Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 17:54
De la: _Ingrid, la data 2013-01-08 17:46:43De la: gabigabi2, la data 2013-01-08 17:36:27De la: 9am_1266, la data 2013-01-08 17:07:24Gabi,ori n-ai citit cele 2 pagini?ori e greu de inteles,ori ti-e greu sa recunosti,ori incerci sa ambalezi intelesul tau intr-o alta haina care sa te scoata din necaz.Te pomenesti ca nu poti sa-ti ceri iertare?In lista ta de "aduceri aminte""am remarcat vreo 3-4 nume pe care le incadrezi la"pagube colaterale " si in niciun caz la "victime"".Sigur cred ca n-am citit eu cu atentie,sau cel mai corect :n-am nteles bine! offff hai sa fie cum spui tu si sa fie pace ! miine pun de cafea la prima ora si cite un ceai cu rom si lamiie ptr. Doruleata si ptr. Myriam Daniela si-i asteptam pe domnii barbati sa ne tina companie !
|
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 17:54
De la: 9am_1266, la data 2013-01-08 17:51:28De la: _Ingrid, la data 2013-01-08 17:31:35De la: 9am_1266, la data 2013-01-08 17:28:19..un gand simplu si modest cam pe unde ar putea fi plasat? Tribunalul l-am sugerat celor care judeca pe altii, eu nu fac asta. Perlele..ehh...de perle mi-ai amintit tu
Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 17:57
De la: gabigabi2, la data 2013-01-08 17:54:33De la: _Ingrid, la data 2013-01-08 17:46:43De la: gabigabi2, la data 2013-01-08 17:36:27De la: 9am_1266, la data 2013-01-08 17:07:24Gabi,ori n-ai citit cele 2 pagini?ori e greu de inteles,ori ti-e greu sa recunosti,ori incerci sa ambalezi intelesul tau intr-o alta haina care sa te scoata din necaz.Te pomenesti ca nu poti sa-ti ceri iertare?In lista ta de "aduceri aminte""am remarcat vreo 3-4 nume pe care le incadrezi la"pagube colaterale " si in niciun caz la "victime"".Sigur cred ca n-am citit eu cu atentie,sau cel mai corect :n-am nteles bine! Ganduri bune la toata lumea!!! Fug ca vine mama, si daca intarzii, e in stare sa ma altoiasca si la varsta asta
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 17:59
De la: _Ingrid, la data 2013-01-08 17:53:29De la: nastasemihail, la data 2013-01-08 17:51:46De la: _Ingrid, la data 2013-01-08 17:39:54De la: XYW, la data 2013-01-08 17:36:47 La noi s-au schimbat vreo 7-8 in 12 ani. Dar nu cu clante. Nici scandaluri macar. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 18:01
De la: _Ingrid, la data 2013-01-08 17:57:27De la: gabigabi2, la data 2013-01-08 17:54:33De la: _Ingrid, la data 2013-01-08 17:46:43De la: gabigabi2, la data 2013-01-08 17:36:27De la: 9am_1266, la data 2013-01-08 17:07:24Gabi,ori n-ai citit cele 2 pagini?ori e greu de inteles,ori ti-e greu sa recunosti,ori incerci sa ambalezi intelesul tau intr-o alta haina care sa te scoata din necaz.Te pomenesti ca nu poti sa-ti ceri iertare?In lista ta de "aduceri aminte""am remarcat vreo 3-4 nume pe care le incadrezi la"pagube colaterale " si in niciun caz la "victime"".Sigur cred ca n-am citit eu cu atentie,sau cel mai corect :n-am nteles bine! Banuiam eu ca va altoiti unul pe altul, in familia voastra.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 132 mesaje Membru din: 6/01/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 18:02
De la: _Ingrid, la data 2013-01-08 17:57:27De la: gabigabi2, la data 2013-01-08 17:54:33De la: _Ingrid, la data 2013-01-08 17:46:43De la: gabigabi2, la data 2013-01-08 17:36:27De la: 9am_1266, la data 2013-01-08 17:07:24Gabi,ori n-ai citit cele 2 pagini?ori e greu de inteles,ori ti-e greu sa recunosti,ori incerci sa ambalezi intelesul tau intr-o alta haina care sa te scoata din necaz.Te pomenesti ca nu poti sa-ti ceri iertare?In lista ta de "aduceri aminte""am remarcat vreo 3-4 nume pe care le incadrezi la"pagube colaterale " si in niciun caz la "victime"".Sigur cred ca n-am citit eu cu atentie,sau cel mai corect :n-am nteles bine! Ce scuza buna! Si eu fug,dar pe alt topicsi revin
Omul vede in exterior ceea ce il framanta in interior.
Emil Cioran
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 18:02
De la: gabigabi2, la data 2013-01-08 17:54:33De la: _Ingrid, la data 2013-01-08 17:46:43De la: gabigabi2, la data 2013-01-08 17:36:27De la: 9am_1266, la data 2013-01-08 17:07:24Gabi,ori n-ai citit cele 2 pagini?ori e greu de inteles,ori ti-e greu sa recunosti,ori incerci sa ambalezi intelesul tau intr-o alta haina care sa te scoata din necaz.Te pomenesti ca nu poti sa-ti ceri iertare?In lista ta de "aduceri aminte""am remarcat vreo 3-4 nume pe care le incadrezi la"pagube colaterale " si in niciun caz la "victime"".Sigur cred ca n-am citit eu cu atentie,sau cel mai corect :n-am nteles bine! Sa nu te bazezi pe mine. Sinteti o bisericuta din care m-ati exclus. Si tu esti cauza. Dar nu-mi pare rau, fiindca invat cit traiesc. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 18:27
Beeeiiii!!!!!!!...Imi patineaz ochii pe ecran de atatea pupaturi ...mai ales dupa cheful de aseara..abia m-am dres cu zama de curechi
sunteti pusi pe postat nu gluma.Alerg disperat sa va prind din urma...Si saracu cainele meu sughite cat il pomeniti O perla: cand vezi ca ai aceiasi parere cu majoritatea e bine sa mai reflectezi odata.....M.Twain
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
myriam_bozen 4016 mesaje Membru din: 7/03/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 18:44
De la: giovausaro, la data 2013-01-08 18:27:30Beeeiiii!!!!!!!...Imi patineaz ochii pe ecran de atatea pupaturi ...mai ales dupa cheful de aseara..abia m-am dres cu zama de curechi Saluta cainele din partea mea...si tie...
|
Fosta membra 9am.ro 1281 mesaje Membru din: 30/12/2012 Oras: Iasi |
Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 19:25
De la: gabigabi2, la data 2013-01-08 13:48:59buuun. te-am "ascultat", Daniela ! 1."...am o virsta, am adunat multa experienta si am avut de'aface cu multi oameni din diverse domenii, de pe acolo pe unde m-au dus preocuparile mele : teatru si am jucat teatru ; film si am jucat si-n filme ; am dat cu nasul si pe la yoghini ca sa-i inteleg cine sunt si ce vor ; am fost in tinerete intr-un cenaclu SF si am si scris ; cenaclu literar si am si scris eseuri si mi s-au si publicat ..... Nu crezi ca-n urma acestor preocupari orizontul meu e ceva mai departe ca al tau, de ex.?..." Acum inteleg, de unde atata “teatru” la tine… exprimari pompoase, dramatice…. Ti-ai facut cv-ul artistic? De ce? Stii tu ce experiente am acumulat eu? Nu suporti in preajma ta persoane cu o experienta inferioara? Nu ma intereseaza distanta pana la orizonturi, dar daca al tau e mai departe, inseamna ca esti mai inalta. Ai spus ca nu-ti place poezia...ok. Singura activitate care-ti lipseste din palmares este poezia. Consideri ca aprecierile pe care le-am primit eu, pe aceasta tema, au fost exagerate, in timp ce activitatile tale nici n-au fost bagate in seama? Ti-au adus mahniri si daune sufletesti? Nu am nicio vina in asta, nu eu decid ce impact au expunerile noastre pe forum (e valabil si pentru punctul 2) 2."...am adus in discutiile de pe pe acest forum cite un pic din de toate cele insirate mai sus ....v-a interesat ? nu prea spre deloc ! s-a ridicat discutia vreodata la alt nivel decit cel al discutiilor de la portita ?..." Daca voiai sa abordezi acele subiecte, deschideai topice tematice. Cine era interesat intra si dezvolta. Daca voiai nivel ridicat al discutiilor, intrai pe topice cu nivel ridicat al discutiilor "La portita" sta cine vrea sa-si aeriseasca creierii dupa o zi de munca, de stres, de alergatura, unde sunt discutii lejere, deconectante.3."...DE CE VREI sa ma-nghesui in patucul tau cel strimt , al vostru, doamna PROCUST ? chiar nu v-ati prins ca sunt de alt calibru ? daca eu te contrariez pe tine, fii sigura ca tu m-ai lasat perplexa cu lejeritatile tale ! ..." Nu te-am obligat niciodata sa stai la taclale derizorii, sa scrii retete culinare, sa deretici prin "cafenea" sau pe alte forumuri. Singura mea dorinta a fost sa ACCEPTI ca ai inteles gresit o fraza, o gluma, ca ai citit in graba, ca sustii o eroare, inainte de a te documenta, ....sau ca te-ai exprimat gresit. Oricine greseste, dar tu nu recunosti. Daca esti de alt calibru si te consideri superioara, trebuia sa stii deja ca pe siteuri si forumuri intra oameni de toate calibrele. Daca ti plac, vorbesti cu ei, nu-ti plac, discuti doar cu cei de calibrul tau, doamna Gabi. 4. "...- cit despre textul lui Mihail deci, nici acum NU ai inteles absurdul contrei tale ? eu mi-am exprimat o parere si i- am pus lui o intrebare si tu te-ai repezit la mine , de ce ? ca vedeam ce Nu vezi tu ? asta-i buna, chiar buna de dat ca exemplu de respectare a libertatii de gindire a altuia ! ..." Tu nu i-ai pus lui Mihai nicio intrebare. Ai afirmat, intr-o discutie cu Musetel, ca, citez: “daca citesti un pic mai atent textul de mai sus, ai sa remarci o chestie contradictorie” Eu am intrebat, citez: “ Unde-i contradictia?” O intrebare poate fi confundata cu repezitul la cineva? Iar ajungem la interpretari pe care le dai dincolo de cuvinte. Te-ai simtit atacata, ofensata si i-ai spus lui Musetel, citez: “ m-a facut harcea-parcea ca raspund aiurea , desi a citit cu atentie.... oricum, mare e antipatia ei ptr. mine, daca a tacut atita timp, ocolindu-ma si a iesit din "mutenie" doar ca sa ma taxeze ! “…. “ma intriga si minuneaza cum ne poate orbi facindu-ne sa ne pierdem autocontrolul , ranchiuna fata de cineva ! “ Si ai precizat:citez: “cind am spus de harcea-parcea am folosit o expresie mai nostima ca sa maschez neplacerea provocata de intrebarea ta ironica” Intrebarea mea nu era ironica, era o intrebare, ca orice intrebare, seaca, scurta, clara. TU voiai ca Mihai sa fi tinut cu cel oropsit, din povestea lui. Contradictia era in mintea si sufletul tau. Ai asimilat expresia “a te baga in cearta altora” cu “a-i impcaca”. A TE BAGA IN CEARTA inseamna sa tii ori cu unul, ori cu altul, ori nici cu unul, nici cu altul, dar sa intri in discutia partilor implicate. Eu asta am vrut sa-ti dai seama atunci, dar n-am reusit, pentru ca te-a iritat prezenta mea (eu, care nu sunt de calibrul tau), si ai dus conversatia pe alt fagas. Tot pe acea postare a mai fost, citez: Musetel: “Urasc cerrturile. Si nu stiu sa ma cert! Stiu doar sa ma apar daca ma simt oarecum tinta sagetilor veninoase…” Iar tu dai citat si spui, citez: gabi: “tu cind esti acuzata pe nedrept, nu incerci sa lamuresti lucrurile ? te pui intr-un colt si plingi ? sa mor ca nu cred !” Daniela: “Tu pui intrebari dupa raspuns?” Tot legat de asta,…citez: gabi: “desi eu eram in discutie cu Musetica si nu cu Ingrid, asa cum ti s-a parut, inselindu-te !” gabi: “…basca faptul ca eu vorbeam cu Musetica ,adresindu-i o intrebare si Daniela ma ia peste picior, avind impresia ca -i vorbesc lui Ingrid si, desi eroarea este a ei, tot eu trebuie sa recunosc ca am gresit ! ce-am gresit ?” Si ce daca am scris "Ingrid" in loc de "Musetel"? Incercai sa duci discutia in alta parte, ca sa zici ca eu n-am citit bine. Insistai in treaba asta, ca sa te disculpi.Intrebarea ta este sub un citat. Il vede oricine. Si indiferent cui te adresai, tot inutila era. 5. ”…cit despre raspunsul lui Myriam si aici e o nostimada : " Crezi ce vrei " zice ea , dar isi aduce perfect de bine aminte de discutie si de reprosul meu ca m-au uitat inchisa-n pivnita ....dar a crezut ca-i vorba despre ciinele lui Giova.... raspunsul a fost minunat ! …” Nu cunosc dialogul, dar ma surprinde ca o scena de teatru, imaginata pe forum, cu actori virtuali, poate fi motiv de repros, asupra unei persoane pe care ai cunoscut-o si in real, care n-a suparat niciodata pe nimeni. Sunt sigura ca a fost o gluma, intr-o joaca virtuala. 6. “…m-am RAZBUNAT ? pe cine m-am razbunat ca nu mi-a tinut partea in discutia cu tine , pe Ingrid , asta vrei sa spui ? da, de durut m-a durut, dar asta-i altceva ! nici pomeneala , e o falsa impresie ca multe altele ! n-am nevoie sa-mi tina parte nimeni ,caci stiu sa ma apar singura ....dupa cum am spus deja : sunt de alt Calibru ! nu reprosez nimanui ca-mi ingradeste sclipirea , ca vrea sa domine topicul ,asa cum ai facut tu si nefiind in stare sa-mi controlez nervii ,sa-mi sterg contul!...” Citez: 8.12.12 gabi: in clipa de fata sunt total bulversata de postarile tale din Crisma ! am primit din partea multora dintre voi o groaza de cuvinte grele : baba, hoasca, ciuma rosie , cotoroanta....mi s-a reprosat ba una- ba alta si niciodata n-am raspuns cu aceeasi masura , desi m-a socat ca pe voi nu v-au derajat toate acele cuvinte care Nu aveau nicum legatura cu ideea ce se dezbatea....de unde am inteles ca ati fi de acord cu ce mi se spune, devreme ce nici-unul nu a protestat ! mi-ati facut observatie de cum gindesc, de cum scriu, desi eu NU mi-am permis asa ceva NICIODATA fata de voi. Citate: 9 Decembrie 2012, Gabi: eiii, Sanducule, asta-i fraza pe care eram curioasa sa vad daca apare, ca semnal de la prietenii mei ca, indoiala exprimata ieri, aici, are temei ! Ingrid: Indoiala? Mi-a scapat...iaca o cafeluta, nici prea prea nici foarte foarte, sa iti cada bine fara sa faca rau! gabi: himmmm.....am scris cu atita durere si tie ti-a scapat ! nefericita asta de situatie care a dus la atita discutie, cu ce a spus Daniela pe topicul " A" , cind s-a retras, nu ti-a adus aminte de o alta discutie, cu aceleasi acuze, dar fata de altcineva si cind s-a mai retras o data ? Ingrid: Am crezut ca te adresezi Anei, nu noua - pentru ca daca te uiti mai atent observi ca sunt foarte putine persoanele care si-au permis sa-si dea cu parerea despre conflictul cu Daniela si nu e cazul sa generalizezi...nu ma astept la asa greseala din partea ta. Gabi: nu, prin intermediul ei m-am adresat tuturor, punind o intrebare mai mult sau mai putin glumeata, cu referire la un vechi banc, asteptind reactia voastra ....dar, nu mai conteaza ! Cuvintele adresate lui Ingrid (nu doar in citatele de mai sus),care te-a sustinut intotdeauna, pe care deasemeni ai cunoscut-o personal si o considerai prietena, au sunat a razbunare. Daca voiai sa-i atragi atentia cu ceva, puteai sa i-o spui in particular. Dar dorinta de a bate seaua ca sa priceapa calul, a fost mai apriga. In incheiere, niste franturi de discutii care au avut loc in decursul timpului: 26.09.2012 Daniela la mine, orice spun da urat .... gabi: asta cam asa este : si poeziile tale , TOATE, cu tenta sexuala , ca si invitatiile tale, directe- prea directe, imi dau urit ! Ingrid: Are poezii superbe, de-ti rup inima. flecareala asta cu baietii e doar asa, sa se distreze. Sunt sigura ca la o intalnire comuna v-ati intelege de minune si m-ati marginaliza pe mine Gabi: despre ideea Ingridutei ca ochi in ochi ne-am intelege foarte bine, ntzzz, nu cred ....avem o arecare incompatibilitate si dialogul cu tine e cam bolovanos , basca faptul ca- asa imi pare mie - ca iti place sa fii centrul atentiei Tuturor barbatilor dintro societate si daca nu esti bagata-n seama te bosumfli si strici petrecerea Daniela: mda.... de aia nu ne-am intelege...ca vreau eu sa fiu in centrul atentiei, cu stilul meu bolovanos gabi: chiar sa nu fii inteles ce-am spus ? dialogul MEU cu tine e bolovanos si merge greu....in rest, chestia cu centrul atentiei, e cu totul separat ....hai, zi-i ca nu-i asa ?! 4.12.2012 Gabi: tu esti regina neincoronata a poeziei erotice si orice domn a fost si e o sursa de inspiratie ptr. tine si asta-i atuul tau ! 4.12.12 Daniela Sirul antipatiilor l-ai deschis tu. Mi-ai spus ca nu suporti varsatorii, apoi ca stau prea mult in fata si vreau sa acaparez interesul. Te eclipsam? Te-am lasat sa umpli forumul in continuare. Eu am postat tot mai rar, nu am mai facut glume deocheate, am evitat dialogurile cu tine, dar vad ca nici asta nu te satisface. Gabi: CIND am spus eu ca stai prea mult in fata, Soro ? Doaaamne fereste, asta-i o inventie de'a ta gabi: v-am acuzat eu vreodata, pe vreunul dintre voi ca vreti sa-mi luati fata ? ca vreti voi sa straluciti 5.12.2012 gabi draga mea, Anuta ....iarta-ma, dar Dreptate nu inseamna a-l obliga pe cel nedreptatit- tot pe el- sa-si ceara scuze.... nu-i normal , intelegi ? 2.01.2013 Daniela: Recunoastem si corectam. Dar cum te stiu, tu nu prea recunosti, ba din contra, sustii pana in panzele albe ca esti persecutata. Om trai si om vedea. Gabi: PERSECUTATA ? am spus eu vreodata asta ? nu-mi aduc aminte de asa ceva Daniela: n-am dat citat...am rezumat o stare. 2.01.2013 Daniela: eu te-am iubit....dar ti s-a acrit de mine gabi: JUR ca nu-i adevarat ....nu e ADEVARATA impresia asta a ta... Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
Fosta membra 9am.ro 1281 mesaje Membru din: 30/12/2012 Oras: Iasi |
Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 19:34
De la: 9am_1282, la data 2013-01-08 15:57:24Alergam desculti prin cuvinte, de aceea ne simtim sufletul adeseori ranit… Bine ai revenit, Doruletz!!!!
Daniela
|
|
Fosta membra 9am.ro 11 mesaje Membru din: 8/01/2013 |
Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 19:38
De la: gabigabi2, la data 2013-01-08 17:36:27 Buna seara! Doamna Gabi, unde anume din cele 5-6 pagini pe care le-ati citit, in discutia mea cu Myriam se face vreo referire la dvs. sau la vreuna din postarile dvs.??? Faptul ca ati avut o perceptie eronata asupra discutiei noastre, nu ne face automat vinovate! Nu am pretentia sa va cereti scuze si nici sa recunoasteti ca ati fost tot timpul in eroare. Postarile vorbesc de la sine. Niciodata de cand sunt pe acest forum nu am "altoit" pe nimeni, ci dimpotriva, am incercat sa aplanez anumite discutii purtate in contradictoriu! Daca am jignit pe cineva a fost fara intentie si-mi cer scuze persoanelor lezate! Numai varza si cainele lui Giova sunt de vina pentru toate aceste discutii sterile! Imi pare rau ca s-a ajuns aici si imi pare rau ca ati mocnit atata amar de vreme! Si cel mai rau imi pare ca nu o cunoaste nimeni pe Doruletz! O seara buna tuturor! Raporteaza abuz de limbaj
Doruletz
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 19:54
De la: 9am_1282, la data 2013-01-08 19:38:43De la: gabigabi2, la data 2013-01-08 17:36:27 Sunt foarte curios acum,daca dupa atata tur de forta cu stenograma procesului,nu cumva Gabi sa apara cu recuzita din dotare si sa vina cu un scenariu de-l lasa si pe Corutz cu buza umflata!N-a spus dumneaei ca a scris si ceva SF?
Emil Cioran
|
|
Fosta membra 9am.ro 1113 mesaje Membru din: 7/01/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 20:04
Cand incepe procesul,dovezile vad ca exista?!
Anubis
|
|
myriam_bozen 4016 mesaje Membru din: 7/03/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 20:08
De la: myriam_bozen, la data 2012-09-27 16:14:32De la: Doruletz68, la data 2012-09-27 15:32:18De la: myriam_bozen, la data 2012-09-27 15:03:47De la: Doruletz68, la data 2012-09-27 14:58:15Nu m-am pitit...stau pe bara...si la propriu si la figurat... Am cautat dialogul si am gasit... undeva pe la pagina 1296. Dorulet... si mie imi lipsesti.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 20:15
De la: myriam_bozen, la data 2013-01-08 20:08:17De la: myriam_bozen, la data 2012-09-27 16:14:32De la: Doruletz68, la data 2012-09-27 15:32:18De la: myriam_bozen, la data 2012-09-27 15:03:47De la: Doruletz68, la data 2012-09-27 14:58:15Nu m-am pitit...stau pe bara...si la propriu si la figurat... Au fetele astea un talent la diversiune,de zici ca nu-i adevarat.Aici se spune ,se demonstreaza,unaa -alta si vine cineva asa ca o floricica si intreaba pe deasupra tuturor:"da'cafea nu mai este"?
Emil Cioran
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 20:23
Gabi,din citarile postate eu inteleg ca ai un mare talent irosit sau incorect valorizat in arta dramatica .Tu dramatizezi totul.Te simti intepata de cea mai mica atingere si pretinzi ca altii nu te apreciaza la adevarata ta valoare,ca tu faci totul sa fie bine si cate o persoana ingrata(observ ca nu este intotdeauna aceeasi)vine si rastoarna munca ta de Sisif.Pana aici am inteles bine?
"Drumul spre iad e pavat cu bune intentii".
Emil Cioran
|
|
Fosta membra 9am.ro 939 mesaje Membru din: 4/11/2012 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 20:33
Buna seara Cafenelei si celor care mai sunt prin ea.
Mai intai bun venit Doruletz! Am citit ultimele postari. recunosc faptul ca nu prea ma bag in can-can-uri nici pe forum nic la TV. De aceea nici nu urmaresc toate topicurile, mai ales cu miros de galceava si fara noima. Poate singurile lucruri pe care le-am putea impartasi ar fi; calitatile sufletesti, spiritul de umor si mai putin etalarile de specializari, realizari personale, autoevaluare. Acolo unde am costatat intoleranta, am avertizat dar m-am si retras pentru a evita a fi stropit.... putinele topicuri interesante, exceptie celor politice, devin din ce in ce mai putin populate si neinteresante. Poate ca intelepciune fiecaruia va triumfa si ca cel mai mare respect este respectul de sine, pentru a putea fi respectat. Si as mai preciza faptul ca inspiratiile mele n-au fost date de nici un avatar oricare ar fi fost el. ci de tentatia de a ma amuza si daca a fost un amuzament si pentru alte persoane acest lucra m-a antrenat. O seara buna cu ganduri pozitive! O aduce un zambet, zambetul aduce armonia, armonia inalta sufletul.
Omul fericit este acela care stãpâneºte ºi munca, ºi dragostea.-Sigmund Freud
Stai departe de oamenii care îþi micºoreazã ambiþia. Oamenii mici întotdeauna fac asta. Cei cu adevãrat mari te fac sã te simþi cã ºi tu poþi deveni mare.-Mark Twain
|
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 20:34
De la: 9am_1266, la data 2013-01-08 20:23:34Gabi,din citarile postate eu inteleg ca ai un mare talent irosit sau incorect valorizat in arta dramatica .Tu dramatizezi totul.Te simti intepata de cea mai mica atingere si pretinzi ca altii nu te apreciaza la adevarata ta valoare,ca tu faci totul sa fie bine si cate o persoana ingrata(observ ca nu este intotdeauna aceeasi)vine si rastoarna munca ta de Sisif.Pana aici am inteles bine? Dar tu cine esti de fapt? O cunosti pe Gabi? Le cunosti pe celelalte doamne, pe Daniela, Musetica, Doruletz, etc? Esti mai vechi pe forum si ti-ai schimbat contul? Sunt doua variante, in functie de ce raspunzi: 1. Daca ai mai fost pe forum, esti in culpa pentru ca nu iti dezvalui identitatea, avand ceva de ascuns, probabil. 2. Daca abia acum ai picat, de cateva zile, esti penibil. Te amesteci in niste discutii ca musca in lapte, adica fara sa cunosti datele problemei si doar din pornirea atator gura-casca de care nu ducem deloc lipsa, genul acela de precupete care se opresc in mijlocul drumului si se baga intr-o cearta in care nu sunt implicate. Lasa-le frate sa-si desluseasca singure conflictele si nu te amesteca acolo unde nu-ti fierbe oala! Eu le stimez pe toate si nu ma amestec, pentru ca ele se cearta, se impaca si tu care ai avut o mancarime undeva ca sa te bagi, o iei dupa aia pe cocoasa de la toate. Si nu zic ca nu ai merita-o! Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 20:38
|
|
Fosta membra 9am.ro 11 mesaje Membru din: 8/01/2013 |
Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 20:45
De la: Black_Friday, la data 2013-01-08 20:34:43 Buna seara, Black! Eu nu ma cert cu nimeni!!! Imi pare rau ca asta ati inteles! Daca nu eram acuzata pe nedrept, nici nu as fi sos capul din cutia unde stateam ascunsa! Nu vreau sa reprosez nimanui nimic, pur si simplu vreau sa-mi demonstrez nevinovatia! Raporteaza abuz de limbaj
Doruletz
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 20:51
De la: Black_Friday, la data 2013-01-08 20:34:43De la: 9am_1266, la data 2013-01-08 20:23:34Gabi,din citarile postate eu inteleg ca ai un mare talent irosit sau incorect valorizat in arta dramatica .Tu dramatizezi totul.Te simti intepata de cea mai mica atingere si pretinzi ca altii nu te apreciaza la adevarata ta valoare,ca tu faci totul sa fie bine si cate o persoana ingrata(observ ca nu este intotdeauna aceeasi)vine si rastoarna munca ta de Sisif.Pana aici am inteles bine? Nu inteleg de ce imi spui mie sa nu ma amestec,in schimb tu te amesteci crezand ca ma cunosti pe mine.N-are importanta ca am stat pe tusha,pot si am dreptul,citind sa-mi exprim opinia.Este interzis?Ti-am interzis eu ceva?Avem libertate de opinie.Nu te-am jignit si nu inteleg de ce ma jignesti gratuiit.Am sa-ti dau un citat de Emil Cioran pe care am vrut sa mi-l pun ca motto insa nu pot accesa setarile profilului:"Ochiul omului vede in exterior ceea ce il framanta in interior">Nu sunt precupeata.Uita-te-n gradina ta.
Emil Cioran
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 20:52
Si eu sint nevinovat,
curat, luminat ca din masina de spalat tunat, Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 20:52
De la: nastasemihail, la data 2013-01-08 20:38:04 Raporteaza abuz de limbaj
Emil Cioran
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 20:55
Noi intre femei nu ne bagam.
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 21:04
De la: nastasemihail, la data 2013-01-08 20:55:57Noi intre femei nu ne bagam. Ba io ma bag ca e haios da am o intrebare :Danieloooo , eu sunt de calibrul tau?
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 21:05
De la: 9am_1266, la data 2013-01-08 20:51:47De la: Black_Friday, la data 2013-01-08 20:34:43De la: 9am_1266, la data 2013-01-08 20:23:34Gabi,din citarile postate eu inteleg ca ai un mare talent irosit sau incorect valorizat in arta dramatica .Tu dramatizezi totul.Te simti intepata de cea mai mica atingere si pretinzi ca altii nu te apreciaza la adevarata ta valoare,ca tu faci totul sa fie bine si cate o persoana ingrata(observ ca nu este intotdeauna aceeasi)vine si rastoarna munca ta de Sisif.Pana aici am inteles bine? Ai dat de ....te-ai pus cu preshu"......forumului
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 21:06
De la: giovausaro, la data 2013-01-08 21:04:26De la: nastasemihail, la data 2013-01-08 20:55:57Noi intre femei nu ne bagam. Bei....pe ce lume traiesti? Doamna gabi este cu calibrele.....
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 21:11
Clona....DEX a la 9am..... 1.cel care mai are un avatar 2.cel care nu mai are,dar a fost si apare..... fara sa-l anunte pe presedintele forumului
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2013, ora 21:14
De la: _KARPOV, la data 2013-01-08 21:06:37De la: giovausaro, la data 2013-01-08 21:04:26De la: nastasemihail, la data 2013-01-08 20:55:57Noi intre femei nu ne bagam. Ma iertati da' io-s reglabil ...pot sa ma recalibrez in functie de...Alezaj
|
|
|

hai sa fie cum spui tu si sa fie pace !
interpretare.acolo poti sa culegi perle frumoase daca esti atentDupa aia poti sa mergi asa impaunata si la tribunalul virtual.Cu perle.Neaparat cu perle.E un must have.
sunteti pusi pe postat nu gluma.Alerg disperat sa va prind din urma...Si saracu cainele meu sughite cat il pomeniti
deci, nici acum NU ai inteles absurdul contrei tale ? eu mi-am exprimat o parere si i- am pus lui o intrebare si tu te-ai repezit la mine , de ce ? ca vedeam ce Nu vezi tu ? asta-i buna, chiar buna de dat ca exemplu de respectare a libertatii de gindire a altuia !
si mie imi lipsesti....
da am o intrebare :Danieloooo , eu sunt de calibrul tau?
....te-ai pus cu preshu"......forumului
da' io-s reglabil ...pot sa ma recalibrez in functie de...Alezaj