back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 1314 1315 1316 1317 1318 1319 1320 1321 1322 1323 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2012, ora 09:06

De la: giovausaro, la data 2012-10-05 19:49:25Gabi2 mi-ai facut pofta de fasoleeee..N-am mai gatit fasole de anul trecut..Azi e vineri.Ma duc la farmer's market si iau fasole si niste costita....

eu v-am invitat ieri la fasole d'asta lata, galbena si frageda ..... fasole boabe o sa tot maninc la iarna si parca acum ma grabesc sa mai fac pe ultima 100 m o salata de vinete cu ardei copti si, eventual o mincarica ; la fel si dovleceii asteapta acelasi tratament si, o fasole tzucara- rasol ; immmmm !

Fosta membra 9am.ro

3068 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Octombrie 2012, ora 10:16

De la: _Ingrid, la data 2012-10-06 07:49:51 Abia astept sa aflu...chiar a fost dezastru, urarea mea?

Nu sunt superstitios, pescuiesc intr-un lac de aumulare si cum apa este f. scazuta este imposibil sa pleci cu juvelnicul gol si in afara de asta pe fundul lacului vegetatia este aproape inexistenta, cand pestele are ce manca atunci il prinzi mai greu

www.youtube.com/watch?v=8hNSXEEq3gM

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Octombrie 2012, ora 10:38

De la: sandu60, la data 2012-10-06 10:16:17
De la: _Ingrid, la data 2012-10-06 07:49:51 Abia astept sa aflu...chiar a fost dezastru, urarea mea?

Nu sunt superstitios, pescuiesc intr-un lac de aumulare si cum apa este f. scazuta este imposibil sa pleci cu juvelnicul gol si in afara de asta pe fundul lacului vegetatia este aproape inexistenta, cand pestele are ce manca atunci il prinzi mai greu

Eu ma gandeam ca energia buna cu care am incarcat urarea trebuie sa fie mai puternica decat cuvantul in sine...mai ales ca pestele e spaniol

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

3068 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2012, ora 11:27

De la: _Ingrid, la data 2012-10-06 10:38:52

Eu ma gandeam ca energia buna cu care am incarcat urarea trebuie sa fie mai puternica decat cuvantul in sine...mai ales ca pestele e spaniol

Asa a fost si deaia am prins peste

Aici toti "pestii" sunt romani, "regine" mai gasesti si de alte nationalitati

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2012, ora 15:07

De la: sandu60, la data 2012-10-06 11:27:33

Asa a fost si deaia am prins peste

Aici toti "pestii" sunt romani, "regine" mai gasesti si de alte nationalitati

deci : din ce-ai pescuit, iese si o ciorba de peste ? ca mor de pofta !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2012, ora 20:30

Depinde si cine ti-o spune. Mie mi-a urat bafta o colega cu ochii verzi si a doua zi am facut doar plaja pe balta. Daca in loc sa-mi arunc lansetele in balta, le-as fi aruncat acasa in baie, poate as mai fi avut o sansa sa prind ceva...asa, n-am avut nici macar un tzac timp de 8 ore.

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2012, ora 20:37

De la: Black_Friday, la data 2012-10-06 20:30:22

Depinde si cine ti-o spune. Mie mi-a urat bafta o colega cu ochii verzi si a doua zi am facut doar plaja pe balta. Daca in loc sa-mi arunc lansetele in balta, le-as fi aruncat acasa in baie, poate as mai fi avut o sansa sa prind ceva...asa, n-am avut nici macar un tzac timp de 8 ore.

Si eu am ochii verzi....cred ca numai Daniela are caprii dintre noi

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2012, ora 22:22

Doi tineri se cãsãtoresc. În noaptea nunþii toate rudele aºteaptã ca ei sã arate cearceaful care sã ateste puritatea soþiei. Dar cum cei doi consumaserã mai demult actul, se aflau acum într-o mare încurcãturã.

Nevasta sugereazã sã dea cu vopsea cearceaful ca sã îi pãcãleascã pe nuntaºi. Numai ca singura vopsea pe care o gãsesc în camera este de culoare verde.

Disperaþi, folosesc vopseaua ºi mirele scoate cearceaful pe balcon. Toþi nuntaºii rãmân înmãrmuriþi numai unul strigã:

- Bravo, mã, i-ai spart fierea!

Stiu ca este off-topic, dar mi s-a parut bun bancul.

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2012, ora 22:29

De la: Black_Friday, la data 2012-10-06 22:22:03Doi tineri se cãsãtoresc. În noaptea nunþii toate rudele aºteaptã ca ei sã arate cearceaful care sã ateste puritatea soþiei. Dar cum cei doi consumaserã mai demult actul, se aflau acum într-o mare încurcãturã.

Nevasta sugereazã sã dea cu vopsea cearceaful ca sã îi pãcãleascã pe nuntaºi. Numai ca singura vopsea pe care o gãsesc în camera este de culoare verde.

Disperaþi, folosesc vopseaua ºi mirele scoate cearceaful pe balcon. Toþi nuntaºii rãmân înmãrmuriþi numai unul strigã:

Cee inteligent te crezi , ce sofisticat vrei sa pari si cand colo ce grobian esti,chiar mitocan!!!

originala ...nu-mi plac copiile .
Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2012, ora 22:45

Mie scaarba , mie scarbaaa ,mie scarbaa si nu-mi trece.!!
Imi vine sa vomit!!Ce specimen frustrat!!!De cate ori o sa posteze si o sa am si eu timp sa ma ocup de asa un maimutoi oparit ,am sa-i transmit

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2012, ora 22:48

De la: ana__totir, la data 2012-10-06 22:29:24
De la: Black_Friday, la data 2012-10-06 22:22:03Doi tineri se cãsãtoresc. În noaptea nunþii toate rudele aºteaptã ca ei sã arate cearceaful care sã ateste puritatea soþiei. Dar cum cei doi consumaserã mai demult actul, se aflau acum într-o mare încurcãturã.

Cee inteligent te crezi , ce sofisticat vrei sa pari si cand colo ce grobian esti,chiar mitocan!!!

Madam ai o problema! Cand te ignora cineva devii o vipera gata sa muste. Nu imi placi si ti-am spus deschis, pentru ca esti invidioasa, plagiatoare si mahalagioaica. Topicul pe care l-ai deschis, cel cu crasma, este o facatura, o copie menita doar sa erodeze topicul cafenelei. Ai intentia sa spargi gasca de aici pentru ca te roade invidia pentru ca cei care posteaza aici (printre care nu ma numar si eu, pentru ca intru foarte rar) se inteleg bine si au un fel de lume a lor, lume in care tu nu te potrivesti datorita caracterului tau infect! Destinul tau este sa ratacesti singura, nebagata in seama, doar tu si mizeriile care iti populeaza cutiuta cu maimute pe care o porti pe umeri...

Adio madam (sau bai nene, pentru ca nu sunt convins ca esti o femeie, avand experienta intalnirii multor transsexuali pe forumul asta), ramai cu porcariile tale pentru ca eu nu o sa te mai bag in seama. Shoot yourself!

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2012, ora 22:52

De la: ana__totir, la data 2012-10-06 22:45:54Mie scaarba , mie scarbaaa ,mie scarbaa si nu-mi trece.!!
Imi vine sa vomit!!Ce specimen frustrat!!!De cate ori o sa posteze si o sa am si eu timp sa ma ocup de asa un maimutoi oparit ,am sa-i transmit

Maimuta curentata, ai inviat pe forumul asta? Hai, da-ti drumul la gura spurcata si incepe iar cu amenintarile! Abia te astept...

Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2012, ora 23:00

De la: Black_Friday, la data 2012-10-06 22:48:42
De la: ana__totir, la data 2012-10-06 22:29:24

Madam ai o problema! Cand te ignora cineva devii o vipera gata sa muste. Nu imi placi si ti-am spus deschis, pentru ca esti invidioasa, plagiatoare si mahalagioaica. Topicul pe care l-ai deschis, cel cu crasma, este o facatura, o copie menita doar sa erodeze topicul cafenelei. Ai intentia sa spargi gasca de aici pentru ca te roade invidia pentru ca cei care posteaza aici (printre care nu ma numar si eu, pentru ca intru foarte rar) se inteleg bine si au un fel de lume a lor, lume in care tu nu te potrivesti datorita caracterului tau infect! Destinul tau este sa ratacesti singura, nebagata in seama, doar tu si mizeriile care iti populeaza cutiuta cu maimute pe care o porti pe umeri...

Adio madam (sau bai nene, pentru ca nu sunt convins ca esti o femeie, avand experienta intalnirii multor transsexuali pe forumul asta), ramai cu porcariile tale pentru ca eu nu o sa te mai bag in seama. Shoot yourself!

Bine maimuta oparita!! F Nici nu te duce mintea prea mult !! Nu ma intereseaza un dialog cu o primata ca tine !!Jeguleeeeeee

Intentia mea cu crasma nu a fost nicidecum sa le fur ,,audienta ,,cafenelei ,idiotuleee ,atat ai pricepuuut??? Eu am postat destul de rar pe forum ,am ce sa fac cu timpul meu ,nu fac l...ba pe la politice ca un eunuc/impotent ca tine!
Daca nu vor mai vrea sa posteze ,sau sa-mi raspunda la postari eu inteleg si am sa renunt!!Dragoste cu sila nu se poate!!

Dupa ce ai scris ,dupa cumai gandit , si ce banc oribil te-a distrat ,pot sa trag concluzia ca esti o PERSOANA ABJECTA!!!

Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2012, ora 23:11

Maimuta obosita!! Specimen expirat si ejectat de societate!! FRustrat social si nerealizat familial!! Betiv patetic!!

Esti prea obosit, ca sa intelegi tu cat de expirat sa fii tu si ineptiile tale !! Cine crezi ca este interesat de b.a.sh.i.n.i.le tale politice ????Cuvintele tale sunt ca diareea pt oameni!Dispari jeguleee!!

Dispari in neant cu toate ineptiile tale !Pleaca invartindu-te cu toate ba.sh.i.ni.le tale !!

Oparitulee!Minte de gainaa! Mascul refuzat si frustrat !!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2012, ora 23:12

Pe mine m-a salvat de la o problema destul de grava o persoana cu ochii verzi. Era luna neagra in zodia mea, dar nu sint sigur, cind am aflat de ea.
Deci nu se respecta chestia cu ochii verzi.
Acum vreo 30 de ani.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2012, ora 23:44

De la: Black_Friday, la data 2012-10-06 22:52:19
De la: ana__totir, la data 2012-10-06 22:45:54Mie scaarba , mie scarbaaa ,mie scarbaa si nu-mi trece.!!

Maimuta curentata, ai inviat pe forumul asta? Hai, da-ti drumul la gura spurcata si incepe iar cu amenintarile! Abia te astept...

Baaai,Nimeni in Drum!!cat de infantil sa fii ca sa crezi ca eu chiar mi-am propus sa le fur clientii de la cafenea ??Eu am o ocupatie in viata reala!! a fost o joaca ,eu imi doresc sa socializez,pt ca sunt persoane pe forum care merita sa fie respectate, citite !
Eu pe tine te-am ignorat!Consider ca toti p.r.os.tii care chibiteaza la nesfarsit pe teme politice ,nu sunt decat niste ratati !!Una e sa scrii din cand in cand un comentariu si alta e sa mananci r.a.h.at ca p.ro.stu ' ,sa latri la luna in ghetoul tau din casa ta jalnica de om frustrat si rejectat!!

Gunoiulee!

Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2012, ora 00:19

Uite ,maimuta oparita ce esti ,ca sa vezi ca nu ma intereseaza sa fur clientii cafenelei (cat de prost ,de retard sa fii nene ,ca sa crezi asa ceva!) am sa vin aici la cafenea si am sa fac consumatie patronului spiritual al cafenelei virtuale!!

Baaa,ingramaditulee ! rezolva-ti problemele di viata ta reala in termeni reali cu date reale!!Aici chiar si Basescu este doar o chestiune virtuala ,care poate deveni reala numai daca oamenii inteleg sa faca diferenta!!!!!!

Gunoiuleee!!

Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2012, ora 00:27

Am sa postez asa in serial ,pana cand maimuta cu curu'rosu zis Friday ,se va interna sau se va inscrie in partidul Romania Mare pt care eu fac propaganda acum!! Haaai Beeecalii!! Vinooo Becali draga sa-ti vezi fratili exilat aici pe foRUM!!aSTEAPTA SI EL O POMANA CEVA! UN COVRIG ! UN RA.H.AT PE BAT!

Eu am sa-ti donez mii de n-ai sa le poti duce !!
Am sa-ti intoxic toate postarile!!

Jegulleee!

Fosta membra 9am.ro

49 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2012, ora 00:36

Ana, zorile se varsa..
www.youtube.com/watch?v=H6bRg8F8efk

si ura ta se revarsa

Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2012, ora 00:44

Uite ,ce sa fac si eu combat aici de una singura!

Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2012, ora 00:55

De la: 9am_683, la data 2012-10-07 00:36:29 Ana, zorile se varsa..
www.youtube.com/watch?v=H6bRg8F8efk

si ura ta se revarsa

Culmea e ca eu nu agreez muzica populara ,gen Maria Ciobanu ,Prodan,s.a..,insa muzica populara nealterata transmisa cu vibratia ,cu simtirea unora ca Grigore Lese ,Tudor Gheorghe ,Ioan Bocsa,ma impresioneaza !

Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2012, ora 00:58

Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2012, ora 01:00

Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2012, ora 01:04

Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2012, ora 01:11

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2012, ora 07:28

Maaaamaaa..ce de sange pe pereti!!! si rosu si verde

Noroc cu Ioan Bocsa si Grigore Lese ca au purificat atmosfera

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2012, ora 07:36

Iar doarme toata omenirea de ma duce cu gandul la gradina lui Ion

Macar am vreme sa pregatesc pentru fiecare cafeaua preferata,
mai tare,
mai lunga,
mica mica si neagra,
stacana fierbinte,
cappuccino...nu mai tin minte, cum era comanda Giova?

..si ceaiuri la discretie.

Buna dimineata prieteni si o duminica placuta

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2012, ora 07:57

De la: _Ingrid, la data 2012-10-07 07:28:48Maaaamaaa..ce de sange pe pereti!!! si rosu si verde

Aiurea! In loc de Ioan Bocsa si Grigore Lese poti sa citesti Guta si Salam. Asta este nivelul Tractiroasei.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2012, ora 08:00

De la: Black_Friday, la data 2012-10-07 07:57:16
De la: _Ingrid, la data 2012-10-07 07:28:48Maaaamaaa..ce de sange pe pereti!!! si rosu si verde

Aiurea! In loc de Ioan Bocsa si Grigore Lese poti sa citesti Guta si Salam. Asta este nivelul Tractiroasei.

Nu ma bag, cine mediaza si-o ia cel mai tare

Te astept la cotitura cu pastrama...fara gluma m-am uitat dupa carne sa-mi fac si eu, mi-ai dat tema. cred ca tot Oborul e de baza.

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2012, ora 08:00

Ai greturi? De la fiere ti se trage. Ori ti-au spart-o de prea multe ori, ori ai sindromul NF si iti doresti cu disperare sa ti se sparga...

Pagini: << 1314 1315 1316 1317 1318 1319 1320 1321 1322 1323 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: