back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 >> Sari la pagina:

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 29 August 2012, ora 11:53

De la: gabigabi2, la data 2012-08-28 18:06:56moaaaama si sex si bici e masochista ?
ca n'o fi fi si ea un @ingerasul luptator ce-i rupe-n bataie pe admiratori ?

Mai, ala o fi ..... Xena cu aripi?

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 29 August 2012, ora 12:03

De la: giovausaro, la data 2012-08-28 21:27:17Esti o fata "rea" pe mess
Cand la munte cand la ses
Si n-o faci pe interes
Fiindca Sandu-i cel ales...
Treaba ta ramai cu el...
Eu prefer un ...musetel...

Asa deci? Este pe ales?
Hm....Fata nu-i pe interes!
Sa stii tu ca musetelu'
Te potoleste cu telu'.......

Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 29 August 2012, ora 18:49

salutari din departare,
acuma vreau numai...mare

Daniela
myriam_bozen

4016 mesaje

Postat pe: 29 August 2012, ora 18:55

De la: daniela_, la data 2012-08-29 18:49:22salutari din departare,
acuma vreau numai...mare

salutari si mult ,mult soare ...
si o racoritoare...

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 29 August 2012, ora 23:29

De la: myriam_bozen_, la data 2012-08-29 18:55:17
acuma vreau numai...mare

si o racoritoare...

am niste bauturi reci....
dar eu il vreau pe '60

Daniela
myriam_bozen

4016 mesaje

Postat pe: 29 August 2012, ora 23:39

De la: daniela_, la data 2012-08-29 23:29:52
De la: myriam_bozen_, la data 2012-08-29 18:55:17
acuma vreau numai...mare

si o racoritoare...

am niste bauturi reci....
dar eu il vreau pe '60

Eu cred ca baietii sunt pe urmele tale , azi doar poetul (28) a bagat nasul in cafenea.

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 30 August 2012, ora 00:25

De la: Musetel, la data 2012-08-29 12:03:28
Si n-o faci pe interes
Treaba ta ramai cu el...

Asa deci? Este pe ales?
Sa stii tu ca musetelu'

Eu incerc sa ma apropii
Si te iau cu zaharelu'...
Tu....te plimbi prin alte spatii...
Si apoi imi arati ...telu'

Desi-s tare-n madulare
Eu ma por blandut...ca mielu'
Tu nu stii ce rau ma doare...
cand ma ameninti cu...telu'

Va veni odata vremea
S-o sa-ti iau din mana telu'
S-o sa vezi ce poate nenea...
cand ti-o smulge musetelu'

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 August 2012, ora 09:16

De la: Tramp, la data 2012-08-29 11:23:50
De la: gabigabi2, la data 2012-08-29 09:03:38
De la: Tramp, la data 2012-08-29 08:09:20Eu iubeste femeile...........,la,la,la,o lala........... si e moarte dupa mine............la,la,o lala........de dimineata incep, cu una mica,neagra si.......................fierbine,o la la,o lala................ ..................o lala,lala o..........

ma, da' ce vesel esti asa de dimineata, mai ! dar, asa si trebuie : omul care munceste cu spor isi insoteste travaliul cu cintec !

DAAAAAAAA,Romania este in travaliu, din '90 incoace pana-n ziua de astazi nu a reusit sa aduca pe lume DEMOCRATIA,de atuncea tot o travaleste mosita de presedintele SUSPENDAT...........cantand cu spor!..................afara , afara,iesiti afara cei 8.323.323 alegatori,occidentul va asteapta!

piratule, te dezamagesc : nu numai ca nu NU ne asteapta nimeni , nici nu ne doresc ! s'apoi pe ce Motiv sa ceri vreun azil politic, de ex. ? ce ,nu-i democratie in regimul basescian ? oauuu, cum se poate spune asa ceva ? Coana Ioropa zice ca-i 200%

asa ca inghite-ti amarul si bea o
cafea mai dulcica !

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 30 August 2012, ora 09:58

De la: gabigabi2, la data 2012-08-30 09:16:43
De la: Tramp, la data 2012-08-29 11:23:50
De la: gabigabi2, la data 2012-08-29 09:03:38
De la: Tramp, la data 2012-08-29 08:09:20Eu iubeste femeile...........,la,la,la,o lala........... si e moarte dupa mine............la,la,o lala........de dimineata incep, cu una mica,neagra si.......................fierbine,o la la,o lala................ ..................o lala,lala o..........

ma, da' ce vesel esti asa de dimineata, mai ! dar, asa si trebuie : omul care munceste cu spor isi insoteste travaliul cu cintec !

DAAAAAAAA,Romania este in travaliu, din '90 incoace pana-n ziua de astazi nu a reusit sa aduca pe lume DEMOCRATIA,de atuncea tot o travaleste mosita de presedintele SUSPENDAT...........cantand cu spor!..................afara , afara,iesiti afara cei 8.323.323 alegatori,occidentul va asteapta!

piratule, te dezamagesc : nu numai ca nu NU ne asteapta nimeni , nici nu ne doresc ! s'apoi pe ce Motiv sa ceri vreun azil politic, de ex. ? ce ,nu-i democratie in regimul basescian ? oauuu, cum se poate spune asa ceva ? Coana Ioropa zice ca-i 200%

asa ca inghite-ti amarul si bea o
cafea mai dulcica !
Eu ma duc s-o beau la Cotroceni...

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 30 August 2012, ora 11:50

Buna Ziua!
Dispar mesajele in veselie.....Oare ce a fost deplasat ca o pupam pe Daniela in ultimul meu mesaj postat aici?
Bref......
Ce fusese deplasat si in cuvantul ''dafin'', defapt.....
Trist.....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 August 2012, ora 14:31

nu stiu, fodorita mamii, ce sa zic....am mai trecut prin asemenea momente si n-am primit de la nimeni, nicio explicatie de ce....apoi, s-a calmat fenomenul ....acum iar se joaca cineva ....cum si in ce fel se poate face asta, bate-ma, omoara-ma, habar n-am !?
da' tu, scrie, nu-ti fa probleme , ca nici eu nu-mi fac : imi dispar postari multe pe politice si eu reiau ideea, schimbind cuvintele pe care , cred eu, dar e doar o parere , ca alea ar putea sa nu placa si sa fie cenzurate!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 30 August 2012, ora 14:36

De la: gabigabi2, la data 2012-08-30 14:31:52 nu stiu, fodorita mamii, ce sa zic....am mai trecut prin asemenea momente si n-am primit de la nimeni, nicio explicatie de ce....apoi, s-a calmat fenomenul ....acum iar se joaca cineva ....cum si in ce fel se poate face asta, bate-ma, omoara-ma, habar n-am !?
da' tu, scrie, nu-ti fa probleme , ca nici eu nu-mi fac : imi dispar postari multe pe politice si eu reiau ideea, schimbind cuvintele pe care , cred eu, dar e doar o parere , ca alea ar putea sa nu placa si sa fie cenzurate!

Hai ca ar fi de inteles sa fie in asa fel facuta setarea la modulele forumului incat sa se autoselecteze mesajele cu pricina si sa dispara......Insa ele apar, apoi dupa cateva ceasuri bune dispar....
Noi perseverenti mergem mai departe!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 August 2012, ora 14:52

asa, asa , asta-i ideea: da-i inante cu curaj !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 30 August 2012, ora 15:00

De la: giovausaro, la data 2012-08-30 00:25:17
De la: Musetel, la data 2012-08-29 12:03:28
Si n-o faci pe interes
Treaba ta ramai cu el...

Asa deci? Este pe ales?
Sa stii tu ca musetelu'

Eu incerc sa ma apropii
Si te iau cu zaharelu'...
Tu....te plimbi prin alte spatii...
Si apoi imi arati ...telu'

Desi-s tare-n madulare
Eu ma por blandut...ca mielu'
Tu nu stii ce rau ma doare...
cand ma ameninti cu...telu'

Va veni odata vremea
S-o sa-ti iau din mana telu'
S-o sa vezi ce poate nenea...
cand ti-o smulge musetelu'

Spatiile unde ma plimb
Sunt survolate de bondari...
Daca tu ma imbraci in nimb
De zahar, fluturi solitari
Nu se mai gasesc nici la schimb.

Nenea sa stea la adapost
De furtuna si de ceata...
Zaharul are si el-un cost,
Nu e ingerat de gheata,
Iar dresajul nu are rost.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 August 2012, ora 15:03

si-n alta ordine de idei : in capatul strazii mele este o biserica s-i clipa asta imi trece pe sub balcon un cortegiu mortuar....un pusti dragut - Dumnezeu sa-l primeasca la el ce ma uimeste si impresioneaza-n mod deosebit ,este FANFARA ! asa ceva Nu am mai vazut de zeci de ani, pe aici ....fanfara de elevi , probabil colegi cu baiatul plecat !...ooooo, mi-au dat lacrimile ...scuzati, va rog !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 30 August 2012, ora 15:22

De la: gabigabi2, la data 2012-08-30 15:03:51si-n alta ordine de idei : in capatul strazii mele este o biserica s-i clipa asta imi trece pe sub balcon un cortegiu mortuar....un pusti dragut - Dumnezeu sa-l primeasca la el ce ma uimeste si impresioneaza-n mod deosebit ,este FANFARA ! asa ceva Nu am mai vazut de zeci de ani, pe aici ....fanfara de elevi , probabil colegi cu baiatul plecat !...ooooo, mi-au dat lacrimile ...scuzati, va rog !

Tin minte inmormantarile cand eram copil, erau cu fanfara......
Eu am biserica peste drum de unde stau si aproape zilnic este petrecut cate cineva dincolo......Insa doar clopotele vestesc aceasta trecere.....
Astia aici folosesc fanfara pentru comemorari de evenimente istorice locale sau nationala, festivitati, parade si uneori la unele nunti.....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 August 2012, ora 15:37

De la: Musetel, la data 2012-08-30 15:22:27
De la: gabigabi2, la data 2012-08-30 15:03:51si-n alta ordine de idei : in capatul strazii mele este o biserica s-i clipa asta imi trece pe sub balcon un cortegiu mortuar....un pusti dragut - Dumnezeu sa-l primeasca la el ce ma uimeste si impresioneaza-n mod deosebit ,este FANFARA ! asa ceva Nu am mai vazut de zeci de ani, pe aici ....fanfara de elevi , probabil colegi cu baiatul plecat !...ooooo, mi-au dat lacrimile ...scuzati, va rog !

Tin minte inmormantarile cand eram copil, erau cu fanfara......
Eu am biserica peste drum de unde stau si aproape zilnic este petrecut cate cineva dincolo......Insa doar clopotele vestesc aceasta trecere.....
Astia aici folosesc fanfara pentru comemorari de evenimente istorice locale sau nationala, festivitati, parade si uneori la unele nunti.....

pai tocmai asta spuneam : ca nu am mai vazut/ auzit fanfara de zeci de ani ....prin bucurestiul de azi nu se mai prea obisnuieste !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 30 August 2012, ora 16:15

Si cate alte obiceiuri si datini se pierd in timp.....
Suferim modificari de toate felurile, nu numai genetice.....

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 30 August 2012, ora 17:13

ia mai lasati inmormantarile!! e vara, e soare....eu stau pe terasa si beau o cafeluta Culmea!!! si terasa si cafeaua si valurile marii si briza.......sunt REALE de cand visam eu clipa asta.....si cat o sa mai plang de dorul ei un an de zile mi-ar placea sa fiu cu voi, prietenii mei , aici.
hai, fie....comand acuma si pentru voi cate un cocoteil de ala colorat si cu gheata...

Daniela
giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 30 August 2012, ora 18:15

cat te invidiez...da un coctail e binevenit

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 30 August 2012, ora 18:21

De la: giovausaro, la data 2012-08-30 18:15:51cat te invidiez...da un coctail e binevenit

vineeeeeeeeeee........pentru tine, un brandy-cola, ca sa nu ti se urca prea repede la cap, dar nici sa nu te arda in cerul gurii.

Daniela
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 30 August 2012, ora 18:21

Io vreau un cocoteil din ala cu verde....sirop de menta....pe gheata si cu frunze dementa proaspete deasupra....

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 30 August 2012, ora 18:28

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 30 August 2012, ora 20:08

Daniela? Ce pusesi mama in cocoteiurile alea ca am adormit cu totii?

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 30 August 2012, ora 20:10

Ah,tirana mai esti fata..
Stau la poarta ca vitelu'
Lasa-ma sa intru-n casa
Sa iti mangai musetelu'...

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 30 August 2012, ora 20:11

Ma duc sa ma joc o tzâra la pupitru, sa va treziti! Pai se poate sa vin aici si sa gasesc cafeneaua goala? Unde sunt poetii maretii? Menestrelii si trubadurii? Este meci in seara asta? cine joaca? Arsenal cu Cainii rosii? Se taie in spade, isi facura sepuku?
Inteleg ca gagicile is la plaja, gatesc o cina la lumanari, imbaiaza pruncii, face ele ceva, sigur au o scuza motivata inainte sa o rosteasca.....

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 30 August 2012, ora 20:13

De la: giovausaro, la data 2012-08-30 20:10:00Ah,tirana mai esti fata..
Stau la poarta ca vitelu'
Lasa-ma sa intru-n casa
Sa iti mangai musetelu'...

Ete apare trubaduru' number one! Cool! Ce ai in traista, hoinarule?

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 30 August 2012, ora 21:21

Mi-am cioplit o luntre-n crang
Unde creste musetelul...Marian Nistor

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 August 2012, ora 21:29

De la: giovausaro, la data 2012-08-30 21:21:06Mi-am cioplit o luntre-n crang

Seara buna...am ratat cocoteilul... dar am vazut marea, valurile, stancile si luna.
Aceeasi mare ca si Daniela, dar la distanta de vreo 5 ore...

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 30 August 2012, ora 21:32

De la: _Ingrid, la data 2012-08-30 21:29:24
De la: giovausaro, la data 2012-08-30 21:21:06Mi-am cioplit o luntre-n crang

Seara buna...am ratat cocoteilul... dar am vazut marea, valurile, stancile si luna.
Aceeasi mare ca si Daniela, dar la distanta de vreo 5 ore...

Cocoteilul o fost prea concentrat in tei....De aceea ne-o adormit....
Dar lasa ca vine Giovani din urma....IO-te-l cu luntrea cum pluteste in crang!

Pagini: << 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: