back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 1885 1886 1887 1888 1889 1890 1891 1892 1893 1894 >> Sari la pagina:

RATAVA

888 mesaje
Postat pe: 15 August 2013, ora 17:19

De la: gabigabi2, la data 2013-08-15 17:11:16
De la: Papillon_blanc, la data 2013-08-15 17:03:30
De la: daniela_, la data 2013-08-15 16:54:08
De la: Black_Friday, la data 2013-08-15 16:04:32'neata! La multi ani sarbatoritilor zilei, desi am auzit ca nu s-ar prea ura asa ceva acum, ci pe 8 septembrie, insa nu strica niciodata o urare de bine.

Sa traiasaca si domnu' Doruletz, un alt sarbatorit al zilei si sa-i faca numai zile senine doamnei de la tarmul marii!
asa...ca bine zici Doruleata tre'sa faca cinste azi
Eu nu felicit Mariile, azi doar se comemoreaza

Este perioada pelerinajelor. Bref....

Ai dreptate, pe o parte, ortodocsii comemoreaza Adormirea Maicii Domnului, in timp ce romano-catolicii sarbatoresc Ridicarea la cer a sufletului Maicii Sfinte. Cate contradictii, nu-i asa?

Iar noi, simpli muritori, ce sa mai credem?

pai, care-i contradictia ? unde e ea ? in clipa in care omul NU moare ci e doar in Adormire, nu i se si Ridica la cer ,sufletul ?

Contradictia este intre a sarbatori sau a comemora. Dupa mine.....

Lasati fluturii sa zboare!
RATAVA

888 mesaje
Postat pe: 15 August 2013, ora 17:23

De la: Muncitoru__Gheorghe, la data 2013-08-15 17:15:17Asta cu "nu exista durere" e buna.... Tatal meu, fie iertat obisnuia sa zica, in ultimii ani ai vietii ca "... mai tata, daca ai trecut de 50 si intr-o dimineata te trezesti si nu te doare nimica, sa stii ca... ai murit!". Sigur, nu e originala... dar e bine gasita dupa parerea mea de "mosneag" trecut bine de 50 de ani. Constat cu usurare in fiecare dimineata ca sunt viu... Aaah! Spatele... :))

Vezi, daca esti harnic si muncesti pana iti rupi spatele?

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 August 2013, ora 17:24

De la: Muncitoru__Gheorghe, la data 2013-08-15 17:15:17Asta cu "nu exista durere" e buna.... Tatal meu, fie iertat obisnuia sa zica, in ultimii ani ai vietii ca "... mai tata, daca ai trecut de 50 si intr-o dimineata te trezesti si nu te doare nimica, sa stii ca... ai murit!". Sigur, nu e originala... dar e bine gasita dupa parerea mea de "mosneag" trecut bine de 50 de ani. Constat cu usurare in fiecare dimineata ca sunt viu... Aaah! Spatele... :))

"mosuleeee, ce tinar esti...." asa era un cintec mai acu' vreo citiva ani buni, dar vorba tatalui tau e chiar corecta si la obiect si , stai sa vezi ce mai urmeaza dupa spate , cind incepe sa scirtiie un genunchi, iti amorteste cite o mina ....si mai sunt, dar nu vreau sa te intristez !

RATAVA

888 mesaje
Postat pe: 15 August 2013, ora 17:26

De la: gabigabi2, la data 2013-08-15 17:24:08

"mosuleeee, ce tinar esti...." asa era un cintec mai acu' vreo citiva ani buni, dar vorba tatalui tau e chiar corecta si la obiect si , stai sa vezi ce mai urmeaza dupa spate , cind incepe sa scirtiie un genunchi, iti amorteste cite o mina ....si mai sunt, dar nu vreau sa te intristez !

Hai mai, ca eu am de gand sa traiesc mult inca pe acest pamant, nu ma incurajati negativ!

A propos, alaltaieri amvazut o cenusa de om.... Vreti sa va povestesc sau sa ma duc la plimbare?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 August 2013, ora 17:26

De la: Papillon_blanc, la data 2013-08-15 17:19:20
De la: Black_Friday, la data 2013-08-15 16:04:32'neata! La multi ani sarbatoritilor zilei, desi am auzit ca nu s-ar prea ura asa ceva acum, ci pe 8 septembrie, insa nu strica niciodata o urare de bine.

Sa traiasaca si domnu' Doruletz, un alt sarbatorit al zilei si sa-i faca numai zile senine doamnei de la tarmul marii!

Ai dreptate, pe o parte, ortodocsii comemoreaza Adormirea Maicii Domnului, in timp ce romano-catolicii sarbatoresc Ridicarea la cer a sufletului Maicii Sfinte. Cate contradictii, nu-i asa?

pai, care-i contradictia ? unde e ea ? in clipa in care omul NU moare ci e doar in Adormire, nu i se si Ridica la cer ,sufletul ?

e doar un altfel de cuvint, dar in fapt se serbatoreste , dupa cum se si vede, ptr. ca si ortodoxul stie ca Sufletul s-a inaltat la Cer !

RATAVA

888 mesaje
Postat pe: 15 August 2013, ora 17:30

De la: gabigabi2, la data 2013-08-15 17:26:46
De la: Papillon_blanc, la data 2013-08-15 17:19:20

e doar un altfel de cuvint, dar in fapt se serbatoreste , dupa cum se si vede !

Doruletz avea dreptate: Sa petrecem fiecare zi ca si cum ar fi ultima din viata noastra!

RATAVA

888 mesaje
Postat pe: 15 August 2013, ora 17:31

No, va zic sau nu despre cenusa de om?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 August 2013, ora 17:33

zi-i, ca pina acum n-am mai auzit expresia asta ! ce-nseamna ?

RATAVA

888 mesaje
Postat pe: 15 August 2013, ora 17:49

De la: gabigabi2, la data 2013-08-15 17:33:59zi-i, ca pina acum n-am mai auzit expresia asta ! ce-nseamna ?

Cum asa? Cenusa unui om nu este altceva decat ceea ce rezulta in urma incinerarii unui corp lipsit de viata.

Am o prietena, se apropie de varsta de 82 de ani si este vaduva de 18 luni. Dupa 63 de ani de mariaj, isi doreste sa fie iar alaturi de sotul sau, fost militar, stins din viata in urma unei leucemii. Ei, mai radem, mai glumim, ne povesteste despre peripetiile lor care mai de care, apoi, ca de fiecare data cand ne vedem, in lacrimi ne intreaba daca vrem sa vedem cenusa sotului sau. Cu cateva minute inainte, supravegandu-l pe fiul meu, zarisem urna cu cenusa fiicei prietenei mele, care a pierdut o fiica si un fiu.....Prin cate nu ne este dat sa trecem...Bref..... Fara sa avem timp de a da vreun raspuns, eu si cealalta prietena a noastra, doamna vaduva apare cu o bomboniera. O desface si scoate din ea o punguta transparenta in care se amestecau particule arse de culoarea gri si altele albe, calcaroase. Eu si prietena , invitatele doamnei vaduve, schimbam priviri, inghitim in sec..... Voi ce reactie ati fi avut?

Ei, evident ca nu era doar cenusa din corpul sotului ei, insa era SI parte din sotul ei acolo, in mana sa, in fata noastra.

Eu i-am spus odata sotului meu ca, in cazul in care plec inaintea sa , sa ma incinereze. Nu as suporta sa ma stiu ingropata in pamant, eu, care iubesc libertatea si simt ca ma asfixiez intr-un biet ascensor.

Cica se trece in livretul de familie dorinta ta de a fi incinerat, inmormantat..... Sotul doamnei mele din relatarea de mai sus, a pastrat doar o parte din sotul sau si restul a ingropat-o in crematoriul care se afla in orasul unde locuiesc....

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 August 2013, ora 18:15

De la: gabigabi2, la data 2013-08-15 17:15:39
De la: Muncitoru__Gheorghe, la data 2013-08-15 17:04:32Scuze de interventie... Asa stiam si eu. Dar am dat peste un articol pe adevarul, in care fete bisericesti, teologi, sociologi, psihologi si diversi alti... 'ologi, isi dau cu parerea pe tema asta (daca azi se felicita ori ba!) si ajung cu totii, unanim si intr-un glas la concluzia ca da, se poate felicita si azi. Asa ca ma conformez! La multi ani Marii, Mariane, Marine si Marini, Mariani! Sa fiti sanatosi, voiosi si banosi! Ca restul le veti rezolva dumneavoastra!

acu' zic si eu ca rabinu : si acestia au dreptate, pen' ca daca acceptam ideea ca Pamintul si viata de aici este doar o statie de tranzitie catre ceva mai bine - o Avansare, chiar - atunci , faptul ca ti-ai incheiat treburile p'aici si ai plecat, e de bine ! si te bucuri ! si faci cinste cu o sampanie !

data cand a murit cineva voi o sarbatoriti sau ii faceti o slujba si dati de pomana?
Chiar acum se comenteaza acest subiect pe Prima TV.... Controversa se pare ca vine de la nerabdarea unora de-a sarbatori ziua numelui. Ca doar e vara, nu?.....si lumea abia astepta o bucata de carne dupa doua saptamani de post.
Si plus de asta, Ziua marinei, care a fost stabilita azi, ii duce pe multi cu gandul la veselie, nu la sensul religios.

Daniela
Doruleatza

2631 mesaje

Postat pe: 15 August 2013, ora 20:53

De la: gabigabi2, la data 2013-08-15 14:11:29
De la: Doruleatza, la data 2013-08-15 09:18:40
De la: gabigabi2, la data 2013-08-15 09:10:35sarut mina ptr. invitatie !
puiuleeee, NU POT sa plec de acasa...NU POT !

Am incercat si eu!

Doaaamne, cit esti de draguta ! uite o traista cu pupici sa-ti iei citi vrei, cind vrei !

Astia e cei mai buni, vindeca de de toate!

Doruletz
Doruleatza

2631 mesaje

Postat pe: 15 August 2013, ora 20:55

De la: Black_Friday, la data 2013-08-15 16:04:32

Multamesc frumos, Black!
Domnul Doruletz e in Camerun si azi cred ca au beut bruderschaft cu pretenii lor, piratii!!!

Doruletz
Doruleatza

2631 mesaje

Postat pe: 15 August 2013, ora 21:01

Fac, cum sa nu! Am beutura pe alese...di tati!!! Nici eu nu stiam cate am, pana nu m-am apucat sa cumpar ce trebuie pentru pomana si, dupa ce mi-am umplut portbagajul cu de toate sticloantele, am constatat ca aveam deja tot ce trebuie si chiar mai mult!

Doruletz
Fosta membra 9am.ro

85 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 August 2013, ora 21:30

OPRITI RAGETELE BESTIILOR BASISTE BLACK_FRIDAY SI REVENITU !JOS NAZISMUL BASIST! JOS HAITA BASISTA COLABORATIONISTA, UCIGASI PLATITI CU CAGULE CARE TERORIZEAZA OAMENII MUNCII !
AFARA CU AGENTII BASISTO-FASCISTI BLACK_FRIDAY SI REVENITU ! RUSINE VUVUZELELOR TOCMITE, BESTII SECURISTE SCARBOASE SI CANTATOARE DE ODE PREZIDENTIALE ! NU MAI TOLERATI HAITA DE SOBOLANI COLABORATIONISTI SI SECURISTI RAIOSI PARACIOSI !

CETATENI, NU VA PIERDETI SPERANTA ! HAITA DE BESTII BASISTE VA FI ZDROBITA IN CURAND !

2013-08-07 07:48:23BLACK_FRIDAY: BTW, cercul se strange si cu fiecare latrat al tau sunt mult mai aproape. Tic-tac...the time is runing! IP-ul dinamic nu rezolva totul. Acum iti stiu numele.Nimeni nu imi ameninta familia si pentru ca sa rezolv asta sunt dispus sa dau totul. Sa te vad cum o sa mai jonglezi cu numele de interlopi. ¡he me aquí! De la: Black_Friday, la data 2013-08-17 22:04:08 Zi mersi ca nu am venit inca sa iti rup capul! Dar nu e inca timpul pierdut... Daca administratorii forumului 9am nu pot sa ia masuri impotriva ta, ma silesti sa o fac eu. Si cand spun de masuri, nu te gandi ca o sa te masor eu cu metrul de tamplarie. Asta o sa o faca altcineva. Tic-tac! Timpul zboara si nu in favoara ta. Azi te bucuri, injuri pe toata lumea dupa cum poftesti...si dintr-o data... OPRITI DEMENTUL NUMIT BLACK_FRIDAY , CARE AMENINTA CU BOMBE TIC-TAC TIC-TAC! OPRITI BESTIA FASCISTA CARE TERORIZEAZA CETATENII DE PE FORUM ! SA INCETEZE ABUZUL TALHARULUI NAZIST ASUPRA POPORULUI !
giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 15 August 2013, ora 21:36

Ma alatur si eu veseliei generale.La multi ani celor in viata.Celor plecati...cum s-o indura Cel de Sus.
Am luat o pauza sa va intalnesc si sa va spun ca imi lipsiti.Daca nu ar trebui sa trudesc as sta pe comp tot timpu cu voi

Doruleatza

2631 mesaje

Postat pe: 15 August 2013, ora 21:43

De la: giovausaro, la data 2013-08-15 21:36:26Ma alatur si eu veseliei generale.La multi ani celor in viata.Celor plecati...cum s-o indura Cel de Sus.
Am luat o pauza sa va intalnesc si sa va spun ca imi lipsiti.Daca nu ar trebui sa trudesc as sta pe comp tot timpu cu voi

Doruletz
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 15 August 2013, ora 23:37

De la: Doruleatza, la data 2013-08-15 21:01:27

Fac, cum sa nu! Am beutura pe alese...di tati!!! Nici eu nu stiam cate am, pana nu m-am apucat sa cumpar ce trebuie pentru pomana si, dupa ce mi-am umplut portbagajul cu de toate sticloantele, am constatat ca aveam deja tot ce trebuie si chiar mai mult!
sa vezi musafiri de-acum!!!!

Daniela
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 August 2013, ora 06:58

De la: daniela_, la data 2013-08-15 18:15:14
De la: gabigabi2, la data 2013-08-15 17:15:39
De la: Muncitoru__Gheorghe, la data 2013-08-15 17:04:32Scuze de interventie... Asa stiam si eu. Dar am dat peste un articol pe adevarul, in care fete bisericesti, teologi, sociologi, psihologi si diversi alti... 'ologi, isi dau cu parerea pe tema asta (daca azi se felicita ori ba!) si ajung cu totii, unanim si intr-un glas la concluzia ca da, se poate felicita si azi. Asa ca ma conformez! La multi ani Marii, Mariane, Marine si Marini, Mariani! Sa fiti sanatosi, voiosi si banosi! Ca restul le veti rezolva dumneavoastra!

acu' zic si eu ca rabinu : si acestia au dreptate, pen' ca daca acceptam ideea ca Pamintul si viata de aici este doar o statie de tranzitie catre ceva mai bine - o Avansare, chiar - atunci , faptul ca ti-ai incheiat treburile p'aici si ai plecat, e de bine ! si te bucuri ! si faci cinste cu o sampanie !

data cand a murit cineva voi o sarbatoriti sau ii faceti o slujba si dati de pomana?
Chiar acum se comenteaza acest subiect pe Prima TV.... Controversa se pare ca vine de la nerabdarea unora de-a sarbatori ziua numelui. Ca doar e vara, nu?.....si lumea abia astepta o bucata de carne dupa doua saptamani de post.
Si plus de asta, Ziua marinei, care a fost stabilita azi, ii duce pe multi cu gandul la veselie, nu la sensul religios.

si tu ai dreptate, Daniela si , asa e : faci slujba si dai de pomenire, dar nu cu Disperare si tavaliri pe jos si smuls parul din cap, dar nici nu pui de chiolhanuri ...ci, cu decenta si masura justa -n toate!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 August 2013, ora 07:04

buna dimineata, care va sa zica, pen'ca se facu de ora 7 !
e drept, ptr. unii satisfactia ca ar putea sa se-ntoarca pe partea cealalta si sa mai traga un pui de somn, ar fi ca o rasplata ptr. o saptamina de munca, munca, munca !
ca atare, nu va deranjez prea mult , doar fac ceai, cacao si cafea si care cum se scoala din boieria lui sa se serveasca !

Fosta membra 9am.ro

85 mesaje

Postat pe: 16 August 2013, ora 07:28

Aviz BESTIEI HORTHYSTE Fekete_Pentek ( black_friday ), TENIEI URLATOARE Silver9am si VUVUZELEI SCARBOASE REVENITU :
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
In urma amenintarilor primite pe acest forum din partea bestiei fasciste isterice numite Black_Friday am achizitionat un pistol cu CO2 si am depus actele in vederea autorizarii pentru portul unui pistol cu bile de cauciuc .
Avertizez pe aceasta cale talharul nazist care m-a amenintat sub diferite ID-uri, ca orice tentativa de a ma ataca, a oricarui animal sadic , va fi pedepsita prin gaurirea testei rase de skinhead nemernic ! ! !
Atentie zdrente horthyste si fascistoide care ati impanzit tara ! Nu vom mai tolera amenintarea oamenilor muncii de catre o sleahta de reactionari fascisti straini de interesele tarii ( Black_Friday , Silver9am, revenitu ) si uciderea intereselor nationale si ideilor de libertate si dreptate sociala prin interventii verbale golanesti , banditesti , pe acest forum si in afara lui ! ! ! ! ! !
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
JOS NAZISMUL BASIST ! ! ! JOS HAITA BASISTA COLABORATIONISTA , UCIGASI PLATITI CU CAGULE CARE TERORIZEAZA OAMENII MUNCII ! AFARA CU AGENTII BASISTO-FASCISTI BLACK_FRIDAY SI REVENITU ! RUSINE VUVUZELELOR TOCMITE, BESTII SECURISTE SCARBOASE SI CANTATOARE DE ODE PREZIDENTIALE ! NU MAI TOLERATI HAITA DE SOBOLANI COLABORATIONISTI SI SECURISTI RAIOSI PARACIOSI ! NU LASATI TEROAREA NAZIST-BASISTA SA VA INTUNECE ZILELE, APARATI-VA , LUPTATI, IARA APARATI-VA SI IAR LUPTATI ! AFARA CU TERORISTII HORTHYSTI BLACK_FRIDAY SI REVENITU !
JOS BESTIA BASISTA ! ! ! ! ! RUSINE SOBOLANILOR COLABORATIONISTI ! ! ! !

2013-08-07 07:48:23BLACK_FRIDAY: BTW, cercul se strange si cu fiecare latrat al tau sunt mult mai aproape. Tic-tac...the time is runing! IP-ul dinamic nu rezolva totul. Acum iti stiu numele.Nimeni nu imi ameninta familia si pentru ca sa rezolv asta sunt dispus sa dau totul. Sa te vad cum o sa mai jonglezi cu numele de interlopi. ¡he me aquí! De la: Black_Friday, la data 2013-08-17 22:04:08 Zi mersi ca nu am venit inca sa iti rup capul! Dar nu e inca timpul pierdut... Daca administratorii forumului 9am nu pot sa ia masuri impotriva ta, ma silesti sa o fac eu. Si cand spun de masuri, nu te gandi ca o sa te masor eu cu metrul de tamplarie. Asta o sa o faca altcineva. Tic-tac! Timpul zboara si nu in favoara ta. Azi te bucuri, injuri pe toata lumea dupa cum poftesti...si dintr-o data... OPRITI DEMENTUL NUMIT BLACK_FRIDAY , CARE AMENINTA CU BOMBE TIC-TAC TIC-TAC! OPRITI BESTIA FASCISTA CARE TERORIZEAZA CETATENII DE PE FORUM ! SA INCETEZE ABUZUL TALHARULUI NAZIST ASUPRA POPORULUI !
Doruleatza

2631 mesaje

Postat pe: 16 August 2013, ora 08:11

Buna dimi!
Am vinit!

Doruletz
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 16 August 2013, ora 10:36

Buna dimineata! Ma asez la rand la cafeluta cu halba din dotare.

Ce bine e sa fii acasa si nu la munca! Si vremea e potrivita astazi pentru relaxare si chiar pentru plimbare in parc.

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Doruleatza

2631 mesaje

Postat pe: 16 August 2013, ora 12:15

De la: Black_Friday, la data 2013-08-16 10:36:05Buna dimineata! Ma asez la rand la cafeluta cu halba din dotare.

Ce bine e sa fii acasa si nu la munca! Si vremea e potrivita astazi pentru relaxare si chiar pentru plimbare in parc.

Sau pentru plaja!

Doruletz
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 16 August 2013, ora 13:23

De la: Doruleatza, la data 2013-08-16 12:15:52
De la: Black_Friday, la data 2013-08-16 10:36:05Buna dimineata! Ma asez la rand la cafeluta cu halba din dotare.

Sau pentru plaja!

Acum este si in Bucuresti de facut plaja. De dimineata nu prea era soare.

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 16 August 2013, ora 14:45

De la: Doruleatza, la data 2013-08-16 08:11:58Buna dimi!
Am vinit!

Cand apari tu,parca aud zgomotul valurilor,simt nisipul cald sub talpi,ce mai simt asa....o stare de bine,de calm,optimism... Daca nu e prea tarziu dau eu un rand e cafele marca "eight o' clock"

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 August 2013, ora 14:58

De la: giovausaro, la data 2013-08-16 14:45:39
De la: Doruleatza, la data 2013-08-16 08:11:58Buna dimi!
Am vinit!

Cand apari tu,parca aud zgomotul valurilor,simt nisipul cald sub talpi,ce mai simt asa....o stare de bine,de calm,optimism... Daca nu e prea tarziu dau eu un rand e cafele marca "eight o' clock"

la fix am aterizat si eu !
buna, bre ,cafeluta asta de ora 8 ....ihimmmm, are gust, are parfum ....merge !

ziceati ceva de strand ? de mers la strand in Bucuresti ? ce fain era cindva , da' nici nu mai stiu cum arata azi, vreunul ....aaaa, pardon, mai vad strandul Ciurel din fuga masinii si nu arata tocmai rau, dar ce'o mai fi cu cele vechi de pe malul Harastraului sau a lacului Tei , nu mai stiu !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 16 August 2013, ora 16:43

ce se mai aude ....???
o cafea ...va rog....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
RATAVA

888 mesaje
Postat pe: 16 August 2013, ora 17:14

De la: Fl_Orion999, la data 2013-08-16 16:43:22ce se mai aude ....???
o cafea ...va rog....

Cafeaua e servita , la locul sau.

www.youtube.com/watch?v=EWminS1X66g

Noroc!

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 16 August 2013, ora 17:49

De la: Papillon_blanc, la data 2013-08-16 17:14:39
o cafea ...va rog....

Noroc!

multumesc frumos...

youtu.be/Krc02zHbyRQ

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
RATAVA

888 mesaje
Postat pe: 16 August 2013, ora 18:07

De la: Fl_Orion999, la data 2013-08-16 17:49:14
De la: Papillon_blanc, la data 2013-08-16 17:14:39
o cafea ...va rog....

Noroc!

multumesc frumos...

youtu.be/Krc02zHbyRQ

The vals goes on!

www.youtube.com/watch?v=IDaJ7rFg66A

Pagini: << 1885 1886 1887 1888 1889 1890 1891 1892 1893 1894 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala