back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 1614 1615 1616 1617 1618 1619 1620 1621 1622 1623 >> Sari la pagina:

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2013, ora 19:02

Salut

de Stéphane Mallarme (in romaneste de Alexandru Phillippide)

Neant, aceastã spumã, vers
Virgin vestind doar cupa plinã;
Aºa sirene în luminã
Se-afundã, multe-n salt invers.

Plutim, amici, o! stol divers,
Eu de pe-acum la pupa linã,
Voi însã prora ce dezbinã
Furtuni ºi ierni, din falnic mers;

Mã-ndeamnã-o limpede beþie
Sã mã ridic cu semeþie
ªi sã trimit salutul meu

Singurãtate, steiuri, stele
Spre tot ce demn a fost mereu
De alba grijã-a pânzei mele.

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2013, ora 19:15

Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Martie 2013, ora 21:27

De la: mili, la data 2013-03-07 18:54:07Dedicatie de 8 martie

Femeie, 8 martie e ziua ta de pretuire.
Tarziu barbatii intelepti, intaia oara,
te-au preamarit pe-a lumii scara,
fiind fiinta devotata in sacrificiu si iubire.

Iti cauta iubirea c-un dor nestapanit,
ne-mpartasirea ei in suflet n-o indura,
iubirea, frumusetea, dulcea ta faptura,
sunt vraja ce-i imbata doar cu un sarut.

Cati pictori, cati sculptori cutezara
sa scoata-n relief, prin munci enorme,
sublimul nud, ametitoare forme,
redand frumosul, faptura-ti princiara.

Si cati poeti pe lira lor nu te cantara,
robiti de frumusetea ta, de gingasie,
lasandu-te slavita, cu o dorinta vie,
in versurile lor ca faima sa nu-ti piara.

Nimic nu e mai sfant aici pe lume
decat prezenta ta, in inimi, in iubire,
si daca te-adoram cu-adanca pretuire
e semn ca tu existi, ca respiram prin tine.

www.youtube.com/watch?v=e-yiJi_A_Ek

Daniela
sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2013, ora 05:52

Astazi, tot pamantul se inclina in fata femeilor. Este o zi speciala in care

Dumnezeu numara zambetele femeilor. La multi ani!

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase sãlbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevãratului Dumnezeu--------"Dragostea infinitã este singurul ADEVÃR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2013, ora 06:09

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase sãlbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevãratului Dumnezeu--------"Dragostea infinitã este singurul ADEVÃR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2013, ora 06:19

“Femeii-Erou, Nume-Simbol al Patriei Nemuritoare,/ Elena Ceauºescu, Tovarãºa destoinicã de Luptã ºi de Viaþã/ A Marelui Erou, Tovarãºa de Gând ºi Faptã, de-nãlþãtoare nãzuinþi ºi de izbândã, împreunã cu toþi fiii ºi fiicele patriei, ea însãþi, Gând ºi Faptã, la temelia Marilor Izbânzi”. În fine, ºi muncitorii îi închinau ode Elenei Ceauºescu. “Credinþa-n comunism, în pace, în ºtiinþã,/ Eroul României urmând neîncetat,/ Aceasta Vã e viaþa de nobilã fiinþã,/ªi simbol sunteþi astãzi a tot ce e curat”. Autor, un anume Ioan Ursan, din Cristian (jud. Braºov)

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2013, ora 07:02

De la: mili, la data 2013-03-07 18:54:07Dedicatie de 8 martie

Femeie, 8 martie e ziua ta de pretuire.
Tarziu barbatii intelepti, intaia oara,
te-au preamarit pe-a lumii scara,
fiind fiinta devotata in sacrificiu si iubire.

Iti cauta iubirea c-un dor nestapanit,
ne-mpartasirea ei in suflet n-o indura,
iubirea, frumusetea, dulcea ta faptura,
sunt vraja ce-i imbata doar cu un sarut.

Cati pictori, cati sculptori cutezara
sa scoata-n relief, prin munci enorme,
sublimul nud, ametitoare forme,
redand frumosul, faptura-ti princiara.

Si cati poeti pe lira lor nu te cantara,
robiti de frumusetea ta, de gingasie,
lasandu-te slavita, cu o dorinta vie,
in versurile lor ca faima sa nu-ti piara.

Nimic nu e mai sfant aici pe lume
decat prezenta ta, in inimi, in iubire,
si daca te-adoram cu-adanca pretuire
e semn ca tu existi, ca respiram prin tine.

www.youtube.com/watch?v=e-yiJi_A_Ek

ai o cafeluta cu caimac de la mine si o briosa ptr. frumoasele versuri !
sa ai o zi minunata !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2013, ora 07:06

De la: sunt_al_naibii, la data 2013-03-08 06:19:11“Femeii-Erou, Nume-Simbol al Patriei Nemuritoare,/ Elena Ceauºescu, Tovarãºa destoinicã de Luptã ºi de Viaþã/ A Marelui Erou, Tovarãºa de Gând ºi Faptã, de-nãlþãtoare nãzuinþi ºi de izbândã, împreunã cu toþi fiii ºi fiicele patriei, ea însãþi, Gând ºi Faptã, la temelia Marilor Izbânzi”. În fine, ºi muncitorii îi închinau ode Elenei Ceauºescu. “Credinþa-n comunism, în pace, în ºtiinþã,/ Eroul României urmând neîncetat,/ Aceasta Vã e viaþa de nobilã fiinþã,/ªi simbol sunteþi astãzi a tot ce e curat”. Autor, un anume Ioan Ursan, din Cristian (jud. Braºov)

brrrr ! dar vazut-ai tu ce laude si ode i-au fost inchinate si madamei Udrea acu' vreo 2 ani ? nici alea nu erau mai prejos de ce-ai postat tu, de unde se vede ca obedienta...Slugarnicia, ce s-o mai dam dupa cuvinte elegante , e bine intiparita-n cugetele unora !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2013, ora 07:09

deci : Doamnelor si Domnisoarelor, azi e ziua noastra de rasfat !
cafeaua e gata; ceaiul si cacaoa , idem....dulceata, untul si madelenele sunt in asteptarea voastra !
basca FLORILE aduse inca de ieri, in Cafenea !
sa aveti o zi cu soare si bucurie !

Doruleatza

2631 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2013, ora 08:22

Buna dimi!
La multi ani, fetelor! Sa fiti sanatoase si pline de voie buna!
P.S. Cam mohorata baba mea!

Doruletz
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2013, ora 08:31

' neata, buna sa-ti fie viata !

dar, nu dispera : abia suntem dimineata ; pin' la prinz se fac 19 grade si mergem la plaja ....asa a zis la Meteo si luam cafeaua la termos , sendvisurile si prajiturelele la pachet ; niste pateuri , una- alta si punem d'un pik-nik la malul marii !

Doruleatza

2631 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2013, ora 08:48

De la: gabigabi2, la data 2013-03-08 08:31:11' neata, buna sa-ti fie viata !

dar, nu dispera : abia suntem dimineata ; pin' la prinz se fac 19 grade si mergem la plaja ....asa a zis la Meteo si luam cafeaua la termos , sendvisurile si prajiturelele la pachet ; niste pateuri , una- alta si punem d'un pik-nik la malul marii !

Multumesc de incurajari! Numa' ca meteorologii spun altceva...
Nu conteaza! La vita e bella!

Doruletz
Fosta membra 9am.ro

3068 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2013, ora 09:28

As fi fost orchestra fara dirijor
Sau fulgul dus de vant usor
O luntre fara vasle in furtuna
Ori soarele cautand un loc unde s-apuna
Dar nu sunt, tu esti langa mine
Femeie! Sunt implinit alaturi doar cu tine
Tu stii sa manuiesti bagheta
Eu trag la vasle, sa-nconjuram planeta
Caci frica n-am tu esti lumina
Si luminezi mai tare ca si luna

La multi ani!

Fosta membra 9am.ro

939 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2013, ora 09:34

Buna dimineata si la mult ani, doamnelor si domnisoarelor!
Primaveri insorite, sa fiti purtate pe brate mereu, respectate, iubite si viata sa va fie
ca un fagure de miere.
Eu imi aleg baba intotdeauna de 8 martie, azi e cam mohorata de dimineata, se pare ca n-a dormit bine,
dar sper sa o trezeasca soarele. Azi lasati sotii sa schimbe pempers-ul, sa spele, sa faca curat, si alte treburi. macar intr-o zi pe an sa va razbunati. O zi minunata!

Omul fericit este acela care stãpâneºte ºi munca, ºi dragostea.-Sigmund Freud Stai departe de oamenii care îþi micºoreazã ambiþia. Oamenii mici întotdeauna fac asta. Cei cu adevãrat mari te fac sã te simþi cã ºi tu poþi deveni mare.-Mark Twain
Fosta membra 9am.ro

939 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2013, ora 09:38

De la: sunt_al_naibii, la data 2013-03-08 06:19:11“Femeii-Erou, Nume-Simbol al Patriei Nemuritoare,/ Elena Ceauºescu, Tovarãºa destoinicã de Luptã ºi de Viaþã/ A Marelui Erou, Tovarãºa de Gând ºi Faptã, de-nãlþãtoare nãzuinþi ºi de izbândã, împreunã cu toþi fiii ºi fiicele patriei, ea însãþi, Gând ºi Faptã, la temelia Marilor Izbânzi”. În fine, ºi muncitorii îi închinau ode Elenei Ceauºescu. “Credinþa-n comunism, în pace, în ºtiinþã,/ Eroul României urmând neîncetat,/ Aceasta Vã e viaþa de nobilã fiinþã,/ªi simbol sunteþi astãzi a tot ce e curat”. Autor, un anume Ioan Ursan, din Cristian (jud. Braºov)

''Eroina'' impuscata
a mai fost si de altii laudata;
de Vadim, Paunescu, altii,
care azi sunt emanatii.
Asadar, acest Ursan
e un pitic gogoman.

Omul fericit este acela care stãpâneºte ºi munca, ºi dragostea.-Sigmund Freud Stai departe de oamenii care îþi micºoreazã ambiþia. Oamenii mici întotdeauna fac asta. Cei cu adevãrat mari te fac sã te simþi cã ºi tu poþi deveni mare.-Mark Twain
Fosta membra 9am.ro

939 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2013, ora 09:43

De la: gabigabi2, la data 2013-03-08 07:02:29

ai o cafeluta cu caimac de la mine si o briosa ptr. frumoasele versuri !
sa ai o zi minunata !

Multumesc! Si tie toate zilele minunate!

Fosta membra 9am.ro

939 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2013, ora 09:56

De ce nu imbratisari daca ele ne bucura....

www.youtube.com/watch?v=68VpHipellE

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2013, ora 10:42

Buna Dimineata! LA MUTI ANI TUTUROR FEMEILOR DE PE FORUM!

www.youtube.com/watch?v=gWq-UlVG4SE

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2013, ora 11:01

De la: mili, la data 2013-03-08 09:56:42De ce nu imbratisari daca ele ne bucura....

www.youtube.com/watch?v=68VpHipellE

Les calîns arrivent! / Vin imbratisarile.

www.youtube.com/watch?v=_lOWe2B3388

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2013, ora 12:53

De la: sunt_al_naibii, la data 2013-03-08 05:52:04Astazi, tot pamantul se inclina in fata femeilor. Este o zi speciala in care

Dumnezeu numara zambetele femeilor. La multi ani!

o visinata cu nuci prajite de la mine!!!!
Sa-ti traiasca doamna...si sa fiti fericiti!!

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2013, ora 12:55

De la: sandu60, la data 2013-03-08 09:28:04

As fi fost orchestra fara dirijor
Sau fulgul dus de vant usor
O luntre fara vasle in furtuna
Ori soarele cautand un loc unde s-apuna
Dar nu sunt, tu esti langa mine
Femeie! Sunt implinit alaturi doar cu tine
Tu stii sa manuiesti bagheta
Eu trag la vasle, sa-nconjuram planeta
Caci frica n-am tu esti lumina
Si luminezi mai tare ca si luna

La multi ani!

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2013, ora 12:58

De la: Doruletz68, la data 2013-03-08 08:22:38Buna dimi!
La multi ani, fetelor! Sa fiti sanatoase si pline de voie buna!
P.S. Cam mohorata baba mea!

pupa mama fetita!!!... lasa babele, ca sunt carcotase....

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2013, ora 12:59

La multi ani la doamne si domnisoare!!!!

Daniela
bella_skumpika

1 mesaj
Postat pe: 8 Martie 2013, ora 13:33

la multi ani tuturor femeilor..

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2013, ora 13:37

www.youtube.com/watch?v=V4-OLa_Ni-4

Unde e sampania? O mai ramas caviar? Da' toasturi mai sunt?

Aoleo, cinemisca acolo in spate?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2013, ora 13:41

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2013, ora 13:48

psttt, io-s ! am venit dupa o cafea si un piscot si trag o pipoasca ascunsa-n colt, sub hota !
in Buc. e cam nehotarita babusca asta si ieri ziceau la meteo c'o sa fie cald, de ne vom lepada si noi cojoacele....nu prea-i de lepadat daca nu vrem sa ...hapciu !
hai noroc si la mai mare !

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2013, ora 13:57

De la: bella_skumpika, la data 2013-03-08 13:33:58la multi ani tuturor femeilor..
scumpico, da-ti pretul jos si vino la masa rotunda...

Daniela
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2013, ora 14:03

De la: gabigabi2, la data 2013-03-08 13:48:00psttt, io-s ! am venit dupa o cafea si un piscot si trag o pipoasca ascunsa-n colt, sub hota !
in Buc. e cam nehotarita babusca asta si ieri ziceau la meteo c'o sa fie cald, de ne vom lepada si noi cojoacele....nu prea-i de lepadat daca nu vrem sa ...hapciu !
hai noroc si la mai mare !

La Multi Ani, Gabriela.
Si in partea mea de hexagon e vreme instabila. Dimineata a inceput cu soare si adiere blanda de vant, dar acum sta sa ploua minten-minten. Baba de azi a facut blat cu cea a noastra de ieri, marea lor de babe.

Doruletz si Mili, din partile mele de pe aici, vi se prezice un an cu suisuri si apoi mentineri bune. Voi aveti parte de ceva raze de soare, in defavoarea noastra, a mea, a Gabrielei si a lui Ingrid.....( cum suna gerunziul Ingridei? Nicicum, asa-i? )

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2013, ora 14:05

Vai, ma scuzati, uitasem sa felicit STEAUA! AM BATUT PE CHELSEA!!!!!!!!!

Cred ca baietii nostri inca mai celebreaza aceasta victorie, de aceea e liniste prin cafenea, dar noi sarbatoritele ce mai facem vant pe aici!

Pagini: << 1614 1615 1616 1617 1618 1619 1620 1621 1622 1623 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: