Poti fi sigura de asta! fain avatar....nu-s baietii pe aici sa te curteze.....noapte buna!
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 22:45
Hai sa ne gândim cã de mâine e Martie:
"Dupã-atâta frig ºi ceaþã Iar s-aratã soarele. De-acum nu ne mai îngheaþã Nasul ºi picioarele! Cu narciºi, cu crini, cu lotuºi, Timpul cald s-apropie. Primãvara asta totuºi Nu-i decât o copie. Sub cerdac, pe lãuruscã, Cum trecurã Babele, A ieºit un pui de muscã Sã-ºi usuce labele. Pãsãrile migratoare Se re-ntorc din tropice. Gâzele depun la soare Ouã microscopice. Toatã lumea din ogradã Cântã fãrã pauzã. Doi cocoºi se iau la sfadã Nu ºtiu din ce cauzã. Un curcan stã sus, pe-o bârnã, Nu vrea sã se bucure. Moþul roºu îi atârnã Moale ca un ciucure. Doar Grivei, bãtrânul, n-are Cu ce roade oasele. Cã de când cu postul mare, Toate-i merg de-a-ndoasele. Pentru câte-a tras, sãrmanul, Cui sã cearã daune?… Drept sub nasul lui, motanul A venit sã miaune. Dar acum l-a prins potaia ªi-a-nceput sã-l scuture… Peste toatã hãrmãlaia Trece-n zbor un fluture. Pe trotuar, alãturi saltã Douã fete vesele… Zãu cã-mi vine sã-mi las baltã Toate interesele!" George Topârceanu - Primãvarã Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 22:46
De la: 9am147005, la data 2010-02-28 22:44:25De la: cdj, la data 2010-02-28 22:41:47Poti fi sigura de asta! Multumesc! Noapte buna!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 22:59
De la: 9am147005, la data 2010-02-28 22:00:56ªi cum e sã arunci la coº !De la: bad, la data 2010-02-28 21:55:50005, razbunarea e o mancare ce se serveste rece
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 23:09
Vine o fata de 17 ani la popa, sa se spovedeasca. Trista, de tot in lacrimi intra in confesional.
-Zi-mi fata mea, ce ai facut? -Apoi, parinte, eram acasa, in camera si a venit la mine Vasile. Popa, plictisit: -Si? -Si a inceput sa ma sarute, pasional... Popa, putin mai interesat: -Si? -Si a inceput sa ma pipaie peste tot... Popa, inflacarat: -Siii? -Si m-a dezbracat... Popa, in culmea extazului: -Siiiiiii? -Si s-a urcat peste mine... Popa, inebunit: -Si ? -Si a intrat mama ! -FI-RA-R MATA A DRACULUI !!!! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 23:14
Un tanar preot trebuia sa tina prima lui slujba, drept pentru care era extrem de emotionat, chiar simtea panica. Atunci, superiorul lui, Episcopul, vazandu-l atat de stresat, l-a sfatuit ca inainte sa se urce in amvon pentru predica, sa puna un paharel de vodca in paharul cu apa, ca sa se relaxeze si sa aiba curaj. Preotului i-a mers nemaipomenit in prima lui slujba, dar cind a ajuns acasa a gasit pe masa o mica scrisoare din partea Episcopului in care zicea:
"Draga Parinte, Fiule, Ma bucur foarte mult ca ti-a mers atit de bine in prima ta slujba si ca ai tinut cont de sfatul pe care ti l-am dat, dar trebuie sa-ti fac anumite observatii: 1. Din acel pahar cu apa trebuie sa iei mici sorbituri nu sa-l dai pe gat dintr-o data. 2. In acel pahar cu apa nu se pune nici gheata, nici felii de lamaie. In plus, eu ti-am spus sa pui putina vodca in paharul cu apa, nu invers... 3. Nu se foloseste Biblia ca suport pentru pahar. 4. Nu poti sa te stergi la gura cu sutana. 5. Poruncile lui Dumnezeu sunt 10 nu 12. 6. Iar apostolii sunt 12 nu 10. 7. Cand vorbesti despre cruce nu poti sa spui ca e acel T mare de deasupra altarului. 8. Cand vorbesti despre Isus si apostoli, nu poti spune ca e "Fiul si banda lui". 9. David l-a invins pe Goliat cu o prastie si o piatra, nu poti sa spui ca "i-a zburat curul cu dinamita"... 10. Cand vorbesti despre Iuda, nu poti sa-l numesti "bulangiu". 11. Tatal, Fiul si Sfantul Duh nu sunt Batranul, Juniorul si Stafia... 12. Nu e frumos sa-l numesti pe Papa - "Nasul". 13. Faraonul i-a trimis pe evrei in pribegie, nu in p...a ma-sii. 14. Eva i-a dat lui Adam un mar, nu i-a cedat... 15. Magdalena a fost o pacatoasa nu o curva. 16. Initiativa de a invita publicul sa aplaude a fost buna, dar a fost exagerat sa-l inviti sa danseze Macarena, sa faca trenuletul si sa o inviti pe Sora Daniela sa faca striptease. 17. Apa sfintita se foloseste pentru a binecuvinta, nu pt. a-ti racori ceafa. 18. "Casuta" aia este confesionalul, nu toaleta. 19. Pasticul se distribuie crestinilor fara Nutella. 20. Cel de pe cruce era Iisus Cristos si nu Che Guevarra. 21. Pacatosii, cand mor, se duc in Infern, nu in aia ma-sii. 22. Vezi sa ai mereu chilotii pe tine si, cind e cald, evita sa-ti faci aer cu sutana. 23. Iti amintesc ca slujba trebuie sa dureze circa 1 ora si nu doua reprize de 45 de minute fiecare, iar cel care era asezat langa tine si pe care l-ai numit "travestit cu fusta rosie" eram eu... In rest a fost bine". Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 4916 mesaje Membru din: 22/01/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 23:16
Tigrule, mi-am efectuat promisiunea...la politica..
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 23:29
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 23:32
De la: florinpreda999, la data 2010-02-28 23:29:02www.youtube.com/watch?v=W7iNmGTId9U[/quote] Raporteaza abuz de limbaj |
|
c3ly 1597 mesaje Membru din: 12/01/2010 Oras: Targoviste |
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 23:40
buna seara
www.youtube.com/watch?v=vvn-SqEQnKc Primavara sa va aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un nor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului vostru.… La multi ani ....de 1Martie ,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,, , ,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Raporteaza abuz de limbaj
Acum Asculti Radio Acasa La Romani In Direct Pe Xat http://xat.com/RadioAcasaLaRomani
|
|
Fosta membra 9am.ro 152 mesaje Membru din: 21/09/2008 Oras: Timisoara |
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 23:41
... Scuzati-ma, sunt doar in trecere... Vreau doar sa va las cateva versuri despre primavara si martisor, dupa care plec. Am sa las insa usa deschisa in urma mea,ca oricine sa mearga sa-si aleaga din albumul meu cate un martisor, dupa cum ii pofteste sufletul... "Primãvarã, din ce rai Nevisat de pãmânteni Vii cu mândrul tãu alai Peste crânguri ºi poieni? Pogorâtã pe pãmânt În mãtãsuri lungi de vânt, Laºi în urmã, pe câmpii, Galbeni vii De pãpãdii, Bãlþi albastre ºi-nsorite De omãt topit abia, ªi pe dealuri mucezite Arãturi de catifea." ... "Vleau un maltisor!" A strigat de zor Sora mea mai mica Care-i cam peltica. "Sa fie-o pisica Cu ochi de malgica Cu bot neglicios Cu colpul pufos!" De lucru eu m-apuc de zor Sa fauresc un martisor. Am luat din curte ghiocei Si-am împletit apoi din ei Lipind cu-o raza de lumina Un trup pufos, ca de felina Drept ochi i-am pus doi licurici Picioare- patru tepi de-arici Dar coada din ce pot s-o fac? Din fruzele unui copac!" Raporteaza abuz de limbaj
*Per la Scienza il Calabrone non potrebbe volare perché il suo corpo e troppo grande rispetto alle ali. Il Calabrone questo non lo sa, e vola !*
*Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.*
*Spesso, la verità più profonda, si trova grazie ad una piccola storia*
*Vulturul poate zbura mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor putea ridica niciodata pana la nori* *"Ca urmare a asezarii geografice, a resurselor naturale si, mai ales a celei mai mici densitati (populationale) din Europa, Romania n-a fost niciodata un stat absolut independent.
Tipul de Roman repudiat de toate puterile tutelare este nationalistul cu convingeri imposibil de corupt si patriotul refractar la operatii transactionale. Aceste insusiri de intelect si de caracter sunt considerate a fi periculoase si deci o vinovatie cu care nu se colaboreaza si care se pedepseste daca iese din anonimat.
Exact invers, tipul de Roman agreat de toate puterile straine care au tutelat si care au controlat Romania: fara convingeri politice, caldicel in comportament si adaptabil in colaborari cameleon in politica, tranzactionist in afaceri oportunist in relatii si, intotdeauna, de partea Puterii si cu folosinta pentru Putere."
(Serban Milcoveanu)**
|
|
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 23:48
De la: Copil_Pribeag, la data 2010-02-28 23:41:57 Frumos...
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 00:04
De la: c3ly, la data 2010-02-28 23:40:24buna searamultumim frumos
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 304 mesaje Membru din: 12/01/2010 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 00:04
am intrat doar sa va spun buna seara si sa va urez la multi ani cu ocazia zilei de 1 martie. e tarziu pentru cafea, asa ca
.noapte buna, somn usor!
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 00:05
De la: Copil_Pribeag, la data 2010-02-28 23:41:57sarut mana elena,multumim frumos ca te-ai gandit la noi,te mai asteptam
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 00:06
De la: 9am180271, la data 2010-03-01 00:04:23am intrat doar sa va spun buna seara si sa va urez la multi ani cu ocazia zilei de 1 martie. e tarziu pentru cafea, asa camultumim ,la fel si tie
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 00:22
Un moldovean, vorbind despre planurile sale de viitor :
Bluji am, jeakah-mi kumpahr, o leakah de bataie shtiu… aku ma duk la Bucureshti Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 00:23
Un tip se duce la doctor sa-i ceara o tableta Viagra. Doctorul îl avertizeaza ca daca a
înghitit pastila va trebui sa treaca la treaba, ca altfel nu va mai putea face dragoste niciodata. Tipul pleaca, ajunge acasa, parcheaza masina, înghite tableta, întra în casa si începe sa-si caute nevasta. Dupa ce-si da seama ca aceasta nu-i acasa, da disperat telefon doctorului, întrebându-l ce-i de facut. Doctorul îl intreaba daca prin casa nu e vreo alta femeie - menajera, guvernanta etc. -. Tipul raspunde: “Este, dar pentru ea nu aveam nevoie de tableta !” Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 00:25
Unul se duce la farmacie si îi arata farmacistului ambele mâini cu degetele desfacute. Farmacistul:
-Ce-i domule? -Cum ce-i?… Zece. -Ce zece? -Zece pastile Viagra. Diseara astept trei femei bune în vizita. Îsi ia asta pastilele si pleaca. A doua zi iar vine în farmacie si îi arata farmacistului mâinile cu degetele desfacute. farmacistul: -Ahaaa, stiu zece pastile Viagra!… -Nu domnule o crema de mâini! Tipele nu au venit aseara… Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 00:32
Bai ! fetele ! Aveti un martisor de la mine ! Maine e ziua mamei mele si nu am timp sa bantui pe net !
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 00:38
De la: karpov, la data 2010-03-01 00:32:43Bai ! fetele ! Aveti un martisor de la mine ! Maine e ziua mamei mele si nu am timp sa bantui pe net !Multumim Karpov, sa ai parte de-o vesnica primavara in suflet! Mamei tale : LA MULTI ANI! si felicitari, are un baiat cuminte. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 00:40
De la: rodik_mi, la data 2010-03-01 00:38:11De la: karpov, la data 2010-03-01 00:32:43Bai ! fetele ! Aveti un martisor de la mine ! Maine e ziua mamei mele si nu am timp sa bantui pe net !Multumim Karpov, sa ai parte de-o vesnica primavara in suflet! Mamei tale : LA MULTI ANI! si felicitari, are un baiat cuminte.
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 01:01
De la: karpov, la data 2010-03-01 00:32:43Bai ! fetele ! Aveti un martisor de la mine ! Maine e ziua mamei mele si nu am timp sa bantui pe net ! La multi Ani !!! ,mersi de martisor
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 01:24
De la: karpov, la data 2010-03-01 00:32:43Bai ! fetele ! Aveti un martisor de la mine ! Maine e ziua mamei mele si nu am timp sa bantui pe net ! Bai! Karpov! Toate cele bune mamei si multumim pt. martisor!
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 01:28
Dorinele, m-ai atras in capcana la politica...
Fir-ar...si jurasem....
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 01:28
Dar de 9 Martie, la ce v-aþi gândit doamnelor ºi domniºoarelor sã ne oferiþi ºi nouã ? Aºtia condamnaþi la exterminare !
|
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 01:32
De la: xzy, la data 2010-03-01 01:28:31Dorinele, m-ai atras in capcana la politica...Liniºteºte-te ! Gata ! Un mãrþisor ºi de la mine ! Asta e ! Acolo mã simt ca acasã sau, vorba ºea din bãtrâni: ca peºtele-n apã !
|
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 01:34
De la: Dorinel, la data 2010-03-01 01:32:17Liniºteºte-te ! Gata ! Care apa, tigrule? E o baltoaca... Poate o sa-ti raspund, dar nu in seara asta...si jurasem...
|
|
|