back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 1361 1362 1363 1364 1365 1366 1367 1368 1369 1370 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Noiembrie 2012, ora 19:48

De la: _Ingrid, la data 2012-11-03 19:43:45
De la: Black_Friday, la data 2012-11-03 19:37:34
De la: _Ingrid, la data 2012-11-03 19:01:32Doruletzule, gata, baga nasul aici si alegeti ce piftie doresti, nu stiu de ce nu a iesit transparenta sa se vada si carnita dar e pe acolo...dar placinta de dovleac mi-a iesit delicioasa, am dus pentru toata lumea, si placinta si dovleac copt!

www.9am.ro/comunitate/_Ingrid/poze/show/1/18428/poze-Ingrid.html

Minune!!! Cred ca asa arata Raiul! Mai ca pot sa simt si mirosul.

Sa nu imi spui ca placinta este cu dovleac!
Dar referitor la borcan, ia zi, "ce avem noi aici?"
Ba da, placinta e cu dovleac, asa cum ziceai ca o prepara si doamna Black, la mine e prima incercare

Dar borcanuuuuuul...eei, borcanul este darul primit de la matusa de la tara, pere malaiete peste care s-a turnat tuica bio si ...si ne uitam la ele pana in decembrie, cred ca de Craciun o sa vedem daca e consumabila.

Daca pui pere din astea la salata de fructe, o sa aveti un Craciun foarte vesel!

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2012, ora 19:50

De la: Black_Friday, la data 2012-11-03 19:48:46
De la: _Ingrid, la data 2012-11-03 19:01:32Doruletzule, gata, baga nasul aici si alegeti ce piftie doresti, nu stiu de ce nu a iesit transparenta sa se vada si carnita dar e pe acolo...dar placinta de dovleac mi-a iesit delicioasa, am dus pentru toata lumea, si placinta si dovleac copt!

Ba da, placinta e cu dovleac, asa cum ziceai ca o prepara si doamna Black, la mine e prima incercare

Dar borcanuuuuuul...eei, borcanul este darul primit de la matusa de la tara, pere malaiete peste care s-a turnat tuica bio si ...si ne uitam la ele pana in decembrie, cred ca de Craciun o sa vedem daca e consumabila.

Daca pui pere din astea la salata de fructe, o sa aveti un Craciun foarte vesel!

Geniala idee!!! sunt mare fan salata de fructe, dar cu pere de 25 de grade sau cate or fi, inca nu am facut

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2012, ora 19:53

De la: Black_Friday, la data 2012-11-03 19:47:06
De la: _Ingrid, la data 2012-11-03 19:38:15
Doamna Black se poate lua de mana cu domnul Ingrid, care ma intreba de ce mancam noi subproduse

Subproduse?

Pai romanul a stiut dintotdeauna sa faca din resturile care le ramaneau macelarilor dupa ce transau animalele, mancarurile la care pofteau si neamurile bune, vezi ciorba de burta, tuslamaua, ciorba de ciocanele, ciorba de cozi de vita, piftia, tochitura, etc.
Cateodata ce este ieftin poate sa fie mult mai bun decat ce este scump.

,, Numai regatenii manaca asa ceva, ardelenii mananca mancare adevarata, din produse de calitate... imediat o sa-mi zici ca cea mai buna mancare din lume e borsul.."
.o sa am grija sa nu va vedeti ca iese cu tavaleala

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2012, ora 19:55

De la: _Ingrid, la data 2012-11-03 19:50:52

Geniala idee!!! sunt mare fan salata de fructe, dar cu pere de 25 de grade sau cate or fi, inca nu am facut

E din zona Olteniei tuica sau de la Pitesti? Ca numai acolo se face slaba de o beau si copii sau poti sa iei antibiotice cu ea.

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2012, ora 20:00

De la: Black_Friday, la data 2012-11-03 19:55:50

E din zona Olteniei tuica sau de la Pitesti? Ca numai acolo se face slaba de o beau si copii sau poti sa iei antibiotice cu ea.
De Pitesti oarecum, adica de langa Gaesti. De aia o si refuz cand imi ofera ca sotul are standarde de la palinca in sus
Mi-aduc aminte ca imi dadeau si mie cand eram mica asa cum o beau femeile, adica indoita cu apa si adaugat zahar, direct in pahar..

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2012, ora 20:20

De la: _Ingrid, la data 2012-11-03 19:53:45
De la: Black_Friday, la data 2012-11-03 19:47:06
Doamna Black se poate lua de mana cu domnul Ingrid, care ma intreba de ce mancam noi subproduse

Subproduse?

Pai romanul a stiut dintotdeauna sa faca din resturile care le ramaneau macelarilor dupa ce transau animalele, mancarurile la care pofteau si neamurile bune, vezi ciorba de burta, tuslamaua, ciorba de ciocanele, ciorba de cozi de vita, piftia, tochitura, etc.
Cateodata ce este ieftin poate sa fie mult mai bun decat ce este scump.

,, Numai regatenii manaca asa ceva, ardelenii mananca mancare adevarata, din produse de calitate... imediat o sa-mi zici ca cea mai buna mancare din lume e borsul.."
.o sa am grija sa nu va vedeti ca iese cu tavaleala

Ei, au si ardelenii calitati, dar si defecte. Nu stiu ce pierd daca desconsidera borsul...

Pentru ca astazi ne-am facut de cap si ne-am dedat la atatea bunataturi, (unii dintre noi doar cu imaginatia, dar cred ca si aia ingrasa), hai sa punem capac cu inca o tentatie. Mai umblu iarasi la a doua Biblie a mea si va mai postez una din minunile adapostite in cartea maestrului Radu Anton Roman, MAMALIGA PE PATURI.

"MÃMÃLIGÃ PE PÃTURI
În Maramureº, „Mãmãliga pe pãturi“ este unul din felurile cele mai rãspândit ºi mai înghiþite de urmaºii dacilor liberi (aºa ºtiu, cã Imperiul Roman se prise mai în sud). E uºor de fãcut, gustoasã ºi spectaculoasã. Are numeroase variante – fiecare sat ºi chiar fiecare stânã având reþeta proprie. O sã vã prezint deci câteva posibilitãþi de bazã una mai atrãgãtoare ca alta, de la care s-o luaþi razna, prin gastronomie (ce ziceþi de ideea de GASTROMÂNIE?) cum vã taie capul ºi vã îmburdã creativitatea.

MÃMÃLIGÃ PE PÃTURI I
• 1 kg mãlai • 3 1 apã • 1 lingurã sare
• 100 g unt • 200 g urdã • 200 g caº
• 200 g brânzã burduf • 200 g caºcaval • 200 g smântânã
• 200 g brânzã telemea (un dãrab sau o creastã, cât taie o briºcã iute)
Eventual
• 200 g caº sau caºcaval afumat (în Argeº!)
• Mãmãliga trebuie sã fie ceva mai tare, aºa cã se pun la fiert doar 3 litri de apã ºi o mânã de mãlai
• Când apa începe sã fiarbã se pune sarea ºi apoi se varsã mãlaiul (nu trebuie din cel prea cernut ºi nici fin mãcinat), fãrã sã-1 amestecaþi
• Focul trebuie sã fie potrivit, nici sã clocoteascã apa nebuneºte, dar nici sã stea oglindã
• Dupã vreo douãzeci de minute – unii lasã mãlaiul sã fiarbã astfel ºi o orã, ca la o mãmãligã vârtoasã – se amestecã bine, insistent, pânã nu mai sunt cocoloaºe. ªi gata mãmãliga!
• Dar mãmãliga pe pãturi de brânzã înseamnã cã mai întâi ungem o cratiþã
încãpãtoare sau ceaunul cel mare, cu unt, dar bine de tot, aºa cum
acoperim fiinþa iubitã de reproºuri ºi numeroase pupãturi
• Încingem; când untul curge ºi a bãltit, adãugãm primul strat de mãmãligã, sub 2 centimetri gros
• Apoi se lasã, moale ºi nevinovat, un strat de caº
• Apoi iar mãmãligã, cam 1 cm gros, acum
• Urmeazã telemeaua
• Mãmãligã
• Urdã
• Mãmãligã
• Brânzã burduf
• Mãmãligã
• Caºcaval ºi smântânã („groscior“ i se spune în Maramu). ªi hopa!
• Toatã chestia asta se dã la cuptor (ori la jar) vreun ceas, la foc mic, sã se topeascã încet brânzeturile, sã se pupe cu mãmãliga
Ciobanii argeºeni ºi brãneni fac ºi ei minunea asta, dar îi întind (un strat jos ºi unul la suprafaþã) ºi niºte caº sau caºcaval afumat, sã se bucure tare ºi nãrile,
nu numai ochii ºi gura.
Dacã cineva e vãtãmat de Sân Toader – zi cu virtuþi magice excepþionale – vrãciþa face nouã turte de mãlai, le tipãreºte cu o potcoavã, le descântã ºi le lasã la hotarul dintre douã sate, sã le mãnânce cine le gãseºte cã omul se va vindeca.

MÃMÃLIGÃ PE PÃTURI II
• Mãmãligã (vezi mai sus, la M.P.P. I)
• 150 g slãninã afumatã • 250 g cârnat afumat
• 1 ceapã tocatã (bob de orez) • 1 cãpãþânã usturoi
• 200 g brânzã de burduf • 200 g caº
• 200 g smântânã mai groasã • piper, cimbru, boia
• 50 g pastã roºii • 7 ouã
• 100 ml lapte sau smântânã mai subþire
• 500 g carne de porc tocatã (mare, ca la Viºeu)
• Pe fundul ceaunului se întind felii de slãninã subþiri tare, dar bine afumate,
cã asta dã miros ºi gust iernii geroase dintre munþii transilvani (Marm-oros – munþii de piatrã, cã romanii se grecizaserã cãtre sfârºit)
• Se întinde strat de mãmãligã, 1-2 cm
• Alt strat de 5 ouã, bãtute bine cu lapte sau smântânã subþire ºi cu
brânza de burduf
• Mãmãligã
• Carnea tocatã, amestecatã cu ceapã, piper, boia, cimbru, usturoi ºi pastã de roºii
• Mãmãligã
• Cârnaþi tãiaþi felii
• Mãmãligã
• Ca ultim strat, caº ras bãtut cu 2 ouã ºi smântâna mai groasã
• Se acoperã, se dã la cuptor încins, foc foarte mic, cam 1 orã, apoi încã 10 minute, fãrã capac, sã se rumeneascã
Acest fel nu-l fac ciobanii de creastã, care-s lipsiþi de toate cele ce nu-s de ale brânzii – ci vãlenii bogãtani cu ARO ºi cale bãtutã, ce pot umbla la pivniþi ºi cãmãri.

MÃMÃLIGÃ PE PÃTURI III
• Mãmãliga (vezi M.P.P. I)
• 250 g cârnaþi • 500 g carne tocatã de porc
• 500 ml bulion roºii • piper, sare, cimbru, tarhon, boia
• 5 ouã • 100 ml smântânã
• 200 ml vin alb • 50 ml þuicã tare, „prefriptã“
• 200 g caºcaval • 100 g slãninã afumatã
• 1 ceapã tocatã mãrunt, bob de orez
• 250 g carne de porc conservatã în unturã („confit“!), tãiatã bucãþele
• Se tapeteazã fundul ceaunului cu slãninã
• Se aºterne un prim strat de mãmãligã 1-2 cm
• Se bate bulionul cu ouãle, smântâna, vinul, cu sare, piper, cimbru,
boia, þuicã
• Se toarnã cam o cincime din sos peste primul strat de mãmãligã .
Se întinde un strat de carne „confit“
• Urmeazã mãmãliga, peste care se toarnã iar sos (altã cincime)
• Strat de carne tocatã frecatã cu ceapa tocatã
• Mãmãligã
• O cincime din sos
• Cârnaþi tãiaþi felii
• Mãmãligã
• Ultimul strat, din caºcaval ras, peste care se toarnã sosul rãmas
• Se dã la cuptor, ca mai sus (MPP II)
E o mãmãligã pe pãturi zisã în derâdere „a porcului“, care tot lângã stânile din vãi cu puþinã grãdinã s-a pripãºit; o s-o gãsiþi mai mult în Oaº, pe lângã Tarna – acolo unde þâpuriturile ºi jocul cu nerv primitiv, unicitatea hainelor din satele izolate vin din altã lume, ce a fost ºi despre care n-o sã ºtim niciodatã
mai mult – dar apare ºi în Banatul nordic, spre Moneasa.
De bãut, nu ºtiu ce se poate bea, dacã n-ai horincã de pere ,,puturoase“ de pe valea Ampoiului – nasul se îmbãiazã ºi cântã de bucurie – ca sã dea cep foamei.
N-aº uita nici o Feteascã Albã de Steiniger-Lechinþa, asprã ºi noduros de seacã. Dar sã fie din anii cei buni, ca sã fie vinul bãrbãtesc, cum e ºi încercarea
ºi nu la obraze scorþoase de subþiri. Cã nu oricine duce la M.P.P. I, darmite la
M.P.P. II ºi M. P. P. III mai ales!
Sfânta Maicã Luni, e o turtã de cucuruz (mãlai) mâncatã sacramental de ciobani în Lunea Pãstorilor pentru prosperitatea turmelor de oi (Banat)."

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2012, ora 20:25

De la: _Ingrid, la data 2012-11-03 20:00:59
De la: Black_Friday, la data 2012-11-03 19:55:50

De Pitesti oarecum, adica de langa Gaesti. De aia o si refuz cand imi ofera ca sotul are standarde de la palinca in sus
Mi-aduc aminte ca imi dadeau si mie cand eram mica asa cum o beau femeile, adica indoita cu apa si adaugat zahar, direct in pahar..

Aici sunt de acord cu domnul Ingrid! Si mie imi place tuica tare si parfumata, de prune, caise, pere, nu tescovina. Putina, 50 de ml, doar inainte de masa ca sa rascoleasca stomacul si sa sprijine digestia. Nemtii beau taria dupa masa, ca digestiv.

Fosta membra 9am.ro

4095 mesaje
Postat pe: 3 Noiembrie 2012, ora 20:36

De la: _Ingrid, la data 2012-11-03 18:53:24
Asadar cand ma duc la restaurante cu colegii sau delegatii, daca-i pe banii firmei toti se baga la fructe de mare, Pulpa Cadanei sau mai stiu eu ce sofisticarii, numai eu comand ceea ce nu mananc acasa - fasole sau bulz, daca nu au peste.

salata cu peste afumat.....dar cu aspect si gust de sunca

Fosta membra 9am.ro

4095 mesaje
Postat pe: 3 Noiembrie 2012, ora 20:40

De la: Black_Friday, la data 2012-11-03 19:33:13
Corect! Eu de 1 Decembrie o sa fac ciorba cu "acordeoane" afumate (citat din Daniela) si la felul doi fasole cu ciolan afumat.
Mai greu va fi sa o conving pe domna Black, ca ea zice ca acordeoane afumate cumpara doar tiganii. Dar de ziua nationala tre sa fim mai toleranti cu minoritarii, nu-i asa?

pan' la urma ai facut ciorba aia, cand ai fost la prietenul neamt?...ca nu mai stiu sfarsitul... si daca da....le-a placut?

giovausaro

4610 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Noiembrie 2012, ora 20:49

mdaaa,pofticioase retete de mamaliga..Pa la noi se ungea fundu cratitei(care era o oala mare de fonta)cu unsoare de porc,paturile erau cam la fel da mai impungeam mamaliga din loc in loc cu jumere....da de unde toate soiurile de branza ca aici abia am gasit telemea de la greci ...

Fosta membra 9am.ro

4095 mesaje
Postat pe: 3 Noiembrie 2012, ora 20:52

De la: giovausaro, la data 2012-11-03 20:49:07mdaaa,pofticioase retete de mamaliga..Pa la noi se ungea fundu cratitei(care era o oala mare de fonta)cu unsoare de porc,paturile erau cam la fel da mai impungeam mamaliga din loc in loc cu jumere....da de unde toate soiurile de branza ca aici abia am gasit telemea de la greci ...
imprieteneste-te cu un cioban si zi-i sa-ti faca un cas din lapte de oaie. Pe urma te descurci tu sa-l sarezi, sa-l pui la borcan si sa iasa ca branza de burduf...

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2012, ora 20:53

De la: syster_daniela, la data 2012-11-03 20:40:45
Corect! Eu de 1 Decembrie o sa fac ciorba cu "acordeoane" afumate (citat din Daniela) si la felul doi fasole cu ciolan afumat.
Mai greu va fi sa o conving pe domna Black, ca ea zice ca acordeoane afumate cumpara doar tiganii. Dar de ziua nationala tre sa fim mai toleranti cu minoritarii, nu-i asa?

pan' la urma ai facut ciorba aia, cand ai fost la prietenul neamt?...ca nu mai stiu sfarsitul... si daca da....le-a placut?

Da, ciorba de burta a iesit a'ntaia! Au mancat cate doua farfurii si el si sotia. E drept ca am depasit cu vreo ora si jumatate ora de masa planificata, pentru ca oasele au fiert mai greu si ca le-am aromatizat casa cu mirosul de usturoi, dar a meritat.
Noroc ca am luat si un kil jumate de mici, ca plcam flamanzi de la el. Neamtul, tot neamt si svabii astia sunt scotienii nemtilor. El ne-a tratat cu bere si cu salata de rosii.
Dar poate ca asa e normal si nu ne pricepem noi. La noi daca ai invitati la masa, pregatesti doua zile mancarea de parca faci nunta, sa nu rada invitatii de tine! Si stai cu masa plina, ca sa fie belsug.
Ei am inteles ca nici de Sarbatori nu fac dezmat ca noi. De Craciun e masa cu familia, aproape normala, nu plina de "porcarii", iar de Revelion, mananca seara si dupa miezul noptii se culca.
Noi chefuim pina ne ia cu salvarea.

Fosta membra 9am.ro

4095 mesaje
Postat pe: 3 Noiembrie 2012, ora 21:00

De la: Black_Friday, la data 2012-11-03 20:53:51
De la: syster_daniela, la data 2012-11-03 20:40:45

Da, ciorba de burta a iesit a'ntaia! Au mancat cate doua farfurii si el si sotia. E drept ca am depasit cu vreo ora si jumatate ora de masa planificata, pentru ca oasele au fiert mai greu si ca le-am aromatizat casa cu mirosul de usturoi, dar a meritat.
Noroc ca am luat si un kil jumate de mici, ca plcam flamanzi de la el. Neamtul, tot neamt si svabii astia sunt scotienii nemtilor. El ne-a tratat cu bere si cu salata de rosii.
Dar poate ca asa e normal si nu ne pricepem noi. La noi daca ai invitati la masa, pregatesti doua zile mancarea de parca faci nunta, sa nu rada invitatii de tine! Si stai cu masa plina, ca sa fie belsug.
Ei am inteles ca nici de Sarbatori nu fac dezmat ca noi. De Craciun e masa cu familia, aproape normala, nu plina de "porcarii", iar de Revelion, mananca seara si dupa miezul noptii se culca.
Noi chefuim pina ne ia cu salvarea.
ma bucur ca le-ai aratat ce inseamna roman priceput.
Tot mai frumos e la noi!
Si stii ceva?...daca se nimereste vreun neamt (sau alt strain) la noi cand e vreo petrecere, se antreneaza si face si el ce facem noi, bea, mananca, danseaza, chiuie....si-i place la nebunie Deci nu s-ar spune ca noi suntem anormali, in ochii lor.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2012, ora 21:21

Super buna mamaliga in paturi!!
Varianta light am preparat-o si eu miercurea si vinerea cu niste ani in urma, pe rol de mancare de post pentru socrii mei. Asta insemna un rand de mamaliga, unt, branza de vaci, iar mamaliga, iar branza de vaci, deasupra branza si unt si la cuptor. ...erau catolici, daca nu v-ati prins

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2012, ora 21:25

De la: gabigabi2, la data 2012-11-03 16:15:22
De la: Doruletz68, la data 2012-11-03 15:53:32
De la: gabigabi2, la data 2012-11-03 15:45:28intrebare : de ce se intimpla ca uneori, citind o postare ca cea a lui black., de ex, textul postarii mele sa apara cu caracterele celuilalt, in cadrul postarii lui ? iar altadata, postarea sa apara de sine statatoare, dincolo de cea citata ? stiti cumva care ar fi explicatia ?

Numai nenea Radu cred ca stie misterele Parisului...si eu am patit la fel la postarea mea anterioara...

da, asa-i si-i de mirare ! dar am remarcat si ca la unii postatori, numai asa apar raspunsurile celorlalti , in cadrul postarii lor , adica ! doar la unii !

Gabi ,atunci cand citezi pe cineva si vrei sa postezi ..dai enter si dupa ultimul emoticon al celui care a postat si vrei sa-l citezi .. .si nu-ti mai apare ca fiind in postarea lui .!Si mie mi s-a intamplat si am vazut ca uneori incepeam sa postez punand cursorul in textul celui citat ...sau chiar inaintea unei paranteze ..si aparea ca fiind a lui ..Deci ..esti atenta sa pui cursorul si sa incepi sa scrii dupa ce s-a terminat complet textul celui citat ...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Noiembrie 2012, ora 08:03

De la: _Ingrid, la data 2012-11-03 18:53:24
De la: Black_Friday, la data 2012-11-03 15:30:25
De la: gabigabi2, la data 2012-11-03 14:55:11
De la: giovausaro, la data 2012-11-03 14:44:22buna,buna Ati umplut cafeneaua de mirosne imbietoare,care mai de care...Da la un ciolan afumat cu fasole nu v-ati gandit?Acu plec la job da imi fac timp sa trec prin piata sa iau ceva afumaturi...

hai mai, fasole fie si cu ciolan afumat, simbata sau duminica ? EXCLUUUUS ! asta-i mincare de zi obisnuita , fara prea mari pretentii ....dar simbata si duminica, se face mincare de rasfat , ceva ce nu se maninca in cursul saptaminii si asta ca sa punctez ca-i sarbatoare : e toata familia acasa la masa de prinz ! se bea o tzuicuta de pofta de mincare ....se pune masa frumos , miroase a fripturica sau a snitel ....a cartofii prajiti ....castravetii acri se itesc , picanti, din castron cu marar verde si cuburi de gheata pe ei.... se bea un pahar de vin sau de bere....se face un nani-pui de dupa-masa....dichisuri, care va sa zica !

Ce are fasolea cu ciolan?!! Conteaza sa o prepari cu placere si sa o mananci cu placere, nu ce scrie la eticheta! Pentru mine fasolea cu ciolan, sau varza cu ciolan, este mancare de sarbatoare. Eu mananc ce imi place, nu ce scrie la Codul bunelor maniere.

De acord cu tine, aia-i sarbatoare cand mananci ceea ce-ti place, nu neaparat caviar.
Eu acasa nu fac fasole, varza, mamaliga, adica lucrurile pe care sotul meu nu le poate manca - mamaliga ar putea, dar nu vrea! Daca fac fasole, e in stare sa manance toata oala si apoi doua zile se zvarcoleste in chinuri, nu pentru ca n-as sti eu sa schimb apele, ci pentru ca n-are dezlegare la fasole.

Asadar cand ma duc la restaurante cu colegii sau delegatii, daca-i pe banii firmei toti se baga la fructe de mare, Pulpa Cadanei sau mai stiu eu ce sofisticarii, numai eu comand ceea ce nu mananc acasa - fasole sau bulz, daca nu au peste.

Mistooooo !
m-ati convins : de 1 dec. ii fac si eu lu' domnu' gabi si fasulea si ciorba de acordeoane ,cu zeama de varza ca s-a facut deja !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Noiembrie 2012, ora 08:14

pffff, da' o cafea , ca sa-mi inghit ghiortzul pus in git de la atita salivatie, se gaseste p'aici ?
ia sa vad nu-i nimicutaaaaa....doar un colt de placinta de dovleac....immm, buna buuuuna !
biiine, bre, ma duc sa pun apa la fiert

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 4 Noiembrie 2012, ora 08:38

De la: gabigabi2, la data 2012-11-04 08:14:47pffff, da' o cafea , ca sa-mi inghit ghiortzul pus in git de la atita salivatie, se gaseste p'aici ?
ia sa vad nu-i nimicutaaaaa....doar un colt de placinta de dovleac....immm, buna buuuuna !

Neata, hai ca stau si eu la o cafea cu tine

Dezmat gastronomic vad ca a fost ieri pe aici

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Noiembrie 2012, ora 08:45

De la: _Ingrid, la data 2012-11-04 08:38:34
De la: gabigabi2, la data 2012-11-04 08:14:47pffff, da' o cafea , ca sa-mi inghit ghiortzul pus in git de la atita salivatie, se gaseste p'aici ?

ihimmmm , o nebunie, ce sa zic ,dar ce multa placere mi-a facut ,citindu-va , chit ca m-ati luat in raspar cu fasulea, eu spunind doar ca o maninc cu placere , dar nu simbata sau duminca, ptr. ca-mi pare ca trage a saracie !
e doar o parere personala !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 4 Noiembrie 2012, ora 09:19

De la: gabigabi2, la data 2012-11-04 08:45:02

ihimmmm , o nebunie, ce sa zic ,dar ce multa placere mi-a facut ,citindu-va , chit ca m-ati luat in raspar cu fasulea, eu spunind doar ca o maninc cu placere , dar nu simbata sau duminca, ptr. ca-mi pare ca trage a saracie !
Ei raspar...ziceam si noi cum vedem lucrurile acum, in secolul vitezei si al gatitului ca un rasfat

La mine vad ca a fost pelerinaj la frigider azi noapte, piftia aia a devenit noua Mecca

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Noiembrie 2012, ora 09:36

De la: _Ingrid, la data 2012-11-04 09:19:00
De la: gabigabi2, la data 2012-11-04 08:45:02

Ei raspar...ziceam si noi cum vedem lucrurile acum, in secolul vitezei si al gatitului ca un rasfat

La mine vad ca a fost pelerinaj la frigider azi noapte, piftia aia a devenit noua Mecca

nici nu-i de mirare ! si fiu-miu mi-a spus ca pofteste la piftie si i-am promis-o de Craciun !
.....asta daca vom trece de 21. 12. 2012 !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 4 Noiembrie 2012, ora 10:00

Buna dimineata! Dupa dezmatul de ieri, astazi trec mai mult pe fructe.
Nu cred ma lasa ploaia sa ma duc sa ma plimb si sa fac miscare ca sa mai dau jos din kilograme.
Ieri cred ca am pus ceva kilograme doar privind precum cainele la friptura, piftia si placinta de dovleac.

Fosta membra 9am.ro

4095 mesaje
Postat pe: 4 Noiembrie 2012, ora 10:13

De la: Black_Friday, la data 2012-11-04 10:00:58Buna dimineata! Dupa dezmatul de ieri, astazi trec mai mult pe fructe.
Nu cred ma lasa ploaia sa ma duc sa ma plimb si sa fac miscare ca sa mai dau jos din kilograme.
Ieri cred ca am pus ceva kilograme doar privind precum cainele la friptura, piftia si placinta de dovleac.
bucate virtuale, ingrasare virtuala, alergare virtuala....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Noiembrie 2012, ora 10:21

De la: Black_Friday, la data 2012-11-04 10:00:58Buna dimineata! Dupa dezmatul de ieri, astazi trec mai mult pe fructe.

da' chiar : dupa atitea luni de regim sever, tot n-ai mai slabit ? da' cu ce te tii, frate, ca din apa si aer nu te-ngrasi ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Noiembrie 2012, ora 10:24

am trecut cu batul peste gard, zdroncanind, ca sa va agit un pic ....nu marsati ?

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 4 Noiembrie 2012, ora 10:40

De la: gabigabi2, la data 2012-11-04 10:21:43

da' chiar : dupa atitea luni de regim sever, tot n-ai mai slabit ? da' cu ce te tii, frate, ca din apa si aer nu te-ngrasi ?

Eh, nu greutatea e problema ci colesterolul si trigliceridele. Si astea pot sa fie mari chiar daca esti slab, pentru ca tin de un metabolism defect.
Regimul meu alimentar nu are ca scop sa slabesc ci sa scad colesterolul. Bine, n-ar strica sa si slabesc un pic, dar pentru asta trebuie sport si nu prea e timp de asa ceva...sau sunt prea comod.
Cand sa ma mai duc la pescuit?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Noiembrie 2012, ora 10:53

De la: Black_Friday, la data 2012-11-04 10:40:27
De la: gabigabi2, la data 2012-11-04 10:21:43

Eh, nu greutatea e problema ci colesterolul si trigliceridele. Si astea pot sa fie mari chiar daca esti slab, pentru ca tin de un metabolism defect.
Regimul meu alimentar nu are ca scop sa slabesc ci sa scad colesterolul. Bine, n-ar strica sa si slabesc un pic, dar pentru asta trebuie sport si nu prea e timp de asa ceva...sau sunt prea comod.
Cand sa ma mai duc la pescuit?

ei da, ala sport ! parca te si vad alergind pestii de la un cap la altul al baltii !
bine ca nu mi-ai spus de sah !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Noiembrie 2012, ora 10:56

ei, si daca tot ai spus de sport, dupa pritocitul verzei , pus friptura la cuptor, ma voi pregati si eu de sticlism azi, caci se potriveste palinca primita-n dar cu vremea de afara !

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 4 Noiembrie 2012, ora 12:26

De la: gabigabi2, la data 2012-11-04 10:56:52ei, si daca tot ai spus de sport, dupa pritocitul verzei , pus friptura la cuptor, ma voi pregati si eu de sticlism azi, caci se potriveste palinca primita-n dar cu vremea de afara !

Sticlism viteza??

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 4 Noiembrie 2012, ora 12:53

De la: gabigabi2, la data 2012-11-04 10:56:52ei, si daca tot ai spus de sport, dupa pritocitul verzei , pus friptura la cuptor, ma voi pregati si eu de sticlism azi, caci se potriveste palinca primita-n dar cu vremea de afara !

Intre reprizele de sticlism poti sa exersezi si la halbere sau coniac-canoe!

Pagini: << 1361 1362 1363 1364 1365 1366 1367 1368 1369 1370 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: