back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 1544 1545 1546 1547 1548 1549 1550 1551 1552 1553 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 07:41

De la: _Ingrid, la data 2013-02-03 07:06:51Prima cu cafeaua, e duminica, buna dimineata prieteni!!

Vad ca a fost o seara foarte calda si nostalgica, n-am avut mare lucru de strans, doar lumanarile topite si scrumierele ..

Gata, totul e pregatit pentru o duminica prieteneasca: cafeaua cea mare si turceasca, ceaiurile, dar am facut si niste latte macchiato ornamentate, am vazut eu un tutorial, nu-i asa greu!

buna dimineata, furnicuto !
mie-mi ajunge cafeaua turceasca si o
biiine, haide, ma duc sub hota si nu ma mai vintur prin cafenea !
da' stii ce-am facut in timp ce tu faceai alea-alea ?
am cascat gura la cerul invapaiat de rasaritul soarelui ! era o trecere dela o culoare la alta, spectaculoasa si mi-a adus aminte .....paranteza : e uimitor cum iti revin in memorie lucruri, gesturi de mult uitate, doar cu un click si revin : mi-am adus aminte de o "jucarioara " de pe cind eram copil ....un tub in care te uitai si, invirtindu-l usor in mina, se schimbau culorile si modelele ce se vedeau in el...iti aduci aminte de el ? cred ca-i zicea caleidoscop! ? ei, cerul in explozia lui de culori ce treceau dintr-una-n alta, mi-a adus aminte de acel caleidoscop !
hai, c-am vorbit prea mult....beau o gura de cafea si ma duc sa dau o raita !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 07:45

De la: gabigabi2, la data 2013-02-03 07:41:42
De la: _Ingrid, la data 2013-02-03 07:06:51Prima cu cafeaua, e duminica, buna dimineata prieteni!!

Vad ca a fost o seara foarte calda si nostalgica, n-am avut mare lucru de strans, doar lumanarile topite si scrumierele ..

Gata, totul e pregatit pentru o duminica prieteneasca: cafeaua cea mare si turceasca, ceaiurile, dar am facut si niste latte macchiato ornamentate, am vazut eu un tutorial, nu-i asa greu!

buna dimineata, furnicuto !
mie-mi ajunge cafeaua turceasca si o
biiine, haide, ma duc sub hota si nu ma mai vintur prin cafenea !
da' stii ce-am facut in timp ce tu faceai alea-alea ?
am cascat gura la cerul invapaiat de rasaritul soarelui ! era o trecere dela o culoare la alta, spectaculoasa si mi-a adus aminte .....paranteza : e uimitor cum iti revin in memorie lucruri, gesturi de mult uitate, doar cu un click si revin : mi-am adus aminte de o "jucarioara " de pe cind eram copil ....un tub in care te uitai si, invirtindu-l usor in mina, se schimbau culorile si modelele ce se vedeau in el...iti aduci aminte de el ? cred ca-i zicea caleidoscop! ? ei, cerul in explozia lui de culori ce treceau dintr-una-n alta, mi-a adus aminte de acel caleidoscop !
hai, c-am vorbit prea mult....beau o gura de cafea si ma duc sa dau o raita !

Da,da...caleidoscop ii zicea. Am avut si eu!

Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 07:47

De la: Black_Friday, la data 2013-02-03 07:40:44

Buna dimineata! La cafeaua turceasca se ofera si o narghilea din partea casei?

Apropo, se mai poate fuma in cafenea? Se spunea ca incepand de la 1 ianuarie au intrat in vigoare alte reguli impuse de UE in privinta fumatului in locuri publice, interzicandu-se si acolo unde se infintasera spatii special amenajate pentru fumatori. In germanica am avut surpriza sa constat ca intr-un restaurant unde acum doi ani exista un salon pentru fumatori, acesta a fost desfintat, iar cine vrea sa fumeze o mai poate face doar in fata localului, pe trotuar.
Mai bine ar desfinta fabricile de tigarete, daca tot vor sa fie eficienti, dar nu renunta ei usor la atatea taxe pe care le obtin din viciul asta.

salut, sunt in coltz, la fumaciosi ! si, apropo de narghilea...pfoaiii, cica si turcii au interzis fumatul prin locarile publice si parca-i si vedeam pe turcafletii aia impatimiti...ca doar asa-i vorba : fumeaza ca un turc....marsaluind pe strada , in semn de protest , cu narghilele tirindu-le dupa ei si lasind un nor de puf-puf in urma lor !

P.S
mi-ai dat de lucru , suflete, cu invatatul .....pai acu' la batrinete vrei tu sa ma-nveti lucruri noi ?

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 07:53

De la: gabigabi2, la data 2013-02-03 07:47:53

Apropo, se mai poate fuma in cafenea? Se spunea ca incepand de la 1 ianuarie au intrat in vigoare alte reguli impuse de UE in privinta fumatului in locuri publice, interzicandu-se si acolo unde se infintasera spatii special amenajate pentru fumatori. In germanica am avut surpriza sa constat ca intr-un restaurant unde acum doi ani exista un salon pentru fumatori, acesta a fost desfintat, iar cine vrea sa fumeze o mai poate face doar in fata localului, pe trotuar.
Mai bine ar desfinta fabricile de tigarete, daca tot vor sa fie eficienti, dar nu renunta ei usor la atatea taxe pe care le obtin din viciul asta.

salut, sunt in coltz, la fumaciosi ! si, apropo de narghilea...pfoaiii, cica si turcii au interzis fumatul prin locarile publice si parca-i si vedeam pe turcafletii aia impatimiti...ca doar asa-i vorba : fumeaza ca un turc....marsaluind pe strada , in semn de protest , cu narghilele tirindu-le dupa ei si lasind un nor de puf-puf in urma lor !

P.S
mi-ai dat de lucru , suflete, cu invatatul .....pai acu' la batrinete vrei tu sa ma-nveti lucruri noi ?

Hai, nu te alinta! Care batranete? Spiritul tau este mai tanar decat al juni(ci)lor care pozeaza in genii neintelese pe aici...

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 07:58

De la: 9am_1444, la data 2013-02-03 01:13:26.....""" esti un Fals ordinar care spurca totul in jurul sau si te-am banuit din clipa in care ai deschis topicul despre Adevar si mi-ai dat un raspuns potrivit ca nuca-n perete !
Falsule , daca aduci in discutie ceva din zona Indiei, atunci incearca sa intelegi ce inteleg ei prin Realitatea Ultima si daca te duce putin capul si nu dai doar copy-paste ,ai sa-ti dai seama ca si ei vorbesc tot despre un Creeator al Universului , doar ca-i spun altfel decit occidentalii !"""

.....................................................................................................................................................................

Am primit acest mesaj la o postare de a mea,pe topicul 'Cine este dumnezeu'.Nu stiu ca pe ce sa o cataloghez.E de mahala sau de maidaneza?Am o dilema.Cred ca s-a suparat deoarece nu o bag in seama,insa nu pot,eu tin cont ca ea este bolnava,avand in vedere ca abia a iesit din spital.
Chiar si mytcor a remarcat ca sta prost/proasta(nu ma pricep la acorduri) cu dictionarul.Nu stie sa fie politicoasa.

Paracioasa mica...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 08:23

De la: Black_Friday, la data 2013-02-03 07:58:41
De la: 9am_1444, la data 2013-02-03 01:13:26.....""" esti un Fals ordinar care spurca totul in jurul sau si te-am banuit din clipa in care ai deschis topicul despre Adevar si mi-ai dat un raspuns potrivit ca nuca-n perete !
Falsule , daca aduci in discutie ceva din zona Indiei, atunci incearca sa intelegi ce inteleg ei prin Realitatea Ultima si daca te duce putin capul si nu dai doar copy-paste ,ai sa-ti dai seama ca si ei vorbesc tot despre un Creeator al Universului , doar ca-i spun altfel decit occidentalii !"""

.....................................................................................................................................................................

Am primit acest mesaj la o postare de a mea,pe topicul 'Cine este dumnezeu'.Nu stiu ca pe ce sa o cataloghez.E de mahala sau de maidaneza?Am o dilema.Cred ca s-a suparat deoarece nu o bag in seama,insa nu pot,eu tin cont ca ea este bolnava,avand in vedere ca abia a iesit din spital.
Chiar si mytcor a remarcat ca sta prost/proasta(nu ma pricep la acorduri) cu dictionarul.Nu stie sa fie politicoasa.

Paracioasa mica...

hai, ca ma maninca limba si il pirasc si eu ! vazut-ai cum isi zice ? SARA
sa fie doar o simpla coincidenta ca te critica ptr. numele pus catelusei tale si "ea" si-a ales acelasi nume si, culmea, e varianta feminina a lui karpovu' nostru ?
chiar iti multumesc ptr. parerea buna, dar virsta biologica isi spune cuvintul, totusi, aparind din cind in cind si lapsusuri , basca un oarecare dezinteres in a invata sa pun un link ! na , c-am zis-o ! pupici de iertaciune !

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 08:38

nu ma-ntereseaza ce zice ue, la noi in cafenea se fumeaza ...

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
victor119

79 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 08:39

neata buna!
o cafea si un stop de coniac o aluna ceva?

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 08:42

De la: gabigabi2, la data 2013-02-03 08:23:54
De la: Black_Friday, la data 2013-02-03 07:58:41

Paracioasa mica...

hai, ca ma maninca limba si il pirasc si eu ! vazut-ai cum isi zice ? SARA
sa fie doar o simpla coincidenta ca te critica ptr. numele pus catelusei tale si "ea" si-a ales acelasi nume si, culmea, e varianta feminina a lui karpovu' nostru ?
chiar iti multumesc ptr. parerea buna, dar virsta biologica isi spune cuvintul, totusi, aparind din cind in cind si lapsusuri , basca un oarecare dezinteres in a invata sa pun un link ! na , c-am zis-o ! pupici de iertaciune !

Ei si ce? Lasa sa pozeze in Sara, daca ii onoreaza.Sara mea poate sa fie un model pentru ei, pentru ca stie sa faca aport si latra atunci cand suna telefonul sau soneria si eu nu aud. Eu nu ma mai pun cu ei pentru ca sunt constient ca nu am nicio sansa, ei avand o cultura solida la baza. Cultura carofului.

Stii cine sunt ei? Le-am dat de urma pe net: www.youtube.com/watch?v=s5AQnFnuI5w

Culti si foarte manierati!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 08:50

" intr-o degringolada totala " ! moooortal !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 08:55

De la: victor119, la data 2013-02-03 08:39:51neata buna!

Cum sa fie, un deget cafea si unul coniac? unul orizontal si unul vertical?...lasa alunele, ca am adus fistic

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 08:57

il aud pe don Nelooo cum suspina demonstrativ pe linga mine ca de cind m-am operat, gurita lui n-a mai mincat un cartof prajit, un jnitel, o pirjoala numa' legumite, piureuri
iti dai seama ca nu-i pot ignora doleanta si tre' sa ma pun in miscare ?
mai bintui un pic pe forum te/ va sarut si va doresc o zi minunata, tuturor !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 08:58

De la: gabigabi2, la data 2013-02-03 08:50:35 " intr-o degringolada totala " ! moooortal !

"mi-a placut cum reuseste el sa puna in evidenta fenomenologia existentiala data de determinarea generala..." Aceleasi texte!

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 08:59

De la: XYW, la data 2013-02-03 08:38:15

nu ma-ntereseaza ce zice ue, la noi in cafenea se fumeaza ...

Normal, vorbim, fumam, cafelim si ne simtem bine!

Asta cu fumatul e de ani buni in Italia, imi povestea o prietena acum vreo cinci ani la ,,cum a fost in Italia?" ,,nasol, nu-i nici un romantism sa fumezi in ploaie sub streasina restaurantului pentru ca sotul are intalniri de afaceri inauntru"

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 09:00

De la: gabigabi2, la data 2013-02-03 08:57:08il aud pe don Nelooo cum suspina demonstrativ pe linga mine ca de cind m-am operat, gurita lui n-a mai mincat un cartof prajit, un jnitel, o pirjoala numa' legumite, piureuri

Reao, de ce chinui omul? Tu esti la regim, nu el.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 09:00

De la: Black_Friday, la data 2013-02-03 08:58:42
De la: gabigabi2, la data 2013-02-03 08:50:35 " intr-o degringolada totala " ! moooortal !

"mi-a placut cum reuseste el sa puna in evidenta fenomenologia existentiala data de determinarea generala..." Aceleasi texte!

Si contrastul de abordare a ,,siliconatei"

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 09:05

De la: Black_Friday, la data 2013-02-03 09:00:21
De la: gabigabi2, la data 2013-02-03 08:57:08il aud pe don Nelooo cum suspina demonstrativ pe linga mine ca de cind m-am operat, gurita lui n-a mai mincat un cartof prajit, un jnitel, o pirjoala numa' legumite, piureuri

Reao, de ce chinui omul? Tu esti la regim, nu el.

sunt rea, dar buna i-a crescut o burticicaaaa de nu-l mai incap pantalonii ....in schimb, eu caut acum printre blugii mai vechi unul pe noua masura, caci se dusera cu legumite si regim vreo 7-8 kg , ceea ce nu i-ar strica nici lu' dumnealui !
hai cu exhaustivul, ca am treaba !

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 09:10

De la: _Ingrid, la data 2013-02-03 09:00:44

da' cine-i mare barosan...barosan de barosan....

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 09:19

De la: XYW, la data 2013-02-03 09:10:07
De la: _Ingrid, la data 2013-02-03 09:00:44

da' cine-i mare barosan...barosan de barosan....

Dorel, bre!

victor119

79 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 09:28

De la: _Ingrid, la data 2013-02-03 08:55:20

Cum sa fie, un deget cafea si unul coniac? unul orizontal si unul vertical?...lasa alunele, ca am adus fistic

mai interesant ar fi un deget vertical ca poate fi folosit in mai multe feluri

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 09:30

De la: victor119, la data 2013-02-03 09:28:12
De la: _Ingrid, la data 2013-02-03 08:55:20

mai interesant ar fi un deget vertical ca poate fi folosit in mai multe feluri

Sigur, indienii sioux il foloseau sa afle directia din care bate vantul

victor119

79 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 09:39

Cum sa fie, un deget cafea si unul coniac? unul orizontal si unul vertical?...lasa alunele, ca am adus fistic [/quote]

mai interesant ar fi un deget vertical ca poate fi folosit in mai multe feluri [/quote]

Sigur, indienii sioux il foloseau sa afle directia din care bate vantul [/quote]

dupa ce il umezeau cu saliva ca sa devina mai sensibil il ridicau vertical
problema era de ridicat in directia buna

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 11:50

Of of of...si aoleu! Jale mare! Ma duc sa calc.

www.youtube.com/watch?v=q1xM5bOSdSI

Madam Gabi, in loc de picaturi de stres, nu gasesti o bardaca de molan sa imi fac curaj?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 12:26

Buna ziua! Nimeresc si eu la ora pranzului, ciocolata mi-ar taia pofta de mancare.
Ce oameni harnici pe aici: Pregatesc cafelele si micul dejun la prieteni, la toata casa asta, altii calca(ar putea trece si pe la mine sa ia un cos de haine, ii imprumut si masin ade calcat ), altii produc cutremure din cauza lipsei planurilor inainte de a ''ataca'' un.....biet shantz.... Mai Giova, tu ai dat de panza freatica?

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Polixenia

2831 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 12:45

De la: _KARPOV, la data 2013-01-26 21:30:00

Si acum o ultima postare..............................M-am saturat de prosti.....am intalnit prea multi aici,pe forum

Ne intalnim in lumea cuantica.....

Eu din ultima postare a lui Karpov am inteles ca el a hotarat sa-si stearga contul deoarece se saturase de prosti.Am constatat ca are dreptate.Inca exista prosti.Un prost chiar a afirmat ca a fost banat karpov.Nu stiu ce urmareste.Cred ca vrea sa-si demonstreze prostia,alta explicatie nu gasesc.Sa fie oare bolnav,nu prea cred,ar insemna sa aiba creier.

Fosta membra 9am.ro

62 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 12:47

...acel film imi reaminteste statutul social pe care dizidenta intelectualitate ceha l-a acceptat cu benevolenta ca forma de rezistenta si minima subzistenta intelectual-umana opozabila unui regim politic indobitocitor.
...cehi au avut o revolutie de catifea, un v. havel, sau o primavara pragheza!
...romanii?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 12:55

Gata, merci de gazduire. Incepe sa se simta aerul imbacsit de la atata fum. Aduceti-mi aminte, prieteni, sa discutam despre posibilitatile de aerare a cafenelei. Zi frumoasa si numai unde pozitive.

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 12:58

De la: 9am_1412, la data 2013-02-03 12:47:20

...acel film imi reaminteste statutul social pe care dizidenta intelectualitate ceha l-a acceptat cu benevolenta ca forma de rezistenta si minima subzistenta intelectual-umana opozabila unui regim politic indobitocitor.
...romanii?

..pe I I Iliescu

Fosta membra 9am.ro

62 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 13:10

De la: _Ingrid, la data 2013-02-03 12:58:38
De la: 9am_1412, la data 2013-02-03 12:47:20

...romanii?

..pe I I Iliescu

...o democratie originala, o economiedistrusa prin capusare, miliardarii de carton, o clasa politica mafiota, o populatie imbatranita , deprofesionalizata,indobitocita , superstitioasa si pauperizata in prop. de 90%, si-ar mai fi.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 13:14

De la: Polixenia, la data 2013-02-03 12:45:52
De la: _KARPOV, la data 2013-01-26 21:30:00

Si acum o ultima postare..............................M-am saturat de prosti.....am intalnit prea multi aici,pe forum

Ne intalnim in lumea cuantica.....

Eu din ultima postare a lui Karpov am inteles ca el a hotarat sa-si stearga contul deoarece se saturase de prosti.Am constatat ca are dreptate.Inca exista prosti.Un prost chiar a afirmat ca a fost banat karpov.Nu stiu ce urmareste.Cred ca vrea sa-si demonstreze prostia,alta explicatie nu gasesc.Sa fie oare bolnav,nu prea cred,ar insemna sa aiba creier.

Partea cu Karpov este adevarata, si eu am vazut cand s-a sters

Pentru Karpov ganduri bune, si sa aiba grija mare la anturaj.

Pagini: << 1544 1545 1546 1547 1548 1549 1550 1551 1552 1553 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: