back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 1707 1708 1709 1710 1711 1712 1713 1714 1715 1716 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2013, ora 16:08

De la: nastasemihail, la data 2013-05-14 15:57:27Pai de, ce sa va fac.
Eu sint cu mincarea naturista, de fapt mai vegetala.
Nu suport carnea in aceasta perioada, nu stiu de ce.
Am carne pe care o dau la ciine. Cind o vad....imi vine sa beau numai apa. Nu o suport. Nu am avut niciodata asa ceva. Si sint f bine.
Maninc la greu brinzeturi cu menta cruda si e in regula.
Nu stiu de ce maninc asa, dar e...intuitia.
Mai toti din jur sint si au fost cu probleme. Eu nu.
Sanatate la toti

Tu si fiul meu! Stiti voi ceva!

Nici eu nu prea mai gatesc decat pasare: pui, curcan, rata....Mai gatesc rar vita, vitel mai putin, porc incerc sa raresc, miel foarte rar.... Fugim de mezeluri si carnati. Acum e ceva bai cu cruditatile pe aici, in special cu morcovii. Deci am scos cruditatile si am trecut inapoi la fiert. Cartofii inlocuiti cu orez, zahar brun in loc de alb, eliminate dulciurile industriale si pastele si foietajele...etc.

Si introduse taratele in meniul zilnic.

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2013, ora 16:11

Am carne pe care o dau la ciine. Cind o vad....imi vine sa beau numai apa. Nu o suport. Nu am avut niciodata asa ceva. Si sint f bine.
Sanatate la toti

poate ca asa iti cere tie organismul , avind un deficit de calciu , dar daca ne dorea Dumnezeu vegetarieni, ne facea pe toti iepuri !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2013, ora 16:19

De la: gabigabi2, la data 2013-05-14 16:11:30
Sanatate la toti

poate ca asa iti cere tie organismul , avind un deficit de calciu , dar daca ne dorea Dumnezeu vegetarieni, ne facea pe toti iepuri !

Nu se poate trai si sa fii si sanatos, fara carne. Aminoacizii esentiali ii contine doar carnea. Nimic nu ii poate substitui.

A propos, cunoasteti dieta Dukan? Pierre Dukan? Este un regim in 4 faze, in cea dintai , de atac, se bazeaza doar pe proteine, in functie de greutatea corporala, apoi se introduc treptat carbohidratii din diferite surse , este o etapa de consolidare si apoi ''joia pe viata de proteine'' si trei linguri de germeni de ovaz pe zi.

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2013, ora 16:34

nu am auzit de dieta respectiva dar, yoghinii pe care i-am cunoscut si intilnit la Costinesti, ani la rind, mincau germeni de griu incoltit si-mi pare griul mai corect decit ovazul....e o planta solara, esentiala ptr. cei nascuti in zona temperata !

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Mai 2013, ora 16:43

Sanatate la toti

De ce aduceti argumente de animale din astea farimitate.
Gorilele, urangutanii, elefantii sint vegetarieni. Si cele mai inteligente animale.
Cele marine nu se pun ca nu sint vegetale la SUPRAFATA.
Tot aduceti argumente cu ccaninii, cu animale sfrijite vegetariene. Dar acele animale spuse mai sus ce sint?
SDi daca am avut lipsa cronica de minerale in organism, de ce nu mi le suplineste aportul de carne din iarna si mincarea moarta din iarna?
Fiindca e mincare fara partea vie.
O stii f bine, ca ai fost ci yoga si ai fost la MISA.
AEu nu si aplic.
Deci cum e cu practica.,
Alimentatia ta ti-A ADUS NECAZURI. sI DE CE LE SPUI ALTORA SA CONTINUE CU ALIMENTELE MOARTE?
Cind stii f bine ca dupa un 50 de ani mai ales femeile ce maninca alimente din astea moarte fac osteoporoza si nu mai pot nici merge.
La barbati e mai putin asta.
Am vazut cum e sa nu poti merge, de la scrinteli de picior.
Toata iarnA AM BAUT LAPTE SI ACUM O DAU PE LACTAte masiv.
Stii cum ma simt. Parca mi se regenereaza picioarele.
Deci da rezultate alimentia asta naturista.
Eu o aplic de nevoie.
Acum pot sa alerg dupa masini......

Mi s-a recopmandat totusi sa nu le musc......

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2013, ora 16:46

De la: Daphne, la data 2013-05-14 16:08:23
Sanatate la toti

Tu si fiul meu! Stiti voi ceva!

Nici eu nu prea mai gatesc decat pasare: pui, curcan, rata....Mai gatesc rar vita, vitel mai putin, porc incerc sa raresc, miel foarte rar.... Fugim de mezeluri si carnati. Acum e ceva bai cu cruditatile pe aici, in special cu morcovii. Deci am scos cruditatile si am trecut inapoi la fiert. Cartofii inlocuiti cu orez, zahar brun in loc de alb, eliminate dulciurile industriale si pastele si foietajele...etc.

Si introduse taratele in meniul zilnic.

Eu de la tarite am probleme. Dar fiecare cu interiorul lui.

O data in viata am mincat pe regim exclusiv numai legume si fructe crude.
Dupa 2 sapt nu mai puteam minca decit asta.
deci alimentatia vegetala nu e nociva.

Eu nu am spus numai vegetale sa se manince, ci mult mai multe decit sint obiceiurile.
Carnea nu poate fi scoasa complet.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2013, ora 16:50

De la: Daphne, la data 2013-05-14 16:19:06
Sanatate la toti

Nu se poate trai si sa fii si sanatos, fara carne. Aminoacizii esentiali ii contine doar carnea. Nimic nu ii poate substitui.

A propos, cunoasteti dieta Dukan? Pierre Dukan? Este un regim in 4 faze, in cea dintai , de atac, se bazeaza doar pe proteine, in functie de greutatea corporala, apoi se introduc treptat carbohidratii din diferite surse , este o etapa de consolidare si apoi ''joia pe viata de proteine'' si trei linguri de germeni de ovaz pe zi.

Nu am spus de carne inlocuita complet, ci ca eu nu suport carnea de vreo luna. O ocolesc, ca pe ceva ce nu pot minca.
Am canrne de la pasti, si de obicei nu raminea. Sarmale ce le dau la ciine.
Si ma simt f bine.
Si normal mai scapa putina carne.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2013, ora 16:56

NU am fost in MISA si nici yoghin , ti-am mai spus, dar iti place sa repeti niste lucruri fara acoperire !

foarte bine ca maninci asa : organismul tau asa cere , dar Omul este prin constructia lui OMIVOR ! si fiecare individ isi alcatuieste propria dieta dupa cum simte ca-i face bine ! ceea ce deranjeaza este INSISTENTA cu care se faci propaganda , ba mai mult , mai spui " asa va trebuie " ! te bucuri de raul altuia, de ce ?

p.s
dar cum iti explici faptul ca desi ai mincat toata iarna ,lapte/ lactate, asa cum spui, ai probleme cu scrintelile ?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2013, ora 17:01

De la: gabigabi2, la data 2013-05-14 16:56:01NU am fost in MISA si nici yoghin , ti-am mai spus, dar iti place sa repeti niste lucruri fara acoperire !

foarte bine ca maninci asa : organismul tau asa cere , dar Omul este prin constructia lui OMIVOR ! si fiecare individ isi alcatuieste propria dieta dupa cum simte ca-i face bine ! ceea ce deranjeaza este INSISTENTA cu care se faci propaganda , ba mai mult , mai spui " asa va trebuie " ! te bucuri de raul altuia, de ce ?

Tu ai spus de TISA. Aici pe forum. Si de mine de ce spui asta, ca sint bosche?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2013, ora 17:04

De la: gabigabi2, la data 2013-05-14 16:56:01NU am fost in MISA si nici yoghin , ti-am mai spus, dar iti place sa repeti niste lucruri fara acoperire !

p.s
dar cum iti explici faptul ca desi ai mincat toata iarna ,lapte/ lactate, asa cum spui, ai probleme cu scrintelile ?

Asa am patit si eu cu multi ani in urma. Nu stiam de la ce aveam o aciditate destul de mare a singelui. Se vedea prin niste efecte. iarna mai ales.
Nu ca ma bucur, dar stiu ca tot braul e spre bine.
Nu mai mincati atit de multa mincare grea vara si va fi bine.
Faceti cum vreti nu va obliga nimeni sa mincati ce spun altii.
Eu am gasit singur calea asta in alimentatie. Nu mi-a spus-o nimeni....de nevoie.

cartea lui Ernest Gunther a fost prima documentare, prin 1978.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2013, ora 17:10

p.s

Modifici comentariul...
Am mai spus, scrinteala e din decembrie, f tare, aproape ruptura de ligament. Efectul s-a vazut din februarie.
Iar eu beam si 2 litri de lapte pe zi, fara sa stiu f clar de ce. Din martie de-abia merg, fiindca articulatiile s-au rigidizat partial de la calcefiere. Acum e mai bine, fiindca mai merg. Pe frig mai putin.
Cind stau se rigidizeaza partial.
Cu statul la soare se rezolva.
E din ce in ce mai bine.

Am mers intr-o zi iar vreo 12 km.
Eu merg mult pe jos ptr sport. Pot merge si pe sus.

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2013, ora 17:24

Mihai...magneziul din ce il asimilezi? Pentru ca poate exagerezi cu lactatele si de acolo sa fie calcifierea. In organism, proportia dintre calciu si magneziu este de 2:1. Ligamentele si muschii sufera in lipsa de magneziu, de B-uri samd. De ce nu iei un supliment alimentar? Unul complex.

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2013, ora 17:29

Eu aveam probleme cu digestia lactatelor. Dupa cateva ore de la ingerare, aveam imedia tdiaree. Cu tarate de grau si de ovaz am reglat aceasta problema. Concomitent am mancat numai proteine pe o perioada de 7 zile. Dar trebuie bauta multa apa cand tii un regim exclusiv bazat pe proteine, ca sa nu cresti concentratia acidului uric si sa imbolnavesti rinichii.

In urma curelor de slabire din tinerete, ma alesesem cu o gastrita urata, pe care am tratat-o pana la disparitie doar cu pastile de papaya.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2013, ora 17:49

De la: nastasemihail, la data 2013-05-14 17:01:43

Tu ai spus de TISA. Aici pe forum. Si de mine de ce spui asta, ca sint bosche?

TISA ? ce-i asta , caci nici Tisa, nici in MISA nu am fost vreodata ? si doar ce-am spus ca i-am intilnit ani la rind in Costinesti, stind la aceeasi gazda ! de ce inventezi ceva ce nu e ? si cind am spus eu asa ceva despre tine ....boschetar ?
tu m-ai uluit cu acea completare la "capul de aluna" al Danielei , cu cap de boschetar, cu yoghin si nu mai stiu ce traznaie ai mai spus ?!
fii mai atent la ce spui, totusi !

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2013, ora 17:53

Sa aveti oseara frumoasa si linistita. Va citesc pe maine!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2013, ora 17:59

la fel ! pe miine !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2013, ora 19:19

De la: Daphne, la data 2013-05-14 13:10:15Black, imi pare bine sa te citesc! Tu sigur ai auzit de corona. Si la voi sunt 5 cazuri separe. Stai departe de aglomeratie! E un virus ce ataca aparatul respirator, se manifesta cu febra, dureri de cap, imposibilitate respiratorie si ajunge sa diminueze oxigenul din sange pana la ....moarte. Deocamdata Europa de Est este ferita. Dar in aeropoarte te tine informat. Cele mai multe cazuri au fost semnalate in Emiratele Arabe. Cica noi aicisuntem in rosu! Acum poate exagereaza si mass media....cine mai poate stii?

Buna Musetel! Doamne fereste! Dar stii cum e, nu poti sa te izolezi sub un clopot de sticla. Bine, poti evita aglomeratia, dar daca e sa fie....poti sa cumperi o paine pe care a atins-o cineva infectat.

Asta este paradoxul, cu cat avanseaza stiinta si sunt descoperite tratamente pentru boli care erau incurabile, cu atat apar noi virusi si alte boli. Bine, unii virusi banuiesc ca sunt produsi in laborator si facuti scapati de stiinta fara etica pe care o lauda cineva pe aici.

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
giovausaro

4610 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Mai 2013, ora 21:37

azi am auzit si eu,am crezut la inceput ca e vorba de berea mexicana,corona..

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Mai 2013, ora 22:49

De la: gabigabi2, la data 2013-05-14 17:49:37
TISA ? ce-i asta , caci nici Tisa, nici in MISA nu am fost vreodata ? si doar ce-am spus ca i-am intilnit ani la rind in Costinesti, stind la aceeasi gazda ! de ce inventezi ceva ce nu e ? si cind am spus eu asa ceva despre tine ....boschetar ?
tu m-ai uluit cu acea completare la "capul de aluna" al Danielei , cu cap de boschetar, cu yoghin si nu mai stiu ce traznaie ai mai spus ?!

si tu fii mai atenta la ce se scrie....eu am scris: "creier de aluna"

Daniela
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2013, ora 08:01

De la: daniela_, la data 2013-05-14 22:49:19
De la: gabigabi2, la data 2013-05-14 17:49:37

si tu fii mai atenta la ce se scrie....eu am scris: "creier de aluna"

asa deci : e si mai rau ! capul poate avea forma de aluna si doar atit , dar creierul de alunaaaa e minuscul ....si atunci, de ce te-ai suparat cind ti-am spus ca esti grosolana , insultindu-ma hodoronc- tronc ? si ai mai si recidivat cind mi-ai zis ca-s ramolita !
tu sa fii sanatoasa, Daniela , ca eu ma descurc asa cum sunt !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2013, ora 08:05

paiiii, ce-ar trebui facut la ora asta ? o aerisire, un sters de praf si de facut o cafea ....eventual si un pic de foc in semineu ca-mi pare cam racoare....brrrr, mi-am pus un sal pe umeri !
hai, sa aveti o zi asa cum va doriti am ajuns deja la miercuri si se intrevede sfirsitul de saptamina !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2013, ora 08:14

De la: Black_Friday, la data 2013-05-14 19:19:26
De la: Daphne, la data 2013-05-14 13:10:15Black, imi pare bine sa te citesc! Tu sigur ai auzit de corona. Si la voi sunt 5 cazuri separe. Stai departe de aglomeratie! E un virus ce ataca aparatul respirator, se manifesta cu febra, dureri de cap, imposibilitate respiratorie si ajunge sa diminueze oxigenul din sange pana la ....moarte. Deocamdata Europa de Est este ferita. Dar in aeropoarte te tine informat. Cele mai multe cazuri au fost semnalate in Emiratele Arabe. Cica noi aicisuntem in rosu! Acum poate exagereaza si mass media....cine mai poate stii?

Buna Musetel! Doamne fereste! Dar stii cum e, nu poti sa te izolezi sub un clopot de sticla. Bine, poti evita aglomeratia, dar daca e sa fie....poti sa cumperi o paine pe care a atins-o cineva infectat.

Asta este paradoxul, cu cat avanseaza stiinta si sunt descoperite tratamente pentru boli care erau incurabile, cu atat apar noi virusi si alte boli. Bine, unii virusi banuiesc ca sunt produsi in laborator si facuti scapati de stiinta fara etica pe care o lauda cineva pe aici.

una strong ptr. domnia voastra, merge ?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2013, ora 08:20

Neata buna la cafea!

Mi-a inflorit primul cercelus!!! foarte frumos, nu e alb, e..fucsia!
Mai astept vreo doi si ii trag in poza.

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2013, ora 08:23

De la: _Ingrid, la data 2013-05-15 08:20:29Neata buna la cafea!

upss...fucsia ? ce e fucsia , ca n-am mai intilnit cuvintul asta, desi parca se cheama cam asa niste flori ! zi-i , nu ma lasa in ceata !
si, buna sa-ti fie ziua ,ca uitai sa zic din prima !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2013, ora 08:37

De la: gabigabi2, la data 2013-05-15 08:23:50

upss...fucsia ? ce e fucsia , ca n-am mai intilnit cuvintul asta, desi parca se cheama cam asa niste flori ! zi-i , nu ma lasa in ceata !

www.botanical-online.com/material/fucsia.jpg

Fucsia se numeste floarea, si a generat numele acestei culori - un fel de rosu violaceu

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2013, ora 08:42

De la: _Ingrid, la data 2013-05-15 08:37:24
De la: gabigabi2, la data 2013-05-15 08:23:50

www.botanical-online.com/material/fucsia.jpg

Fucsia se numeste floarea, si a generat numele acestei culori - un fel de rosu violaceu

stai, ca nu inteleg prea bine : fucsia sau cercelusul, tot aia ? sau numai culoarea respectiva se numeste fucsia ?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2013, ora 08:52

Da, cercelusul de numeste fucsia la carte, si culoarea asta, un ciclam mai inchis, este inspirata de la el.
Uite:

https://www.google.com/search?q=fucsia&num=100&newwindow=1&safe=...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2013, ora 08:52

aaaaa, te-ai uitat aseara la " Monk" pe Procinema ? s-a terminat serialul, ca mie asa mi s-a parut ?!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2013, ora 08:55

De la: _Ingrid, la data 2013-05-15 08:52:32Da, cercelusul de nmeste fucsia la carte, si culoarea asta, un ciclam mai inchis, este inspirata de la el.
Uite:

https://www.google.com/search?q=fucsia&num=100&newwindow=1&safe=...]

nu se deschide, dar am inteles : fucsia e numele lui de " domn" si cercelus e cel popular ....iar culoarea lui e ciclam ...adica fucsia !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2013, ora 08:56

De la: gabigabi2, la data 2013-05-15 08:52:45aaaaa, te-ai uitat aseara la " Monk" pe Procinema ? s-a terminat serialul, ca mie asa mi s-a parut ?!

Ce Procinema, ca am dat in Monk-ulita!! Ma uit la Monk online, cate patru -cinci episoade odata, acum am ajuns la sezonul patru. Nu-mi spune daca si cum s-a terminat, ca ma uit.

Pagini: << 1707 1708 1709 1710 1711 1712 1713 1714 1715 1716 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: