back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 1989 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 >> Sari la pagina:

Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Octombrie 2013, ora 11:53

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2013, ora 11:55

Evenimentele importante ale anului 1993

In decursul anului 1993 s-au intamplat urmatoarele evenimente importante:

- 1 ianuarie Cehoslovacia se desparte in Cehia si Slovacia

- 20 ianuarie a murit actrita Audrey Hepburn

- 2 februarie a murit fotbalistul Michael Klein

- 6 februarie a murit compozitorul Dan Constantinescu

- 24 februarie a murit fotbalistul englez Bobby Moore

- 12 martie a murit fotbalistul Iuliu Bodola

- 24 mai Eritrea isi castiga independenta fata de Etiopia

- 16 iunie s-a lansat primul post tv particular din Romania, SOTI

- 7 septembrie a murit scriitorul Eugen Barbu

- 14 septembrie a murit scriitorul Geo Bogza

- 16 septembrie a murit actrita Silvia Popovici

- 29 septembrie cutremur in India de 6,2 grade cu peste 9.000 de morti

- 1 octombrie a murit actorul Teofil Valcu

- 4 octombrie a murit parintele Dumitru Staniloae

- 31 octombrie a murit regizorul italian Federico Fellini

- 1 noiembrie a luat fiinta Uniunea Europeana

- 29 noiembrie a murit compozitorul Ioan Luchian Mihalea

- 3 decembrie a inceput sa emita Radio Romantic

- 4 decembrie a murit cantaretul Frank Zappa

- 11 decembrie a murit actirta Elvira Popescu

- 18 decembrie a murit actorul Gheorghe Cozorici

Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2013, ora 11:57

1993 (MCMXCIII) a fost un an comun al calendarului gregorian.
Evenimente
Academia Românã hotãrãºte revenirea la scrierea cu „â” în interiorul cuvântului.
13 septembrie: Acordul de la Oslo: Yasser Arafat, Yitzhak Rabin și Bill Clinton.
iunie-octombrie: Intervenție americanã în Somalia, în plin rãzboi civil în care populația suferã de foame. Moartea a 19 soldați americani și a aproximativ 200 de somalezi.

1 ianuarie: Sciziunea federației cehoslovace în Republica Cehã și Slovacia.
3 ianuarie: Moscova: Parafarea acordului de dezarmare strategicã START II ce prevedea diminuarea în 10 ani cu douã treimi a arsenalelor nucleare strategice ale Rusiei și Americii.
20 ianuarie: Democratul Bill Clinton a depus jurãmântul, fiind investit drept al 42-lea președinte al SUA.
26 ianuarie: Václav Havel a fost ales președinte al Cehiei.
17 februarie: Academia Românã decide, prin votul nominal al membrilor sãi, revenirea la grafia cu litera „â” în loc de „î” în anumite poziții din cuvânt și la scrierea cu „sunt”, „suntem”, sunteți” în loc de „sînt, sîntem, sînteți”.
26 februarie:
A fost înregistrat primul atentat cu bombã la baza unuia din cele douã turnuri ale ansamblului arhitectural „World Trade Center”.
Domeniul .ro este înregistrat în baza de date IANA.
27 martie: Jiang Zemin devine președinte al Chinei.
6 aprilie: Un accident nuclear are loc la Tomsk 7 în Rusia.
8 aprilie: Macedonia este admisã ca membru ONU.
10 aprilie: Realizarea primei transmisii, printr-un radio-amator, a echipajului unei navete americane cu cel al altei navete spațiale. Un astronaut american al stației Discovery a schimbat câteva cuvinte cu un cosmonaut aflat la bordul stației orbitale ruse Mir.
15 aprilie: S-a lansat, prima datã, un post de radio al trustului Media Pro, Pro FM.
24 mai: Eritreea își câștigã independența fațã de Etiopia.
31 mai: Disoluția Dietei poloneze. Simplificarea reprezentãrii electorale limiteazã partidele care au obținut 5% din voturi.
6 iunie: În Mongolia se desfãșoarã primele alegeri prezidențiale directe.
16 iunie: Inaugurarea primului post privat de televiziune din România - "S.O.T.I.".
28 iunie: Andrei Șerban, director al Teatrului Național București, își prezintã demisia din aceastã funcție, unul dintre motivele acestei decizii fiind indiferența factorilor de decizie fațã de culturã.
1 iulie: Guvernul Vãcãroiu introduce taxa pe valoarea adãugatã (TVA), care înlocuiește impozitul pe circulația mãrfurilor, prin Ordonanța 3/1992.
9 iulie: Conferința Naționalã a Frontului Democrat al Salvãrii Naționale (FDSN) a hotãrât schimbarea denumirii partidului în Partidul Democrației Sociale din România (PDSR).
13 septembrie: Organizația pentru Eliberarea Palestinei a decretat sãrbãtoare naționalã ziua de 13 septembrie, când, la Washington, Israelul și OEP au semnat acordul de autoguvernare palestinianã în Gaza și Ierihon.
21 septembrie: Începe criza constituționalã rusã.
26 septembrie: Alain Prost își câștigã al patrulea titlu mondial în Formula 1.
29 septembrie: Un cutremur în Maharashtra, India face în jur de 10.000 de oameni.
7 octombrie: România a fost primitã la Consiliul Europei, în urma solicitãrii din 21 martie 1990.
1 noiembrie: A luat ființã Uniunea Europeanã, în urma Tratatului de la Maastricht.
3 decembrie: A început sã emitã, la București, "Radio Romantic".
9 decembrie: Tiraspol: Sentința așa-numitului "tribunal al poporului transnistrean" în procesul grupului de patrioți, "grupul Ilașcu". Ilie Ilașcu este condamnat la moarte, iar ceilalți membri la închisoare între 2 și 15 ani. Dupã nouã ani de detenție și izolare, în mai 2001, Ilie Ilașcu va fi eliberat din închisoare.
30 decembrie: Israelul și Vaticanul stabilesc relații diplomatice.

Arte, științe, literaturã și filozofie

Koichi Domoto formeazã grupa de muzicã ușoarã japonezã, Kinki Kids.
14 ianuarie: A apãrut primul numar al revistei "Dilema", publicație editatã de Fundația Culturalã Românã, avându-l ca editor-fondator pe Andrei Pleșu.
Premiul Oscar pentru cel mai bun film este acordat peliculei Lista lui Schindler.

Nașteri

13 iulie: Debby Ryan, actrițã americanã
21 decembrie: Noémi Zsófia Erõss, actrițã-copil din Ungaria

Decese

7 ianuarie: Sile Dinicu, compozitor, dirijor și pianist român (n. 1919)
7 ianuarie: Ștefan Baciu, poet, eseist român (n. 1918)
20 ianuarie: Audrey Hepburn, actrițã americanã (n. 1929)
22 ianuarie: Kobo Abe, scriitor japonez, fotograf și inventator (n. 1924)
26 ianuarie: Robert Jacobsen, sculptor și pictor danez (n. 1912)
30 ianuarie: Alexandra a Iugoslaviei, reginã consort a Iugoslaviei (n. 1921)

Audrey Hepburn, actrițã americanã

William Golding, romancier britanic, laureat Nobel

Eugen Barbu, scriitor român

2 februarie: Michael Klein, fotbalist român (n. 1959)
6 februarie: Ion Negoițescu, critic și istoric literar român(n. 1921)
6 februarie: George Ciorãnescu, poet, traducãtor, prozator român (n. 1918)
28 februarie: Ishirō Honda, regizor japonez (n. 1911)
30 martie: Edgar Papu, eseist și critic literar român (n. 1908)
1 aprilie: Juan de Bourbon, șeful casei regale spaniole în exil (n. 1913)
4 aprilie: Vintilã Horia, romancier, poet și eseist român (n. 1915)
13 aprilie: Francisc Munteanu, regizor român (n. 1924)
21 aprilie: Nicolae Chirilovici, pictor român (n. 1910)
25 mai: Horia Sima, comandantul Mișcãrii Legionare (n. 1906)
19 iunie: William Golding, romancier britanic, laureat al Premiului Nobel (n. 1911)
8 iulie: Cãlin Nemeș, actor român( n. 1960)
14 iulie: Léo Ferré, poet, muzician și cântãreț franco-monegasc (n. 1916)
18 iulie: Jean Negulesco, pictor, regizor și producãtor de filme de origine românã (n. 1900)
26 iulie: Nell Cobar, regizor român de filme de animație (Mihaela)(n. 1915)
31 iulie: Baudouin I al Belgiei (n. 1930)
10 august: Øystein Aarseth, chitarist norvegian (n. 1968)
7 septembrie: Eugen Barbu, scriitor român (n. 1924)
14 septembrie: Geo Bogza, scriitor, jurnalist, poet român (n. 1908)
16 septembrie: Silvia Popovici, actrițã româncã (n. 1933)

Geo Bogza, scriitor, poet român

Federico Fellini, regizor italian

Ioan Luchian Mihalea, compozitor, dirijor român

1 octombrie: Teofil Vâlcu, actor român (n. 1931)
5 octombrie: Dumitru Stãniloae, preot, teolog, profesor universitar (n. 1903)
1 octombrie: Irina Rãchițeanu, actrițã româncã (n. 1920)
31 octombrie: Federico Fellini, regizor, scenarist italian (n. 1920)
10 noiembrie: Elvira Popescu, actrițã de teatru și film (n. 1894)
22 noiembrie: Anthony Burgess, romancier și un critic englez (n. 1917)
29 noiembrie: Ioan Luchian Mihalea, compozitor, dirijor român (n. 1951)
4 decembrie: Frank Zappa, chitarist și compozitor american (n. 1940)
11 decembrie: Elvira Popescu, actrițã româncã care a fãcut carierã în Franța (n. 1894)
7 decembrie: Wolfgang Paul, fizician german, laureat al Premiului Nobel (n. 1913)
12 decembrie: Alexandru Drãghici, comunist român, acuzator public (n. 1913)
18 decembrie: Gheorghe Cozorici, actor român (n. 1933)

Premii Nobel

Fizicã: Russell A. Hulse, Joseph H. Taylor Jr.
Chimie: Kary B. Mullis, Michael Smith
Medicinã: Richard J. Roberts, Phillip A. Sharp
Literaturã: Toni Morrison
Pace: Nelson Mandela, Frederik Willem de Klerk

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2013, ora 11:58

De la: Fl_Orion999, la data 2013-10-02 11:51:25
De la: Daphne, la data 2013-10-02 11:46:59
De la: Fl_Orion999, la data 2013-10-02 11:32:46
De la: Daphne, la data 2013-10-02 11:25:51
De la: Fl_Orion999, la data 2013-10-02 11:18:23
De la: Daphne, la data 2013-10-02 11:09:57
De la: Fl_Orion999, la data 2013-10-02 10:43:07buna dimineata la voi....am adus cafea de soi...sa o bem noi intre noi....

Acceptati coptiii la ...opoveste?

...doar daca nu-s ,,povesti de groaza''....

Nu sunt nici de groaza, nici de minune.... Sunt povesti de....o cafea!

A propos..... pe langa cafea, ce serviti, patroane? LA astia care nu sunt cu cafeaua....

(Na, ca nici nu am intrebat ce e poveste de groaza... O fi din alea de-a lu' Hitchcok? )

LA ORICE ORA DIN ZI SAU NOAPTE GASESTI AICI TOT CE-TI DORESTE SUFLETELUL....

S-a notat!

Ajunge sa cer si mi se va da?

bineinteles....oricui....oricand....oriunde....

Oricand....AICI..... oricui.... am inteles!

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2013, ora 12:01

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2013, ora 12:02

De la: Daphne, la data 2013-10-02 11:58:12
De la: Fl_Orion999, la data 2013-10-02 11:51:25
De la: Daphne, la data 2013-10-02 11:46:59
De la: Fl_Orion999, la data 2013-10-02 11:32:46
De la: Daphne, la data 2013-10-02 11:25:51
De la: Fl_Orion999, la data 2013-10-02 11:18:23
De la: Daphne, la data 2013-10-02 11:09:57
De la: Fl_Orion999, la data 2013-10-02 10:43:07buna dimineata la voi....am adus cafea de soi...sa o bem noi intre noi....

Acceptati coptiii la ...opoveste?

...doar daca nu-s ,,povesti de groaza''....

Nu sunt nici de groaza, nici de minune.... Sunt povesti de....o cafea!

A propos..... pe langa cafea, ce serviti, patroane? LA astia care nu sunt cu cafeaua....

(Na, ca nici nu am intrebat ce e poveste de groaza... O fi din alea de-a lu' Hitchcok? )

LA ORICE ORA DIN ZI SAU NOAPTE GASESTI AICI TOT CE-TI DORESTE SUFLETELUL....

S-a notat!

Ajunge sa cer si mi se va da?

bineinteles....oricui....oricand....oriunde....

Oricand....AICI..... oricui.... am inteles!

preluam si comenzi la domiciliu...

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2013, ora 12:07

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2013, ora 12:10

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2013, ora 12:11

De la: Daphne, la data 2013-10-02 12:07:21www.youtube.com/watch?v=ksDu70Ljdbc

youtu.be/GnY1qlCrx3c

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2013, ora 13:52

Versuri "Toni - Cafeaua din zori"

Am avut tot nu mai am nimic
Totul in viata mea s-a prabusit
Cat de frumos era candva
Cand mana ta ma alinta

Am avut tot dar nu mai am nimic...
Totul universul meu s-a prabusit
M-am stins odata cu plecarea ta
Nici-o culoare nu mai are viata mea.

Ref 2x
Cafeaua din zori si parfumul tau
Buchetul de flori ce ti-l dadeam mereu
Toate imi lipsesc, de toate mi-e dor
Mi-e dor sa aud pasii tai pe covor.

E usa deschisa inca mai poti intra,
inca mai arde focul in inima mea
Sa te iubesc eu nu am incetat
Doar pe tine te-am iubit cu adevarat,
te-am iubit cu adevarat..

Ref 2x
Mi-e dor sa aud pasii taï pe covor....

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase sãlbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevãratului Dumnezeu--------"Dragostea infinitã este singurul ADEVÃR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2013, ora 14:00

De la: Fl_Orion999, la data 2013-10-02 12:10:12youtu.be/s1kgaxqRrXY

www.youtube.com/watch?v=-T5IkupJvyI

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2013, ora 14:04

De la: Fl_Orion999, la data 2013-10-02 12:11:47
De la: Daphne, la data 2013-10-02 12:07:21www.youtube.com/watch?v=ksDu70Ljdbc

youtu.be/GnY1qlCrx3c

www.youtube.com/watch?v=S0VLrWfrIpM

Ui ha!

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2013, ora 14:08

De la: sunt_al_naibii, la data 2013-10-02 13:52:46Versuri "Toni - Cafeaua din zori"

Am avut tot nu mai am nimic
Totul in viata mea s-a prabusit
Cat de frumos era candva
Cand mana ta ma alinta

Am avut tot dar nu mai am nimic...
Totul universul meu s-a prabusit
M-am stins odata cu plecarea ta
Nici-o culoare nu mai are viata mea.

Ref 2x
Mi-e dor sa aud pasii tai pe covor.

E usa deschisa inca mai poti intra,
inca mai arde focul in inima mea
Sa te iubesc eu nu am incetat
Doar pe tine te-am iubit cu adevarat,
te-am iubit cu adevarat..

Ref 2x
Mi-e dor sa aud pasii taï pe covor....

Cosas della vida....

Sono umane situazioni
quei momenti fra di noi
i distacchi e i ritorni
da capirce niente poi
giá... come vedi
sto pensando a te... si.... da un po'

They're just human contraditions
feeling happy, feeling sad
these emotional transitions
all the memories we've had
yes, you know it's true
I just can't stop thinking of you

No I just can't pretend
all the time that we spent could die
wanna feel it again
all the love we felt then

Confinanti di cuore solo che ognuno sta
dietro gli steccati degli orgogli suoi
sto pensando a te
sto pensando a noi...

Sono cose della vita
vanno prese un po' cosi

Some for worse and some for better
but through it all we've come so far

Giá'... come vedi
io sto ancora in piedi

Perchè
sono umani tutti i sogni miei
con le mani io li prenderei, si perchè

What is life without a dream to hold?
Take my hand and never let me go

It's part of life together
but what future does it hold?

Sono cose della vita
ma la vita poi dov'è

Yes,you know it's true
I just can't stop thinking of you

Questa notte che passa piano accanto a me
cerco di affrontarla, afferrarla

If our hearts miss a beat
or get lost like a ship at sea
I want to remember, I can never forget

Can't stop thinking of you
Sto pensando a noi
Can't stop

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2013, ora 14:18

upssss, m-am nimerit in plina Cafea dansanta ,ceea ce nu-mi displace si mi-aduc aminte de romanele interbelice din care reiesea ca , prin cafenelele si ceainariile din Bucuresti , se DANSA chiar si la ora 11 din zi si nu se mira nimeni de asta !

dar, acum imi scirtiie toate balamalele si parca-parca as sta la o cafea si o briosa ,admirindu-i pe dansatori !

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2013, ora 14:22

De la: gabigabi2, la data 2013-10-02 14:18:22upssss, m-am nimerit in plina Cafea dansanta ,ceea ce nu-mi displace si mi-aduc aminte de romanele interbelice din care reiesea ca , prin cafenelele si ceainariile din Bucuresti , se DANSA chiar si la ora 11 din zi si nu se mira nimeni de asta !

dar, acum imi scirtiie toate balamalele si parca-parca as sta la o cafea si o briosa ,admirindu-i pe dansatori !

Am onorat repede comanda.

farm5.static.flickr.com/4068/4321075463_93de3017dd_o.jpg

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2013, ora 14:25

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase sãlbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevãratului Dumnezeu--------"Dragostea infinitã este singurul ADEVÃR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2013, ora 14:26

De la: Daphne, la data 2013-10-02 14:22:10
De la: gabigabi2, la data 2013-10-02 14:18:22upssss, m-am nimerit in plina Cafea dansanta ,ceea ce nu-mi displace si mi-aduc aminte de romanele interbelice din care reiesea ca , prin cafenelele si ceainariile din Bucuresti , se DANSA chiar si la ora 11 din zi si nu se mira nimeni de asta !

farm5.static.flickr.com/4068/4321075463_93de3017dd_o.jpg[/quote]

VIN SI IO C-O COMPLETARE....

https://www.google.ro/search?q=aspirina+poze&client=firefox-a&hs...

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2013, ora 14:28

De la: sunt_al_naibii, la data 2013-10-02 14:25:01youtu.be/NNi5b_JY0zI

Fa repede loc langa tine, da' de nu ma vede ala negru ce fuje dupa mine pe forum.
Ascunde-ma, te rog...Ca iara traje dupa penele mele.....

Ia sa o ascultam pe Antonia Stoian.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2013, ora 14:30

mersic de cafea si briosa !
cui i-e foame si vrea ,are-n oala din bucatarie , ciorba de perisoare si un mare ghiveci d'adevaratelea si-i asa de frumos rumenit ,de'l maninci cu ochii !

Florine...nexam ....o data se deschide, de 3 ori, nu !

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2013, ora 14:35

De la: sunt_al_naibii, la data 2013-10-02 14:26:45
De la: Daphne, la data 2013-10-02 14:22:10

farm5.static.flickr.com/4068/4321075463_93de3017dd_o.jpg[/quote]

VIN SI IO C-O COMPLETARE....

https://www.google.ro/search?q=aspirina+poze&client=firefox-a&hs...

vazui ca asta nu se deschide direct....trebuie copiat linkul in bara de cautare....iote-te altu'....

www.csid.ro/health/aspirina-scade-riscul-de-cancer-de-esofag-si-...

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2013, ora 14:37

De la: gabigabi2, la data 2013-10-02 14:30:45mersic de cafea si briosa !
cui i-e foame si vrea ,are-n oala din bucatarie , ciorba de perisoare si un mare ghiveci d'adevaratelea si-i asa de frumos rumenit ,de'l maninci cu ochii !

Florine...nexam ....o data se deschide, de 3 ori, nu !

am observat si io....data viitoare incearca sa copiezi linkul in bara de cautare ,,google''...prin clasica metoda copy a lu' paste...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2013, ora 16:54

eu ne dorind/ rivnind la nici-un post ministeriabil, NU stiu din astea

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2013, ora 19:05

O ASPIRINA SI-UN CEAI DE TEI....

inainte de culcare...sa nu uitati de rugaciunea,,inger ingerasu' meu''....

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2013, ora 19:25

De la: sunt_al_naibii, la data 2013-10-02 19:05:14O ASPIRINA SI-UN CEAI DE TEI....

...a saracului? ...aspirina aia???

Mah, ce ai cu ingerasii, ha?

giovausaro

4610 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Octombrie 2013, ora 19:35

De la: Daphne, la data 2013-10-02 19:25:07
De la: sunt_al_naibii, la data 2013-10-02 19:05:14O ASPIRINA SI-UN CEAI DE TEI....

daca e free,vreau si eu una ...sau chiar doua..

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2013, ora 19:54

De la: giovausaro, la data 2013-10-02 19:35:08
De la: Daphne, la data 2013-10-02 19:25:07

daca e free,vreau si eu una ...sau chiar doua..

Nu eu sunt responsabila, Daddy Cool!
Asteapta si tu tura de noapte! Have fun!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2013, ora 21:24

Buna seara!

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2013, ora 21:26

Buna Black,si tu esti schimbu' doi?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2013, ora 21:33

Seara bunaaa
are cineva o chestie de destins atmosfera?

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2013, ora 21:36

De la: _Ingrid, la data 2013-10-02 21:33:48Seara bunaaa
are cineva o chestie de destins atmosfera?

Am io da' mi rusinesa ma arat.M-or intepat doua albine,una sub barbie,alta pe obrazul drept

Pagini: << 1989 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: