back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 >> Sari la pagina:

coradu

3399 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 00:21

De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-20 00:04:03
De la: coradu, la data 2010-02-20 00:00:10Într-o searã, pe la zece,
N-a fost cald, dar nici prea rece,
Am avut o aventurã,
Nici cu Haike nici cu Surã,
O coniþã delicioasã,
Nici urîtã, nici frumoasã,
ªi-am intrat cu ea în vorbã,
Nici de Cosmos, nici de ciorbã.

Avea ochii ca doi aºtri,
Nici cãprui, dar nici albaºtri,
Gura dulce, zîmbitoare,
Nici prea micã, nici prea mare,
Sînii, douã rîndunele,
Nici prea mari, nici mititele,
ªi vorbind cu ea în ºoaptã
Nici prostuþã, nici deºteaptã.

Ne-am plimbat vreo cinci minute,
Nici încet, dar nici prea iute,
Discutînd ca la Geneva,
Nici de-Adam ºi nici de Eva.
ªi-am ajuns la ea acasã,
Nici prea’naltã, nici prea joasã,
Locuinþã minunatã,
Nici murdarã, nici curatã.

Mi-a dat o cafea uºoarã,
Nici prea dulce, nici amarã,
ª-a început sã se dezbrace,
Nici încolo, nici încoace,
I-am sorbit formele toate,
Nici din faþã, nici din spate,
Pielea-i cu miros de nalbã,
Nici prea neagrã, nici prea albã.

Avea talia subþiricã,
Nici prea mare, nici prea micã,
Braþe albe, voluptoase,
Nici subþiri, dar nici prea groase,
Niºte-îmbrãþiºãri divine,
Nici prea multe, nici puþine,
ª-o sofa cu dungi banale,
Nici prea tare, nici prea moale.

Cum o sãrutam prin beznã,
Nici pe nas ºi nici pe gleznã,
Bate cineva la uºe,
Nu-i nici unchi, dar nici mãtuºe,
Ci bãrbat-su, ªmil din piaþã,
Nici cu cioc, nici cu mustaþã,
Dar cu un baston de mire,
Nici prea gros, dar nici subþire.

Inimioara mea pustie,
Nu-i nici moartã, nu-i nici vie
Simt un fior care mã trece,
Nici prea cald, dar nici prea rece,
ªi cînd mã rugam – Prea Sfinte,
N-am fost prost, dar nici cuminte,
Doamne, scoate-mã din ladã,
Nici în curte, nici în stradã,
Deodatã uºa scapã,
Nici se sparge, nici se crapã,
ªi stã ªmil ca un sihastru,
Vãd nici verde, nici albastru.

- Ce cauþi aici? – Mã întreabã,
Nici în pripã, nici în grabã,
I-am spus, fãrã sã-mi dau seama:
- Nici pe tata, nici pe mama!
Ci aºtept, în tot minutul,
Nici maºina, nici ºerutul…
…ªi au curs bastoane în mine,
Nici prea multe, nici puþine!

Restul n-are importanþã,
Nici spital, nici ambulanþã,
ªtiu c-am stat trei luni jumate,
Nici pe burtã, nici pe spate,
De atunci mi-e viaþa rozã,
Nici în versuri, nici în prozã,
ªi aºtept o aventurã,
Ori cu Haike ori cu Surã.

UN PRIBEAG LA CAFEA..

Ah, viata tumultuoasa, cum zice un clasic in viata! ...cam sontorog..

Adica MARGELATU?Lui ii place sa recite poezia asta...

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 00:23

La un rabin oarecare
De pe strada Mãmulari,
Au venit odat’, pe searã,
Zece coreligionari.

- „Rabi, se vorbeºte-n urbe
ªi-n Comunitatea toatã
Cã servanta dumitale,
ªlima, e însãrcinatã!”

Rabi, netezindu-ºi pãrul
ªi bãrbuþa ca de nea
A rãspuns cu inocenþã:
- „Ei ºi ce, e treaba mea?”

- „Dar, sã nu te superi rabi,
C-a aflat ºi Rabinatul
ªi tot Sanhedrinul ºtie
Cã mata eºti cu pãcatul!”

Rabinu-a rãspuns sfielnic
Cu pricepere mãiastrã:
- „Dacã eu sunt cu pãcatul
Ei, ºi ce, e treaba voastrã?”

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 00:24

ªi-n þara mea sunt mulþi pãrinþi ce plâng morminte
Multe …
ªi pribegesc scrâºniri din dinþi …
Dar cine sã le-asculte,
Când e minciuna pe amvon ºi nedreptatea-i lege,
Când guvernanþii-s de carton
ªi nepãsarea Rege ?
CITA DREPTATE AI

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 00:27

SI LUI BENDEAC

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
coradu

3399 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 00:28

De la: mcherciu, la data 2010-02-20 00:24:06ªi-n þara mea sunt mulþi pãrinþi ce plâng morminte
Multe …
Dar cine sã le-asculte,
ªi nepãsarea Rege ?
CITA DREPTATE AI

VERSURILE sunt scrise acum un veac..dar surprinzator de actuale..

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 00:28

De la: mcherciu, la data 2010-02-20 00:24:06ªi-n þara mea sunt mulþi pãrinþi ce plâng morminte
Multe …
Dar cine sã le-asculte,
ªi nepãsarea Rege ?
CITA DREPTATE AI

Ce faci, am inteles corect ca ai postat apelul pe forum la "Neata?

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 00:31

DA

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 00:34

De la: mcherciu, la data 2010-02-20 00:31:57DA

Foarte buna idee! L-ai reformula, sper!

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 00:34

-
Multumim,
Dep. Web, Antena 1 Subiectul mesajului: Re: MESAJE DE LA TELESPECTATORIFolder: Primite
Subject: MESAJE DE LA TELESPECTATORI

mcherciu scrie:
NOI FORUMISTII CHIAR SANTEM LUATI IN SEAMA? AU VRE-UN EFECT MESAJELE NOASTRE? INCA MAI SPER CA UNUL DIN CEI DOI RAZVAN SAU DANI SA-MI DEA UN RASPUNS-SE POATE SAU NU SA FIE FACUT PUBLIC MESAJUL.?

neatza
din pacate nu putem face pe post astfel de anunturi, dar le putem lasa pe forum..
anunturile umanitare pe care le facem uneori pe post sunt parte din campanii ale Antenei, nu ne putem asocia cu alte campanii decat cele ale trustului
ne pare rau, doar atat putem face pentru moment
Echipa
Datã expediere: Vin Feb 19, 2010 10:53 am
Vizualizare mesaj
EU MA TIN DE CUVINT INTOTDEAUNA

coradu

3399 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 00:37

S-a întâmplat un tragic accident,
Banal ºi pot sǎ zic, chiar foarte rar,
Când soacra lu’ Ion (ºi el prezent),
Mortal, a fost lovitǎ de mǎgar ;

ªi-atâta jale pe bietul Ion
ªi plânsete pe coana Maricica,
Încât în ºapte sate s-a dat zvon :
Mǎgaru’, a ucis-o pe mǎmica (!)

Aºa cǎ, n-a trecut de miezul zilei
ªi-atâta lume-n jurul casei lor,
S-a adunat dar, la aflarea ºtirei
Acestui accident îngrozitor,

Însǎ Ion, avea nedumerire
Privind puhoiul ce intra-n ogradǎ,
Cǎ soacrǎ-sa, a dracului din fire,
Avea prieteni mulþi ºi-nc-o grǎmadǎ (?!)

“Ioane, înþelegem ce-ai pierdut”
Zise un ins, oftând cu tot amarul,
“Uitǎ de soacrǎ, ce-a fost a trecut…
Noi am venit s-aflǎm…de vinzi…mǎgarul !”

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 00:37

I-AM TRIMIS LUI SILVIU ADRESA DE LA PROTECTIA PACIENTILOR PT CA M-AM INSCRIS SI ACOLO SI EL ESTE IN MASURA SA CEARA ASISTENTA,MEDICAMENTE,ETC...

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 00:40

De la: mcherciu, la data 2010-02-20 00:34:12-
Multumim,
Dep. Web, Antena 1 Subiectul mesajului: Re: MESAJE DE LA TELESPECTATORIFolder: Primite
Subject: MESAJE DE LA TELESPECTATORI

mcherciu scrie:
NOI FORUMISTII CHIAR SANTEM LUATI IN SEAMA? AU VRE-UN EFECT MESAJELE NOASTRE? INCA MAI SPER CA UNUL DIN CEI DOI RAZVAN SAU DANI SA-MI DEA UN RASPUNS-SE POATE SAU NU SA FIE FACUT PUBLIC MESAJUL.?

neatza
din pacate nu putem face pe post astfel de anunturi, dar le putem lasa pe forum..
anunturile umanitare pe care le facem uneori pe post sunt parte din campanii ale Antenei, nu ne putem asocia cu alte campanii decat cele ale trustului
ne pare rau, doar atat putem face pentru moment
Echipa
Datã expediere: Vin Feb 19, 2010 10:53 am
Vizualizare mesaj
EU MA TIN DE CUVINT INTOTDEAUNA

Asta am inteles, iar in cuvantul tau aveam incredere totala.
Intrebam daca, asa cum zice textul de mai sus, ai lasat mesajul de sprijin pentru Silviu pe forum, si daca l-ai formulat mai bine!?

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 00:46

De la: mcherciu, la data 2010-02-20 00:37:32I-AM TRIMIS LUI SILVIU ADRESA DE LA PROTECTIA PACIENTILOR PT CA M-AM INSCRIS SI ACOLO SI EL ESTE IN MASURA SA CEARA ASISTENTA,MEDICAMENTE,ETC...

Sper ca ma insel, dar parca asa am inteles de la cineva ca deja i s-a acordat ajutorul acela de la stat acum mai mult timp ... daca despre asta e vorba. Oricum e bine sa-i abordeze, asa cum si noi ar trebui sa mai gasim niste idei bune ca a ta . Galina l-a abordat pe deputatul lor...altii au sensibilizat rudele de prin strainatate...

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

152 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 00:56

Buna seara, La toata lumea!

Gigi, presupun ca tu dispui de ceva documentatie referitoare la Elena Bucur. Uite, pentru ca in mod sigur esti mai... in masura sa o faci, iti dau acest link pe care te rog sa il accesezi si sa iei legatura cu Dan Santimbreanu, sau sa postezi apelul forumistilor in spatiul special pus la dispozitia celor interesati.
Stiu ca in acest mod multi bolnavi au fost efectiv ajutati si au reusit sa isi duca la bun sfarsit terapiile.

*Per la Scienza il Calabrone non potrebbe volare perché il suo corpo e troppo grande rispetto alle ali. Il Calabrone questo non lo sa, e vola !* *Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.* *Spesso, la verità più profonda, si trova grazie ad una piccola storia* *Vulturul poate zbura mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor putea ridica niciodata pana la nori* *"Ca urmare a asezarii geografice, a resurselor naturale si, mai ales a celei mai mici densitati (populationale) din Europa, Romania n-a fost niciodata un stat absolut independent. Tipul de Roman repudiat de toate puterile tutelare este nationalistul cu convingeri imposibil de corupt si patriotul refractar la operatii transactionale. Aceste insusiri de intelect si de caracter sunt considerate a fi periculoase si deci o vinovatie cu care nu se colaboreaza si care se pedepseste daca iese din anonimat. Exact invers, tipul de Roman agreat de toate puterile straine care au tutelat si care au controlat Romania: fara convingeri politice, caldicel in comportament si adaptabil in colaborari cameleon in politica, tranzactionist in afaceri oportunist in relatii si, intotdeauna, de partea Puterii si cu folosinta pentru Putere." (Serban Milcoveanu)**
Fosta membra 9am.ro

152 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 00:58

De la: Copil_Pribeag, la data 2010-02-20 00:56:36Buna seara, La toata lumea!

Gigi, presupun ca tu dispui de ceva documentatie referitoare la Elena Bucur. Uite, pentru ca in mod sigur esti mai... in masura sa o faci, iti dau acest link pe care te rog sa il accesezi si sa iei legatura cu Dan Santimbreanu, sau sa postezi apelul forumistilor in spatiul special pus la dispozitia celor interesati.
Stiu ca in acest mod multi bolnavi au fost efectiv ajutati si au reusit sa isi duca la bun sfarsit terapiile.

E-hei! Batranetea, bat-o vina! Uite asta este link-ul:
dansantimbreanu.wordpress.com/

*Per la Scienza il Calabrone non potrebbe volare perché il suo corpo e troppo grande rispetto alle ali. Il Calabrone questo non lo sa, e vola !* *Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.* *Spesso, la verità più profonda, si trova grazie ad una piccola storia* *Vulturul poate zbura mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor putea ridica niciodata pana la nori* *"Ca urmare a asezarii geografice, a resurselor naturale si, mai ales a celei mai mici densitati (populationale) din Europa, Romania n-a fost niciodata un stat absolut independent. Tipul de Roman repudiat de toate puterile tutelare este nationalistul cu convingeri imposibil de corupt si patriotul refractar la operatii transactionale. Aceste insusiri de intelect si de caracter sunt considerate a fi periculoase si deci o vinovatie cu care nu se colaboreaza si care se pedepseste daca iese din anonimat. Exact invers, tipul de Roman agreat de toate puterile straine care au tutelat si care au controlat Romania: fara convingeri politice, caldicel in comportament si adaptabil in colaborari cameleon in politica, tranzactionist in afaceri oportunist in relatii si, intotdeauna, de partea Puterii si cu folosinta pentru Putere." (Serban Milcoveanu)**
Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 01:04

De la: Copil_Pribeag, la data 2010-02-20 00:58:33

dansantimbreanu.wordpress.com/[/quote]

Multumesc mult, il accesez sa vad despre ce-i vorba! Nu am despre Silviu mai multe decat ai tu, nu uita ca sunt un forumist destul de nou...sper sa ma descurc!!

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 02:19

office@protectia pacientilor.ro INTRA SI AICI SA VEZI DESPRE CE ESTE VORBA....AICI L-AM TRIMIS PE SILVIU

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 02:26

MAI VORBIM MIINE

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 06:48

Un week-end minunat!

www.youtube.com/watch?v=KIiUqfxFttM&feature=related

Fac piruete...in cinstea vietii.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 06:57

De la: camioneros70, la data 2010-02-19 19:34:45revin eu ... la muºtruluit.... de mâine suntem în drum spre casã !!!!

da'ce ti-am facut eu ,puisor frumos si harnic ,care calca gresit ? ....dar parca ai zis ca vei fi plecat fo'16 zile....asa de repede au trecut ?...pupa mama ca sa treaca !

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 06:58

De la: gabigabi, la data 2010-02-20 06:57:08
De la: camioneros70, la data 2010-02-19 19:34:45revin eu ... la muºtruluit.... de mâine suntem în drum spre casã !!!!

da'ce ti-am facut eu ,puisor frumos si harnic ,care calca gresit ? ....dar parca ai zis ca vei fi plecat fo'16 zile....asa de repede au trecut ?...pupa mama ca sa treaca !

Au trecut cam repede...dar il iubim pe agitat. E tumultuos...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 06:59

De la: mytcor, la data 2010-02-19 20:37:14
De la: camioneros70, la data 2010-02-19 19:33:22Aº vrea io acuma ...ºi familie ºi vichend !!! Da' , eu muncesc mami , nu stau ,..cã-mi stã norocu'...

vai de cozonacu' tãu !...la ce þi-a fãcut Gãbela, trebuia s-o haleºti cu fulgi cu tot !...

oaaaa! tu ce te bagi,ai ? vrei razboi ?

Fosta membra 9am.ro

4916 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 07:01

De la: gabigabi, la data 2010-02-20 06:59:43
De la: camioneros70, la data 2010-02-19 19:33:22Aº vrea io acuma ...ºi familie ºi vichend !!! Da' , eu muncesc mami , nu stau ,..cã-mi stã norocu'...

vai de cozonacu' tãu !...la ce þi-a fãcut Gãbela, trebuia s-o haleºti cu fulgi cu tot !...

Cu d-voastra...oricand. E cel mai dulce razboi...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 07:09

De la: xzy, la data 2010-02-20 07:01:23
De la: gabigabi, la data 2010-02-20 06:59:43

Cu d-voastra...oricand. E cel mai dulce razboi...

da' sa sti ca uneori ma "pisca" aia doi cam tare si ma doare.....dar nu ma las nici de'al naibii !

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 08:22

De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-20 01:04:24
De la: Copil_Pribeag, la data 2010-02-20 00:58:33

dansantimbreanu.wordpress.com/[/quote]

Multumesc mult, il accesez sa vad despre ce-i vorba! Nu am despre Silviu mai multe decat ai tu, nu uita ca sunt un forumist destul de nou...sper sa ma descurc!!

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 09:03

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
lumida

733 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 09:30

Buna dimineata.
Cine bea o cafea cu mine?

Oamenii sunt trecatori.....DAR , nu toti trecatorii sunt OAMENI. Daca vrei sa nu fii un simplu trecator,FII OM.
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 09:33

De la: lumida, la data 2010-02-20 09:30:13Buna dimineata.
Cine bea o cafea cu mine?
cu placere

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
lumida

733 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 09:37

Nici o reteta noua Florin?

Oamenii sunt trecatori.....DAR , nu toti trecatorii sunt OAMENI. Daca vrei sa nu fii un simplu trecator,FII OM.
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 09:44

.

.Colonial Coffee

Kahlua and coniacul sunt ingredientele de baza pentru un cocktail care sa va incalzeasca. Este indicat a fi servit dupa masa, cand va relaxati impreuna cu prietenii.

Ingrediente(pentru 8 persoane):

– 6 cesti Lavazza espresso
– 3/4 ceasca Kahlua
– 1/2 ceasca Coniac
– Frisca
– Scortisoara

Preparare:

Amestecati intr-un shaker cafeaua cu lichiorurile. Turnati apoi in opt cesti. Adaugati frisca si scortisoara dupa gust.

Pagini: << 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: