gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2013, ora 15:25
De la: 9am_1360, la data 2013-01-22 12:01:10De la: Black_Friday, la data 2013-01-20 15:27:08De la: 9am_1224, la data 2013-01-20 15:09:14De la: 9am_1360, la data 2013-01-20 01:34:33De la: Black_Friday, la data 2013-01-20 01:20:35Daca am comis o eroare si am jignit sau nedreptatit degeaba pe cineva, imi voi cere scuze, dar intai trebuie sa se dovedeasca ca eu am gresit.
...ai avut o dovada cetra, indubitabila, prezenta mea aici.
www.youtube.com/watch?v=99GyFmnH59s
...tuturor!
...bye ! merci de urari...la fel!
Imi pare rau, dar nu este o dovada certa...in contextul in care in fiecare zi apar alte clone, numere 9am care posteaza in stilul tau. Daca tu esti mytcor, de ce nu afirmi asta? Si de ce alte numere raspund unor postari care iti sunt adresate? De ce aprobi falsitatea?
sunt indivizi, pentru ca nu pot sa ii numesc persoane, care joaca on joc murdar si urmaresc ceva mizerabil aici, dandu-se drept altii.
...Black, logic, tocmai de aceea am considerat necesar sa intervin.
...intr-o oarecare masura, sunt contrariat de naivitatea si infantilismul rationamentului pe care il afisezi Black, (natura umana) "punand botul"(expresie consacrata de gabi) la diversiunile/insinuarile care iti sunt servite, (pe forum sau p.m.-uri, de fapt, acolo, in zona p.m-urilor se tes flatulentele intrigi )de gabi sau diferiti useri, probabil.
...de altfel, n-ar fi singura surpriza, (oarecum neplacuta dar nu si imposibila) pe care mi-o servesti, Black.
...nu mi-as fi imaginat ca esti in stare sa postezi pe forum diferite texte religioase, copiate de pe net, care sa-ti evidentieze crezurile mistice, insa... traditia,educatia culturala, preconceptul, varsta etc. uneori isi spun cuvantul,nu!?
...gabi,am inregistrat contul 9 am la numai cateva ore de la vizitarea in box-ului personal, data si ora postarilor iti sunt cunoscute, dar logica si concluziile de care ai incercat sa uzezi pentru a emite judcati "de valoare",( crezi tu) sunt absurde.
...ai reusit sa agasezi aproape toti utilizatorii forumului gabi, observ faptul ca : majoritatea, chiar daca nu si-au anulat contul 9am, au renuntat sa-l mai foloseasca, nu-ti sgereaza chiar nimic o asemenea situate?!
...doresti exemple ?...n-ar fi cazul si nici nu sunt convins ca ti-ar folosi.
...pana la momentul in care ai sa ajungi sa-ti raspunzi singura (autoclonandu-te) postarilor de peste zi,nu va fi decat o chestiune finita de timp.
...pana si nabadaioasele "clone" carora le raspunzi c-o insistenta demna de-o cauza mai buna incep sa se plictiseasca.
...ai abandonat "politicutele" pentru ca ai votat incompetenta si impostura politica iar acum esti incapabila sa-i critici gravele eroril politico-administrative pe care le comite zilnic, de ce nu raspunzi textelor pe care le posteaza sirboby ?
...gabi,nu-ti pierde din pretiosul timp petrecut pe forum cu investigarea activitatii mele forumistice, nu am cnfirmat deschiderea contului 9am. si nici n-am sa-l confirm, motivul?...impartasesc aceeasi convingere cu a majoritatii absente, intelegi ?
...á propos, numai bolsevicii inventariau masinile de scris.
...intr-adevar, in mediul virtual softwer-ul tastaturilor sunt versatile, insa caracterul literei postate pe forum este cel pe care il permite platforma (softwerul) forumului.
.
CITE texte a postat @Sir Boby si n-am raspuns , ia a zi tu, mai onestule ? a postat 2 si, i-am si raspuns unuia in stilul 2 in 1pe care-l practicati voi ! dar, cu siguranta deja stii ca i-am raspuns, dar daca poti trage o flatulenta-n nasul meu adaugind forumului si buna ta parere despre mine , de ce n-ai face-o ?
- am agasat tot forumul, zici tu ....si, se vede ca DA cu ochiul liber ! de ce ?  nu inteleg si te rog sa-mi aduci exemplele de care ziceai ca n-am sa tin cont !
-  am cintat ,am glumit ,am spus bancuri; am derulat amintiri din tinerete si din copilarie ; am facut cafea, de mincare, i-am servit pe toti care cum intrau, intretinind acest topic .... ce nu a fost bine ? ca am pareri prea personale pe care mi le sustin cu tarie ? ca am depasit cu discutiile mele nivelul unanim acceptat de blablablauri si chefuri pe masa, sub masa , in care Daniela era regina balului ? probabil ca asta a fost unul din motive dar,
iti spun eu ce Nu a fost bine , cu adevarat si s-a adunat la celelalte : ca NU-l iubesc pe bas' si l-am atacat masiv pe politicute si doar 2 persoane de aici sunt antiB, in rest sunt proB .....pardon, sfinta Ipocrizie romaneasca : " sunt Neutre si nu fac politica"  cu asta i-am agasat, ca si pe tine , de altfel si toata gasca de numere care nici ea NU stie ce vrea !
si, da , acum ai scris iar cu caracterele de litere a lui Mytcor si NU trebuie sa fii cine stie ce destept ca sa vezi diferenta de scrisuri....trebuie doar sa fii atent un pic !
Nu va mai place de mine ? regret asta foarte mult, ptr. ca eu am facut diferenta intre topicul de divertisment si cel de politica, m-am detasat de ea si nu am adus de acolo nimic care sa impieteze discutiile de aici ....ceea ce nu se poate spune ca s-a-ntimplat si invers si iata : RANCHIUNA si dorinta de RAZBUNARE marcheaza Sufletele meschine !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1281 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2013, ora 15:25
De la: 9am_1308, la data 2013-01-22 15:00:29De la: 9am_1224, la data 2013-01-22 14:39:35De la: 9am_1308, la data 2013-01-22 14:37:00De la: 9am_1224, la data 2013-01-22 14:25:41De la: XYW, la data 2013-01-22 14:23:32viata e frumoasa...lucrurile devin interesante...am aflat cat costa halatu', care-i codu' lu' da vinci...cati metri are un centimetru...da' intrebarea care ramane e....CINE-I FOANFA....??? Geta-i sor'mea....in rest nu stiu d'astea
...poti s-o strigi.,poate vine.Oricum ea vine nestrigata/neintrebata/neP.M-ata,neemailata/adica e asa mai oxidabila,convertibila in orice valuta rezistenta la stres/vant/ploaie iese curata si nespalataca cea dintaifacatoare si nascocitoare ever.
...ma bazez pa logica ta,la Florin,nu stiu ce sa zic s-o mai fi coclit si el intre timp iar Madam Clondirpardon Cloana la capitolul logica functioneaza pe sistem de operare MS-DOS si pana-i vin interpretarile/traducerile dureeeeaza mult catre niciodata..
Oricum, i-ai zis de multe ori "foanfa" cand i te-ai adresat....asa ca nu-i greu
te-ai molipsit ce-i logica asta?madam Clondir ??never!Wrong! wrong !!ea e la pitici cu conspiratiile ea le are cu obsesiile cu chestiile fixe si bune cu energiile astrale,conectarea la receptacolul lumii si pistilul ei..Ma dezamagesti ce naiba,eu care-mi pune-am speranta in tine ..iti da cu zerouri?cu virgula/pardon?
da' nu m-am referit la....  .m-am referit la.......
Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
Fosta membra 9am.ro
1281 mesaje
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2013, ora 15:28
De la: 9am_894, la data 2013-01-22 15:05:53
ii da cu oo
sau cu biluta biluta...
Daniela
|
Fosta membra 9am.ro
1281 mesaje
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2013, ora 15:29
De la: 9am_1308, la data 2013-01-22 15:04:23youtu.be/AeFAbU5JBfQ
beeei io sap,sap da'voi ce faceti? vreti sa scapati asa usor? ne-am scapat deja
Daniela
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
252 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2013, ora 15:30
|
Fosta membra 9am.ro
14360 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2013, ora 15:35
pan' la urma io nu inteleg cine are ceva cu cineva...1308, te rog io frumos ia-l acasa pe nasty...pe cine mai vrei tu sau pe cin' ti-e drag...da' nu mai face valva aiurea ...spune concret ce vrei...cu cine ai ceva de-mparteala si inceteaza te rog cu atatea coduri, cifruri si secrete...pe mine deja m-ai pierdut de musteriu....io nu mai vreau sa inteleg nimic...
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
Fosta membra 9am.ro
195 mesaje
Oras: Drobeta Turnu Severin
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2013, ora 15:39
De la: 9am_894, la data 2013-01-22 15:05:53De la: 9am_1308, la data 2013-01-22 15:00:29De la: 9am_1224, la data 2013-01-22 14:39:35De la: 9am_1308, la data 2013-01-22 14:37:00De la: 9am_1224, la data 2013-01-22 14:25:41De la: XYW, la data 2013-01-22 14:23:32viata e frumoasa...lucrurile devin interesante...am aflat cat costa halatu', care-i codu' lu' da vinci...cati metri are un centimetru...da' intrebarea care ramane e....CINE-I FOANFA....??? Geta-i sor'mea....in rest nu stiu d'astea
...poti s-o strigi.,poate vine.Oricum ea vine nestrigata/neintrebata/neP.M-ata,neemailata/adica e asa mai oxidabila,convertibila in orice valuta rezistenta la stres/vant/ploaie iese curata si nespalataca cea dintaifacatoare si nascocitoare ever.
...ma bazez pa logica ta,la Florin,nu stiu ce sa zic s-o mai fi coclit si el intre timp iar Madam Clondirpardon Cloana la capitolul logica functioneaza pe sistem de operare MS-DOS si pana-i vin interpretarile/traducerile dureeeeaza mult catre niciodata..
te-ai molipsit ce-i logica asta?madam Clondir ??never!Wrong! wrong !!ea e la pitici cu conspiratiile ea le are cu obsesiile cu chestiile fixe si bune cu energiile astrale,conectarea la receptacolul lumii si pistilul ei..Ma dezamagesti ce naiba,eu care-mi pune-am speranta in tine ..iti da cu zerouri?cu virgula/pardon?
ii da cu oo
 ..ai grija la oo ca imediat ce pare Cloana si discuta cu Foanfa,sefa ei de cabinet,te baga in categoria Daniela si Erotismul la romani
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
195 mesaje
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2013, ora 15:43
|
|
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2013, ora 15:45
De la: 9am_1308, la data 2013-01-22 15:00:29De la: 9am_1224, la data 2013-01-22 14:39:35De la: 9am_1308, la data 2013-01-22 14:37:00De la: 9am_1224, la data 2013-01-22 14:25:41De la: XYW, la data 2013-01-22 14:23:32viata e frumoasa...lucrurile devin interesante...am aflat cat costa halatu', care-i codu' lu' da vinci...cati metri are un centimetru...da' intrebarea care ramane e....CINE-I FOANFA....??? Geta-i sor'mea....in rest nu stiu d'astea
ei, lasati-o pe Daniela, ca asa citeste/ intelege ea intotdeauna s'apoi imi reproseaza mie ca nu inteleg, de tre' sa-i povestesc de cite 2-3 ori o IDEE si ea , neam .....gata, m-a si facut FOAMFA, desi e Clar ca tu ai pe altcineva in vizor si nu-mi dau seama pe cine ....dar, nici Nu ma intereseaza !
altceva m-ar interesa insa : CINE esti si cum CITESTI TU mesajele particulare ale noastre !?
|
Fosta membra 9am.ro
195 mesaje
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2013, ora 15:45
De la: XYW, la data 2013-01-22 15:35:15pan' la urma io nu inteleg cine are ceva cu cineva...1308, te rog io frumos ia-l acasa pe nasty...pe cine mai vrei tu sau pe cin' ti-e drag...da' nu mai face valva aiurea ...spune concret ce vrei...cu cine ai ceva de-mparteala si inceteaza te rog cu atatea coduri, cifruri si secrete...pe mine deja m-ai pierdut de musteriu....io nu mai vreau sa inteleg nimic...
...daca nu vrei sa intelegi ,e bine,da'daca nu poti,eeeeh,atunci e altceva.Depinde si de cum te vad altii  Vrei si nu poti sau poti si nu vrei..
...oricum thanks for your effort
|
Fosta membra 9am.ro
440 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2013, ora 15:54
Da Gabi, ie di vina ai!  Pai cum numesti fermecator pe altu?  Mi se ridica competitia
Ce faceti maaaa? Numa unu ieste Charmant
Acu, si Giovani, se da fermecator la Daniela
Baaai ruginitule ...308, nu vezi ca tot te repeti? Ti-a ruginit,... vocabularu, si a ramas protapit doar la pagina cu clona, ia niste ulei
|
Fosta membra 9am.ro
195 mesaje
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2013, ora 15:54
De la: gabigabi2, la data 2013-01-22 15:25:07De la: 9am_1360, la data 2013-01-22 12:01:10De la: Black_Friday, la data 2013-01-20 15:27:08De la: 9am_1224, la data 2013-01-20 15:09:14De la: 9am_1360, la data 2013-01-20 01:34:33De la: Black_Friday, la data 2013-01-20 01:20:35Daca am comis o eroare si am jignit sau nedreptatit degeaba pe cineva, imi voi cere scuze, dar intai trebuie sa se dovedeasca ca eu am gresit.
...tuturor!
Imi pare rau, dar nu este o dovada certa...in contextul in care in fiecare zi apar alte clone, numere 9am care posteaza in stilul tau. Daca tu esti mytcor, de ce nu afirmi asta? Si de ce alte numere raspund unor postari care iti sunt adresate? De ce aprobi falsitatea?
sunt indivizi, pentru ca nu pot sa ii numesc persoane, care joaca on joc murdar si urmaresc ceva mizerabil aici, dandu-se drept altii.
...intr-o oarecare masura, sunt contrariat de naivitatea si infantilismul rationamentului pe care il afisezi Black, (natura umana) "punand botul"(expresie consacrata de gabi) la diversiunile/insinuarile care iti sunt servite, (pe forum sau p.m.-uri, de fapt, acolo, in zona p.m-urilor se tes flatulentele intrigi )de gabi sau diferiti useri, probabil.
...de altfel, n-ar fi singura surpriza, (oarecum neplacuta dar nu si imposibila) pe care mi-o servesti, Black.
...nu mi-as fi imaginat ca esti in stare sa postezi pe forum diferite texte religioase, copiate de pe net, care sa-ti evidentieze crezurile mistice, insa... traditia,educatia culturala, preconceptul, varsta etc. uneori isi spun cuvantul,nu!?
...gabi,am inregistrat contul 9 am la numai cateva ore de la vizitarea in box-ului personal, data si ora postarilor iti sunt cunoscute, dar logica si concluziile de care ai incercat sa uzezi pentru a emite judcati "de valoare",( crezi tu) sunt absurde.
...ai reusit sa agasezi aproape toti utilizatorii forumului gabi, observ faptul ca : majoritatea, chiar daca nu si-au anulat contul 9am, au renuntat sa-l mai foloseasca, nu-ti sgereaza chiar nimic o asemenea situate?!
...pana la momentul in care ai sa ajungi sa-ti raspunzi singura (autoclonandu-te) postarilor de peste zi,nu va fi decat o chestiune finita de timp.
...pana si nabadaioasele "clone" carora le raspunzi c-o insistenta demna de-o cauza mai buna incep sa se plictiseasca.
...ai abandonat "politicutele" pentru ca ai votat incompetenta si impostura politica iar acum esti incapabila sa-i critici gravele eroril politico-administrative pe care le comite zilnic, de ce nu raspunzi textelor pe care le posteaza sirboby ?
...gabi,nu-ti pierde din pretiosul timp petrecut pe forum cu investigarea activitatii mele forumistice, nu am cnfirmat deschiderea contului 9am. si nici n-am sa-l confirm, motivul?...impartasesc aceeasi convingere cu a majoritatii absente, intelegi ?
...intr-adevar, in mediul virtual softwer-ul tastaturilor sunt versatile, insa caracterul literei postate pe forum este cel pe care il permite platforma (softwerul) forumului.
.
CITE texte a postat @Sir Boby si n-am raspuns , ia a zi tu, mai onestule ? a postat 2 si, i-am si raspuns unuia in stilul 2 in 1pe care-l practicati voi ! dar, cu siguranta deja stii ca i-am raspuns, dar daca poti trage o flatulenta-n nasul meu adaugind forumului si buna ta parere despre mine , de ce n-ai face-o ?
- am agasat tot forumul, zici tu ....si, se vede ca DA cu ochiul liber ! de ce ? nu inteleg si te rog sa-mi aduci exemplele de care ziceai ca n-am sa tin cont !
- am cintat ,am glumit ,am spus bancuri; am derulat amintiri din tinerete si din copilarie ; am facut cafea, de mincare, i-am servit pe toti care cum intrau, intretinind acest topic .... ce nu a fost bine ? ca am pareri prea personale pe care mi le sustin cu tarie ? ca am depasit cu discutiile mele nivelul unanim acceptat de blablablauri si chefuri pe masa, sub masa , in care Daniela era regina balului ? probabil ca asta a fost unul din motive dar,
iti spun eu ce Nu a fost bine , cu adevarat si s-a adunat la celelalte : ca NU-l iubesc pe bas' si l-am atacat masiv pe politicute si doar 2 persoane de aici sunt antiB, in rest sunt proB .....pardon, sfinta Ipocrizie romaneasca : " sunt Neutre si nu fac politica" cu asta i-am agasat, ca si pe tine , de altfel si toata gasca de numere care nici ea NU stie ce vrea !
si, da , acum ai scris iar cu caracterele de litere a lui Mytcor si NU trebuie sa fii cine stie ce destept ca sa vezi diferenta de scrisuri....trebuie doar sa fii atent un pic !
Nu va mai place de mine ? regret asta foarte mult, ptr. ca eu am facut diferenta intre topicul de divertisment si cel de politica, m-am detasat de ea si nu am adus de acolo nimic care sa impieteze discutiile de aici ....ceea ce nu se poate spune ca s-a-ntimplat si invers si iata : RANCHIUNA si dorinta de RAZBUNARE marcheaza Sufletele meschine !
...madamooo,ce-i cu tine??n-ai scapat de obsesia cu esplicatu'taiatu'firului in patru?tu o iei serios?Io nu vreau sa te superi si sincer  vorbesc doar in numele meu.Baaaa,voi sunteti cu capu?ce-i analiza ast a literarconfuzivgramaticala pa textu'dat?Voi nu vedeti ca ea chiar crede?Ca Alba ca zapada traieste,ca scufita e bine merci acasa la ma-sa,ca bla-bala cu hapy-end?binili inviji ???
Pace?
|
Fosta membra 9am.ro
1281 mesaje
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2013, ora 15:55
De la: gabigabi2, la data 2013-01-22 15:25:07De la: 9am_1360, la data 2013-01-22 12:01:10De la: Black_Friday, la data 2013-01-20 15:27:08De la: 9am_1224, la data 2013-01-20 15:09:14De la: 9am_1360, la data 2013-01-20 01:34:33De la: Black_Friday, la data 2013-01-20 01:20:35Daca am comis o eroare si am jignit sau nedreptatit degeaba pe cineva, imi voi cere scuze, dar intai trebuie sa se dovedeasca ca eu am gresit.
...tuturor!
.
- am agasat tot forumul, zici tu ....si, se vede ca DA cu ochiul liber ! de ce ? nu inteleg si te rog sa-mi aduci exemplele de care ziceai ca n-am sa tin cont !
- am cintat ,am glumit ,am spus bancuri; am derulat amintiri din tinerete si din copilarie ; am facut cafea, de mincare, i-am servit pe toti care cum intrau, intretinind acest topic .... ce nu a fost bine ? ca am pareri prea personale pe care mi le sustin cu tarie ? ca am depasit cu discutiile mele nivelul unanim acceptat de blablablauri si chefuri pe masa, sub masa , in care Daniela era regina balului ? probabil ca asta a fost unul din motive dar,
iti spun eu ce Nu a fost bine , cu adevarat si s-a adunat la celelalte : ca NU-l iubesc pe bas' si l-am atacat masiv pe politicute si doar 2 persoane de aici sunt antiB, in rest sunt proB .....pardon, sfinta Ipocrizie romaneasca : " sunt Neutre si nu fac politica" cu asta i-am agasat, ca si pe tine , de altfel si toata gasca de numere care nici ea NU stie ce vrea !
eu nu prea intru la politice.... si nici cu Base nu tin
iar despre:
"... am depasit cu discutiile mele nivelul unanim acceptat de blablablauri si chefuri pe masa, sub masa , in care Daniela era regina balului ? "
.....aici e toata sfaraiala...  nu suportai tu sa fiu eu "regina balului", este?
La ce nivel de discutii ai ajuns doamna??  Ai spus undeva ca barbatul nu se cucereste cum fac eu.... cu pe masa si sub masa, in pijama sau cu poezii erotice...ci cu mancare, multa mancare.....  Din acel moment ai inceput sa inviti lumea la cafele, sa amenajezi "localul", sa faci de mancare, multa mancare....adica blablauri de celelalte.... Eu ce sa zic?...ca ai aplicat tactica ta, doar-doar vei demonstra si demonta. Treaba ta...  Dar nu cred ca asta reprezinta un nivel mai ridicat al discutiilor ci doar modul in care sperai sa remarce lumea, ca ai niste calitati muuuuuuuult superioare fata de ale mele.
Dar odata cu asta ti-ai aratat si defectele.....nu mai spun de fair play.
Oricum, de la mine, succes mai departe!....
In ce ma priveste, majoritatea a inteles ca joc un rol si tin la gluma, astfel incat lumea sa nu se simta constransa in chingile protocolare. Ca de astea suntem satui...
Daniela
|
Fosta membra 9am.ro
195 mesaje
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2013, ora 15:59
|
Fosta membra 9am.ro
1281 mesaje
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2013, ora 16:01
Daniela
|
Fosta membra 9am.ro
195 mesaje
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2013, ora 16:05
De la: 9am_1224, la data 2013-01-22 16:01:58De la: Charmant, la data 2013-01-22 15:54:51Da Gabi, ie di vina ai! Pai cum numesti fermecator pe altu? Mi se ridica competitia
Baaai ruginitule ...308, nu vezi ca tot te repeti? Ti-a ruginit,... vocabularu, si a ramas protapit doar la pagina cu clona, ia niste ulei Normal ca esti unic, Charmantule!! Competitia tine-o asa
..ce sa tinaaa?competitia??beeei,ce porcos vorbiti!mi-e si rusine  de-abia eram si eu la reabilitare/reciclare/educativinformala si cand colo??ce-mi vad ochii?
|
Fosta membra 9am.ro
195 mesaje
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2013, ora 16:07
Cloanooo,io sunt/eram/voi fi cu Base!m-ai uitat?ai uitat balada Cacaraului?
|
Fosta membra 9am.ro
440 mesaje
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2013, ora 16:11
Danielaaaa! Ma dor...ochelariii! Ai scris un cerceaf de vorbeeee! Scurt si la subiect
|
Fosta membra 9am.ro
1281 mesaje
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2013, ora 16:12
De la: 9am_1308, la data 2013-01-22 16:07:36
bine ma... Eleno!!
Daniela
|
Fosta membra 9am.ro
440 mesaje
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2013, ora 16:13
plec, am treaba
|
Fosta membra 9am.ro
1281 mesaje
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2013, ora 16:17
Daniela
|
Fosta membra 9am.ro
1281 mesaje
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2013, ora 16:18
De la: 9am_1308, la data 2013-01-22 16:05:44De la: 9am_1224, la data 2013-01-22 16:01:58De la: Charmant, la data 2013-01-22 15:54:51Da Gabi, ie di vina ai! Pai cum numesti fermecator pe altu? Mi se ridica competitia
Baaai ruginitule ...308, nu vezi ca tot te repeti? Ti-a ruginit,... vocabularu, si a ramas protapit doar la pagina cu clona, ia niste ulei Normal ca esti unic, Charmantule!! Competitia tine-o asa
..ce sa tinaaa?competitia??beeei,ce porcos vorbiti!mi-e si rusine de-abia eram si eu la reabilitare/reciclare/educativinformala si cand colo??ce-mi vad ochii?  ...promit sa nu se mai repete  nici nu ma uit la competitia lui...
Daniela
|
Fosta membra 9am.ro
1281 mesaje
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2013, ora 16:19
De la: Charmant, la data 2013-01-22 16:13:42plec, am treaba
Daniela
|
Fosta membra 9am.ro
195 mesaje
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2013, ora 16:23
De la: 9am_1224, la data 2013-01-22 16:12:17De la: 9am_1308, la data 2013-01-22 16:07:36
bine ma... Eleno!!
pardon madmoissele, Maria.Maria Basescu.
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2013, ora 16:42
De la: 9am_1224, la data 2013-01-22 15:55:50De la: gabigabi2, la data 2013-01-22 15:25:07De la: 9am_1360, la data 2013-01-22 12:01:10De la: Black_Friday, la data 2013-01-20 15:27:08De la: 9am_1224, la data 2013-01-20 15:09:14De la: 9am_1360, la data 2013-01-20 01:34:33De la: Black_Friday, la data 2013-01-20 01:20:35Daca am comis o eroare si am jignit sau nedreptatit degeaba pe cineva, imi voi cere scuze, dar intai trebuie sa se dovedeasca ca eu am gresit.
...tuturor!
.
eu nu prea intru la politice.... si nici cu Base nu tin
iar despre:
"... am depasit cu discutiile mele nivelul unanim acceptat de blablablauri si chefuri pe masa, sub masa , in care Daniela era regina balului ? "
.....aici e toata sfaraiala... nu suportai tu sa fiu eu "regina balului", este?
La ce nivel de discutii ai ajuns doamna?? Ai spus undeva ca barbatul nu se cucereste cum fac eu.... cu pe masa si sub masa, in pijama sau cu poezii erotice...ci cu mancare, multa mancare..... Din acel moment ai inceput sa inviti lumea la cafele, sa amenajezi "localul", sa faci de mancare, multa mancare....adica blablauri de celelalte.... Eu ce sa zic?...ca ai aplicat tactica ta, doar-doar vei demonstra si demonta. Treaba ta... Dar nu cred ca asta reprezinta un nivel mai ridicat al discutiilor ci doar modul in care sperai sa remarce lumea, ca ai niste calitati muuuuuuuult superioare fata de ale mele.
Dar odata cu asta ti-ai aratat si defectele.....nu mai spun de fair play.
Oricum, de la mine, succes mai departe!....
In ce ma priveste, majoritatea a inteles ca joc un rol si tin la gluma, astfel incat lumea sa nu se simta constransa in chingile protocolare. Ca de astea suntem satui...
DE CE te Minti tu singura, Soro ?
discutia despre dragostea care trece prin burta si pe care TU ai deturnat-o asa cum faci de obicei , spre egocentrismul tau , s-a purtat pe Bilantul amoros al lui @ Coseceleste , adevarat ? Cind a fost lansat acel topic ? dupa anul nou, deci acu' cit timp, ca azi suntem abia in 21 ?
de cit timp " gatesc" , decorez de Mos Niculae , de Mos Craciun ,de Revelion si invit lumea in Cafenea, Daniela ? doar de 2-3 saptamini ? haide , fii onesta si recunoaste ca tocmai asta te-a enervat : ca ursuletii de pe pijama n-au mai prea fost la mare cautare , inca haaaaat , de cind l-am strigat pe @Silver sa vie acasa la sotia pe care declara  ca o iubeste foarte mult !
de altfel, Soro draga, eu nu postez seara, decit in mod exceptional...la ora 18-19 ies de pe forum si in rest iti apartine tie si poti sa faci ce vrei ! te-am oprit eu vreodata ? cum ?
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2013, ora 16:48
De la: 9am_1308, la data 2013-01-22 16:07:36
pardon, CLONA ! te straduiesti atit de tare sa te dai Mytcor si-n parte reusesti, incit vorbesc doar ptr. unul si pricepeti amindoi ! e bine ?
|
Fosta membra 9am.ro
252 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2013, ora 16:50
|
Fosta membra 9am.ro
195 mesaje
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2013, ora 17:00
De la: 9am_894, la data 2013-01-22 16:50:09De la: 9am_1308, la data 2013-01-22 16:23:58De la: 9am_1224, la data 2013-01-22 16:12:17De la: 9am_1308, la data 2013-01-22 16:07:36
bine ma... Eleno!!
bine c-ai specificat c'acush zicea gabigabi ca esti clona lui Nuti /spaima 9am !
poi,vezi,de-asta mi-e frica,pt ca eu sunt prietena cu Nuti.Mergem la coafor,la o placinta cu carne da porc,la epilare.Mi-e sa nu ma dea de gol ,de ca plin am eu grija
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2013, ora 17:34
De la: 9am_1308, la data 2013-01-22 17:00:21De la: 9am_894, la data 2013-01-22 16:50:09De la: 9am_1308, la data 2013-01-22 16:23:58De la: 9am_1224, la data 2013-01-22 16:12:17De la: 9am_1308, la data 2013-01-22 16:07:36
bine ma... Eleno!!
bine c-ai specificat c'acush zicea gabigabi ca esti clona lui Nuti /spaima 9am !
poi,vezi,de-asta mi-e frica,pt ca eu sunt prietena cu Nuti.Mergem la coafor,la o placinta cu carne da porc,la epilare.Mi-e sa nu ma dea de gol ,de ca plin am eu grija
asaaaa, te-ai deznumerotat ! ok !
si acu' ce faci, te reintrupezi in Nuti ?
|
Fosta membra 9am.ro
59 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2013, ora 17:45
De la: gabigabi2, la data 2013-01-22 17:34:59De la: 9am_1308, la data 2013-01-22 17:00:21De la: 9am_894, la data 2013-01-22 16:50:09De la: 9am_1308, la data 2013-01-22 16:23:58De la: 9am_1224, la data 2013-01-22 16:12:17De la: 9am_1308, la data 2013-01-22 16:07:36
bine ma... Eleno!!
asaaaa, te-ai deznumerotat ! ok !
si acu' ce faci, te reintrupezi in Nuti ?
Nuuu,in niciun caz,eu si Nuti suntem doua persoane distincte  si eu tin la asta
Sunt numai douã moduri în care poþi reuºi în lume: prin deºteptãciunea ta sau prin prostia altora. (Jean de la Bruyere)
|
|
|