back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Octombrie 2013, ora 15:19

De la: giovausaro, la data 2013-10-10 15:11:15da...am nevoie de o cafeluta sa ma remontez...Am avut parte de o toamna blanda,calma, tandra,gata...s-a dus...urmeaza cateva zile ploioase,cu ploi marunte,mocanesti ,zile de stat in casa,cine poate, ca io ,nu...

Pfuuu..pregateste-ti lemnele si cateva modele de crosetat...sau poate vine muza cu versurile in tolba. Poate nu asa triste

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 10 Octombrie 2013, ora 15:25

Chiar ma intrebam ce-i cu tine Gabi, uite o stacana de cafa fierbinte cu dedicatie!
Ai probleme..mai noi?

Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Octombrie 2013, ora 16:46

De la: _Ingrid, la data 2013-10-10 15:25:18Chiar ma intrebam ce-i cu tine Gabi, uite o stacana de cafa fierbinte cu dedicatie!
Ai probleme..mai noi?

pfiii, mi-a pus piedica jupin unamieOsapte'scinci si ma pierdui un pic si pe la politicute, dar chiar imi merge una mica si fierbinte !
am fost plecata toata dimineata cu ceva treaba si am ajuns acasa obosita de parca as fi tras la jug....pe chestia asta am si tras un puiutz de nanica, ptr. frumusete si uite-ma !
la ce ziceai ca Inveti ?

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 10 Octombrie 2013, ora 19:10

De la: mili, la data 2013-10-07 20:17:54Pentru saptezeciºicicã... ia aici o replicã

Mai Milica rima mica...
'ti-ncalzeste Soarele
Luna si cu stelele
Nasul si pingelele
Si de-atata caldurica
Dai in fiert ca o ciorbica
Transparenta de spanac
Supa crema de p ostac
Dreasa cu un ou batut
Si acrita cu otzet
Mars, Gramatica-n cotetz!

----------------------------------------
Rima mea o fi ea micã
însã dacã se ridicã
o sã ai un handicap;
cinci deodatã pe secundã-þi dã la cap.
Dar a ta-i handicapatã,
bâlbâitã, dezmembratã,
fãrã cap ºi fãrã coadã,
e o rimã cam neroadã.
Spune lumii, dacã vrei,
cam ce latrã ºi grivei.
Când vei scrie-o epopee
ºi nu onomatopee,
doar atunci te cred poet,
altfel, eºti doar jalnic, biet
mâzgãlitor de hârtii
care scurmã ...........
na, cã nu mai gãsesc rima,
oþetul sã poarte vina?

Bai Milica, tu esti prost?
Tine-ti "rama"-n permafrost
Nu-ncerca sa epatezi
"Rama" sa ti-o literalizezi.

Rima, eu ti-o cainam,
Ca e mica, comparam,
Cu o rima, geniala,
De poiet cu multa scoala,
Talentat, superdotat,
Inspirat , si cizelat.

Daca te-ai gandit aiurea
Si incepi a eructa,
Laudandu-ti cu mandrie
Falusu' de sub palarie,
N-ai decat!
Sa demonstrezi
Ca esti poiet beglerbleg .

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 10 Octombrie 2013, ora 19:17

De la: gabigabi2, la data 2013-10-10 16:46:15
De la: _Ingrid, la data 2013-10-10 15:25:18Chiar ma intrebam ce-i cu tine Gabi, uite o stacana de cafa fierbinte cu dedicatie!
Ai probleme..mai noi?

pfiii, mi-a pus piedica jupin unamieOsapte'scinci si ma pierdui un pic si pe la politicute, dar chiar imi merge una mica si fierbinte !
am fost plecata toata dimineata cu ceva treaba si am ajuns acasa obosita de parca as fi tras la jug....pe chestia asta am si tras un puiutz de nanica, ptr. frumusete si uite-ma !
la ce ziceai ca Inveti ?

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase sãlbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevãratului Dumnezeu--------"Dragostea infinitã este singurul ADEVÃR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
giovausaro

4610 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Octombrie 2013, ora 19:35

Am condus van-ul o suta de mile pa dejaba Urma sa instalez un cuptor electric dublu Intr-un cabinet( mobilier)de bucatarie...Cuptorul e mai inalt cu fo treizeci cm.cand le-am aratat faptu',s-au scarpinat in cap ,in ..alte parti si au zis :ne pare rau,nu am observat....Te chemam cand reparam problema...

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 10 Octombrie 2013, ora 20:55

Ca sa ma calmez,m-am apucat de gatit.Varza rosie scazuta,cu ceva costite...

Fosta membra 9am.ro

939 mesaje

Postat pe: 10 Octombrie 2013, ora 22:02

De la: _1075_, la data 2013-10-10 19:10:37
Mããããiiiii tândalã!
nu vezi cã ai þeasta goalã?
Aberezi, ai clipe de aiurare,
scoþi din Dex cuvinte rare
sã ne-arãþi cã eºti (in)cult,
însã eºti gata fãcut,
adicã ce-mi spui tu mie,
prost sadea sub palãrie.
Aici te-ai împãmântenit
ca un mare troglodit,
ºi dacã totuºi nu crezi
ia oglinda sã te vezi!
Pe obraz ºorici cam mare,
în bot sârmã pentru eructare.
Ca o muscã-þi faci reclamã
dar nu eºti luat în seamã.
Eu unul îþi dau cu flit,
snob umflat ºi eructit.
Deci, rãmâne cum a fost,
Mars de-aici în permafrost
sau la berglerblegii tai
ca ºi tine nãtãtãi!

Omul fericit este acela care stãpâneºte ºi munca, ºi dragostea.-Sigmund Freud Stai departe de oamenii care îþi micºoreazã ambiþia. Oamenii mici întotdeauna fac asta. Cei cu adevãrat mari te fac sã te simþi cã ºi tu poþi deveni mare.-Mark Twain
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 10 Octombrie 2013, ora 23:06

De la: giovausaro, la data 2013-10-10 20:55:34Ca sa ma calmez,m-am apucat de gatit.Varza rosie scazuta,cu ceva costite...
Pofta buna!

Daniela
giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 00:16

Multam,pofteste alaturi..am si ardei iute...

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 00:24

Daniela,da de ce intri in cafenea asa tarziu?.Ma astepti pe mine ,nu-i asa?....Hai...minte-ma frumooooos...

Fosta membra 9am.ro

678 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 01:49

De la: mili, la data 2013-10-10 22:02:34r />
Mããããiiiii tândalã!
însã eºti gata fãcut,
adicã ce-mi spui tu mie,
prost sadea sub palãrie.
Aici te-ai împãmântenit
ca un mare troglodit,
ºi dacã totuºi nu crezi
ia oglinda sã te vezi!
Eu unul îþi dau cu flit,
snob umflat ºi eructit.
Deci, rãmâne cum a fost,
sau la berglerblegii tai
ca ºi tine nãtãtãi!

Mult stimate "Do'n" Milica,
eu credeam c-ai rima mica,
Insa,dupa "capodopera" de-aseara,
flegmuita-n cafeneaua virgulara,
Dovedesti cu elocventa,
ca versifici indecenta,
Ca si rama dumitale,
cu dimensiuni fatale,
Tot asa-i si tartacutza.
Nu iti este mai isteata decat putza.
Sa ai grija, "Do'n" Milica,
rama mare, rima mica,
Cand versifici creator,
compiland teme de zor
Fitzi atent unde calcatzi,
Nu cumva sa storcoshatzi,
Exact, ceea ce creatzi!

Si totusi,"Do'n" Milica,
Intr-un final versificat mirobolant ,
Pasitzi cu grija "Don" Milica,
Sa nu cumva sa va rapuna izul,
Si miasma care va intzeapa nasul,
A carei briza diafana e iscata ,
Chiar de sub bocancul dumneavoastra
Adiindu-tzi galesa si tandra,
Mai presus de prea semeatza-tzi tzeasta,
Care fie vorba, "Do'n" Milica, intre noi,
E cam hada, dar si plina cu gunoi !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 06:38

buna dimineata la o cafea....cafeaua poate fi dulce...dar si amara....haideti s-o gustam impreuna....indiferent de preferinte....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 08:40

De la: giovausaro, la data 2013-10-11 00:24:22Daniela,da de ce intri in cafenea asa tarziu?.Ma astepti pe mine ,nu-i asa?....Hai...minte-ma frumooooos...
nu pot sa mint recunosc ca e asa cum spui tu

Daniela
Fosta membra 9am.ro

230 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 09:56

De la: Fl_Orion999, la data 2013-10-11 06:38:30buna dimineata la o cafea....cafeaua poate fi dulce...dar si amara....haideti s-o gustam impreuna....indiferent de preferinte....

Cafeaua fara prieteni, este precum copilul fara mama. Asa ca, o cafea cu laptic, zaharel dar putin, un gand bun si toate astea sunt de la mine pentru voi. O zi frumoasa sa aveti!

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 10:15

De la: TudorBm87, la data 2013-10-11 09:56:01
De la: Fl_Orion999, la data 2013-10-11 06:38:30buna dimineata la o cafea....cafeaua poate fi dulce...dar si amara....haideti s-o gustam impreuna....indiferent de preferinte....

Cafeaua fara prieteni, este precum copilul fara mama. Asa ca, o cafea cu laptic, zaharel dar putin, un gand bun si toate astea sunt de la mine pentru voi. O zi frumoasa sa aveti!

Buna Dimineata! Ma alatur voua, prietenii mei dragi, la o cafea si poate la o poveste! Aduc si eu ganduri bune si mai bag cate o piesa din fonoteca!

O cafea neagra cu lapte zero la suta grasime, va rog!

http://www.youtube.com/watch?v=dRcQZLseS1Q :D
Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 10:19

Tudor? Mai poti sa pupi si azi, pentru mine, pamantul nostru natal? Si daca vrei, trimite-mi niste soare si vreo 5 grade, m-ar ajuta sa ies mai usor din ceata si umezeala predominante azi. Da'.... ia zii, ai fost la castane sau nu? Pove' ce evenimente am mai ratat si anul acesta... Cred ca utimele castane unde semnasem condica fusese in....2009.

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 13:21

multumim frumos tudore...te mai asteptam la o cafea...ca intre prieteni....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 13:23

De la: SocratEea, la data 2013-10-11 10:15:22

Buna Dimineata! Ma alatur voua, prietenii mei dragi, la o cafea si poate la o poveste! Aduc si eu ganduri bune si mai bag cate o piesa din fonoteca!

vezi ca-i bidonu' ala nou....e plin ochi....serveste-te...

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 13:40

De la: Fl_Orion999, la data 2013-10-11 13:23:42

Hm...Sa comunicam telepatic tu si eu?

Iti multumesc, Florin! Aduc si eu ceva..... Iti place Christophe Maé? (Cum canta.....)

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 13:42

www.youtube.com/watch?v=VyBif-wAXvY

Christophe Maé - Je veux du bonheur

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 13:46

www.youtube.com/watch?v=G94h2VBff6I

Chistophe Maé - Un peu de blues

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 14:14

De la: SocratEea, la data 2013-10-11 13:40:20
De la: Fl_Orion999, la data 2013-10-11 13:23:42

Hm...Sa comunicam telepatic tu si eu?

Iti multumesc, Florin! Aduc si eu ceva..... Iti place Christophe Maé? (Cum canta.....)

bine c-ai facut precizarea...deja incepusem sa ma reevaluez... chiar asa de mult m-am schimbat si io nu stiu.... dupa precizarea importanta pe care ai comis-o...in sfarsit m-am linistit...sunt tot io....

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 14:19

Doar nu credeai ca.... Nuuuuuuuu! C'est pas vrai!!!!!!

Deci iti place cum canta sau nu?

Mai pun sau schimb placa?

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 14:21

De la: SocratEea, la data 2013-10-11 14:19:03

Doar nu credeai ca.... Nuuuuuuuu! C'est pas vrai!!!!!!

Deci iti place cum canta sau nu?

Mai pun sau schimb placa?

e ok....

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 14:22

Cred ca totusi ar trebui sa aduc domnite sa defileze muzical pe podiumul cafenelei azi..... pre binele penelor mele.....

www.youtube.com/watch?v=mLLnj8XPUWY

Jennifer - Sur le fil (de la vie)

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 14:25

Jenifer e frantuzoaica.....

Acum urmeaza o canadianca...Coeur de pirate - Comme des enfants

www.youtube.com/watch?v=LQUzXjGpERc

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 14:27

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 14:34

De la: _1075_, la data 2013-10-11 01:49:16
De la: mili, la data 2013-10-10 22:02:34r />
Mããããiiiii tândalã!
însã eºti gata fãcut,
adicã ce-mi spui tu mie,
prost sadea sub palãrie.
Aici te-ai împãmântenit
ca un mare troglodit,
ºi dacã totuºi nu crezi
ia oglinda sã te vezi!
Eu unul îþi dau cu flit,
snob umflat ºi eructit.
Deci, rãmâne cum a fost,
sau la berglerblegii tai
ca ºi tine nãtãtãi!

Mult stimate "Do'n" Milica,
eu credeam c-ai rima mica,
Insa,dupa "capodopera" de-aseara,
flegmuita-n cafeneaua virgulara,
Dovedesti cu elocventa,
ca versifici indecenta,
Ca si rama dumitale,
cu dimensiuni fatale,
Tot asa-i si tartacutza.
Nu iti este mai isteata decat putza.
Sa ai grija, "Do'n" Milica,
rama mare, rima mica,
Cand versifici creator,
compiland teme de zor
Fitzi atent unde calcatzi,
Nu cumva sa storcoshatzi,
Exact, ceea ce creatzi!

Si totusi,"Do'n" Milica,
Intr-un final versificat mirobolant ,
Pasitzi cu grija "Don" Milica,
Sa nu cumva sa va rapuna izul,
Si miasma care va intzeapa nasul,
A carei briza diafana e iscata ,
Chiar de sub bocancul dumneavoastra
Adiindu-tzi galesa si tandra,
Mai presus de prea semeatza-tzi tzeasta,
Care fie vorba, "Do'n" Milica, intre noi,
E cam hada, dar si plina cu gunoi !

hihihi, ia vezi cum e cu "compilarea", ca nici chestia cu "fiti atent unde calcati " nu-i tocmai a lu' matale ,avind un alt autor ....

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2013, ora 14:35

Let's make somenoise!

www.youtube.com/watch?v=zHESy8XsJPs

...cu Pitbull - Timber

Pagini: << 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: